!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, November 22, 2015

Indonesisk økonomiske politikken pakken vil presse verdensøkonomien i kraft

Turen var ikke ferdig (382)

(Part 382, ​​Depok, West Java, Indonesia, 12. november, 2015 19:05 pm)


Indonesisk økonomiske politikken pakken vil presse verdensøkonomien i kraft

Presidenten i Indonesia Joko Widodo har lansert en pakke med seks økonomisk politikk forventes å stimulere til økt innenlandske og utenlandske investeringer, og stimulere til økonomisk vekst jevnt i Indonesia.
Et eksempel på når den nasjonale økonomien vokste bare 4,5 prosent per år, deretter i 2015 fiskerisektoren vokste åtte prosent og landbrukssektoren vokste med et gjennomsnitt på over 6 prosent, selv om utgivelsen av den sjette pakke med økonomiske politikk, og vil bli etterfulgt av Den neste fasen av den økonomiske politikken pakken, så er det ikke mulig i 2030 Indonesia vil overgå økonomien i Australia og Sør-Korea, Indonesia og selv nå allerede overskredet styrken i den britiske økonomien, og har potensial til å bli rangert niende verdensøkonomien.
Nå er det igjen raskt voksende asiatiske økonomien er skiftende den økonomiske effekten av USA og Europa. Det er derfor USA begynte mer blikk Asia og begynte å skifte sin økonomiske nærhet til Europa og Midtøsten ved å etablere Poros Trans Pacific Economic Cooperation land.

Jokowi ble beslag To Axis World Economic Strength

Beijing - Gjennomføring av APEC-toppmøtet i 2014 i Beijing, Kina ble arenaen av interesser mellom de to akseleffekt av verdensøkonomien, USA på den ene siden med Kina og Russland på den andre. President Joko Widodo (Jokowi) som er nye for den internasjonale scenen ble et stridens eple mellom dem.

Amerikanerne sluttet seg til Trans-Pacific Partnership (Trans-Pacific Partnership / TPP). TPP er en frihandelsavtale som ble etterfulgt av sytten land i Asia-Pacific ble også etterfulgt av noen ASEAN-landene, nemlig Malaysia, Singapore, Brunei, og Vietnam.

Mens Russland gikk inn i Asia-Pacific Free Trade Zone (Free Trade Area of ​​Asia Pacific / FTAAP). FTAAP er regnet som en innsats mot Regional Økonomi Integration (REI) for felles velstand i regionen.

President i Republikken Indonesia Joko Widodo sa Indonesia ønsket ikke å være bare en trekke av markedet for de økonomiske interessene til de store landene som, men det viktigste er samarbeidet kan gi reelle fordeler til Indonesia.

"Selvfølgelig, hvis vi ser på interessene lete etter venner. Vår egen gratis grunnlov er aktiv. Jeg ønsker å finne venner alle kan dong, ville her-her. Men med en registrering av nasjonal interesse, av hensyn til de menneskene vi har under-united, »sa president Jokowi, mandag (11/10/2014) natt.

Jokowi nøytralitet klart synlig når bildet økt med lederne av APEC-toppmøtet i 2014. Det Jokowi sto flankert av USAs president Barack Obama og Kinas president Xi Jinping allianse og Russlands president Vladimir Putin.

"Det var et symbol, må det bli lest. Vi ble anfall så loh ", sa Jokowi mens avdekke meningen bak stilling.


Tatt i betraktning den Trans Pacific Partnership
Aulia Rahman
Executif Director of Central Study Of Asia Pacific (CSAP)
Jokowi presidentens besøk til USA hever mye spekulasjoner, spesielt siden presidentens uttalelse som uttrykker ønsker å bli med i Trans-Pacific Partnership (TPP).

Det er mange mennesker tror at utenrikspolitikk mot Indonesia er i dag på vei til USA.

Men bortsett fra et ønske om å bli med i TPP eller ikke, bør vi vite at i dag, er svært nødvendig for samarbeid og økonomisk utvikling beholderen til land i Asia Pacific-regionen.

"Men bortsett fra et ønske om å bli med i TPP eller ikke, bør vi vite at i dag, beholderen til land i Asia Pacific-regionen er svært nødvendig for samarbeid og økonomisk utvikling"

Asia-Pacific organisasjoner bør ikke representere en bestemt landets politiske agenda, men heller skape en følelse av likeverd mellom hvert land, slik at det kan nytte hvert medlemsland.

Så kommer spørsmålet å svare på presidentens uttalelse Jokowi som ønsker å slutte seg til TPP er om hva strategiske fordeler som kan genereres for Indonesia?

Før du svarer dette tilfellet selvfølgelig vi trenger å sondere dypere om potensialet i det som er eid av Indonesia på den internasjonale arena.

I dag vet vi at den globale økonomien er skiftende fra Atlanterhavet til den æra av Stillehavet æra dermed indirekte rolle Asia-Pacific land å være svært beregnes. Og Indonesia er nå en av de mest potensial til å bli en betydelig aktør i Asia Pacific-regionen.

Interessen for ulike land har vist tautrekking mellom styrkene til den globale økonomien til å få oppmerksomheten til Indonesia. En av dem er gjort ved å tilby en rekke investeringsmidler for å lette utviklingsagendaen i landet.

En mulig geopolitiske plassering av Indonesia er veldig strategisk å ha fire av de ni choke point (smale sundet), som ble de viktigste seilingsleder av verdenshandelen som er Malakkastredet, Sundastredet, Stredet Lombok og Makassar-stredet.

Skiftende økonomien til Asia Pacific-regionen indirekte øke volumet av distribusjon av varer til Asia-Pacific-regionen. Dette gjør de industrialiserte landene i økende grad avhengige av Indonesia strategiske posisjon.

