!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, November 22, 2015

Indonezijski paket gospodarska politika bo spodbudilo svetovno gospodarstvo veljati

Vožnja ni bil končan (382)

(Del 382, ​​Depok, Zahodna Java, Indonezija, 12. november 2015, 19:05 pm)


Indonezijski paket gospodarska politika bo spodbudilo svetovno gospodarstvo veljati

Predsednik Indonezija Joko Widodo je začela sveženj šestih ekonomskih politik naj bi se spodbujalo večje domače in tuje naložbe, ter spodbujajo gospodarsko rast enakomerno v Indoneziji.
Eden od primerov, ko je nacionalno gospodarstvo zrasel le za 4,5 odstotka na leto, nato pa v letu 2015 ribiški sektor zrasel osem odstotkov in kmetijski sektor zrasel v povprečju za več kot 6 odstotkov, čeprav se bo sprostitev šestega svežnja gospodarskih politik in sledi Naslednja faza paketa ekonomske politike, potem je ni mogoče v letu 2030 bo Indonezija presegla gospodarstvo Avstralije in Južne Koreje, Indonezije in tudi sedaj že presegla moč gospodarstva Združenega kraljestva in ima potencial, da se uvrstili 9. svetovno gospodarstvo.
Zdaj je spet hitro rastoča azijska gospodarstva se seli ekonomski učinek ZDA in Evropi. To je razlog, zakaj so Združene države začele bolj pogled Azijo in začel seli svojo gospodarsko bližino Evropi in na Bližnjem vzhodu z ustanavljanjem države Poros Trans pacifiško gospodarsko sodelovanje.

Jokowi postal zaseg Two Axis Svet gospodarske moči

Peking - Izvajanje vrhu APEC v letu 2014 v Pekingu, Kitajska je postala arena interesov med močjo dve gredi svetovnega gospodarstva, Združene države Amerike na eni strani s Kitajsko in Rusijo na drugi strani. Predsednik Joko Widodo (Jokowi), ki so novi na mednarodnem prizorišču je postal jabolko spora med njimi.

Američani pridružil Trans-Pacific partnerstva (Trans-Pacific partnerstvu / TPP). TPP je sporazum o prosti trgovini, ki je sledilo sedemnajstih držav v azijsko-pacifiški regiji so sledile tudi nekatere države ASEAN, in sicer Malezijo, Singapur, Brunej, in v Vietnamu.

Medtem ko je Rusija vpisana azijsko-pacifiško območje proste trgovine (območja proste trgovine, za azijsko-pacifiške / FTAAP) v. FTAAP se šteje kot prizadevanj za regionalno gospodarstvo integracijo (REI) za skupno blaginjo v regiji.

Predsednik Republike Indonezije Joko Widodo dejal Indonezija ni želel biti le privlačnost trga za gospodarske interesi velikih držav, vendar je pomembna stvar je sodelovanje lahko zagotovi resnične koristi v Indonezijo.

"Seveda, če se ozremo na interese poglej za prijatelje. Naša lastna brezplačno ustava je aktivna. Želim, da bi našli prijatelje lahko vsakdo dong, bi nadaljnjem tukaj. Ampak s poročilom o nacionalnem interesu, v interesu ljudi, ki jih imamo pod-united, "je dejal predsednik Jokowi, ponedeljek (2014/11/10) noč.

Jokowi nevtralnost jasno vidna, ko je fototermin z voditelji na vrhu APEC leta 2014. Tam Jokowi stal obdajata ameriški predsednik Barack Obama in kitajski predsednik Xi Jinping zveze in ruskega predsednika Vladimirja Putina.

"To je bil znak, ga je treba brati. Postali smo zaseg tako loh, "je dejal Jokowi medtem odkriti pomen za položaj.


Glede na Pacific partnerstvo Trans
Aulia Rahman
Executif direktor Centralne študija azijsko-pacifiški regiji (CSAP)
Obisk Jokowi predsednika v ZDA sproža veliko špekulacij, še posebej, ker izjavo predsednika, ki izraža želi pridružiti Trans-Pacific partnerstva (TPP) s.

To je veliko ljudi, ki verjamejo, da je zunanja politika proti Indoneziji trenutno razdelka v Združenih državah Amerike.

Toda poleg želje, da se pridružijo TPP ali ne, moramo vedeti, da je danes, posoda za države v azijsko-pacifiški regiji je zelo potrebno za sodelovanje in gospodarski razvoj.

"Toda poleg želje, da se pridružijo TPP ali ne, moramo vedeti, da je danes, posoda za države v azijsko-pacifiški regiji je zelo potrebno za sodelovanje in gospodarski razvoj"

Azijsko-pacifiški organizacije ne bi smele predstavljati politične agende posamezni državi, temveč raje ustvarja občutek enakosti med vsako državo, tako da lahko izkoristijo vsake države članice.

Tako se postavlja vprašanje, da se odzove na izjavo Jokowi predsednika, ki želijo, da se pridružijo TPP je o tem, kaj lahko strateške prednosti, ki jih je ustvarila za Indonezijo?

Preden odgovorim na to zadevo seveda moramo, da sonda globlje o potencialu, kaj je v lasti Indonezije na mednarodnem prizorišču.

Danes vemo, da je svetovno gospodarstvo premika od Atlantika do dobe Tihega dobe tako posredno vlogo države azijsko-pacifiške se zelo izračunati. In Indonezija je zdaj eden od najbolj potencial, da postane pomemben igralec v azijsko-pacifiški regiji.

Obresti v različnih državah, so se izkazali za vlečenje vrvi med silami svetovnega gospodarstva, da bi dobili pozornost Indoneziji. Eden od njih se opravi, ki jih ponujajo različne investicijske sklade za pospeševanje razvojne agende v državi.

Ena od možnih geopolitični položaj Indoneziji je zelo strateško, da so štiri od dušiti točke devet (ozek morski prehod), ki je postala glavna plovne poti svetovne trgovine, ki je ožine Malacca, Sunda ožine, ožine Lombok in Makassar Strait.

Premik gospodarstvo v azijsko-pacifiški regiji posredno povečati obseg distribucije blaga v azijsko-pacifiški regiji. To naredi industrializirane države vse bolj zanašajo na strateški položaj Indonezije.

Ko je bila Indonezija pripravili infrastrukture in distribucijski sistem mempuni Seveda odvisnost bo robustni gospodarstva bolj okrepiti.

To se vidi Jokowi z Indonezijo kot pivot sprožilnim pomorskem svetu. Da bi to dosegli, Indonezija potrebuje ustrezen razvoj pomorske infrastrukture.

Za uresničitev izgradnje pomorske infrastrukture jasno zahtevajo precejšnje investicijske sklade. Indonezija mora sprejeti države, da sodelujejo in uresničitev potenciala Indonezije kot svetovnega pomorskega osi.

Po drugi strani pa se nahaja v regiji Asia Pacific, ki je že dolgo prebujene soliditasnya sicer ASEAN. Po drugi strani, Indonezija je ena od najvplivnejših držav v regiji ASEAN, ki ima priložnost za izgradnjo novih gospodarskih sil v azijsko-pacifiškem času.

ASEAN trdni cilji merljivi ekonomski dosežek je zastrašujoče za različne močnih držav na svetu. Zato bo sposobnost Indonezije, da bi združil v ASEAN določi pogajalsko moč Indonezije v očeh sveta.

Močnejši kot je pogajalska moč Indonezije, večja je možnost za Indonezija govoriti v mednarodnih organizacijah.

"Močnejši kot je pogajalska moč Indonezije, večja je možnost za Indonezija govoriti v mednarodnih organizacijah"

Torej, ko sem prišel nazaj k pregledu pacifiško partnerstvo Trans od njegove ustanovitve v resnici treba gledati kot na priložnost ali grožnjo.

Priložnosti za uspeh domačega dnevnega reda se lahko dobimo, ampak potrebujemo prave pogoje.

Indonezija se morajo zavedati, da ko igrajo v areni širši regiji, kot mora to ostati prizemljen v ASEAN. ASEAN je najbolj primerno izhodišče, preden nadaljujem v Tihem partnerstvu Trans.

Ker je ASEAN pričakuje, da bo "evropski" Aziji bo gospodarsko središče azijsko-pacifiški regiji. Na tej zavesti, če Indonezija želi razširiti sodelovanje v zvezi s tem opozarja na pacifiško partnerstvo Trans, Indonezija treba skrbno preučiti, v kolikšni meri pogajalski položaj Indoneziji v organizaciji.

Vidimo, da je Pacific partnerstvo Trans pod vodstvom ZDA, kjer je postal uravnoteženje korak čez vpliv Kitajske v azijsko-pacifiški regiji.

Logično, če Indonezija pridružil Pacifik partnerstvo Trans odpira vrata sodelovanja z Združenimi državami Amerike in njenih zaveznikov.

Morda tu leži prosta in aktivne politike, ki se igra s predsednikom Jokowi. Da bi Indonezijo kot os pomorskem svetu, bi morali Indonezija biti sposobni sprejeti velike države.

Vendar pa je pomembno vedeti, da ne moremo hitro sprejeti odločitev, da se pridruži ali ne s tem Trans pacifiško partnerstvo. Zaradi nejasnosti v zvezi s sporazumi o sodelovanju bo, kot je treba sprejeti.

Vsaj obstajata dve stvari, ki bodo na dnevnem redu Tihega partnerstva Trans da deregulacija izvozno-uvoznih, kar pomeni širitev trgov in naložbenih tokov lažje.

Pri obravnavi potencial v Indoneziji je danes pravzaprav najbolj nujno je razvoj pomorske infrastrukture.

Odločitev o tem, ali naj se pridružijo Pacific partnerstvo Trans mora temeljiti na moč Indonezije v ASEAN kot tudi podpreti razvoj pomorske infrastrukture.

Predsednik Joko Widodo napovedala sveženj gospodarskih politik
(BBC) - Paket politik, namenjenih, da se premaknete nazaj gospodarstva
Predsednik Joko Widodo napovedala sveženj gospodarske politike, ki vsebuje tri korake v predsedniški palači v sredo (09/09).
Tretji korak vključuje spodbudo konkurenčnosti nacionalne industrije prek deregulacije, organi pregona in poslovne varnosti.
Predsednik je dejal, obstaja 89 pravila prenovljena od 154 predlaganih. "Torej, to bi lahko okrepila doslednost in narežemo predpise, ki ovirajo industrijo," je dejal predsednik.
Drugi korak je, da se pospeši nacionalni strateški projekt odpravlja blokade, zagotavljanje dovoljenj, dokončanje postavitve, pospešek, blaga in storitev.
Nazadnje, predsednik prizadeva za povečanje naložb v nepremičninskem sektorju.
"Bo paket ekonomska politika povečanje realnega sektorja. Menim, da je prva faza paketa gospodarske politike bo okrepila nacionalne industrije, razvoj mikro industrij, olajšali medregionalno trgovino, spodbujanje turizma, izboljšanje blaginje ribičev," je dejal.
Predsednik je dejal, paket gospodarska politika je prvi paket začela. Drugi paket, v skladu s Koordinacijskega minister za gospodarstvo, Nasution, bo objavljena v četrtem tednu septembra.
Podeželsko gospodarstvo
Med številnimi koraki imenovanih predsednik, je prizadevanje, da se premaknete podeželsko gospodarstvo s pospeševanjem in poenostavili uporabo vaških sredstev za razvoj delovno intenzivne infrastrukture.
Prej, se bo izboljšala vlada Izjava o osnutku zakona o predlogu proračuna za leto 2016 pred člani MPR / DPR, avgusta lani, v proračunu in prerazporeditvami na regije in vaseh, tako da večja kot poraba ministrstva in agencije.
V osnutku proračuna za leto 2016, se bo poraba osrednja vlada dosegla bilijon Rp 1339,1, s podatki ministrstev in agencij porabe doseči v vsaki Rp780,4 bilijona in porabe ministrstev in agencij Rp558,7 bilijonov.
Prenos na regionalnih in kmetijskih skladov dosegla Rp 782, 2 trilijona. Sklad je sestavljen iz deželnega proračuna nakazila za Rp735,2 bilijona in vaških skladi dosegli Rp47 bilijona.

Razvoj infrastrukture se pričakuje, da vozi gospodarstvo naselja.
Dobro počutje ribičev
Ko je izrazil gospodarske politike paket, omenil je tudi prav dobro počutje ribičev. Gospodarska Koordinacijski Minister Nasution je dejal, da bi bila politika LPG za ribiče.
Nasution je poudaril, da če je ribič na morju preživela 30 litrov dizelskega vredno Rp207.000, nato pa z uporabo pretvornik orodje LPG ribiče bo le vprašanje Rp62.100. Tako da, ko je dobil 10 kg rib, ribič ob predpostavki, da je vredno Rp20,000 na kg, on bi prejeli dobiček Rp137.900.
"To bo povečanje proizvodnje rib, ulovljenih hkrati izboljšanje blaginje ribičev," je dejal Nasution.
Pričakuje se, da javnost sveženj gospodarske politike, javni prihodki se bodo povečali kupno moč okrepiti.

Ekonomska politika obseg paket dveh obroba licenciranje
Glede na Bloomberg, je rupija primerjavi z ameriškim dolarjem v torek (29/09) je dotaknil Rp14.818 na US $ 1.
Indonezijski vlada sprostila dve stopnji paketa gospodarske politike vsebuje številne ukrepe za odpravo ovir za naložbe in licenc.
Ukrepi so bili objavljeni v skladu s sfero dela opraviti številne ministrstev, vključno z Ministrstvom za okolje in gozdove in ministrstvom za finance v torek (29/09).
Na Ministrstvu za okolje in gozdove, na primer, se bodo trditve minister Siti Nurbaya da štiri dovoliti uporabo lesa v gozdno proizvodnjo v dovoljenju imenom "Timber izkoristek Permit".
Kasneje v področje Ministrstva za finance, minister Bambang Brodjonegoro rekel bi zagotovila davčne spodbude za izvoznike cvetja, ki vodijo izvoznih prilivi (dhe) v bankah v državi, za dolgo časa.
Zagon gospodarske paket prihaja sredi padca zalog in tečaja.
Po mnenju koordinacijskega minister za gospodarstvo Nasution, se je obseg paket politika sta osredotočena na udobje in fiskalne zmogljivosti za spodbujanje naložbenih tokov v Indoneziji.
"Mi ne potrebujemo veliko zdaj, kar je pomembno strel. En strel, hitro investicijska storitev," je dejal Nasution.
Kabineta Pramono Agung dejal centralna vlada bo naroči lokalnim oblastem skrajšati postopek izdelave poslovnega licenco.
"Vse to je dati pozitiven signal za skupnost in sosednjimi državami, da indonezijski prijatelji z vsakogar, ki želi vlagati v Indoneziji," omenjeni Pramono.
Dve stopnji svežnja politike je bila izdana tri tedne po tem, ko je bil prvi paket politika izšla 9. septembra lani.
Prvi paket vključuje zagon konkurenčnosti nacionalne industrije prek deregulacije, organi pregona in poslovne varnosti.
Paket prihaja sredi slabitev Rupija. Glede na Bloomberg, je rupija primerjavi z ameriškim dolarjem v torek (29/09) je dotaknil Rp14.818 na US $ 1.
Tri točke o količinah gospodarskih paketu 3
Jokowi vlada napovedala obseg gospodarskega paketa 3. Kako so vsebina paketa popolna?

Kabineta Pramono Agung podal uvodni nagovor ekonomsko politiko paket III, v predsednikovem kabinetu, Džakarta, 7. oktobra
Kabineta Pramono Agung podal uvodni nagovor ekonomsko politiko paket III, v predsednikovem kabinetu, Džakarta, 7. oktobra

Džakarta, Indonezija - Gospodarska ekipa predsednika Joko "Jokowi" Widodo napovedal obseg gospodarskih paket 7. 3, sreda, oktobrom. Sporočilo okrepiti konkurenčnost poslovnega sveta v sredi gospodarske recesije.

"Prepričani smo, da je ta paket police tretje ravni" strel ". Momentum čutimo danes, ko je rupija bistveno okrepili, "je dejal vodja kabineta sekretarja Pramono Agung Wibowo, na državni palači v sredo popoldne.

Gospodarska Koordinacijski Minister Nasution dodal, da je v tretji knjigi tega paketa ni spodbud za zniževanje stroškov družbe.

Tu so tri pomembna vprašanja, povezana z gospodarsko paketu.

Znižanje cene kurilnega olja (BBM), plin in elektriko

Cena letalskega goriva, utekočinjeni naftni plin (UNP), 12 kilogramov, Pertamax in učinkovito Pertalite navzdol od 1. oktobra 2015.

Cena dizelskega goriva se je zmanjšala za Rp 200 na liter, tako da je maloprodajna cena subvencioniranega vrst dizelskega goriva bo 6.700 Rp na liter.

Znižanje cene dizelskega goriva bo veljalo tudi za vrsto goriva nesubvencioniranih dizel.

Premium cena goriva ostaja na Rp 7,400 na liter (Java, Madura, Bali) in Rp 7300 (izven Java, Madura, Bali). Nova cena velja od oktobra do decembra 2015.

Cene plina. Cena za tovarno iz novih plinskih polj so določeni v skladu s kupno močjo industrije gnojil, ki je znašal v ZDA $ 7 MMBtu (v milijonih British Thermal enot). Medtem ko bo cena plina za druge industrije (kot npr petrokemični, keramika, itd) v skladu s sposobnostjo svojih panogah zmanjša.

Znižanje cen plina, je bilo mogoče z učinkovitostjo distribucije plina sistema, kot tudi zmanjšanje državnih prihodkov ali nedavčni prihodki (nedavčni) plina.

Vendar pa vlada meni, da je znižanje cen plina ne bo vplivala na višino prihodkov, ki so postale del podjetja plinskega pogodbenem sodelovanju. Znižanje cene plina za industrijo bodo veljavnosti: 1. januar 2016.

Cena električne energije. Stopnje električne energije za industrijske odjemalce I3 in I4 se bo zmanjšala za 12 USD - 13 USD na kWh po padcu cen nafte (Samodejna prilagoditev tarif). Diskontna stopnja, bodo imeli tudi do 30 odstotkov porabe električne energije ob polnoči (23:00), do jutra (08:00), ko je obremenitev elektroenergetskega sistema nizka.

Državne spodbude zamude pri plačilu računa za elektriko do 40 odstotkov računa za električno energijo prvih 6 ali 10 mesecev, in industrija lahko izplačalo postopoma. To velja še posebej za delovno intenzivnih panogah, kot tudi je industrijsko konkurenčnost šibka.

Razširitvene sprejemnik podjetniki Ljudska Poslovni Credit (KUR)

Za izboljšanje dostopa podjetnikov do bančnih kreditov, s pomočjo programa Kur, je vlada znižala obrestno mero Kur iz približno 22 odstotkov na 12 odstotkov.

V paketu te politike, so družine, ki imajo stalen dohodek, lahko prejmejo KUR za produktivno poslovnem sektorju.

S to politiko banke Kur usmerjenih pro-aktivna prizadevanja za ponuditi za zadevno osebo, tako da se bo povečala udeležencev KUR hkrati pa spodbuja rast novih podjetnikov.

Poenostavitev potrditvi zemljišč v investicijske dejavnosti

V sektorju zemljišč, Ministrstvo za kmetijstvo, prehrano in prostor / National Land agencije, reviziji Uredbe št 2 2015 na storitev standardi in predpisi v kmetijstvu, prostorsko in dežele v investicijski dejavnosti.

Nekatere snovi, nova ureditev, ki vključuje takšne stvari, kot so:

a. Tožeča stranka pridobi informacije o razpoložljivosti zemljišč (prvotni 7 dni do 3 ure);

b. Vsi zahtevki so registrirane kot obliko gotovosti za prosilce razpoložljivosti in rabe zemljišč načrtov. Pisma objavljena v 3 urah.

c. Popolnost načela izdajanja dovoljenj, podanih v obliki, predlog, ustanovitev podjetja, prek zemljiške pravice biti predpogoj za začetek terenskih dejavnosti. Obstaja zahteva, da jih je mogoče spremljati s pred izdajo odloka o pravicah do uporabe zemljišč.

d. Čas vzdrževanja Obdobje (zahteva mora biti končana):

Hak Guna Usaha: od 30-90 dni, do 20 delovnih dni (do 200 hektarov), oziroma 45 delovnih dni (> 200 hektarov)
Podaljšanje / obnovitev HGU: od 20-50 dni do 7 delovnih dni (do 200 hektarov), oziroma 14 delovnih dni (> 200 hektarov)
Zahteva posredniška / pravica do uporabe: od 20-50 delovnih dni do 20 delovnih dni (do 15 hektarjev) ali 30 delovnih dni (> 15 ha)
Podaljšanje / obnovitev posredniška / pravica do uporabe: od 20-50 delovnih dni do 5 delovnih dni (do 15 hektarjev) ali 7 delovnih dni (> 15 hektarjev)
Land pravice: 5 delovnih dni do 1 delovni dan
Reševanje pritožbe: 5 delovnih dni do 2 delovnih dni
e. V razširitev pravic do rabe zemljišč, ki temelji na oceni upravljanje in uporabo zemljišč (vključno z obsežno revizijo) z ustreznim zemljiščem ne uporablja več kot začetnih zahtevah za peticijo.

Višji namestnik guvernerja banke Indonezije Adityaswara Mirza dejal, da je trenutna situacija na finančnem trgu izboljšala zaradi zunanjih in notranjih dejavnikov.

Zunanji dejavniki, Mirza je dejal, da so podatki o gospodarstvu ZDA doživlja nekaj slabosti, zlasti v sektorju dela. Druga stvar, ki je posledica dviga obrestnih mer so se začeli premik. "Sprva številni udeleženci na trgu napovedujejo dvig je Fed obrestne mere v oktobra ali decembra, ampak se je očitno spremenil svojo napoved za četrtino 1. ali 2. prihodnjega leta," je dejal Mirza.

Ta premik je pripeljalo do preobrata, tako da so špekulanti, ki je nekaj mesecev prej kupili dolarjev prej, je zdaj zmanjšati izgube.

Notranjih dejavnikov, trg je pozitivno odzval na paket politik kkonomi prvi, drugi in tretji. Ti paketi kažejo zavezo vlade za gospodarsko reformo.

"Na dolgi rok, paket politika, ki bi lahko zmanjšali inflacijo," je dejal Mirza.
Vlada je začela četrti sveženj gospodarske politike
Dobro počutje delavcev postala središče paketa politik tem času
Džakarta, Indonezija - Vlada je začela paket štirih knjigah gospodarske politike v četrtek, 15. oktobra 2015. Glavni poudarek v paketu politik tokrat je dobrobit delavcev in razvoj mikro, malih in srednjih podjetij (MSP).

Da se zagotovi dobro počutje delavcev, bo vlada izvajala novo formulo za izračun zneska Provincial minimalne plače (UMP)

"Obstaja država, delavcem zagotoviti, da ne pade v nizke plače, vendar delodajalci imajo tudi zagotovilo," je dejal Koordinacijski minister za gospodarstvo Nasution v svoji tiskovni konferenci.

Kot je za razvoj sektorja malih in srednjih podjetij, pemerintahkan nazaj predlagani načrt razdeljevanja za sprostitev ljudsko kreditne dejavnosti (KUR) in zagotavlja posojila za obratna sredstva za mala in srednja podjetja proizvajalcev izvoz blaga.

Tukaj je nekaj točk v četrtem paketu ekonomske politike, kot jih Nasution, minister za delo in minister za finance Hanif Dhakiri Bambanga Brodjonegoro predstavil,

Koordinacijski Minister za gospodarski Nasution:

1. Plače delavcev zagotovo šel vsako leto.

2. Država obstaja zato, da pomaga delavcem zmanjšati breme stroškov svojega življenja z varnostno mrežo v obliki izdajanja katerega Indonezija Smart Card in Card Zdrava Indonezija.

3. Formula UMP: Minimalne plače v letošnjem letu ter stopnjo inflacije in gospodarske rasti (v odstotkih). Ta formula ne velja v osmih pokrajinah, da je sedanja minimalna plača še vedno pod življenjskih potreb (KHL).

Za osem pokrajine, bodo imeli prehodno obdobje štirih let. Pri štirih letih, minimalna plača pa bodo pridobili dodaten porast za nadomestilo za razliko v vrednosti KHL

Minister za zaposlovanje Hanif Dhakiri:

1. Vrednotenje življenjskih potreb (KHL), se bo izvajalo na vsakih pet let. To je zato, ker glede na raziskavo Centralni urad za statistiko (BPS), spremembe v strukturi potrošnje prišlo vsakih pet let.

2. V prihodnosti ne obstaja obveznost družbe, da vzpostavi strukturo in obseg plač. To pomeni, da je treba plače šteje med delovno sposobnega, pristojnosti, izobraževanja, doseganje in uspešnosti. To bo urejeno v uredbi sami.Minister za finance Bambang Brodjonegoro:

1. V zvezi s posojila za obratni kapital za MSP proizvajalcev izvoz blaga, ki so indonezijski izvoz Financiranje agencija (LPEI) opravljeno kartiranje. Rezultat je 30 podjetij, ki imajo potencial za pridobitev posojila za obratna sredstva.

Davčne spodbude Torej Vrsta paketa za ekonomsko politiko Zvezek V
Paket vladne ekonomske politike bo še naprej krepila gospodarsko stabilnost sredi svetovne gospodarske krize, ki je prizadela tudi Indonezijo, je potrdil predsednik Joko Widodo dejal po omejenem seji kabineta v četrtek popoldne (22/10).
Nasution Minister za ekonomske zadeve v uradu predsednika republike napovedal sveženj gospodarskih politik vol 5, v Džakarti v četrtek, 22. oktobra 2015 (VOA / Andylala).
Nasution Minister za ekonomske zadeve v uradu predsednika republike napovedal sveženj gospodarskih politik vol 5, v Džakarti v četrtek, 22. oktobra 2015 (VOA / Andylala).


Paket Ekonomska politika 4 Focus Problem Plače in Ljudska Poslovni Credit

JAKARTA
Vlada je izdala pet glasnosti paket gospodarske politike za spodbujanje domačega gospodarstva. Sveženj politike, ki se osredotoča na državnih spodbud, povezanih z zmanjšanjem davkov.

Minister za gospodarstvo Nasution v predsedniški pisarni v Džakarti v četrtek (22/10), je dejal prvi politika je stvar davčne olajšave spodbud v prevrednotenja sredstev družbe, tako v podjetjih v državni lasti (PDL) in zasebne stranke. Nasution dejal v podjetje ne želi storiti prevrednotenju sredstev, saj je davčna stopnja je dovolj visoka. In je rekel, če je prevrednotenje premoženja storiti, zlasti pri premoženjskih sredstev, lahko da je vrednost premoženja družbe se je povečal.

"No, če to počnejo prevrednotenje, potem pa se bo povečala svoje zmogljivosti. To bo ustvarilo usposobljenost in finančno zmogljivost povečala za znatno količino. V resnici je bil v kasnejših letih lahko večji dobiček. Bilančna vsota se bo povečala. Reci 100% ali 200 %, bi lahko bilo še več, "je dejal Nasution.

Ista stvar je bila sporočena minister za finance Bambanga Brodjonegoro navedbo prevrednotenje je ponovno prilagoditev vrednosti sredstev družbe v skladu s trenutno pošteno vrednostjo. Bambang pojasnil, ponavadi dohodnina (DDV), za namen prevrednotenja sredstev vezan 10 odstotkov, vendar pa je stopnja cut določeno obdobje.

"Za davkoplačevalce (WP), ob vložitvi prevrednotenju sredstev do 31. decembra 2015 znesek posebnih prevoznin končno prevrednotenje davka na dohodek od normalne 10% do 3%. Če predloženi v obdobju 1. januarja do 30. junija 2016, je znesek pristojbine je 4%. ob vložitvi 1. julija do 31. decembra 2016, je končni znesek posebne stopnje davka na dohodek za prevrednotenje 6%, "je dejal Bambang.

Za drugo politiko obsega paket 5 je odprava dvojnega obdavčenja za kolektivne naložbene pogodbe nepremičninski sklad ali splošno znano kot nepremičninskimi skladi (Real Estate Investment Trust). Glede na Bambang vključujejo navadne papirje, ki jih izda družba, na podlagi varščine ali finančnega premoženja, kot so nepremičnine ali infrastrukture.

Bambang dodal: "Z PMK, da bomo kmalu preživeli naslednji teden, nato dvojnemu obdavčevanju, zlasti za družbe s posebnim namenom akandihilangkan biti en davek. Zato je pričakovati, prisotnost tega instrumenta KIK DIRE lahko pojavijo na indonezijskem trgu kapitala, in za privabljanje naložb za To je bilo storjeno v tujini. "

Medtem, Financial Services Authority (FSA), je izdala tudi novo politiko, ki je osredotočena na islamsko bančništvo. Predsednik uprave komisarjev FSA, Muliaman D. Hadad, je nova politika je pomembna zato, ker štirje prejšnji paket politika sprosti FSA, banke Indonezije (BI), in vlada še ni dosegla na celoten finančni sektor.

Glede na Hadad je šeriatskega industrija ni prejela del.

"Najprej je enostavnost izdelkov in dejavnosti islamskih bank. Mehanizem licenciranja in odhodkov islamski izdelkov bo enostavno. Z disederahanakan, potem mora ni treba prositi za dovoljenje pošlje pismo zaradi šeriatskega izdelkov bo zapisana v knjigi. Če se izdelki že obstajajo, to ni potrebno licenca spet, samo poroča, "je dejal.

Mehanizem Licensing drugi izdelki vključeni v področje šeriatskega nadaljnje Hadad, vključujejo zlate Pawn šeriatskem, ki prav tako ne potrebujejo vprašati za dovoljenje.

Na tiskovni konferenci, ki jo več ministrov, vključno z ministrom za gospodarstvo Nasution, Koordinacijskega minister za pomorstvo Rizal Ramli, guverner Bank Indonesia agus Martowardojo, minister za finance Bambanga Brodjonegoro in predsednik Financial Services Authority FSA Hadad Hadad obiskoval je - Predsednik Joko Widodo dejal vlada bi naredila vse, da bi okrepili gospodarsko stabilnost sredi svetovne gospodarske krize, ki je prizadela tudi Indonezijo.

Predsednik zagotavlja tudi sveženj gospodarske politike vlade se bo nadaljevalo.

"Zato bo paket še naprej nadaljuje z Bank Indonezijo tudi z FSA. Od 1,2,3,4,5 se bo nadaljevala z 6,7,8 morda do 100. Mogoče do 300 neštetokrat 200. Mogoče. Toda Jasno, se skladnost našega časa želel dati močan vtis, da je naš namen, da preoblikovanje temelje nacionalnega gospodarstva. Kar seveda želimo, da javnost in podjetja vedo, da bomo še naprej delati ureditev mereform in birokratizacije, "je dejal predsednik. (VOA)

Šesta gospodarski paket za "predmestju"
Posebne ekonomske cone se pričakuje, da bo oživitev gospodarstva na podeželskih območjih.
Šest faze paketa ekonomske politike, med drugim usmerjena v poskusu, da se premaknete gospodarstva v predmestju, je dejal minister za gospodarstvo Nasution.
Poleg tega je Koordinacijski minister (koordinacijski) Gospodarske zadeve Nasution izjavil paket gospodarske politike tokrat osredotočiti tudi na davke, upravljanje z vodnimi viri in medicine.
"Preprosto povedano, preko tega paketa, obstajajo nekatera območja v območju odločen, da bo posebni ekonomski coni (SEZ), katerega glavni namen je obdelava obstoječih virov v regiji in zunaj nje," je dejal Nasution v njegovi pisarni, v četrtek (5/11) ,
Posebne ekonomske cone

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke in Tanjung Api-api (North Sumatra)
Palu (Central Sulawesi)
Bitung (North Sulawesi)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (North Maluku)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Zdaj ti osem gospodarske cone, določene z državnimi predpisi v določenih območjih, ki se bodo razvile, in sicer Tanjung Lesung v provinci Banten, Sei Mangke in Tanjung Api-api (North Sumatra), Palu (Central Sulawesi), Bitung (North Sulawesi), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (Severni Maluku), in Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Davčna oprostitev
V posebnih ekonomskih conah, ki so na voljo različne pripomočke davčnih spodbud, zlasti industrije, ki predelujejo lokalnih virov okoli KEK in izpolnjujejo določene pogoje.
"To je spodbuditi uskladitev poslovne in industrijske klime je dobra," je dejal Nasution.
Nasution dejal politika tokrat vključuje tudi upravljanje vodnih virov, kakor tudi hrane in zdravil, povezanih z zadevami, se ravna BPOM.
Vlada predsednika Jokowi do sedaj je začela sveženj šestih ekonomske politike.
O upravljanju z vodnimi viri, vlada utemeljuje svojo politiko na odločbo Ustavnega sodišča, ki ne dovoljuje komercialno upravljanje z vodnimi viri, ki jih zasebni sektor.
Vendar, ko je odločitev sodišča navzdol, je vlada dati dovoljenje, da različne družbe, ne le ustekleničene vode družbo.
Zato, je dejal Nasution bodo podjetja še naprej delovala v skladu dovoljenj ", dokler licenca poteče ali dokler ni nova zakonodaja".
O uredbi hrane in drog, Nasution izpostavljajte uvoza drog licenčno poenostavitev.
To je paket šestih ekonomskih politik, ki jih izvaja vlada, saj predsednik Jokowi storiti prombakan kabinet.
Diiluncurkan prvi trenutek, Nasution dejal, da je sveženj gospodarskih reform, ki so potrebne za vožnjo nazaj gospodarstvo se upočasnjuje.

AGRO BLAGA 5 Indonezija WORLDWIDE
Ponosni moramo biti obrne nekatere kmetijske proizvode in nasada Indonezija je zelo globalna. Ob trenutni poplavi uvoza potrošnih dobrin iz tujine, kmetijstvo in plantažni blaga je še vedno blago na mednarodnem prizorišču. Tokrat bomo razmisli malo o 5 indonezijskih kmetijskih in nasadov blaga po vsem svetu.

Palm Oil
Indonezija sem dal kot proizvajalec surove palmovega olja na svetu. V letu 2011 je Indonezija prevladujejo na svetovnem trgu surove palmovega olja za 47% preseči Malezijo na 2. mestu z 39%. Izvoz palmovega olja lahko prispeva devize državi v višini 14 milijard USD v letu 2010 in naj bi se močno povečal od leta ketahunnya.

2. Začimbe

Že od nekdaj, Indonezija je znan po svojih začimb. Začimbnice, ki uspeva v Indoneziji, da bi pritegnili druge narode, da menguasainnya. Neizogibno je, da je v zadnjih številnih tujih držav, bogatih kot posledica začimb iz Indonezije, ki ima zelo visoko vrednost. Do sedaj, Indonezija je velik izvoznik začimb na svetu, vključno z muškatnim oreščkom (št. 1), cimet (št. 1), nageljnove žbice (no 1) in poprom (št. 2).

3. Kakav

Indonezija je številka 3 na svetovnem kakava po Slonokoščeno obalo in Gano. Proizvodnja še naprej narašča, v povprečju za 3,5% na leto, do leta 2014 se je vlada zavezala, da bo premagal dveh državah, za prvi rang kot največjega svetovnega proizvajalca kakava. V letu 2010 je indonezijski proizvodnja kakava dosegla 574 tisoč ton, predstavljajo 16% svetovne proizvodnje kakava, medtem ko je Slonokoščena obala v prvi čin s 1,6 milijona ton, znašal 44%.

4. Rubber

Indonezija uvršča na drugo mesto po Tajskem kot dobavitelj surove gume. Tam je omenil Indonezijo kot dlesni arabskem svetu. Kljub izgubi v smislu števila in produktivnosti gume nasadov, vendar indonezijskem gume touted kot kakovostno zmago nad gumo iz Tajske. V letu 2011, proizvodnja gume v Indoneziji dosegel 2,8 milijona ton.

5. Kava

Indonezija je trenutno na tretjem mestu kot producent svetovnega kave pod Braziliji in Kolumbiji. Proizvodnja kave Basarnya Indoneziji letno v povprečju okoli 600 tisoč ton. Od tega zneska Indonezija lahko dobavi 7% svetovnega kave.
Proizvajajo temelj Exchange
Menpar dejal Indonezija superior v smislu turističnih destinacij, cene konkurenčnih turizma in prednostnih nalog.

Indonezija Torej proizvajalci sektorja temelj turizma DevisaGili LAWA Dalat, Lombok, Indonezija (Michele Westmorland / Corbis)
Minister za turizem Arief Yahya dejal vlada ponovno vzpostaviti turizem kot pomembnega sektorja, z vodilno sektorja za devizno hranilca Indoneziji.

Postavljena je na posebnem zaprtem sestanku turizma v Bogor Predsedniška palača, v ponedeljek (16/2) in predstavljen na otvoritvi državnega konference Združenja indonezijskih Hoteli in restavracije, v torek (17/2).

"Vpliv takšne ugotovitve, ko je regija naj bi bilo nacionalnega strateškega področja, bi ta sektor podprli načrt, ki bo na primer ministrstvo za javna dela popraviti ceste," je dejal.

Dodal je, da dejansko ima Indonezija prednosti v smislu turističnih destinacij, cene konkurenčnih turizma in prednostnih nalog.

Medtem ko na drugi strani, Ariel razkrila podatkov Potovanja in turizem konkurenčno indeksu, ki ga pripravi Svetovnega gospodarskega foruma, Indonezija je na rang 70 od 140 držav.

"Bomo popraviti pomanjkljivosti turizma kot turistične infrastrukture, informacijske tehnologije in turizma, in higienično" je dodal.

To, je dodal, da je največji izziv. Upati Indonezijski turizem bo hitro rastejo in postanejo temelj industrije Indonezije poleg nafte, plina, in palmovega olja.

TKI Prispevajte državno deviznem po drugi največji nafte in plina
devizni izpeljani iz indonezijskih delavcev (TKI) še vedno uvršča na drugo mesto samo v naftnem in plinskem sektorju (nafta in plin).

Leta 2009 je sam tuji delavci migranti prek dostave nakazil v državi dosegla US 6617000000 $.

"Delavci migranti prispevajo k deviz drugi največji po nafti in plinu," je dejal predsednik Time Shift (PAW) Zbornica za trgovino in industrijo (Kadin) Adi Putra Tahirja v državnem seminarju razvozlati umestitev in varstvo delavcev v tujini, na Bidakara Hotel, Jakarta, sreda (2/6).

Dejal je, da umestitev politika in varstvo indonezijskih delavcev (TKI) še vedno ni optimalna. Rekel prenova problem umestitve in zaščito delavcev migrantov je treba dobro organizirano narodno gibanje in sinergijo.

"Pričakujem, da je to narodno gibanje, gladka, interesne skupine morajo hoditi sinergistično. Potrebujejo posebno pozornost zaposlovanju, namestitvi in ​​celo zaščito, "je dejal Adi.

Glede na Adi, je število delavcev, ki delajo v tujini, ni mogoče ločiti od zaposlitve, ki jih je vlada še vedno omejena. Stopnja gospodarske rasti je ocenjena na 6%, še vedno ni odpravljena razpoložljivosti delovnih mest v državi.

Na podlagi podatkov iz Ministrstva za zunanje zadeve o številu delavcev, ki delajo v tujini, dosegel 3.246 milijonov ljudi razširila po številnih državah. Od tega zneska do leta 2009 primerov težavah delavcev migrantov dosegel 69 004 ljudi.

Indonezija se lahko dajo tuje delavce (TKI) do 10 milijonov ljudi oziroma približno pet odstotkov prebivalstva.

Ta je pokazala, predsednik Stalnega odbora za zaposlovanje za zunanje zadeve Gospodarske zbornice, Nurfaizi, na seminarju o delavcih migrantih, ki jih je zbornica v Džakarti organizira, sreda (2/6).

Nurfaizi ki je tudi predsednik Združenja Corporate Services TKI (APJATI) je bila v primerjavi s Filipinov, ki je dal 10 odstotkov prebivalstva na delo v tujino.

"Rezultati, Filipini rake izmenjujejo tudi do 15 milijard dolarjev na leto in postala največja proizvajalka celotnega deviz, ki ga ustvarja filipinska vlada," je dejal.

V petih letih, je dejal, namestitev delavcev migrantov je dosegla štiri milijone ljudi in je usmerjena povečala na štiri milijone ljudi, v naslednjih dveh letih.

"To je, ko podprta s strani vseh strank in dosledno vladne zaveze," je dejal.

Povečanje števila delavcev migrantov z rastjo 21 odstotkov na leto od leta 2004, ki je znašala 380 690 ljudi na 696 743 ljudi, v letu 2007 z namembno državo na Bližnjem vzhodu in v azijsko-pacifiškem območju.

Nurfaizi dejal umestitev migrantskih delavcev v neformalnem sektorju je še vedno prevladujejo 78 odstotkov, umestitve za azijsko-pacifiški regiji v formalnem sektorju, medtem ko bi lahko dosegla 52 odstotkov, v zadnjih letih.

Na splošno, pravi, da so vse večje število delavcev migrantov, ki niso videli le kot uspeh programa TKI umestitve, ampak tudi večje število delovne sile, ki je sorazmerna razpoložljivosti delovnih mest v državi.

Citiranje podatkovne Kemnakertrans, generalni direktor protokola in konzularne zadeve Ministrstva za zunanje zadeve, Lutfi Rauf, je dejal, je bilo 2,8 milijona delavci migranti v obdobju 2005-2009 z "nakazilo" (nakazil delavcev migrantov v državo) dosegel 6617 dolarjev v letu 2009 na 69 004 delavcev migrantov problematično v letu 2009.

V letu 2009 je ministrstvo za zunanje zadeve v sodelovanju z indonezijskih predstavnikov uspešno zahteval izpolnjevanje temeljnih pravic delavcev, ki so doživeli težave v tujini, s temeljnimi pravicami zbrani dosegel 326 495 438 750 ameriških dolarjev in singapurskih dolarjev.

V obdobju januar-maj 2010, je Ministrstvo za zunanje zadeve in predstavniki indonezijske uspešno olajšati izpolnjevanje temeljnih pravic delavcev migrantov toliko kot 156 416 dolarjev, Rp185.736.941, Združeni arabski emirati dirham 1.845, 4.800 riyals in 140.000 singapurskih dolarjev.

Za primere delavcev migrantov vključujejo neplačane plače, spolno nadlegovanje, se plačajo nižje plače, trpinčenja, umorov, delovne nesreče, "trgovini" (trgovina z ljudmi), kršitve priseljevanja, in tako naprej.

Lutfi dejal ovire so se pojavljale pri zaščiti državljanov, med drugim neskladnost s pravili in predpisi, Indonezijska vlada ni imela dvostranske sporazume z vsemi državami delavcev migrantov, pošiljanje nezakonite delavce migrante, in delavci, ki niso pristojni.

Zunanji minister Marty Natalegawa na zaslišanju z I Komisije iz predstavniškega doma 2. decembra 2009, je dejal, je vprašanje zaščite indonezijskih državljanov v tujini, so prioriteta ministrstva za zunanje zadeve.


Indonezijski gospodarstvo razvrstitev 9 of the World
Mediawarga.info - Svetovna banka uvršča Indonezijo kot 9. največje gospodarstvo na svetu. Indoneziji BDP do konca leta 2014 dosegla US $ 2550000000000. To stališče premik BDP UK je samo v ZDA $ 2400000000000.
Ekonomska vrednost se izračuna kot rezultat primerjave kupne moči blaga ali storitev v državi, vrsto blaga ali storitev, ki uporabljajo isto valuto, v ameriških dolarjih. Ta izraz je znan kot paritetah kupne moči (PPP). Na primer, The Economist z uporabo metode izračuna, ki temelji na ceni McDonald, znan kot "The indeks Big Mac".
DBS Bank ekonomist, Gundy Cahyadi dejal center svetovnega gospodarstva se zdaj seli iz Amerike in Evrope v Azijo. Napredek azijski razblinil idejo, da je ameriško gospodarstvo še vedno največja svetovna sila, ki poganja globalno rast. Glede na rezultate raziskav v DBS, v prihodnje se bo Azija ustvariti enaka ekonomska velikan Nemčijo vsaka tri leta. Prvi novi gospodarski velikan se pričakuje v letu 2023, druga leta 2031 in tretja v 2038.
RI gospodarske bo presegla Avstralija in Južna Koreja leta 2030

Liputan6.com, Džakarta - Ekonomika Združene države Amerike (ZDA), napovedana še naprej kažejo svojo prevlado v letu 2030. Medtem pa se pričakuje tudi gospodarstva nekaterih držav v razvoju, da izkusijo porast, medtem ko nekaterih evropskih državah, bo dejansko zdrs v spodnjem vrstnem redu.

Po podatkih ameriškega ministrstva za kmetijstvo, je pričakovati, da bo dežela Uncle Sam ostati vodja svetovnega gospodarstva s svojega bruto domačega proizvoda (BDP), v naslednjih 15 letih pa naj bi se dosegla US $ 24800000000000, kar je za US $ 8 bilijonov v primerjavi z napovedmi BDP v letošnjem US $ 16 8000000000000.

Medtem, v drugem položaju, ki jih zaseda Kitajska s svojo BDP bo rasla dvakrat napoved za letošnje leto v ZDA 22200000000 $ in pomagali zapreti gospodarski razkorak med ZDA in Aziji na splošno.

Tretje mesto zaseda Indija je napovedala, da se v letu 2015 končali šele peti največji BDP na svetu. Ker je v naslednjih 15 letih, se Indija po pričakovanjih presegla Brazilija, Anglija, Francija, Nemčija in Japonska. Mednarodni denarni sklad (IMF) je dejal, država bo imela največji delovne sile na svetu v naslednjih 15 letih.

Medtem ko je Japonska presodi, da so manj srečni državah. Saj po njeno gospodarstvo naraslo leta 1990 in doživela stoječe fazo, bo gospodarska rast na Japonskem se počasi, zaradi česar uvrstitev na Japonskem padla na četrto mesto na seznamu držav z največjim gospodarstvom na svetu do leta 2030.

"Japonska je pomembna lekcija, da kako hitro lahko pride do znižanja bonitetne ocene s tem povezane gospodarske strukture," je dejal JP Morgan glavni ekonomist Bruce Kašman, kot ga navaja Bloomberg, nedeljo (04/12/2015).

Poleg Japonske, je Francija prav tako napovedal, da spusti tri položaje rank 8 z PBD US $ 3300000000000 in Italija padla za dve mesti na 11. položaju z BDP US $ 2300000000000.

Medtem je indonezijski gospodarstvo napovedal, da se uvršča 13 na seznamu držav z največjim gospodarstvom z BDP US $ 2100000000000 v letu 2030, nad Avstralijo na položaju 14 in Južno Korejo na 15. položaju z BDP US $ 1900000000000.

"Obstaja veliko negotovosti. Je Kitajska lahko rastejo 4 odstotkov in 6 odstotkov, obstaja veliko stvari za videti, da bi bilo v svetovnem gospodarstvu. Ali Indija bi lahko povečala za 3 odstotke in 8 odstotkov. To je velika razlika, če jih združite v času stara, "je dejal.

Na splošno je Jamajka napovedal, da bo najnižji položaj, da shed toliko kot 13 pozicionirati 136 v letu 2030. Medtem ko bo Uganda postala država z največjim napredkom od plezal 18 uvršča v položaj 91.1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete