!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, November 19, 2015

Indonesisk økonomiske politik pakke vil skubbe verdensøkonomien i kraft

Turen var ikke færdig (382)

(Del 382, ​​Depok, West Java, Indonesien 12. november 2015 19:05 pm)


Indonesisk økonomiske politik pakke vil skubbe verdensøkonomien i kraft

Indonesiens præsident Joko Widodo har lanceret en pakke af seks økonomiske politik forventes at fremme øget indenlandske og udenlandske investeringer, og stimulere den økonomiske vækst jævnt i Indonesien.
Et eksempel på, når den nationale økonomi voksede kun 4,5 procent om året, så i 2015 fiskerisektoren voksede otte procent og landbrugssektoren steg med et gennemsnit på over 6 procent, selv om udgivelsen af ​​den sjette pakke af økonomiske politikker og vil blive fulgt op af Den næste fase af den økonomiske politik pakke, så er det ikke muligt i 2030 Indonesien vil overgå økonomien i Australien og Sydkorea, Indonesien og selv nu allerede overskredet styrken af ​​den britiske økonomi og har potentiale til at blive rangeret 9. verdensøkonomien.
Nu er det igen hastigt voksende asiatiske økonomi er ved at flytte den økonomiske effekt af USA og Europa. Det er grunden til USA begyndte mere blik Asien og begyndte at flytte sin økonomiske nærhed til Europa og Mellemøsten ved at etablere Poros Trans Pacific Økonomisk Samarbejde lande.

Jokowi blev beslaglæggelse To Axis World Economic Strength

Beijing - Gennemførelse af APEC-topmødet i 2014 i Beijing, Kina blev arenaen af ​​interesser mellem de to akseleffekt af verdensøkonomien, USA på den ene side med Kina og Rusland på den anden. Præsident Joko Widodo (Jokowi) der er nye til den internationale scene blev et stridens æble mellem dem.

Amerikanerne tiltrådte Trans-Pacific Partnership (Trans-Pacific Partnership / TPP). TPP er en frihandelsaftale, der blev efterfulgt af sytten lande i Asien-Pacific blev også efterfulgt af nogle ASEAN-landene, nemlig Malaysia, Singapore, Brunei og Vietnam.

Mens Rusland indtastet Asien-Stillehavsområdet frihandelszone (frihandelsområde for Asia Pacific / FTAAP). FTAAP betragtes som en indsats for regional Økonomi Integration (REI) til fælles velstand i regionen.

Præsident for Republikken Indonesien Joko Widodo sagde Indonesien ønskede ikke at være bare en pull af markedet for økonomiske interesser i de store lande, men det vigtigste er samarbejdet kan give reelle fordele til Indonesien.

"Selvfølgelig, hvis vi ser på de interesser, kigge efter venner. Vores egen fri forfatning er aktiv. Jeg ønsker at finde venner alle kan dong, ville her-her. Men med et referat af national interesse, interesserne for de mennesker, vi har under-forenet, «sagde præsident Jokowi, mandag (2014/11/10) nat.

Jokowi neutralitet klart synlig, når foto-session med lederne af topmødet APEC i 2014. Der Jokowi stod flankeret af amerikanske præsident Barack Obama og den kinesiske præsident Xi Jinping alliance og den russiske præsident Vladimir Putin.

"Det var et symbol, skal den læses. Vi blev beslaglæggelse så Loh, "sagde Jokowi mens afdække betydningen bag stillingen.


I betragtning af Trans Pacific Partnership
Aulia Rahman
Exécutif Direktør for Central Study of Asia Pacific (CSAP)
Jokowi præsidents besøg i USA rejser en masse spekulationer, især da formandens erklæring, der udtrykker ønske at deltage i Trans-Pacific Partnership (TPP).

Det er en masse mennesker tror, ​​at udenrigspolitikken mod Indonesien i øjeblikket er på vej til USA.

Men bortset fra ønsket om at deltage i TPP eller ej, bør vi vide, at i dag, er meget nødvendigt for samarbejde og økonomisk udvikling beholderen til lande i Asien og Stillehavsområdet.

"Men bortset fra ønsket om at deltage i TPP eller ej, bør vi vide, at i dag, at beholderen til lande i Asien og Stillehavsområdet er meget nødvendigt for samarbejde og økonomisk udvikling"

Asien-Pacific organisationer bør ikke udgøre et bestemt lands politiske dagsorden, men snarere at skabe en følelse af lighed mellem de enkelte lande, så det kan gavne hver medlemslandene.

Så opstår spørgsmålet til at reagere på formandens erklæring Jokowi, der ønsker at slutte sig til TPP handler om, hvad strategiske fordele, der kan genereres for Indonesien?

Inden besvarelsen dette tilfælde vi naturligvis nødt til at undersøge dybere om potentialet af det, der ejes af Indonesien på den internationale arena.

I dag ved vi, at den globale økonomi er ved at flytte fra Atlanterhavet til den æra af Stillehavet æra dermed indirekte rolle Asien Stillehavet at være meget beregnet. Og Indonesien er nu en af ​​de mest potentiale til at blive en vigtig aktør i Asien og Stillehavsområdet.

Interesse i forskellige lande har vist tovtrækning mellem de kræfter i den globale økonomi til at få opmærksomhed af Indonesien. En af dem er gjort ved at tilbyde en bred vifte af investeringsfonde til fremme dagsordenen udvikling i landet.

Et potentielt geopolitiske stilling Indonesien er meget strategisk at have fire af de ni choker punkt (smalt stræde), som blev de vigtigste sejlruter af verdenshandelen, der er Malaccastrædet, Sunda Strædet, strædet Lombok og Makassarstrædet.

Shifting økonomien til Asien og Stillehavsområdet indirekte øge mængden af ​​distribution af varer til Asien-Stillehavsområdet. Dette gør de industrialiserede lande i stigende grad afhængige af Indonesiens strategiske position.

Da Indonesien var forberedt infrastruktur og distributionssystem mempuni kursus afhængighed robuste økonomier vil i stigende grad styrket.

Dette ses af Jokowi med Indonesien som omdrejningspunkt udløser maritime verden. For at opnå dette, Indonesien kræver passende udvikling maritim infrastruktur.

For at realisere opførelsen af ​​maritim infrastruktur er helt klart kræve betydelige investeringsfonde. Indonesien har brug for at omfavne lande at deltage og realisere potentialet i Indonesien som verdens maritime akse.

På den anden side, er placeret i Asien og Stillehavsområdet, der længe har været vækket soliditasnya nemlig ASEAN. På den anden side, Indonesien er et af de indflydelsesrige lande i ASEAN-regionen, der har en chance for at bygge en ny økonomiske magter i Asia Pacific æra.

ASEAN faste mål målbare økonomiske præstation er skræmmende for en række magtfulde lande i verden. Derfor vil Indonesiens evne til at samle i ASEAN bestemme forhandlingsstyrke Indonesiens i øjnene af verden.

Jo stærkere forhandlingsposition Indonesien, jo større mulighed for Indonesien at tale på internationale organisationer.

"Jo stærkere forhandlingsposition Indonesien, jo større mulighed for Indonesien til at tale ved internationale organisationer"

Så når jeg kommer tilbage til gennemgang af Trans Pacific Partnership siden starten i virkeligheden ses som en mulighed eller en trussel.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator

Muligheder for succesen af ​​den indenlandske dagsorden kunne opnås, men har også brug for de rigtige forudsætninger.

Indonesien bør være opmærksomme på, at når man spiller i arenaen af ​​regionen som helhed som denne skal forblive funderet i ASEAN. ASEAN er den mest hensigtsmæssige udgangspunkt før vi går videre ind i Trans Pacific partnerskab.

Fordi ASEAN forventes at være "europæiske" i Asien vil være det økonomiske centrum i Asien og Stillehavsområdet. På denne bevidsthed, hvis Indonesien ønsker at udvide samarbejdet på dette område til Trans Pacific Partnership, bør Indonesien nøje overveje, i hvilket omfang Indonesiens forhandlingsposition i organisationen.

Vi ser, at Trans Pacific partnerskab ledes af USA, hvor det blev en balancegang skridt i Kinas indflydelse i Asien og Stillehavsområdet.

Logisk da Indonesien sluttede Trans Pacific partnerskab åbner dørene for samarbejde med USA og dets allierede.

Måske heri ligger de frie og aktive politik bliver spillet af formanden Jokowi. For at gøre Indonesien som akse den maritime verden, bør Indonesien kunne favne de store lande.

Det er dog vigtigt at huske, at vi ikke hurtigt kan træffe en beslutning om at deltage i eller ikke med denne Trans Pacific partnerskab. På grund af den manglende klarhed med hensyn til samarbejdsaftaler, som det vil blive taget.

Mindst er der to ting, der vil være på dagsordenen for Trans Pacific Partnership, at deregulering af eksport-import, hvilket betyder en udvidelse af markederne, og strømmen af ​​investeringer lettere.

Når man overvejer potentialet i Indonesien i dag, er faktisk det mest presserende behov er udviklingen af ​​maritim infrastruktur.

Beslutningen om, hvorvidt eller ikke at deltage i Trans Pacific partnerskab bør være baseret på styrken af ​​Indonesien i ASEAN samt støtte udviklingen af ​​maritim infrastruktur.

Præsident Joko Widodo annonceret en pakke af økonomiske politikker
(BBC) - pakke af politikker med henblik på at flytte tilbage økonomi
Præsident Joko Widodo annoncerede økonomiske politik pakke, der indeholder tre trin i præsidentpaladset onsdag (09/09).
Det tredje trin omfatter et løft til konkurrenceevne nationale industri gennem deregulering, retshåndhævelse og business sikkerhed.
Præsidenten sagde, at der er 89 regler, overhaling fra 154 foreslåede. "Så dette kunne styrke sammenhængen og skære regler, der hæmmer branchen," sagde præsidenten.
Det andet skridt er at fremskynde den nationale strategiske projekt eliminerer blokeringen, levering af tilladelser, færdiggørelse af layoutet, og accelerationen af ​​varer og tjenesteydelser.
Endelig præsidenten søger at øge investeringerne i ejendomssektoren.
"Den økonomiske politik pakke vil øge den reale sektor. Jeg tror, ​​den første etape af den økonomiske politik pakke vil styrke den nationale industri, udvikling mikro industrier, lette interregional handel, stimulere turismen, forbedre velfærden for fiskere," sagde han.
Præsidenten sagde, at den økonomiske politik pakke er den første pakke blev lanceret. Den anden pakke, i henhold til den koordinerende minister for økonomi, Nasution, vil blive annonceret i den fjerde uge i september.
Landdistrikterne økonomi
Blandt en række skridt kaldet præsidenten, der er et forsøg på at flytte økonomien i landdistrikterne ved at fremskynde og forenkle brugen af ​​landsbyens midler til arbejdsintensiv infrastruktur udvikling.
Tidligere vil regeringen Udtalelse om udkast til lov om 2016 budgetforslaget før medlemmerne af MPR / DPR, i august sidste år, budgetbevillinger og overførsler til regionerne og landsbyer forbedres, så større end udgifterne ministerier og styrelser.
I udkastet til 2016-budgettet, vil statens udgifter nå Rp 1339100000000000, med oplysninger om udgifter ministerier og styrelser opnår ikke Rp780,4 billioner og udgifter ministerier og agenturer Rp558,7 billioner.
Overdragelsen til de regionale og landdistrikter fonde nåede Rp 782, 2 billioner. Fonden består af regionale budget overførsel til Rp735,2 billioner og landsby midler nået Rp47 billioner.

Ventes udviklingen af ​​infrastrukturen til at drive økonomien i landsbyen.
Velfærd fiskere
Når udtrykte den økonomiske politik pakke, nævnte også også velfærd fiskere. Økonomisk Koordinerende Minister Nasution sagde, at der ville være en politik for LPG for fiskerne.
Nasution påpegede, at hvis en fisker på havet brugt 30 liter diesel værd Rp207.000, derefter bruge en konverter værktøj LPG fiskere vil kun problem Rp62.100. Så det, når det bliver 10 kg fisk fisker under forudsætning værd Rp20,000 per kg, ville han modtage et overskud på Rp137.900.
"Det vil øge produktionen af ​​fisk fanget på samme tid forbedre velfærden for fiskerne," Nasution sagde.
Ventes at frigive en pakke af den økonomiske politik, de offentlige indtægter vil øge købekraften styrkes.

Økonomisk politik pakke volumen to trim licens
Ifølge Bloomberg havde rupiah mod den amerikanske dollar tirsdag (29/09) rørt Rp14.818 pr US 1 $.
Indonesiske regering udgivet to faser af den økonomiske politik pakken indeholder en række foranstaltninger for at løse hindringer for investeringer og licenser.
Foranstaltningerne blev annonceret i overensstemmelse med realm af arbejdet en række ministerier, herunder Ministeriet for miljø og skove, og Finansministeriet tirsdag (29/09).
I Ministeriet for miljø og skove, for eksempel, vil ministeren Siti Nurbaya krav gør fire tillade udnyttelsen af ​​træ i produktionen skov i en licens med navnet "Timber Udnyttelse Permit«.
Senere i realm af Finansministeriet, ministeren Bambang Brodjonegoro sagde ville give skattelettelser for eksportører af blomster, der holder eksport provenu (DHE) i banker i landet i lang tid.
Start økonomiske pakke kommer midt i et fald i lagrene og valutakursen.
Ifølge koordinerende minister for økonomi Nasution, er den politiske volumen pakke to fokuseret på bekvemmelighed og skattemæssige faciliteter til at fremme strømmen af ​​investeringer i Indonesien.
"Vi har ikke brug for en masse nu, hvilket er vigtigt spark. Et spark der hurtig service investering," Nasution sagde.
Kabinetssekretær Pramono Agung sagde staten vil instruere de lokale myndigheder til at forkorte processen med at gøre en erhvervslicens.
"Alt dette er at give et positivt signal til samfundet og nabolandene, der indonesiske venner med alle, der ønsker at investere i Indonesien," sagde Pramono.
To stadier i den politiske pakke blev udstedt tre uger efter den første politiske pakke blev udgivet den 9. september sidste år.
Den første pakke indeholder et løft til konkurrenceevne nationale industri gennem deregulering, retshåndhævelse og business sikkerhed.
Pakke kommer midt svækkelse af rupiah. Ifølge Bloomberg havde rupiah mod den amerikanske dollar tirsdag (29/09) rørt Rp14.818 pr US 1 $.
Tre punkter om den økonomiske pakke bind 3
Jokowi regering annoncerede pakke volumen økonomiske 3. Hvordan indholdet af pakken er færdig?

Kabinetssekretær Pramono Agung leveret den indledende meddelelse Økonomisk Politik pakke III, på præsidentens kontor, Jakarta, 7 oktober
Kabinetssekretær Pramono Agung leveret den indledende meddelelse Økonomisk Politik pakke III, på præsidentens kontor, Jakarta, 7 oktober

Jakarta, Indonesien - Den økonomiske team af præsident Joko "Jokowi" Widodo annoncerede pakke volumen økonomiske 7th 3, onsdag, i oktober. Meddelelsen styrke konkurrenceevnen i erhvervslivet midt i den økonomiske afmatning.

"Vi mener, at dette tredje niveau politik pakke" spark ". Momentum, vi føler i dag, hvor rupiah er styrket markant, "siger Chief kabinetssekretær Pramono Agung Wibowo på staten Palace onsdag eftermiddag.

Økonomisk Koordinerende Minister Nasution tilføjede, at i tredje bind af denne pakke er ikke noget incitament til at sænke virksomhedens omkostninger.

Her, tre vigtige spørgsmål i forbindelse med den økonomiske pakke.

Et fald i prisen på fyringsolie (BBM), gas og elektricitet

Prisen på flybrændstof, flydende gas (LPG) 12 kg, Pertamax og effektiv Pertalite ned siden 1 okt 2015.

Prisen på dieselolie blev reduceret med Rp 200 per liter, så detailprisen på subsidierede typer diesel vil være Rp 6.700 per liter.

Et fald i prisen på dieselolie vil også gælde for brændstof type ikke-subsidieret diesel.

Brændstof pris præmie forbliver på Rp 7.400 liter (Java, Madura, Bali), og Rp 7.300 (uden for Java, Madura, Bali). Den nye pris er gældende fra oktober til december 2015.

Gaspriser. Prisen for fabrikken fra nye gasfelter er fastsat i overensstemmelse med købekraft gødningen industri, som beløb sig til US $ 7 MMBtu (mio britiske varmeenheder). Mens prisen på gas til andre brancher (f.eks petrokemiske, keramik, etc.) vil blive reduceret i overensstemmelse med evnen af ​​deres respektive brancher.

Reduktion gaspris er gjort mulig ved effektiviteten af ​​gassen distributionssystemet samt en reduktion i statens indtægter, eller ikke-skatteindtægter (ikke-skat) gas.

Regeringen mener imidlertid, at faldet i gaspriserne vil ikke påvirke størrelsen af ​​indtægterne, der bliver en del af gasselskabet samarbejdskontrakt. Et fald i prisen på gas til industrien vil være gældende fra 1. januar 2016.

Elpris. Elektricitet satser til industriel kunder I3 og I4 vil falde med USD 12 - USD 13 pr kWh efter faldet i oliepriserne (Automatic Tariff justering). Diskonto vil blive givet op til 30 procent af elforbruget ved midnat (23:00) indtil morgen (08:00), når elsystemet belastningen er lav.

Offentlige incitamenter forsinkelse i betaling af elregningen med op til 40 procent af elregningen første 6 eller 10 måneder, og industrien kan betale det ud gradvist. Dette gælder specielt for de arbejdskraftintensive industrier samt industriens konkurrenceevne er svag.

Ekspansion modtager iværksættere Folkets Business Credit (KUR)

For at forbedre adgangen for iværksættere til bankkredit, via KUR-programmet, har regeringen sænket renten KUR fra omkring 22 procent til 12 procent.

I pakken af ​​denne politik, de familier, der har en stabil indkomst, kan modtage KUR for produktive erhvervsliv.

Med denne politik, at banker Kur drevne proaktiv indsats tilbyde til den pågældende person, så der vil øge deltagerne KUR samtidig tilskynde væksten af ​​nye iværksættere.

Forenkling af jord clearance i investeringsaktiviteter

I landet sektor, Ministeriet for landbrug og fysisk planlægning / National Land Agency, revidere forordning nr 2 2015 om service Standarder og Forskrifter Landbrugs, Rumlig og Land i investeringsaktiviteten.

Nogle stoffer nyt arrangement, der omfatter sådanne ting som:

a. Ansøger indhente oplysninger om tilgængeligheden af ​​jord (de oprindelige 7 dage til 3 timer);

b. Alle anmodninger er registreret som en form for sikkerhed for ansøgerne af tilgængeligheden og arealanvendelsesplaner. Breve udgivet inden for 3 timer.

c. Fuldstændigheden af ​​licensaftaler principper givet i form forslaget, etablering af virksomheden over jordrettigheder være en forudsætning for påbegyndelsen af ​​marken aktiviteter. Der er et krav, der kan følges op med før udstedelsen af ​​dekretet om Land brugervilkår.

d. Den vedligeholdelse tidsperiode (krav bør være komplet):

Hak Guna Usaha: fra 30-90 dage til 20 arbejdsdage (op til 200 ha), eller 45 arbejdsdage (> 200 ha)
Forlængelse / Fornyelse HGU: fra 20-50 dage til 7 arbejdsdage (op til 200 ha), eller 14 arbejdsdage (> 200 ha)
Anmodning Broking / Ret til brug: fra 20-50 arbejdsdage til 20 arbejdsdage (op til 15 hektar) eller 30 arbejdsdage (> 15 hektar)
Forlængelse / Fornyelse Broking / Ret til Anvendelse: fra 20-50 arbejdsdage til 5 arbejdsdage (op til 15 hektar) eller 7 arbejdsdage (> 15 hektar)
Land Rettigheder: 5 arbejdsdage til 1 arbejdsdag
Afregning af klage: 5 arbejdsdage til 2 arbejdsdage
e. I forlængelse af brugsretten til land var baseret på en evaluering af forvaltningen og anvendelsen af ​​arealer (herunder det store revision) af den pågældende jord ikke længere anvendes som de oprindelige andragende krav.

Senior vicedirektør for Bank Indonesia Adityaswara Mirza sagde, at den nuværende finansielle markedssituation er forbedret på grund af eksterne og interne faktorer.

Eksterne faktorer, Mirza sagde, at tallene for den amerikanske økonomi er inde i en smule svaghed, især på arbejdsmarkedet sektor. Den anden ting er konsekvensen af ​​en stigning i renten er begyndt at skifte. "I første omgang mange markedsdeltagere forudser en Fed rentestigning i oktober eller december, men tilsyneladende ændrede hans forudsigelse til det kvartal 1. eller 2. næste år," siger Mirza.

Dette skift førte til tilbageførsel, således at de spekulanter, der nogle måneder tidligere havde købt dollars tidligere, er nu at skære tab.

Til interne faktorer, markedet reageret positivt på den politiske pakke kkonomi første, anden og tredje. Disse pakker viser regeringens vilje til økonomiske reformer.

"På lang sigt, den politiske pakke, der ville være i stand til at reducere inflationen," siger Mirza.
Regeringen lancerede den fjerde økonomiske politik pakke
Velfærd arbejdere bliver fokus for politiske pakke denne gang
Jakarta, Indonesien - Regeringen lancerede en pakke med fire bind af den økonomiske politik på torsdag, 15. oktober 2015. Hovedfokus i den politiske pakke denne gang er velfærd for arbejdere og udvikling af mikrovirksomheder, små og mellemstore virksomheder (SMV'er).

For at sikre velfærden for arbejdstagere, vil regeringen gennemføre en ny formel til at beregne størrelsen af ​​den Provincial mindsteløn (UMP)

"Staten er til for at sikre arbejderne ikke at falde i den lave løn, men arbejdsgiverne har også forsikring," siger koordinerende minister for økonomi Nasution i hans pressekonference.

Som for at udvikle SMV-sektoren, pemerintahkan tilbage foreslåede fordeling planen til at slappe Folkets Business Credit (KUR) og give driftskapitallån til SMV fabrikanter eksportvarer.

Her er nogle punkter i den fjerde økonomiske politik pakke som forelagt af Nasution, arbejds- og finansminister Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Koordinerende minister for økonomisk Nasution:

1. Lønninger af arbejdere sikkert gå op hvert år.

2. Den stat eksisterer for at hjælpe arbejdstagere mindske byrden af ​​omkostningerne af sit liv med et sikkerhedsnet i form af udstedelse af hvilke Indonesien Smart Card og Card Sund Indonesien.

3. Formel UMP: Minimum løn i år plus inflationen og den økonomiske vækst (i procent). Denne formel gælder ikke i de otte provinser, at den nuværende mindsteløn er stadig under de levende behov (KHL).

For otte af provinsen, vil blive givet en overgangsperiode på fire år. I fire år, mindstelønnen der erhverver en ekstra forøgelse for at kompensere for den margen med en værdi på KHL

Beskæftigelse Minister Hanif Dhakiri:

1. Evaluering af Living Needs (KHL) skal gennemføres hvert femte år. Dette skyldes, ifølge en undersøgelse af centrale statistiske kontor (BPS), ændringer i forbrugsmønstre opstod hvert femte år.

2. I fremtiden er der ingen forpligtelse for virksomheden at fastsætte strukturen og omfanget af løn. Det betyder, at lønningerne bør overvejes blandt den erhvervsaktive alder, kompetence, uddannelse, præstation og ydeevne. Det vil blive reguleret i selve forordningen.Finansminister Bambang Brodjonegoro:

1. Relateret til driftskapital lån til SMV'er fabrikanter eksportere varer, indonesiske eksport Finansiering Agency (LPEI) har gjort kortlægning. Resultatet er der 30 virksomheder, der har potentiale til at opnå driftskapital lån.

Skatteincitamenter Så Focus Økonomisk Politik pakke Volumen V
Pakke af regeringens økonomiske politik vil fortsætte med at styrke den økonomiske stabilitet midt i verdens økonomiske afmatning, der også påvirkede Indonesien, bekræftede præsident Joko Widodo sagde efter et begrænset kabinet møde torsdag eftermiddag (22/10).
Nasution økonomiminister i præsidentens kontor annonceret en pakke af økonomiske politikker bind 5, i Jakarta Torsdag Oktober 22, 2015 (VOA / Andylala).
Nasution økonomiminister i præsidentens kontor annonceret en pakke af økonomiske politikker bind 5, i Jakarta Torsdag Oktober 22, 2015 (VOA / Andylala).


Politik pakke Økonomiske 4 Focus Problem Løn og Folkets Business Credit

JAKARTA
Regeringen udstedte en fem-volumen økonomisk politik pakke til at øge den indenlandske økonomi. Politik pakke, der fokuserer på regeringens incitamenter i forbindelse med reduktion af skatter.

Økonomiminister Nasution på præsidentens kontor i Jakarta på torsdag (22/10) sagde den første politik er et spørgsmål om skattelettelser incitamenter i opskrivning af selskabets aktiver, både i statsejede virksomheder (statsejede virksomheder) og private parter. Nasution sagde under selskabet ikke ønsker at gøre opskrivning af aktiver, fordi skatten er høj nok. Og han sagde, hvis opskrivning aktivet er gjort, især for fast ejendom, kan det gøre værdien af ​​aktiverne i selskabet steget.

"Nå, hvis de gør opskrivning da, vil det øge deres kapacitet. Det vil skabe kapacitet og finansielle resultater er steget med en betydelig mængde. I virkeligheden var han i de senere år kan gøre en større fortjeneste. Aktiver i alt vil stige. Sig 100%, eller 200 %, kunne det være mere, "sagde Nasution.

Det samme blev formidles af finansministeren Bambang Brodjonegoro med angivelse af opskrivningen er en tilpasning af værdien af ​​selskabets aktiver i overensstemmelse med den aktuelle dagsværdi. Bambang forklarede, typisk indkomstskat (moms) med henblik på opskrivning af aktiver knyttet 10 procent, men satsen skære en vis periode.

"For skatteyderne (WP), ved indgivelsen opskrivning af aktiver indtil den 31. december, 2015 mængden af ​​særlige takster opskrivning endelige indkomstskat er fra den normale 10% til 3%. Hvis indgivet i perioden januar 1-30 juni 2016 mængden af ​​afgiften er 4%. Når arkivering 1 juli til den 31. december, 2016 det endelige beløb for den særlige sats for indkomstskat til opskrivning 6%, "sagde Bambang.

For anden politik pakke volumen 5 er afskaffelse af dobbeltbeskatning for kollektiv investering kontrakt af fast ejendom investeringsfonde eller almindeligvis kendt som REITs (Real Estate Investment Trust). Ifølge Bambang omfatter almindelige værdipapirer udstedt af selskabet mod kaution eller underliggende aktiver såsom fast ejendom eller infrastruktur.

Bambang tilføjede: "Med den PMK, at vi snart vil tilbringe den næste uge, så dobbeltbeskatning, især for virksomheder med et særligt formål akandihilangkan være single skat. Så det forventes tilstedeværelsen af ​​dette instrument KIK DIRE kan forekomme i det indonesiske marked kapital, og for at tiltrække investeringer til Dette blev gjort i udlandet. "

I mellemtiden, Financial Services Authority (FSA) udstedte også en ny politik, der er fokuseret på islamisk bankvirksomhed. Formand for bestyrelsen for kommissærer FSA, Muliaman D. Hadad, den nye politik er vigtig, fordi fire tidligere politisk pakke frigivet af Finanstilsynet, Bank Indonesia (BI), og regeringen har endnu ikke nå hele den finansielle sektor.

Ifølge Hadad, sharia industrien det har ikke modtaget en del.

"For det første er den lethed af produkter og aktiviteter islamiske banker. Mekanismen for licenser og udgifter islamiske produkter vil være let. Med disederahanakan, så ingen grund til at bede om tilladelse, skal sende et brev på grund af sharia produkter vil blive kodificeret i en bog. Hvis produkter, der allerede eksisterer, er det ikke nødvendigt licens igen, bare rapportere det, "sagde han.

Licensing mekanisme andre produkter, der indgår i anvendelsesområdet for sharia yderligere Hadad, omfatter guld bonde sharia, som også ikke behøver at bede om tilladelse.

I en pressekonference med deltagelse af flere ministre, herunder minister for anliggender Nasution Økonomisk, koordinerende minister for Maritime Rizal Ramli, guvernør i Bank Indonesia Agus Martowardojo, finansminister Bambang Brodjonegoro og formand for Financial Services Authority FSA Hadad Hadad var - Præsident Joko Widodo sagde regeringen ville gøre alt for at styrke økonomisk stabilitet midt i den globale økonomiske afmatning, som også påvirkede Indonesien.

Præsidenten sikrer også regeringens økonomiske politik pakke vil fortsætte.

"Derfor vil pakken fortsat videre med Bank Indonesia også med Finanstilsynet. Fra 1,2,3,4,5 vil blive videreført med 6,7,8 måske op til 100. Måske op til 300 hundrede og syttende 200. Måske. Men klar, er sammenhængen i vores tid ønskede at give et stærkt indtryk af, at vores hensigt at omdanne de grundlæggende elementer i den nationale økonomi. Hvilket vi naturligvis ønsker, at borgere og virksomheder ved, at vi vil fortsætte med at arbejde mereform regulering og bureaukratisering, "sagde præsidenten. (VOA)

Sjette økonomisk pakke for 'forstad'
Særlige økonomiske zoner forventes at genoplive økonomien i landdistrikterne.
Seks trin i den økonomiske politik pakken blandt andet instrueret i et forsøg på at flytte økonomien i en forstad, sagde økonomiminister Nasution.
Hertil kommer, at koordinerende minister (koordinerende) Økonomiministeriet Nasution erklærede den økonomiske politik pakke denne gang også fokusere på skatter, forvaltning af vandressourcerne, og medicin.
"Kort sagt, gennem denne pakke, er der nogle områder i området bestemt til at være den særlige økonomiske zone (SEZ), hvis hovedformål er at behandle de eksisterende ressourcer i og uden for regionen," siger Nasution på hans kontor, torsdag (5/11) ,
Særlige økonomiske zoner

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke og Tanjung Api-api (North Sumatra)
Palu (centrale Sulawesi)
Bitung (North Sulawesi)
Mandalika (Lombok)
Morotai (North Maluku)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Nu er disse otte økonomiske zoner oprettet af statslige regler i specifikke områder, der vil blive udviklet, nemlig Tanjung Lesung i Banten-provinsen, Sei Mangke og Tanjung Api-api (North Sumatra), Palu (centrale Sulawesi), Bitung (North Sulawesi), Mandalika ( Lombok), Morotai (North Maluku), og Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Skattefritagelse
I særlige økonomiske zoner, der leveres forskellige faciliteter af skatteincitamenter, især brancher, der forarbejder lokale ressourcer omkring KEK og opfylder de specificerede krav.
"Dette er at fremme tilpasningen af erhvervslivet klimaet er godt," Nasution sagde.
Nasution sagde den politik denne gang også omfatte forvaltning af vandressourcer samt fødevarer og narkotikarelaterede spørgsmål håndteres BPOM.
Regeringen præsident Jokowi indtil nu har lanceret en pakke med seks økonomiske politik.
På styringen af vandressourcer, er regeringen baserer sin politik på en forfatningsdomstol afgørelse, som ikke tillader kommerciel forvaltning af vandressourcerne i den private sektor.
Men når beslutningen Domstolens ned, har regeringen givet tilladelse til en række virksomheder, ikke bare flaskevand selskab.
Derfor sagde Nasution, vil selskaberne fortsætte med at fungere i tilladelser overensstemmelseserklæringer ", indtil licensen udløber, eller indtil der er ny lovgivning".
Om fødevarer og medicin regulering, Nasution eksponere narkotika importlicens forenkling.
Dette er en pakke med seks økonomiske politikker, der gennemføres af regeringen, siden præsident Jokowi gør prombakan kabinet.
Diiluncurkan første øjeblik, Nasution sagde, at den pakke af økonomiske reformer, der er nødvendige for at køre tilbage i økonomien er aftagende.

AGRO RÅVARER 5 INDONESIEN Worldwide
Vi bør være stolte slår nogle landbrugsprodukter og plantage Indonesien er meget globalt. Midt i den nuværende overløb af import af forbrugsgoder fra udlandet, landbrug og plantage råvarer er stadig en handelsvare på den internationale arena. Denne gang vil vi overveje lidt om 5 indonesiske landbrugs- og plantage råvarer på verdensplan.

Palm Oil
Indonesien sætte mig som producent af rå palmeolie i verden. I 2011 Indonesien dominerer verdensmarkedet for rå palmeolie med 47% at overgå Malaysia i 2. plads med 39%. Eksporten af palmeolie kan bidrage lands valuta på 14 mia USD i 2010 og forventes at stige betydeligt fra år ketahunnya.

2. Krydderier

Siden tidernes morgen, Indonesien er berømt for sine krydderier. Krydderplanter, der trives i Indonesien for at tiltrække andre nationer til at menguasainnya. Det er uundgåeligt, at der i de sidste mange udenlandske nationer velhavende som følge af krydderier fra Indonesien, som har en meget høj værdi. Indtil nu, Indonesien er en stor eksportør af krydderier i verden, herunder muskatnød (nr. 1), kanel (nr. 1), nelliker (nr 1) og peber (nr. 2).

3. Cocoa

Indonesien er nr 3 i verden kakao efter Elfenbenskysten og Ghana. Produktionen fortsætter med at vokse i gennemsnit 3,5% om året, i 2014, at regeringen var forpligtet til at besejre de to lande for første rang som verdens største kakao-producent. I 2010 nåede den indonesiske kakaoproduktion 574 tusinde tons, tegnede sig for 16% af verdens kakaoproduktion af, mens Elfenbenskysten i første rang med 1,6 millioner tons, tegnede sig for 44%.

4. Gummi

Indonesien ligger på andenpladsen efter Thailand som leverandør af rå gummi. Der er tale om Indonesien som tyggegummi arabiske verden. Trods af at miste, hvad angår antallet og produktivitet gummiplantager, men den indonesiske gummi udråbt som en kvalitet sejr over gummiet fra Thailand. I 2011 produktion gummi i Indonesien nåede 2,8 millioner tons.

5. Kaffe

Indonesien i øjeblikket rangerer tredje som en af verdens kaffe producent under Brasilien og Colombia. Basarnya Indonesiens kaffeproduktion om året i gennemsnit omkring 600 tusinde tons. Af denne figur Indonesien kan levere 7% af verdens kaffe.
Producerer grundpille Exchange
Menpar sagde Indonesien overlegen i form af turistmål, at prisen på konkurrencedygtige turisme og turisme prioriteter.

Indonesien Så grundpille turistsektoren producenter DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonesien (Michele Westmorland / Corbis)
Turisme minister Arief Yahya sagde, at regeringen genetablere turismen som en vigtig sektor, med en førende sektor valuta lønmodtager Indonesien.

Det ligger på et særligt lukket møde af turismen i Bogor præsidentpaladset, mandag (16/2), og præsenteres ved åbningen af den nationale konference for Foreningen af indonesiske hoteller, tirsdag (17/2).

"Konsekvenserne af en sådan bestemmelse, når regionen er indstillet til at være en national strategiske områder, ville sektoren støtte en plan, som ministeriet for offentlige arbejder for eksempel vil løse vejene," sagde han.

Han tilføjede, at Indonesien har faktisk fordele i form af turistmål, at prisen på konkurrencedygtige turisme og turisme prioriteter.

Mens der på den anden side, Ariel afsløret af data Rejser og turisme Konkurrencedygtige indeks udarbejdet af World Economic Forum, Indonesien er på rang 70 af 140 lande.

"Vi vil løse manglerne i turismen som turisme infrastruktur, informationsteknologi og turisme, og hygiejnisk" tilføjede han.

Dette, tilføjede han, være den største udfordring. Det håbede indonesiske turisme vil vokse hurtigt og blive en grundpille industri Indonesiens foruden olie, gas og olie palme.

TKI Contribute State Foreign Exchange efter Anden Største Olie og Gas
valuta stammer fra indonesiske arbejdstagere (TKI) stadig rangerer kun overgået af olie- og gassektoren (olie og gas).

I 2009 alene udenlandske vandrende arbejdstagere gennem levering af pengeoverførsler til landet nåede US $ 6617000000.

"Vandrende arbejdstagere bidrager til udenlandsk valuta næststørste efter olie og gas," siger formand for Time Shift (PAW) Chamber of Commerce og Industri (Kadin) Adi Putra Tahir i National Seminar optrævle Placering og beskyttelse af arbejdstagere i udlandet, på Bidakara Hotel, Jakarta, onsdag (2/6).

Han sagde, at politiske placering og beskyttelse af indonesiske arbejdstagere (TKI) er stadig ikke optimal. Så sagde han modernisere problemet med placering og beskyttelse af vandrende arbejdstagere bør velorganiseret nationale bevægelse og synergi.

"Jeg forventer, at dette er en national bevægelse, pæn, skal aktørerne gå synergistisk. Brug for særlig opmærksomhed fra rekruttering, placering, og endda beskyttelse, "sagde Adi.

Ifølge Adi, er antallet af arbejdstagere, der arbejder i udlandet, ikke kan adskilles fra beskæftigelse af regeringen stadig begrænset. Den økonomiske vækst er anslået til 6% stadig ikke løftet tilgængeligheden af arbejdspladser i landet.

Baseret på data fra Udenrigsministeriet til antallet af arbejdstagere, der arbejder i udlandet, nåede 3.246 millioner mennesker fordelt på mange lande. Af dette beløb med 2009 tilfælde af urolige vandrende arbejdstagere nåede 69 004 mennesker.

Indonesien kunne sætte udenlandske arbejdstagere (TKI) til 10 millioner mennesker, eller omkring fem procent af befolkningen.

Dette blev afsløret af formanden for Det Stående Udvalg for Beskæftigelse udenrigsministerium handelskammeret, Nurfaizi, i et seminar om vandrende arbejdstagere arrangeret af handelskammeret i Jakarta, onsdag (2/6).

Nurfaizi der også er formand for Sammenslutningen af Corporate Services TKI (APJATI) blev sammenlignet med Filippinerne, som har bragt 10 procent af befolkningen til at arbejde i udlandet.

"Resultaterne, Filippinerne raked udveksle op til 15 milliarder dollars om året og blive den største producent af hele valuta genereret af den filippinske regering," sagde han.

Inden for fem år, sagde han, placering af vandrende arbejdstagere har nået fire millioner mennesker, og er målrettet at stige til fire millioner mennesker i de næste to år.

"Det er, når støttes af alle partier og konsekvent regering engagement," sagde han.

Forøgelse af antallet af vandrende arbejdstagere med en vækst på 21 procent om året fra 2004, der beløb sig til 380 690 mennesker i 696 743 mennesker i 2007 med destinationsland Mellemøsten og Asien.

Nurfaizi sagde placering af vandrende arbejdstagere i den uformelle sektor er stadig domineret af 78 procent, mens placeringer for Asien og Stillehavsområdet i den formelle sektor kunne nå 52 procent i de seneste år.

Generelt, siger han, er der et stigende antal vandrende arbejdstagere, der ikke kun ses som en succes TKI placering program, men også det stigende antal arbejdsstyrken, der er proportional med tilgængeligheden af arbejdspladser i landet.

Citerer data Kemnakertrans, generaldirektør for protokollen og konsulære anliggender, Udenrigsministeriet, Lutfi Rauf, sagde, at der var 2,8 millioner vandrende arbejdstagere i perioden fra 2005 til 2009 med en "overførsel" (pengeoverførsler af vandrende arbejdstagere i landet) nåede 6617 dollars i 2009 til 69 004 vandrende arbejdstagere problematisk i løbet af 2009.

I løbet af 2009 har Udenrigsministeriet i samarbejde med indonesiske Repræsentanter held søgte opfyldelsen af de grundlæggende rettigheder for arbejdstagere, der oplever problemer i udlandet med de grundlæggende rettigheder for de indsamlede nåede 326 495 438 750 amerikanske dollar og Singapore dollars.

I januar til maj 2010, har Udenrigsministeriet og de indonesiske repræsentanter held lettet opfyldelsen af de grundlæggende rettigheder for vandrende arbejdstagere så meget som 156 416 dollars, Rp185.736.941, De Forenede Arabiske Emirater dirham 1845, 4.800 riyals og 140.000 Singapore dollars.

For sager af vandrende arbejdstagere omfatter ubetalte lønninger, sexchikane, betales lavere lønninger, mishandling, mord, arbejdsulykker, "handel" (handel), krænkelser indvandring, og så videre.

Lutfi sagde de hindringer, de støder på i beskyttelsen af borgerne, blandt andet manglende overholdelse af regler og bestemmelser, Indonesiens regering har ikke haft bilaterale aftaler med alle lande i vandrende arbejdstagere, sende illegale vandrende arbejdstagere og arbejdstagere, der ikke er kompetent.

Udenrigsminister Marty Natalegawa i en høring med Kommissionens I i Repræsentanternes Hus den 2. december, sagde 2009 spørgsmålet om beskyttelse af indonesiske statsborgere i udlandet er en prioritet Udenrigsministeriet.


Indonesiske økonomi rangordning 9 i verden
Mediawarga.info - Verdensbanken rangerer Indonesien som det 9. største økonomi i verden. Indonesiens BNP ved udgangen af 2014 nåede US $ 2550000000000. Denne position flytte britiske BNP var kun US $ 2400000000000.
Den økonomiske værdi beregnes som resultatet af en sammenligning af købekraft af varer eller tjenesteydelser i et land, typen af varer eller tjenesteydelser ved hjælp af den samme valuta i amerikanske dollars. Dette udtryk er kendt som købekraftsparitet (PPP). For eksempel The Economist hjælp af beregningsmetoden baseret på prisen på McDonalds, kendt som "The Big Mac-indekset".
DBS Bank økonom, Gundy Cahyadi sagde centrum for verdensøkonomien er nu at flytte fra Amerika og Europa til Asien. Asiens fremgang bortvejret forestillingen om, at den amerikanske økonomi er stadig verdens største magt, der driver den globale vækst. Ifølge forskningsresultaterne for DBS, i fremtiden, vil Asien skabe lige økonomisk gigant Tyskland hvert tredje år. Det forventes, at første nye økonomiske gigant at forekomme i 2023 nummer to i 2031 og tre i 2038.
RI økonomisk vil overstige Australien og Sydkorea i 2030

Liputan6.com, Jakarta - Økonomi USA (US) forudsagde fortsat med at vise sin dominans i 2030. I mellemtiden er økonomierne i nogle udviklingslande forventes også at opleve en bølge mens nogle europæiske lande rent faktisk vil glide ind i lavere orden.

Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, ventes landet Uncle Sam til at forblive leder af verdensøkonomien med dens bruttonationalprodukt (BNP) i de næste 15 år forventes at nå US $ 24800000000000, en stigning på US $ 8000000000000 sammenlignet med forudsigelser af BNP i dette års US $ 16 8 billioner.

I mellemtiden, i den anden position er besat af Kina med dets BNP vil vokse dobbelt så prognosen for i år til US $ 22200000000 og hjælpe lukke den økonomiske kløft mellem USA og Asien generelt.

Tredjepladsen er besat af Indien er forudsagt, at i 2015 kun sluttede femte største BNP i verden. Mens der i de næste 15 år, er Indien forventes at overgå Brasilien, England, Frankrig, Tyskland og Japan. Den Internationale Valutafond (IMF) siger, at landet vil have den største arbejdsstyrke i verden i de næste 15 år.

Mens Japan vurderes til at være mindre heldige lande. Fordi efter sin økonomi steg i 1990'erne og oplevede en stagnerende fase vil Japans økonomiske vækst være langsom, tvinger Japans ranking faldet til fjerde på listen over lande med den største økonomi i verden i 2030.

"Japan er en vigtig lektie at hvor hurtigt du kan opleve relaterede nedjusteringer økonomisk struktur," siger JP Morgan cheføkonom Bruce Kasman som citeret af Bloomberg, søndag (2015/04/12).

Udover Japan, Frankrig også forventes at falde tre positioner til rang 8 med PBD på US $ 3300000000000 og Italien faldt to pladser til det 11. position med et BNP på US $ 2300000000000.

I mellemtiden er den indonesiske økonomi forventes at blive rangeret 13 på listen over lande med den største økonomi med et BNP på US $ 2100000000000 i 2030 over Australien ved position 14 og Sydkorea i 15. position med et BNP på US $ 1900000000000.

"Der er en masse usikkerhed. Er China stand til at vokse 4 procent og 6 procent, der er mange ting at se det ville være i den globale økonomi. Eller om Indien kunne vokse med 3 procent og 8 procent. Det er en stor forskel, når du kombinerer dem i tide gamle, "sagde han.

Samlet set er Jamaica forventes at være den laveste position til at kaste så meget som 13 til position 136 i 2030. Mens Uganda bliver landet med den største fremgang siden klatrede 18 rækker til positionen 91.

1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete