!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, November 18, 2015

Paquet de política econòmica d'Indonèsia impulsarà l'economia mundial en vigor

El viatge no va ser acabada (382)

(Part 382, ​​Depok, Java Occidental, Indonèsia 12 de novembre de 2015, 19:05)


Paquet de política econòmica d'Indonèsia impulsarà l'economia mundial en vigor

President d'Indonèsia Joko Widodo ha llançat un paquet de sis polítiques econòmiques s'espera augment de les inversions nacionals i estrangeres, i estimular el creixement econòmic de manera uniforme a Indonèsia.
Un exemple de quan l'economia nacional va créixer només un 4,5 per cent per any, després en 2015 el sector pesquer va créixer vuit per cent i el sector agrícola va créixer en una mitjana de més del 6 per cent, encara que el llançament del sisè paquet de polítiques econòmiques i serà seguit per La següent fase del paquet de política econòmica, llavors no és possible en 2030 Indonèsia superarà l'economia d'Austràlia i Corea del Sud, Indonèsia i que ara ja superat la força de l'economia del Regne Unit i té el potencial per ser classificat economia mundial novè.
Ara està de nou creixent ràpidament economia asiàtica s'està desplaçant l'efecte econòmic dels Estats Units i Europa. És per això que els Estats Units van començar més vista Àsia i va començar a canviar la seva proximitat econòmica a Europa i Orient Mitjà mitjançant l'establiment dels països de la Cooperació Econòmica Porus Trans Pacífic.

Jokowi convertir convulsió Força Dos Eix Econòmic Mundial

Pequín - Aplicació de la cimera de l'APEC el 2014 a Beijing, Xina es va convertir en l'escenari d'interessos entre el poder dos eixos de l'economia mundial, els Estats Units d'una banda amb la Xina i Rússia per l'altre. President Joko Widodo (Jokowi) que són nous en l'escena internacional es va convertir en la poma de la discòrdia entre ells.

Els nord-americans es van unir a l'Aliança Trans-Pacífic (Trans-Pacific Partnership / TPP). TPP és un acord de lliure comerç que va ser seguit per disset països d'Àsia-Pacífic també van ser seguits per alguns països de l'ASEAN, és a dir, Malàisia, Singapur, Brunei i Vietnam.

Mentre que Rússia va entrar a la (Àrea de Lliure Comerç d'Àsia i el Pacífic / FTAAP) Àsia i el Pacífic Zona de Lliure Comerç. FTAAP és considerat com un esforç cap a la Integració Regional d'Economia (REI) per a la prosperitat compartida a la regió.

President de la República d'Indonèsia Joko Widodo va dir que Indonèsia no volia ser només una tirada del mercat dels interessos econòmics dels grans països que el més important és la cooperació pot proporcionar beneficis reals a Indonèsia.

"Per descomptat, si ens fixem en els interessos buscar amics. La nostra pròpia constitució lliure és activa. Vull trobar amics qualsevol pot dong, estaria aquí- aquí. Però amb un registre d'interès nacional, els interessos de la gent que tenim sota unida ", va dir el president Jokowi, dilluns (2014.11.10) a la nit.

Neutralitat Jokowi clarament visible quan la sessió de fotos amb els líders de la cimera de l'APEC en 2014. Hi ha Jokowi quedar flanquejat pel president nord-americà Barack Obama i el xinès aliança president Xi Jinping, i el president rus Vladimir Putin.

"Va ser un símbol, s'ha de llegir. Ens convertim en la confiscació de manera loh ", va dir Jokowi mentre que descobrir el significat darrere de la posició.


Considerant l'Associació Trans Pacífic
Aulia Rahman
Directora Executif d'Estudi Central d'Àsia Pacífic (CSAP)
La visita de Jokowi President que els Estats Units planteja un munt d'especulacions, sobretot perquè la declaració del president que expressa desitgin unir-se a l'Associació Trans-Pacífic (TPP).

Es tracta d'una gran quantitat de persones creuen que la política exterior cap a Indonèsia està actualment dirigeix ​​als Estats Units.

Però a part del desig d'unir-se al TPP o no, hem de saber que avui en dia, el contenidor als països de la regió Àsia-Pacífic és molt necessari per a la cooperació i el desenvolupament econòmic.

"Però a part del desig d'unir-se al TPP o no, hem de saber que avui en dia, l'envàs als països de la regió Àsia-Pacífic és molt necessari per a la cooperació i el desenvolupament econòmic"

Organitzacions d'Àsia i el Pacífic no han de representar a l'agenda política d'un país en particular, sinó més aviat la creació d'un sentit d'igualtat entre cada país de manera que es poden beneficiar tots els estats membres.

Així, sorgeix la pregunta per respondre a la declaració del president Jokowi que volen unir-se al TPP és sobre el que els beneficis estratègics que poden ser generats per a Indonèsia?

Abans de respondre a aquest cas, per descomptat, hem d'investigar més profundament sobre el potencial del que és propietat d'Indonèsia en l'àmbit internacional.

Avui sabem que l'economia mundial s'està desplaçant des de l'Atlàntic fins a l'època de l'era del Pacífic així indirectament el paper dels països d'Àsia-Pacífic per ser molt calculada. I Indonèsia és ara un dels més potencial per convertir-se en un jugador important a la regió d'Àsia Pacífic.

L'interès en diversos països han demostrat l'estira i arronsa entre les forces de l'economia mundial per cridar l'atenció d'Indonèsia. Un d'ells es fa, oferint una varietat de fons d'inversió per facilitar l'agenda de desenvolupament al país.

Una posició geopolítica potencial d'Indonèsia és molt estratègica per tenir quatre dels nou punts d'estrangulament (estret), que es va convertir en les principals rutes marítimes del comerç mundial que és l'Estret de Malacca, estret de Sunda, l'estret de Lombok i Makassar Estret.

Desplaçament de l'economia per a la regió Àsia-Pacífic indirectament a augmentar el volum de distribució dels productes a la regió d'Àsia i el Pacífic. Això fa que els països industrialitzats es basen cada vegada més en la posició estratègica d'Indonèsia.

Quan Indonèsia es va preparar la infraestructura i el sistema de distribució de curs mempuni dependència economies robustes seran cada vegada més enfortit.

Això és vist per Jokowi amb Indonèsia com un món marítim gallet pivot. Per aconseguir això, Indonèsia requereix un desenvolupament adequat infraestructura marítima.

Per dur a terme la construcció de la infraestructura marítima és clarament requereix de fons d'inversió significatius. Indonèsia necessita per abraçar els països a participar i fer realitat el potencial d'Indonèsia com a eix marítim del món.

D'altra banda, es troben a la regió d'Àsia Pacífic, que durant molt temps ha estat despertat soliditasnya saber ASEAN. D'altra banda, Indonèsia és un dels països influents a la regió de l'ASEAN que té l'oportunitat de construir un nou poder econòmic en l'era d'Àsia Pacífic.

ASEAN objectius sòlids èxits econòmics mesurables és aterridor per a una varietat de països poderosos del món. Per tant, la capacitat d'Indonèsia per reagrupar-se en l'ASEAN determinarà el poder de negociació d'Indonèsia als ulls del món.

Com més fort és el poder de negociació d'Indonèsia, major serà l'oportunitat per a Indonèsia per parlar en les organitzacions internacionals.

"Com més fort és el poder de negociació d'Indonèsia, major serà l'oportunitat per a Indonèsia per parlar en les organitzacions internacionals"

Així que quan torni a la revisió de l'Associació Trans Pacífic des de la seva creació, de fet, ser vist com una oportunitat o una amenaça.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translat

Les oportunitats per a l'èxit de l'agenda interna es van poder obtenir, però també necessiten les condicions adequades.

Indonèsia hauria de ser conscient que quan es juga en el camp de la regió en general com aquest romangui connectat a terra en l'ASEAN. ASEAN és el punt de partida més adequat abans d'anar més lluny en l'Associació Trans Pacífic.

A causa que s'espera que l'ASEAN a ser "europeu" d'Àsia serà el centre econòmic d'Àsia-Pacífic. En aquesta consciència, si Indonèsia vol ampliar la cooperació en aquest sentit a l'Associació Trans Pacífic, Indonèsia hauria de considerar acuradament la mesura que la posició negociadora d'Indonèsia en l'organització.

Veiem que l'Associació Trans Pacífic està liderat pels Estats Units on es va convertir en un pas que balanceja sobre la influència de la Xina a la regió Àsia-Pacífic.

Lògicament quan Indonèsia es va unir a l'Associació Trans Pacífic està obrint les portes de la cooperació amb els Estats Units i els seus aliats.

Potser aquí rau la política lliures i actives estan jugant pel president Jokowi. Per fer a Indonèsia com l'eix del món marítim, Indonèsia ha de ser capaç d'abraçar als grans països.

No obstant això, és important recordar que no podem fer ràpidament una decisió d'unir-se o no amb aquesta Associació Trans Pacífic. A causa de la falta de claredat pel que fa als acords de cooperació, ja que es prendrà.

Almenys hi ha dues coses que estaran a l'agenda de l'Associació Trans Pacífic que la desregulació d'importació i exportació, el que significa l'expansió dels mercats i els fluxos d'inversió més fàcil.

En considerar el potencial dins d'Indonèsia avui és en realitat la necessitat més urgent és el desenvolupament de la infraestructura marítima.

La decisió d'establir o no unir-se a l'Associació Trans Pacífic s'ha de basar en la força d'Indonèsia a l'ASEAN, així com donar suport al desenvolupament de la infraestructura marítima.

President Joko Widodo va anunciar un paquet de polítiques econòmiques
(BBC) - paquet de polítiques destinades a tornar economia
President Joko Widodo anunciar paquet de política econòmica que conté tres passos en el Palau Presidencial dimecres (09/09).
El tercer pas inclou un impuls a la competitivitat de la indústria nacional a través de la desregulació, l'aplicació de la llei i de la seguretat empresarial.
El president va dir que hi ha 89 normes revisades de 154 propostes. "Així que això podria enfortir la consistència i reduir les regulacions que obstaculitzen la indústria", va dir el president.
El segon pas consisteix a accelerar el projecte estratègic nacional elimina l'obstrucció, la prestació dels permisos, la finalització de la disposició, i l'acceleració dels béns i serveis.
Finalment, el president busca augmentar la inversió en el sector immobiliari.
"El paquet de política econòmica impulsarà el sector real. Crec que la primera etapa del paquet de política econòmica enfortirà la indústria nacional, el desenvolupament de les micro indústries, facilitar el comerç interregional, estimular el turisme, millorar el benestar dels pescadors", va dir.
El president va dir que el paquet de la política econòmica és el primer paquet llançat. El segon paquet, d'acord amb el ministre coordinador d'Economia, Nasution, es donarà a conèixer en la quarta setmana de setembre.
Economia rural
Entre una sèrie de passos anomenats del president, hi ha un esforç per moure l'economia rural en accelerar i simplificar l'ús dels fons poble per al desenvolupament d'infraestructura de treball intensiu.
Anteriorment, es millorarà la declaració del Govern sobre el Projecte de Llei de 2016 projecte de pressupost abans que els membres del MPR / DPR, l'agost passat, les assignacions pressupostàries i les transferències a les regions i els pobles perquè gran que la despesa dels ministeris i organismes.
En el projecte de pressupost 2016, la despesa del govern central arribarà Rp 1339100000000000, amb detalls dels ministeris i organismes de despesa aconseguir Rp780,4 bilions de dòlars i la despesa dels ministeris i organismes Rp558,7 bilions no.
La transferència de fons regionals i rurals va arribar Rp 782, 2 bilions de dòlars. El fons consisteix en la transferència de pressupost regional per Rp735,2 bilions i llogarets fons aconseguits Rp47 bilions.

S'espera que el desenvolupament d'infraestructura per impulsar l'economia del poble.
El benestar dels pescadors
Quan s'expressa paquet de política econòmica, també s'esmenta també el benestar dels pescadors. Coordinació Econòmica ministre Nasution va dir que hi hauria una política de GLP per als pescadors.
Nasution va assenyalar que si un pescador al mar va passar 30 litres de dièsel val Rp207.000, a continuació, utilitzant una eina de conversió de GLP pescadors faran únic problema Rp62.100. Així que, quan es posa pescador peixos 10kg assumint pena Rp20,000 per kg, que rebria un benefici de Rp137.900.
"Va a augmentar la producció de peixos capturats al mateix temps millorar el benestar dels pescadors", va dir Nasution.
S'espera llançar un paquet de política econòmica, els ingressos públics augmentarà el poder adquisitiu enfortida.

La política econòmica del paquet el volum dues llicències ajust
Segons Bloomberg, la rupia enfront del dòlar dimarts (09/29) havia tocat Rp14.818 per US $ 1.
Govern d'Indonèsia va llançar dues etapes del paquet de política econòmica conté una sèrie de mesures per resoldre els obstacles a la inversió i la concessió de llicències.
Les mesures van ser anunciades de conformitat amb l'àmbit de treball de diversos ministeris, inclòs el Ministeri de Medi Ambient i Boscos i el Ministeri de Finances, el dimarts (29/09).
Al Ministeri de Medi Ambient i Boscos, per exemple, les reclamacions ministre Siti Nurbaya faran els quatre permetre la utilització de la fusta en la producció forestal a una llicència anomenada "Permís d'Utilització de la Fusta '.
Més tard, en l'àmbit del Ministeri d'Hisenda, el ministre va dir Bambang Brodjonegoro proporcionaria incentius fiscals per als exportadors de flors que mantenen els ingressos d'exportació (DHE) en els bancs al país per un llarg temps.
Llançament paquet econòmic es produeix enmig d'una caiguda de les accions i el tipus de canvi.
Segons el ministre de Coordinació per a l'Economia Nasution, el paquet de polítiques segon volum se centra en la comoditat i facilitats fiscals per estimular el flux d'inversió a Indonèsia.
"No necessitem molt ara, que és Tir important. Un cop de peu que la inversió servei ràpid", va dir Nasution.
Secretari del Gabinet Pramono Agung dir que el govern central li donarà instruccions a les autoritats locals per escurçar el procés de fer una llicència de negoci.
"Tot això és per donar un senyal positiu a la comunitat i dels països veïns que els amics d'Indonèsia amb qualsevol persona que vulgui invertir a Indonèsia", va dir Pramono.
Dues etapes del paquet de polítiques es va emetre tres setmanes després del primer paquet de polítiques va ser posat en llibertat el 9 de setembre passat.
El primer paquet inclou un impuls a la competitivitat de la indústria nacional a través de la desregulació, l'aplicació de la llei i de la seguretat empresarial.
El paquet arriba enmig d'un debilitament de la rupia. Segons Bloomberg, la rupia enfront del dòlar dimarts (09/29) havia tocat Rp14.818 per US $ 1.
Tres punts sobre els volums de paquets econòmics març
Govern Jokowi anunciar volum paquet econòmic 3. Com contingut del paquet són completes?

Secretari del Gabinet Pramono Agung lliurat l'anunci de presentació de Política Econòmica Paquet III, al Palau Presidencial, Jakarta, 7 oct
Secretari del Gabinet Pramono Agung lliurat l'anunci de presentació de Política Econòmica Paquet III, al Palau Presidencial, Jakarta, 7 oct

JAKARTA, Indonèsia - L'equip econòmic del president Joko "Jokowi" Widodo anunciar volums de paquets econòmics setè 3, dimecres, octubre. El missatge a enfortir la competitivitat del món dels negocis enmig de la recessió econòmica.

"Creiem" retrocés "aquest tercer paquet de polítiques de nivell. Momentum que sentim avui, on la rupia s'ha enfortit de manera significativa ", va dir el secretari del gabinet Pramono Agung Wibowo, al Palau d'Estat dimecres a la tarda.

Ministre de Coordinació Econòmica Nasution afegir que en el tercer volum d'aquest paquet hi ha cap incentiu per reduir els costos de l'empresa.

Aquí, tres temes importants relacionats amb el paquet econòmic.

Una disminució en el preu del fuel (BBM), el gas i l'electricitat

El preu del combustible d'aviació, gas liquat de petroli (GLP) de 12 quilograms, Pertamax i eficaç Pertalite baix des d'octubre 1, 2015.

El preu del combustible dièsel es va reduir en 200 rupies per litre, de manera que el preu de venda dels tipus de combustible dièsel subsidiat serà Rp 6,700 per litre.

Una disminució en el preu del combustible dièsel també s'aplicarà al tipus de combustible del dièsel no subsidiat.

Sobrepreu de combustible roman en Rp 7,400 per litre (Java, Madura, Bali) i Rp 7300 (fora de Java, Madura, Bali). El nou preu és vàlid des d'octubre a desembre de 2015.

Els preus del gas. El preu de la fàbrica dels nous jaciments de gas s'estableixen d'acord amb el poder adquisitiu de la indústria dels fertilitzants, que va ascendir a US $ 7 MMBtu (milions d'unitats tèrmiques britàniques). Mentre que el preu del gas per a altres indústries (com la petroquímica, ceràmica, etc.) es reduirà d'acord amb la capacitat de les seves respectives indústries.

Es fa possible la reducció del preu de gas per l'eficiència del sistema de distribució de gas, així com una reducció en els ingressos de l'Estat, o dels ingressos no tributaris de gas (no tributaris).

No obstant això, el govern considera que la disminució dels preus del gas no afectarà la quantitat d'ingressos que es converteixen en part de la companyia de gas Cooperació Contracte. Una disminució en el preu del gas per a la indústria serà efectiva 1 gener 2016.

Preu de l'electricitat. Les tarifes elèctriques per als clients industrials I3 i I4 disminuiran per USD 12 - 13 USD per kWh arran de la caiguda en els preus del petroli (Automatic Increment Tarifari). Taxa de descompte se li donarà fins a 30 per cent del consum d'electricitat a la mitjanit (23:00) fins al matí (08:00), quan la càrrega del sistema elèctric és baix.

Els incentius governamentals retard en el pagament de la factura d'electricitat fins a un 40 per cent de la factura de la llum primers 6 o 10 mesos, i la indústria poden pagar-poc a poc. Això s'aplica específicament a les indústries intensives en treball, així com la competitivitat industrial és feble.

Crèdit de negocis emprenedors receptor d'expansió del Poble (KUR)

Per millorar l'accés dels empresaris al crèdit bancari, mitjançant el programa KUR, el Govern ha baixat el tipus d'interès KUR d'aproximadament 22 per cent a 12 per cent.

En el paquet d'aquesta política, les famílies que tenen un ingrés estable, poden rebre KUR per sector empresarial productiu.

Amb aquesta política, els bancs KUR esforços pro-actives impulsades per oferir a la persona de què es tracti, de manera que augmentarà els participants KUR fomentant al mateix temps el creixement de nous emprenedors.

Simplificació de desmunt en les activitats d'inversió

En el sector de la terra, el Ministeri de / Agència Nacional de Terres Agrícoles i Ordenació del Territori, es revisa el Reglament No. Febrer 2015 sobre Normes i Reglament del Servei Agrícola, Territori i Sòl d'Inversions Activitat.

Algunes substàncies nou acord que inclou coses com ara:

a. Sol·licitant obtenir informació sobre la disponibilitat de terres (els originals 7 dies a 3 hores);

b. Totes les sol·licituds estan registrats com una forma de certesa per als sol·licitants dels plans de la disponibilitat i ús de la terra. Les cartes publicades dins de 3 hores.

c. Integritat dels principis de les llicències donades en la forma, la proposta, la creació de l'empresa, sobre drets de la terra sigui un requisit previ per a l'inici de les activitats de camp. No és un requisit que pot ser seguit amb anterioritat a l'emissió del Decret sobre l'Ús de la Terra de Drets.

d. El període de temps de manteniment (requisit ha de ser completa):

Hak Guna Usaha: de 30-90 dies a 20 dies hàbils (fins a 200 hectàrees), o 45 dies laborables (> 200 ha)
Extensió / Renovació HGU: de 20-50 dies a 7 dies hàbils (fins a 200 hectàrees), o 14 dies laborables (> 200 ha)
Sol·licitud Broking / Dret d'ús: de 20-50 dies hàbils a 20 dies hàbils (fins a 15 hectàrees) o 30 dies laborables (> 15 hectàrees)
Extensió / Renovació Broking / Dret d'ús: de 20-50 dies hàbils a 5 dies hàbils (fins a 15 hectàrees) o 7 dies laborables (> 15 hectàrees)
Terreny Drets: 5 dies laborables a 1 dia laborable
Liquidació de la queixa: 5 dies laborables als 2 dies de treball
e. En una extensió dels drets d'ús de la terra es van basar en l'avaluació de la gestió i l'ús de la terra (incloent la gran auditoria) per la terra rellevant ja no s'usa com els requisits inicials de petició.

Governador Adjunt Superior del Banc d'Indonèsia Adityaswara Mirza, va dir que la situació actual dels mercats financers ha millorat a causa de factors externs i interns.

Factors externs, Mirza, va dir que les xifres de l'economia dels Estats Units està experimentant una mica de debilitat, sobretot en el sector laboral. L'altra cosa és la conseqüència d'un augment en les taxes d'interès estan començant a canviar. "Al principi molts participants del mercat prediuen un augment del tipus d'interès de la Fed a l'octubre o desembre, però pel que sembla van canviar la seva predicció per al trimestre primer o segon any següent", va dir Mirza.

Aquest canvi va portar a la inversió, de manera que els especuladors que uns mesos abans havien comprat dòlars abans, ara és reduir les pèrdues.

Per als factors interns, el mercat va respondre positivament al paquet de polítiques kkonomi primer, segon i tercer. Aquests paquets mostren el compromís del Govern amb la reforma econòmica.

"A llarg termini, el paquet de polítiques que seria capaç de reduir la inflació", va dir Mirza.
El Govern va posar en marxa el quart paquet de política econòmica
Treballadors socials es converteixen en el focus del paquet de polítiques en aquesta ocasió
JAKARTA, Indonèsia - El govern va llançar un paquet de quatre volums de la política econòmica el dijous, 15 d'octubre de 2015. L'objectiu principal en el paquet de polítiques en aquesta ocasió és el benestar dels treballadors i el desenvolupament de les Micro, petites i mitjanes empreses (PIMES).

Per garantir el benestar dels treballadors, el govern posarà en marxa una nova fórmula per calcular l'import del Salari Mínim Provincial (UMP)

"L'Estat existeix per garantir als treballadors a no caure en la baixa dels salaris, però els empresaris també tenir la seguretat", va dir el ministre coordinador d'Economia Nasution en la seva conferència de premsa.

Pel que fa a desenvolupar el sector de les PIME, pemerintahkan pla de distribució proposat tornar a relaxar Crèdit Negocis Popular (KUR) i proporcionar préstecs de capital de treball per a pimes fabricants de béns d'exportació.

Aquests són alguns punts en l'últim paquet de política econòmica presentada per Nasution, Ministre de Treball i Ministre de Finances Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Ministre Coordinador de Nasution econòmica:

1. Els salaris dels treballadors, sens dubte pugen cada any.

2. L'Estat existeix per ajudar els treballadors a reduir la càrrega del cost de la seva vida amb una xarxa de seguretat en la forma de l'emissió dels quals Indonèsia targeta intel·ligent i targeta Indonèsia saludable.

3. Fórmula UMP: Els salaris mínims aquest any més la taxa d'inflació i el creixement econòmic (en percentatge). Aquesta fórmula no s'aplica a les vuit províncies que el salari mínim actual és encara per sota de les necessitats de la vida (KHL).

Per a vuit de la província, se li donarà un període transitori de quatre anys. Durant quatre anys, el salari mínim no adquirirà un increment addicional per compensar el marge amb un valor de KHL

Ministre d'Ocupació Hanif Dhakiri:

1. Avaluació de les necessitats de la vida (KHL) es durà a terme cada cinc anys. Això es deu al fet que d'acord a una enquesta de l'Oficina Central d'Estadístiques (BPS), els canvis en els patrons de consum van tenir lloc cada cinc anys.

2. En el futur, no hi ha obligació que l'empresa per establir l'estructura i l'escala de salaris. Això significa que els salaris han de ser considerats entre els treballadors d'edat, la competència, l'educació, els èxits i el rendiment. Es regula en el propi Reglament.El ministre de Finances Bambang Brodjonegoro:

1. En relació amb els préstecs de capital a les PIME fabricants de béns d'exportació, les exportacions indonèsies Agència de Finançament (LPEI) han fet de mapeig. El resultat són 30 les empreses que tenen el potencial per obtenir préstecs de capital de treball.

Incentius fiscals per al Volum Focus paquet de Política Econòmica V
El paquet de la política econòmica del govern continuarà enfortint l'estabilitat econòmica enmig de la crisi econòmica mundial que va afectar també a Indonèsia, va afirmar el president Joko Widodo dir després d'una reunió de gabinet limitat a la tarda de dijous (22/10).
Ministre Nasution d'Assumptes Econòmics a l'oficina del president va anunciar un paquet de polítiques econòmiques vol 5, a Jakarta dijous 22 octubre, 2015 (VOA / Andylala).
Ministre Nasution d'Assumptes Econòmics a l'oficina del president va anunciar un paquet de polítiques econòmiques vol 5, a Jakarta dijous 22 octubre, 2015 (VOA / Andylala).


Paquet de Política Econòmica 4 Focus Problema Salaris i Empresa de Crèdit Popular

JAKARTA
El govern va emetre un paquet de política econòmica de cinc volums per impulsar l'economia domèstica. Paquet de polítiques que se centra en els incentius del govern relacionades amb la reducció dels impostos.

Ministre d'Economia Nasution a l'oficina presidencial a Jakarta el dijous (22/10) va dir que la primera política és una qüestió d'incentius de reducció d'impostos en la revalorització dels actius de l'empresa, tant en les empreses de propietat estatal (EPE) i festes privades. Nasution va dir durant l'empresa no vol fer la revalorització dels actius pel fet que la taxa d'impostos és prou alta. I ell va dir, si la revaluació d'actius es realitza, en particular, per als actius de propietat, pot fer que el valor dels actius de la companyia va augmentar.

"Bé, si ho fan de revaloració a continuació, a més d'augmentar la seva capacitat. Es crearà la capacitat i l'acompliment financer es va incrementar en una quantitat significativa. De fet va ser en els últims anys pot obtenir un benefici més gran. Els actius totals s'incrementaran. Digues el 100%, o 200 %, que podria ser més ", va dir Nasution.

El mateix va ser transmès pel ministre d'Hisenda Bambang Brodjonegoro, declarant la revaluació és un reajustament del valor dels actius de l'empresa, d'acord amb el valor raonable actual. Bambang va explicar, en general d'impostos (IVA) a l'efecte de la revaluació dels actius va fixar 10 per cent, però la taxa de tall d'un cert període.

"Per als contribuents (WP), en presentar la revalorització dels actius a 31 de desembre, 2015, la suma de les tarifes especials última revaluació impost sobre la renda és de la normal de 10% a 3%. Si presentat en el període d'1 a a 30 jun, 2016, l'import de la taxa és del 4%. Quan la presentació de juliol 1 fins a 31 de desembre de 2016, l'import final de la tarifa especial de l'impost sobre la renda i el 6% de revaloració ", va dir Bambang.

Per a la segona política en el volum del paquet maig és l'eliminació de la doble imposició per al contracte d'inversió col·lectiva dels fons d'inversió immobiliària o comunament conegut com els REIT (Real Estate Investment Trust). Segons Bambang inclourà els valors ordinàries emeses per l'empresa sota fiança o subjacents actius com ara propietat o infraestructura.

Bambang va afegir: "Amb el PMK que aviat passarem la setmana que ve, a continuació, doble tributació, especialment per a les empreses amb un propòsit especial akandihilangkan ser impost únic. Per tant, s'espera que la presència d'aquest instrument KIK DIRE pot aparèixer en el mercat de capital d'Indonèsia, i atreure inversió per Això es va fer a l'exterior ".

Mentrestant, l'Autoritat de Serveis Financers (FSA) també va emetre una nova política que se centra en la banca islàmica. President de la Junta de Comissionats del FSA, Muliaman D. Hadad, la nova política és important perquè quatre paquet de polítiques anterior publicat per la FSA, el Banc d'Indonèsia (BI), i el govern encara ha d'arribar a tot el sector financer.

Segons Hadad, la indústria de la xaria no ha rebut una porció.

"En primer lloc, és la facilitat dels productes i les activitats dels bancs islàmics. El mecanisme de concessió de llicències i despeses de productes islàmics serà fàcil. Amb disederahanakan, llavors no hi ha necessitat de demanar permís ha d'enviar una carta per productes Sharia serà codificada en un llibre. Si ja existeixen els productes, no cal llicència de nou, només reportar ", va dir.

Mecanisme de llicències d'altres productes inclosos en l'àmbit d'aplicació de la xaria més Hadad, inclouen xaria afany d'or, que també no necessiten demanar permís.

En una conferència de premsa a la qual van assistir diversos ministres, entre ells el ministre d'Afers Econòmics Nasution, Ministre Coordinador de Marítima Rizal Ramli, Governador del Banc d'Indonèsia Agus Martowardojo, el ministre de Finances Bambang Brodjonegoro i President de l'Autoritat de Serveis Financers FSA Hadad Hadad era - El president Joko Widodo dir que el govern faria tot el possible per enfortir l'estabilitat econòmica enmig de la crisi econòmica mundial que va afectar també a Indonèsia.

El president també garanteix paquet de la política econòmica del govern continuarà.

"Per tant, el paquet continuarà endavant amb el Banc d'Indonèsia també amb la FSA. De 1,2,3,4,5 es continuarà amb 6,7,8 potser fins a 100. Potser fins a 300 enèsima 200. Potser. Però clar, la consistència del nostre temps s'ha volgut donar una forta impressió que la nostra intenció de transformar els fonaments de l'economia nacional. El que és clar volem que el públic i les empreses saben que continuarem treballant regulació mereform i burocratització ", va dir el president. (VOA)

Paquet econòmic Sisena de 'barri'
S'espera que les zones econòmiques especials per a reactivar l'economia a les zones rurals.
Sis etapes del paquet de política econòmica, entre d'altres, s'indica en un intent de moure l'economia en un suburbi, va dir el ministre d'Afers Econòmics Nasution.
A més, el ministre Coordinador (Coordinador) Assumptes Econòmics Nasution va declarar paquet de política econòmica en aquesta ocasió també se centren en els impostos, la gestió dels recursos hídrics, i la medicina.
"En poques paraules, a través d'aquest paquet, hi ha algunes àrees de la zona va determinar que la Zona Econòmica Especial (SEZ), el principal objectiu és processar els recursos existents a la regió i més enllà", va dir Nasution a la seva oficina, dijous (5/11) ,
Zones econòmiques especials

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke i Tanjung Api-api (nord de Sumatra)
Palu (Sulawesi Central)
Bitung (Sulawesi del Nord)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (Maluku del Nord)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Ara bé, aquestes vuit zones econòmiques establertes per les regulacions governamentals en àrees específiques que es desenvoluparan, a saber Tanjung Lesung a la província de Banten, Sei Mangke i Tanjung Api-api (nord de Sumatra), Palu (Sulawesi Central), Bitung (Sulawesi del Nord), Mandalika ( west Nusa Tenggara), Morotai (Maluku del Nord), i Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
L'exempció d'impostos
A les zones econòmiques especials que s'ofereixen diverses instal·lacions d'incentius fiscals, en particular les indústries que processen els recursos locals al voltant de la KEK i compleixin amb els requisits especificats.
"Això és per encoratjar l'alineació dels negocis i la indústria el clima és bo," va dir Nasution.
Nasution va dir que la política en aquesta ocasió també inclou la gestió dels recursos hídrics, així com assumptes d'aliments i medicaments relacionats es manegen BPOM.
El govern del president Jokowi fins ara ha llançat un paquet de sis anys la política econòmica.
A la governança dels recursos hídrics, el govern està basant la seva política en una decisió de la Cort Constitucional que no permet la gestió comercial dels recursos hídrics per part del sector privat.
No obstant això, quan la decisió de la Cort cap avall, el govern ha donat permís a una varietat d'empreses, no només la companyia d'aigua embotellada.
Per tant, ha dit Nasution, les empreses continuaran operant en permisos Accordance "fins que la llicència caduqui o fins que hi hagi una nova legislació".
Sobre la Food and Drug regulació, Nasution exposar llicència d'importació de drogues simplificació.
Aquest és un paquet de sis polítiques econòmiques implementades pel govern des que el president Jokowi fer gabinet prombakan.
Diiluncurkan primer moment, Nasution va dir que el paquet de reformes econòmiques necessàries per fer retrocedir l'economia s'està desaccelerant.

PRODUCTES AGRO 5 INDONÈSIA EL MÓN
Hem d'estar orgullosos converteix alguns productes agrícoles i de plantació d'Indonèsia és molt global. Enmig de l'abundància actual de les importacions de béns de consum des de l'estranger, l'agricultura i els productes de les plantacions segueix sent una mercaderia en l'àmbit internacional. Aquesta vegada anem a considerar una mica sobre 5 productes agrícoles i plantacions d'Indonèsia a tot el món.

Oli de Palma
Indonèsia va posar a mi mateix com un productor d'oli de palma cru al món. El 2011 Indonèsia dominen el mercat mundial d'oli de palma cru en un 47% per superar Malàisia en segon lloc amb el 39%. Les exportacions d'oli de palma podrien contribuir de divises del país d'USD 14000000000 el 2010 i s'espera que augmenti significativament d'any ketahunnya.

2. Espècies

Des de temps immemorials, Indonèsia és famosa per les seves espècies. Plantes d'espècies que prospera a Indonèsia per atraure altres nacions a menguasainnya. És inevitable que en el passat molts països estrangers rics, com a resultat de les espècies d'Indonèsia, que té un valor molt alt. Fins ara, Indonèsia és un important exportador d'espècies en el món, incloent la nou moscada (no. 1), canyella (núm. 1), clau d'olor (no 1) i pebre (n. 2).

3. Cacau

Indonèsia és el No. 3 en el mundial de cacau després de la Costa d'Ivori i Ghana. La producció continua creixent de mitjana 3,5% per any, per a l'any 2014 el govern es va comprometre a derrotar als dos països per al primer rang com el major productor de cacau del món. El 2010, la producció de cacau d'Indonèsia va arribar a 574 mil tones, va representar el 16% de la producció mundial de cacau, mentre que Costa d'Ivori a la primera fila amb 1,6 milions de tones, van representar el 44%.

4. Goma

Indonèsia ocupa el segon lloc després de Tailàndia com a proveïdor de cautxú cru. No esmenta Indonèsia com goma món àrab. Tot i perdre en termes de la quantitat i la productivitat de les plantacions de cautxú, però el cautxú d'Indonèsia promocionat com una victòria de la qualitat sobre el cautxú de Tailàndia. El 2011, la producció de cautxú a Indonèsia va arribar 2,8 milions de tones.

5. Cafè

Indonèsia actualment ocupa el tercer lloc com a productor mundial de cafè sota Brasil i Colòmbia. La producció de cafè de Basarnya Indonèsia per any, de mitjana, al voltant de 600 mil tones. D'aquesta xifra Indonèsia pot subministrar el 7% del cafè del món.
La producció de Canvi pilar
Menpar va dir que Indonèsia superior en termes de destinacions turístiques, el preu de les prioritats del turisme i turisme competitius.

Indonèsia Així que els productors del sector de turisme dels pilars DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonèsia (Michele Westmorland / Corbis)
El ministre de Turisme Arief Yahya va dir que el govern a restablir el turisme com un sector important, amb un sector líder en font de divises Indonèsia.

Està situat en una reunió tancada especial de turisme a Bogor Palau Presidencial, dilluns (16/2), i presentat en l'obertura de la Conferència Nacional de l'Associació d'Hotels i Restaurants de Indonèsia, el dimarts (17/2).

"L'impacte de tal determinació, quan la regió està disposat a ser un àrees estratègiques nacionals, el sector donaria suport un pla que, per exemple, el Ministeri d'Obres Públiques fixarà les carreteres", va dir.

Va afegir que Indonèsia realitat té avantatges en termes de destinacions turístiques, el preu de les prioritats del turisme i turisme competitius.

Mentre que d'altra banda, Ariel revelada pel viatge de dades i Turisme Índex de Competitivitat elaborat pel Fòrum Econòmic Mundial, Indonèsia es troba en el rang 70 de 140 països.

"Anem a corregir les deficiències del turisme com la infraestructura turística, la tecnologia d'informació i turisme, i higiènic", ha afegit.

Això, va afegir, serà el major desafiament. S'esperava el turisme d'Indonèsia creixerà ràpidament i convertir-se en una indústria pilar d'Indonèsia, a més de petroli, gas, i el palmell d'oli.

TKI Contribuir Estat de divises després del petroli i gas segon major
canviari derivat de Treballadors d'Indonèsia (TKI) segueix ocupant el segon lloc després del sector de petroli i gas (petroli i gas).

El 2009 els treballadors migrants estrangers en pau a través del lliurament de les remeses cap al país van arribar als US $ 6.617 milions.

"Els treballadors migrants contribueixen a les divises segon més gran després del petroli i el gas", va dir el president del Time Shift (PAW) Cambra de Comerç i Indústria (Kadin) Adi Putra Tahir al Seminari Nacional de desentranyar la Col·locació i Protecció dels Treballadors en l'Estranger, a Bidakara Hotel, Jakarta, dimecres (02/06).

Va dir que la col·locació de la política i la protecció dels treballadors indonesis (TKI) encara no és òptima. Així que va dir renovar el problema de la col·locació i la protecció dels treballadors migrants han de ser ben organitzat moviment i la sinergia nacional.

"Espero que això sigui un moviment nacional, ordenat, els interessats han de caminar sinèrgic. Necessita una atenció especial de contractació, la col·locació, i fins a la protecció ", va dir Adi.

D'acord amb Adi, el nombre de treballadors que treballen a l'estranger no poden ser separats de la seva ocupació pel govern és encara limitada. La taxa de creixement econòmic s'estima en un 6% encara no s'aixeca la disponibilitat de llocs de treball al país.

Amb base en dades del Ministeri de Relacions Exteriors de la quantitat de treballadors que treballen a l'estranger arribat a 3.246 milions de persones repartides en molts països. D'aquesta quantitat per 2009 casos dels treballadors migrants amb problemes aconseguit 69.004 persones.

Indonèsia podria posar als treballadors estrangers (TKI) a 10 milions de persones, o al voltant d'un cinc per cent de la població.

Això va ser revelat pel president del Comitè Permanent d'Ocupació de Relacions Exteriors de la Cambra de Comerç, Nurfaizi, en un seminari sobre els treballadors migrants organitzats per la Cambra de Comerç a Jakarta, dimecres (06/02).

Nurfaizi qui també és president de l'Associació de Serveis Corporatius TKI (APJATI) es va comparar amb Filipines, que ha posat el 10 per cent de la població a treballar a l'estranger.

"Els resultats, Filipines rastrillado intercanviar fins a 15 milions de dòlars a l'any i convertir-se en el major productor de tota les divises generades pel govern de Filipines", va dir.

D'aquí a cinc anys, va dir, la col·locació dels treballadors migrants ha arribat a quatre milions de persones i està dirigit a augmentar a quatre milions de persones en els propers dos anys.

"Aquí és quan el suport de tots els partits i el compromís del govern consistent", va dir.

Augmentar el nombre de treballadors migrants amb un creixement del 21 per cent per any de partida de 2004, que va ascendir a 380 690 persones en 696.743 persones en 2007 amb el país de destinació de l'Orient Mitjà i Àsia Pacífic.

Nurfaizi va dir que la col·locació dels treballadors migrants en el sector informal segueix dominat pel 78 per cent, mentre que les col·locacions per a la regió Àsia-Pacífic en el sector formal podrien arribar al 52 per cent en els últims anys.

En general, diu, hi ha un nombre cada vegada més gran de treballadors migrants que no només es veuen com un èxit del programa de col·locació TKI, sinó també el nombre creixent de mà d'obra que és proporcional a la disponibilitat de llocs de treball al país.

Citant Kemnakertrans dades, director general de Protocol i Afers Consulars del Ministeri d'Afers Exteriors, Lutfi Rauf, va dir que havia 2,8 milions de treballadors migrants en el període de 2005-2009 amb una "remissió" (remeses dels treballadors migrants al país) va aconseguir 6.617 $ nord-americans l'any 2009 a 69.004 treballadors migrants problemàtica durant l'any 2009.

Durant 2009, el Ministeri de Relacions Exteriors en coordinació amb els representants d'Indonèsia ha tractat amb èxit el compliment dels drets bàsics dels treballadors que tenen problemes a l'estranger amb els drets bàsics de la recollida arribat 326.495.438.750 dòlars nord-americans i dòlars de Singapur.

En el període gener-maig de 2010, el Ministeri de Relacions Exteriors i dels representants d'Indonèsia ha facilitat amb èxit el compliment dels drets bàsics dels treballadors migrants, tant com 156.416 dòlars, Rp185.736.941, Unió dels Emirats Àrabs Units dirham 1,845, 4,800 rials i 140.000 dòlars de Singapur.

Per als casos dels treballadors migrants inclouen els salaris pendents de pagament, l'assetjament sexual, es paguen salaris més baixos, maltractaments, homicidis, accidents de treball, la "tracta" (trànsit), violacions d'immigració, i així successivament.

Lutfi va dir que els obstacles que van trobar en la protecció del ciutadà, entre d'altres, l'incompliment de les normes i reglaments, el Govern d'Indonèsia no ha tingut acords bilaterals amb tots els països dels treballadors migrants, l'enviament de treballadors immigrants il·legals, i els treballadors que no són competents.

Ministre de Relacions Exteriors Marty Natalegawa en una audiència amb la Comissió I de la Cambra de Representants el 02 de desembre 2009 va dir que la qüestió de la protecció dels ciutadans indonesis a l'estranger són una prioritat del Ministeri de Relacions Exteriors.


Classificació economia indonèsia 9 del Món
Mediawarga.info - El Banc Mundial classifica a Indonèsia com el novè major economia del món. PIB d'Indonèsia a finals de 2014 va arribar a US $ 2,55 bilions de dòlars. Aquesta posició de canvi del PIB del Regne Unit va ser només US $ 2,4 bilions.
El valor econòmic es calcula com el resultat d'una comparació del poder de compra de béns o serveis en un país, el tipus de béns o serveis que utilitzen la mateixa moneda en dòlars nord-americans. Aquest terme es coneix com paritat de poder adquisitiu (PPA). Per exemple, The Economist utilitzant el mètode de càlcul basat en el preu de McDonalds, conegut com "L'índex Big Mac".
Economista de DBS Bank, Gundy Cahyadi va dir que el centre de l'economia mundial està canviant d'Amèrica i Europa a Àsia. El progrés d'Àsia dissipar la noció que l'economia dels Estats Units continua sent la major potència del món que impulsa el creixement mundial. D'acord amb els resultats de la investigació de DBS, en el futur, Àsia crearà gegant econòmic iguals Alemanya cada tres anys. S'espera que el primer nou gegant econòmic que es produeixi en 2023, segon a 2031 i tercer en 2038.
RI econòmica superarà Austràlia i Corea del Sud en 2030

Liputan6.com, Jakarta - Economia dels Estats Units (US) va predir continuar mostrant el seu domini en 2030. Mentrestant, també s'espera que les economies d'alguns països en desenvolupament a experimentar un augment, mentre que alguns països europeus en realitat caure en l'ordre inferior.

Segons el Departament d'Agricultura dels Estats Units, s'espera que la terra de l'Oncle Sam per continuar sent el líder de l'economia mundial amb el seu producte interior brut (PIB) en els propers 15 anys es preveu que arribi als US $ 24.800 mil milions, un augment d'US $ 8000 mil milions en comparació amb les prediccions del PIB als Estats Units d'enguany $ 16 8000000000000.

Mentrestant, a la segona posició està ocupada per la Xina amb el seu PIB creixerà el doble que la previsió per a aquest any a US $ 22,2 mil milions i va ajudar a tancar la bretxa econòmica entre els EUA i Àsia en general.

El tercer lloc és ocupat per l'Índia es preveu que el 2015 només es va acabar cinquè major PIB del món. Mentre que en els propers 15 anys, s'espera que l'Índia superarà Brasil, Anglaterra, França, Alemanya i el Japó. El Fons Monetari Internacional (FMI) va dir que el país haurà la major força de treball en el món en els propers 15 anys.

Mentre que el Japó és sorprès en els països menys afortunats. Perquè després de la seva economia es va disparar en la dècada de 1990 i va experimentar una fase d'estancament, el creixement econòmic del Japó serà lenta, el que va obligar el rànquing de Japó va caure al quart lloc en la llista de països amb l'economia més gran del món en 2030.

"Japó és una lliçó important que la rapidesa amb què pot experimentar baixades relacionats estructura econòmica", va dir l'economista en cap de JP Morgan Bruce Kasman, citat per Bloomberg, el diumenge (2015.04.12).

A més de Japó, França també es prediu per caure tres posicions per classificar 8 amb PBD d'US $ 3,3 bilions de dòlars i Itàlia va caure dos llocs a la posició 11 amb un PIB d'US $ 2,3 bilions.

Mentrestant, l'economia d'Indonèsia es preveu que ser classificat 13 en la llista de països amb l'economia més gran, amb un PIB d'US $ 2,1 bilions en 2030, sobre Austràlia en la posició 14 i Corea del Sud en la posició 15 amb un PIB d'US $ 1,9 bilions.

"Hi ha molta incertesa. És Xina capaç de créixer un 4 per cent i 6 per cent, hi ha moltes coses a tenir en el que seria en l'economia global. O si l'Índia podria créixer un 3 per cent i 8 per cent. Això és una gran diferència quan es combinen en el temps vell ", va dir.

En general, Jamaica es preveu que sigui la posició més baixa de llançar tant com 13 a la posició 136 en l'any 2030. Mentre que Uganda es convertirà en el país amb el major avanç des pujat 18 files en la posició 91.


1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete