!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, November 19, 2015

Ινδονησιακή δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής θα ωθήσει την παγκόσμια οικονομία σε ισχύ

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (382)

(Μέρος τριακόσιες ογδόντα δύο, Depok, Δυτική Ιάβα, Ινδονησία, 12 Νοεμβρίου 2015, 19:05 pm)


Ινδονησιακή δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής θα ωθήσει την παγκόσμια οικονομία σε ισχύ

Πρόεδρος της Ινδονησίας Joko Widodo έχει ξεκινήσει μια δέσμη των έξι οικονομικών πολιτικών αναμένεται να ενθαρρύνει την αύξηση των εγχώριων και ξένων επενδύσεων, τονώνοντας την οικονομική ανάπτυξη ομοιόμορφα στην Ινδονησία.
Ένα παράδειγμα, όταν η εθνική οικονομία αναπτύχθηκε μόλις 4,5 τοις εκατό ανά έτος, στη συνέχεια, το 2015 ο τομέας της αλιείας αυξήθηκε οκτώ τοις εκατό και ο τομέας της γεωργίας αυξήθηκε κατά μέσο όρο πάνω από 6 τοις εκατό, ακόμη και αν η εκταμίευση της έκτης δέσμης οικονομικών πολιτικών, και θα πρέπει να ακολουθείται από Η επόμενη φάση της δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής, τότε δεν είναι δυνατόν το 2030 η Ινδονησία θα ξεπεράσει την οικονομία της Αυστραλίας και της Νότιας Κορέας, της Ινδονησίας και ακόμα και τώρα ήδη υπερβεί τη δύναμη της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει τη δυνατότητα να κατατάσσεται 9η παγκόσμια οικονομία.
Τώρα είναι και πάλι ταχέως αναπτυσσόμενη ασιατική οικονομία μετατοπίζει το οικονομικό αποτέλεσμα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν πιο ματιά Ασία και άρχισαν να μεταφέρουν οικονομικής εγγύτητάς της στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με τη δημιουργία χώρες Πόρος Trans Ειρηνικού Οικονομικής Συνεργασίας.

Jokowi έγινε κατάσχεση δύο άξονες Παγκόσμια οικονομική δύναμη

Πεκίνο - Εφαρμογή της συνόδου κορυφής του APEC, το 2014 στο Πεκίνο, η Κίνα έγινε η αρένα των συμφερόντων μεταξύ των δύο δύναμη άξονα της παγκόσμιας οικονομίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες από τη μία πλευρά με την Κίνα και τη Ρωσία, από την άλλη. Πρόεδρος Joko Widodo (Jokowi), οι οποίοι είναι νέοι στο διεθνές προσκήνιο έγινε μήλον της έριδος μεταξύ τους.

Αμερικανοί εντάχθηκαν στη Σύμπραξη Trans-Ειρηνικού (Trans-Pacific εταιρικής σχέσης / TPP). TPP είναι μια συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που ακολουθήθηκε από δεκαεπτά χώρες της Ασίας-Ειρηνικού και που ακολουθείται από ορισμένες χώρες του ASEAN, συγκεκριμένα, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, το Μπρουνέι και το Βιετνάμ.

Ενώ η Ρωσία εισήλθε στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών (Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου της Ασίας-Ειρηνικού / FTAAP). FTAAP θεωρείται ως μια προσπάθεια προς την Περιφερειακή Οικονομία Ολοκλήρωσης (REI) για την κοινή ευημερία στην περιοχή.

Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδονησίας Joko Widodo είπε Ινδονησία δεν θέλουν να είναι απλά ένα τράβηγμα της αγοράς για τα οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων χωρών που, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι η συνεργασία μπορεί να προσφέρει πραγματικά οφέλη για την Ινδονησία.

"Φυσικά, αν κοιτάξουμε τα συμφέροντα ψάξουν για τους φίλους. Η δική μας δωρεάν σύνταγμα είναι ενεργή. Θέλω να βρω τους φίλους καθένας μπορεί dong, θα εφεξής εδώ. Αλλά με ένα ιστορικό εθνικό συμφέρον, τα συμφέροντα των ανθρώπων που έχουν υπό-ενωμένη », δήλωσε ο πρόεδρος Jokowi, τη Δευτέρα (10.11.2014) το βράδυ.

Jokowi ουδετερότητα ευδιάκριτο όταν η συνεδρία φωτογραφία με τους ηγέτες της συνόδου κορυφής του APEC, το 2014. Εκεί στάθηκε Jokowi πλαισιώνεται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Κινέζου Προέδρου συμμαχία Xi Jinping και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ήταν ένα σύμβολο, πρέπει να διαβαστεί. Γίναμε κατάσχεση τόσο ΑΕ ", δήλωσε ο Jokowi ενώ αποκαλύψει την έννοια πίσω από τη θέση του.


Λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική σχέση Trans Ειρηνικού
Aulia Rahman
Περιφερειακή κυβέρνηση Διευθυντής της Κεντρικής Μελέτης της Ασίας Ειρηνικού (CSAP)
Jokowi επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών εγείρει πολλές εικασίες, δεδομένου μάλιστα ότι η δήλωση του Προέδρου που εκφράζει επιθυμούν να ενταχθούν στη Σύμπραξη Trans-Ειρηνικού (TPP).

Είναι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εξωτερική πολιτική προς την Ινδονησία είναι επικεφαλής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά εκτός από την επιθυμία να ενταχθούν στο TPP ή όχι, πρέπει να ξέρουμε ότι σήμερα, το δοχείο με τις χώρες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού είναι πολύ απαραίτητο για τη συνεργασία και την οικονομική ανάπτυξη.

"Αλλά εκτός από την επιθυμία να ενταχθούν στο TPP ή όχι, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σήμερα, το δοχείο με τις χώρες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού είναι πολύ απαραίτητο για τη συνεργασία και την οικονομική ανάπτυξη"

Ασίας-Ειρηνικού οργανισμοί δεν θα πρέπει να αποτελεί πολιτική ατζέντα μιας συγκεκριμένης χώρας, αλλά δημιουργώντας μια αίσθηση ισότητας μεταξύ κάθε χώρας, έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν κάθε κρατών μελών.

Έτσι, τίθεται το ερώτημα να απαντήσει στη δήλωση του Προέδρου Jokowi που θέλουν να ενταχθούν στην TPP είναι σχετικά με το τι στρατηγικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν για την Ινδονησία;

Πριν απαντηθεί αυτό το περίπτωση βέβαια θα πρέπει να εμβαθύνει σχετικά με τις δυνατότητες του τι ανήκει από την Ινδονησία στη διεθνή σκηνή.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια οικονομία μετατοπίζεται από τον Ατλαντικό στην εποχή της εποχής του Ειρηνικού έτσι έμμεσα το ρόλο των χωρών Ασίας-Ειρηνικού για να υπολογιστεί πολύ. Και η Ινδονησία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες δυνατότητες να γίνει σημαντικός παίκτης στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

Οι τόκοι σε διάφορες χώρες έχουν αποδείξει την διελκυστίνδα μεταξύ των δυνάμεων της παγκόσμιας οικονομίας για να πάρει την προσοχή της Ινδονησίας. Ένας από αυτούς γίνεται προσφέροντας μια ποικιλία από επενδυτικά κεφάλαια για τη διευκόλυνση της αναπτυξιακής ατζέντας της χώρας.

Μια πιθανή γεωπολιτική θέση της Ινδονησίας είναι πολύ στρατηγική για να έχουν τέσσερα από τα εννέα τσοκ σημείο (στενό), η οποία έγινε τις κυριότερες θαλάσσιες διαδρομές του παγκόσμιου εμπορίου που είναι τα Στενά της Μαλάκα, Sunda Στενών, τα Στενά του Lombok και Makassar Στενό.

Μετατόπιση της οικονομίας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού αυξάνουν έμμεσα τον όγκο της διανομής των προϊόντων στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Αυτό καθιστά τις βιομηχανικές χώρες βασίζονται όλο και περισσότερο στη στρατηγική θέση της Ινδονησίας.

Όταν Ινδονησία παρασκευάστηκε υποδομής και του συστήματος διανομής mempuni πορεία εξάρτησης εύρωστη οικονομία θα ενισχυθεί περισσότερο.

Αυτό φαίνεται από Jokowi με την Ινδονησία ως άξονα σκανδάλη ναυτιλιακό κόσμο. Για να επιτευχθεί αυτό, η Ινδονησία απαιτεί επαρκή ανάπτυξη των θαλάσσιων υποδομών.

Για να συνειδητοποιήσουμε την κατασκευή θαλάσσιων υποδομών είναι σαφώς απαιτεί σημαντικές επενδύσεις κεφαλαίων. Ινδονησία πρέπει να αγκαλιάσει τις χώρες να συμμετάσχουν και να αξιοποιηθεί το δυναμικό της Ινδονησίας και των θαλάσσιων άξονα του κόσμου.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκονται στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού που έχει από καιρό ξυπνήσει soliditasnya δηλαδή ASEAN. Από την άλλη πλευρά, η Ινδονησία είναι μία από τις ισχυρές χώρες της περιοχής ASEAN που έχει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια νέα οικονομική δύναμη της εποχής της Ασίας-Ειρηνικού.

ASEAN στερεά στόχους μετρήσιμους οικονομικό επίτευγμα είναι τρομακτικό για μια ποικιλία των ισχυρών χωρών του κόσμου. Ως εκ τούτου, η ικανότητα της Ινδονησίας να ανασυνταχθούν στην ASEAN θα καθορίσουν τη διαπραγματευτική δύναμη της Ινδονησίας στα μάτια του κόσμου.

Όσο ισχυρότερη είναι η διαπραγματευτική δύναμη της Ινδονησίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία για την Ινδονησία για να μιλήσει στους διεθνείς οργανισμούς.

"Όσο ισχυρότερη είναι η διαπραγματευτική δύναμη της Ινδονησίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία για την Ινδονησία να μιλήσει σε διεθνείς οργανισμούς"

Έτσι, όταν επιστρέψω στην αναθεώρηση της εταιρικής σχέσης Trans Pacific από την έναρξή του, στην πραγματικότητα να θεωρηθεί ως μια ευκαιρία ή απειλή.
I diadromí den eíche teleiósei (382)

(Méros triakósies ogdónta dýo, Depok, Dytikí Iáva, Indonisía, 12 Noemvríou 2015, 19:05 pm)


Indonisiakí désmi métron oikonomikí

Θα μπορούσαν να ληφθούν ευκαιρίες για την επιτυχία της εσωτερικής πολιτικής, αλλά χρειάζονται επίσης τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ινδονησία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν παίζει στο χώρο της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτή πρέπει να είναι γειωμένη στην ASEAN. ASEAN είναι το πιο κατάλληλο σημείο εκκίνησης πριν προχωρήσουμε στην εταιρική σχέση Trans Ειρηνικού.

Επειδή η ASEAN αναμένεται να είναι «ευρωπαϊκή» της Ασίας θα είναι το οικονομικό κέντρο της Ασίας-Ειρηνικού. Σε αυτή την επίγνωση, αν Ινδονησία θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία στον τομέα αυτό με την εταιρική σχέση Trans-Ειρηνικού, της Ινδονησίας θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το βαθμό στον οποίο διαπραγματευτική θέση της Ινδονησίας στην οργάνωση.

Βλέπουμε ότι η εταιρική σχέση Trans Pacific οδηγείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έγινε ένα βήμα πάνω από την εξισορρόπηση επιρροή της Κίνας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.

Λογικά όταν Ινδονησία εισήλθε στην εταιρία Trans Pacific ανοίγει τις πόρτες της συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της.

Ίσως εδώ βρίσκεται η ελεύθερη και ενεργή πολιτική που παίζεται από τον Πρόεδρο Jokowi. Για να κάνετε την Ινδονησία ως τον άξονα του κόσμου της ναυτιλίας, η Ινδονησία θα πρέπει να είναι σε θέση να αγκαλιάσει τις μεγάλες χώρες.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γρήγορα μια απόφαση να ενταχθεί ή όχι με αυτό το Trans εταιρικής σχέσης του Ειρηνικού. Λόγω της έλλειψης σαφήνειας όσον αφορά τις συμφωνίες συνεργασίας, δεδομένου ότι θα πρέπει να ληφθούν.

Τουλάχιστον υπάρχουν δύο πράγματα που θα είναι στην ημερήσια διάταξη της εταιρικής σχέσης Trans Pacific ότι η απορρύθμιση των εισαγωγών-εξαγωγών, που σημαίνει επέκταση των αγορών και τη ροή των επενδύσεων ευκολότερη.

Κατά την εξέταση του δυναμικού εντός της Ινδονησίας σήμερα είναι στην πραγματικότητα η πιο επείγουσα ανάγκη είναι η ανάπτυξη των θαλάσσιων υποδομών.

Η απόφαση για το αν πρέπει ή όχι να ενταχθούν στη Σύμπραξη Trans Pacific πρέπει να βασίζεται στη δύναμη της Ινδονησίας στον ASEAN, καθώς και την υποστήριξη της ανάπτυξης των θαλάσσιων υποδομών.

Πρόεδρος Joko Widodo ανακοίνωσε ένα πακέτο των οικονομικών πολιτικών
(BBC) - δέσμη πολιτικών που προορίζονται να κινηθεί πίσω οικονομίας
Πρόεδρος Joko Widodo ανακοίνωσε δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής που περιέχει τρία βήματα στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη (09/09).
Το τρίτο βήμα περιλαμβάνει μια ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της εθνικής βιομηχανίας μέσω της απορρύθμισης, της επιβολής του νόμου και επιχειρηματική βεβαιότητα.
Ο πρόεδρος είπε ότι υπάρχουν 89 κανόνες αναθεωρήθηκαν από 154 προταθεί. "Έτσι, αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει τη συνοχή και κόψτε νόμοι που παρεμποδίζουν τη βιομηχανία", δήλωσε ο πρόεδρος.
Το δεύτερο βήμα είναι να επιταχύνει το εθνικό στρατηγικό σχέδιο εξαλείφει την απόφραξη, τη χορήγηση αδειών, την ολοκλήρωση της διάταξης, καθώς και την επιτάχυνση των αγαθών και των υπηρεσιών.
Τέλος, ο πρόεδρος επιδιώκει να αυξήσει τις επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων.
"Η δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής θα ενισχύσει τον πραγματικό τομέα. Πιστεύω ότι το πρώτο στάδιο της δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής που θα ενισχύσει την εθνική βιομηχανία, την ανάπτυξη πολύ μικρών βιομηχανιών, τη διευκόλυνση του διαπεριφερειακού εμπορίου, την τόνωση του τουρισμού, τη βελτίωση της διαβίωσης των αλιέων», είπε.
Ο πρόεδρος δήλωσε ότι η δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής είναι το πρώτο πακέτο που ξεκίνησε. Η δεύτερη δέσμη μέτρων, σύμφωνα με τον υπουργό Συντονισμού για την Οικονομία, Nasution, θα ανακοινωθούν κατά την τέταρτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Αγροτική οικονομία
Μεταξύ έναν αριθμό βημάτων που ονομάζεται ο πρόεδρος, υπάρχει μια προσπάθεια για να μετακινήσετε την αγροτική οικονομία με την απλούστευση και επιτάχυνση της χρήσης των κεφαλαίων του χωριού για υψηλής έντασης εργατικού δυναμικού ανάπτυξης των υποδομών.
Νωρίτερα, η κυβέρνηση Δήλωση σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για το 2016 το σχέδιο προϋπολογισμού πριν από τα μέλη του ΕΑ / ΠΔ, τον περασμένο Αύγουστο, πιστώσεων του προϋπολογισμού και μεταφορές προς τις περιοχές και τα χωριά θα πρέπει να βελτιωθεί έτσι ώστε να είναι μεγαλύτερη από τις δαπάνες των υπουργείων και των οργανισμών.
Στο σχέδιο προϋπολογισμού 2016, οι δαπάνες της κεντρικής κυβέρνησης θα φτάσει το Κρ 1339100000000000, με τα στοιχεία των υπουργείων και των οργανισμών των δαπανών επίτευξη των μη Rp780,4 τρισεκατομμύρια και οι δαπάνες των υπουργείων και των οργανισμών της Rp558,7 τρισ.
Η μεταφορά στις περιφερειακές και αγροτικές κεφάλαια ανήλθαν σε Rp 782, 2 τρισεκατομμύρια. Το ταμείο αποτελείται από τοπικά προϋπολογισμού μεταφοράς για Rp735,2 τρισεκατομμύρια και το χωριό κεφάλαια ανήλθαν σε Rp47 τρισ.

Η ανάπτυξη των υποδομών αναμένεται ότι θα ωθήσει την οικονομία του χωριού.
Η ευημερία των αλιέων
Όταν εκφράζεται δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής, αναφέρθηκε επίσης και την ευημερία των αλιέων. Οικονομική Συντονιστικό Υπουργός Nasution είπε ότι θα υπάρξει μια πολιτική του υγραερίου για τους αλιείς.
Nasution επεσήμανε ότι εάν ένας ψαράς στη θάλασσα περάσει 30 λίτρα ντίζελ Rp207.000 αξίζει, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο μετατροπής των αλιέων LPG θα είναι μόνο θέμα Rp62.100. Έτσι ώστε, όταν παίρνει 10 κιλά ψάρια ψαράς υποθέτοντας αξίζει Rp20,000 ανά κιλό, θα λάβετε ένα κέρδος της Rp137.900.
«Θα αυξήσει την παραγωγή των ψαριών που αλιεύονται ταυτόχρονα τη βελτίωση της διαβίωσης των αλιέων", δήλωσε ο Nasution.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα πακέτο της οικονομικής πολιτικής, τα δημόσια έσοδα θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη ενισχυθεί.

Οικονομική πολιτική ένταση πακέτο δύο τελειώματα αδειοδότησης
Σύμφωνα με το Bloomberg, η ρουπία έναντι του δολαρίου ΗΠΑ την Τρίτη (09/29) είχε αγγίξει Rp14.818 ανά US $ 1.
Ινδονησιακή κυβέρνηση κυκλοφόρησε δύο στάδια της δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής που περιλαμβάνει μια σειρά μέτρων για την επίλυση των εμποδίων για τις επενδύσεις και την αδειοδότηση.
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σύμφωνα με το βασίλειο του έργου μια σειρά από υπουργεία, όπως το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δασών και του Υπουργείου Οικονομικών την Τρίτη (29/09).
Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δασών, για παράδειγμα, οι ισχυρισμοί Υπουργός Σίτι Nurbaya θα κάνει το τέσσερα καταστεί δυνατή η χρησιμοποίηση της ξυλείας στη δασική παραγωγή σε πιστοποιητικό που ονομάζεται "Ξυλεία Αξιοποίηση άδεια».
Αργότερα στη σφαίρα του Υπουργείου Οικονομικών, ο Υπουργός είπε Bambang Brodjonegoro θα παρέχει φορολογικά κίνητρα για τους εξαγωγείς των λουλουδιών που κρατούν τα έσοδα των εξαγωγών (ΟΗΕ) σε τράπεζες στη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ξεκινήστε οικονομικό πακέτο έρχεται εν μέσω πτώσης των αποθεμάτων και της συναλλαγματικής ισοτιμίας.
Σύμφωνα με τον Συντονιστικό Υπουργός Οικονομίας Nasution, η πολιτική ένταση πακέτο δύο επικεντρώνεται στην άνεση και φορολογικές διευκολύνσεις για να ενθαρρύνουν τη ροή των επενδύσεων στην Ινδονησία.
«Δεν χρειάζονται πολλά τώρα, το οποίο είναι σημαντικό λάκτισμα. Μια γρήγορη κλωτσιά που επενδυτικής υπηρεσίας», δήλωσε ο Nasution.
Γραμματέας Ιδιαίτερου Γραφείου Pramono Agung είπε ότι η κεντρική κυβέρνηση θα δώσει εντολή στις τοπικές αρχές να συντομεύσει τη διαδικασία της λήψης άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
"Όλα αυτά είναι να δώσει ένα θετικό μήνυμα προς την κοινότητα και τις γειτονικές χώρες που Ινδονησίας φίλους με όποιον θέλει να επενδύσει στην Ινδονησία", δήλωσε ο Pramono.
Δύο στάδια της δέσμης μέτρων πολιτικής εκδόθηκε τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη δέσμη μέτρων πολιτικής που κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου του προηγούμενου.
Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει μια ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της εθνικής βιομηχανίας μέσω της απορρύθμισης, της επιβολής του νόμου και επιχειρηματική βεβαιότητα.
Πακέτο έρχεται εν μέσω εξασθένισης της ρουπίας. Σύμφωνα με το Bloomberg, η ρουπία έναντι του δολαρίου ΗΠΑ την Τρίτη (09/29) είχε αγγίξει Rp14.818 ανά US $ 1.
Τρία σημεία σχετικά με τους όγκους οικονομικό πακέτο 3
Jokowi κυβέρνηση ανακοίνωσε πακέτο οικονομικών όγκο 3. Πώς περιεχόμενα της συσκευασίας είναι πλήρη;

Γραμματέας Ιδιαίτερου Γραφείου Pramono Agung παρέδωσε την εισαγωγική ανακοίνωση Οικονομικής Πολιτικής Πακέτο ΙΙΙ, στο Προεδρικό Γραφείο, Τζακάρτα, 7 Οκτωβρίου
Γραμματέας Ιδιαίτερου Γραφείου Pramono Agung παρέδωσε την εισαγωγική ανακοίνωση Οικονομικής Πολιτικής Πακέτο ΙΙΙ, στο Προεδρικό Γραφείο, Τζακάρτα, 7 Οκτωβρίου

Τζακάρτα, Ινδονησία - Η οικονομική ομάδα του Προέδρου Joko "Jokowi" Widodo ανακοίνωσε όγκους οικονομικό πακέτο 7η 3, Τετάρτη Οκτώβριο. Το μήνυμα ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του επιχειρηματικού κόσμου εν μέσω της οικονομικής ύφεσης.

"Πιστεύουμε ότι« κλωτσιά »Αυτό το πακέτο τρίτο επίπεδο πολιτικής. Ορμή αισθανόμαστε σήμερα, όπου η ρουπία έχει ενισχυθεί σημαντικά », δήλωσε ο επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Pramono Agung Wibowo, στο Κρατικό Μέγαρο την Τετάρτη το απόγευμα.

Οικονομική Συντονιστικό Υπουργός Nasution πρόσθεσε ότι στον τρίτο τόμο αυτού του πακέτου δεν είναι κίνητρο για τη μείωση του κόστους της εταιρείας.

Εδώ, τρία σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το οικονομικό πακέτο.

Μια μείωση της τιμής του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (BBM), του φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και

Η τιμή των αεροπορικών καυσίμων, υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG) 12 κιλά, Pertamax και αποτελεσματική Pertalite προβλέπονται από την 1η Οκτωβρίου, 2015.

Η τιμή του καυσίμου ντίζελ μειώθηκε με RP 200 ανά λίτρο, έτσι ώστε η λιανική τιμή των επιδοτούμενων τύπων καυσίμων ντίζελ θα είναι Rp 6.700 ανά λίτρο.

Μια μείωση της τιμής του πετρελαίου ντίζελ κίνησης θα ισχύει και για τον τύπο καυσίμου του μη επιδοτούμενου ντίζελ.

Υπερτίμημα καυσίμου παραμένει στα Κρ 7,400 ανά λίτρο (Java, Madura, Μπαλί) και RP 7300 (εκτός της Java, Madura, Μπαλί). Η νέα τιμή ισχύει από Οκτώβριος-Δεκέμβριος, 2015.

Οι τιμές φυσικού αερίου. Η τιμή για το εργοστάσιο από νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου που καθορίζονται σύμφωνα με την αγοραστική δύναμη του κλάδου των λιπασμάτων, η οποία ανήλθε σε US $ 7 MMBtu (εκατομμύρια βρετανικές θερμικές μονάδες). Ενώ η τιμή του φυσικού αερίου για άλλες βιομηχανίες (όπως τα πετροχημικά, τα κεραμικά, κλπ) θα πρέπει να μειώνεται σύμφωνα με την ικανότητα των αντίστοιχων βιομηχανιών τους.

Μείωση των τιμών του φυσικού αερίου είναι δυνατή από την αποτελεσματικότητα του συστήματος διανομής φυσικού αερίου, καθώς και μείωση των κρατικών εσόδων, ή τα μη φορολογικά έσοδα (εκτός φόρου) του φυσικού αερίου.

Ωστόσο, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η πτώση των τιμών του φυσικού αερίου δεν θα επηρεάσουν το ποσό των εσόδων που αποτελούν μέρος της εταιρείας φυσικού αερίου σύμβαση συνεργασίας. Μια μείωση της τιμής του φυσικού αερίου για τη βιομηχανία θα είναι αποτελεσματική 1 Γενάρη του 2016.

Τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας. Τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για βιομηχανικούς πελάτες Ι3 και Ι4 θα μειωθεί κατά 12 δολάρια ΗΠΑ - USD 13 ανά kWh μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου (Αυτόματη ρύθμιση δασμολόγιο). Προεξοφλητικό επιτόκιο θα πρέπει να δοθεί έως και 30 τοις εκατό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας κατά τα μεσάνυχτα (23:00) μέχρι το πρωί (08:00), όταν το φορτίο του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλή.

Κυβέρνηση κίνητρα καθυστέρηση στην πληρωμή του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος έως και 40 τοις εκατό του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος πρώτους 6 ή 10 μήνες, και η βιομηχανία μπορεί να το εξοφλήσει σταδιακά. Αυτό ισχύει ειδικά για τις βιομηχανίες εντάσεως εργασίας, καθώς και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας είναι αδύναμη.

Επέκταση επιχειρηματίες δέκτη Λαϊκή Credit Επιχειρήσεων (KUR)

Για να βελτιωθεί η πρόσβαση των επιχειρηματιών σε τραπεζικές πιστώσεις, μέσω του προγράμματος KUR, η κυβέρνηση μείωσε το επιτόκιο KUR από περίπου 22 τοις εκατό έως 12 τοις εκατό.

Στο πακέτο της πολιτικής αυτής, οι οικογένειες που έχουν ένα σταθερό εισόδημα, μπορούν να λάβουν KUR για γόνιμο επιχειρηματικό τομέα.

Με αυτήν την πολιτική, οι τράπεζες KUR οδηγείται ενεργό προσπάθειες για να προσφέρουν στον ενδιαφερόμενο, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες θα αυξηθεί KUR ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την ανάπτυξη των νέων επιχειρηματιών.

Απλούστευση των εκχερσώσεων σε επενδυτικές δραστηριότητες

Στον τομέα των χερσαίων, το υπουργείο Αγροτικής και Χωρικού Σχεδιασμού / Εθνικό Χωροταξικό Οργανισμού, την αναθεώρηση του κανονισμού αριθ 2 2015 Υπηρεσία Προτύπων και Προδιαγραφών Γεωργικών, Χωροταξίας και Land της επενδυτικής δραστηριότητας.

Μερικές ουσίες νέα ρύθμιση που θα περιλαμβάνει θέματα όπως:

α. Αιτών λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της γης (τα αρχικά 7 ημέρες έως 3 ώρες)?

β. Όλα τα αιτήματα που έχει καταχωρηθεί ως μορφή δικαίου για τους αιτούντες από τη διαθεσιμότητα και τη χρήση γης σχέδια. Επιστολές δημοσιεύονται μέσα σε 3 ώρες.

γ. Πληρότητα των αρχών αδειοδότησης δίνεται με τη μορφή, η πρόταση, η ίδρυση της εταιρείας, για τα δικαιώματα γης να αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη των δραστηριοτήτων πεδίου. Υπάρχει μια απαίτηση που μπορεί να ακολουθηθεί με πριν από την έκδοση του διατάγματος σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης γης.

δ. Το χρονικό διάστημα συντήρησης (απαίτηση πρέπει να είναι πλήρης):

Hak Guna Usaha: 30-90 ημέρες σε 20 εργάσιμες ημέρες (μέχρι και 200 ​​εκτάρια), ή 45 εργάσιμες ημέρες (> 200 εκτάρια)
Επέκταση / Ανανέωση HGU: 20-50 ημέρες έως 7 εργάσιμες ημέρες (μέχρι και 200 ​​εκτάρια), ή 14 εργάσιμες ημέρες (> 200 εκτάρια)
Αίτηση μεσιτεία / Δικαίωμα Χρήσης: 20-50 εργάσιμες ημέρες έως 20 εργάσιμες ημέρες (έως 15 εκτάρια) ή 30 εργάσιμες ημέρες (> 15 εκτάρια)
Επέκταση / Ανανέωση χρηματιστηριακή / Δικαίωμα Χρήσης: 20-50 εργάσιμες ημέρες σε 5 εργάσιμες ημέρες (έως 15 εκτάρια) ή 7 εργάσιμες ημέρες (> 15 εκτάρια)
Οικόπεδο Δικαιώματα: 5 εργάσιμες ημέρες σε 1 εργάσιμη ημέρα
Οικισμός καταγγελία: 5 εργάσιμες ημέρες σε 2 εργάσιμες ημέρες
ε. Σε επέκταση των δικαιωμάτων χρήσης γης με βάση την αξιολόγηση της διαχείρισης και της χρήσης της γης (συμπεριλαμβανομένης της συντριπτικής ελέγχου) από τη σχετική γη δεν χρησιμοποιείται πλέον ως οι αρχικές απαιτήσεις αναφοράς.

Ανώτερος Αντιπρόεδρος Διοικητή της Τράπεζας της Ινδονησίας Adityaswara Μίρζα δήλωσε ότι η τρέχουσα κατάσταση των χρηματοπιστωτικών αγορών έχει βελτιωθεί λόγω των εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων.

Οι εξωτερικοί παράγοντες, Μίρζα δήλωσε ότι τα στοιχεία της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών βιώνει ένα κομμάτι της αδυναμίας, ιδιαίτερα στον τομέα της εργασίας. Το άλλο πράγμα είναι η συνέπεια της αύξησης των επιτοκίων έχουν αρχίσει να μετατοπίζονται. "Αρχικά, πολλοί από τους συμμετέχοντες στην αγορά προβλέπουν άνοδο των επιτοκίων της Fed τον Οκτώβριο ή τον Δεκέμβριο, αλλά προφανώς άλλαξε την πρόβλεψή του για το τρίμηνο 1ο ή 2ο επόμενο έτος", δήλωσε ο Μίρζα.

Αυτή η μετατόπιση οδήγησε στην ανατροπή, έτσι ώστε οι κερδοσκόποι που λίγους μήνες νωρίτερα είχε αγοράσει δολάρια νωρίτερα, είναι τώρα να μειώσει τις ζημίες.

Για εσωτερικούς παράγοντες, η αγορά ανταποκρίθηκε θετικά στο πακέτο πολιτική kkonomi πρώτη, δεύτερη και τρίτη. Τα πακέτα αυτά δείχνουν τη δέσμευση της κυβέρνησης για την οικονομική μεταρρύθμιση.

«Μακροπρόθεσμα, η δέσμη μέτρων πολιτικής που θα είναι σε θέση να μειώσει τον πληθωρισμό», δήλωσε ο Μίρζα.
Η κυβέρνηση ξεκίνησε την τέταρτη δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής
Κοινωνικών λειτουργών να γίνει το επίκεντρο της δέσμης μέτρων για την πολιτική αυτή τη φορά
Τζακάρτα, Ινδονησία - Η κυβέρνηση ξεκίνησε ένα πακέτο από τέσσερις τόμους της οικονομικής πολιτικής για την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, 2015. Η κύρια εστίαση της δέσμης μέτρων πολιτικής αυτή τη φορά είναι η ευημερία των εργαζομένων και την ανάπτυξη των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ).

Για να εξασφαλιστεί η καλή διαβίωση των εργαζομένων, η κυβέρνηση θα εφαρμόσει μια νέα φόρμουλα για τον υπολογισμό του ποσού του επαρχιακού κατώτατος μισθός (UMP)

«Το κράτος υπάρχει για να διασφαλίσει τους εργαζόμενους να μην πέσουν στο χαμηλό μισθό, αλλά οι εργοδότες έχουν επίσης τη διαβεβαίωση," δήλωσε ο Συντονιστικό Υπουργός Οικονομίας Nasution σε συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά την ανάπτυξη του τομέα των ΜΜΕ, pemerintahkan πίσω προτεινόμενο σχέδιο διανομής για να χαλαρώσετε Λαϊκή Credit Επιχειρήσεων (KUR) και να παρέχουν δάνεια για κεφάλαια κίνησης σε ΜΜΕ κατασκευαστές εξαγωγή εμπορευμάτων.

Εδώ είναι μερικά σημεία στην τέταρτη δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής, όπως παρουσιάστηκε από Nasution, Υπουργός Εργασίας και Υπουργός Οικονομικών Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Συντονιστικό Υπουργός Οικονομικών Nasution:

1. Οι μισθοί των εργαζομένων σίγουρα ανεβαίνουν κάθε χρόνο.

2. Το κράτος υπάρχει για να βοηθήσει τους εργαζόμενους να μειωθεί η επιβάρυνση του κόστους της ζωής του με ένα δίχτυ ασφαλείας με τη μορφή της έκδοσης της οποίας Ινδονησία Smart Card και Κάρτα Υγιής Ινδονησία.

3. Τύπος του UMP: Ελάχιστος μισθός του τρέχοντος έτους καθώς και το ποσοστό του πληθωρισμού και της οικονομικής ανάπτυξης (σε ποσοστό). Ο τύπος αυτός δεν εφαρμόζεται στις οκτώ επαρχίες που τρέχουσας κατώτατος μισθός είναι ακόμη κάτω από τα βιοτικών αναγκών (KHL).

Για οκτώ από την επαρχία, θα δοθεί μια μεταβατική περίοδο τεσσάρων ετών. Για τέσσερα χρόνια, ο κατώτατος μισθός εκεί θα αποκτήσουν πρόσθετη αύξηση για να αντισταθμίσει το περιθώριο με την αξία της Σούπερ Λίγκα

Ο υπουργός Απασχόλησης Hanif Dhakiri:

1. Αξιολόγηση των βιοτικών αναγκών (Σούπερ Λίγκα) θα πρέπει να διεξάγεται κάθε πέντε χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με έρευνα η Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία (BPS), αλλαγές στα πρότυπα κατανάλωσης συνέβη κάθε πέντε χρόνια.

2. Στο μέλλον, δεν υπάρχει υποχρέωση για την εταιρεία να καθοριστεί η διάρθρωση και η κλίμακα των μισθών. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθοί θα πρέπει να θεωρούνται από την ηλικία εργασίας, την ικανότητα, την εκπαίδευση, την επίτευξη και την απόδοση. Θα πρέπει να ρυθμιστούν στον ίδιο τον κανονισμό.Ο υπουργός Οικονομικών Bambang Brodjonegoro:

1. Σχετικά με δάνεια για κεφάλαια κίνησης σε ΜΜΕ κατασκευαστές εξαγωγές αγαθών, εξαγωγές από την Ινδονησία Χρηματοδότηση Οργανισμού (LPEI) έχουν κάνει χαρτογράφηση. Το αποτέλεσμα, υπάρχουν 30 εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δάνεια για κεφάλαια κίνησης.

Φορολογικά κίνητρα Έτσι Focus Πακέτο Οικονομικής Πολιτικής τόμος V
Πακέτο της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης θα συνεχίσει να ενισχύει την οικονομική σταθερότητα εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης που επηρέασε και την Ινδονησία, επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος Joko Widodo είπε μετά από μια περιορισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης (22/10).
Nasution Υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ένα πακέτο των οικονομικών πολιτικών τόμος 5, στην Τζακάρτα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, 2015 (VOA / Andylala).
Nasution Υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ένα πακέτο των οικονομικών πολιτικών τόμος 5, στην Τζακάρτα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, 2015 (VOA / Andylala).


Πακέτο Οικονομικής Πολιτικής 4 Focus Πρόβλημα Μισθοί και Λαϊκής Credit Επιχειρήσεων

Τζακάρτα
Η κυβέρνηση εξέδωσε μια πεντάτομη δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής για την τόνωση της εγχώριας οικονομίας. Δέσμη μέτρων πολιτικής που εστιάζει σε κίνητρα της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση των φόρων.

Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Nasution στο προεδρικό γραφείο στην Τζακάρτα, την Πέμπτη (22/10) δήλωσε ότι η πρώτη πολιτική είναι θέμα των κινήτρων φορολογική απαλλαγή της αναπροσαρμογής του ενεργητικού της εταιρείας, τόσο στις ΔΕΚΟ (ΚΕ) και ιδιωτικούς φορείς. Nasution δήλωσε κατά τη διάρκεια η εταιρεία δεν θέλει να κάνει την αναπροσαρμογή της αξίας των στοιχείων του ενεργητικού, διότι ο φορολογικός συντελεστής είναι αρκετά υψηλή. Και είπε, αν η αναπροσαρμογή των παγίων στοιχείων γίνεται, ιδίως για περιουσιακών στοιχείων, μπορεί να κάνει η αξία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας αυξήθηκε.

"Λοιπόν, αν το κάνουν αναπροσαρμογή στη συνέχεια, θα αυξήσουν τη δυναμικότητά τους. Θα δημιουργήσει χωρητικότητα και την οικονομική απόδοση αυξήθηκε κατά ένα σημαντικό ποσό. Στην πραγματικότητα ήταν κατά τα επόμενα χρόνια μπορεί να κάνει ένα μεγαλύτερο κέρδος. Το συνολικό ενεργητικό θα αυξηθεί. Πείτε το 100%, ή 200 %, θα μπορούσε να είναι περισσότερο ", δήλωσε ο Nasution.

Το ίδιο πράγμα, μετέφερε η Υπουργός Οικονομικών Bambang Brodjonegoro, δηλώνοντας την επανεκτίμηση είναι μια αναπροσαρμογή της αξίας των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, σύμφωνα με την τρέχουσα εύλογη αξία. Bambang εξήγησε, συνήθως το φόρο εισοδήματος (ΦΠΑ) για τους σκοπούς της αναπροσαρμογής του ενεργητικού συνδεδεμένο 10 τοις εκατό, αλλά το ποσοστό κοπεί ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

"Για τους φορολογούμενους (WP), κατά την κατάθεση της αναπροσαρμογής των περιουσιακών στοιχείων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, 2015, το ύψος των ειδικών ναύλων τελικού φόρου εισοδήματος αναπροσαρμογής είναι από το κανονικό 10% σε 3%. Αν υποβληθεί κατά την περίοδο Ιανουάριος 1 έως Ιούνιος 30, 2016, το ποσό του τέλους είναι 4%. Με την κατάθεση της 1ης Ιουλίου και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, το τελικό ποσό του ειδικού συντελεστή του φόρου εισοδήματος σε 6% αναπροσαρμογής », δήλωσε ο Bambang.

Για τη δεύτερη πολιτική του όγκου πακέτο 5 είναι η εξάλειψη της διπλής φορολογίας των συλλογικών επενδύσεων σύμβαση των εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητα ή κοινώς γνωστό ως REITs (Real Estate Investment Trust). Σύμφωνα με Bambang περιλαμβάνονται οι συνήθεις τίτλους που εκδίδονται από την εταιρεία με εγγύηση ή τα περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα ή την υποδομή.

Bambang πρόσθεσε: «Με την Π.Μ.Κ. που θα περάσουν σύντομα την επόμενη εβδομάδα, στη συνέχεια, η διπλή φορολογία, ιδίως για τις εταιρείες με έναν ειδικό σκοπό akandihilangkan να είναι ενιαίο φόρο. Έτσι, αναμένεται η παρουσία του εν λόγω μέσου ΚΙΚ DIRE μπορεί να εμφανιστεί στην ινδονησιακή αγορά κεφαλαίων, καθώς και για την προσέλκυση επενδύσεων για την Αυτό έγινε στο εξωτερικό. "

Εν τω μεταξύ, η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA) εξέδωσε επίσης μια νέα πολιτική που εστιάζεται στην ισλαμική τραπεζική. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιτρόπων FSA, Muliaman Δ Αδάδ, η νέα πολιτική είναι σημαντική γιατί τέσσερις προηγούμενες δέσμη μέτρων πολιτικής που απελευθερώνεται από την FSA, η Τράπεζα της Ινδονησίας (BI), και η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη φθάσει το σύνολο του χρηματοπιστωτικού τομέα.
Tha boroúsan na lifthoún efkairíes gia tin epitychía tis esoterikís politikís, allá chreiázontai epísis tis katálliles proüpoth

Σύμφωνα με Αδάδ, ο κλάδος σαρία δεν έχει λάβει μέρος.

"Κατ 'αρχάς, είναι η ευκολία των προϊόντων και των δραστηριοτήτων των ισλαμικών τραπεζών. Ο μηχανισμός αδειοδότησης και εξόδων Ισλαμικής προϊόντα θα είναι εύκολο. Με disederahanakan, τότε δεν χρειάζεται να ζητήσει την άδεια πρέπει να στείλει μια επιστολή, επειδή τα προϊόντα της Σαρία θα κωδικοποιηθεί σε ένα βιβλίο. Αν υπάρχουν ήδη τα προϊόντα, δεν είναι απαραίτητο άδεια και πάλι, απλά να το αναφέρετε », είπε.

Μηχανισμό Αδειοδότησης άλλων προϊόντων που περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής της σαρία περαιτέρω Χαντάντ, περιλαμβάνουν χρυσό σαρία πιόνι, το οποίο, επίσης, δεν χρειάζεται να ζητήσει άδεια.

Σε μια συνέντευξη τύπου συμμετείχαν διάφοροι υπουργοί, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Οικονομικών Υποθέσεων Nasution, Συντονιστικό Υπουργός Θαλάσσιων Rizal Ramli, Διοικητή της Τράπεζας της Ινδονησίας Agus Martowardojo, ο υπουργός Οικονομικών Bambang Brodjonegoro και Πρόεδρος της Αρχής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών FSA αδάδ Αδάδ ήταν - Πρόεδρος Joko Widodo δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ενισχύσει οικονομικής σταθερότητας εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης που επηρέασε και την Ινδονησία.

Ο Πρόεδρος διασφαλίζει επίσης δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης θα συνεχιστεί.

"Ως εκ τούτου, το πακέτο θα συνεχίσει να προχωρήσει με την Τράπεζα της Ινδονησίας, επίσης, με την FSA. Από 1,2,3,4,5 θα συνεχιστεί με 6,7,8 ίσως έως 100. Ίσως μέχρι 300 πολλοστή 200. Ίσως. Αλλά σαφές, η συνοχή της εποχής μας ήθελε να δώσει μια ισχυρή εντύπωση ότι η πρόθεσή μας να μετατρέψουμε τις βασικές αρχές της εθνικής οικονομίας. το οποίο φυσικά θέλουμε οι πολίτες και οι επιχειρήσεις γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ρύθμιση mereform και γραφειοκρατία », είπε ο Πρόεδρος. (VOA)

Έκτη οικονομικού πακέτου για «προάστιο»
Οι ειδικές οικονομικές ζώνες αναμένεται να αναζωογονήσει την οικονομία στις αγροτικές περιοχές.
Έξι στάδια της δέσμης μέτρων οικονομικής πολιτικής, μεταξύ άλλων, σε σκηνοθεσία σε μια προσπάθεια να κινηθεί η οικονομία σε ένα προάστιο, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Nasution.
Επιπλέον, ο υπουργός Συντονισμού (Συντονιστική) Οικονομικών Υποθέσεων Nasution δήλωσε δέσμη μέτρων οικονομικής πολιτικής, αυτή τη φορά επικεντρωθεί επίσης για τους φόρους, διαχείριση των υδάτινων πόρων, και την ιατρική.
«Με απλά λόγια, μέσω αυτού του πακέτου, υπάρχουν ορισμένες περιοχές της προσδιορισθείσας έκτασης είναι η Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), κύριος σκοπός της οποίας είναι η επεξεργασία των υφιστάμενων πόρων στην περιοχή και πέραν αυτής", δήλωσε ο Nasution στο γραφείο του, την Πέμπτη (5/11) ,
Ειδικές οικονομικές ζώνες

Tanjung Lesung (Μπάντεν)
Sei Mangke και Tanjung Api-api (Βόρεια Σουμάτρα)
Palu (κεντρικό Sulawesi)
Bitung (Βόρεια Sulawesi)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (Βόρεια Μαλούκου)
Μβΐΐογ Batuta Trans Καλιμαντάν (Καλιμαντάν Μπαράτ).
Τώρα αυτά τα οκτώ οικονομικών ζωνών που καθορίστηκαν από τους κανονισμούς της κυβέρνησης σε συγκεκριμένους τομείς που θα αναπτυχθούν, δηλαδή Tanjung Lesung στην επαρχία Μπάντεν, Sei Mangke και Tanjung Api-api (Βόρεια Σουμάτρα), Palu (κεντρικό Sulawesi), Bitung (Βόρεια Sulawesi), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (Βόρεια Maluku), και ΜβΙογ Batuta Trans Καλιμαντάν (Καλιμαντάν Μπαράτ).
Φορολογική απαλλαγή
Σε ειδικές οικονομικές ζώνες που παρέχονται διάφορες εγκαταστάσεις των φορολογικών κινήτρων, ιδιαίτερα τις βιομηχανίες που επεξεργάζονται τοπικούς πόρους γύρω από το ΚΕΚ και πληρούν τις καθορισμένες απαιτήσεις.
«Αυτό γίνεται για να ενθαρρύνει την ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας κλίμα είναι καλό», είπε ο Nasution.
Nasution ανέφερε ότι η πολιτική αυτή τη φορά περιλαμβάνουν επίσης τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς και τρόφιμα και φάρμακα που σχετίζονται με θέματα αντιμετωπίζονται BPOM.
Η κυβέρνηση του προέδρου Jokowi μέχρι τώρα έχει ξεκινήσει μια δέσμη των έξι οικονομικής πολιτικής.
Σχετικά με τη διακυβέρνηση των υδάτινων πόρων, η κυβέρνηση στηρίζει την πολιτική της για την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου που δεν επιτρέπει την εμπορική διαχείριση των υδάτινων πόρων από τον ιδιωτικό τομέα.
Ωστόσο, όταν η απόφαση του Δικαστηρίου κάτω, η κυβέρνηση έχει δώσει την άδεια σε μια ποικιλία των επιχειρήσεων, όχι μόνο εμφιαλωμένο νερό της εταιρείας.
Ως εκ τούτου, είπε Nasution, οι εταιρείες θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε δικαιώματα σύμφωνα "μέχρι να λήξει η άδεια ή μέχρι να υπάρξει νέα νομοθεσία".
Σχετικά με τη ρύθμιση των τροφίμων και φαρμάκων, Nasution εκθέσει την απλούστευση της άδειας εισαγωγής ναρκωτικών.
Αυτό είναι ένα πακέτο των έξι οικονομικών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση από το Πρόεδρο Jokowi κάνει prombakan υπουργικού συμβουλίου.
Diiluncurkan πρώτη στιγμή, Nasution δήλωσε ότι το πακέτο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται για να οδηγήσει πίσω την οικονομία επιβραδύνεται.

Μεταποίησης γεωργικών προϊόντων 5 ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
Θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι τελικά κάποια γεωργικά προϊόντα και φυτεία Ινδονησία είναι πολύ παγκόσμιο. Εν μέσω της τρέχουσας υπερχείλισης των εισαγωγών καταναλωτικών αγαθών από το εξωτερικό, η γεωργία και η φυτεία εμπορεύματα εξακολουθεί να είναι ένα εμπόρευμα στον διεθνή στίβο. Αυτή τη φορά θα εξετάσουμε λίγο για 5 Ινδονησίας γεωργικά εμπορεύματα και φυτεία σε όλο τον κόσμο.

Φοινικέλαιο
Ινδονησία θέσει τον εαυτό μου ως παραγωγός αργού πετρελαίου παλάμη στον κόσμο. Το 2011 η Ινδονησία κυριαρχήσουν στον κόσμο του αργού πετρελαίου παλάμη της αγοράς κατά 47% για να ξεπεράσει τη Μαλαισία στην 2η θέση με 39%. Οι εξαγωγές φοινικέλαιο θα μπορούσε να συμβάλει σε συνάλλαγμα της χώρας από 14 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010 και αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά από το έτος ketahunnya.

2. Μπαχαρικά

Από αμνημονεύτων χρόνων, η Ινδονησία είναι διάσημη για τα μπαχαρικά της. Φυτά μπαχαρικό που ευδοκιμεί στην Ινδονησία για να προσελκύσουν άλλα έθνη να menguasainnya. Είναι αναπόφευκτο ότι στο παρελθόν πολλά ξένα έθνη πλούσιοι, ως αποτέλεσμα των μπαχαρικών από την Ινδονησία, η οποία έχει μια πολύ υψηλή τιμή. Μέχρι τώρα, η Ινδονησία είναι σημαντικός εξαγωγέας των μπαχαρικών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της μοσχοκάρυδο (αρ. 1), κανέλα (αρ. 1), γαρύφαλλο (Νο 1) και πιπέρι (αρ. 2).

3. Κακάο

Η Ινδονησία είναι η Νο 3 στον κόσμο του κακάο μετά από την Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα. Η παραγωγή συνεχίζει να αυξάνεται κατά μέσο όρο 3,5% ετησίως, από το 2014 η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να νικήσει τις δύο χώρες για την πρώτη θέση ως ο μεγαλύτερος παραγωγός κακάο στον κόσμο. Το 2010 η ινδονησιακή παραγωγή κακάο έφθασε 574.000 τόνους, αντιπροσώπευε το 16% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο, ενώ η Ακτή του Ελεφαντοστού στην πρώτη θέση με 1,6 εκατομμύρια τόνους, αντιπροσώπευε το 44%.

4. Καουτσούκ

Ινδονησία κατέχει τη δεύτερη θέση μετά την Ταϊλάνδη ως προμηθευτής αργού καουτσούκ. Υπάρχει αναφέρουμε την Ινδονησία ως αραβικό κόμμι κόσμο. Παρά την απώλεια από την άποψη του αριθμού και της παραγωγικότητας των φυτειών καουτσούκ, αλλά η ινδονησιακή καουτσούκ touted ως μια νίκη πάνω από την ποιότητα του ελαστικού από την Ταϊλάνδη. Το 2011, η παραγωγή καουτσούκ στην Ινδονησία διαμορφώθηκε σε 2,8 εκατομμύρια τόνους.

5. Καφές

Ινδονησία κατατάσσεται επί του παρόντος τρίτο ως παραγωγός κόσμο του καφέ κάτω από τη Βραζιλία και την Κολομβία. Παραγωγή καφέ Basarnya Ινδονησίας ετησίως κατά μέσο όρο περίπου 600 χιλιάδες τόνους. Από το ποσό αυτό η Ινδονησία μπορεί να παρέχει το 7% του καφέ στον κόσμο.
Παραγωγή Ανταλλαγή στυλοβάτης
Menpar είπε Ινδονησία ανώτερη από την άποψη των τουριστικών προορισμών, της τιμής του ανταγωνιστικού τουρισμού και του τουρισμού προτεραιότητες.

Ινδονησία Έτσι, ο στυλοβάτης του τουριστικού τομέα παραγωγούς DevisaGili Lawa Dalat, Λομπόκ, Ινδονησία (Michele Westmorland / Corbis)
Ο υπουργός Τουρισμού Arief Yahya δήλωσε ότι η κυβέρνηση αποκατάσταση τουρισμού ως έναν σημαντικό τομέα, με ηγετική τομέα για το συνάλλαγμα εργαζόμενος Ινδονησία.

Βρίσκεται σε ειδική κλειστή συνάντηση του τουρισμού στην Μπογκόρ Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα (16/2), και παρουσιάζονται κατά το άνοιγμα του Εθνικού Συνεδρίου του Συνδέσμου Ινδονησίας Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, την Τρίτη (17/2).

«Οι επιπτώσεις αυτής της απόφασης, όταν η περιοχή έχει οριστεί να είναι μια εθνική στρατηγικούς τομείς, ο τομέας θα υποστηρίξει ένα σχέδιο για παράδειγμα ότι το Υπουργείο Δημοσίων Έργων θα καθορίσει τους δρόμους», είπε.

Πρόσθεσε ότι η Ινδονησία έχει πράγματι πλεονεκτήματα όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς, η τιμή των ανταγωνιστικών τουρισμού και του τουρισμού προτεραιότητες.

Ενώ από την άλλη πλευρά, Ariel αποκάλυψε η Travel δεδομένων και Τουρισμού Ανταγωνιστική δείκτη που καταρτίζεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Ινδονησία είναι στην κατάταξη των 70 140 χώρες.

"Εμείς θα καθορίσει τις ελλείψεις του τουρισμού, όπως ο τουρισμός υποδομών, της τεχνολογίας των πληροφοριών και του τουρισμού, καθώς και υγιεινά", πρόσθεσε.

Αυτό, πρόσθεσε, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Ήλπιζε Ινδονησίας τουρισμός θα αυξηθεί ραγδαία και να γίνει μια βιομηχανία πυλώνα της Ινδονησίας, εκτός από το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, και το φοινικέλαιο.

ΤΚΙ Συμβολή μέλος συναλλάγματος μετά τη δεύτερη μεγαλύτερη πετρελαίου και φυσικού αερίου
συνάλλαγμα που προέρχεται από Ινδονησίας Εργαζομένων (ΤΚΙ) εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση μόνο για τον τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου (πετρελαίου και φυσικού αερίου).

Μόνο το 2009 ξένο διακινούμενων εργαζομένων μέσα από την παράδοση των εμβασμάτων προς τη χώρα ανήλθαν στα US $ 6,617,000,000.

"Οι μετανάστες εργαζόμενοι συνεισφέρουν σε συναλλαγματικό δεύτερο μεγαλύτερο μετά το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Time Shift (πέλμα) Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας (Kadin) Adi Putra Tahir στο Εθνικό Σεμινάριο διαλευκάνουν την τοποθέτηση και την Προστασία των Εργαζομένων στο Εξωτερικό, σε Bidakara Ξενοδοχείο, Τζακάρτα, Τετάρτη (2/6).

Είπε ότι η τοποθέτηση της πολιτικής και της προστασίας των Εργαζομένων της Ινδονησίας (ΤΚΙ) εξακολουθεί να μην είναι η βέλτιστη. Έτσι είπε την πλήρη αναθεώρηση το πρόβλημα της τοποθέτησης και την προστασία των διακινούμενων εργαζομένων πρέπει να είναι καλά οργανωμένη εθνικό κίνημα και συνέργεια.

«Περιμένω αυτό να είναι ένα εθνικό κίνημα, τακτοποιημένο, τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να περπατήσει συνεργική. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πρόσληψη, τοποθέτηση, ακόμη και προστασία », δήλωσε ο Adi.

Σύμφωνα με τον Adi, ο αριθμός των εργαζομένων που εργάζονται στο εξωτερικό δεν μπορεί να διαχωριστεί από την απασχόληση από την κυβέρνηση είναι ακόμη περιορισμένη. Ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης εκτιμάται σε 6% δεν έχει ακόμη αρθεί η διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας στη χώρα.

Με βάση τα στοιχεία από το Υπουργείο Εξωτερικών με τον αριθμό των εργαζομένων που εργάζονται στο εξωτερικό έφθασε τα 3.246.000 άτομα σε πολλές χώρες. Από το ποσό αυτό μέχρι το 2009 τις περιπτώσεις των προβληματικών διακινούμενων εργαζομένων έφτασε 69 004 άτομα.

Ινδονησία θα μπορούσε να θέσει τους αλλοδαπούς εργαζόμενους (ΤΚΙ) έως 10 εκατομμύρια άνθρωποι, ή περίπου πέντε τοις εκατό του πληθυσμού.

Αυτό αποκαλύφθηκε από τον Πρόεδρο της Μόνιμης Επιτροπής Απασχόλησης Εξωτερικών Υποθέσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Nurfaizi, σε ένα σεμινάριο σχετικά με τους διακινούμενους εργαζομένους που διοργανώθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο στην Τζακάρτα, την Τετάρτη (2/6).

Nurfaizi ο οποίος είναι επίσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρικών Υπηρεσιών ΤΚΙ (APJATI) συγκρίθηκε με τις Φιλιππίνες, η οποία έχει βάλει το 10 τοις εκατό του πληθυσμού να εργαστούν στο εξωτερικό.

"Τα αποτελέσματα, οι Φιλιππίνες γκανιότα ανταλλάξει μέχρι και 15 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και να γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός του συνόλου του ξένου συναλλάγματος που δημιουργούνται από την κυβέρνηση των Φιλιππίνων," είπε.

Μέσα σε πέντε χρόνια, είπε, η τοποθέτηση των διακινούμενων εργαζομένων έχει φτάσει σε τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους και έχει ως στόχο να αυξηθεί σε τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

"Αυτό είναι όταν υποστηρίζεται από όλα τα μέρη και συνεπή δέσμευση της κυβέρνησης», είπε.

Η αύξηση του αριθμού των διακινούμενων εργαζομένων με την αύξηση του 21 τοις εκατό ανά έτος, από το 2004, τα οποία ανήλθαν σε 380 690 άτομα σε 696 743 άτομα το 2007 με τη χώρα προορισμού, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό.

Nurfaizi είπε ότι η τοποθέτηση των διακινούμενων εργαζομένων στον άτυπο τομέα εξακολουθεί να κυριαρχείται από το 78 τοις εκατό, ενώ οι τοποθετήσεις για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στον επίσημο τομέα θα μπορούσε να φθάσει το 52 τοις εκατό κατά τα τελευταία χρόνια.

Σε γενικές γραμμές, λέει, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός των διακινούμενων εργαζομένων οι οποίοι όχι μόνο θεωρείται ως μια επιτυχία του προγράμματος τοποθέτησης ΤΚΙ, αλλά και η αύξηση του αριθμού του εργατικού δυναμικού που είναι ανάλογη με τη διαθεσιμότητα των θέσεων εργασίας στη χώρα.

Επικαλούμενη στοιχεία Kemnakertrans, Γενικός Διευθυντής Εθιμοτυπίας και Προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Λούτφι Ραούφ, είπε ότι υπήρχαν 2,8 εκατομμύρια μετανάστες στην περίοδο 2005-2009 με ένα "έμβασμα" (εμβάσματα των μεταναστών εργαζομένων στη χώρα) ανήλθε σε 6617 δολάρια ΗΠΑ το 2009 με 69 004 διακινούμενων εργαζομένων προβληματική κατά τη διάρκεια του 2009.

Κατά τη διάρκεια του 2009, το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την ινδονησιακή Αντιπροσώπων ζήτησε και επέτυχε την εκπλήρωση των βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο εξωτερικό με τα βασικά δικαιώματα των συλλεγομένων φτάσει 326 495 438 750 δολάρια ΗΠΑ και δολάρια Σιγκαπούρης.

Στην περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2010 το Υπουργείο Εξωτερικών και οι αντιπρόσωποι της Ινδονησίας διευκόλυνε επιτυχώς την εκπλήρωση των βασικών δικαιωμάτων των διακινούμενων εργαζομένων όσο 156 416 δολάρια, Rp185.736.941, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ντιρχάμ 1.845, 4.800 και 140.000 ριάλ δολάρια Σιγκαπούρης.

Για τις περιπτώσεις των διακινουμένων εργαζομένων περιλαμβάνονται απλήρωτους μισθούς, σεξουαλική παρενόχληση, καταβάλλονται χαμηλότεροι μισθοί, κακοποίηση, ανθρωποκτονίες, εργατικά ατυχήματα, «εμπορία» (εμπορία), τις παραβιάσεις της μετανάστευσης, και ούτω καθεξής.

Λούτφι ανέφερε τα εμπόδια που συνάντησαν στην προστασία του πολίτη, μεταξύ άλλων, η μη συμμόρφωση με τους κανόνες και τους κανονισμούς, η κυβέρνηση της Ινδονησίας δεν είχε διμερείς συμφωνίες με όλες τις χώρες των διακινούμενων εργαζομένων, στέλνοντας παράνομων μεταναστών και εργαζομένων που δεν είναι αρμόδια.

Ο υπουργός Εξωτερικών Marty Natalegawa σε μια ακρόαση με τον Ι της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 2 Δεκεμβρίου του 2009 ανέφερε ότι το ζήτημα της προστασίας της Ινδονησίας πολιτών στο εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου Εξωτερικών.


Οικονομία της Ινδονησίας κατάταξη 9 του Κόσμου
Mediawarga.info - Η Παγκόσμια Τράπεζα κατατάσσει την Ινδονησία ως το 9ο μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. ΑΕΠ της Ινδονησίας από το τέλος του 2014 ανήλθαν στα US $ 2.550 δισεκατομμύρια. Η θέση αυτή μετατόπιση του ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν μόνο US $ 2.4 τρισεκατομμύρια.
Η οικονομική αξία υπολογίζεται ως το αποτέλεσμα της σύγκρισης της αγοραστικής δύναμης των αγαθών ή υπηρεσιών σε μια χώρα, το είδος των αγαθών ή των υπηρεσιών που χρησιμοποιούν το ίδιο νόμισμα σε δολάρια ΗΠΑ. Ο όρος αυτός είναι γνωστός ως ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP). Για παράδειγμα, το περιοδικό The Economist με τη χρήση της μεθόδου υπολογισμού με βάση την τιμή της McDonald 's, γνωστό ως "The δείκτης Big Mac».
DBS Bank οικονομολόγος, δήλωσε ο Γκάντι Cahyadi το κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας στρέφεται τώρα από την Αμερική και την Ευρώπη προς την Ασία. Πρόοδο της Ασίας διέλυσαν την έννοια ότι η οικονομία των ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου που οδηγεί την παγκόσμια ανάπτυξη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της DBS, στο μέλλον, η Ασία θα δημιουργήσει ίσες οικονομικός γίγαντας Γερμανία κάθε τρία χρόνια. Το πρώτο νέο οικονομικό γίγαντα αναμένεται να συμβεί το 2023, δεύτερος το 2031 και τρίτος στο 2038.
RI οικονομικών θα ξεπεράσει την Αυστραλία και τη Νότια Κορέα το 2030

Liputan6.com, Τζακάρτα - Οικονομικά Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) προέβλεψε συνέχισε να δείξει την κυριαρχία του το 2030. Εν τω μεταξύ, οι οικονομίες ορισμένων αναπτυσσόμενων χωρών αναμένεται επίσης να βιώσουν μια απότομη αύξηση υπόψη ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες θα γλιστρήσει στην πραγματικότητα στην κατώτερη τάξη.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, η γη της θείος Σαμ αναμένεται να παραμείνει ο ηγέτης της παγκόσμιας οικονομίας με το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) κατά τα επόμενα 15 χρόνια αναμένεται να φτάσει τα US $ 24.800 δισεκατομμύρια, μια αύξηση των US $ 8.000.000 εκατομμύρια σε σύγκριση με τις προβλέψεις του ΑΕΠ στο φετινό US $ 16 8.000 δισεκατομμύρια.

Εν τω μεταξύ, στη δεύτερη θέση είναι κατειλημμένη από την Κίνα, με το ΑΕΠ της θα αυξηθεί δύο φορές ότι η πρόβλεψη για το τρέχον έτος στις ΗΠΑ 22.200 εκατομμύρια $ και να βοηθήσει να κλείσει το οικονομικό χάσμα μεταξύ των ΗΠΑ και της Ασίας γενικότερα.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Ινδία προβλέπεται ότι το 2015 τελείωσε μόνο το πέμπτο μεγαλύτερο ΑΕΠ στον κόσμο. Ότι, μέσα στα επόμενα 15 χρόνια, η Ινδία αναμένεται να ξεπεράσει τη Βραζιλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δήλωσε ότι η χώρα θα έχει το μεγαλύτερο εργατικό δυναμικό στον κόσμο τα επόμενα 15 χρόνια.

Ενώ η Ιαπωνία κρίνεται ότι είναι λιγότερο τυχερές χώρες. Επειδή μετά την οικονομία της αυξήθηκε κατά τη δεκαετία του 1990 και γνώρισε μια στάσιμη φάση, η οικονομική ανάπτυξη της Ιαπωνίας θα είναι αργή, αναγκάζοντας κατάταξη της Ιαπωνίας έπεσε στην τέταρτη θέση στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο μέχρι το 2030.

«Η Ιαπωνία είναι ένα σημαντικό μάθημα ότι το πόσο γρήγορα μπορείτε να ζήσετε σχετικές υποβαθμίσεις οικονομική δομή», δήλωσε ο JP Morgan επικεφαλής οικονομολόγος του Bruce Kasman όπως αναφέρεται από το Bloomberg, την Κυριακή (12/4/2015).

Πέρα από την Ιαπωνία, η Γαλλία και αναμένεται να μειωθεί τρεις θέσεις για να ταξινομήσει 8 με PBD των ΗΠΑ $ 3.300 δισεκατομμύρια και η Ιταλία έπεσε δύο θέσεις στην 11η θέση με το ΑΕΠ των ΗΠΑ $ 2.300 δισεκατομμυρίων.

Εν τω μεταξύ, η οικονομία της Ινδονησίας αναμένεται να κατατάσσεται 13 στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη οικονομία με το ΑΕΠ των ΗΠΑ $ 2.1 τρισεκατομμύρια το 2030, πάνω από την Αυστραλία στη θέση 14 και η Νότια Κορέα στην 15η θέση, με το ΑΕΠ των ΗΠΑ $ 1.900 δισεκατομμύρια.

«Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Είναι η Κίνα μπορεί να αυξηθεί κατά 4 τοις εκατό και 6 τοις εκατό, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δούμε, θα ήταν στην παγκόσμια οικονομία. Ή αν η Ινδία θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 3 τοις εκατό και 8 τοις εκατό. Αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά, όταν τα συνδυάσετε στο χρόνο παλιά », είπε.

Συνολικά, Τζαμάικα προβλέπεται να είναι η χαμηλότερη θέση να ρίξει όσο 13 στη θέση 136 το 2030. Ενώ η Ουγκάντα ​​θα γίνει η χώρα με τη μεγαλύτερη πρόοδο από αναρριχήθηκε 18 τάξεις στη θέση 91.
Sýmfona me Adád, o kládos saría den échei lávei méros.

1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete