!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, November 22, 2015

Pachetul indoneziană politica economică va împinge economia mondială în vigoare

Plimbare nu a fost finalizat (382)

(Partea a trei sute optzeci și doi, Depok, West Java, Indonezia, 12 noiembrie de 2015, 19:05 pm)


Pachetul indoneziană politica economică va împinge economia mondială în vigoare

Președintele Indoneziei Joko Widodo a lansat un pachet de șase politicilor economice sunt de așteptat pentru a încuraja investițiile interne și externe a crescut, și de a stimula creșterea economică în mod egal în Indonezia.
Un exemplu de când economia națională a crescut doar de 4,5 la suta pe an, apoi în 2015 sectorul de pescuit a crescut de opt la sută, iar sectorul agricol a crescut cu o medie de peste 6 la sută, chiar dacă eliberarea de-al șaselea pachetului de politici economice și va fi urmată de Următoarea fază a pachetului de politici economice, atunci nu este posibil în anul 2030 Indonezia va depasi economia de Australia și Coreea de Sud, Indonezia și chiar și acum a depășit deja puterea economiei Regatului Unit și are potențialul de a fi clasat economia mondială nouă.
Acum este din nou în creștere rapidă economie din Asia se schimbă efectul economic al Statelor Unite și Europa. Acesta este motivul pentru Statele Unite au început mai scurt Asia și a început deplasarea apropierea sa economică în Europa și în Orientul Mijlociu, prin stabilirea de țări de cooperare economică Poros Trans Pacific.

Jokowi devenit sechestru Forța două axe World Economic

Beijing - Punerea în aplicare a summit-ului APEC în 2014 de la Beijing, China a devenit arena de interese între puterea două arborelui a economiei mondiale, Statele Unite ale Americii, pe de o parte cu China și Rusia, pe de altă. Președintele Joko Widodo (Jokowi), care sunt noi pe scena internațională a devenit un subiect de dispută între ele.

Americanii s-au alăturat Parteneriatului Trans-Pacific (Trans-Pacific de parteneriat / TPP). TPP este un acord de liber schimb, care a fost urmată de șaptesprezece țări din Asia-Pacific au fost urmate și de unele țări ASEAN, și anume Malaezia, Singapore, Brunei, și Vietnam.

În timp ce Rusia a intrat Asia-Pacific zona de liber schimb (zona de liber schimb de Asia Pacific / FTAAP) Acest. FTAAP este considerat ca un efort spre integrarea economiei regionale (REI) pentru prosperitate împărtășită în regiunea.

Președintele Republicii Indonezia Joko Widodo spus Indonezia nu a vrut să fie doar o tragere de piață pentru interesele economice ale țărilor mari care, dar cel mai important lucru este cooperarea poate oferi beneficii reale pentru Indonezia.

"Desigur, dacă ne uităm la interesele caute prieteni. Propria noastră constituție gratuit este activ. Vreau pentru a găsi prieteni oricine poate dong, ar denumit aici. Dar, cu un record de interes național, interesele poporului avem sub-unit ", a declarat președintele Jokowi, luni (11/10/2014) de noapte.

Neutralitate Jokowi clar vizibilă atunci când sesiunea foto cu liderii summit-ul APEC din 2014. Nu Jokowi stătea flancat de președintele american Barack Obama și președintele chinez Xi Jinping alianță și președintele rus Vladimir Putin.

"A fost un simbol, acesta trebuie să fie citit. Am devenit atât de sechestru Loh, ", a spus în timp ce descoperi Jokowi sensul din spatele poziția.


Având în vedere Parteneriatul Trans-Pacific
Aulia Rahman
Director Executif de studiu Centrale din Asia Pacific (CSAP)
Vizita Jokowi președintelui în Statele Unite ridică o mulțime de speculații, mai ales că declarația președintelui care își exprimă dorința de a adera la Parteneriatul Trans-Pacific (TPP).

Este o mulțime de oameni cred că politica externă față de Indonezia este în prezent poziția în Statele Unite ale Americii.

Dar, în afară de dorința de a adera la CTE sau nu, ar trebui să știm că astăzi, recipientul pentru țările din regiunea Asia-Pacific este foarte necesar pentru cooperare și dezvoltare economică.

"Dar, în afară de dorința de a adera la CTE sau nu, ar trebui să știm că astăzi, recipientul pentru țările din regiunea Asia-Pacific este foarte necesar pentru cooperare și dezvoltare economică"

Organizațiile Asia-Pacific nu ar trebui să reprezinte agenda politică o anumită țară, ci mai degrabă crearea unui sentiment de egalitate între fiecare țară, astfel încât să poată beneficia de o dată la statele membre.

Deci, se pune întrebarea de a răspunde la declarația președintelui Jokowi care doresc să se alăture CTE este despre ceea ce beneficii strategice care pot fi generate pentru Indonezia?

Înainte de a răspunde acest caz, desigur, avem nevoie pentru a sonda mai adânc cu privire la potențialul de ceea ce este deținut de Indonezia în arena internațională.

Astăzi știm că economia globală este trecerea de la Oceanul Atlantic la epoca de epoca Pacific astfel indirect rolul țărilor din Asia-Pacific să fie foarte calculat. Și Indonezia este acum una dintre cele mai potențialul de a deveni un jucător important în regiunea Asia-Pacific.

Interes în diverse țări s-au dovedit remorcher de război între forțele economiei globale pentru a obține atenția Indonezia. Una dintre ele se face prin oferind o varietate de fonduri de investiții, pentru a facilita agenda de dezvoltare a țării.

O poziție potențial geopolitic Indonezia este foarte strategic pentru a avea patru din cele nouă punctul de șoc (strâmtoare îngustă), care a devenit principalele culoarele maritime ale comerțului mondial, care este Strâmtoarea Malacca, Strâmtoarea Sunda, strâmtoarea Lombok și Strâmtoarea Makassar.

Trecerea la economia regiunea Asia-Pacific a crește în mod indirect volumul de distribuție de mărfuri în regiunea Asia-Pacific. Acest lucru face ca țările industrializate se bazează tot mai mult pe poziția strategică Indonezia.

