!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, November 19, 2015

Indonéz gazdaságpolitikai csomagot fog törekedni a világgazdaság hatályba

Az út nem volt kész (382)

(Part 382, ​​Depok, Nyugat-Jáva, Indonézia, november 12, 2015, 19:05 pm)


Indonéz gazdaságpolitikai csomagot fog törekedni a világgazdaság hatályba

Elnöke Indonézia Joko Widodo indított hatos gazdaságpolitika várhatóan ösztönzik a növekvő hazai és a külföldi befektetések és a gazdasági növekedés ösztönzésére egyenletesen Indonéziában.
Egy példa arra, amikor a nemzeti gazdasági növekedés csak 4,5 százalék évente, majd 2015-halászati ​​ágazatban nőtt a nyolc százalékot, és a mezőgazdasági ágazat nőtt, átlagosan több mint 6 százalékkal, még akkor is, ha a kibocsátás a hatodik csomagot a gazdasági politikák és követi majd A következő fázisban a gazdaságpolitikai csomag, akkor ez nem lehetséges, 2030-ban Indonéziában meghaladja majd a gazdaság Ausztrália és Dél-Korea, Indonézia és még most már meghaladta az erejét a brit gazdaságban, megvan a lehetőség, hogy rangsorolni 9. világgazdaság.
Most ismét gyorsan növekvő ázsiai gazdaság eltolja a gazdasági hatása az Egyesült Államokban és Európában. Ezért az Egyesült Államok megkezdte több pillantásra Ázsiában és elkezdte változó gazdasági közelsége Európa és a Közel-Kelet létrehozásával Poros Trans Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés országokban.

Jokowi lett roham Két tengely Világgazdasági Erő

Peking - végrehajtása APEC-csúcs 2014-ben Pekingben, Kína lett az arénában érdekes a két tengely teljesítmény a világgazdaság, az Egyesült Államok egyik oldalán Kína és Oroszország között. Elnök Joko Widodo (Jokowi), akik az új nemzetközi porondon lett vita tárgya közöttük.

Az amerikaiak csatlakozott a Trans-Pacific Partnership (Trans-Pacific Partnership / TPP). TPP szabadkereskedelmi megállapodást, amely követte tizenhét ország Ázsia-csendes-óceáni is követte néhány ASEAN országok, azaz Malajzia, Szingapúr, Brunei és Vietnam.

Miközben Oroszország belépett a távol-keleti szabadkereskedelmi övezet (Free Trade Area of ​​Asia Pacific / FTAAP). FTAAP minősül egy erőfeszítés Regionális Gazdasági Integrációs (REI) közös jólét a térségben.

A köztársasági elnök az Indonéz Joko Widodo mondta Indonézia nem akarom, hogy csak egy húzza a piacot a gazdasági érdekek, a nagy országok, de az a fontos, az együttműködés, a tényleges előnyöket Indonéziában.

"Természetesen, ha megnézzük az érdekeit keresni barátok. Saját ingyenes alkotmányt aktív. Azt akarom, hogy barátokat, ismerősöket bárki dong, akkor a továbbiakban itt. De nyilván nemzeti érdek, az a nép érdekeit mi alapján egyesült, "mondta az elnök Jokowi, hétfő (2014/11/10) este.

Jokowi semlegesség jól látható, amikor a fotózást és a vezetők a APEC-csúcs 2014-ben Jokowi állt mellette Barack Obama amerikai elnök és a kínai elnök Xi Jinping szövetség, és Vlagyimir Putyin orosz elnök.

"Ez volt a jel, azt kell olvasni. Mi lett a lefoglalás így loh, "mondta Jokowi miközben feltárja a szó mögött a helyzetben.


Figyelembe véve a Trans Pacific Partnership
Aulia Rahman
Executif igazgatója Központi Tanulmányi Ázsia csendes-óceáni (CSAP)
Jokowi elnök látogatása az Egyesült Államok vet sok a spekuláció, különösen azért, mert az elnök nyilatkozata, amely kifejezi kíván csatlakozni a Trans-Pacific Partnership (TPP).

Ez egy csomó ember azt hiszi, hogy a külpolitika felé Indonézia jelenleg felé az Egyesült Államokban.

De eltekintve a vágy, hogy csatlakozzon a hőerőmű, vagy sem, tudnunk kell, hogy ma, a konténert országok az ázsiai-csendes-óceáni térségben nagyon szükséges, az együttműködés és a gazdasági fejlődés.

"De eltekintve a vágy, hogy csatlakozzon a hőerőmű, vagy sem, tudnunk kell, hogy ma, a konténert országok az ázsiai-csendes-óceáni térségben nagyon szükséges, az együttműködés és a gazdasági fejlődés"

Ázsia-csendes-óceáni szervezetek nem képviselik az adott ország politikai napirenden, hanem ami egyfajta közötti egyenlőség minden országban, hogy ennek előnyeit minden tagállamban.

Így felmerül a kérdés, hogy válaszoljon az elnök nyilatkozatát Jokowi, akik szeretnének csatlakozni a hőerőmű szól, hogy milyen stratégiai előnyöket lehet elérni, Indonézia?

Megválaszolása előtt ebben az esetben természetesen szükségünk van, hogy a szonda mélyebbre a potenciált, amire a tulajdonában van Indonéziában a nemzetközi porondon.

Ma már tudjuk, hogy a globális gazdaság tolódik az Atlanti-óceántól a korszak a Csendes-korszakban így közvetve a szerepe ázsiai-csendes-óceáni országokkal az nagyon kiszámítani. És Indonéziában most az egyik lehetősége, hogy egy nagy játékos az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Érdeklődés a különböző országok bizonyultak a kötélhúzás erői között a globális gazdaság, hogy a figyelmet Indonézia. Egyikük úgy történik, mely különböző befektetési alapok fejlődését előmozdító napirendre az országban.

Az egyik lehetséges geopolitikai helyzete Indonézia nagyon átgondolt, hogy a kilenc fojtó pont (szűk szoroson), ami lett a fő tengeri útvonalakat világkereskedelem, hogy a szoroson Malacca, Szunda-szorosban, a szoroson Lombok és Makassar-szoros.

Változó a gazdaság, hogy az ázsiai-csendes-óceáni térségben közvetve növeli a hangerőt a javak elosztása az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Ez teszi az iparosodott országok egyre nagyobb mértékben támaszkodnak Indonézia stratégiai pozícióját.

Amikor Indonéziában készült infrastruktúra és elosztási rendszer mempuni természetesen függőséget erőteljes gazdaságok egyre inkább erősödött.

Ez látható a Jokowi Indonéziával, mint egy pivot ravaszt tengeri világot. Ennek elérése érdekében Indonézia megköveteli a megfelelő tengeri infrastruktúra fejlesztése.

Megvalósítani az építési tengeri infrastruktúra nyilvánvalóan jelentős beruházást igényel alapok. Indonézia kell magukévá országokat, hogy vegyenek és potenciáljának kiaknázásában Indonézia a világ tengeri tengely.

Másrészt, található a Csendes-óceáni térségben, hogy már régóta felébredt soliditasnya nevezetesen az ASEAN. Másrészt, Indonézia egyik befolyásos országok az ASEAN régió, hogy van esélye, hogy egy új gazdasági hatalmak Ázsia korszak.

ASEAN szilárd célokat mérhető gazdasági teljesítménye is ijesztő a különböző erős ország a világon. Ezért Indonéziában azon képességét, hogy összefogja az ASEAN fogja meghatározni a alkupozíciója Indonézia a világ szemében.

Minél erősebb az alkupozíciója Indonézia, annál nagyobb a lehetőség az indonéziai beszélni a nemzetközi szervezetekben.

"Minél erősebb az alkupozíciója Indonézia, annál nagyobb a lehetőség az indonéziai, hogy beszéljen a nemzetközi szervezetek"

Tehát amikor jövök vissza felülvizsgálatát Trans Pacific Partnership megalakulása óta valójában tekinthető a lehetőséget vagy fenyegetés.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite Translat

Lehetőségek a siker a hazai napirendre lehetne szerezni, hanem szükség van a megfelelő előfeltételek.

Indonézia tisztában kell lenniük azzal, hogy ha játszik az arénában a tágabb régió, mint például ez kell maradnia megalapozni ASEAN. ASEAN a legmegfelelőbb kiindulási pont, mielőtt tovább mennének a Trans Pacific Partnership.

Mivel az ASEAN várhatóan "európai" Ázsia lesz a gazdasági központja Ázsiában. Ezen tudatosság, ha Indonézia szeretné bővíteni az együttműködést e tekintetben a Trans Pacific Partnership, Indonézia gondosan mérlegelnie kell, hogy milyen mértékben Indonézia alkupozíciója a szervezet.

Látjuk, hogy a Trans Pacific Partnership vezeti az Egyesült Államokban, ahol ez lett a kiegyenlítő lépésben több mint Kína befolyása az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Logikusan, amikor Indonézia csatlakozott a Trans Pacific Partnership lehetőségeket nyitott meg az együttműködést az Egyesült Államok és szövetségesei.

Talán ebben rejlik a szabad és aktív politika által játszott az elnök Jokowi. Ahhoz, hogy Indonéziában a tengelye a tengeri világ, Indonézia képesnek kell lennie arra, hogy éljenek a nagy országok.

Fontos azonban megjegyezni, hogy nem tudunk gyorsan dönteni, hogy csatlakozzanak-e vagy sem ezzel a Trans Pacific Partnership. Mivel a nem egyértelmű kapcsolatos együttműködési megállapodások fogják majd venni.

Legalább két dolgot, hogy lesz napirenden a Trans Pacific Partnership, hogy a dereguláció export-import, ami azt jelenti, bővítése piacok és a beruházások áramlását könnyebb.

Ha figyelembe vesszük a potenciális indonéziai ma valójában a legsürgetőbb szükség van a fejlesztési tengeri infrastruktúra.

A döntés-e vagy sem, hogy csatlakozzon a Trans Pacific Partnership alapján kell az erejét Indonézia az ASEAN, valamint támogassa a tengeri infrastruktúra.

Elnök Joko Widodo bejelentette egy gazdasági politikák
(BBC) - az intézkedéscsomagról célja, hogy menjen vissza a gazdaság
Elnök Joko Widodo bejelentette gazdaságpolitikai csomag tartalmazza a három lépés az elnöki palota szerdán (09/09).
A harmadik lépés tartalmaz egy lökést a versenyképesség a nemzeti ipar keresztül dereguláció, a bűnüldözés és az üzleti biztonságot.
Az elnök azt mondta, hogy 89 szabályok átdolgozták a 154 javasolt. "Szóval ez erősíti majd, és vágja rendeletek, amelyek gátolják az ipar," mondta az elnök.
A második lépés az, hogy felgyorsítsa a nemzeti stratégiai projekt kiküszöböli az elzáródás, a rendelkezésre engedélyek, befejezését az elrendezés, és a gyorsulás az áruk és szolgáltatások.
Végül az elnök arra törekszik, hogy növeli a beruházásokat az ingatlan szektorban.
"A gazdaságpolitikai csomagot fel fogja lendíteni a reálszféra. Úgy gondolom, az első szakaszban a gazdaságpolitikai csomag erősíteni fogja a nemzeti ipar, fejlődő mikro iparágak, elősegítik a régiók közötti kereskedelem, serkentik a turizmus, jólétének javítását a halászok," mondta.
Az elnök azt mondta, a gazdaságpolitikai csomag az első csomag indított. A második csomag szerint a Koordinációs gazdasági miniszter, Nasution, majd bejelentette a negyedik hetében szeptember.
Vidéki gazdaság
Között számos lépést, az elnök, van törekvés, hogy mozog a vidéki gazdaság gyorsítására és egyszerűsítésére használatát falu alapok a munkaerő-igényes infrastruktúra fejlesztése.
Korábban a kormány nyilatkozata a Törvénytervezet az 2016 évi költségvetési tervezet tagjai előtt az MPR / DPR, tavaly augusztusban, a költségvetési juttatások és transzferek a régiók és települések fogják javítani, hogy nagyobb, mint a kiadások minisztériumok és hivatalok.
A költségvetési tervezet 2016, a központi kormányzati kiadások eléri Rp 1339100000000000 részleteiről, miniszterek és költségvetési szervek elérni, nem Rp780,4 billió és a kiadások minisztériumok és ügynökségek Rp558,7 billió.
A transzfer a regionális és vidékfejlesztési alapok elérte RP 782, 2000000000000. Az alap áll a regionális transzfer költségvetés Rp735,2 billió és a falu alapok elérte Rp47 billió.

Infrastruktúra-fejlesztés várhatóan meghajtó a gazdaság a faluban.
A jóléti halászok
Kifejezve gazdaságpolitikai csomag, azt is megemlítette továbbá a jóléti halászok. Gazdasági Koordinációs miniszter Nasution mondta, nem lenne olyan politikai LPG halászok.
Nasution rámutatott, hogy ha egy halász a tengeren töltött 30 liter gázolajat érdemes Rp207.000, majd egy átalakító eszköz LPG halászok csak akkor fogja kibocsátani Rp62.100. Tehát, hogy ha nem lesz 10kg halak horgász feltételezve érdemes Rp20,000 kilogrammonként, akkor kap egy profit a Rp137.900.
"Ez növeli a termelést a kifogott halak egyidejűleg jólétének javítását a halászok," Nasution mondta.
Várható, hogy kiadja a csomagot a gazdaságpolitika, az állami bevételeket a vásárlóerő növelése erősíteni.

Gazdaságpolitikai csomag térfogata két felszereltségi engedélyezési
A Bloomberg szerint a rúpia a dollárral szemben kedden (29/09) ért volna Rp14.818 per US $ 1 és.
Indonéz kormány kiadta két szakaszban a gazdaságpolitikai csomag tartalmaz egy sor olyan intézkedést, hogy megoldja az akadályokat a beruházások és engedélyezés.
Az intézkedéseket jelentettek be megfelelően a birodalom a munka több minisztérium, beleértve Minisztérium Környezetvédelmi és Erdészeti Minisztérium és a Pénzügyminisztérium kedden (29/09).
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és erdők, például a miniszter Siti Nurbaya követelések teszi a négy hasznosításának lehetővé tételére faanyag az erdőben termelést engedély nevű "Timber kihasználtság engedély".
Később a birodalmában a Pénzügyminisztérium, a miniszter Bambang Brodjonegoro mondta adna adókedvezmények exportőrök a virágok, hogy tartsa az export bevételek (DHE) a bankok az országban hosszú ideig.
Indítsa gazdasági csomag jön közepette egy csepp a készletek és az árfolyam.
Szerint a Koordinációs gazdasági miniszter Nasution, a politikai csomag térfogata két középpontjában a kényelem és a költségvetési lehetőségek ösztönzésére a beruházások áramlását az Indonéziába.
"Nem kell sokat most, ami fontos rúg. Egy rúgás, hogy gyors kiszolgálás beruházás," Nasution mondta.
Kabinetigazgató Pramono Agung szerint a központi kormány utasítja a helyi hatóságokat, hogy lerövidíti a folyamatot, amely a működési engedély.
"Mindez az, hogy egy pozitív jel, hogy a közösség és a szomszédos országok, hogy az indonéz barátok bárki, aki akar befektetni Indonézia," mondta Pramono.
Két szakaszban a politikai csomag adták ki három héttel az első politikai csomag megjelent szeptember 9-én az utolsó.
Az első csomag tartalmaz egy lökést a versenyképesség a nemzeti ipar keresztül dereguláció, a bűnüldözés és az üzleti biztonságot.
A csomag jön közepette gyengülő rúpia. A Bloomberg szerint a rúpia a dollárral szemben kedden (29/09) ért volna Rp14.818 per US $ 1 és.
Három pont a gazdasági csomag volumene 3
Jokowi kormány bejelentette gazdasági csomag térfogata 3. Hogyan tartalmaz a csomag teljes?

Kabinetigazgató Pramono Agung szállított a bevezető hirdetést gazdaságpolitikai csomag III, az Elnöki Hivatal, Jakarta, október 7
Kabinetigazgató Pramono Agung szállított a bevezető hirdetést gazdaságpolitikai csomag III, az Elnöki Hivatal, Jakarta, október 7

Indonéziai Jakartában - A gazdasági csapatának elnök Joko "Jokowi" Widodo bejelentett gazdasági csomag volumene 3, szerda, október 7. Az üzenet versenyképességének erősítése az üzleti világ közepette a gazdasági visszaesés.

"Úgy véljük, ez a harmadik szintű politikai csomag" rúgás ". Momentum érezzük ma, ahol a rúpia erősödött jelentősen, "mondta kabinet főtitkára Pramono Agung Wibowo, az Állami Palace szerda délután.

Gazdasági Koordinációs miniszter Nasution hozzátette, hogy a harmadik kötet a csomag nem ösztönzi, hogy csökkentse a vállalat költségeit.

Itt három fontos kapcsolatos kérdések a gazdasági csomag.

A csökkenés az ár a fűtőolaj (BBM), gáz, villany és

Az ár a repülőgép-üzemanyag, cseppfolyós propán-bután gáz (LPG) 12 kg, Pertamax és hatékony Pertalite le, mivel október 1., 2015.

A gázolaj ára is csökkent RP 200 literenként, így a kiskereskedelmi ára támogatott gázolaj típusú lesz RP 6700 literenként.

A csökkenés a gázolaj ára is vonatkozni fog az üzemanyag típusa nem támogatott dízel.

Üzemanyag felárat marad RP 7400 literenként (Java, Madura, Bali) és Rp 7300 (kívül a Java, Madura, Bali). Az új ár érvényes októbertől decemberig 2015-ig.

A gázárakat. Az ár a gyári új gázmezők vannak beállítva összhangban vásárlóereje a műtrágya ipar, amely elérte a US $ 7 MMBtu (millió brit termikus egység). Míg a gáz ára más iparágak (mint például a petrolkémiai, kerámiák, stb) csökken megfelelően képes a saját területén.

Gáz árcsökkentés tette lehetővé a hatékonysága a gázelosztó rendszer, valamint a visszaesést az állami bevételek, vagy nem adóból származó bevételek (nem adó) gáz.

A kormány azonban úgy véli, a csökkenés a gázárak nem befolyásolja a bevételek összegét, hogy részévé válik a gázipari vállalat együttműködési szerződést. A csökkenés a gáz árát az ipar lesz hatékony január 1., 2016.

A villamos energia árát. Villamosenergia-árak az ipari fogyasztók számára I3 és I4 csökken 12 dollár - USD 13 kWh követő csökkenése az olajárak (automatikus díjszabási Adjustment). Diszkontráta kap akár 30 százalékos villamosenergia-fogyasztás éjfélkor (23:00) reggelig (08:00), amikor a villamosenergia-rendszer terhelése alacsony.

Állami ösztönzők fizetési késedelem a villanyszámla akár 40 százaléka a villanyszámla első 6 vagy 10 hónapos, és az iparág is fizeti ki fokozatosan. Különösen vonatkozik ez a munkaerő-intenzív iparágak, valamint az ipari versenyképesség gyenge.

Expansion vevő vállalkozók Népi Üzleti Hitelkártya (Kur)

Ahhoz, hogy javuljon a vállalkozók, hogy banki hitel, a Kur program, a kormány csökkentette a kamatlábat Kur mintegy 22 százalékkal 12 százalékra.

A csomag ennek a politikának, a családok, akik a betevő, kaphat Kur produktív üzleti szektor.

Ezzel a politika, a bankok Kur hajtott proaktív erőfeszítések felajánlotta, hogy az érintett személy, úgy, hogy növeli a résztvevők Kur miközben ösztönzi a növekedést az új vállalkozók.

Egyszerűsítés a föld végső beruházási tevékenység

A föld szektorban, a Földművelésügyi és Területrendezési / Nemzeti Földalap Ügynökség, rendelet felülvizsgálatának No. 2 2015 Service szabványok és előírások Mezőgazdasági, területrendezési és a Land a beruházási tevékenység.

Egyes anyagok új megállapodást, amely magában foglalja olyan dolgok, mint:

a. Felperes információt szerezzenek a rendelkezésre álló földterület (az eredeti 7 nap 3 óra);

b. Minden kérelmet regisztrált a forma bizonyossággal a pályázók a rendelkezésre állás és a földhasználati tervek. Letters megjelent 3 órán belül.

c. Teljesség engedélyezési alapelvek formájában adják, a javaslatot, a létesítmény a vállalat, mint a föld jogok előfeltétele a szolgálat megkezdésének szántóföldi tevékenység. Létezik egy olyan követelmény, hogy nyomon követhető a kibocsátása előtt a rendelet a földhasználati jog.

d. A karbantartási időszak (követelmény legyen teljes):

Hak Guna Usaha: 30-90 nap 20 munkanapra (200 hektár), illetve 45 munkanapon belül (> 200 hektár)
Extension / Megújulás HGU: 20-50 nap 7 munkanapra (200 hektár), illetve 14 munkanapon belül (> 200 hektár)
Kérjen Broker / használati jogát: 20-50 munkanap 20 munkanap (legfeljebb 15 hektár), vagy 30 munkanap (> 15 hektár)
Extension / Megújulás Broker / használati jogát: 20-50 munkanap 5 munkanap (legfeljebb 15 hektár), vagy 7 munkanap (> 15 hektár)
Land Jogok: 5 munkanap 1 munkanap
Elszámolási panasz: 5 munkanapon belül 2 munkanap
e. Egy kiterjesztése földhasználati jogok alapján értékeli a menedzsment és a földhasználat (beleértve a hatalmas audit) az érintett földterület többé nem használt kezdeti petíciót követelmények.

Senior helyettes kormányzója Bank Indonesia Adityaswara Mirza mondta, hogy a jelenlegi pénzügyi piaci helyzet javult miatt a külső és belső tényezők.

A külső tényezők, Mirza mondta, hogy a számok az Egyesült Államok gazdasága tapasztalható egy kis gyengeség, különösen a munkaerő-szektorban. A másik dolog az a következménye, hogy megemelkedik a kamatlábak kezdenek váltani. "Kezdetben sok a piaci szereplők megjósolni Fed kamatemelési októberben vagy decemberben de úgy tűnik, megváltoztatta a jóslat, hogy a negyedév 1. vagy a 2. jövőre," mondta Mirza.

Ez a váltás vezetett a megfordítása, úgy, hogy a spekulánsok, akik néhány hónappal korábban vásárolt dollárt korábban, most, hogy csökkentsék a veszteségeket.

A belső tényezők, a piac pozitívan reagált a politikai csomag kkonomi első, második, és harmadik. Ezek a csomagok mutatják a kormány elkötelezettségét a gazdasági reform.

"A hosszú távú, gazdaságpolitikai csomag, amely képes lesz csökkenteni az inflációt," mondta Mirza.
A kormány elindította a negyedik gazdaságpolitikai csomag
Jóléti munkavállalók lesz a hangsúly a politikai csomag ezúttal
Indonéziai Jakartában - A kormány elindított egy csomagot négykötetes gazdaságpolitikai csütörtökön, október 15-én 2015. A fő hangsúly a politikai csomag ebben az időben a jóléti munkavállalók és a fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k).

Annak érdekében, hogy a jóléti munkavállalók, a kormány végrehajtja egy új képletet az összeget a tartományi minimálbér (UMP)

"Az állam azért létezik, hogy biztosítsa a munkavállalók ne essenek az alacsony bérek, de a munkáltatók is a biztosítékot", mondta Koordinációs gazdasági miniszter Nasution sajtóértekezletén.

Mivel a fejlődő kis- és középvállalati szektor, pemerintahkan vissza javasolt elosztási tervet, hogy enyhítsék a Népi Üzleti Hitelkártya (Kur), és forgóeszköz hitelek a kkv-k export termékek gyártói.

Íme néhány pontot a negyedik gazdaságpolitikai csomag által bemutatott Nasution, a munkaügyi miniszter és a pénzügyminiszter Hanif Dhakiri Bambang Brodjonegoro,

Koordinációs gazdasági miniszter Nasution:

1. A bérek a munkavállalók biztosan megy fel minden évben.

2. Az állam azért létezik, hogy segítsen a munkavállalók terheit csökkenteni az élete árán biztonsági háló formájában amelyek kibocsátása Indonézia Smart Card és kártya Egészséges Indonéziában.

3. Formula UMP: Minimálbér idén plusz az infláció és a gazdasági növekedés (százalékban). Ez a képlet nem vonatkozik a nyolc tartományban, hogy a jelenlegi minimálbér alatt van szükségletek kielégítésére (KHL).

Nyolc a tartomány, kap egy átmeneti időszak négy év. Négy éven át, a minimálbér lesz megszerezni további növekményt, hogy kompenzálja a különbözet, amelynek értéke KHL

Foglalkoztatás miniszter Hanif Dhakiri:

1. értékelése szükségletek kielégítésére (KHL) kerül sor ötévente. Ez azért van, mert egy felmérés szerint a Központi Statisztikai Hivatal (BPS), a fogyasztási szokások megváltozása történt ötévente.

2. A jövőben nem kötelező a vállalat szerkezetének megállapítására és a skála a bérek. Ez azt jelenti, hogy a bérek figyelembe kell venni többek között a munkaképes korú, kompetencia, az oktatás, a teljesítmény és a teljesítmény. Ez szabályozni fogják maga a rendelet.Pénzügyminiszter Bambang Brodjonegoro:

1. a forgóeszköz hitelek a kkv-k export cikkek gyártói, indonéz kivitel Finanszírozási Ügynökség (LPEI) tettek feltérképezése. Az eredmény még 30 cég, amely esetleg szerezni forgóeszköz hitel.

Adóösztönzőkkel Tehát Focus gazdaságpolitikai csomag V. kötet
A csomag a kormányzati gazdaságpolitika továbbra is erősíti a gazdasági stabilitást közepette a világgazdasági visszaesés, amely szintén érinti Indonézia, megerősítette elnök Joko Widodo után azt mondta korlátozott kabinet ülésén csütörtökön délután (22/10).
Nasution gazdasági miniszter az Elnöki Hivatal bejelentette, egy gazdasági politikák vol 5, Jakarta csütörtök, október 22, 2015 (VOA / Andylala).
Nasution gazdasági miniszter az Elnöki Hivatal bejelentette, egy gazdasági politikák vol 5, Jakarta csütörtök, október 22, 2015 (VOA / Andylala).


Gazdaságpolitikai csomag 4 fókusz probléma A bérek és Népi Üzleti Hitelkártya

JAKARTA
A kormány kiadott egy öt kötetes gazdaságpolitikai csomagot, hogy növeljék a hazai gazdaság. Politikai csomag, amelynek középpontjában a kormányzati ösztönzők kapcsolódó adók csökkentése.

A gazdasági miniszter Nasution az elnöki iroda Jakarta csütörtökön (22/10) azt mondta, az első politikai kérdése adókedvezmény ösztönzők és az átértékelés a vállalati vagyon, mind az állami vállalatok (SOE) és magánszemélyek. Nasution mondta során a vállalat nem akar csinálni az eszközök átértékelése miatt az adó mértéke elég magas. És azt mondta, ha az eszköz átértékelési történik, különösen a vagyontárgyakat, akkor lehet, hogy az eszközök értéke a társaság növekedett.

"Nos, ha mégis átértékelési majd, ez növeli a kapacitást. Meg lehet teremteni kapacitás és a pénzügyi teljesítmény nőtt jelentős összeget. Valójában ő volt a későbbi években is, hogy egy nagyobb nyereséget. Az eszközök összértéke növekedni fog. Mondjuk 100%, vagy 200 %, lehetne több, "mondta Nasution.

Ugyanez volt közvetített pénzügyminiszter Bambang Brodjonegoro, amely az átértékelés egy újrafelosztása értéke a vállalat eszközeinek megfelelően a jelenlegi valós érték. Bambang magyarázta, jellemzően jövedelem adó (HÉA) céljából az eszközök átértékelése árfolyamát 10 százalék, de a kamatcsökkentés egy bizonyos ideig.

"Az adófizetők (WP), amikor bejelentés az eszközök átértékelése december 31-ig, 2015-ben az összeg kedvezményes tarifák végleges jövedelemadó átértékelés a normál 10% -ról 3%. Ha benyújtott időszak január 1. - június 30. 2016 összege a díj 4%. Amikor bejelentés július 1 december 31-ig, 2016-ig a végső összege külön adókulcs 6% átértékelési ", mondta Bambang.

A második politika csomagolási mennyiség 5 a kettős adóztatás megszüntetéséről kollektív befektetési szerződést az ingatlan befektetési alapok, vagy közismert nevén REIT (Real Estate Investment Trust). Szerint Bambang tartoznak ide a normál által kibocsátott értékpapírok a cég óvadék vagy mögöttes eszközök, mint például a vagyon vagy az infrastruktúra.

Bambang hozzátette: "A PMK hogy hamarosan tölteni a jövő héten, majd a kettős adóztatás, különösen a társaságok azzal a speciális céllal akandihilangkan legyen egységes adó. Így várhatóan jelenlétében ez az eszköz KIK DIRE megjelenhet az indonéz fővárosban piacon, és a befektetések vonzására irányuló Erre azért került sor külföldön. "

Eközben a Financial Services Authority (FSA) is kiadott egy új politika középpontjában az iszlám bankok. Az igazgatóság elnöke a biztosok FSA, Muliaman D. Hadad, az új politika azért fontos, mert az előző négy politikai csomag megjelent az FSA, Bank Indonesia (BI), és a kormány még nem éri el a teljes pénzügyi szektor.

Szerint Hadad, a saría ipar nem kapott egy részét.

"Először is, a könnyű termékek és tevékenységek az iszlám bankok. A mechanizmus engedélyezési és kiadások iszlám termékek könnyű lesz. A disederahanakan, akkor nem kell engedélyt kérni kell küldeni egy levelet, mert a saría termékek kodifikálni egy könyvben. Ha a termék már létezik, akkor nem szükséges Licenc újra, csak jelentse, "mondta.

Licencmechanizmus egyéb termékek körébe tartoznak a saría további Hadad, többek között az arany gyalogot sharia, ami szintén nem kell engedélyt kérni.

A sajtótájékoztatón részt vett több miniszter, köztük a gazdasági miniszter Nasution, koordináló miniszter Tengerészeti Rizal Ramli, kormányzója Bank Indonesia Agus Martowardojo, pénzügyminiszter Bambang Brodjonegoro és elnöke a Financial Services Authority FSA Hadad Hadad volt - elnök Joko Widodo mondta, a kormány mindent megtesz, hogy erősítse gazdasági stabilitás közepette a világgazdasági visszaesés, amely szintén érinti Indonéziában.

Az elnök azt is biztosítja, hogy a kormány gazdaságpolitikai csomag folytatódni fog.

"Ezért a csomagot továbbra is folytatja a Bank Indonesia is az FSA. A 1,2,3,4,5 folytatódik 6,7,8 talán akár 100. Lehet akár 300 sokadik 200. Talán. De egyértelmű, az összhang a korunk akart adni egy erős benyomást kelti, hogy a szándékunk, hogy átalakítsa az alapjait a nemzeti gazdaságot. Ami természetesen azt szeretné, hogy a polgárok és a vállalkozások tudják, hogy mi továbbra is működni fog mereform szabályozás és bürokratizálódás ", mondta az elnök. (VOA)

Hatodik gazdasági csomag "külvárosi"
Különleges gazdasági övezetek várhatóan a gazdaság talpra állításához a vidéki területeken.
Hat szakaszában a gazdaságpolitikai csomag, többek között rendezte, hogy megpróbálja mozgatni a gazdaság egyik külvárosában, mondta a gazdasági miniszter Nasution.
Ezen kívül a koordináló miniszter (koordináló) gazdasági ügyekért Nasution kijelentette gazdaságpolitikai csomag ezúttal is összpontosítania adók, a vízkészlet-gazdálkodás, és az orvostudomány.
"Egyszerűen fogalmazva, ezen keresztül a csomag, van néhány terület a térségben megállapították, hogy a különleges gazdasági övezet (áruszállítás), amelynek fő célja, hogy feldolgozza a meglévő források a térségben és azon túl", mondta Nasution irodájában, csütörtök (5/11) ,
Különleges gazdasági övezetek

Tanjung Lesung (Banten)
Sei Mangke és Tanjung Api-api (Észak-Szumátra)
Palu (Közép-Celebesz)
Bitung (Észak-Celebesz)
Mandalika (West Nusa Tenggara)
Morotai (Észak-Maluku)
Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Most ez a nyolc gazdasági övezetek által létrehozott kormányzati rendelkezések az egyes részterületek, hogy ki kell alakítani, vagyis Tanjung Lesung Banten tartományban, Sei Mangke és Tanjung Api-api (Észak-Szumátra), Palu (Közép-Sulawesi), Bitung (Észak-Celebesz), Mandalika ( West Nusa Tenggara), Morotai (Észak-Maluku), és Maloy Batuta Trans Kalimantan (Kalimantan Barat).
Adómentesség
Különleges gazdasági övezetek, amelyek biztosítani különféle lehetőségeket az adókedvezmények, különösen iparágak, amelyek feldolgozzák a helyi források körül KEK, és megfelel az előírt követelményeknek.
"Ez a célja, hogy ösztönözze a nyomvonal üzleti és ipari klíma jó," Nasution mondta.
Nasution mondta a politika ezúttal is a vízkészlet-gazdálkodás, valamint az élelmiszer és a kábítószerrel kapcsolatos ügyek kezelése BPOM.
Az elnök kormánya Jokowi eddig elindított egy hatos gazdaságpolitika.
A kormányzás a vízkészletek, a kormány alapozza politikáját alkotmánybírósági döntés, amely nem teszi lehetővé a kereskedelmi vízkészlet-gazdálkodás a magánszektor által.
Azonban, ha a döntést a bíróság megállapított, a kormány engedélyt adott a különböző cégek, nem csak palackozott vizet cég.
Ezért mondta Nasution, a vállalat továbbra is működnek megfelelően engedélyeket ", amíg a licenc lejár, vagy addig, amíg nincs új jogszabály".
Körülbelül az élelmiszer- és kábítószer-szabályozás, Nasution ki a kábítószer-behozatali engedélyt egyszerűsítése.
Ez egy hatos által végrehajtott gazdaságpolitikát a kormány, mivel elnök Jokowi csinálni prombakan kabinet.
Diiluncurkan első pillanatban, Nasution azt mondta, hogy a csomag a gazdasági reformok szükséges vezetni vissza a gazdaság lassul.

Mezőgazdasági áruk 5 INDONÉZIA világméretű
Büszkék lehetünk erre kiderül, egyes mezőgazdasági termékek és ültetvény Indonéziában nagyon globális. Közepette a jelenlegi túlfolyó import fogyasztási cikkek a tengerentúlon, a mezőgazdaság és az ültetvény áruk még mindig egy árucikk a nemzetközi porondon. Ezúttal mérlegeli egy kicsit körülbelül 5 indonéz mezőgazdasági és ültetvény áruk világszerte.

Palm Oil
Indonézia képzelem magam, mint a termelő nyers pálmaolaj a világon. 2011-ben Indonézia uralják a világpiacot nyers pálmaolaj 47% -kal meghaladja Malajzia a 2. helyen 39%. Az export a pálmaolaj hozzájárulhat ország deviza dollár 14 milliárd, 2010-ben és várhatóan jelentősen növekedni évről ketahunnya.

2. Fűszerek

Időtlen idők óta, Indonézia híres fűszer. Fűszernövények, hogy virágzik Indonéziában vonzzák más nemzetek menguasainnya. Ez elkerülhetetlen, hogy a múltban sok idegen nemzetek gazdag eredményeként fűszerek Indonéziából, amely nagyon magas érték. Eddig Indonézia egyik fő exportőre fűszerek a világon, beleértve a szerecsendiót (no. 1), fahéj (no. 1), szegfűszeg (1.), bors (no. 2).

3. Kakaó

Indonézia a 3. számú a világ kakaó után az Elefántcsontpart és Ghána. Termelés továbbra is növekszik, átlagosan 3,5% -kal nőtt, 2014-re a kormány elkötelezett amellett, hogy legyőzte a két ország az első helyen, mint a világ legnagyobb kakaó termelőtől. 2010-ben az indonéziai kakaó termelés elérte a 574 ezer tonnát, 16% -át a világ kakaó termelés, míg az Elefántcsontparton az első helyezés, 1,6 millió tonna, 44% -át.

4. Gumi

Indonézia második helyen áll, miután Thaiföldön, mint a szállító durva gumi. Van beszélve Indonézia arabmézgát világon. Annak ellenére, hogy elveszíti a számát tekintve és a termelékenység gumiültetvények, de az indonéz gumi tartják számon a minőség megnyerni a gumi Thaiföldről. 2011-ben, gumigyártás Indonéziában elérte a 2,8 millió tonnát.

5. Kávé

Indonézia jelenleg a harmadik helyen áll a világon kávét termelő mellett Brazília és Kolumbia. Basarnya Indonézia kávétermeléssel évente átlagosan mintegy 600 ezer tonna. Ez a szám Indonézia kínálat 7% a világ kávét.
Termelő támasza Csere
Menpar mondta Indonézia superior szempontjából a turisztikai célpontok, az ára versenyképes turisztikai és idegenforgalmi prioritásokat.

Indonézia Tehát a támasza idegenforgalmi ágazat termelői DevisaGili Lawa Dalat, Lombok, Indonézia (Michele Westmorland / Corbis)
A turizmusért felelős miniszter Arief Yahya szerint a kormány helyreállítani turizmus az egyik fő ágazat, a vezető ágazat deviza kereső Indonéziában.

Ez meg egy speciális, zárt ülésen turizmus bogori Elnöki Palota, hétfőn (16/2), és bemutatta a megnyitón a Nemzeti Konferencia a Szövetség az indonéz szállodák és éttermek, kedd (17/2).

"A hatás ilyen határozatot, ha a régió van beállítva, hogy a nemzeti stratégiai területen, az ágazat támogatná egy tervet, hogy például a Közmunkák Minisztériumának rögzíti az utakat," mondta.

Hozzátette, hogy Indonéziában van az az előnye szempontjából a turisztikai célpontok, az ára versenyképes turisztikai és idegenforgalmi prioritásokat.

Míg a másik viszont, Ariel által feltárt adatok Utazási és Turisztikai Versenyképes Index által összeállított a World Economic Forum, Indonézia rank 70 140 országban.

"Mi lesz kijavítani a hiányosságokat a turizmus turisztikai infrastruktúra, az információs technológia és a turizmus, és higiénikus", tette hozzá.

Ez, tette hozzá, hogy a legnagyobb kihívás. Ez remélte Indonéz turizmus gyorsan fog nőni, és lesz egy támasza ipar Indonézia mellett olaj-, gáz-, és az olajpálma.

TKI Hozzájárulás devizabetétek után a második legnagyobb olaj- és gázipari
deviza származtatott Indonéz Workers (TKI) még a második helyen csak az olaj- és gázipari szektor (olaj és gáz).

Csak 2009-ben a külföldi migráns munkavállalók révén a szállítási átutalások az ország elérte a US $ 6617000000.

"Migráns munkavállalók hozzájárulnak a deviza második legnagyobb olaj- és gázipari," mondta elnöke a Time Shift (PAW) Kamara Kereskedelmi és Iparkamara (Kadin) Adi Putra Tahir Nemzeti Szeminárium megfejteni az elhelyezési és munkavédelmi külföldön, Bidakara Hotel, Jakarta, szerda (2/6).

Azt mondta, a politika elhelyezését és védelmét indonéz Workers (TKI) még mindig nem optimális. Így szólt látszik a probléma az elhelyezés és a migráns munkavállalók védelmét kell jól szervezett nemzeti mozgalom és a szinergiát.

"Azt várom, hogy ez egy nemzeti mozgalom, tiszta, részt kell járni szinergikus. Különös figyelmet kell fordítani a munkaerő-felvételi, elhelyezése, és még védelmét, "mondta Adi.

Szerint Adi, a munkavállalók száma, akik külföldön munkát nem lehet elválasztani a foglalkoztatás a kormány továbbra is korlátozott. A gazdasági növekedés üteme a becslések szerint 6% még mindig nem oldotta fel a rendelkezésre álló munkahelyek az országban.

Adatai alapján a Külügyminisztérium a munkavállalók száma, akik külföldön munkát elérte 3.246.000 embert elterjedt számos országban. Ebből az összegből 2009-ig esetben a bajba jutott migráns munkavállalók elérte 69 004 fő.

Indonézia sodorhatják külföldi munkavállalók (TKI), hogy 10 millió ember, azaz mintegy öt százalékát a lakosság.

Ez derült elnöke által a Foglalkoztatási Állandó Bizottság Külügyminisztérium a Kereskedelmi Kamara, Nurfaizi, egy szeminárium a migráns munkavállalók által szervezett Kereskedelmi Kamara Jakarta, szerda (2/6).

Nurfaizi aki egyben elnöke a Szövetség a Vállalati Szolgáltatások TKI (APJATI) hasonlították össze a Fülöp-szigeteken, amely put 10 százalékát a lakosság külföldön dolgozni.

"Az eredmények, a Fülöp-szigetek jutalékos cserélnek akár 15 milliárd dollár évente, és vált a legnagyobb termelő a teljes deviza által generált Fülöp-szigeteki kormány," mondta.

Öt éven belül, azt mondta, a végeredmény a migráns munkavállalók elérte négymillió ember, és a célzott, hogy növelje négymillió ember a következő két évben.

"Ez az, amikor által támogatott valamennyi fél és következetes kormányzati elkötelezettség," mondta.

Számának növelése, a migráns munkavállalók növekedés 21 százalék évente 2004-től kezdve, melynek összege 380 690 embert 696 743 embert 2007-ben a célországban a Közel-Kelet és Ázsia.

Nurfaizi mondta elhelyezése a migráns munkavállalók az informális szektorban még mindig uralják a 78 százalékot, míg a kihelyezések, az ázsiai-csendes-óceáni térségben a formális szektorban is elérheti 52 százaléka az elmúlt években.

Általában azt mondja, vannak egyre több migráns munkavállalókat, akik nem csak láttam, mint a siker a TKI elhelyezési program, hanem az egyre több munkaerő, amely arányos a rendelkezésre álló munkahelyek az országban.

Idézve adatok Kemnakertrans főigazgatója jegyzőkönyv és konzuli ügyek a Külügyminisztérium, Lutfi Rauf, mondta volt 2,8 millió migráns munkavállalók abban az időszakban, 2005-2009-egy "átutalási" (átutalások a migráns munkavállalók az országba) elérte a 6617 $ a 2009-69 004 migráns munkavállalók problematikus 2009-ben.

2009-ben a Külügyminisztérium összehangoltan indonéz képviselőház sikerrel keresett teljesítését az alapvető jogok munkavállalók, akik problémák külföldön a alapjogai gyűjtött elérte 326 495 438 750 $ és szingapúri dollár.

A 2010. január-május, a Külügyminisztérium és az indonéz képviselői sikeresen megkönnyítette teljesítését az alapvető jogok migráns munkavállalók, mint 156 416 dollárt, Rp185.736.941, Egyesült Arab Emírségek dirham 1845, 4800 Riyals és 140.000 szingapúri dollár.

Azokban az ügyekben a migráns munkavállalók a nem fizetett bérek, a szexuális zaklatás, fizetik az alacsonyabb bérek, bántalmazás, emberölés, a munkahelyi balesetek, "kereskedelem" (kereskedelem), a bevándorlási szabálysértések, és így tovább.

Lutfi mondta az akadályokat, amelyekkel találkozott a polgárok védelmének, többek között, nem tartása szabályokat és előírásokat, az indonéz kormány nem volt kétoldalú megállapodások minden országban a migráns munkavállalók, küldés illegális migráns munkavállalók, valamint a munkavállalók, akik nem rendelkeznek hatáskörrel.

Külügyminiszter Marty Natalegawa a meghallgatást Bizottság azt a képviselőház december 2, 2009 mondta az védelmének kérdését indonéz állampolgárok külföldön kiemelt külügyminisztérium.


Indonéz gazdaság rangsor 9 of the World
Mediawarga.info - A Világbank rangsorolja Indonéziát a 9. legnagyobb gazdaság a világon. Indonézia végére a GDP 2014 elérte a US $ 2550000000000. Ez a pozíció váltás a brit GDP-hez csupán US $ 2400000000000.
A gazdasági értékének kiszámítása a összehasonlítás eredménye vásárlóerő az áruk vagy szolgáltatások olyan országban, az értékesített termékek vagy szolgáltatások azonos pénznemben amerikai dollárban. Ez a kifejezés az úgynevezett vásárlóerő-paritás (PPP). Például, a The Economist a számítási módszer alapján az ár a McDonalds, az úgynevezett "A Big Mac index".
DBS Bank közgazdásza, Gundy Cahyadi mondta a központ a világgazdaság most változik Amerikából és Európából Ázsiába. Ázsia fejlődése eloszlatta az elképzelést, hogy az amerikai gazdaság még mindig a világ legnagyobb hatalom, ami hajtja a globális növekedés. A kutatás szerint eredményeit DBS, a jövőben, Ázsia jön létre egyenlő mértékű gazdasági óriás Németországban minden harmadik évben. Az első új gazdasági óriás, a várható 2023-ban, a második 2031-ben, és a harmadik a 2038.
RI gazdasági meghaladja Ausztrália és Dél-Korea 2030-ban

Liputan6.com, Jakarta - Közgazdasági Egyesült Államok (USA) azt jósolta, továbbra is azt mutatják uralmát 2030 Eközben a gazdaságok egyes fejlődő országokban is várható, hogy a túlfeszültség mivel néhány európai országban ténylegesen csúsznak az alacsonyabb rendű.

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma, a föld Uncle Sam várhatóan továbbra is a vezetője a világgazdaság együttes bruttó hazai termék (GDP) a következő 15 évben az előrejelzések szerint eléri US $ 24800000000000, a növekedés US $ 8000000000000 képest előrejelzések a GDP az idei US $ 16 8000000000000.

Eközben a második pozíciót foglalja el Kína a maga GDP növekedése kétszerese előrejelzés idén az USA $ 22200000000, és hozzájárulhat a gazdasági szakadék az Egyesült Államok és Ázsia általában.

A harmadik helyet foglalja el Indiában az előrejelzések szerint 2015-ben csak a kész ötödik legnagyobb GDP a világon. Mivel a következő 15 évben India várhatóan meghaladja Brazília, Anglia, Franciaország, Németország és Japán. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) azt mondta, az ország lesz a legnagyobb munkaerő a világon az elkövetkező 15 évben.

Míg Japánban a megítélés szerint kevésbé szerencsés országokban. Mert miután a gazdaság szárnyalt a 1990-es és tapasztalt stagnáló fázis, a japán gazdasági növekedés lassú lesz, arra kényszerítve a japán rangsor csökkent a negyedik a listán az országban a legnagyobb gazdaság a világon 2030-ig.

"Japán egyik fontos tanulság, hogy milyen gyorsan lehet kipróbálni a kapcsolódó merül gazdasági szerkezet", mondta a JP Morgan vezető közgazdásza Bruce Kasman által idézett Bloomberg, vasárnap (2015/04/12).

Emellett Japán, Franciaország is azt jósolta, hogy csökken három pozíció rangsorban 8 PBD US $ 3300000000000 és Olaszországban esett két helyen, a 11. pozícióban, ahol a GDP az USA $ 2300000000000.

Közben az indonéz gazdaság az előrejelzések szerint kell rangsorolni 13. az országok listáját a legnagyobb gazdaság GDP-amerikai 2100000000000 $ 2030-ban, több mint Ausztráliában a 14. helyen és Dél-Korea 15. helyen, ahol a GDP az USA $ 1900000000000.

"Van sok a bizonytalanság. Kína képes növekedni 4 százalékkal, illetve 6 százalékkal sok dolog van, hogy nézd lenne a globális gazdaságban. Vagy akár Indiát nőhet 3 százalékkal 8 százalékkal. Ez egy nagy különbség, ha kombinálják őket időben régi, "mondta.

Összességében Jamaica az előrejelzések szerint a legalacsonyabb helyzetben, hogy istállót, mint 13 pozícionálni 136 2030 Míg Uganda lesz az ország legnagyobb fejlődést, mivel felmászott 18 soraiban a 91-.
Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlo

1 comment:

  1. Do you need loan to start up your personal business? if yes kindly contact this email: finance_institute2015@outlook.com bellow.

    E hiahia ana koe taurewa ki te timata ake koutou mahi whaiaro? ki te ae aroha whakapa tenei imera: finance_institute2015@outlook.com raro

    ReplyDelete