!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, August 29, 2015

Echt ISIS Sunny groepen, blijven ondersteunen ISIS Waarom ontvangen?

De rit was nog niet klaar (358)

(Deel 358), Depok, West-Java, Indonnesia, 26 augustus 2015, 14:48 uur).

Echt ISIS Sunny groepen, blijven ondersteunen ISIS Waarom ontvangen?

Een land dat zelf noemt de Islamitische Staat van Irak, Syrië en Sham (islamitisch kalifaat / ISIS) is nog steeds bestuurt 1/3 van Irak en Syrië.
ISIS verluidt gesteund jihadisten 25.000 jongeren (mannen en vrouwen), die uit 100 landen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië, Europa en de voormalige Sovjet-Unie, zoals Oezbekistan, Tadzjikistan en Azerbeidzjan, en vele andere Arabische landen kwamen.
Echter, heeft Saoedi-Arabië beschuldigd ISIS is Khawarij, die uit de ideologie van de Islam kwam, terwijl Wikipedia zegt ISIS is een gezamenlijk soennitische en Salafi.
Dat is de reden waarom de Coalitie van Arabische staten onder leiding van Saudi-Arabië steunt 80 andere landen onder leiding van de Verenigde Staten in de strijd tegen ISIS blijven.
Tot nu toe is er geen onafhankelijke en objectieve onderzoekers, is wie precies ISIS, of binnenkomende groep soennitische, Salafi of Khawarij, zoals aangevoerd door Saoedi-Arabië.

Een Saoedische geestelijke verklaarde dat hij niet heeft gevonden de splinter groepen moslims in overeenstemming met de metgezellen van Ahl Soennah wal Jama'ah behalve onder de volgelingen van As-Salaf al-Salih Ahlul Hadieth.

De Moe'tazilah hoe zou overeenkomen met de metgezellen van de grote figuren, terwijl ze aan de kaak stellen van de grote figuren van justitie en verlaagd hun vriend en beschuldigde hen van ketterij, zoals Al-Wasl bin Atho 'waarin staat: Als Ali, Az-Zubair Tholhah en dan heb ik niet getuigen gestraft omwille van hun getuigenis. [zie Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

De chaaridjieten had van religie en menyempal van de congregatie van de moslims komen, omdat een aantal fundamentele punten van hun leer is mengkafirkan Ali en zijn zoon, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha en Mu'awiyah en bevindt zich niet op de eigenschappen van de metgezellen van de mensen intimiderend en mengkafirkan hen.

Zoals Shufiyah, ze onderschatten de erfenis van de Profeten en vernederend de zender van het Boek en de Soennah en hun mensifatkan als de overledene. Een groot man ze zeggen: Je neemt je kennis van overleden terwijl wij onze kennis van het grote leven dat is niet dood (God) direct. Daarom zeg-met hun monden te sanad hadits- verwerpen: Heeft mengkhabarkan me mijn hart van Rabb.

Zoals voor de sjiieten, hebben zij geloofden dat de metgezellen na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam met uitzondering van een paar mensen was verstreken, zie Al-Kisyiy -een van hen- priester vertelt de geschiedenis van het boek Rijalnya geval. 12.13 van Abu Ja'far, dat hij heeft gezegd: Alle afvallige na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam met uitzondering van drie, ik zei: Wie is de derde persoon? Hij antwoordde: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary en Salman Al-Farisiy.

En overgeleverd in p.13 van Abu Ja'far, zei hij: Emigranten en Anshor buiten is gekomen (van religie), behalve voor drie. [Zie Al-Kaafiy werk van Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini zie ook hun grote -tokoh op het moment van deze- opgezegd en vervloekte Abu Bakr en Umar in zijn boek Kasyful Asroor geval, 131, verklaarde hij: Voorwaar syaikhani (Abu Bakr en Umar) ... en vanaf hier we ons gedwongen om bewijsmateriaal bewijs van hun afwijkingen zijn beide zeer duidelijk over de Koran om te bewijzen dat de twee hadden menyelisihinya.

En zei dat wederom het gebied van 137: ... en de Profeet sloot de ogen (d) terwijl beide zijn oren geen opmerkingen over Ibn al-Khattab, die rechtop leugen en kufr afkomstig uit de praktijk, kezindikan en penyelisihan van de verzen in de Koran ' een glorieuze.

Zoals Murji'ah, ze geloven dat het geloof van die hypocrieten die in hetzelfde geloof kenifakan Assabiqunal Awalun (de eerste mensen die tot de islam bekeerd) van de Emigranten en helpers.

Hoe ze allemaal overeen met de vrienden, terwijl ze zijn:

Mengkafirkan uitverkoren volk uit hun midden
Niet accepteren helemaal dat ze worden overgeleverd van de Profeet 'alayhi wa salaam in aqiedah en de sharia.
Volgt de Byzantijnse beschaving en de Griekse filosofie

Concluderend
Deze groepen willen allemaal ons ontkennen de getuigen van het Boek en de Soennah en kaak hen terwijl ze meer waard smaad, en zij zijn de zindiq.

Het is dus duidelijk dat het begrip van al-salaf wordt manhadj Firqatun Najiyah en Ath-Thaifah Al-Mansurah in het concept van begrip, acceptatie en Istidlal (rechterlijke beslissing).

Terwijl degenen die het voorbeeld van de metgezellen te volgen zijn degenen die werken met de overleveringen (Hadith) zijn authentiek en authentiek Dalah sharia wet, met de weg en het begrip vriend, en dit is zijn manier van leven Ahlul Hadieth, niet de loop van de Ahl-ul-bid'ah en hawa. Zo waar en de sterke wat we beschrijven als we uitleggen hun succes in de vorm bemiddelen om de Profeet 'alayhi wa salaam met het succes van de persoon die nam de sunnah' alayhi wa salaam en de Soennah van de vier kaliefen na hem.


BBC - Een Engelsman wordt aangeprezen als de "leidende cyber jihadisten," werd gedood in een drone aanval militaire -drone- in Syrië, volgens Amerikaanse functionarissen.
Genoemd, Junaid Hussain, een jonge man van 21 jaar Birmingham ooit veroordeeld voor computerinbraak geval was een "high value target" tussen een groep die zichzelf de Islamitische Staat of ISIS.
Volgens de VS, het doden van de man die Syrië in 2013 ingevoerd was een grote klap voor de ISIS.
Michael McCaul, voorzitter van de Commissie van Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security Committee), de VS zei dat de dood Hussain was een "duidelijke boodschap."
"We moeten blijven om te waken en onze intelligentie mogelijkheden behouden om mogelijke aanvallen te voorkomen, en we moeten het heiligdom te vernietigen om terroristische groeperingen.
Eerder, een Britse woordvoerder van de regering zei: "We krijgen berichten dat een terroristische ISIS Engelsman verondersteld te zijn gedood in een coalitie luchtaanval in Syrië dialkukan.

Afbeelding caption
Andere Britse jihadisten, Abdul Waheed, de eerste Britse burger die zelfmoordaanslagen plegen
Hussain, een expert computer hacker, werd veroordeeld tot zes maanden in de gevangenis in 2012 voor het lekken online persoonlijke contacten voormalige Britse premier Tony Blair, en een vals telefoontje naar een telefoonlijn anti-terreur hotline voeren.
In juni heeft de Britse krant The Sun melapaorkan, Hussain geassocieerd met een ISIS is van plan uit te voeren bomaanslagen zijn gemaakt met snelkookpannen, snelkookpan, een parade van de strijdkrachten in Londen.
Hussain is getrouwd met een voormalig punk muzikant, Sally Jones, en staat bekend als een lid van een computer hacker groep Team Poison.
Amerikaanse functionarissen zeiden dat de drone aanval die Hussain gedood gelanceerd in de buurt van de stad Raqqa.

Steeds meer Franse vrouwen zijn het doelwit van een groep die zichzelf de Islamitische Staat of ISIS sluiten.
Volgens waarnemers van het terrorisme, het aantal vrouwen die de groep aan te sluiten zijn extremer dan mannen.
"Veel vrouwen in Frankrijk die geïnteresseerd zijn (ISIS mee) om humanitaire redenen", zegt Jean-Charles Brisard, directeur van de Terrorism Analysis Centre in Parijs met de Franse nieuwssite The Local.
"Propaganda targeting Franse burgers tonen van veel vrouwen en kinderen die lijden. Video en foto's zullen de (hart) te verplaatsen van de vrouwen," zei Brisard.
"Zij (ISIS) met behulp van de waarden van het Westen om de vrouwen te overtuigen om mee te gaan (ISI)," voegde hij eraan toe.
Meer dan 130 vrouwen toegetreden
Sinds april 2014 de regering opende een speciale telefoonlijn, die burgers in staat stelt mensen die waarschijnlijk naar Syrië of Irak ISIS mee te melden.
Sindsdien heeft de regering niet minder dan 3670 meldingen heeft ontvangen.
Gegevens voor maart 2015 laten zien dat er van de 261 mensen werden naar verluidt verdacht van deelname aan ISIS, van wie 135 vrouwen.
De gepubliceerde rapport zei 1430 Franse hogerhuis van het Franse volk zijn toegetreden tot de ISIS in Irak en Syrië.

David Cameron zal proberen een aantal nieuwe methoden om radicalisering aan te pakken. Hij zei dat Groot-Brittannië had te lang "passief tolerante samenleving".
De Britse premier zal leveren bij de Nationale Veiligheidsraad tegen extremisme plan dat zal worden opgenomen in een toespraak op 27 mei.
De ontwerp-wetgeving zal de nieuwe immigratie regels omvatten, overheden sloot de ontmoetingsplaats van de extremisten en de 'regels met betrekking tot inmenging extremisme'.
Cameron zal zeggen dat het belang van het uitzicht op de harde lijn ideologie die "giftig."
Het voorstel werd voor het eerst ontworpen door de Minister van Binnenlandse Zaken Theresa May voor de Britse verkiezingen.
Het plan kan worden tegengewerkt door een aantal leden van het nieuwe parlement, omdat het de vrijheid van meningsuiting rechten van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk in strijd, de BBC-correspondent Danny Shaw zei.
Het verspreiden van haat
De maatregelen zullen ook een verbod regel voor harde lijn organisatie die haat in een openbare plaats, waarvan de activiteiten niet zijn ingedeeld als de activiteiten van een terroristische organisatie te verspreiden onder.
Volgens de gegevens gegeven mei op de conferentie van de conservatieve partij van vorig jaar, zal de regel van toepassing als de minister "redelijkerwijs van mening" dat een bepaalde groep bedoeld om religieuze spanningen of ras aanzetten, dreigt de democratie, of als er een dringende noodzaak om het publiek te beschermen tegen schade of risico geweld, onrust, intimidatie of andere criminele handelingen.
Afbeelding copyrightEPA
Afbeelding caption
Theresa May is om regels te ontwerpen voor een lange tijd, maar de voormalige heeft niet de steun van de overheid partners
Als het verbod wordt goedgekeurd, die zullen worden beoordeeld door de High Court langsng het lidmaatschap of de verstrekking van middelen aan de organisatie als het wordt beschouwd als een misdrijf.
De wet op het extremisme verstoring toegepast op mensen met dezelfde criteria.
Met de plannen van het kabinet, zal Charity Commission krijgen extra bevoegdheden om "sorteren op de instellingen die tegoeden verduisteren voor extremisme en terrorisme", en de omroep waakhond Ofcom kan actie ondernemen tegen stations die inhoud uitzenden met harde lijn boodschap.
Onverdraagzaamheid en onwetendheid
Kan de Nationale Veiligheidsraad worden verteld, dat de regering een aantal instellingen in staat stellen om "tegen de onverdraagzaamheid en onwetendheid".
Afbeelding copyrightGetty
Afbeelding caption
De regering zal een verscheidenheid aan instellingen in staat stellen om "tegen de onverdraagzaamheid en onwetendheid".
Cameron zal zeggen dat de nieuwe wet zal voor degenen die uitzicht harde lijn verspreid steeds moeilijker worden.
"Te lang worden we passieve tolerante samenleving, zeggen de bewoners zo lang als je een gezagsgetrouwe, zullen wij u laten," Cameron zei in een verklaring.
De conservatieve regering zal niet langer gebruik maken van de "vorige benadering is mislukt," voegde hij eraan toe, zeggende dat het Verenigd Koninkrijk moet worden geconfronteerd met de etags i "radicale islamitische ideologie die giftig is."

Twee hoge Iraakse militaire bevelhebbers werden samen drie anderen passeren door een autobom gedood.
Dit gebeurt in een gebied ten noorden van de hoofdstad van de provincie Anbar, Ramadi, waar de regeringstroepen worden geconfronteerd met een militie groep die zichzelf de Islamitische Staat of ISIS.
Eén van de slachtoffers was generaal Abdel Rahman Abu Ragheef, plaatsvervangend commandant van de operaties in de strategische provincie.
Tiende divisie leiders, Safeen Brigadegeneraal Abdel Majeed, werd ook gedood in de aanval op de Jerayshi gebied, zei een woordvoerder van de gezamenlijke operaties Brigadier Generaal Yahya Rasool werd geciteerd door persbureau Reuters.
Hij vertelde de staatstelevisie dat het leger onderschepte een voertuig met explosieven targeting hen, "maar de explosie maakte ze in martelaren."
Heeft een officiële verklaring van de partij die verantwoordelijk is voor deze aanval niet ontvangen.
Leger en politie met de steun van sjiitische milities, soennitische strijders en de VS geleide luchtaanvallen probeerden de stad, op 100 km ten westen van Bagdad, maar de ontwikkeling van deze operatie is traag heroveren.

No comments:

Post a Comment