Când Indonezia a fost pregătit de infrastructură și de sistem de distribuție, desigur mempuni dependență economii solide vor consolidat din ce în ce.

Acest lucru este văzut de Jokowi cu Indonezia ca o lume maritim de declanșare pivot. Pentru a realiza acest lucru, Indonezia necesită dezvoltarea corespunzătoare a infrastructurii maritime.

Pentru a realiza construirea infrastructurii maritime este în mod clar nevoie de fonduri importante de investiții. Indonezia trebuie să îmbrățișeze țări să participe și realizarea potențialului de Indonezia ca axă maritim din lume.

Pe de altă parte, se află în regiunea Asia-Pacific, care a fost mult timp trezit soliditasnya anume ASEAN. Pe de altă parte, Indonezia este una dintre cele mai influente țări din regiune ASEAN, care are o sansa de a construi un nou puteri economice din epoca Asia-Pacific.

ASEAN obiective solide realizare economică măsurabilă este înfricoșător pentru o varietate de țări puternice din lume. Prin urmare, capacitatea de a se regrupa Indonezia în ASEAN va determina puterea de negociere a Indonezia în ochii lumii.

Cu atât puterea de negociere a Indonezia, cu atât mai mare posibilitatea de a vorbi la Indonezia organizațiilor internaționale.

"Cu atât puterea de negociere a Indonezia, cu atât mai mare oportunitate pentru Indonezia a vorbi la organizații internaționale"

Așa că atunci când mă voi întoarce la revizuirea Parteneriatului Pacific Trans de la începuturile sale, de fapt, să fie văzută ca o oportunitate sau o amenințare.

Oportunități pentru succesul agendei interne ar putea fi obținute, dar, de asemenea, nevoie de condițiile prealabile corecte.

Indonezia trebuie să fie conștienți că, atunci când joacă în arena de regiune, cum ar fi acest lucru trebuie să rămână la pământ în ASEAN. ASEAN este punctul de plecare cel mai potrivit înainte de a merge mai departe în parteneriat Pacific Trans.

Deoarece ASEAN este de așteptat să fie "european" al Asia va fi centrul economic al Asia-Pacific. Pe această conștientizare, în cazul în care Indonezia vrea să se extindă cooperarea în acest sens a Parteneriatului Pacific Trans, Indonezia ar trebui să analizeze cu atenție măsura în care poziția de negociere Indonezia în cadrul organizației.

Vedem că Parteneriatul Pacific Trans este condus de Statele Unite, unde a devenit un pas de echilibrare pe influența Chinei în regiunea Asia-Pacific.

În mod logic, atunci când s-au alăturat Parteneriatului Indonezia Pacific Trans este deschiderea ușilor de cooperare cu Statele Unite și aliații săi.

Poate aici se află politica libere și active, fiind jucat de președintele Jokowi. Pentru a face ca Indonezia axa a lumii maritime, Indonezia ar trebui să poată să îmbrățișeze țările mari.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că nu putem face rapid o decizie de a adera sau nu cu acest parteneriat Pacific Trans. Din cauza lipsei de claritate în ceea ce privește acorduri de cooperare, deoarece vor fi luate.

Cel puțin există două lucruri care vor fi pe ordinea de zi a Parteneriatului Pacific Trans că dereglementarea export-import, ceea ce înseamnă extinderea piețelor și fluxul de investiții mai ușor.

Atunci când se analizează potențialul în Indonezia astăzi este de fapt nevoia cea mai urgentă este dezvoltarea infrastructurii maritime.

Decizia sau nu să se alăture Parteneriatului Pacific Trans trebuie să se bazeze pe puterea de Indonezia în ASEAN, precum și să sprijine dezvoltarea infrastructurii de maritime.

Președintele Joko Widodo anunțat un pachet de politici economice
(BBC) - pachet de politici destinate să se mute înapoi economie
Președintele Joko Widodo anunțat pachet de politici economice care conține trei etape în palatul prezidențial miercuri (09/09).
Al treilea pas include un impuls de a competitivității industriei naționale prin dereglementare, de aplicare a legii și certitudinea afaceri.
Președintele a declarat că există 89 de norme revizuite de la 154 propuse. "Deci, acest lucru ar putea consolida coerența și taie reglementările care împiedică industria", a spus președintele.
Al doilea pas este de a accelera proiectul strategic național elimina blocajul, furnizarea de permise, finalizarea layout-ul, iar accelerația de bunuri și servicii.
În cele din urmă, președintele încearcă să crească investițiile în sectorul imobiliar.
"Pachetul de politică economică va stimula sectorul real. Cred că prima etapă a pachetului de politici economice va consolida industriei naționale, dezvoltarea de micro industrii, pentru a facilita schimburile comerciale inter-regional, stimularea turismului, îmbunătățirea bunăstării pescarilor", a spus el.
Președintele a declarat că pachetul de politici economice este primul pachet lansat. Al doilea pachet, potrivit ministrului de Coordonare pentru economie, Nasution, vor fi anunțate în a patra săptămână a lunii septembrie.
Economiei rurale
Printre o serie de măsuri numit președintele, este un efort de a muta economiei rurale prin accelerarea și simplificarea utilizării fondurilor sat pentru dezvoltarea infrastructurii intensivă a forței de muncă.
Anterior, Declarația Guvernului asupra Proiectului de Lege cu privire la proiectul de buget 2016, înainte de membrii MPR / DPR, in august anul trecut, alocațiile bugetare și transferurile către regiuni și sate vor fi îmbunătățite, astfel încât mai mare decât cheltuielile ministerelor și agențiilor.
În proiectul de buget 2016, cheltuielile guvernamentale centrale va ajunge la miliarde de Rp 1339.1, cu detalii de ministere și agenții de cheltuieli atinge Rp780,4 trilioane și cheltuieli ministerelor și agențiilor de Rp558,7 trilioane non.
Transferul de fonduri regionale și rurale a ajuns la miliarde de Rp 782, 2. Fondul este format din bugetul de transfer regional pentru Rp735,2 trilioane și sătești fonduri ajuns Rp47 trilioane de dolari.

Dezvoltarea infrastructurii este de așteptat să conducă economia satului.
Bunăstarea pescari
Când și-a exprimat pachet de politici economice, de asemenea, menționat, de asemenea bunăstarea pescarilor. Coordonator economic ministrul Nasution a declarat că ar fi o politică de GPL pentru pescari.
Nasution subliniat că, dacă un pescar pe mare petrecut 30 de litri de motorină în valoare de Rp207.000, apoi folosind un instrument Convertor pescari GPL va numai problema Rp62.100. Așa că, atunci când acesta devine pescar pește 10 kg, presupunând în valoare de Rp20,000 per kg, el va primi un profit de Rp137.900.
"Aceasta va crește producția de pește capturat în același timp îmbunătățind bunăstarea pescarilor", a spus Nasution.
Este de așteptat să-i elibereze un pachet de politici economice, veniturilor publice va crește puterea de cumpărare a consolidat.

Politica economică pachet volum două licențiere tapiterie
Potrivit Bloomberg, rupii față de dolarul american marți (09/29) au atins Rp14.818 pe $ 1.
Guvernul indonezian a lansat două etape ale pachetului de politici economice conține o serie de măsuri pentru a rezolva obstacolele din calea investițiilor și de acordare a licențelor.
Măsurile au fost anunțate, în conformitate cu domeniul de activitate un număr de ministere, printre care Ministerul Mediului și Pădurilor și Ministerul de Finanțe, marți (29/09).
La Ministerul Mediului și Pădurilor, de exemplu, cererile ministrul Siti Nurbaya va face patru permit utilizarea lemnului în producția de pădure într-o licență numit "Permis Utilizarea lemnului".
Mai târziu, în domeniul Ministerului Finanțelor, ministrul Bambang Brodjonegoro spus ar oferi stimulente fiscale pentru exportatorii de flori care să păstreze veniturile la export (DHE) în băncile din țară pentru o perioadă lungă de timp.
Lansarea pachet economic vine pe fondul scăderea stocurilor și a cursului de schimb.
Potrivit ministrului coordonator pentru Nasution Economiei, pachet de politici volumul doi este axat pe confort și facilități fiscale pentru a încuraja fluxul de investiții în Indonezia.
"Nu avem nevoie de o mulțime acum, ceea ce este lovitură importantă. O lovitură că investițiile serviciu rapid", a spus Nasution.
Secretarul Cabinetul Pramono Agung a declarat că guvernul central va instrui autoritățile locale pentru a scurta procesul de a face o licență de afaceri.
"Toate acestea este de a oferi un semnal pozitiv pentru comunitatea și țările vecine care prieteni din Indonezia cu oricine care vrea să investească în Indonezia", a declarat Pramono.
Două etape ale pachetului de politici a fost eliberat la trei săptămâni după primul pachet de politici a fost lansat la data de 9 septembrie anul trecut.
Primul pachet include un impuls de a competitivității industriei naționale prin dereglementare, de aplicare a legii și certitudinea afaceri.
Pachetul vine pe fondul slăbirea rupii. Potrivit Bloomberg, rupii față de dolarul american marți (09/29) au atins Rp14.818 pe $ 1.
Trei puncte legate de volumele pachet economice 3
Guvernul a anunțat Jokowi volum pachet economic 3. Cum conținutul pachetului sunt complete?

Secretarul Cabinetul Pramono Agung livrat anunțul introductivă politică economică Pachetul III, la Oficiul prezidențial, Jakarta, 7 octombrie
Secretarul Cabinetul Pramono Agung livrat anunțul introductivă politică economică Pachetul III, la Oficiul prezidențial, Jakarta, 7 octombrie

Jakarta, Indonezia - Echipa economică a președintelui Joko "Jokowi" Widodo anunțat volume pachete economice saptea 3, miercuri, octombrie. Mesajul consolideze competitivitatea mediului de afaceri în mijlocul crizei economice.

"Noi credem" lovitură "acest al treilea pachet de politici la nivel. Momentum ne simțim astăzi, în cazul în care rupii a consolidat în mod semnificativ ", a declarat șeful de cabinet al Pramono Agung Wibowo, la Palatul de Stat miercuri după-amiază.

Ministrul Coordonator economică Nasution adăugat că, în al treilea volum al acestui pachet este de nici un stimulent pentru a reduce costurile companiei.

Aici, trei aspecte importante legate de pachetul economic.

O scădere a prețului de păcură (BBM), gaz, electricitate și

Prețul carburantului pentru aviație, gaz petrolier lichefiat (GPL) 12 kilograme, Pertamax și eficientă Pertalite jos de la o oct 2015.

Prețul motorinei a fost redus cu Rp 200 pe litru, astfel încât prețul de vânzare cu amănuntul de tipuri de combustibili diesel subvenționate va fi Rp 6700 per litru.

O scădere a prețului motorinei se va aplica, de asemenea, de tipul de combustibil de motorină non-subvenționat.

Majorare de preț de combustibil rămâne la Rp 7400 per litru (Java, Madura, Bali) și Rp 7300 (în afara de Java, Madura, Bali). Noul preț este valabil din octombrie până în decembrie 2015.

Prețurilor la gaze. Pretul pentru fabrica de la noi domenii de gaze sunt stabilite în conformitate cu puterea de cumpărare a industria îngrășămintelor, care sa ridicat la US $ 7 MMBtu (milioane de unități termice britanice). În timp ce prețul gazului pentru alte industrii (cum ar fi petrochimică, ceramică, etc.) vor fi reduse în conformitate cu capacitatea industriilor respective.

Reducere de preț de gaz este posibil de eficiența sistemului de distribuție a gazelor, precum și o reducere a veniturilor de stat, sau veniturile nefiscale (nefiscale) de gaz.

Cu toate acestea, guvernul consideră că scăderea prețurilor la gaze nu va afecta suma de venituri care devin parte a companiei de gaze de cooperare contract. O scădere a prețului gazelor pentru industrie va fi eficient 01/01/2016.

Prețului energiei electrice. Ratele de energie electrică pentru clienții industriali și I3 I4 se va diminua cu 12 USD - USD 13 pe kWh ca urmare a scăderii prețului petrolului (Automatic ajustare a tarifelor). Rata de actualizare va fi dat pana la 30 la suta din consumul de energie electrică la miezul nopții (23:00) până dimineață (08:00), în cazul în care încărcarea sistemului de energie electrică este redus.

Stimulente guvernamentale întârziere de plată a factura la electricitate cu pana la 40 la suta din factura de energie electrică primele 6 sau 10 luni, iar industria se poate achita treptat. Acest lucru este valabil în special pentru industriile intensiv forța de muncă, precum și competitivitatea industrială este slab.

Credit de afaceri de expansiune antreprenorii receptor Poporului (KUR)

Pentru a îmbunătăți accesul antreprenorilor la credite bancare, prin intermediul programului KUR, Guvernul a redus rata dobânzii de la KUR aproximativ 22 la suta la 12 la suta.

În pachetul de această politică, familiile care au un venit constant, pot primi KUR pentru sectorul de afaceri productive.

Cu această politică, băncile Kur eforturile pro-active de condus pentru a oferi persoanei în cauză, astfel încât va crește participanții KUR încurajând în același timp dezvoltarea de noi antreprenori.

Simplificarea clearance teren în activități de investiții

În sectorul de teren, Ministerul Agricole și Amenajării Teritoriului / Agenția Națională Land, revizuirea Regulamentului nr 2 2,015 pentru standarde și reglementări de servicii agricole, spațială și Land a activității de investiții.

Unii nou acord substanțe care include lucruri cum ar fi:

o. Obține solicitant informații cu privire la disponibilitatea de teren (original 7 zile la 3 ore);

b. Toate cererile sunt înregistrate ca o formă de certitudine pentru solicitanții de disponibilitatea și utilizarea terenurilor planurile. Scrisori publicat în termen de 3 ore.

c. Integralitatea principiilor de acordare a licențelor acordate în formă, propunerea, înființarea companiei, asupra drepturilor funciare fi o condiție prealabilă pentru începerea activităților de teren. Există o cerință care poate fi urmat cu înainte de emiterea Decretului privind utilizarea drepturilor funciare.

d. Perioada de timp de întreținere (cerință ar trebui să fie completă):

Hak Guna Usaha: de la 30-90 zile pentru 20 de zile lucrătoare (până la 200 de hectare), sau 45 de zile lucrătoare (> 200 de hectare)
Extinderea / Reînnoirea HGU: de la 20-50 zile la 7 zile lucrătoare (până la 200 de hectare), sau 14 de zile lucrătoare (> 200 de hectare)
Cerere de brokeraj / Dreptul de a utiliza: de la 20-50 de zile lucrătoare la 20 de zile lucrătoare (până la 15 de hectare) sau 30 de zile lucrătoare (> 15 ha)
Extinderea / reînnoire brokeraj / Dreptul de a utiliza: de la 20-50 zile lucrătoare până la 5 zile lucrătoare (până la 15 de hectare) sau 7 zile lucratoare (> 15 de hectare)
Drepturi Teren: 5 zile lucrătoare pentru a 1 zi lucratoare
Soluționarea plângerii: 5 zile lucrătoare la 2 zile lucrătoare
e. Într-o prelungire a drepturilor de utilizare a terenurilor s-au bazat pe evaluarea gestionarea și utilizarea terenurilor (inclusiv vasta de audit) de către țara în cauză nu mai sunt folosite ca cerințele inițiale petiției.

Senior viceguvernator al Băncii Indonezia Adityaswara Mirza a declarat că situația actuală a pieței financiare sa îmbunătățit din cauza unor factori externi și interni.

Factorii externi, Mirza a declarat că cifrele de economia Statelor Unite se confruntă cu un pic de slăbiciune, în special în sectorul forței de muncă. Un alt lucru este consecința o creștere a ratelor dobânzilor au început să se schimbe. "Inițial mulți participanți pe piață prezice o creștere a ratei dobânzii Fed în luna octombrie sau decembrie, dar se pare că a schimbat predicția lui de trimestrul 1 sau două anul viitor", a spus Mirza.

Această schimbare a condus la inversarea, astfel încât speculatorii care cu câteva luni mai devreme au cumpărat de dolari mai devreme, este acum de a reduce pierderile.

Pentru factori interni, piața a răspuns pozitiv la pachetul de politici kkonomi primul, al doilea, și al treilea. Aceste pachete arată angajamentul guvernului de a reforma economică.

"Pe termen lung, pachetul de politică care ar fi capabil de a reduce inflația", a spus Mirza.
Guvernul a lansat al patrulea pachet de politici economice
Lucrătorilor de asistență socială să devină punctul central al pachetului de politici de data aceasta
Jakarta, Indonezia - Guvernul a lansat un pachet de patru volume de politică economică pe joi cincisprezece-10, 2015. Accentul principal în pachet de politici de data aceasta este bunăstarea lucrătorilor și dezvoltarea micro, mici și mijlocii (IMM-uri).

Pentru a asigura bunăstarea lucrătorilor, guvernul va pune în aplicare o nouă formulă pentru a calcula cantitatea de salariul minim provinciei (UMP)

"Există statului de a asigura lucrătorilor a nu cădea în salariul scăzut, dar, de asemenea, angajatorii au asigurarea", a declarat ministrul de Coordonare pentru Nasution Economiei în conferința de presă.

În ceea ce privește dezvoltarea sectorului IMM-urilor, pemerintahkan plan de distribuție a propus din nou să se relaxeze de credit Poporului de afaceri (KUR) și oferi împrumuturi de capital de lucru pentru IMM-uri producătorii de bunuri de export.

Iată câteva puncte în al patrulea pachet de politici economice prezentate de Nasution, ministrul Muncii și Ministrul Finanțelor Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Ministrul Coordonator pentru Nasution Economic:

1. salariile lucrătorilor merge cu siguranță în fiecare an.

2. Statul există pentru a ajuta lucrătorii reduce povara costului vieții sale cu o plasă de siguranță în formă de eliberare a care Indonezia Smart Card și Card Indonezia sănătos.

3. Formula UMP: salariile minime în acest an, plus rata inflației și creșterea economică (în procente). Această formulă nu se aplică în cele opt provincii care salariul minim actual este încă sub nevoilor de trai (KHL).

Pentru opt din provincie, se va acorda o perioadă de tranziție de patru ani. Timp de patru ani, salariul minim nu va dobândi o creștere suplimentară pentru a compensa pentru marja cu o valoare de KHL

Ministrul de muncă Hanif Dhakiri:

1. Evaluarea nevoilor de trai (KHL) vor fi efectuate o dată la cinci ani. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit unui sondaj al Biroului Central de Statistică (BPS), modificări ale modelelor de consum a avut loc o dată la cinci ani.

2. În viitor, nu există nicio obligație pentru compania pentru a stabili structura și scara salariilor. Aceasta înseamnă că salariile ar trebui să fie considerate printre vârsta, competența, educația, realizarea de lucru și performanța. Acesta va fi reglementată în regulament.Ministrul Finanțelor Bambang Brodjonegoro:

1. Referitor la împrumuturile de capital circulant pentru IMM-uri producătorii de bunuri de export, exporturile indoneziene agenție de finanțare (LPEI) au făcut de cartografiere. Rezultatul există 30 de companii care au potențialul de a obține împrumuturi de capital de lucru.

Stimulente fiscale Deci Focus pachetului de politici economice volumul V
Pachetul de politici economice Guvernul va continua să consolideze stabilitatea economică pe fondul criză economică mondială care a afectat, de asemenea, Indonezia, a afirmat președintele Joko Widodo a declarat, după o reuniune a cabinetului limitat pe joi după-amiază (22/10).
Ministrul Nasution pentru Afaceri Economice în biroul președintelui a anunțat un pachet de politici economice vol 5, în Jakarta joi, 22-10-2015 (VOA / Andylala).
Ministrul Nasution pentru Afaceri Economice în biroul președintelui a anunțat un pachet de politici economice vol 5, în Jakarta joi, 22-10-2015 (VOA / Andylala).


Pachetul de politici economice 4 Focus Salariile problemă și Poporului de credit de afaceri

JAKARTA
Guvernul a emis un pachet de politici economice de cinci volume pentru a stimula economia națională. Pachet de politici care se concentrează pe stimulente guvernamentale legate de reducerea impozitelor.

Ministrul Economiei Nasution la biroul prezidențial din Jakarta, joi (22/10) a spus prima politică este o chestiune de stimulente de reducere a impozitului în reevaluarea activelor companiei, atât în întreprinderile de stat (ÎS) și petreceri private. Nasution a declarat în timpul societatea nu vrea să facă reevaluarea activelor, deoarece rata de impozitare este destul de mare. Iar el a spus, în cazul în care reevaluarea activelor se face, în special pentru activele imobiliare, se poate face valoarea activelor companiei a crescut.

"Ei bine, dacă o fac reevaluare, atunci, aceasta va crește capacitatea lor. Se va crea capacitatea și performanța financiară a crescut cu o cantitate semnificativa. De fapt, el a fost în ultimii ani poate face un profit mai mare. Total active va crește. Spune 100%, sau 200 %, ar putea fi mai mult ", a spus Nasution.

Același lucru a fost transmis de către ministrul de Finanțe Bambang Brodjonegoro, precizând reevaluarea este o reajustare a valorii activelor societății, în conformitate cu valoarea justă curentă. Bambang explicat, de obicei, impozitul pe venit (TVA) în scopul reevaluării activelor raportat 10 la sută, dar rata de tăiat-o anumită perioadă.

"Pentru contribuabilii (WP), în momentul depunerii reevaluarea activelor până la 31 decembrie, 2015, cantitatea de tarife speciale finală reevaluare impozitul pe venit este de la normal la 10% la 3%. Dacă prezentat în perioada 1 ianuarie-treizeci iunie 2016, valoarea taxei este de 4%. La depunerea 1 iulie până la 31 decembrie, 2016, suma finală a ratei special a impozitului pe venit până la 6% din reevaluare ", a spus Bambang.

Pentru al doilea politica în volum pachet 5 este eliminarea dublei impuneri pentru contractul de investiții colective a fondurilor de investiții imobiliare sau cunoscut sub numele de REITs (Real Estate Investment Trust). Potrivit Bambang include titlurile ordinare emise de societatea pe cauțiune sau active suport, cum ar fi proprietatea sau infrastructura.

Bambang a adăugat: "Cu PMK că vom petrece în curând săptămâna viitoare, atunci pentru evitarea dublei impuneri, în special pentru companiile cu un scop special akandihilangkan fi impozitul unic. Deci, este de așteptat prezența acestui instrument KIK DIRE pot apărea pe piața de capital indoneziană, și de a atrage investiții pentru Acest lucru a fost realizat în străinătate. "

Între timp, Autoritatea Serviciilor Financiare (FSA) a emis, de asemenea, o nouă politică care este axat pe sistemul bancar islamic. Președinte al Consiliului Comisarilor FSA, Muliaman D. Hadad, noua politică este important, deoarece patru pachet de politici anterior eliberat de FSA, Banca Indonezia (BI), iar guvernul a fost încă să ajungă la întregul sector financiar.

Potrivit Hadad, industria Sharia nu a primit o porție.

"În primul rând, este ușurința de produse și activități ale băncilor islamice. Mecanismul de acordare a licențelor și a cheltuielilor de produse islamice va fi ușor. Cu disederahanakan, atunci nu este nevoie să ceară permisiunea trebuie să trimită o scrisoare, din cauza produselor Sharia va fi codificate într-o carte. În cazul în care produsele există deja, nu este necesar licență din nou, doar un raport, ", a spus el.

Mecanism de acordare a licențelor de alte produse incluse în domeniul de aplicare al Sharia în continuare Hadad, includ sharia amanet aur, care, de asemenea, nu trebuie să ceară permisiunea.

Într-o conferință de presă la care au participat mai mulți miniștri, inclusiv Ministrul Economiei Nasution, ministrul coordonator pentru Maritime Rizal Ramli, guvernator al Băncii Indonezia Agus Martowardojo, ministrul de finante Bambang Brodjonegoro și președinte al Financial Services Authority FSA Hadad Hadad a fost - Președintele Joko Widodo a declarat că guvernul va face tot posibilul pentru a consolida stabilitatea economică pe fondul criză economică mondială care a afectat, de asemenea, Indonezia.

De asemenea, președintele asigură pachet de politici economice a guvernului va continua.

"Prin urmare, pachetul va continua să procedeze cu Banca Indonezia, de asemenea, cu FSA. Din 1,2,3,4,5 va fi continuat cu 6,7,8 poate de până la 100. Poate până la 300 200. Poate știu câta. Dar clar, coerența din timpul nostru este a vrut să dea o impresie puternică că intenția noastră de a transforma fundamentele economiei naționale. care, desigur, ne dorim publicului și întreprinderile știu că vom continua să lucreze regulament mereform și birocratizare, ", a spus președintele. (VOA)

Pachet economic al șaselea pentru "suburbie"
Zone economice speciale sunt de așteptat pentru a revigora economia în zonele rurale.
Șase etape ale pachetului de politici economice, printre altele, în regia într-o încercare de a muta economia într-o suburbie, a declarat ministrul afacerilor economice Nasution.
În plus, ministrul de Coordonare (Coordonator) Afaceri Economice Nasution declarat pachet de politici economice de data aceasta, de asemenea, să se concentreze pe impozite, managementul resurselor de apă, și medicamente.
"Pur și simplu pune, prin acest pachet, există unele zone din suprafața determinată a fi zona Special Economic (SEZ), al cărui scop principal este de a procesa resursele existente în regiune și dincolo", a declarat Nasution la biroul său, joi (5/11) .
Zone economice speciale

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke și Tanjung Api-api (Sumatra de Nord)
Palu (Central Sulawesi)
Bitung (North Sulawesi)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (North Maluku)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Acum, aceste opt zone economice stabilite prin reglementări guvernamentale în domenii specifice care vor fi dezvoltate, și anume Tanjung Lesung în provincia Banten, Sei Mangke și Tanjung Api-api (North Sumatra), Palu (Central Sulawesi), Bitung (North Sulawesi), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (North Maluku), și Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Scutire de taxe
În zonele economice speciale, care sunt prevăzute diverse facilități de stimulente fiscale, în special industriile care prelucrează resurse locale în jurul KEK și îndeplinesc cerințele specificate.
"Acest lucru este de a încuraja alinierea afaceri și industrie clima este bun", a spus Nasution.
Nasution a declarat ca politica de data aceasta de asemenea include gestionarea resurselor de apă, precum și problemele legate de consumul de droguri și produse alimentare sunt manipulate BPOM.
Guvernul președintelui Jokowi până acum a lansat un pachet de șase politicii economice.
Privind guvernanța a resurselor de apă, guvernul își bazează politica pe o decizie a Curții Constituționale, care nu permite gestionarea comercială a resurselor de apă de către sectorul privat.
Cu toate acestea, în cazul în care decizia Curții jos, guvernul a dat permisiunea de a o varietate de companii, nu doar compania apă îmbuteliată.
Prin urmare, a spus Nasution, companiile vor continua să funcționeze în conformitate permisiuni "până la expirarea licenței sau până când nu există o nouă legislație".
Despre regulamentul Food and Drug, Nasution expune import de droguri de licență simplificare.
Acesta este un pachet de șase politicile economice implementate de către guvernul de la președintele Jokowi face Cabinet prombakan.
Prim moment Diiluncurkan, Nasution a declarat că pachetul de reforme economice necesare pentru a conduce înapoi economia incetineste.

MĂRFURI AGRO 5 Indonezia la nivel mondial
Ar trebui să fim mândri apoi unele produse agricole și plantații Indonezia este foarte global. Pe fondul revărsarea actual al importurilor de bunuri de consum din strainatate, agricultură și produse de bază plantație este încă o marfă în arena internațională. De data aceasta vom lua în considerare un pic despre 5 produse agricole și de plantație indoneziene în întreaga lume.

Ulei de palmier
Indonezia am pus ca un producător de ulei de palmier brut din lume. În 2011 Indonezia domină piața mondială de ulei de palmier brut cu 47% a depăși Malaezia pe locul 2 cu 39%. Exporturile de ulei de palmier ar putea contribui de schimb valutar țării din 14 miliarde de dolari în 2010 și este de așteptat să crească în mod semnificativ de la an ketahunnya.

2. Condimente

Din timpuri imemoriale, Indonezia este renumita pentru condimente sale. Plante aromatice care prospera in Indonezia pentru a atrage alte națiuni la menguasainnya. Este inevitabil că, în ultimii multe națiuni străine bogate ca rezultat al condimente din Indonezia, care are o valoare foarte mare. Până în prezent, Indonezia este un exportator major de condimente din lume, inclusiv nucsoara (nr. 1), scorțișoară (nr. 1), cuisoare (nr.1) și piper (nr. 2).

3. cacao

Indonezia este nr 3 în lume, după cacao Coasta de Fildeș și Ghana. Producție continuă să crească, în medie, de 3,5% pe an, până în 2014 guvernul a fost angajat pentru a învins cele două țări pentru prim rang ca cel mai mare producător de cacao din lume. În 2010 producția de cacao indonezian a ajuns la 574 mii tone, a reprezentat 16% din producția mondială de cacao, în timp ce Coasta de Fildeș, în primul rang cu 1,6 milioane de tone, a reprezentat 44%.

4. cauciuc

Indonezia se afla pe locul al doilea, după Thailanda ca un furnizor de cauciuc brut. Nu este menționăm Indonezia ca guma lume arabă. În ciuda pierde în ceea ce privește numărul și productivitatea plantațiilor de cauciuc, dar de cauciuc indonezian touted ca o victorie de calitate peste cauciucul din Thailanda. În 2011, producția de cauciuc în Indonezia a ajuns la 2,8 milioane de tone.

5. Cafea

Indonezia în prezent pe locul al treilea ca producător de cafea lume în Brazilia și Columbia. Producția de cafea Basarnya Indonezia pe an, în medie, aproximativ 600 de mii de tone. Din această cifră Indonesia poate furniza 7% din cafea din lume.
Producerea de schimb sprijin
Menpar spus Indonezia superioară în ceea ce privește destinațiile turistice, prețul de turism si prioritati competitive.

Indonezia Deci producătorii sectorul turismului sprijin DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonezia (Michele Westmorland / Corbis)
Ministrul Turismului Arief Yahya a declarat că guvernul re-stabili turismului ca sector major, cu un sector de conducere pentru de schimb valutar salariat Indonezia.

Acesta este situat la o reuniune specială închisă a turismului în Bogor Palatul Prezidențial, luni (16/2), și prezentate la deschiderea Conferinței Naționale a Asociației indoneziene hoteluri și restaurante, marți (17/2).

"Impactul unei astfel de determinare, în cazul în care regiunea este setat pentru a fi un domenii strategice naționale, sectorul ar sprijini un plan care, de exemplu, Ministerul Lucrărilor Publice va stabili drumuri", a spus el.

El a adăugat că Indonezia are de fapt avantaje în ceea ce privește destinațiile turistice, prețul de turism si prioritati competitive.

În timp ce pe de altă parte, Ariel relevat de Travel Data și Indicele competitiv Turismului întocmit de Forumul Economic Mondial, Indonezia este pe rangul 70 de 140 de țări.

"Vom repara deficiențele de turism ca infrastructura de turism, tehnologia informației și Turismului, precum și de igienă", a adăugat el.

Acest lucru, a adăugat el, să fie cea mai mare provocare. Se spera turismul indoneziană va crește rapid și să devină o industrie sprijin de Indonezia în plus față de petrol, gaze naturale, și ulei de palmier.

TKI Contribuie valutare ale statului după al doilea cel mai mare de petrol și gaze
de schimb valutar derivate din Muncitori indoneziene (TKI) încă pe locul al doilea numai la sectorul de petrol și gaze (petrol și gaze).

În 2009, lucrătorii migranți străini numai prin livrarea de remitențe în țară a ajuns la US 6617000000 $.

"Lucrătorii migranți contribuie la schimbul valutar al doilea cel mai mare după petrol și gaze", a declarat președintele Time Shift (PAW) Camera de Comerț și Industrie (Kadin) Adi Putra Tahir la Seminarul National descoperi amplasarea și protecția lucrătorilor în străinătate, la Bidakara Hotel Jakarta, Miercuri (2/6).

El a spus plasarea politică și protecția lucrătorilor indoneziene (TKI) nu este încă optim. Deci, el a spus modernizarea problema de plasare și protecție a lucrătorilor migranți ar trebui să fie bine organizată mișcare națională și sinergia.

"Mă aștept ca acest lucru să fie o mișcare națională, curat, părțile interesate trebuie să meargă sinergie. Nevoie de o atenție specială din partea de recrutare, plasare, și chiar de protecție, ", a spus Adi.

Potrivit Adi, numărul de lucrători care muncesc în străinătate nu poate fi separată de ocuparea forței de muncă de către guvernul este încă limitată. Rata de creștere economică este estimată la 6% nu este încă ridicat disponibilitatea de locuri de muncă în țară.

Pe baza datelor de la Ministerul Afacerilor Externe al numărul de lucrători care muncesc în străinătate a ajuns la 3.246 milioane de oameni răspândite în mai multe țări. Din această sumă de 2009 de cazuri de lucrătorilor migranți cu probleme a ajuns la 69 de persoane 004.

Indonezia ar putea pune la lucrătorii străini (TKI) la 10 de milioane de oameni, sau aproximativ cinci la suta din populatie.

Acest lucru a fost evidențiat de către președintele Comitetului permanent pentru ocuparea forței de muncă de afaceri externe a Camerei de Comerț, Nurfaizi, la un seminar pe lucrătorii migranți organizate de Camera de Comerț din Jakarta, miercuri (2/6).

Nurfaizi care este, de asemenea președinte al Asociației de Corporate Services TKI (APJATI) a fost comparat cu Filipine, care a pus 10 la sută din populație să lucreze în străinătate.

"Rezultatele, Filipine punctată schimb de până la 15 de miliarde de dolari pe an și a devenit cel mai mare producător al întregii schimb valutar generat de guvernul filipinez", a spus el.

În termen de cinci ani, a spus el, plasarea lucrătorilor migranți a ajuns la patru milioane de oameni și este orientată pentru a crește la patru milioane de persoane în următorii doi ani.

"Atunci susținută de toate partidele și angajamentul guvernului consecvent", a spus el.

Creșterea numărului de lucrători migranți, cu o creștere de 21 la suta pe an, începând din 2004, care sa ridicat la 380 de la 690 de persoane în 696 743 de persoane în 2007, cu țara de destinație din Orientul Mijlociu și Asia Pacific.

Nurfaizi a declarat plasarea lucrătorilor migranți în sectorul informal este încă dominată de 78 la suta, in timp ce destinații de plasare pentru regiunea Asia-Pacific în sectorul formal ar putea ajunge la 52 la suta in ultimii ani.

În general, spune el, există un număr tot mai mare de lucrători migranți care nu se văd doar ca un succes a programului de plasament TKI, dar, de asemenea creșterea numărului de forță de muncă, care este proporțională cu disponibilitatea de locuri de muncă în țară.

Citând datele Kemnakertrans, director general al protocolului și consulare Afacerilor din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Lutfi Rauf, a declarat că au fost 2,8 milioane de lucrători migranți în perioada 2005-2009, cu un "remitențe" (remitențelor ale lucrătorilor migranți în țară) a ajuns la 6617 de dolari SUA, în 2009, pentru a 69 004 de lucrători migranți problematic în cursul anului 2009.

Pe parcursul anului 2009, Ministerul de Externe, în coordonare cu reprezentanții din indoneziene a încercat cu succes îndeplinirea drepturilor fundamentale ale lucrătorilor care se confruntă cu probleme în străinătate cu drepturile fundamentale ale colectat atins 326 495 438 750 dolari SUA și dolari Singapore.

În ianuarie-mai 2010, Ministerul de Externe și a reprezentanților indoneziene a facilitat cu succes îndeplinirea drepturilor fundamentale ale lucrătorilor migranți la fel de mult ca 156 416 de dolari, Rp185.736.941, Emiratele Arabe Unite Dirham 1845, 4800 și 140.000 de dolari riyals Singapore.

Pentru cazurile de lucrătorii migranți includ neplata salariilor, hărțuirea sexuală, sunt plătite salarii mai mici, maltratare, crime, accidente de muncă, "traficul" (trafic), încălcările de imigrare, și așa mai departe.

Lutfi a spus obstacolele care le întâlnite în protecția cetățeanului, printre altele, non-conformitatea cu normele și reglementările, Guvernul a Indonezia nu a avut acorduri bilaterale cu toate țările ale lucrătorilor migranți, trimiterea lucrătorilor migranți ilegali, și lucrătorii care nu sunt competente.

Ministrul de Externe Marty Natalegawa în cadrul unei audieri cu Comisia I a Camerei Reprezentanților pe 2 decembrie 2009 a declarat că problema de protecție a cetățenilor în străinătate indonezieni sunt o prioritate a Ministerului de Externe.


Trafic economie indoneziană 9 din lume
Mediawarga.info - Banca Mondială clasează Indonezia ca cea mai mare economie nouă din lume. PIB-ul Indoneziei de la sfârșitul anului 2014 a ajuns la US 2550000000000 $. Această poziție schimbare PIB din Marea Britanie a fost de numai US 2400000000000 $.
Valoarea economică este calculată ca urmare a unei comparații de putere de bunuri sau servicii de cumpărare într-o țară, de tipul de bunuri sau servicii care utilizează aceeași monedă în dolari SUA. Acest termen este cunoscut sub numele de paritatea puterii de cumpărare (PPP). De exemplu, The Economist folosind metoda de calcul pe baza prețului de McDonalds, cunoscut sub numele de "Indicele Big Mac".
Economist DBS Bank, Gundy Cahyadi a declarat centrul economiei mondiale este acum trecerea de la America și Europa în Asia. Progresul Asia risipite ideea că economia SUA este în continuare cea mai mare putere a lumii care conduce creștere globală. Conform rezultatelor de cercetare ale DBS, în viitor, Asia va crea gigant economic egal Germania la fiecare trei ani. Primul nou gigant economic este de așteptat să apară în 2023, al doilea în 2031 și al treilea în 2038.
RI economic va depăși Australia și Coreea de Sud în 2030

Liputan6.com, Jakarta - Economie Statele Unite ale Americii (SUA), a prezis a continuat să arate poziția dominantă său în 2030. În același timp, sunt, de asemenea, de așteptat economiile unor țări în curs de dezvoltare pentru a experimenta o creștere în timp ce unele țări europene va aluneca de fapt în ordinea inferioară.

Potrivit Departamentului Agriculturii din SUA, țara Unchiul Sam este de așteptat să rămână lider al economiei mondiale, cu sale produsul intern brut (PIB) în următorii 15 ani se preconizează să ajungă la US 24800000000000 $, o creștere de SUA 8000000000000 $, comparativ cu previziunile din PIB în SUA din acest an $ 16 8000000000000.

Între timp, în a doua poziție este ocupată de China, cu PIB-ul său va crește de două ori că prognoza pentru acest an a US $ 22.2 miliarde și de a ajuta a reduce decalajul economic dintre SUA și Asia, în general.

Al treilea loc este ocupat de India se preconizează că în 2015 numai terminat al cincilea cel mai mare PIB din lume. Întrucât, în următorii 15 ani, India este de asteptat sa depaseasca Brazilia, Anglia, Franța, Germania și Japonia. Fondul Monetar Internațional (FMI) a declarat că țara va avea cea mai mare forța de muncă din lume in urmatorii 15 ani.

În timp ce Japonia este considerată a fi țările mai puțin norocoși. Pentru că după ce economia sa a crescut în anii 1990 și a cunoscut o fază de stagnare, creșterea economică a Japoniei va fi lentă, forțând clasament Japonia a scăzut la al patrulea pe lista țărilor cu cea mai mare economie din lume până în 2030.

"Japonia este o lecție importantă pe care cât de repede puteți experimenta scăderile legate de structura economica", a declarat economistul-șef al JP Morgan Bruce Kasman citat de Bloomberg, duminică (04/12/2015).

În afară de Japonia, Franța este, de asemenea, a prezis să scadă trei poziții pentru Locul 8 cu PBD SUA 3300000000000 $ și Italia au căzut două locuri în poziția 11, cu un PIB de US $ 2300 miliarde.

Între timp, economia indoneziană este prezis a fi clasat pe locul 13 în lista țărilor cu cea mai mare economie, cu un PIB de SUA 2100000000000 $ în anul 2030, peste Australia la poziția 14 și Coreea de Sud, în poziția 15, cu un PIB de SUA 1900000000000 $.

"Există o mulțime de incertitudine. Este China în măsură să crească de 4 la suta si 6 la suta, sunt multe lucruri pentru a căuta ar fi în economia mondială. Sau dacă India ar putea creste cu 3 la suta si 8 la suta. Aceasta este o mare diferenta atunci când le combinați în timp vechi ", a spus el.

În general, Jamaica este prezis a fi cea mai joasă poziție pentru a pune la fel de mult ca 13 la poziția 136 în 2030. În timp ce Uganda va deveni țara cu cel mai mare progres, deoarece a urcat 18 de grade în poziția 91.


2 comments:

 1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

  E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

  ReplyDelete
 2. Geht es dir finanziell schlecht? Ergreifen Sie dieses lebenslange Angebot für Finanzdarlehen und geben Sie Ihrem Geschäft, Ihrer Ausbildung, Ihrem Zuhause und Ihrem Bau einen Aufzug. 10.000,00 bis 50.000.000,00 USD mit

  maximal 60 Jahre bei 3,0%. Kontaktieren Sie uns mit den folgenden Informationen, damit wir fortfahren können. Kontaktieren Sie uns noch heute unter:
  1. Vollständige Namen: ______
  2. Kontaktadresse: __________
  3. Land __________
  4. Benötigter Kreditbetrag: _________
  5. Laufzeit des Darlehens: _________
  6. Direkte Telefonnummer: ________
  7. Zweck des Darlehens: ________
  8.Alter .__________________
  9.Sex .__________________
  10.Besetzung .___________
  11.Monatliches Einkommen ._________

  Grüße,

  George Williams
  KONTAKTIEREN SIE UNS MIT DIESER E-MAIL: gwilliams18443@gmail.com

  ReplyDelete