!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, November 22, 2015

Индонезијски пакет економска политика ће гурнути светску економију на снагу

Вожња није завршен (382)

(Део триста осамдесет и два, Депок, Вест Јава, Индонезија, 12. новембар, 2015, 19:05 ам)


Индонезијски пакет економска политика ће гурнути светску економију на снагу

Председник Индонезије Јоко видодо покренула је пакет од шест економских политика се очекује да подстакну домаће и стране инвестиције, и стимулисати економски раст равномерно у Индонезији.
Један од примера када је национална економија порасла за само 4,5 одсто годишње, затим у 2015. сектору рибарства порастао осам одсто, а пољопривредни сектор растао у просеку за око 6 процената, чак и ако је ослобадјање од шестог пакета економских политика и пратиће Следећа фаза пакета економске политике, онда то није могуће у 2030. ће Индонезија превазићи економију Аустралије и Јужне Кореје, Индонезије, па чак и сада већ премашила снагу у Великој Британији економије и има потенцијал да буде рангиран 9. светску економију.
Сада је поново убрзано расте Азијски економија пребацивање економски ефекат Сједињених Америчких Држава и Европе. То је разлог зашто су Сједињене Државе почели више гледале Азију и почео пребацивање свој економски близина Европе и Блиског истока успостављањем земаља Порос транс Пацифиц Ецономиц Цооператион.

Јокови постао одузимање Два оси Свет економску снагу

Пекинг - Имплементација самита АПЕЦ 2014. године у Пекингу, Кина је постала арена интереса између два вратила моћ светске економије, Сједињене Државе на једној страни са Кином и Русијом, с друге стране. Председник Јоко Видодо (Јокови) који су нови на међународној сцени постао јабука раздора између њих.

Американци се придружио Транс-Пацифиц Партнерство (Транс-Пацифиц Партнерсхип / ТЕ). ТЕ је споразум о слободној трговини који је уследила седамнаест земаља Азије и Пацифика су затим неким земљама АСЕАН, односно Малезија, Сингапур, Брунеи, и Вијетнам.

Док Русија ушла у Азија-Пацифик Слободна зона (Фрее Траде Ареа оф Асиа Пацифиц / ФТААП). ФТААП се сматра напору ка регионалној интеграцији економије (РЕИ) за заједничког просперитета у региону.

Предсједник Републике Индонезије Јоко видодо рекао Индонезија не жели да буде само повлачење са тржишта за економским интересима великих земаља које али битно је сарадња може да обезбеди реалне предности у Индонезију.

"Наравно, ако погледате интереса тражити пријатеље. Наш сопствени устав је активан. И вант то финд фриендс Свако може Донг, би овде- овде. Али са рекордних од националног интереса, интереси људи које имамо под-уједињени ", рекао је председник Јокови, у понедељак (11/10/2014) ноћ.

Јокови неутралност јасно видљив када је фотографија сесија са лидерима на самиту АПЕЦ у 2014. дошли Јокови стајао окружен америчког председника Барака Обаме и кинеског председника Си Ђинпинг савеза и руским председником Владимиром Путином.

"То је симбол, то мора да се прочита. Постали смо одузимање тако Лох ", рекао је Јокови док открије значење иза позиције.


Имајући у виду Транс Пацифиц Партнерство
Аулиа Рахман
Екецутиф директор Централне Студи оф Асиа Пацифиц (цсап)
Посета Јокови председника у САД изазива доста спекулација, поготово јер изјаве председника који изражава желе да се придруже Транс-Пацифиц Партнерство (ТПП).

То је много људи верује да спољна политика према Индонезији је тренутно иде у Сједињеним Државама.

Али осим жеље да се придружи ТЕ или не, треба да знамо да данас, контејнер за земље у азијско-пацифичком региону је веома потребно за сарадњу и економски развој.

"Али, осим жеље да се придружи ТЕ или не, треба да знамо да је данас, контејнер за земље у азијско-пацифичком региону је веома потребно за сарадњу и економски развој"

Азија-Пацифик организације не би требало да представља политичку агенду одређеној земљи је већ ствара осећај једнакости међу сваке земље тако да се може користити свака држава чланица.

Дакле, поставља се питање да одговори на изјаву председника Јокови који желе да се придруже ТЕ је о томе шта стратешке предности које могу да се генеришу за Индонезији?

Пре него што одговорим на ово случај, наравно, морамо да испита дубље о потенцијалу онога што је у власништву Индонезији у међународној арени.

Данас знамо да је глобална економија се мења од Атлантика до Пацифика ери ери тиме индиректно улогу Азија-Пацифик земаља бити веома израчунати. А Индонезија је сада један од највише потенцијала да постане главни играч у азијско-пацифичком региону.

Камата у разним земљама су доказали натезање између снага глобалне економије да привучете пажњу Индонезије. Један од њих се врши нудећи разне инвестиционих фондова да олакша развој дневни ред у земљи.

Један од потенцијалних геополитички положај Индонезије је веома стратешки имати четири од девет зауставне тачке (уска Страит), која је постала главна море траке светске трговине која је Малајски пролаз, Сундски пролаз, тјеснац Ломбок и Макасарски пролаз.

Промена економију у азијско-пацифичком региону индиректно повећати обим дистрибуције робе у азијско-пацифичком региону. Ово чини развијене земље све више ослањати на стратешком положају Индонезије.

Када Индонезија је припремљен инфраструктура и дистрибутивног система мемпуни Наравно зависност робустан економије ће све више јачати.

То се види по Јокови са Индонезијом као стожер окидача приморски свету. Да би се то постигло, Индонезија захтева адекватну поморску развој инфраструктуре.

Да би схватили изградњу инфраструктуре приморски је јасно захтевају значајна инвестициона средства. Индонезија треба да прихвате земље да учествују и схвате потенцијал Индонезије као светске приморски осе.

С друге стране, налазе се у азијско-пацифичком региону који је већ дуго будном солидитасниа наиме АСЕАН. С друге стране, Индонезија је једна од најутицајнијих земаља у региону АСЕАН који има шансу да изгради нове економске силе у Азији Пацифик ере.

АСЕАН-солид циљеви мјерљиви економски успех је застрашујуће за разне моћних земаља у свету. Стога, способност Индонезије да се прегрупише у АСЕАН ће одредити преговарачку моћ Индонезије у очима света.

Што је јачи преговарачку моћ Индонезије, то је већа шанса за Индонезија се говори на међународним организацијама.

"Што је јачи преговарачку моћ Индонезије, то је већа шанса за Индонезија се говори на међународним организацијама"

Дакле, када се вратим у прегледу Транс Пацифиц Партнерство од њеног оснивања у ствари треба посматрати као прилика или претња.

Могућности за успех домаћег дневног реда може добити, али је потребно одговарајуће предуслове.

Индонезија треба да буду свесни да када играју у арени ширем региону, као што су то морају се заснивати на АСЕАН. АСЕАН је најприкладнији полазна тачка пре него што кренемо даље у Транс Пацифиц партнерства.

Пошто АСЕАН се очекује да буде "европска" од Азије ће бити економски центар Азије и Пацифика. На овој свести, ако Индонезија жели да прошири сарадњу у том погледу Транс Пацифиц партнерства, Индонезија треба пажљиво размотрити у мери у којој преговарачку позицију Индонезије у организацији.

Видимо да Транс Пацифик Партнерство је на челу САД, где је постао балансирање корак преко утицаја Кине у азијско-пацифичком региону.

Логично кад Индонезија придружио Транс Пацифик партнерство отвара врата сарадње са Сједињеним Државама и њених савезника.

Можда овде лежи слободне и активне политике коју игра председника Јокови. Да би Индонезију као осе приморски света, Индонезија треба да буде у стању да прихвате велике земље.

Међутим, важно је запамтити да не можемо брзо да донесе одлуку да се придруже или не са овим Транс Пацифиц партнерства. Због недостатка јасноће у вези споразума о сарадњи, јер ће се предузети.

Најмање постоје две ствари које ће бити на дневном реду Транс Пацифиц Партнерство да дерегулација Екпорт-Импорт, што значи ширење тржишта и проток инвестиција лакше.

Када се разматра могућност у оквиру Индонезије данас је заправо најхитније треба је развој инфраструктуре приморски.

Одлука да ли или не да се придруже Транс Пацифиц Партнерство треба да се заснива на снази Индонезије у АСЕАН као и подршка развоју приморски инфраструктуре.

Председник Јоко Видодо најавио пакет економских политика
(ББЦ) - пакет политика намењених да се врати привреду
Председник Јоко Видодо најавио пакет економске политике који садржи три корака у председничкој палати у среду (09/09).
Трећи корак укључује подстицај конкурентности националне привреде кроз дерегулације, спровођење закона и пословног сигурношћу.
Председник је рекао да су 89 правила ремонтују од 154 предложених. "Дакле, ово може да ојача доследност и смањи прописа који отежавају индустрију", рекао је председник.
Други корак је да се убрза национални стратешки пројекат елиминише блокаду, пружање дозвола, завршетак распоред, а убрзање роба и услуга.
На крају, председник настоји да повећа инвестиције у сектору некретнина.
"Пакет економска политика ће појачати реални сектор. Мислим да је прва фаза пакета економске политике ће ојачати националну индустрију, развој микро индустрије, олакшавање међу регионалну трговину, подстицање развоја туризма, побољшање добробити рибара", рекао је он.
Председник је рекао да је пакет економске политике је први пакет лансиран. Други пакет, према Координационог министра за привреду, НАСУТИОН, биће расписан у четвртој недељи септембра.
Рурална економија
Међу неколико корака који се зове председник, постоји напор да се померите руралне економије од убрзања и поједностављења коришћење сеоских средстава за развој инфраструктуре рада-интензивне.
Раније је изјава Владе о Нацрту закона о нацрту буџета 2016. пред члановима МПР / ДПР, прошлог августа, буџетских издвајања и трансфера региона и села ће бити побољшана тако да троши више од министарстава и агенција.
У нацрту буџета 2016, потрошња централна влада ће достићи РП 1339,1 милијарди, са детаљима о министарствима и агенцијама потрошње постигне нон Рп780,4 трилиона и расхода министарстава и агенција Рп558,7 билиона.
Трансфер регионалним и сеоским средстава достигао РП 782, 2 билиона долара. Фонд се састоји од регионалног буџета за пренос Рп735,2 трилиона и сеоских средстава достигао Рп47 билиона долара.

Развој инфраструктуре очекује да дође на економију села.
Добробит рибара
Када је изразио економске политике пакет, такође помиње и добробит рибара. Економски Координациони министар НАСУТИОН рекао да ће бити политика ТНГ за риболовце.
НАСУТИОН је истакао да, ако рибар на мору провео 30 литара дизел вредног Рп207.000, затим користећи конвертер алат ТНГ рибари ће једини проблем Рп62.100. Тако да, када дође 10кг рибе рибара под претпоставком вреди Рп20,000 по кг, он ће добити профит од Рп137.900.
"То ће повећати производњу рибе ухваћене у исто време побољшање добробити рибара", рекао је НАСУТИОН.
Очекује се да ће објавити пакет економске политике, јавни приходи ће се повећати куповну моћ ојачати.

Економска политика пакет Волуме Тво Трим лиценцирање
Према Блумберг, рупија у односу на долар у уторак (09/29) су дотакли Рп14.818 по УС $ 1.
Индонезијски влада је објавила две фазе пакета економске политике садржи низ мјера за рјешавање препрека за улагање и лиценцирање.
Мере су најавили, у складу са области рада један број министарстава, укључујући и Министарство за животну средину и шуме и Министарства финансија у уторак (29/09).
У Министарству животне средине и шума, на пример, министар сити Нурбаиа захтеви ће бити четири дозволити коришћење дрвета у шумама у производњи дозволе под називом "Дрво употребне дозволе".
Касније у области Министарства финансија, министар Бамбанг Бродјонегоро рекао да ће обезбедити пореске олакшице за извознике цвећа које држе извозне приходе (ДХЕ) у банкама у земљи дуже време.
Покрените економски пакет долази у тренутку пада акција и курса.
Према Координационог министра за економију НАСУТИОН, пакет обим политика је усмерена на две погодности и фискалних олакшица за подстицање проток инвестиција у Индонезији.
"Ми сада не треба много, што је важно ударац. Један ударац који брзо инвестиција услуга", рекао је НАСУТИОН.
Секретар кабинета Прамоно Агунг рекао је да централна влада ће упутити локалне власти да скратити процес израде бизнис лиценцу.
"Све ово је дати позитиван сигнал према заједници и суседним земљама које Индонезијски пријатељ са свима који желе да инвестирају у Индонезији", рекао је Прамоно.
Две фазе пакета мера је издао три недеље након што је први пакет политика је објављен 9. септембра прошле.
Први пакет укључује подстицај конкурентности националне привреде кроз дерегулације, спровођење закона и пословног сигурношћу.
Пакет долази у тренутку слабљења Рупиах. Према Блумберг, рупија у односу на долар у уторак (09/29) су дотакли Рп14.818 по УС $ 1.
Три тачке о економским томова Пакет 3
Јокови влада објавила економски обим пакета 3. Како садржај пакета су комплетне?

Секретар кабинета Прамоно Агунг испоручује уводно саопштење Економска политика Пакет ИИИ, у председничког кабинета, Џакарти, 7. октобар
Секретар кабинета Прамоно Агунг испоручује уводно саопштење Економска политика Пакет ИИИ, у председничког кабинета, Џакарти, 7. октобар

Џакарта, Индонезија - економског тима председника Јоко "Јокови" видодо најавио количине економског пакета 7. 3, среда, октобар. Порука јачање конкурентности пословног света усред економске кризе.

"Верујемо да овај трећи пакет политика Левел 'ударац'. Импулс ми данас осећа, где је Рупиах је значајно ојачао ", рекао је шеф кабинета секретара Прамоно Агунг Вибово, на државном палати у среду поподне.

Министар Економски Координациони НАСУТИОН је додао да је у трећем тому овог пакета постоји подстицај за смањење трошкова компаније.

Ево, три важна питања у вези са економском пакету.

Смањење цене мазута (ББМ), гаса и електричне енергије,

Цена авионског горива, течни нафтни гас (ТНГ) 12 килограма, Пертамак и ефикасна Перталите доле од 1. октобра 2015. године.

Цена дизел горива је смањена за РП 200 по литру, тако да малопродајна цена субвенционисаних врсте дизел горива биће 6.700 РП по литру.

Смањење цене дизела ће такође односи на врсту горива не-субвенционисане дизела.

Цена горива премија остаје на Рп 7,400 по литру (Јава, Мадура, Бали) и РП 7.300 (ван Јава, Бали, Мадура). Нова цена важи од октобра до децембра 2015. године.

Цене гаса. Цена за фабрику из нових гасних поља су постављени у складу са куповном моћи ђубрива индустрије, која је износила УС $ 7 ММБту (милиона британских термоблокова). Иако је цена гаса за другим индустријама (као што су петрохемијској, керамике, итд) ће бити смањена у складу са способношћу својих индустрија.

Смањење цена гаса је омогућено ефикасност дистрибуције гаса, као и смањење државних прихода, или не-пореских прихода (без пореза) гаса.

Међутим, влада сматра да је пад цена гаса неће утицати на износ прихода који постају део гасне компаније уговор о сарадњи. Смањење цена гаса за индустрију ће бити на снази од 1. јануара, 2016.

Цијена електричне енергије. Стопе електричне енергије за индустријске потрошаче И3 и И4 ће се смањити за 12 долара - 13 долара по кВх након пада цена нафте (аутоматско подешавање тарифа). Дисконтна стопа ће бити дат до 30 одсто потрошње електричне енергије у поноћ (23:00) до јутра (08:00), када је оптерећење система електричне енергије је низак.

Подстицаји Владе кашњења у плаћању рачуна за електричну енергију до 40 одсто рачуна за електричну енергију првих 6 месеци или 10, а индустрија може да исплати постепено. Ово се односи посебно на радно-интензивне индустрије, као и индустријске конкурентности је слаб.

Екпансион пријемник Предузетници народна Бизнис Кредит (КУР)

Да би се побољшао приступ предузетника банкарским кредитима, кроз КУР програма, Влада је смањила каматну стопу кур од око 22 одсто на 12 одсто.

У пакету ове политике, породице које имају стабилне приходе, може да прими КУР за продуктивно пословног сектора.

Са овом политиком банке Кур прешао проактивне напоре да понуди заинтересованог лица, тако да ће се повећати учесника КУР док подстицање раста нових предузетника.

Поједностављење чишћења земљишта у инвестиционим активностима

У сектору земљишта, Министарство пољопривреде и просторног планирања / Националне агенције за земљиште, ревизију Уредбе бр 2 2015 о служби стандардима и прописима пољопривреде, просторни и земљиште у инвестиционе активности.

Неки супстанце нови аранжман који укључује такве ствари као:

а. Подносилац добили информације о доступности земљишта (оригинал 7 дана до 3 сата);

б. Сви захтеви су регистровани као облик сигурности за подносилаца доступности и коришћења земљишта планове. Писма објављени у року од 3 сата.

Ц. Потпуност принципа лиценцирања датих у форми, предлог, оснивање предузећа, преко земљишта права бити предуслов за почетак рада на терену. Постоји захтев да могу да наставе са прије издавања Уредбе о земљишним употребе правима.

ум. Време одржавања периода (услов треба да буде потпуна):

Хак Гуна Усаха: од 30-90 дана до 20 радних дана (до 200 хектара), или 45 радних дана (> 200 хектара)
Продужење / обнове ХГУ: од 20-50 дана до 7 радних дана (до 200 хектара), односно 14 радних дана (> 200 хектара)
Упит Брокинг / Ригхт то Усе: од 20-50 радних дана до 20 радних дана (до 15 хектара) или 30 радних дана (> 15 хектара)
Продужење / обнове Брокинг / Ригхт то Усе: од 20-50 радних дана до 5 радних дана (до 15 хектара) или 7 радних дана (> 15 хектара)
Права на земљишту: 5 радних дана 1 радног дана
Решавање жалбе: 5 радних дана до 2 радна дана
Е. У продужетку коришћење земљишта права су на основу процене управљања и коришћења земљишта (укључујући велике ревизије) од стране релевантних земљи више не користи као почетне услове петиције.

Виши замјеник гувернера банке Индонезије Адитиасвара Мирза рекао да је тренутна финансијско тржиште ситуација се поправила услед спољних и унутрашњих фактора.

Спољни фактори Мирза рекао да је фигуре САД економији доживљава мало слабости, посебно у сектору рада. Друга ствар је последица повећања каматних стопа почињу да се помера. "У почетку многи учесници на тржишту предвиђају ФЕД каматне стопе пораста у октобру или децембру, али очигледно је променио своје предвиђање за четвртину 1. или 2. идуће године", рекао је Мирза.

Ова промена је довело до укидања, тако да су шпекуланти који су неколико месеци раније купио долара раније, сада да смањи губитке.

За унутрашњих фактора, тржиште је позитивно реаговала на пакета мера ккономи први, други, трећи и. Ови пакети показују посвећеност владе у економске реформе.

"На дуге стазе, пакет политика која ће бити у стању да смањи инфлацију", рекао је Мирза.
Влада је покренула четврти пакет економске политике
Радници Велфаре постао фокус пакета политике овај пут
Џакарта, Индонезија - Влада је покренула пакет од четири тома економске политике у четвртак, 15. октобра, 2015. Главни фокус у пакету политика овај пут је добробит радника и развој микро, малих и средњих предузећа (МСП).

Да би се осигурала добробит радника, влада ће спровести нову формулу за израчунавање износа Покрајински најнижој цијени рада (УМП)

"Држава постоји да би раднике да не падне у ниске плате, али послодавци имају сигурност", рекао је Координациони министар за привреду НАСУТИОН у својој конференцији за новинаре.

Што се тиче развој сектора МСП, пемеринтахкан назад предложени план расподеле за опуштање Народну Бусинесс Цредит (КУР) и обезбедити Кредити за обртна средства за МСП произвођачима извоз робе.

Ево неких бодова у четвртом пакету економске политике као што је представљено од стране НАСУТИОН, министар рада и министар финансија Ханифа Дхакири Бамбанг Бродјонегоро,

Координациони министар за економски НАСУТИОН:

1. Плате радника сигурно ићи горе сваке године.

2. Држава постоји да помогне радницима смањи терет трошкова живота са сигурносне мреже у облику издавања од којих Индонезија смарт картица и картица Здрава Индонезија.

3. формула УМП: Минималне плате ове године плус стопа инфлације и економског раста (у процентима). Ова формула не важи у осам провинција које тренутна минимална плата је и даље испод животних потреба (КХЛ).

За осам покрајине, добиће прелазни период од четири године. За четири године, минимална зарада неће стећи додатно пораст да надокнади маргини у вредности од КХЛ

Министар за запошљавање Ханиф Дхакири:

1. Процена животних потреба (КХЛ) вршиће се на сваких пет година. То је зато што, према истраживању Државног завода за статистику (БПС), промене у обрасцима потрошње дошло сваких пет година.

2. У будућности, не постоји обавеза друштва да успостави структуру и обим плата. То значи да би требало да плате узети у обзир код радно способног, стручности, образовања, достигнућа и перформанси. То ће бити регулисано у самом уредбом.Министар финансија Бамбанг Бродјонегоро:

1. У вези са обртна кредите МСП произвођача извезене робе, Индонезијски финансирање извоза Агенција (ЛПЕИ) учинио мапирање. Резултат постоје 30 компаније које имају потенцијал да добију Кредити за обртна средства.

Порески подстицаји Со фокус политике Пакет Економски Волуме В
Пакет владине економске политике ће наставити да јачају економску стабилност усред светске економске кризе која је погодила Индонезију, потврдио председник Јоко Видодо рекао је после састанка владе у ограниченом у четвртак поподне (22/10).
НАСУТИОН Министар за економске послове у канцеларији председника најавио је пакет економских политика вол 5, у Џакарти четвртак, 22. октобра, 2015. године (ВОА / Андилала).
НАСУТИОН Министар за економске послове у канцеларији председника најавио је пакет економских политика вол 5, у Џакарти четвртак, 22. октобра, 2015. године (ВОА / Андилала).


Економска политика Пакет 4 Фокус Проблем Плате и народна Бизнис кредит

Џакарта
Влада је издала пет томова економске политике пакет за јачање домаће економије. Политика пакет који се фокусира на владине подстицаја који се односе на смањење пореза.

Министар за економске послове НАСУТИОН у председничког кабинета у Џакарти у четвртак (22/10) је рекао да је прва политика је ствар пореске олакшице подстицаја у ревалоризације имовине предузећа, како у државним предузећима (ДП) и приватним забавама. НАСУТИОН рекао је током компанија не жели да уради промене вредности имовине јер је пореска стопа је довољно висок. И он је рекао, ако је ревалоризација средство врши, нарочито за имовинска средства, то може да вредност имовине компаније повећан.

"Па, ако они ревалоризација онда, то ће повећати свој капацитет. То ће створити капацитет и финансијски учинак повећан за значајан износ. У ствари, он је био у каснијим годинама може да направи већи профит. Укупна актива ће се повећати. Кажи 100%, или 200 %, то би могло бити више ", рекао је НАСУТИОН.

Иста ствар је пренео министар финансија Бамбанг Бродјонегоро, наводећи ревалоризацију је Санација вредности имовине предузећа у складу са тренутном фер вредности. Бамбанг је објаснио, обично порез на доходак (ПДВ) у циљу промене вредности имовине везана 10 одсто, али је стопа смањи одређени период.

"За пореске обвезнике (ВП), приликом подношења промене вредности имовине до 31. децембра 2015. године износ од посебне тарифе коначног пореза на доходак ревалоризације је од нормалног 10% до 3% Ако достављен у периоду од 1. јануара до 30. јуна 2016., Износ накнаде је 4%. Приликом подношења 1. јула до 31. децембра 2016. године, коначан износ посебној стопи пореза на доходак до 6% ревалоризације ", рекао је Бамбанг.

За другу политику у пакету Волуме 5 је елиминација двоструког опорезивања за колективно уговора о улагању у некретнине инвестиционих фондова или познатији као РЕИТс (Реал Естате Инвестмент Труст). Према Бамбанг укључују обичне хартије од вредности издате од стране компаније на слободу уз кауцију или основним средствима као што су имовина или инфраструктуре.

Бамбанг је додао, "Са ПМК да ћемо ускоро провести следеће недеље, онда двоструког опорезивања, посебно за предузећа са посебном наменом акандихилангкан бити јединствена пореска. Дакле, очекује се присуство овог инструмента КИК ДИРЕ може појавити у индонежанском тржишту капитала, као и да привуче инвестиције за То је учињено у иностранству. "

У међувремену, Финанциал Сервицес Аутхорити (ФСА) такође издао нову политику која је фокусирана на исламско банкарство. Председник Управног одбора комесара ФСА, Мулиаман Д. Хадад, нова политика је важно, јер четири претходна пакет политика објавио ФСА, Банк Индонезија (БИ), а влада тек треба да достигне читав финансијски сектор.

Према Хадад је шеријатско индустрија није примио део.

"Прво је лакоћа производа и активности исламских банака. Механизам лиценцирања и трошкова исламски производи ће бити лако. Са диседераханакан, онда нема потребе да траже дозволу мора да пошаље писмо због шеријатским производа биће кодирана у књизи. Ако се производи већ постоје, није неопходно лиценце поново, само пријавити ", рекао је он.

Механизам за лиценцирање други производи укључени у оквиру шеријатског права даљег Хадад, укључују златне Залог Шеријат, који такође не треба да тражи дозволу.

На конференцији за новинаре присуствовало неколико министара, укључујући и министра за економски НАСУТИОН послове, Координациони министар за поморске Ризал Рамли, гувернер Банке Индонезија Агус Мартовардојо, министар финансија Бамбанг Бродјонегоро и председник Финанциал Сервицес Аутхорити ФСА Хадад Хадад је био - Председник Јоко Видодо рекао да ће влада учинити све што је могуће да се ојача економска стабилност због свјетске економске кризе која је погодила Индонезију.

Председник је такође обезбеђује пакет економске политике владе ће се наставити.

"Дакле, пакет ће наставити да се настави са банке Индонезије и са ФСА Од 1,2,3,4,5 ће се наставити са 6,7,8 мозда до 100. Можда до 300 по ко зна који 200. Можда. Али. јасно, доследност нашег времена је желео да даје снажан утисак да је наша намера да трансформише основе националне економије. Што, наравно, желимо да јавност и предузећа знају да ћемо наставити да радимо мереформ регулацију и бирократизације ", рекао је председник. (ВОА)

Шести економски пакет за '' предграђу
Специјалне економске зоне се очекује да оживи економију у руралним подручјима.
Шест фазе пакета економске политике, између осталог, режирао у покушају да се крећу економије у предграђу, изјавио је министар за економске послове НАСУТИОН.
Поред тога, министар Координациони (Координационо) Економска питања НАСУТИОН изјавио је пакет економске политике и овог пута фокусира на порезе, управљање водним ресурсима, и медицини.
"Једноставно речено, кроз овај пакет, постоје неке области у околини утврђено да је Специјалне економске зоне (СЕЗ), чији је главни циљ да се обради постојећих ресурса у региону и шире", рекао је НАСУТИОН у његовој канцеларији, у четвртак (5/11) ,
Специјалне економске зоне

Тањунг Лесунг (Бантен)
Сеи Мангке и Тањунг Апи-АПИ (Нортх Суматра)
Палу (Сулавеси Централна)
Битунг (Северна Сулавеси)
Мандалика (Запад Нуса Тенгара)
Моротаи (Северна Малуку)
Малои Батута транс Калимантан (Калимантан Барат).
Сада ових осам економске зоне успостављене од стране владиних прописа у специфичне области које ће бити развијене, односно Тањунг Лесунг у Бантен покрајини, Сци Мангке и Тањунг Апи-АПИ (Севернаа Суматра), Палу (Централни Сулавеси), Битунг (Северна Сулавеси), Мандалика ( Вест Нуса Тенгара), Моротаи (Северна Малуку), а Малои Батута транс Калимантан (Калимантан Барат).
Пореско ослобођење
У посебним економским зонама које се пружају различите објекте пореских подстицаја, нарочито индустрија које обрађују локалне ресурсе око КЕК-а и испуњавају прописане услове.
"Ово је да се подстакне усклађивање пословања и индустрије климе је добро", рекао је НАСУТИОН.
НАСУТИОН рекао је политика овај пут укључује и управљање водним ресурсима, као и питања прехрамбене производе и фармацеутске који се односе на опслуживање БПОМ.
Влада председника Јокови до сада покренула је пакет од шест економске политике.
На управљања водних ресурса, Влада заснива своју политику на одлуку Уставног суда да не дозвољава комерцијалну управљање водним ресурсима у приватном сектору.
Међутим, када је одлука Суда доле, влада је дала дозволу да различите компаније, не само флаширану воду компаније.
Због тога, рекао је НАСУТИОН, компаније ће наставити да раде у складу дозволе "до престанка важења дозволе, или док се не нови закон".
О прописом хране и лекова, НАСУТИОН излагати увоз лекова лиценце поједностављење.
Ово је пакет од шест економске политике коју спроводи влада од председника Јокови уради промбакан кабинет.
Диилунцуркан први тренутак, НАСУТИОН је рекао да је пакет економских реформи потребних за вожњу уназад економије успорава.

АГРО СИРОВИНЕ 5 Индонесиа СВЕТУ
Требало би да будемо поносни претвара неке пољопривредне производе и плантажа Индонезија је врло глобално. Усред тренутне поплаве увоза робе широке потрошње из иностранства, пољопривреде и плантажни роба је и даље роба у међународној арени. Овај пут ћемо мало размислите о 5 Индонезије пољопривредних и плантаже робе широм света.

Палмино уље
Индонезија ставим као произвођач сирове палминог уља у свету. У 2011. години Индонезија доминирају светском тржишту сирове палмино уље за 47% до надмашити Малезија на 2. мјесту са 39%. Извоз палмино уље могло би да допринесе девизе земље од УСД 14 милијарди у 2010. години, а очекује се да ће значајно повећати из године кетахунниа.

2. Зачини

Од памтивека, Индонезија је позната по својим зачина. Зачинског биља који тежи у Индонезији да привуче друге нације да менгуасаинниа. Неминовно је да је у протеклих многим страним земљама богатим као резултат зачина из Индонезије, која има веома високу вредност. До сада, Индонезија је велики извозник зачина у свету, укључујући и мушкатног орашчића (бр. 1), цимет (бр. 1), каранфилић (без 1) и паприке (бр. 2).

3. Какао

Индонезија је број 3 у свету какао након Обале Слоноваче и Гане. Производња наставља да расте у просеку за 3,5% годишње, до 2014. године Влада је посвећена победивши две земље за први чин као највећег светског произвођача какао. У 2010. години Индонезијски какао производња је достигла 574 хиљада тона, чине 16% светске производње какаа, док је Обала Слоноваче у првом рангу са 1,6 милиона тона, чини 44%.

4. Гумени

Индонезија другом месту после Тајланду као добављач сирове гуме. Постоји поменути Индонезију као десни арапском свијету. Упркос губитку у погледу броја и продуктивности гумених засада, али Индонезије гуме рекламира као победом над квалитетом гуме из Тајланда. У 2011. години, гуме производња у Индонезији достигао 2,8 милиона тона.

5. Кафа

Индонезија тренутно на трећем месту као продуцент свет кафе под Бразилу и Колумбији. Производња кафе Басарниа Индонезије годишње у просеку око 600 хиљада тона. Од тог броја Индонезија можете дати 7% светске кафе.
Производња ослонац Екцханге
Менпар рекао Индонезија супериоран у односу на туристичким дестинацијама, по цени од конкурентних туризма и туристичких приоритета.

Индонезија Тако произвођача ослонац сектору туризма ДевисаГили Лава Далат, Ломбок, Индонезија (Мишел Вестморланд / Имагес)
Министар туризма Ариеф Јахја је рекао да влада поново успостави туризам као главни сектор, са водећом сектору за девизни Еарнер Индонезији.

Он расположен на посебном затвореном састанку туризма у Богор предсједничке палате, у понедељак (16/2), а представљен на отварању Националне конференције Удружења Индонезије хотелима и ресторанима, у уторак (17/2).

"Утицај таквој одлуци, када је регион постављен да буде национални стратешки области, сектор ће подржати план који, на пример, Министарство за јавне радове ће поправити путеве", рекао је он.

Он је додао да је Индонезија у ствари има предности у погледу туристичких дестинација, по цени од конкурентних туризма и туристичких приоритета.

Док са друге стране, Аријел открио је путовања података и туризма конкурентске Индекс састављеног од Светског економског форума, Индонезија је на рангу 70 од 140 земаља.

"Ми ћемо поправити недостатке туризма као туристичку инфраструктуру, информационе технологије и туризам, и хигијенско", додао је он.

То је, додао је, бити највећи изазов. Она се нада Индонезијски туризам ће расти брзо и постане ослонац индустрију Индонезији поред нафте, гаса и нафте длан.

ТКИ цонтрибуте Стате Фореигн Екцханге после другог по величини нафте и гаса
девизни потиче из Индонезије радника (ТКИ) и даље је на другом месту само у сектору нафте и гаса (нафта и гас).

У 2009. години страни радници мигранти кроз испоруку дознака у земље достигао УС $ 6.617 милијарди долара.

"Радници мигранти доприносе девиза други по величини после нафте и гаса", рекао је председник Тиме Схифт (ПАВ) Привредна комора (Кадин) Ади Путра Тахир у Националном семинару разоткрију Постављање и заштита радника у иностранству, Бидакара Хотел, Јакарта, Среда (2/6).

Он је рекао да је пласман политика и заштита радника Индонезије (ТКИ) још увек није оптимална. Дакле, он је рекао сређивању проблем пласмана и заштите радника миграната треба да се добро организована националног покрета и синергију.

"Очекујем да то буде национални покрет, уредан, заинтересоване стране морају ходати синергистички. Треба посебну пажњу од регрутације, пласмана, па чак и заштиту ", рекао је Ади.

Према Ади, број радника који раде у иностранству не може одвојити од радног односа од стране владе још увек ограничена. Стопа привредног раста је процењена на 6% још није подигао доступност радних места у земљи.

На основу података из Министарства спољних послова о броју радника који раде у иностранству достигао 3.246 милиона људи проширила широм многим земљама. Од тог износа до 2009. године случајевима проблематичних радника миграната достигао 69 004 људи.

Индонезија могли ставити страних радника (ТКИ) до 10 милиона људи, или око пет одсто становништва.

Ово је открио председник Сталног комитета о запошљавању вањских послова Привредне коморе, Нурфаизи, на семинару о радницима мигрантима у организацији Привредне коморе у Џакарти, у среду (2/6).

Нурфаизи који је и председник Удружења Цорпорате Сервицес Тки (АПЈАТИ) је у поређењу са Филипина, који је пут 10 одсто становништва на рад у иностранство.

"Резултати, Филипини раке размењују до 15 милијарди долара годишње и постане највећи произвођач целог девиза генерише Филипина владе", рекао је он.

У року од пет година, рекао је он, постављање радника миграната достигао четири милиона људи и има за циљ да се повећа на четири милиона људи у наредне две године.

"То је када се подржале све странке и доследну посвећеност владе", рекао је он.

Повећање броја радника миграната са растом од 21 одсто годишње, почев од 2004. године, који је износио 380 690 људи у 696 743 људи у 2007. години са земље дестинације Средњег истока и Азије и Пацифика.

Нурфаизи рекао је пласман радника миграната у неформалном сектору и даље доминирају 78 одсто, док су пласмани за азијско-пацифичком региону у формалном сектору могла достићи 52 одсто у последњих неколико година.

У принципу, каже он, постоје све већи број радника миграната који не само да виде као успех Тки пласмана програма, али и све већи број радне снаге која је пропорционална доступности радних места у земљи.

Наводећи податке Кемнакертранс, генерални директор протокола и конзуларне послове Министарства спољних послова, Лутфи Рауф директора, рекао да је било 2,8 милиона радника миграната у периоду од 2005-2009 са "дознаке" (дознака радника миграната у земљу) достигао је 6617 америчких долара у 2009. години на 69 004 радника миграната проблематична током 2009. године.

Током 2009. године, Министарство спољних послова, у сарадњи са Индонезије Представничког је успешно тражио испуњење основних права радника који имају проблеме у иностранству са основним правима прикупљени достигао 326 495 438 750 америчких долара и Сингапур долара.

У периоду јануар-мај 2010. године, Министарство спољних послова и Индонезијски Представници успешно омогућио испуњење основних права радника миграната онолико колико 156 416 долара, Рп185.736.941, Уједињени Арапски Емирати Дирхам 1.845, 4.800 Рииалс и 140.000 долара Сингапоре.

За случајеве радника миграната укључују заостале зараде, сексуално узнемиравање, плаћају ниже плате, малтретирања, убиства, радне незгоде, "трговина" (људима), имиграцију повреде, и тако даље.

Лутфи је рекао да су препреке на које су наилазили у заштити грађанина, између осталог, непоштовање правила и прописа, Влада Индонезије није имала билатералне споразуме са свим земљама радника миграната, слање илегалних раднике мигранте и раднике који нису компетентни.

Министар иностраних послова Марти Наталегава у расправи са Комисијом И Представничког дома, 2. децембра 2009. изјавио је да питање заштите грађана Индонезије у иностранству су приоритет Министарства спољних послова.


Индонезијски економија рангирање 9 оф тхе Ворлд
Медиаварга.инфо - Свјетска банка рангира Индонезија као 9. по величини економија у свету. Индонезије БДП до краја 2014. године достигла УС $ 2.55 трилиона. Ова позиција схифт УК БДП био само УС $ 2.4 трилиона.
Економска вредност се израчунава као резултат поређења куповне моћи роба или услуга у земљи, врсту робе, односно услуга које користе исту валуту у америчким доларима. Овај термин је познат као паритету куповне моћи (ППП). На пример, Економист методом израчунавања на основу цене Мекдоналдс, познат као "Тхе Биг Мац индекс".
ДБС банка економиста, Ганди Цахиади рекао је центар светске економије сада пребацује из Америке и Европе у Азију. Азији напредак отклонио идеју да је америчка економија је још увек највећи светски сила која покреће глобални раст. Према резултатима истраживања из ДБС, у будућности, Азија ће створити једнаке привредни гигант Немачка сваке три године. Први нови привредни гигант очекује се у 2023., други у 2031. и трећи у 2038.
РИ економска ће прећи Аустралија и Јужна Кореја 2030. године

Липутан6.цом, Џакарта - Економија САД (САД) предвиђен је наставио да покаже своју доминацију у 2030. У међувремену, економије неке земље у развоју су такође очекује да доживе налет док неким европским земљама ће заправо склизнути у нижег реда.

Према подацима америчког Министарства пољопривреде, земља Ујка Сему се очекује да остане лидера светске економије са бруто домаћег производа (БДП) у наредних 15 година је предвиђено да достигне УС $ 24.8 билиона долара, што је повећање од УС $ 8 трилиона у односу на предвиђања БДП-а у овогодишњем УС $ 16 8 трилиона.

У међувремену, у другом положају окупирана од стране Кине са свог БДП-а ће расти двоструко прогнозу за ову годину на УС $ 22.2 милијарди долара и помогне затворити економски јаз између САД и Азије у целини.

Треће место је заузео Индији се предвиђа да је само у 2015. завршио пети највећи БДП у свету. Док у наредних 15 година, Индија Очекује се да ће премашити Бразил, Енглеска, Француска, Немачка и Јапан. Међународни монетарни фонд (ММФ) је рекао да је земља ће имати највећу радну снагу у свету у наредних 15 година.

Док Јапан процени да мање сретни земаља. Јер после њена привреда порасла у 1990 и доживео стагнацији фазу, привредни раст у Јапану ће бити спор, због чега јапански рангирање пао на четврто на листи земаља са највећим привреде у свету до 2030. године.

"Јапан је важан лекција коју колико брзо можете да доживите сродне погоршања привредне структуре", рекао је ЈП Морган главни економиста Брус Касман а преноси Блоомберг, у недељу (04/12/2015).

Поред Јапана, Француска је такође предвидео да одустане од три позиције у Ранг 8 у ПБД од УС $ 3.3 трилиона долара и Италија је пао за два места на 11. позицију са БДП од УС $ 2.3 билиона.

У међувремену, предвиђено је да се рангирају 13 на листи земаља са највећим привреду са БДП од УС $ 2,1 трилиона у 2030. години, преко Аустралије на позицији 14 и Јужној Кореји на 15. позицији са БДП од УС $ 1.9 трилиона Индонезије економија.

"Постоји пуно неизвесности. Да ли је Кина у стању да расте 4 одсто и 6 одсто, постоје многе ствари које изгледају да би било у глобалној економији. Или да ли Индија могла порасти за 3 и 8 посто. То је велика разлика када их комбинујете на време стара ", рекао је он.

Све у свему, Јамајка је предвиђено да буде најнижи положај да баци чак 13 до 136 позиционира у 2030. Док Уганди ће постати земља са највећим напретком од 18 попео редове на позицију 91.


1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete