!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, August 30, 2015

Джихад жінок, хворих і літніх людей (літні люди) Актив Хаджі.

Поїздка не була закінчена (359)

(Частина триста п'ятьдесят дев'ять), Депок, Західна Ява, Indonnesia 30 серпня 2015, 1:34 вечора).


Джихад жінок, хворих і літніх людей (літні люди) Актив Хаджі.

Пророк Мухаммад сказав джихад жінка, хворих і літніх людей відбувається хадж до Мекки, Саудівська Аравія.
В останні кілька днів близько 3 мільйонів мусульман з більш ніж 100 країнах на 5 континентах попрямував в священне місто Мекку, Саудівська Аравія, щоб здійснити хадж.
Там йдуть, їзда автомобілів, літаків, кораблів і деякі навіть їзда на велосипеді, робиться все, щоб виконати Божий заклик і очікувати винагороди (молитви в Харам, еквівалентній 100000 разів), ніж нагорода молитви в інших місцях.


Доброчесність Хаджу і умри


За
Шейх Абдул Azhim бін Абдулла аль-Khalafi


Абу Хурайра Аллах Заради, що Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

العمرة إلى العمرة كفارة لما بينهما, والحج المبرور ليس له جزاء إلا الجنة.

"Помру, щоб умри гріх між ними, і Хадж мабрур не винагорода для нього на додаток до Небес." [1]

Їм Аллах, що Пророк, нехай благословить Ібн Масуд Задля його Аллах і вітає, сказав:

تابعوا بين الحج والعمرة فإنهما ينفيان الفقر والذنوب, كما ينفي الكير خبث الحديد والذهب والفضة, وليس للحجة المبرورة ثواب إلا الجنة.

"Iringilah між хаджу і умри для обох заперечувати гріх і бідності, а також пожежної вентилятора видаляє домішки (іржа) заліза, золота і срібла, і немає нагорода за хадж мабрур але рай." [2]

Від Абу Хурайри, сказав він, "Я чув, що Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

من حج لله عزوجل فلم يرفث ولم يفسق رجع كيوم ولدته أمه.

"Той, хто робить хадж щиро Всевишнім Аллахом, не жорстока і kefasiqan, то він повернувся без гріха, а коли він народився від матері." [3]

Anhuma Ібн 'Умара Заради', Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

الغازي في سبيل الله والحاج والمعتمر, وفد الله, دعاهم فأجابوه. وسألوه فأعطاهم.

"Люди, які б'ються на шляху Аллаха, і люди, які йдуть в хадж і умру, є делегатом від Бога. (коли) Бог покликав їх, вони виконують його заклик. І (коли) вони попросили Його, дай Бог (просити їх) ". ​​[4]

Поряд Хадж Умра це зобов'язання, відбиті один раз у житті, для кожного мусульманина, Baligh, розумного, свободи і здатні

Слово Всевишнього Аллаха:

إن أول بيت وضع للناس للذي ببكة مباركا وهدى للعالمين فيه آيات بينات مقام إبراهيم ومن دخله كان آمنا ولله على الناس حج البيت من استطاع إليه سبيلا ومن كفر فإن الله غني عن العالمين

"Насправді, будинок був побудований для (місце поклоніння) є людиною, яка була в Bakkah Байтулла (Мекка) благословив і керівництво для всього людства. Його є ознаки, що реальна (серед інших) станції Авраама; хто увійшов до нього люди настільки (Байтулла в) він був у безпеці; здійснити Хадж є обов'язком людини до Бога, то є (для) людей, які можуть подорожувати в будинку. . Той, хто заперечує (хадж зобов'язань), Аллах Mahakaya світів (нічого не потрібно) "[Алі Імран: 96-97]

Від Абу Хурайри, сказав він, Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає проповідь у нашому середовищі, він сказав:

أيها الناس قد فرض الله عليكم الحج فحجوا, فقال رجل: أكل عام, يا رسول الله? فسكت, حتى قالها ثلاثا, ثم قال صلى الله عليه وسلم: لو قلت نعم, لوجبت, ولما استطعتم. ثم قال: ذروني ما تركتكم, فإنما هلك من كان قبلكم بكثرة سؤالهم واختلافهم على أنبيائهم, فإذا أمرتكم بشيء فأتوا منه ما استطعتم, وإذا نهيتكم عن شيء فدعوه.

"Це є обов'язковою на вашому паломництва, то платити бідним (паломництво)." Таким чином, є така приказка, "щороку, про Посланник Аллаха?" Тоді він мовчав, поки людина не сказати, що це в три рази, то Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав, "Якщо я кажу, так, безсумнівно, стане відповідальність і ви, звичайно, не зможуть (це зробити)." Потім він сказав: "Хай мене, як я дозволю тобі. Звичайно, що знищив тих людей до того багато, щоб запитати, і багато хто не згодні з їх пророка. Якщо я замовив щось для вас, а потім виконати ваш стільки, скільки ви. І якщо я забороняю щось, а потім залишити ". [5]

Ібн Умар Заради anhuma, він сказав: "Пророк, нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

بني الإسلام على خمس, شهادة أن لا إله إلا الله, وأن محمدا رسول الله, وإقام الصلاة, وإيتاء الزكاة, وحج البيت, وصوم رمضان.

"Іслам побудований на п'яти стовпах: (1) заповіт, що немає бога, має право diibadahi правильно, але Аллаха, і що Мухаммад Посланник Аллаха, (2) намаз, (3) практика регулярного благодійність, (4) паломництво в будинок, і ( 5) Рамадан пост ". [6]

Від Ібн 'Аббаса anhuma, він сказав: "Посланник нехай благословить його Аллах і вітає, сказав:

هذه عمرة استمتعنا بها, فمن لم يكن عنده الهدي فليحل الحل كله, فإن العمرة قد دخلت في الحج إلى يوم القيامة.

"Це паломництво, що ми весело з ним. Ті, хто не має hadyu (жертвоприношення тварин), то він повинен bertahallul в цілому, тому що паломництво не настав час хаджу до Судного Дня ". [7]

З Шабі бен Ма'бад, він сказав: "Я пішов до 'Умар, і тоді я сказав йому:

يا أمير المؤمنين, إني أسلمت, وإني وجدت الحج والعمرة مكتوبين علي, فأهللت بهما, فقال: هديت لسنة نبيك.

"Про повелитель правовірних, справді, я прийняв іслам, і я впевнений, що я вже обов'язковий паломництво і помру, то я почав працювати на обох поклонятися ім. Тоді він сказав:" Ти отримує її інструкцій, щоб здійснити Сунні вашого Пророка. "[8]

[Скопійовано з книги Аль-Wajiiz FII Fiqhis Сунна валь Kitaabil Aziiz, Автор Шейх Абдул Azhim бен Badawai аль-Khalafi, випуск Індонезія Керівництво фикха повне, перекладач команди Tashfiyah LIPIA - Джакарта, Видавництво Ібн Касир, Віддруковано в Рамадан 1428 - вересень 2007M]

No comments:

Post a Comment