!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, November 12, 2015

Indonesische economisch beleid pakket zal de wereldeconomie te duwen in werking

De rit was nog niet klaar (382)

(Deel 382, ​​Depok, West-Java, Indonesië, 12 november 2015, 19:05 uur)


Indonesische economisch beleid pakket zal de wereldeconomie te duwen in werking

President van Indonesië Joko Widodo heeft een pakket van zes economisch beleid gelanceerd zullen naar verwachting toegenomen binnenlandse en buitenlandse investeringen aan te moedigen, en de economische groei te stimuleren gelijkmatig in Indonesië.
Een voorbeeld van wanneer de nationale economie groeide slechts 4,5 procent per jaar, toen in 2015 de visserijsector groeide acht procent en de agrarische sector steeg met een gemiddelde van ruim 6 procent, zelfs als de release van de zesde pakket van het economisch beleid en zal worden gevolgd door De volgende fase van het pakket economisch beleid, dan is het niet mogelijk in 2030 Indonesië de economie van Australië en Zuid-Korea, Indonesië zal overtreffen en zelfs nu al de kracht van de Britse economie overschreden en heeft het potentieel om te worden gerangschikt 9 wereldeconomie.
Nu is het weer snel groeiende Aziatische economie verschuift het economische effect van de Verenigde Staten en Europa. Dat is de reden waarom de Verenigde Staten begon meer oogopslag Azië en begon met het verschuiven van de economische nabijheid van Europa en het Midden-Oosten door de oprichting van Poros Trans Pacific Economic Cooperation landen.

Jokowi werd beslag Twee As World Economic Strength

Beijing - Uitvoering van de APEC-top in 2014 in Peking, werd China de arena van belangen tussen de twee as kracht van de wereldeconomie, de Verenigde Staten aan de ene kant met China en Rusland anderzijds. President Joko Widodo (Jokowi) die nieuw zijn op het internationale podium werd een twistpunt tussen hen.

Amerikanen lid van de Trans-Pacific Partnership (Trans-Pacific Partnership / TPP). TPP is een vrijhandelsovereenkomst die werd gevolgd door zeventien landen in Azië-Pacific werden ook gevolgd door enkele ASEAN-landen, namelijk Maleisië, Singapore, Brunei en Vietnam.

Terwijl Rusland ging de Asia-Pacific Free Trade Zone (Free Trade Area van Asia Pacific / FTAAP). FTAAP wordt beschouwd als een streven naar regionale economie Integration (REI) voor gedeelde welvaart in de regio.

President van de Republiek Indonesië Joko Widodo zei Indonesië wilde niet alleen een trekkracht van de markt voor de economische belangen van de grote landen, maar het belangrijkste is de samenwerking kunnen echte voordelen bieden aan Indonesië.

"Natuurlijk, als we kijken naar de belangen op zoek naar vrienden. Onze eigen vrije grondwet actief is. Ik wil vrienden iedereen kan dong, zou hier hier- vinden. Maar met een record van nationaal belang, de belangen van de mensen die we hebben onder-verenigd, "zei president Jokowi, maandag (2014/11/10) 's nachts.

Jokowi neutraliteit duidelijk zichtbaar wanneer de fotosessie met de leiders van de APEC-top in 2014. Er Jokowi stond geflankeerd door de Amerikaanse president Barack Obama en de Chinese president Xi Jinping alliantie en de Russische president Vladimir Poetin.

"Het was een symbool moet worden gelezen. We werden in beslag zo loh, "zei Jokowi terwijl Ontdek de betekenis achter de positie.


Gezien de Trans Pacific Partnership
Aulia Rahman
Executif directeur van Centraal Studie van Asia Pacific (CSAP)
Bezoek Jokowi president van de Verenigde Staten roept een veel gespeculeerd, vooral omdat de verklaring van de president die tot uitdrukking willen toetreden tot de Trans-Pacific Partnership (TPP).

Het is een veel mensen geloven dat het buitenlands beleid ten aanzien van Indonesië is momenteel op weg naar de Verenigde Staten.

Maar afgezien van de wens om de TPP te sluiten of niet, moeten we weten dat vandaag de dag, de container naar landen in de regio Azië-Pacific is zeer noodzakelijk voor samenwerking en economische ontwikkeling.

"Maar afgezien van de wens om de TPP te sluiten of niet, moeten we weten dat vandaag de dag, de container naar landen in de regio Azië-Pacific is zeer noodzakelijk voor de samenwerking en de economische ontwikkeling"

Asia-Pacific organisaties moeten geen politieke agenda van een bepaald land vertegenwoordigen, maar het creëren van een gevoel van gelijkheid tussen elk land, zodat het kan profiteren elke lidstaten.

Dus rijst de vraag om te reageren op de verklaring van de president Jokowi die willen toetreden tot de TPP is over wat strategische voordelen die kunnen worden gegenereerd voor Indonesië?

Voordat de beantwoording van deze zaak natuurlijk moeten we dieper over het potentieel van wat eigendom is van Indonesië in de internationale arena te onderzoeken.

Vandaag weten we dat de wereldeconomie verschuift van de Atlantische Oceaan naar het tijdperk van de Pacific tijdperk dus indirect de rol van de Asia-Pacific landen om zeer worden berekend. En Indonesië is nu een van de meest potentieel om een ​​belangrijke speler in de regio Azië-Pacific te worden.

Interesse in verschillende landen hebben de sleepboot van de oorlog tussen de krachten van de wereldeconomie bleek de aandacht van Indonesië te krijgen. Een van hen wordt gedaan door het aanbieden van een verscheidenheid van beleggingsfondsen op de ontwikkelingsagenda in het land te vergemakkelijken.

Een mogelijke geopolitieke positie van Indonesië is zeer strategisch om vier van de negen choke-punt (smalle straat), die de belangrijkste vaarroutes van de wereldhandel die de Straat van Malakka, Sunda Straat, de Straat van Lombok en Makassar Strait werd.

Het verschuiven van de economie van de regio Azië-Pacific indirect verhoging van het volume van de distributie van goederen naar de regio Azië-Pacific. Dit maakt de geïndustrialiseerde landen steeds meer vertrouwen op de strategische positie van Indonesië.

Toen Indonesië werd voorbereid infrastructuur en distributiesysteem mempuni natuurlijk afhankelijkheid robuuste economieën zullen in toenemende mate versterkt.

Dit wordt gezien door Jokowi met Indonesië als een spil trekker maritieme wereld. Om dit te bereiken, Indonesië vereist een adequate maritieme ontwikkeling van de infrastructuur.

Om de bouw van maritieme infrastructuur realiseren is duidelijk significant beleggingsfondsen vereisen. Indonesië moet landen om deel te nemen en het realiseren van het potentieel van Indonesië als 's werelds maritieme as omarmen.

Aan de andere kant, zijn gevestigd in de regio Azië-Pacific, dat al lang wakker soliditasnya namelijk ASEAN. Aan de andere kant, Indonesië is een van de invloedrijkste landen in de ASEAN-regio die een kans om een ​​nieuwe economische machten in Azië-Pacific tijdperk te bouwen heeft.

ASEAN stevige doelstellingen meetbare economische prestatie is beangstigend voor een verscheidenheid van de machtigste landen in de wereld. Daarom zal het vermogen van Indonesië om zich te hergroeperen in de ASEAN de onderhandelingspositie van Indonesië in de ogen van de wereld vast te stellen.

Hoe sterker de onderhandelingspositie van Indonesië, hoe groter de kans voor Indonesië bij internationale organisaties spreken.

"Hoe sterker de onderhandelingspositie van Indonesië, hoe groter de kans voor Indonesië bij internationale organisaties spreken"

Dus toen ik terug naar herziening van het Trans Pacific Partnership sinds haar oprichting in feite worden gezien als een kans of een bedreiging.
Google Translate fo

Kansen voor het succes van de binnenlandse agenda kon worden verkregen, maar moeten ook de juiste randvoorwaarden.

Indonesië moeten zich ervan bewust dat bij het spelen in de arena van de ruimere regio als deze moet blijven geaard in de ASEAN. ASEAN is de meest geschikte startpunt voordat je verder gaat in het Trans Pacific Partnership.

Omdat de ASEAN wordt verwacht 'Europese' van Azië te zijn zal het economische centrum van de Asia Pacific zijn. Op dit bewustzijn, als Indonesië wil om de samenwerking in dit verband op het Trans Pacific Partnership uit te breiden, Indonesië moeten zorgvuldig overwegen de mate waarin de onderhandelingspositie van Indonesië in de organisatie.

We zien dat de Trans Pacific Partnership wordt geleid door de Verenigde Staten, waar het werd een evenwichtsoefening stap over China's invloed in de regio Azië-Pacific.

Logisch als Indonesië toegetreden tot het Trans Pacific Partnership is het openen van de deuren van de samenwerking met de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

Misschien hierin ligt de vrije en actieve politiek wordt gespeeld door de president Jokowi. Naar Indonesië te maken als de as van de maritieme wereld, moet Indonesië in staat zijn om de grote landen te omarmen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat we niet snel een besluit om niet lid te worden of met deze Trans Pacific Partnership. Vanwege het gebrek aan duidelijkheid over samenwerkingsovereenkomsten zoals het zal worden genomen.

Tenminste er zijn twee dingen die zal worden op de agenda van de Trans-Pacific Partnership dat deregulering van de export-import, die de uitbreiding van de markten en de stroom van de investeringen makkelijker betekent.

Bij het overwegen van het potentieel binnen Indonesië vandaag is eigenlijk de meest dringende noodzaak is de ontwikkeling van de maritieme infrastructuur.

De beslissing om al dan niet toetreden tot de Trans Pacific Partnership moet worden gebaseerd op de kracht van Indonesië in de ASEAN, alsmede ondersteuning van de ontwikkeling van de maritieme infrastructuur.

Voorzitter Joko Widodo kondigde een pakket van het economisch beleid
(BBC) - pakket van het beleid bedoeld om terug te gaan economie
Voorzitter Joko Widodo aangekondigde economische beleidspakket dat drie stappen in het presidentieel paleis op woensdag (09/09) bevat.
De derde stap omvat een impuls aan het concurrentievermogen van de nationale industrie door middel van deregulering, rechtshandhaving en zakelijke zekerheid.
De president zei dat er 89 regels gereviseerd vanaf 154 voorgesteld. "Dus dit de consistentie zou kunnen versterken en snijd regelgeving die de industrie belemmeren", zei de president.
De tweede stap is het versnellen van de nationale strategische project elimineert de blokkade, de verstrekking van vergunningen, de voltooiing van de lay-out, en de versnelling van goederen en diensten.
Ten slotte, de president wil de investeringen in de vastgoedsector te verhogen.
"Het pakket economisch beleid zal de reële sector te versterken. Ik denk dat de eerste fase van het pakket economisch beleid zal de versterking van de nationale industrie, de ontwikkeling van micro-industrie, interregionale handel te vergemakkelijken, het toerisme te stimuleren, het verbeteren van het welzijn van de vissers", zei hij.
De president zei dat het pakket economische beleid is het eerste pakket gelanceerd. Het tweede pakket, volgens de coördinerend minister van Economie, Nasution, zal worden aangekondigd in de vierde week van september.
Plattelandseconomie
Onder een aantal stappen riep de president, is er een poging om de plattelandseconomie te verplaatsen door het versnellen en vereenvoudigen van het gebruik van het dorp fondsen voor arbeidsintensieve ontwikkeling van de infrastructuur.
Eerder zal de regering verklaring over het ontwerp van wet op de ontwerp-begroting 2016 voor de leden van de MPR / DPR, afgelopen augustus, begrotingstoewijzingen en transfers naar de regio's en dorpen worden verbeterd, zodat meer dan de uitgaven ministeries en agentschappen.
In de ontwerp-begroting 2016, zal de centrale overheid de uitgaven bereiken Rp 1339100000000000, met vermelding van de ministeries en agentschappen uitgaven bereiken niet Rp780,4 biljoen en uitgaven ministeries en agentschappen van Rp558,7 biljoen.
De transfer naar de regionale en landelijke fondsen bereikte Rp 782, 2 biljoen. Het fonds bestaat uit regionale overdracht budget voor Rp735,2 biljoen en het dorp fondsen bereikte Rp47 biljoen.

Ontwikkeling van de infrastructuur wordt verwacht dat de economie rijden van het dorp.
Het welzijn van de vissers
Uitgedrukt economisch beleid pakket, ook genoemd ook het welzijn van de vissers. Economische coördinerend minister Nasution zei dat er een beleid van LPG voor vissers zijn.
Nasution wees erop dat als een visser op zee doorgebracht 30 liter diesel waard Rp207.000, vervolgens met behulp van een converter tool LPG vissers zal enige probleem Rp62.100. Zodat, wanneer het wordt 10kg vissen visser uitgaande waard Rp20,000 per kg, zou hij een winst van Rp137.900 ontvangen.
"Het zal de productie van de gevangen vis op hetzelfde moment de verbetering van het welzijn van de vissers te verhogen," zei Nasution.
Verwacht wordt dat een pakket van economische beleid los, overheidsinkomsten zal de koopkracht te verhogen versterkt.

Economisch beleid pakket volume twee stuwing licentie
Volgens Bloomberg hadden de rupiah opzichte van de dollar op dinsdag (29/09) Rp14.818 per US $ 1 aangeraakt.
Indonesische regering vrijgegeven twee fasen van het pakket economisch beleid bevat een aantal maatregelen om de belemmeringen voor investeringen en licenties op te lossen.
De maatregelen werden aangekondigd in overeenstemming met de sfeer van het werk van een aantal ministeries, waaronder het ministerie van Milieu en Bossen en het ministerie van Financiën op dinsdag (29/09).
Bij het ministerie van Milieu en Bossen, bijvoorbeeld, zal de Minister Siti Nurbaya vorderingen maken de vier toestaan ​​van het gebruik van hout in de productie bos in een licentie met de naam "Timber Utilization Permit '.
Later in het rijk van het ministerie van Financiën, de minister Bambang Brodjonegoro zei dat fiscale prikkels voor exporteurs van bloemen die de export opbrengsten (DHE) in banken te houden in het land voor een lange tijd te bieden.
Lanceren economische pakket komt temidden van een daling van de voorraden en de wisselkoers.
Volgens de coördinerend minister van Economie Nasution, wordt het beleidspakket volume twee gericht op gemak en fiscale faciliteiten om de stroom van investeringen in Indonesië aan te moedigen.
"We willen niet veel nu nodig hebben, dat is belangrijk trap. Een trap die snelle service investeringen," zei Nasution.
Cabinet Secretary Pramono Agung zei dat de centrale overheid zal de lokale autoriteiten de opdracht om het proces van het maken van een zakelijke vergunning in te korten.
"Dit alles is om een ​​positief signaal voor de gemeenschap en de buurlanden die Indonesische vrienden met iedereen die wil investeren in Indonesië, geven", zei Pramono.
Twee fasen van het beleidspakket werd uitgegeven drie weken na het eerste pakket beleid werd uitgebracht op 9 september jl.
Het eerste pakket omvat een impuls aan het concurrentievermogen van de nationale industrie door middel van deregulering, rechtshandhaving en zakelijke zekerheid.
Pakket komt temidden van verzwakking van de roepia. Volgens Bloomberg hadden de rupiah opzichte van de dollar op dinsdag (29/09) Rp14.818 per US $ 1 aangeraakt.
Drie punten over het economische pakket volumes 3
Jokowi overheid aangekondigde economische pakket volume 3. Hoe de inhoud van het pakket compleet?

Kabinetschef Pramono Agung leverde de inleidende aankondiging economisch beleid Package III, in het presidentieel bureau, Jakarta, 7 oktober
Kabinetschef Pramono Agung leverde de inleidende aankondiging economisch beleid Package III, in het presidentieel bureau, Jakarta, 7 oktober

Jakarta, Indonesië - De economische team van president Joko "Jokowi" Widodo aangekondigde economische pakket volumes 7 3, woensdag oktober. De boodschap versterken van het concurrentievermogen van het bedrijfsleven in het midden van de economische neergang.

"Wij geloven dat dit derde niveau beleidspakket 'kick'. Momentum voelen we ons vandaag, waar de roepia aanzienlijk heeft versterkt, "zei Chief Cabinet Secretary Pramono Agung Wibowo, aan de State Paleis op woensdagmiddag.

Economische coördinerend minister Nasution voegde eraan toe dat in het derde deel van dit pakket is geen prikkel om de kosten van het bedrijf te verlagen.

Hier, drie belangrijke kwesties in verband met de economische pakket.

Een daling van de prijs van stookolie (BBM), gas en elektriciteit

De prijs van vliegtuigbrandstof, vloeibaar petroleumgas (LPG) 12 kilogram, Pertamax en effectieve Pertalite neer sinds 1 oktober 2015.

De prijs van diesel werd verminderd met Rp 200 per liter, dus de verkoopprijs van gesubsidieerde soorten diesel zal Rp 6.700 per liter.

Een daling van de prijs van de diesel zal ook van toepassing zijn op het type brandstof van de niet-gesubsidieerde diesel.

Brandstofprijs premie blijft op Rp 7.400 per liter (Java, Madura, Bali) en Rp 7300 (buiten Java, Madura, Bali). De nieuwe prijs is geldig van oktober tot december 2015.

Gasprijzen. De prijs voor de fabriek van nieuwe gasvelden worden ingesteld in overeenstemming met de koopkracht van de kunstmestindustrie, ten bedrage van US $ 7 MMBtu (miljoen British Thermal Units). Terwijl de prijs van gas voor andere industrieën (bijvoorbeeld petrochemie, keramiek, etc.) in overeenstemming met het vermogen van de desbetreffende industrieën wordt verminderd.

Gas prijsverlaging wordt mogelijk gemaakt door de efficiëntie van het gas distributiesysteem alsook een vermindering van de overheidsinkomsten, of niet-belastingontvangsten (niet-fiscale) gas.

Echter, de regering van mening dat de daling van de gasprijzen zullen geen invloed op het bedrag van de inkomsten die deel uitmaken van het gasbedrijf Cooperation Contract geworden. Een daling van de prijs van gas voor de industrie zal effectief 1 januari 2016 zijn.

Elektriciteit prijs. Elektriciteit tarieven voor industriële klanten I3 en I4 zal afnemen met 12 USD - USD 13 per kWh na de daling van de olieprijzen (Automatische aanpassing tarief). Disconteringsvoet zal worden gegeven aan 30 procent van het elektriciteitsverbruik om middernacht (23:00) tot de ochtend (08:00), wanneer de elektriciteit belasting van het systeem is laag.

Stimuleringsmaatregelen van de overheid vertraging in de betaling van de elektriciteitsrekening met maar liefst 40 procent van de elektriciteitsrekening eerste 6 of 10 maanden, en de industrie kan het af te betalen geleidelijk. Dit geldt met name voor de arbeidsintensieve sectoren, alsmede het concurrentievermogen van de industrie is zwak.

Uitbreiding ontvanger ondernemers People's Business Credit (KUR)

Om de toegang van ondernemers tot bankkrediet, door de KUR programma te verbeteren, heeft de regering de rente KUR verlaagd van ongeveer 22 procent tot 12 procent.

In de verpakking van dit beleid, de gezinnen die een vast inkomen, kan KUR ontvangen voor productieve bedrijfsleven.

Met dit beleid, banken KUR gedreven pro-actieve inspanningen om te bieden aan de betrokken persoon, dus dat zal toenemen deelnemers KUR terwijl het stimuleren van de groei van nieuwe ondernemers.

Vereenvoudiging van de grond speling in investeringsactiviteiten

In het land sector, het ministerie van Landbouw en Ruimtelijke Ordening / Nationale Landmaatschappij, de herziening van Verordening nr 2 2015 Dienst Regelgeving Landbouw, Ruimtelijke en Land in investeringsactiviteit.

Sommige stoffen nieuwe regeling die zulke dingen als omvat:

a. Aanvrager informatie te verkrijgen over de beschikbaarheid van grond (de originele 7 dagen tot 3 uur);

b. Alle aanvragen worden geregistreerd als een vorm van zekerheid voor de aanvragers van de beschikbaarheid en bestemmingsplannen. Brieven gepubliceerd binnen 3 uur.

c. Volledigheid van vergunningsbeginselen gegeven in de vorm, het voorstel, de oprichting van de vennootschap, over landrechten zijn een voorwaarde voor de aanvang van het veld activiteiten. Er is een vereiste dat kan worden gevolgd voor de uitgifte van het Besluit gebruik van land.

d. Het onderhoud periode (eis moet compleet zijn):

Hak Guna Usaha: 30-90 dagen tot 20 werkdagen (tot 200 hectare) of 45 werkdagen (> 200 ha)
Uitbreiding / Vernieuwing HGU: 20-50 dagen tot 7 werkdagen (tot 200 hectare), of 14 werkdagen (> 200 ha)
Verzoek Broking / rechts te gebruiken: 20-50 werkdagen tot 20 werkdagen (tot 15 hectare) of 30 werkdagen (> 15 ha)
Uitbreiding / vernieuwing Broking / rechts te gebruiken: 20-50 werkdagen 5 werkdagen (tot 15 hectare) of 7 werkdagen (> 15 ha)
Land Rechten: 5 werkdagen 1 werkdag
Afwikkeling van de klacht: 5 werkdagen tot 2 werkdagen
e. In het verlengde van het landgebruik rechten waren gebaseerd op de evaluatie van het beheer en het gebruik van de grond (met inbegrip van de grote audit) door de desbetreffende land niet langer gebruikt worden als de eerste petitie eisen.

Senior vice-gouverneur van de Bank Indonesia Adityaswara Mirza zei dat de huidige financiële markt situatie is verbeterd als gevolg van externe en interne factoren.

Externe factoren, Mirza zei dat de cijfers van de Amerikaanse economie is het ervaren van een beetje van zwakte, vooral in de arbeidssector. Het andere is het gevolg van een stijging van de rente begint te verschuiven. "In eerste instantie veel marktpartijen voorspellen een Fed rentestijging in oktober of december maar blijkbaar veranderd zijn voorspelling op de 1e of 2e kwartaal van volgend jaar," zei Mirza.

Deze verschuiving heeft geleid tot de omkering, zodat de speculanten die enkele maanden eerder had dollars eerder gekocht, is nu om verliezen te beperken.

Interne factoren, de markt reageerde positief op het beleidspakket kkonomi eerste, tweede en derde. Deze pakketten tonen het engagement van de regering om economische hervormingen.

"Op de lange termijn, het beleid pakket dat in staat zijn om de inflatie te verminderen zou zijn," zei Mirza.
De regering lanceerde de vierde pakket economisch beleid
Welzijn werknemers uitgegroeid tot de focus van het beleidspakket ditmaal
Jakarta, Indonesië - De overheid lanceerde een pakket van vier delen van het economisch beleid op donderdag, 15 oktober 2015. De belangrijkste focus in het beleidspakket dit keer is het welzijn van de werknemers en de ontwikkeling van micro, kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's).

Om het welzijn van de werknemers te garanderen, zal de overheid een nieuwe formule om het bedrag van de Provinciale minimumloon (UMP) berekenen implementeren

"De staat bestaat om ervoor te zorgen de arbeiders niet te vallen in de lage lonen, maar de werkgevers hebben ook de zekerheid", aldus coördinerend minister van Economie Nasution in zijn persconferentie.

Als voor de ontwikkeling van het MKB, pemerintahkan terug voorgestelde verdeling van plan om te ontspannen van de People's Business Credit (KUR) en zorgen voor werkkapitaal leningen aan kleine en middelgrote ondernemingen export van goederen fabrikanten.

Hier zijn een aantal punten in het vierde pakket economisch beleid zoals gepresenteerd door Nasution, minister van Arbeid en minister van Financiën Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Coördinerend minister van Economische Nasution:

1. De lonen van werknemers zeker omhoog gaan elk jaar.

2. De staat bestaat om werknemers te helpen verminderen van de last van de kosten van zijn leven met een vangnet in de vorm van de uitgifte van die Indonesië Smart Card en Card Gezonde Indonesië.

3. Formule UMP: Minimum loon dit jaar plus de inflatie en economische groei (in procenten). Deze formule is niet van toepassing in de acht provincies die huidige minimumloon is nog steeds onder het Living Needs (KHL).

Voor acht van de provincie, krijgt een overgangsperiode van vier jaar. Voor vier jaar, het minimumloon zal er een extra verhoging te verwerven om te compenseren voor de marge met een waarde van KHL

Werkgelegenheid minister Hanif Dhakiri:

1. Evaluatie van de levensbehoeften (KHL) zullen worden uitgevoerd om de vijf jaar. Dit is omdat volgens een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (BPS), veranderingen in het consumptiepatroon opgetreden om de vijf jaar.

2. In de toekomst, is er geen verplichting voor het bedrijf om de structuur en de omvang van de lonen vast te stellen. Het betekent dat de lonen moet worden beschouwd als een van de werkende leeftijd, deskundigheid, onderwijs, prestatie en prestaties. Het zal in de verordening zelf worden geregeld.Minister van Financiën Bambang Brodjonegoro:

1. om het werkkapitaal leningen aan het MKB exportgoederen fabrikanten Verwante hebben Indonesische export Financing Agency (LPEI) mapping gedaan. Het resultaat zijn er 30 bedrijven die het potentieel om het werkkapitaal leningen te verkrijgen zijn.

Belastingvoordelen Dus Focus economisch beleid Pakket Volume V
Pakket van de overheid het economische beleid zal blijven om de economische stabiliteit te midden van de wereldwijde economische recessie, die ook getroffen Indonesië te versterken, bevestigde president Joko Widodo zei na een beperkte ministerraad op donderdagmiddag (22/10).
Nasution minister van Economische Zaken in het kantoor van de president kondigde een pakket van het economisch beleid vol 5, in Jakarta donderdag 22 oktober, 2015 (VOA / Andylala).
Nasution minister van Economische Zaken in het kantoor van de president kondigde een pakket van het economisch beleid vol 5, in Jakarta donderdag 22 oktober, 2015 (VOA / Andylala).


Economische beleid van de verpakking 4 Focus Probleem Lonen en People's Business Credit

JAKARTA
De overheid gaf een vijf-volume economisch beleid pakket om de binnenlandse economie te stimuleren. Beleidspakket dat zich richt op de stimuleringsmaatregelen van de overheid met betrekking tot de vermindering van de belastingen.

Minister van Economische Zaken Nasution op het presidentiële kantoor in Jakarta op donderdag (22/10) zei dat de eerste polis is een kwestie van belastingvermindering prikkels in de herwaardering van de activa van het bedrijf, zowel in de staatsbedrijven (SOE) en private partijen. Nasution zei tijdens het bedrijf wil niet de herwaardering van de activa te doen, omdat de belastingdruk hoog genoeg is. En hij zei, als het actief herwaardering wordt gedaan, met name voor de vastgoedactiva, kan het maken van de waarde van de activa van het bedrijf steeg.

"Nou, als ze herwaardering dan doen, zal hun capaciteit te verhogen. Het zal de capaciteit en financiële prestaties verhoogd met een aanzienlijk bedrag te maken. In feite was hij in latere jaren kan een grotere winst te maken. Totaal activa zal toenemen. Zeg 100%, of 200 %, zou het meer, "zei Nasution.

Hetzelfde werd overgebracht door minister van Financiën Bambang Brodjonegoro, met vermelding van de herwaardering is een aanpassing van de waarde van de activa van de vennootschap, in overeenstemming met de huidige reële waarde. Bambang uitgelegd, meestal inkomstenbelasting (BTW) voor het doel van de herwaardering van activa hangen 10 procent, maar de renteverlaging een bepaalde periode.

"Voor belastingplichtigen (WP), bij het indienen van de herwaardering van de activa tot en met 31 december 2015 het bedrag van de speciale tarieven definitief inkomstenbelasting herwaardering van de normale 10% tot 3%. Als ingediend in de periode 1 januari - 30 juni 2016 het bedrag van de heffing is 4%. bij het indienen van 1 juli tot 31 december 2016 het definitieve bedrag van het speciale tarief van de inkomstenbelasting tot 6% herwaardering, "zei Bambang.

Voor de tweede beleid pakket volume 5 is de afschaffing van dubbele belasting voor collectieve belegging contract van onroerend goed beleggingsfondsen of algemeen bekend als REIT's (Real Estate Investment Trust). Volgens Bambang worden gewone aandelen uitgegeven door de vennootschap op borgtocht of de onderliggende activa, zoals onroerend goed of infrastructuur.

Bambang voegt toe: "Met de PMK dat we binnenkort zullen besteden de komende week, dan dubbele belasting, met name voor bedrijven met een speciaal doel akandihilangkan enkele belasting. Dus het wordt verwacht dat de aanwezigheid van dit instrument KIK DIRE kan verschijnen in de Indonesische hoofdstad markt, en om investeringen te trekken Dit werd in het buitenland gedaan. "

Ondertussen, de Financial Services Authority (FSA) eveneens een nieuw beleid dat is gericht op het islamitisch bankieren. Voorzitter van de raad van commissarissen FSA, Muliaman D. Hadad, het nieuwe beleid is belangrijk omdat de vier eerdere beleidspakket vrijgegeven door de FSA, Bank Indonesia (BI), en de overheid moet nog de gehele financiële sector te bereiken.
Google Translate for Business:Translator ToolkitW

Volgens Hadad, de sharia-industrie het niet een deel ontvangen.

"Ten eerste, is het gemak van de producten en activiteiten van de islamitische banken. Het mechanisme van de licenties en de kosten islamitische producten gemakkelijk zal zijn. Met disederahanakan, dan is er geen noodzaak om toestemming te vragen moet een brief vanwege de sharia producten zullen worden vastgelegd in een boek te sturen. Als de producten die al bestaan, is het niet nodig licentie weer, gewoon melden, "zei hij.

Licensing mechanisme andere producten die onder het toepassingsgebied van de sharia verdere Hadad, onder meer goud pion sharia, die ook niet nodig om toestemming te vragen.

In een persconferentie bijgewoond door een aantal ministers, waaronder minister van Economische Zaken Nasution, coördinerend minister voor Maritieme Rizal Ramli, gouverneur van Bank Indonesia Agus Martowardojo, minister van Financiën Bambang Brodjonegoro en voorzitter van de Financial Services Authority FSA Hadad Hadad was - President Joko Widodo zei dat de regering zou er alles aan doen om te versterken economische stabiliteit te midden van de wereldwijde economische recessie, die ook getroffen Indonesië.

De voorzitter zorgt er ook voor de overheid pakket economisch beleid zullen blijven.

"Daarom zal het pakket verder gaan met Bank Indonesia ook de FSA. Van 1,2,3,4,5 wordt voortgezet 6,7,8 misschien tot misschien 100 tot 300 zoveelste 200. Misschien. Maar duidelijk, de consistentie van onze tijd wordt gezocht naar een sterke indruk dat onze intentie om de fundamenten te transformeren van de nationale economie te geven. Wat natuurlijk willen we de burgers en bedrijven weten dat we zullen blijven mereform regulering en bureaucratisering te werken ", zei de president. (VOA)

Zesde economische pakket voor 'voorstad'
Speciale Economische Zones worden verwacht om de economie te doen herleven in de landelijke gebieden.
Zes fasen van het pakket economisch beleid, onder andere, gericht in een poging om de economie te verplaatsen in een buitenwijk, zei minister van Economische Zaken Nasution.
Daarnaast heeft de coördinerend minister (Coordinating) Economische Zaken Nasution verklaard economisch beleid pakket dit moment richten zich ook op belastingen, waterbeheer, en geneeskunde.
"Simpel gezegd, door middel van dit pakket, zijn er een aantal gebieden in het gebied bepaald dat de speciale economische zone (SEZ), waarvan de belangrijkste doel is om de bestaande middelen te verwerken in de regio en daarbuiten," zei Nasution op zijn kantoor, donderdag (11/05) ,
Speciale economische zones

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke en Tanjung Api-api (Noord-Sumatra)
Palu (Centraal-Sulawesi)
Bitung (Noord-Sulawesi)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (Noord-Molukken)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Nu deze acht economische zones ingesteld door regelgeving de overheid in specifieke gebieden die worden ontwikkeld, namelijk Tanjung Lesung in de provincie Banten, Sei Mangke en Tanjung Api-api (Noord-Sumatra), Palu (Centraal-Sulawesi), Bitung (Noord-Sulawesi), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (Noord-Molukken) en Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Belastingvrijstelling
In speciale economische zones die worden verstrekt verschillende faciliteiten van fiscale stimulansen, in het bijzonder bedrijven die lokale bronnen rond KEK verwerken en te voldoen aan de gestelde eisen.
"Dit is om de afstemming van het bedrijfsleven en de industrie klimaat te stimuleren is goed," zei Nasution.
Nasution zei dat het beleid dit keer ook het beheer van de watervoorraden, alsmede voedsel en drugsgerelateerde zaken worden behandeld BPOM.
De regering van president Jokowi tot nu toe heeft een pakket van zes economisch beleid gelanceerd.
Op het beheer van de watervoorraden, de overheid baseert haar beleid op een beslissing Grondwettelijk Hof, dat niet toestaat commerciële beheer van watervoorraden door de particuliere sector.
Echter, wanneer de beslissing van het Hof naar beneden, de regering heeft toestemming gegeven aan een verscheidenheid van bedrijven, niet alleen gebotteld water bedrijf.
Daarom zei Nasution zullen de bedrijven blijven opereren in overeenstemming machtigingen "totdat de licentie verloopt of totdat er nieuwe wetgeving".
Over het eten en drug regelgeving, Nasution bloot drug invoervergunning vereenvoudiging.
Dit is een pakket van zes economisch beleid van de regering sinds president Jokowi doen prombakan kast.
Diiluncurkan eerste moment, Nasution zei dat het pakket economische hervormingen die nodig zijn om terug te rijden van de economie vertraagt.

AGRO COMMODITIES 5 Indonesië WERELDWIJD
We moeten trots zijn blijkt een aantal landbouwproducten en plantage Indonesië is zeer globaal. Te midden van de huidige overloop van de invoer van consumptiegoederen uit het buitenland, de landbouw en de plantage grondstoffen is nog steeds een goed in de internationale arena. Deze keer zullen we een beetje wereldwijd overwegen over 5 Indonesische landbouw en plantage grondstoffen.

Palmolie
Indonesië zet mezelf als een producent van ruwe palmolie in de wereld. In 2011 Indonesië domineren de wereldmarkt van ruwe palmolie met 47% naar Maleisië te overtreffen in de 2e plaats met 39%. De export van palmolie kan een wisselkoers van USD 14 miljard land een bijdrage leveren in 2010 en zal naar verwachting aanzienlijk toenemen van jaar ketahunnya.

2. Specerijen

Sinds mensenheugenis, Indonesië is beroemd om zijn specerijen. Spice planten die gedijt in Indonesië aan te trekken andere landen om menguasainnya. Het is onvermijdelijk dat in het verleden vele vreemde landen rijk als gevolg van specerijen uit Indonesië, dat een zeer hoge waarde heeft. Tot nu toe, Indonesië is een belangrijke exporteur van kruiden in de wereld, waaronder de nootmuskaat (no. 1), kaneel (no. 1), kruidnagel (nr 1) en paprika (nr. 2).

3. Cocoa

Indonesië is de nummer 3 in de wereld cacao na de Ivoorkust en Ghana. De productie blijft groeien met gemiddeld 3,5% per jaar, in 2014 de regering werd gepleegd op het verslaan van de twee landen voor de eerste rang als 's werelds grootste cacao-producent. In 2010 bereikte de Indonesische cacao productie 574.000 ton, goed voor 16% van de wereldwijde cacaoproductie, terwijl Ivoorkust in de eerste rang met 1,6 miljoen ton, goed voor 44%.

4. Rubber

Indonesië op de tweede plaats na Thailand als leverancier van ruwe rubber. Er is melding Indonesië gom Arabische wereld. Ondanks het verlies in termen van het aantal en de productiviteit van de rubberplantages, maar de Indonesische rubber aangeprezen als een kwaliteit winnen over de rubber uit Thailand. In 2011, de productie van rubber in Indonesië bereikte 2,8 miljoen ton.

5. Coffee

Indonesië staat momenteel derde als een wereld koffieproducent onder Brazilië en Colombia. Basarnya Indonesië koffie productie per jaar gemiddeld ongeveer 600 duizend ton. Uit deze figuur Indonesia kan leveren 7% van de wereld koffie.
Producerende steunpilaar Exchange
Menpar zei Indonesië superieur in termen van toeristische bestemmingen, de prijs van concurrerende toerisme en prioriteiten.

Indonesië Dus de steunpilaar toerisme producenten sector DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonesië (Michele Westmorland / Corbis)
Minister van Toerisme Arief Yahya zei dat de regering het herstel van het toerisme als een belangrijke sector, met een belangrijke sector voor de buitenlandse valuta verdiener Indonesië.

Het ligt op een bijzondere besloten vergadering van het toerisme in Bogor presidentieel paleis, op maandag (16/2), en gepresenteerd bij de opening van de Nationale Conferentie van de Vereniging van Indonesische Hotels en Restaurants, dinsdag (17/2).

"De impact van een dergelijke bepaling, toen de regio is ingesteld om een ​​nationale strategische gebieden, zou de sector een plan dat bijvoorbeeld het ministerie van Openbare Werken zullen de wegen te repareren te ondersteunen," zei hij.

Hij voegde toe dat Indonesië heeft eigenlijk voordelen in termen van toeristische bestemmingen, de prijs van concurrerende toerisme en prioriteiten.

Terwijl aan de andere kant, Ariel onthuld door de gegevens Reizen en Toerisme Competitive Index opgesteld door het World Economic Forum, Indonesië op rang 70 van de 140 landen.

"We zullen de tekortkomingen van het toerisme als toeristische infrastructuur, informatietechnologie en toerisme, en hygiënische fix" voegde hij eraan toe.

Dit, voegde hij eraan toe, is de grootste uitdaging. Gehoopt Indonesische toerisme zal snel groeien en een steunpilaar industrie van Indonesië in aanvulling op olie, gas en oliepalm.

TKI Contribute State Foreign Exchange na de tweede grootste olie en gas
valutamarkt afgeleid van Indonesische arbeiders (TKI) behoort nog steeds de tweede alleen voor de olie- en gassector (olie en gas).

In 2009 alleen buitenlandse arbeidsmigranten door de levering van overmakingen naar het land bereikte US $ 6617000000.

"Migrerende werknemers bijdragen aan buitenlandse valuta op een na grootste na olie en gas", zei voorzitter van de Time Shift (PAW), Kamer van Koophandel en Industrie (Kadin) Adi Putra Tahir in het Nationaal Seminar ontrafelen van de plaatsing en de bescherming van werknemers in het buitenland, bij Bidakara Hotel, Jakarta, woensdag (06/02).

Hij zei dat het beleid van de plaatsing en de bescherming van de Indonesische Arbeiders (TKI) is nog steeds niet optimaal. Dus hij zei vernieuwing van het probleem van de plaatsing en de bescherming van migrerende werknemers moet worden goed georganiseerde nationale beweging en synergie.

"Ik verwacht dat dit om een ​​nationale beweging, nette, belanghebbenden moeten synergetische lopen. Moet speciale aandacht van werving, plaatsing en zelfs bescherming ", zegt Adi.

Volgens Adi, is het aantal werknemers die in het buitenland werken kan niet uit arbeid worden gescheiden door de overheid nog steeds beperkt. Het tempo van de economische groei wordt geschat op 6% is nog steeds niet van de beschikbaarheid van banen opgeheven in het land.

Gebaseerd op gegevens van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het aantal werknemers die werken in het buitenland bereikt 3.246.000 mensen verspreid over vele landen. Van dat bedrag in 2009 gevallen van onrustige arbeidsmigranten bereikt 69 004 mensen.

Indonesië konden buitenlandse werknemers (TKI) tot 10 miljoen mensen, of ongeveer vijf procent van de bevolking brengen.

Dit werd op de werkgelegenheid van Buitenlandse Zaken van de Kamer van Koophandel, Nurfaizi, in een seminar over migrerende werknemers, georganiseerd door de Kamer van Koophandel in Jakarta onthuld door de voorzitter van het Permanent Comité, woensdag (06/02).

Nurfaizi die ook voorzitter van de Association of Corporate Services TKI (APJATI) werd vergeleken met de Filippijnen, die zet 10 procent van de bevolking in het buitenland werken.

"De resultaten, de Filippijnen raked wisselen tot 15 miljard dollar per jaar en uitgegroeid tot de grootste producent van de hele vreemde valuta die door de Filippijnse regering," zei hij.

Binnen vijf jaar, zei hij, de plaatsing van migrerende werknemers heeft bereikt vier miljoen mensen en is gericht op vier miljoen mensen in de komende twee jaar te verhogen.

"Dat is toen gesteund door alle partijen en consistente overheid inzet," zei hij.

Het verhogen van het aantal arbeidsmigranten met een groei van 21 procent per jaar begin van 2004, die in 2007 bedroeg 380 690 mensen in 696 743 mensen met het land van bestemming in het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Nurfaizi zei dat de plaatsing van de migrerende werknemers in de informele sector wordt nog steeds gedomineerd door 78 procent, terwijl stages voor de regio Azië-Pacific in de formele sector met 52 procent zou kunnen bereiken in de afgelopen jaren.

In het algemeen, zegt hij, is er een toenemend aantal migrerende werknemers die niet alleen worden gezien als een succes van TKI plaatsing programma, maar ook de toename van het aantal arbeidskrachten dat evenredig is met de beschikbaarheid van banen in het land.

Citeren gegevens Kemnakertrans, directeur-generaal van het Protocol en Consulaire Zaken van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Lutfi Rauf, zei dat er 2,8 miljoen migrerende werknemers in de periode 2005-2009 met een "overschrijving" (overmakingen van migranten in het land) bereikte $ 6.617 in 2009-69 004 arbeidsmigranten problematisch in 2009.

In 2009 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met Indonesische vertegenwoordigers succes zocht de vervulling van de fundamentele rechten van werknemers die problemen ondervinden in het buitenland met de fundamentele rechten van de verzamelde bereikte 326 495 438 750 $ en Singapore dollars.

In de periode januari-mei 2010, heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Indonesische vertegenwoordigers succes vergemakkelijkt de vervulling van de fundamentele rechten van migrerende werknemers zo veel als 156 416 dollar, Rp185.736.941, Verenigde Arabische Emiraten dirham 1845, 4800 riyal en 140.000 Singapore dollars.

Voor gevallen van migrerende werknemers die onbetaalde lonen, seksuele intimidatie, worden betaald lagere salarissen, mishandeling, moord, arbeidsongevallen, "handel" (handel), immigratie schendingen, en ga zo maar door.

Lutfi zei dat de obstakels die zij in de bescherming van de burger, onder anderen ontmoet, niet-naleving van wet- en regelgeving, de regering van Indonesië heeft geen bilaterale overeenkomsten met alle landen van de migrerende werknemers, het verzenden van illegale migrerende werknemers en werknemers die niet bevoegd was.

Minister van Buitenlandse Zaken Marty Natalegawa in een hoorzitting met de Commissie I van het Huis van Afgevaardigden op 2 december, zei dat 2009 het probleem van de bescherming van de Indonesische burgers in het buitenland zijn een prioriteit Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Indonesische economie ranking 9 van de wereld
Mediawarga.info - De Wereldbank rangschikt Indonesië de 9 grootste economie in de wereld. Indonesië BBP tegen het einde van 2014 bereikte US $ 2550000000000. Deze positie verschuiven de Britse BBP was slechts US $ 2400000000000.
De economische waarde wordt berekend als het resultaat van een vergelijking van de koopkracht van goederen of diensten in een land, de aard van de goederen of diensten die gebruik maken van dezelfde valuta in Amerikaanse dollars. Deze term staat bekend als koopkrachtpariteit (PPP). Bijvoorbeeld The Economist met behulp van de berekeningsmethode op basis van de prijs van McDonald's, bekend als "The Big Mac-index".
DBS Bank econoom, Gundy Cahyadi zei dat het centrum van de wereldeconomie verschuift nu uit Amerika en Europa naar Azië. De vooruitgang van Azië verdreven het idee dat de Amerikaanse economie is nog steeds 's werelds grootste kracht dat de mondiale groei drijft. Volgens de onderzoeksresultaten van DBS, in de toekomst, Azië zal gelijk economische reus Duitsland maken om de drie jaar. De eerste nieuwe economische reus wordt verwacht in 2023, de tweede in 2031 en de derde in 2038.
RI economische Zal Australië en Zuid-Korea Exceed in 2030

Liputan6.com, Jakarta - Economie Verenigde Staten (VS) voorspeld bleef zijn dominantie laten zien in 2030. Ondertussen zijn de economieën van sommige ontwikkelingslanden zal naar verwachting ook een sterke stijging, terwijl sommige Europese landen ervaren daadwerkelijk zal glijden in de lagere orde.

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, is het land van Uncle Sam verwacht dat de leider van de wereldeconomie blijven met zijn bruto binnenlands product (BBP) in de komende 15 jaar zal naar verwachting bereiken US $ 24800000000000, een stijging van US $ 8000000000000 vergeleken met voorspellingen van het BBP dit jaar in de US $ 16 8000000000000.

Ondertussen, in de tweede plaats wordt ingenomen door China met zijn BBP zal tweemaal die prognose voor dit jaar te groeien US $ 22200000000 en helpen dichten van de economische kloof tussen de VS en Azië in het algemeen.

De derde plaats wordt ingenomen door India wordt voorspeld dat alleen in 2015 eindigde als vijfde grootste BBP in de wereld. Overwegende dat in de komende 15 jaar, is India zal naar verwachting overtreffen Brazilië, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Japan. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zei dat het land zal de grootste beroepsbevolking in de wereld in de komende 15 jaar.

Terwijl Japan wordt beoordeeld minder fortuinlijke landen. Want na zijn economie steeg in de jaren 1990 en kende een stilstaande fase, zal de economische groei van Japan langzaam zijn, waardoor de Japanse ranglijst gezakt naar de vierde plaats in de lijst van landen met de grootste economie in de wereld in 2030.

"Japan is een belangrijke les die hoe snel je kunt gerelateerde downgrades economische structuur te ervaren," zei JP Morgan chief economist Bruce Kasman zoals geciteerd door Bloomberg, zondag (2015/12/04).

Naast Japan, is Frankrijk ook voorspeld drie posities dalen tot rang 8 met PBD van US $ 3300000000000 en Italië vielen twee plaatsen naar de 11e positie met een BBP van US $ 2300000000000.

Ondertussen is de Indonesische economie voorspeld worden gerangschikt 13 in de lijst van landen met de grootste economie met een BBP van US $ 2100000000000 in 2030, over Australië op positie 14 en Zuid-Korea in de 15e positie met een BBP van US $ 1900000000000.

"Er is veel onzekerheid. Is China in staat om 4 procent en 6 procent, er zijn veel dingen te zien zou zijn in de mondiale economie. Of dat India zou kunnen groeien met 3 procent en 8 procent zal groeien. Dit is een groot verschil als je ze combineert in de tijd oud, "zei hij.

Overall, Jamaica wordt voorspeld dat de laagste stand te werpen zo veel als 13 naar positie 136 in 2030. Terwijl Oeganda het land geworden met de grootste vooruitgang sinds klom 18 rangen om de positie 91 zijn.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translator

4 comments:

 1. Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany@gmail.com}

  Ben zo blij en God dankbaar voor wat hij in mijn leven heeft gedaan, ik ben Jenifer Vasquez uit California USA na vier jaar op zoek naar online lening, heeft het internet Oplichters in geslaagd het nemen van mij een bedrag van $ 21,000.00 zonder gegeven me mijn lening , verloor ik alles wat ik heb als gevolg van zwendel en sinds ik was bang om contact te maken met betrekking tot online lening. Op een dag, als ik was aan het surfen, zag ik een opmerking van een naam van de vrouw Talesha Lance uit California USA bedanken Calvin Scott lening bedrijf voor het geven van haar een lening en te zeggen dat als er iemand die ook lening nodig hebben om contact op met het bedrijf ook en ze zullen nors lenen om het even wie een bedrag van Lening. Dus nam ik er e-mail van het net en contact met hen hadden we iedere overeenkomst terug te betalen de lening en ik mijn bankrekening aan hen voorgelegd en ze vertelde me dat ik zal moeten betalen voor de registratie en in eerste instantie was ik bang en later ik gaf ze eens te proberen nadat ze mij verzekerd dat ik mijn lening in 24 uur en tot mijn grootste schok 24 uur ontvangt, precies na het maken van de registratie lening betaling, ontving ik een waarschuwing van mijn bank de bevestiging dat Calvin Scott lening lompany heeft overdracht geld bedrag van $ 71,000.00 dollars op mijn account ben zo blij en ik wil dit medium gebruiken om een ​​ieder die behoefte van de lening die er zijn om contact op te nemen Calvin Scott Loan via e-mail adviseren: calviinloancompany@gmail.com of bekijk hun website: http: // calvinfinancialloanhome. bravesites.com/ of Tel: (+1) 501-429-4519 en wees voorzichtig met internet oplichting grootste deel van deze E-mail van kredietverstrekkers zie je online allemaal oplichting dus contact op met de Calvin Scott lening bedrijf, omdat ze in staat zijn gegeven u uw lening bedankt.

  ReplyDelete
 2. Getuigenis hoe ik kreeg een lening van {calviinloancompany@gmail.com}

  Ben zo blij en God dankbaar voor wat hij in mijn leven heeft gedaan, ik ben Jenifer Vasquez uit California USA na vier jaar op zoek naar online lening, heeft het internet Oplichters in geslaagd het nemen van mij een bedrag van $ 21,000.00 zonder gegeven me mijn lening , verloor ik alles wat ik heb als gevolg van zwendel en sinds ik was bang om contact te maken met betrekking tot online lening. Op een dag, als ik was aan het surfen, zag ik een opmerking van een naam van de vrouw Talesha Lance uit California USA bedanken Calvin Scott lening bedrijf voor het geven van haar een lening en te zeggen dat als er iemand die ook lening nodig hebben om contact op met het bedrijf ook en ze zullen nors lenen om het even wie een bedrag van Lening. Dus nam ik er e-mail van het net en contact met hen hadden we iedere overeenkomst terug te betalen de lening en ik mijn bankrekening aan hen voorgelegd en ze vertelde me dat ik zal moeten betalen voor de registratie en in eerste instantie was ik bang en later ik gaf ze eens te proberen nadat ze mij verzekerd dat ik mijn lening in 24 uur en tot mijn grootste schok 24 uur ontvangt, precies na het maken van de registratie lening betaling, ontving ik een waarschuwing van mijn bank de bevestiging dat Calvin Scott lening lompany heeft overdracht geld bedrag van $ 71,000.00 dollars op mijn account ben zo blij en ik wil dit medium gebruiken om een ​​ieder die behoefte van de lening die er zijn om contact op te nemen Calvin Scott Loan via e-mail adviseren: calviinloancompany@gmail.com of bekijk hun website: http: // calvinfinancialloanhome. bravesites.com/ of Tel: (+1) 501-429-4519 en wees voorzichtig met internet oplichting grootste deel van deze E-mail van kredietverstrekkers zie je online allemaal oplichting dus contact op met de Calvin Scott lening bedrijf, omdat ze in staat zijn gegeven u uw lening bedankt.

  ReplyDelete
 3. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

  E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

  ReplyDelete
 4. Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 12hours, you can email us at collinsguzmanfundings@gmail.com

  ReplyDelete