Når Indonesia ble utarbeidet infrastruktur og distribusjonssystem mempuni selvfølgelig avhengighet robuste økonomier vil i økende grad styrket.

Dette blir sett på av Jokowi med Indonesia som en pivot trigger maritime verden. For å oppnå dette, Indonesia krever tilstrekkelig maritim infrastruktur utvikling.

For å realisere bygging av maritim infrastruktur er helt klart kreve betydelige investeringsmidler. Indonesia må omfavne land til å delta og realisere potensialet i Indonesia som verdens maritime aksen.

På den annen side, er lokalisert i Asia Pacific-regionen som lenge har blitt vekket soliditasnya nemlig ASEAN. På den annen side, er Indonesia et av de innflytelsesrike landene i ASEAN-regionen som har en sjanse til å bygge en ny økonomisk maktene i Asia Pacific-tiden.

ASEAN solide målene målbare økonomiske prestasjon er skremmende for en rekke mektige landene i verden. Derfor vil Indonesia evne til å omgruppere i ASEAN bestemme forhandlingsstyrken til Indonesia i øynene av verden.

Jo sterkere forhandlingsmakt av Indonesia, jo større er muligheten for Indonesia til å tale på internasjonale organisasjoner.

"Jo sterkere forhandlingsmakt av Indonesia, jo større er muligheten for Indonesia til å snakke i internasjonale organisasjoner"

Så når jeg kommer tilbake til gjennomgang av Trans Pacific Partnership siden oppstarten faktisk bli sett på som en mulighet eller en trussel.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal

Muligheter for å lykkes i den hjemlige agenda kunne oppnås, men trenger også de rette forutsetningene.

Indonesia bør være oppmerksom på at når du spiller i arenaen av den større regionen som dette må forbli forankret i ASEAN. ASEAN er den mest hensiktsmessige utgangspunkt før du går videre inn i Trans Pacific Partnership.

Fordi ASEAN er forventet å være "europeisk" i Asia vil være det økonomiske sentrum av Asia Pacific. På denne bevisstheten, hvis Indonesia ønsker å utvide samarbeidet i denne forbindelse til Trans Pacific Partnership, bør Indonesia vurdere nøye hvorvidt Indonesia forhandlingsposisjon i organisasjonen.

Vi ser at Trans Pacific Partnership er ledet av USA, der det ble en balanse gå over Kinas innflytelse i Asia Pacific-regionen.

Logisk når Indonesia sluttet seg til Trans Pacific Partnership åpner dørene for samarbeid med USA og dets allierte.

Kanskje her ligger den frie og aktive politikk som spilles av presidenten Jokowi. For å gjøre Indonesia som aksen av den maritime verden, bør Indonesia være i stand til å utnytte de store landene.

Men det er viktig å huske at vi ikke kan raskt gjøre en beslutning om å delta eller ikke med denne Trans Pacific Partnership. På grunn av mangel på klarhet om samarbeidsavtaler som det vil bli tatt.

Minst er det to ting som vil være på dagsordenen for Trans Pacific Partnership som deregulering av eksport-import, noe som betyr utvidelse av markeder og flyt av investeringer enklere.

Når de vurderer potensialet innenfor Indonesia i dag er faktisk den mest presserende behovet er utvikling av maritim infrastruktur.

Beslutningen om ikke å bli med i Trans Pacific Partnership bør være basert på styrken av Indonesia i ASEAN samt støtte utvikling av maritim infrastruktur.

President Joko Widodo annonsert en pakke med økonomiske politikk
(BBC) - pakke med retningslinjer som skal flytte tilbake økonomi
President Joko Widodo annonserte økonomiske politikken pakke som inneholder tre trinn i presidentpalasset onsdag (09/09).
Det tredje trinnet omfatter et løft for konkurranseevnen til nasjonale industrien gjennom deregulering, politi og næringsliv sikkerhet.
Presidenten sa at det er 89 regler overhalt fra 154 forslag. "Så dette kan styrke konsistens og kuttet reguleringer som hindrer bransjen," sa presidenten.
Det andre trinnet er å akselerere nasjonal strategisk prosjekt eliminerer blokkering, levering av tillatelser, ferdigstillelse av oppsettet, og akselerasjonen av varer og tjenester.
Til slutt, forsøker presidenten å øke investeringene i eiendomssektoren.
"Den økonomiske politikken pakken vil øke den virkelige sektor. Jeg tror den første fasen av den økonomiske politikken pakken vil styrke den nasjonale industrien, utvikle mikro bransjer, lette inter-regional handel, stimulere turismen, bedre velferd for fiskere," sa han.
Presidenten sa den økonomiske politikken pakken er den første pakken ble lansert. Den andre pakken, i henhold til den koordinerende minister for økonomi, Nasution, vil bli annonsert i fjerde uke av september.
Rural økonomi
Blant en rekke tiltak kalt president, det er et forsøk på å flytte rural økonomi ved å fremskynde og forenkle bruken av lands midler for arbeidskrevende utvikling av infrastruktur.
Tidligere, vil regjeringen Erklæring om utkast til lov om 2 016 budsjettforslag før medlemmene av MPR / DPR, i august i fjor, budsjettbevilgninger og overføringer til regionene og landsbyer forbedres slik at større enn kostnadene departementer og etater.
I utkast til budsjett 2016, vil statens utgifter nå Rp 1339100000000000, med opplysninger om utgifter departementer og etater oppnå uten Rp780,4 billion og utgifter departementer og etater av Rp558,7 billion.
Overføringen til regionale og rurale midler nådd Rp 782, 2 billion. Fondet består av regional overføring budsjett for Rp735,2 billioner og landsby midler nådd Rp47 billion.

Utvikling av infrastruktur er forventet å kjøre økonomien i landsbyen.
Velferden til fiskere
Når uttrykt økonomiske politikken pakke, også nevnt også velferd fiskere. Økonomisk Coordinating ministeren Nasution sa det ville være en politikk for LPG for fiskere.
Nasution påpekte at hvis en fisker på havet brukt 30 liter diesel verdt Rp207.000, deretter bruke en omformer verktøyet LPG fiskere vil bare problemet Rp62.100. Slik at når det blir 10kg fisk fisker antar verdt Rp20,000 per kg, ville han få et overskudd på Rp137.900.
"Det vil øke produksjonen av fisk fanget på samme tid på å forbedre velferden til fiskere," Nasution sa.
Er ventet å slippe en pakke av den økonomiske politikken, offentlige inntekter vil øke kjøpekraften styrkes.

Den økonomiske politikken pakke bind to trim lisensiering
Ifølge Bloomberg hadde rupiah mot amerikanske dollar på tirsdag (09/29) rørte Rp14.818 per US $ 1.
Indonesiske regjeringen gitt ut to stadier av den økonomiske politikken pakken inneholder en rekke tiltak for å løse hindringer for investeringer og lisensiering.
Tiltakene ble kunngjort i samsvar med riket av arbeidet en rekke departementer, blant annet Miljøverndepartementet og Skoger og Finansdepartementet på tirsdag (29/09).
På Miljøverndepartementet og Skoger, for eksempel, vil de ministeren Siti Nurbaya påstander gjør de fire tillate bruk av tømmer i skogen produksjonen til en lisens som heter "Timber Utnyttelse Permit".
Senere i riket av Finansdepartementet, statsråden Bambang Brodjonegoro sa ville gi skatteincentiver for eksportører av blomster som holder eksport provenyet (Dhe) i bankene i landet i lang tid.
Lansere økonomiske pakken kommer midt i et fall i aksjer og valutakursen.
Ifølge koordinerende minister for økonomi Nasution, er retningslinjene pakke bind to fokusert på komfort og skattemessige fasiliteter for å stimulere flyten av investeringer i Indonesia.
"Vi trenger ikke mye nå, noe som er viktig kick. Ett frispark som rask service investering" Nasution sa.
Cabinet Secretary Pramono Agung sa den sentrale regjeringen vil pålegge kommunene å forkorte prosessen med å lage en bedrift lisens.
"Alt dette er å gi et positivt signal til samfunnet og nabolandene at indonesiske venner med alle som ønsker å investere i Indonesia," sa Pramono.
To etapper av politikken pakken ble utstedt tre uker etter den første politikken ble utgitt 9. september sist.
Den første pakken inkluderer et løft for konkurranseevnen til nasjonale industrien gjennom deregulering, politi og næringsliv sikkerhet.
Pakken kommer midt svekkelse av rupiah. Ifølge Bloomberg hadde rupiah mot amerikanske dollar på tirsdag (09/29) rørte Rp14.818 per US $ 1.
Tre poeng om de økonomiske pakkevolumene 3
Jokowi regjeringen kunngjorde økonomisk pakke volum 3. Hvordan innholdet i pakken er komplett?

Cabinet Secretary Pramono Agung levert den innledende kunngjøring Economic Policy Package III, ved presidentens kontor, Jakarta 7. oktober
Cabinet Secretary Pramono Agung levert den innledende kunngjøring Economic Policy Package III, ved presidentens kontor, Jakarta 7. oktober

JAKARTA, Indonesia - Den økonomiske team av president Joko "Jokowi" Widodo annonserte økonomiske pakkevolum syvende 3, onsdag, oktober. Meldingen styrke konkurranseevnen til næringslivet i midt i den økonomiske nedgangen.

"Vi tror dette tredje nivået politikken pakke" kick ". Momentum vi føler i dag, hvor rupiah har styrket seg betydelig, "sier Chief Cabinet Secretary Pramono Agung Wibowo, ved Statens Palace onsdag ettermiddag.

Økonomisk Coordinating Minister Nasution la til at i det tredje bindet av denne pakken er ikke noe insentiv til å redusere selskapets kostnader.

Her tre viktige spørsmål knyttet til den økonomiske pakken.

En reduksjon i prisen på fyringsolje (BBM), gass og elektrisitet

Prisen på flydrivstoff, flytende petroleumsgass (LPG) 12 kilo, Pertamax og effektiv Pertalite ned siden 1 oktober 2015.

Prisen på diesel ble redusert med Rp 200 per liter, slik at utsalgsprisen på subsidierte diesel typer vil være Rp 6700 per liter.

En reduksjon i prisen på diesel vil også gjelde for drivstoff type ikke-subsidiert diesel.

Drivstoffprisen premie fortsatt på Rp 7400 per liter (Java, Madura, Bali) og Rp 7300 (utenfor Java, Madura, Bali). Den nye prisen gjelder fra oktober til desember 2015.

Gasspriser. Prisen for fabrikken fra nye gassfelt er satt i henhold til kjøpekraften av gjødselindustrien, som utgjorde US $ 7 MMBtu (million British Thermal Units). Mens prisen på gass til andre mekanismer (for eksempel petrokjemisk industri, keramikk, etc.) vil bli redusert i overensstemmelse med evnen til sine respektive bransjer.

Gass prisavslag er gjort mulig ved effektiviteten til gassdistribusjonssystemet, samt en reduksjon i statens inntekter, eller ikke-skatteinntekter (ikke-skatt) gass.

Imidlertid mener regjeringen nedgangen i gassprisene vil ikke påvirke mengden av inntektene som blir en del av gasselskapet Samarbeid Contract. En reduksjon i prisen på gass til industrien vil være effektiv 1 januar 2016.

Strømpris. Strømpriser for industri kunder I3 og I4 vil reduseres med USD 12 - USD 13 per kWh følgende fallet i oljeprisen (Automatic Tariff justering). Diskonteringsrenten vil bli gitt inntil 30 prosent av strømforbruket ved midnatt (23:00) til i morgen (08:00), når kraftsystemet belastningen er lav.

Statlige incentiver forsinkelse i betaling av strømregningen med opptil 40 prosent av strømregningen første 6 eller 10 måneder, og industrien kan betale den av etter hvert. Dette gjelder spesielt for de arbeidsintensive næringer samt industriell konkurranseevne er svak.

Ekspansjons mottaker gründere Folkets Business Credit (KUR)

For å bedre tilgangen på entreprenører til bank kreditt, gjennom KUR-programmet, har regjeringen senket renten KUR fra ca 22 prosent til 12 prosent.

I pakken av denne politikken, de familier som har en stabil inntekt, kan motta KUR for produktiv næringslivet.

Med denne politikken, til banker KUR drevet pro-aktiv innsats tilby til vedkommende, slik at det vil øke deltakernes KUR samtidig oppmuntre veksten av nye gründere.

Forenkling av land klaring til investeringsaktiviteter

I landet sektor, Ministry of Agricultural og arealplanlegging / National Land Agency, revidere forskrift nr 2 2 015 på service standarder og forskrifter Landbruk, Spatial og Land i investeringsaktivitet.

Noen stoffer ny ordning som omfatter slike ting som:

en. Søkeren få informasjon om tilgjengeligheten av landet (de opprinnelige 7 dager til 3 timer);

b. Alle henvendelser blir registrert som en form for sikkerhet for søkerne til tilgjengelighet og arealplaner. Letters publisert innen 3 timer.

c. Fullstendighet av lisensiering prinsipper som er gitt i form, forslaget, etableringen av selskapet, over landrettigheter være en forutsetning oppstart av feltaktiviteter. Det er et krav som kan følges opp med før utstedelse av resolusjon om arealbruk rettigheter.

d. Vedlikeholds tidsperiode (kravet bør være komplett):

Hak Guna Usaha: fra 30-90 dager til 20 virkedager (opp til 200 hektar), eller 45 virkedager (> 200 hektar)
Forlengelse / fornyelse HGU: fra 20-50 dager til 7 virkedager (opp til 200 hektar), eller 14 virkedager (> 200 hektar)
Forespørsel Aksjemegling / Rett til bruk: fra 20-50 virkedager til 20 virkedager (inntil 15 hektar) eller 30 virkedager (> 15 hektar)
Forlengelse / fornyelse Aksjemegling / Rett til bruk: fra 20-50 virkedager til 5 virkedager (inntil 15 hektar) eller 7 virkedager (> 15 hektar)
Landrettigheter: 5 virkedager til en arbeidsdag
Oppgjør av klage: 5 virkedager til 2 arbeidsdager
e. I en forlengelse av arealbruk rettigheter var basert på evaluering av styring og bruk av land (inkludert de aller revisjon) av det aktuelle landet ikke lenger brukes som de første underskriftskrav.

Senior viseguvernøren i Bank Indonesia Adityaswara Mirza sa at dagens finansmarked situasjonen har bedret seg på grunn av eksterne og interne faktorer.

Eksterne faktorer, Mirza sa at tallene i USA økonomien opplever en bit av svakhet, særlig i arbeidssektoren. Den andre tingen er konsekvensen av en renteøkning begynner å skifte. "I utgangspunktet mange aktører spår en Fed renteøkning i oktober eller desember, men tydeligvis endret sin prognose for kvartalet første eller andre neste år", sier Mirza.

Dette skiftet førte til tilbakeføring, slik at spekulanter som noen måneder tidligere hadde kjøpt dollar tidligere, er nå å kutte tapene.

Til interne forhold, svarte markedet positivt på politikken pakken kkonomi første, andre og tredje. Disse pakkene viser regjeringens satsing på økonomisk reform.

"På lang sikt, politikken pakke som ville være i stand til å redusere inflasjonen", sa Mirza.
Regjeringen lanserte den fjerde økonomisk politikk pakke
Velferdsarbeidere blitt fokus for politikken pakke denne gangen
JAKARTA, Indonesia - Regjeringen lanserte en pakke med fire bind av den økonomiske politikken på torsdag, 15. oktober 2015. Hovedfokus i politikken pakke denne gangen er velferd for arbeidstakere og utvikling av mikro, små og mellomstore bedrifter (SMB).

For å sikre velferden til arbeiderne, vil regjeringen iverksette en ny formel for å beregne mengden av Provincial minstelønn (UMP)

«Staten er til for å sikre arbeiderne ikke å falle i lav lønn, men arbeidsgivere har også forsikringen," sa koordinerende minister for økonomi Nasution i sin pressekonferanse.

Som for å utvikle SMB-sektoren, pemerintahkan tilbake Slått utdeling plan for å slappe av Folkets Business Credit (KUR) og gi arbeidskapital lån til SMB eksportere varer produsenter.

Her er noen punkter i fjerde økonomiske politikken pakken som presenteres av Nasution, arbeidsminister og finansminister Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Koordinerende minister for økonomisk Nasution:

1. Lønn til arbeiderne sikkert gå opp hvert år.

2. Staten er til for å hjelpe arbeiderne redusere byrden av prisen for sitt liv med et sikkerhetsnett i form av utstedelse av som Indonesia smartkort og kort Sunn Indonesia.

3. Formel UMP: minstelønn i år pluss inflasjonen og den økonomiske veksten (i prosent). Denne formelen gjelder ikke i de åtte provinser som gjeldende minstelønn er fortsatt under Boligbehov (KHL).

For åtte av provinsen, vil bli gitt en overgangsperiode på fire år. For fire år, minstelønn det vil få en ekstra økning for å kompensere for margin med en verdi på KHL

Sysselsetting ministeren Hanif Dhakiri:

1. Evaluering av Boligbehov (KHL) vil bli gjennomført hvert femte år. Dette er fordi ifølge en undersøkelse av Statistisk Sentralbyrå (BPS), endringer i forbruksmønstre skjedde hvert femte år.

2. I fremtiden er det ingen plikt for selskapet til å etablere struktur og omfang av lønn. Det betyr at lønningene skal regnes blant de yrkesaktiv alder, kompetanse, utdanning, prestasjon og ytelse. Det vil bli regulert i reguleringen selv.Finansminister Bambang Brodjonegoro:

1. Relatert til arbeidskapital lån til SMB eksportere varer produsenter, indonesiske Eksport Finansiering Agency (LPEI) har gjort kartlegging. Resultatet er det 30 selskaper som har potensial til å oppnå driftskreditter.

Skatteinsentiver så fokus Economic Policy Package Volume V
Pakke med regjeringens økonomiske politikk vil fortsette å styrke den økonomiske stabiliteten blant verdens økonomiske nedgangen som også rammet Indonesia, bekreftet president Joko Widodo sa etter et begrenset statsråd torsdag ettermiddag (22/10).
Nasution Minister for Economic Affairs i presidentens kontor kunngjorde en pakke med økonomiske politikk vol 5, i Jakarta torsdag 22 oktober, 2015 (VOA / Andylala).
Nasution Minister for Economic Affairs i presidentens kontor kunngjorde en pakke med økonomiske politikk vol 5, i Jakarta torsdag 22 oktober, 2015 (VOA / Andylala).


Economic Policy Package 4 Focus Problem Lønn og Folkets Business Credit

JAKARTA
Regjeringen utstedte en fem-volum økonomiske politikken pakke for å øke den innenlandske økonomien. Politikk pakke som fokuserer på statlige incentiver knyttet til reduksjon av skatter.

Minister for Economic Affairs Nasution ved presidentkontoret i Jakarta torsdag (22/10) sa den første politikk er et spørsmål om skattelettelser insentiver i oppskrivning av selskapets eiendeler, både i de statlige eide foretak (SOEs) og private fester. Nasution sa under selskapet ikke ønsker å gjøre revurdering av eiendeler fordi skattesatsen er høy nok. Og han sa, hvis eiendelen oppskrivning er gjort, særlig for eiendom eiendeler, kan det gjøre verdien av eiendelene i selskapet økt.

"Vel, hvis de gjør revaluering da det vil øke sin kapasitet. Det vil skape kapasitet og økonomiske resultater økt med et betydelig beløp. Faktisk var han i senere år kan gjøre en større profitt. Sum eiendeler vil øke. Si 100%, eller 200 %, kan det være mer, "sa Nasution.

Det samme ble formidlet av finansminister Bambang Brodjonegoro, sier revaluering er en omstilling av verdien av selskapets eiendeler i tråd med dagens virkelige verdi. Bambang forklart, typisk skatt (VAT) i den hensikt å revurdering av eiendeler pegged 10 prosent, men hastigheten kuttet en viss periode.

"For skattytere (WP), når innlevering oppskrivning av eiendeler til 31. desember 2015 mengden av spesielle takster endelige skatte revurdering er fra det normale 10% til 3%. Hvis legges i perioden 1 januar 30 juni 2016, er mengden av lade 4%. Ved innlevering 1 juli til 31. desember 2016, det endelige beløpet for spesialpris på inntektsskatt til 6% revaluering, "sa Bambang.

For det andre politikken i pakken volum 5 er unngåelse av dobbeltbeskatning for kollektiv investering kontrakt av eiendomsfond eller allment kjent som REITs (Real Estate Investment Trust). Ifølge Bambang omfatte vanlige verdipapirer utstedt av selskapet på kausjon eller underliggende aktiva som eiendom eller infrastruktur.

Bambang til, "Med PMK at vi snart vil tilbringe den neste uken, da dobbeltbeskatning, spesielt for bedrifter med en spesiell hensikt akandihilangkan være singel skatt. Så det er forventet tilstedeværelse av dette instrumentet KIK DIRE kan vises i den indonesiske hovedstaden markedet, og for å tiltrekke seg investeringer for Dette ble gjort i utlandet. "

I mellomtiden, Financial Services Authority (FSA) også utstedt en ny politikk som er fokusert på islamsk bank. Styreleder for kommissærer FSA, Muliaman D. Hadad, er den nye politikken viktig fordi fire tidligere politikk pakke utgitt av FSA, Bank Indonesia (BI), og regjeringen har ennå ikke nådd hele finanssektoren.

Ifølge Hadad, den sharia bransjen det har ikke mottatt en del.

"For det første er den enkle produkter og aktiviteter av islamske banker. Mekanismen for lisensiering og utgifter islamske produkter vil bli lett. Med disederahanakan, så ingen grunn til å be om tillatelse må sende et brev på grunn av Sharia-produkter vil bli kodifisert i en bok. Dersom produktene allerede eksisterer, er det ikke nødvendig lisens igjen, bare rapportere det, "sa han.

Lisensiering mekanisme andre produkter som inngår i omfanget av sharia videre Hadad, inkluderer gull bonde sharia, som også ikke trenger å be om tillatelse.

I en pressekonferanse deltok flere ministre, inkludert minister for økonomisk Affairs Nasution, koordinerende minister for Maritime Rizal Ramli, guvernør i Bank Indonesia Agus Martowardojo, finansminister Bambang Brodjonegoro og leder av Financial Services Authority FSA Hadad Hadad var - President Joko Widodo sa regjeringen ville gjøre alt for å styrke økonomisk stabilitet blant verdens økonomiske nedgangen som også rammet Indonesia.

Presidenten sørger også for regjeringens økonomiske politikk pakken vil fortsette.

"Derfor vil pakken fortsette å fortsette med Bank Indonesia også med FSA. Fra 1,2,3,4,5 vil bli videreført med 6,7,8 kanskje opp til 100. Kanskje opp til 300 ørtende 200. Kanskje. Men klart, er konsistensen av vår tid ønsket å gi et sterkt inntrykk av at vår intensjon å forvandle det grunnleggende av den nasjonale økonomien. Som selvfølgelig vi ønsker publikum og bedrifter vet at vi vil fortsette å arbeide mereform regulering og byråkratisering, "sa presidenten. (VOA)

Sjette økonomisk pakke for 'forstad'
Spesielle økonomiske soner er forventet å gjenopplive økonomien i distriktene.
Seks stadier av den økonomiske politikken pakken, blant annet rettet i et forsøk på å flytte økonomien i en forstad, sa statsråd for Economic Affairs Nasution.
I tillegg uttalte den koordinerende minister (Coordinating) Economic Affairs Nasution økonomisk politikk pakke denne gangen også fokusere på skatt, vannressursforvaltning, og medisin.
"Enkelt sagt, gjennom denne pakken, er det noen områder i området fast bestemt på å være den spesielle økonomiske sone (SEZ), hvis viktigste formål er å behandle de eksisterende ressursene i regionen og utover," sa Nasution på hans kontor, torsdag (5/11) ,
Spesielle økonomiske soner

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke og Tanjung Api-api (North Sumatra)
Palu (Central Sulawesi)
Bitung (North Sulawesi)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (North Maluku)
Måløy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Nå er disse åtte økonomiske soner etablert av offentlige reguleringer i spesifikke områder som skal bygges ut, nemlig Tanjung Lesung i Banten provinsen, Sei Mangke og Tanjung Api-api (North Sumatra), Palu (Central Sulawesi), Bitung (North Sulawesi), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (North Maluku), og Måløy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Skattefritak
I spesielle økonomiske soner som er gitt ulike anlegg av skatteinsentiver, spesielt bransjer som bearbeider lokale ressurser rundt KEK og oppfyller de spesifiserte krav.
"Dette er å oppfordre justeringen av næringslivet klimaet er bra," Nasution sa.
Nasution sa politikken denne gangen også omfatte forvaltning av vannressurser, samt mat- og legemiddelrelaterte saker håndteres BPOM.
Regjeringen til president Jokowi til nå har lansert en pakke på seks økonomiske politikken.
På styring av vannressurser, er regjeringen basere sin politikk på en forfatningsdomstolen avgjørelse som ikke tillater kommersiell forvaltning av vannressurser ved den private sektor.
Men når avgjørelsen av domstolen ned, har regjeringen gitt tillatelse til en rekke selskaper, ikke bare flaskevann selskapet.
Derfor sa Nasution, vil selskapene fortsette å operere i samsvar tillatelser "til lisensen utløper eller til det er ny lovgivning".
Om mat og narkotika regulering, Nasution avsløre narkotikaimportlisens forenkling.
Dette er en pakke med seks økonomisk politikk implementert av regjeringen siden president Jokowi gjøre prombakan kabinett.
Diiluncurkan første øyeblikk, Nasution sa at pakken med økonomiske reformer som trengs for å kjøre tilbake økonomien avtar.

Agro varer fem INDONESIA den verdensomspennende
Vi bør være stolte snur enkelte landbruksprodukter og plantasjen Indonesia er veldig global. Blant dagens overløp av import av konsumvarer fra utlandet, er jordbruk og plantasjen råvarer fortsatt en vare på den internasjonale arena. Denne gangen vil vi vurdere litt om 5 indonesiske landbruksprodukter og plantasje råvarer over hele verden.

Palm Oil
Indonesia sette meg selv som en produsent av råolje palmeolje i verden. I 2011 Indonesia dominere verdensmarkedet for råolje palmeolje med 47% til å overgå Malaysia i andre plass med 39%. Eksporten av palmeolje kan bidra landets valuta på 14 milliarder USD i 2010 og er forventet å øke betydelig fra år ketahunnya.

2. Krydder

Uminnelige tider, er Indonesia kjent for sine krydder. Krydderplanter som trives i Indonesia for å tiltrekke seg andre nasjoner til å menguasainnya. Det er uunngåelig at de siste mange utenlandske land rike som et resultat av krydder fra Indonesia, som har en meget høy verdi. Inntil nå, er Indonesia en stor eksportør av krydder i verden, inkludert muskat (nr. 1), kanel (nr. 1), nellik (nr 1) og pepper (nr. 2).

3. Cocoa

Indonesia er nr 3 i verden kakao etter Elfenbenskysten og Ghana. Produksjonen fortsetter å vokse i gjennomsnitt 3,5% per år, i 2014 regjeringen var forpliktet til å slå de to landene for første rang som verdens største kakaoprodusent. I 2010 den indonesiske kakaoproduksjonen nådde 574 tusen tonn, sto for 16% av verdens kakaoproduksjon, mens Elfenbenskysten i første rekke med 1,6 millioner tonn, sto for 44%.

4. Rubber

Indonesia rangerer andre etter Thailand som leverandør av rågummi. Det er nevne Indonesia som tyggegummi arabiske verden. Til tross for å miste når det gjelder antall og produktivitet gummiplantasjer, men den indonesiske gummi spioneringen som en kvalitet seier over gummi fra Thailand. I 2011, gummi produksjon i Indonesia nådd 2,8 millioner tonn.

5. Kaffe

Indonesia tiden rangerer tredje som verdens kaffe produsent ifølge Brasil og Colombia. Basarnya Indonesias kaffeproduksjon per år i gjennomsnitt ca 600 tusen tonn. Fra denne figuren Indonesia kan levere 7% av verdens kaffe.
Produserer bærebjelke Utveksling
Menpar sa Indonesia overlegne når det gjelder turistmål, prisen på konkurransedyktige reiselivs og turisme prioriteringer.

Indonesia Så bærebjelke turisme sektor produsenter DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonesia (Michele Westmorland / Corbis)
Turistminister Arief Yahya sier regjeringen re-etablere reiseliv som en viktig sektor, med en ledende sektor for valuta earner Indonesia.

Det er satt på en spesiell lukket møte for turisme i Bogor presidentpalasset, på mandag (16/2), og presentert under åpningen av den nasjonale konferansen for Association of indonesiske hoteller og restauranter, tirsdag (17/2).

"Virkningen av en slik bestemmelse, når regionen er satt til å være et nasjonalt strategiske områder, ville sektoren støtte en plan som for eksempel Ministry of Public Works vil fikse veiene," sa han.

Han la til at Indonesia faktisk har fordeler i form av turistdestinasjoner, prisen på konkurransedyktige reiselivs og turisme prioriteringer.

Mens på den andre siden, Ariel avslørt av data Travel and Tourism Competitive Index utarbeidet av World Economic Forum, er Indonesia på rank 70 av 140 land.

"Vi skal fikse manglene av turisme som turisme infrastruktur, informasjonsteknologi og reiseliv, og hygienisk" la han til.

Dette, la han til, være den største utfordringen. Det håpet indonesisk turisme vil vokse raskt og bli en bærebjelke industri av Indonesia i tillegg til olje, gass og olje palm.

TKI Bidra State Foreign Exchange etter den nest største olje og gass
valuta avledet fra indonesiske Workers (TKI) fortsatt rangerer andre bare til olje- og gassektoren (olje og gass).

I 2009 alene utenlandske gjestearbeidere gjennom levering av pengeoverføringer til landet nådd US $ 6617000000.

"Fremmedarbeidere bidra til valuta nest største etter olje og gass", sier styreformann i Time Shift (PAW) Chamber of Commerce and Industry (Kadin) Adi Putra Tahir i National Seminar rakne plasserings og beskyttelse av arbeidstakere i utlandet, på Bidakara Hotel, Jakarta, Onsdag (2/6).

Han sa at politikken plassering og beskyttelse av indonesiske Workers (TKI) er fortsatt ikke optimal. Så sa han pusset opp problemet med plassering og beskyttelse av migrantarbeidere bør være godt organisert nasjonal bevegelse og synergi.

"Jeg forventer at dette skal være en nasjonal bevegelse, ryddig, interessenter må gå synergistisk. Trenger spesiell oppmerksomhet fra rekruttering, plassering, og selv beskyttelse ", sier Adi.

Ifølge Adi, er antall arbeidstakere som arbeider i utlandet kan ikke skilles fra ansettelse av regjeringen fortsatt begrenset. Den økonomiske veksten er anslått til 6% er fortsatt ikke løftet tilgjengeligheten av arbeidsplasser i landet.

Basert på data fra Utenriksdepartementet i antall arbeidstakere som arbeider i utlandet nådd 3.246 millioner mennesker spredt over mange land. Av dette beløpet med 2009 tilfeller av urolige migrantarbeidere nådd 69 004 mennesker.

Indonesia kunne sette utenlandske arbeidstakere (TKI) til 10 millioner mennesker, eller om lag fem prosent av befolkningen.

Dette ble avslørt av leder av Stortingets Ansettelse av Foreign Affairs i Chamber of Commerce, Nurfaizi, på et seminar om fremmedarbeidere organisert av Chamber of Commerce i Jakarta, onsdag (2/6).

Nurfaizi som også er leder av Association of Corporate Services TKI (APJATI) ble sammenlignet med Filippinene, som har satt 10 prosent av befolkningen til å jobbe i utlandet.

"Resultatene, raket Filippinene utveksle opp til 15 milliarder dollar per år, og blitt den største produsenten av hele valuta generert av den filippinske regjeringen," sa han.

Innen fem år, sa han, plassering av arbeidsinnvandrere har nådd fire millioner mennesker og er målrettet å øke til fire millioner mennesker i løpet av de neste to årene.

"Det er da støttes av alle partier og konsistent offentlig satsing," sa han.

Økende antall arbeidsinnvandrere med en vekst på 21 prosent per år starter fra 2004, som utgjorde 380 690 mennesker i 696 743 mennesker i 2007 med destinasjonsland i Midtøsten og Asia Pacific.

Nurfaizi sa plassering av fremmedarbeidere i uformell sektor er fortsatt dominert av 78 prosent, mens plasseringer for Asia Pacific-regionen i formell sektor kunne nå 52 prosent de siste årene.

Generelt, sier han, det er et økende antall arbeidsinnvandrere som ikke bare sett på som en suksess av TKI plassering program, men også det økende antallet av arbeidsstyrken som er proporsjonal med tilgjengeligheten av arbeidsplasser i landet.

Siterer data Kemnakertrans, ekspedisjonssjef i protokoll og konsulære saker i Utenriksdepartementet, Lutfi Rauf, sa at det var 2,8 millioner fremmedarbeidere i perioden 2005-2009 med en "remittering" (pengeoverføringer av migrantarbeidere inn i landet) nådde 6617 amerikanske dollar i 2009 til 69 004 arbeidsinnvandrere problematisk i løpet av 2009.

I løpet av 2009 har Utenriksdepartementet i samråd med indonesiske Representanter hell søkt oppfyllelsen av de grunnleggende rettigheter for arbeidstakere som opplever problemer i utlandet med de grunnleggende rettighetene til de innsamlede nådde 326 495 438 750 amerikanske dollar og Singapore dollar.

I januar-mai 2010, har UD og den indonesiske Representanter vellykket tilrettelagt oppfyllelsen av de grunnleggende rettighetene til migrantarbeidere så mye som 156 416 dollar, Rp185.736.941, De forente arabiske emirater dirham 1845, 4800 riyal og 140.000 Singapore dollar.

For tilfeller av migrantarbeidere inkluderer ubetalte lønninger, seksuell trakassering, er betalt lavere lønn, mishandling, drap, arbeidsulykker, "trafficking" (trafficking), innvandring brudd, og så videre.

Lutfi sa hindringene de møtte i beskyttelse av borger, blant annet manglende overholdelse av regler og forskrifter, regjeringen i Indonesia har ikke hatt bilaterale avtaler med alle land av migrantarbeidere, sende ulovlige arbeidsinnvandrere, og arbeidere som ikke er kompetent.

Utenriksminister Marty Natalegawa i en høring med kommisjons jeg av Representantenes hus på 2 desember 2009 sa opp vern av indonesiske borgere i utlandet er en prioritet Utenriksdepartementet.


Indonesisk økonomi ranking 9 of the World
Mediawarga.info - Verdensbanken rangerer Indonesia som den niende største økonomien i verden. Indonesia BNP ved utgangen av 2014 nådde US $ 2550 milliard. Denne posisjonen skifte Storbritannias BNP var bare US $ 2400 milliard.
Den økonomiske verdien beregnes som et resultat av en sammenligning av kjøpekraft av varer eller tjenester i et land, type varer eller tjenester som bruker samme valuta i amerikanske dollar. Dette begrepet er kjent som kjøpekraftsparitet (PPP). For eksempel The Economist bruker beregningsmetode basert på prisen på McDonalds, kjent som "The Big Mac-indeksen".
DBS Bank økonom, Gundy Cahyadi sa sentrum av verdensøkonomien er nå skifter fra Amerika og Europa til Asia. Asias framgang fordrevet forestillingen om at den amerikanske økonomien er fortsatt verdens største kraften som driver global vekst. Ifølge forskningsresultatene fra DBS, i fremtiden, vil Asia skape lik økonomisk gigant Tyskland hvert tredje år. Den første nye økonomiske giganten forventes å skje i 2023, andre i 2031 og tredje i 2 038.
RI økonomisk vil overgå Australia og Sør-Korea i 2030

Liputan6.com, Jakarta - Økonomi USA (US) spådd fortsatte å vise sin dominans i 2030. I mellomtiden er økonomien i enkelte utviklingsland også forventet å oppleve en bølge mens enkelte europeiske land faktisk vil skli inn i lavere orden.

Ifølge US Department of Agriculture, er landet av Uncle Sam forventes å forbli lederen av verdensøkonomien med sitt bruttonasjonalprodukt (BNP) i de neste 15 årene er spådd å nå US $ 24800000000000, en økning på US $ 8000000000000 i forhold til spådommer om BNP i årets US $ 16 8000000000000.

I mellomtiden, i den andre stillingen er okkupert av Kina med sin BNP vil vokse dobbelt at prognosen for i år til US $ 22200000000 og bidra til å lukke det økonomiske gapet mellom USA og Asia generelt.

Tredje plassen er okkupert av India er spådd at i 2015 bare ferdig femte største BNP i verden. Mens det i de neste 15 årene, er India forventes å overgå Brasil, England, Frankrike, Tyskland og Japan. Det internasjonale pengefondet (IMF) sier landet vil ha den største arbeidsstyrken i verden i løpet av de neste 15 årene.

Mens Japan bedømmes til å være mindre heldige land. Fordi etter sin økonomi steg på 1990-tallet, og opplevde en stillestående fase, vil Japans økonomiske vekst være treg, og tvinger Japans ranking falt til fjerdeplass i listen over land med den største økonomien i verden innen 2030.

"Japan er en viktig lærdom som hvor raskt du kan oppleve relaterte nedgraderinger økonomisk struktur," sier JP Morgan sjeføkonom Bruce Kasman som sitert av Bloomberg, søndag (04/12/2015).

Foruten Japan, Frankrike også spådd til å slippe tre stillinger til å rangere 8 med PBD på US $ 3300000000000 og Italia falt to plasser til 11. plass med en BNP på US $ 2300 milliard.

Samtidig er den indonesiske økonomien spådd å bli rangert 13 på listen over land med størst økonomi med en BNP på US $ 2100 milliard i 2030, over Australia i posisjon 14 og Sør-Korea i 15. posisjon med en BNP på US $ 1900 milliard.

"Det er mye usikkerhet. Er Kina kunne vokse fire prosent og 6 prosent, er det mange ting å se det ville være i den globale økonomien. Eller om India kunne vokse med 3 prosent og 8 prosent. Dette er en stor forskjell når du kombinerer dem i tide gamle, "sa han.

Overall, Jamaica er spådd å bli den laveste posisjon til å kaste så mye som 13 til posisjon 136 i 2030. Mens Uganda vil bli det landet med størst fremgang siden klatret 18 gradene til stillingen 91.

2 comments:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete
  2. Du trenger et presserende lån for å investere i virksomheten, eller du trenger penger til å betale regningene, ta kontakt med oss mens vi tilbyr lån med lav 2% rente, kontakt oss via e-post andmoris38@gmail.com for mer informasjon

    ReplyDelete