!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

САД и Европске акције у паду, износ да би се постигао најнижу тачку Транслуцент перфоманс 14,000 / УС1

САД и Европске акције у паду, износ да би се постигао најнижу тачку Транслуцент перфоманс 14,000 / УС1

(ББЦ) - Дов Јонес је пао на 1.000 поена у понедељак, 24/8 трговину.
Валл Стреет у Њујорку опала за пет узастопних дана након пада на берзама у Европи и Азији, као страх од успоравања кинеске економије.
На дан трговине се брзо мењају, у понедељак, 24. августа, Дов Јонес је пао на 1.000 поена пре него што се опоравља на 15871.35, доле 3,6%.
Док С & П 500 затворена пенурунан3,9% до 1893.21, а Насдак пао 3,8% затварањем на 4.038.6.
Пад акција у САД вођен забринутости за здравље кинеске економије.
Фабрика у Кини
Страх од успоравања кинеске економије је горе него што се раније мислило
Пре две недеље, Централна банка Кине да преузме девалвацију јуана, што повећава страховања од успоравања економског у земљи је горе него што се раније мислило.
Главна брига инвеститора су компаније и земље које зависе велика потражња из Кине ће утицати економског успоравања.
Међутим аналитичари вјерују инвеститори у Сједињеним Државама деловао помало претерана.
"Оптужбе да ће кинеска економија води америчку економију у рецесију је неразумно, јер (америчка привреда) два пута већи од економије Кине и на основу потрошача", рекао је Филип Бланцато, извршни директор Ладенберг Тхалманн Ассет Манагемент.
Кина је тренутно највећа економија у свету, као и други по величини земље увознице, како за робу и услуге.
Берза Лондон, Париз и Франкфурт је пао као забринутост због економског успоравања Кине наставио да прогања инвеститоре.
Лондон ФТСЕ 100 индекс пао 2,6% у трговању у понедељак ујутру (24/08), док су главна тржишта у Француској и Немачкој изгубио скоро 3%.
Азијске акције су такође погођени, са Схангхаи Цомпосите у Кини пала 8,5%, најгоре од 2007. године.
Кинеска влада сматра се није успела да смири инвеститоре.
Поред тога, цене нафте пала на најнижи ниво у шест година, као трговци забринути због успоравања раста у другом по величини економија на свету.
"Изгледа да смо се преселили доле тако брзо", рекао је Давид Мадден тржишни аналитичар у ИГ.
Страх од распрострањеног пада инвеститора у вези акција погоршала у азијским танке трговање у Европи, јер већина инвеститора су на одмору.
"Мислим да је неизвесност ће се повећати у будућности", рекао је испред нас.
Инвеститори морати да чекамо недеље пре поновног уласка трговаца на тржишту да повећа берзанског индекса.

Азијске берзе опет пао у понедељак (24/08) на забринутости инвеститора успоравање економског раста у Кини.
Никкеи 225 у Јапану, који је највећи берзи у Азији, доле 2,4% на 18963.53 бодова - на најнижи ниво у пет месеци.
Инвеститори не верују у способност Кине да стабилизује тржиште упркос сталним напорима Пекинга.
Током викенда, Кина планира да дозволи пензиони фондови да улажу први пут на берзи.
У новом пропису, пензиони фондови могу улагати до највише 30% својих нето имовине у акције које се котирају на домаћем тржишту.
Тај потез је најновији покушај кинеске владе да заустави пад берзи у земљи.
Фонд може инвестирати не само у акцијама, већ иу низу тржишних инструмената, укључујући деривате. Уз захтев за повећање ових производа, влада се нада да ће цена ће се повећати.
Руннинг оут оф трикова
Сајмон Литлвуд, председник пословни консалтинг фирме АЦГ Глобал изјавио је за ББЦ да је било забринутост због друга по величини економија на свету "је понестало трикова, јер у последњих неколико месеци они су покушавали да учине своје привреде више течности", али ипак није успела да смири тржишта.
У последњих неколико недеља, кинеска акционарско индекс пао 12%, тако да је укупан смањен за 30% од јуна.
То узрокује оштар пад продаје од глобалних акција, са Дов Јонес у САД претрпео губитак од 6%, а ФТСЕ 100 у Великој Британији забележен највећи губитак у недељу да достигне 5% ове године.

Успоравање економског раста у Кини и распад вредности акција није криза већ прилагођавање "да треба"
Раније овог месеца, кинеска централна банка девалвирала јуана као начин да се повећа извоз.
У Аустралији, С & П / АСКС доле 2,2% у 5098.80 на продају у понедељак ујутро.
У Јужној Кореји, КОСПИ индекс прати регионални тренд, отворио 0,4% ниже на 1869.13 нивоима.
И у понедељак (24/8), тржишта акција на Блиском истоку такође драстично опао.
ММФ: 'Не криза'
Током викенда, Међународни монетарни фонд (ММФ) је дао изјаву о глобалном акција продаје у настојању да се избегне прекомерну панику на тржишту.
Успоравање економског раста у Кини и распад вредности акција није криза, али је прилагођавање на "потребе" за привреду, високи званичник ММФ-а рекао је у недељу (23/8).
"Сувише је рано говорити постоји криза у Кини", рекао је Карло Цоттарелли ММФ извршни директор заступа земаља попут Италије и Грчке, преко конференцији за новинаре.
Он је поновио прогнозе међународних дужника који је предвидео кинеску економију повећање од 6,8%, 7,4% испод нивоа оствареног у 2014. су.
У петак (21/08), бројке су показали фабрике активност у Кини у августу опала у последњих шест година најбржи размера.
Ова бројка долази након званични подаци показали Кине току економског успоравања. У три месеца до краја јула, економија земље расте 7% у односу на претходну годину, најнижи ниво од 2009. године.

Курс рупија у односу на долар, који је достигао Рп14.050 по УС $ 1 није одвојен од феномена глобалне економије и девалвације јуана, али влада би требало да погледате учинку тима у домаћој привреди.
Девалвација јуана, према економисте Давида Сумуал као банке Централној Азији, што доводи до структурних промена (тектонски Схифт) у глобалним финансијским тржиштима. Рупија је погођени овом променом.
"Од пре две недеље, глобална валута ослабила према долару", казао је Дејвид рекао је ББЦ Индонезија, Исиана Артхарини.
Од домаћег сектора, је такође због слабљења економских питања су релативно исти, тако је државна потрошња како би се убрзао инфраструктуру је саграђена и убеди инвеститоре да инвестирају директно.
Нажалост, напори да се овај директних инвестиција је отежан тржишта сентимент је и даље негативан према Индонезији.
Давид је видела потенцијал Индонезије привреде је и даље добра, али се ослања на способност владе да одржи стабилност цена хране и отклањања питања која ометају стабилност.
"Сада је цена меса порасла неочекивано, питање понекад желите да увезете понекад не, понекад кажу довољно снабдевање, понекад кажемо мањак снабдевања. Доступност података понекад лове иа збуњени, што је у реду", додао је Дејвид.
Чак и тако, према Давиду, економски раст у Индонезији је још увек једна од највиших у Азији после Кине, Филипина и Индије. Постоје и друге земље које су строжије ситуацију Индонезије, али земље које предузима структурне реформе, услови су релативно боље.
"Индија је успешно предузму структуралне реформе, тако да, иако валута је још увијек слаб, али не као драстична пелемаханниа друга валута", рекао је Дејвид.
Реконструкције владе је покушај да структурне промене, чак и ако је потребно времена да се виде резултати.
С друге стране, према Давиду, владе и органи такође треба да успоставе план за ванредне ситуације у лице најгоре, посебно у погледу стабилности цена хране, убрза улагања у инфраструктуру, и увери инвеститоре.
"Није нове предлоге, већ дуго тражио, али невидљива влада тек треба да се поново убрза", рекао је Дејвид.
Влада такође треба да прецизира кораке које треба предузети да би курс је стабилнија будућност.
У свом говору у општој седници МПР / ДПР, председник Јокови циљање Рп13.400 Рупиах курса у односу на долар на почетку 2016. Као одговор на овог циља, Давид каже, ова цифра је још увек тешко постићи, јер су услови и даље су слабе основе.
"Банка Индонезија политике већ постоје, али шта је са власти?" рекао је Давид.
Хитни случајеви
У међувремену, Анвар Фариал валута Експерти кажу да упркос спољашњим факторима који имају такве спекулације о нама каматних стопа повећања и девалвацију јуана, али је девизни курс достигне Рп14.050 треба посматрати као ванредно стање.
"Овај ниво рупиа је оверсолд, мањој. То нема никаквог оправдања да се позовете на курс је добро за економију Индонезије. Нема више везе са основама. Прошло је више уздрман игри шпекуланата. Да ли је пад акција још увек траје зауставити или наставити Ово је толико велико питање ", рекао је Фариал на ББЦ Индонезији.

Банка Индонезија морају да наставе да политике чврсту контролу над долара трансакција на девизном тржишту
Шта се десило данас мисли да је вруће паре у Индонезија је био приморан да прода ту берзанског индекса нагло пала, са високих 5523 у априлу 4300, да продре.
Рупија добити од продаје акције је да купите долара, тако да постоји велика потражња за долар и курса да продре Рп14.050.
Поред тога, иако је Банка Индонезија је већ примењују се одредбе захтевају домаће трансакције користити рупија, али прописи нису били ефикасни.
Затим, ту је долар трансакције које се не односе у иностранство, као што су у нафтне и гасне привреде, електричне енергије, рударства, лизинг центрима, канцеларијама, и консултантске накнаде које додате у потражњи за долара.
Фариал такође похвалио Банка Индонезија снизила ограничења на куповину долара, од максималних УС $ 100 хиљада месечно до максимума од УС $ 25 хиљада месечно у нади да ће притиском на потражњу за долар.
Међутим, према његовим речима, банка Индонезија морају да наставе да политике јачу контролу над пословањем долара у девизним тржиштима, као и контроле кроз интервенције помоћу девизних резерви.
"Никад нисам сматрао редовну ствар коју треба дозволити да настави да се догоди", рекао је Фариал.
Он се нада да ће влада сарађивати са банке Индонезије у синхронизацију између фискалног сектора, нарочито у уклањању монетарне политике за подстицање економског раста.
"Иза линије '
Јоко Видодо председник у председничкој палати у Богор, у понедељак (24/8), рекао је економско успоравање не само у Индонезији, већ и суседне земље.
Према његовим речима, неке од узрока економског успоравања је амортизација јуана и тако дали или не планирано повећање америчких каматних стопа.
"Заједно смо предвидети. Мора да су мислили исто, и поштовање линије коју ће касније пренесе, оно што морамо да урадимо не бисмо већ вам дати скицу., Онда постоје изван линија", рекао је он новинарима.
Министар финансија Бамбанг Бродјонегоро је раније рекао да ће спречити прилив средстава од државе Сертификати за хартије од вредности да се подстакне секундарно тржиште.
Што се тиче кретања акција и рупиа, Бамбанг то видим као ирационалне акт да тражи привремену уточиште, а амерички долар се посматра као најсигурнија опција.

Кина деваивирао јуана за скоро 2% у односу на амерички долар који је најнижа тачка за скоро три године.
Кинески централна банка девалвација образложен узети као корекција која боље одражавају тржишне снаге.
Према аналитичарима, девалвација јуана би повећати извоз кинеских која нагло пала током месеца јула.
До сада су власти да подрже политику да задржи валуту да остане јак у циљу подстицања домаће тражње и подстицања домаће компаније да позајмљује новац, а онда инвестирају у иностранству.
Али задње политика Кине, ББЦ Тео Леггет, вероватно ће доћи под удар из Сједињених Америчких Држава. Разлог за то су произвођачи у земљи тврде да су претрпели нелојална конкуренција од произвођача бамбуса завесе.
Додао Леггет, одлука Кине је вероватно да ће утицати на централним банкама других земаља, укључујући САД, да се подигне каматне стопе због јефтиније робе из Кине може бити инфлација.

No comments:

Post a Comment