!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

Amerikaanse en Europese aandelen daalden, bedraagt ​​het laagste punt doorschijnende Rp 14.000 / US1 bereiken

Amerikaanse en Europese aandelen daalden, bedraagt ​​het laagste punt doorschijnende Rp 14.000 / US1 bereiken

(BBC) - De Dow Jones was naar 1000 punten gedaald op maandag, 24/8 handel.
Wall Street in New York daalde gedurende vijf opeenvolgende dagen na de daling van de aandelenmarkten in Europa en Azië als de vrees voor vertragende Chinese economie.
Op de dag van de handel veranderen snel, maandag 24 augustus, de Dow Jones was naar 1000 punten alvorens te herstellen op 15.871,35, een daling van 3,6% gedaald.
Terwijl de S & P 500 sloot met penurunan3,9% tot 1.893,21 en de Nasdaq daalde 3,8% door het sluiten bij 4.038.6.
De daling van de voorraden van de VS als gevolg van de bezorgdheid over de gezondheid van de Chinese economie.
Fabriek in China
De vrees voor een vertraging van de Chinese economie is erger dan gedacht
Twee weken geleden, de Centrale Bank van China om de devaluatie van de yuan, die verhoogt de angst voor economische vertraging in het land is nog erger dan eerder gedacht te nemen.
De belangrijkste zorg van beleggers zijn bedrijven en landen die afhankelijk zijn van de hoge vraag uit China zullen worden beïnvloed door de economische vertraging.
Maar analisten geloven dat de beleggers in de Verenigde Staten gehandeld enigszins overdreven.
"Beschuldigingen dat de Chinese economie de Amerikaanse economie zal leiden in een recessie is onredelijk, omdat (de Amerikaanse economie) twee keer groter dan de economieën van China en op basis van de consument", aldus Philip Blancato, chief executive bij Ladenberg Thalmann Asset Management.
China is momenteel de grootste economie van de wereld en ook de tweede grootste importerende land, zowel voor goederen en diensten.
Beurs van Londen, Parijs en Frankfurt daalde bezorgdheid over de economische vertraging in China bleven beleggers achtervolgen.
Londen FTSE 100-index daalde 2,6% in de handel maandagochtend (24/08), terwijl de belangrijkste markten in Frankrijk en Duitsland verloor bijna 3%.
Aziatische aandelen ook beïnvloed, met de Shanghai Composite in China daalde 8,5%, de ergste sinds 2007.
De Chinese regering is geacht niet aan beleggers te kalmeren.
Daarnaast, de olieprijs daalde tot het laagste niveau in zes jaar, aangezien de handelaren zich zorgen over de vertragende groei in 's werelds tweede grootste economie.
"Het lijkt erop dat we verhuisden zo snel naar beneden," zei David Madden, marktanalist bij IG.
Angsten van wijdverbreide-investeerder-gerelateerde daling van de Aziatische voorraden verslechterde dunne handel in Europa, omdat de meeste beleggers zijn op vakantie.
"Ik denk dat de onzekerheid zal toenemen in de toekomst", zegt Madden.
Beleggers kunnen moeten weken wachten voordat het opnieuw invoeren van de marktkooplieden om aandelenindex verhogen.

Aziatische beurzen daalden weer op maandag (24/08) op de bezorgdheid van beleggers van de vertragende economische groei in China.
Nikkei 225 in Japan, dat is de grootste beurs in Azië, een daling van 2,4% op 18.963,53 punten - het laagste niveau in vijf maanden.
Beleggers geloven niet in het vermogen van China om de markt te stabiliseren, ondanks de voortdurende inspanningen van Peking.
In het weekend, China is van plan om pensioenfondsen om de eerste tijd te investeren in de aandelenmarkt.
In de nieuwe verordening, kan de pensioenfondsen beleggen tot een maximum van 30% van zijn netto activa in eigen land beursgenoteerde aandelen.
De verhuizing is de laatste poging van de Chinese regering om de achteruitgang van het land beurzen halt toe te roepen.
Het fonds kan beleggen niet alleen in aandelen, maar ook in een reeks van marktinstrumenten inclusief derivaten. Met de vraag naar deze producten te verhogen, de regering hoopt dat de prijs zal stijgen.
Opraken van trucs
Simon Littlewood, voorzitter van adviesbureau ACG Global vertelde de BBC dat er bezorgdheid over de 's werelds tweede grootste economie "is van trucs uitgevoerd omdat in de afgelopen maanden hebben ze geprobeerd om hun economieën meer vloeibaar te maken", maar nog steeds niet in geslaagd om de markten te kalmeren.
In de afgelopen weken, de Chinese joint-stock index daalde 12%, zodat het totaal is gedaald van 30% sinds juni.
Het veroorzaakt een scherpe daling in de verkoop van de wereldwijde voorraden, met de Dow Jones in de Verenigde Staten leed een verlies van 6%, en de FTSE 100 in het Verenigd Koninkrijk opgenomen het grootste verlies in een week tot 5% te bereiken dit jaar.

Vertragende economische groei in China en de ineenstorting van de beurskoersen is geen crisis, maar een aanpassing "die moeten"
Eerder deze maand, de Chinese centrale bank devalueerde de yuan als een manier om de export te stimuleren.
In Australië, de S & P / ASX omlaag 2,2% op 5098,80 verkoop maandagochtend.
In Zuid-Korea, de Kospi index volgt de regionale trend, opende 0,4% lager op 1.869,13 niveaus.
En maandag (24/8), de beurzen in het Midden-Oosten daalde ook drastisch.
IMF: 'Geen crisis'
In het weekend, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een verklaring op de wereldwijde voorraad verkopen in een poging om de excessieve paniek in de markt te voorkomen.
Vertragende economische groei in China en de ineenstorting van de beurskoersen is geen crisis, maar een aanpassing op een "noodzaak" voor de economie, een senior IMF-functionaris zei op zondag (23/8).
"Het is te vroeg om te spreken is er een crisis in China", aldus Carlo Cottarelli IMF-directeur die voor landen zoals Italië en Griekenland, door middel van een persconferentie.
Hij herhaalde voorspellingen van internationale debiteuren die de Chinese economie stijging met 6,8%, 7,4% onder het niveau dat zij behaalde in 2014 voorspeld.
Op vrijdag (21/08), de cijfers toonde fabriek activiteit in China in augustus kromp in de afgelopen zes jaar de snelste schaal.
Dit cijfer komt na officiële gegevens toonden aanhoudende economische vertraging in China. In de drie maanden tot het einde van juli, de economie van het land om te groeien met 7% ten opzichte van het voorgaande jaar, het laagste niveau sinds 2009.

De rupiah wisselkoers ten opzichte van de dollar, die Rp14.050 bereikte per US $ 1 is niet gescheiden van het fenomeen van de wereldeconomie en de devaluatie van de yuan, maar de overheid moet ook kijken naar de prestaties van het team in de binnenlandse economie.
Devaluatie van de yuan, volgens de econoom David Sumual als Bank Centraal-Azië, waardoor structurele veranderingen (tektonische verschuiving) in de wereldwijde financiële markten. Rupiah werd beïnvloed door deze verandering.
"Sinds twee weken geleden, de wereldwijde valuta verzwakt ten opzichte van de Amerikaanse dollar," zei David vertelde BBC Indonesië, Isyana Artharini.
Van de huishoudelijke sector, is ook te wijten aan de verzwakking van de economische kwesties zijn relatief hetzelfde, dat is hoe de overheidsuitgaven met het oog op het versnellen van de infrastructuur is gebouwd en overtuigen investeerders om direct te investeren.
Helaas, de inspanningen om deze directe investering wordt belemmerd door het marktsentiment is nog steeds negatief tegenover Indonesië.
David zag ook het potentieel van de Indonesische economie is nog steeds goed, maar het is gebaseerd op het vermogen van de overheid om voedsel handhaven van prijsstabiliteit en kwesties die de stabiliteit verstoren elimineren.
"Nu is de prijs van vlees steeg onverwacht, het probleem soms willen soms niet importeren, soms zeggen genoeg aanbod, soms zeggen dat we een tekort aan aanbod. De beschikbaarheid van gegevens soms houden we ya war, dat goed is," voegde David.
Zelfs zo, volgens David, de economische groei in Indonesië is nog steeds een van de hoogste in Azië na China, de Filippijnen en India. Er zijn andere landen die meer ernstige situatie van Indonesië ervaren, maar de landen die structurele hervormingen door te voeren, zijn de omstandigheden relatief beter.
"India met succes structurele hervormingen door te voeren, zodat, hoewel de munt is nog steeds zwak, maar niet zo drastisch pelemahannya andere valuta", zegt David.
Kast herschikking is een poging om de structurele veranderingen aan te brengen, zelfs als het tijd om resultaten te zien is.
Aan de andere kant, volgens David, overheden en autoriteiten moeten ook het opzetten van een noodplan om de ergste geconfronteerd, met name op het gebied van voedsel prijsstabiliteit versnellen uitgaven voor infrastructuur en investeerders gerust te stellen.
"Het is niet nieuw suggesties, is al lange tijd gevraagd maar onzichtbare regering moet nog opnieuw te versnellen", zegt David.
De overheid moet ook aangeven welke stappen moeten worden genomen, zodat de wisselkoers is meer stabiele toekomst.
In zijn toespraak op de algemene vergadering van de MPR / DPR, voorzitter Jokowi gericht Rp13.400 roepia wisselkoers ten opzichte van de dollar in het begin van 2016. Naar aanleiding van deze doelstelling, zegt David, dit cijfer is nog steeds moeilijk te bereiken omdat de omstandigheden zijn nog steeds zwak fundamentals.
"Bank Indonesia beleid bestaan ​​al, maar hoe zit het met de overheid? ' zei David.
Noodgevallen
Ondertussen Anwar Farial valuta watchers zeggen dat ondanks externe factoren die een dergelijke speculatie op Amerikaanse renteverhogingen en de devaluatie van de yuan, maar de wisselkoers heeft bereikt Rp14.050 spelen moet worden gezien als een noodsituatie.
"Dit niveau van de roepia is oversold, undersell. Het heeft geen reden om op te noemen de wisselkoers is goed voor de economie van Indonesië. Er is niet meer te maken met de fundamentals. Het is al meer geschokt door het spel van speculanten. Is de val van de voorraad is nog steeds om te stoppen of doorgaan ? Dit is dus de grote vraag ", zei Farial op BBC Indonesië.

Bank Indonesia moet blijven beleid strakke controle over dollar transacties in de markt voor vreemde valuta
Wat gebeurde er vandaag de dag denkt hij is hot geld in Indonesië werd gedwongen om dat beursindex verkopen sterk gedaald, van een hoogte van 5523 in april 4300 door te dringen.
Rupiah verkregen uit de verkoop van actie is om dollars te kopen, zodat er een grote vraag naar de dollar en de wisselkoers te dringen Rp14.050.
Bovendien, hoewel de Bank Indonesia heeft reeds geïmplementeerd regelgeving die binnenlandse transacties aan de rupiah te gebruiken, maar de regels zijn niet effectief geweest.
Dan is er een dollar transacties die niet gerelateerd zijn aan het buitenland, zoals in de olie- en gasindustrie, elektriciteit, mijnbouw, lease winkelcentra, kantoren en adviseurskosten die bijdragen aan de vraag naar dollars.
Farial ook lof voor de Bank Indonesia verlaagde beperkingen op dollar aankopen, uit een maximum van US $ 100.000 per maand met een maximum van US $ 25.000 per maand in de hoop van het indrukken van de vraag naar de dollar.
Echter, volgens hem, moeten Bank Indonesia blijven beleid strengere controle op de transacties van de dollar in vreemde valuta markten en controles te maken door tussenkomst van het gebruik van de deviezenreserves.
"Nooit vond het een regelmatige ding dat moet worden toegestaan ​​om te blijven gebeuren," zei Farial.
Hij hoopt dat de regering om samen te werken met Bank Indonesia om te synchroniseren tussen de fiscale sector, met name in het verwijderen van het monetaire beleid om de economische groei te stimuleren.
'Voorbij de lijn'
Joko Widodo President bij het presidentiële paleis in Bogor, maandag (24/8) zei dat de economische vertraging niet alleen in Indonesië, maar ook buurlanden.
Volgens hem is een aantal van de oorzaken van de economische vertraging is de depreciatie van de yuan en dus de vraag of de geplande verhoging van de Amerikaanse rente.
"We verwachten samen. Ze moeten gedacht hebben hetzelfde, en het vasthouden aan de lijn die we later zullen brengen, wat we moeten doen. Hebben we niet geven u al een schets, dan zijn er buiten de lijnen," zei hij tegen verslaggevers.
Minister van Financiën Bambang Brodjonegoro ook eerder zei dat het zou voorkomen dat de geldstroom van de Staat Securities Certificaten op de secundaire markt aan te moedigen.
In termen van de beweging van de voorraden en de roepia, Bambang zie het als een irrationele daad tijdelijke veilige haven te zoeken, en de Amerikaanse dollar wordt gezien als de veiligste optie.

China gedevalueerd de yuan met bijna 2% ten opzichte van de Amerikaanse dollar die het laagste punt bijna drie jaar.
Chinese centrale bank devaluatie redenen omkleed genomen als een correctie die marktwerking beter weerspiegelen.
Volgens analisten zou de devaluatie van de yuan te verhogen Chinese export die sterk in de maand juli daalde.
Tot dusver heeft de autoriteiten om het beleid te handhaven om de valuta om de binnenlandse vraag te stimuleren en aan te moedigen binnenlandse bedrijven om geld te lenen en te investeren in het buitenland sterk blijven houden.
Maar recente beleid van China, de BBC Theo Legget, waarschijnlijk onder vuur van de Verenigde Staten te komen. De reden voor deze de producenten in het land beweren te hebben geleden oneerlijke concurrentie van fabrikanten van bamboe gordijn.
Toegevoegd door Legget, het besluit van China is waarschijnlijk van invloed op de centrale banken van andere landen, waaronder de Verenigde Staten, om de rente als gevolg van goedkopere producten uit China te verhogen kan de inflatie.

No comments:

Post a Comment