!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 25, 2015

Amerikanske og europæiske aktier faldt, beløb for at opnå det laveste punkt gennemsigtige Rp 14.000 / US1

Amerikanske og europæiske aktier faldt, beløb for at opnå det laveste punkt gennemsigtige Rp 14.000 / US1

(BBC) - Dow Jones var faldet til 1.000 point på mandag, 24/8 handel.
Wall Street i New York faldt i fem på hinanden følgende dage efter faldet i aktiemarkederne i Europa og Asien som frygt for aftagende kinesiske økonomi.
På dagen for handlen er under hastig forandring, mandag, August 24, Dow Jones var faldet til 1.000 point før den igen på 15.871,35, ned 3,6%.
Mens S & P 500 lukkede med penurunan3,9% til 1893,21 og Nasdaq faldt 3,8% ved at lukke på 4.038.6.
Faldet i amerikanske aktier drevet af bekymring for sundheden af ​​den kinesiske økonomi.
Fabrik i Kina
Frygten for en opbremsning i den kinesiske økonomi er værre end hidtil antaget
For to uger siden, at Central Bank of China tager devalueringen af ​​yuan, hvilket øger frygten for økonomisk afmatning i landet er værre end hidtil antaget.
Den største bekymring for investorerne er virksomheder og lande, der er afhængige af stor efterspørgsel fra Kina vil blive påvirket af den økonomiske afmatning.
Men analytikere mener investorer i USA handlet noget overdrevne.
"Påstande, at den kinesiske økonomi vil føre den amerikanske økonomi i recession er urimeligt, fordi (den amerikanske økonomi) to gange større end økonomierne i Kina og bygger på forbrugeren," siger Philip Blancato, administrerende direktør hos Ladenberg Thalmann Asset Management.
Kina er i øjeblikket den største økonomi i verden, og også den næststørste importlandet, både for varer og tjenesteydelser.
Aktiemarked London, Paris og Frankfurt faldt som bekymringer over Kinas økonomiske afmatning fortsatte med at hjemsøge investorer.
London FTSE 100-indekset faldt 2,6% i handel mandag morgen (24/08), mens de vigtigste markeder i Frankrig og Tyskland mistede næsten 3%.
Asiatiske aktier også berørt, med Shanghai Composite i Kina faldt 8,5%, den værste siden 2007.
Den kinesiske regering er anses undladt at berolige investorerne.
Desuden olieprisen faldt til det laveste niveau i seks år, da de handlende bekymret aftagende vækst i verdens næststørste økonomi.
"Det ser ud som vi flyttede ned, så hurtigt," siger David Madden, markedet analytiker hos IG.
Frygt for udbredt investor-relaterede fald i asiatiske aktier forværret tynd handel i Europa, fordi de fleste investorer er på ferie.
"Jeg tror, ​​at usikkerheden vil stige i fremtiden," siger Madden.
Investorerne må vente uger inden en ny ind på markedet handlende til at sætte skub i aktieindeks.

De asiatiske aktiemarkeder faldt igen på mandag (24/08) på investorernes bekymringer aftagende økonomisk vækst i Kina.
Nikkei 225 i Japan, som er det største aktiemarked i Asien, ned 2,4% ved 18963.53 punkter - det laveste niveau i fem måneder.
Investorer tror ikke på muligheden for Kina til at stabilisere markedet på trods af de fortsatte bestræbelser på Beijing.
I weekenden, Kina har planer om at tillade pensionskasserne at investere første gang i aktiemarkedet.
I den nye forordning, kan pensionskasserne investere op til maksimalt 30% af sine nettoaktiver til aktier noteret på hjemmemarkedet.
Flytningen er den seneste indsats for den kinesiske regering til at standse nedgangen af ​​landets børser.
Afdelingen kan investere ikke kun i aktier, men også i en række markedsinstrumenter, herunder derivater. Med stigningen efterspørgsel efter disse produkter, at regeringen håber at prisen vil stige.
Løbe tør for tricks
Simon Littlewood, formand for business konsulentfirma ACG Global fortalte BBC, at der var bekymring over verdens næststørste økonomi "er løbet tør for tricks, fordi i de seneste måneder, de har forsøgt at gøre deres økonomier mere flydende", men stadig ikke at berolige markederne.
I de seneste uger, den kinesiske joint-aktieindeks faldt 12%, så det samlede er faldet 30% siden juni.
Det forårsager en kraftig nedgang i salget af de globale lagre, med Dow Jones i USA har lidt et tab på 6%, og FTSE 100 i Storbritannien registreret det største tab på en uge til at nå 5% i år.

Aftagende økonomisk vækst i Kina og sammenbruddet af bestanden værdier er ikke en krise, men en justering ", der har brug for"
Tidligere i denne måned, Kinas centralbank devalueret yuan som en måde at øge eksporten.
I Australien, S & P / ASX nede 2,2% ved 5098,80 til salg mandag morgen.
I Sydkorea, Kospi indeks følger den regionale udvikling, åbnede 0,4% lavere ved 1869.13 niveauer.
Og mandag (24/8), aktiemarkederne i Mellemøsten faldt også drastisk.
IMF: 'Ingen krise'
I weekenden, Den Internationale Valutafond (IMF) udsendte en erklæring om globale lager salg i et forsøg på at undgå overdreven panik i markedet.
Aftagende økonomisk vækst i Kina og sammenbruddet af bestanden værdier er ikke en krise, men en justering på et "behov" for økonomien, en højtstående IMF embedsmand sagde søndag (23/8).
"Det er for tidligt at tale der er en krise i Kina," siger Carlo Cottarelli IMF administrerende direktør, der repræsenterer lande som Italien og Grækenland, gennem en pressekonference.
Han gentog forudsigelser af internationale debitorer, der forudsagde den kinesiske økonomi stigning med 6,8%, 7,4% under det niveau, de opnåede i 2014.
På fredag ​​(21/08), viste tallene fabrikken aktivitet i Kina i august faldt i de sidste seks år den hurtigste skalaen.
Dette tal kommer efter de officielle data viste Kinas fortsatte økonomiske afmatning. I de tre måneder frem til udgangen af ​​juli, at landets økonomi vokse 7% i forhold til det foregående år, det laveste siden 2009.

Den rupiah kurs over for dollaren, som nåede Rp14.050 pr US $ 1 ikke adskilles fra det fænomen i den globale økonomi og devalueringen af ​​yuan, men regeringen bør også se på holdets præstationer i den hjemlige økonomi.
Devaluering af yuan, ifølge økonomen David Sumual som Bank Centralasien, hvilket resulterer i strukturelle ændringer (tektoniske skift) i de globale finansielle markeder. Rupiah var påvirket af denne ændring.
"Siden to uger siden, den globale valuta svækket over for den amerikanske dollar," sagde David fortalte BBC Indonesien, Isyana Artharini.
Fra den hjemlige sektor, skyldes også svækkelsen af ​​de økonomiske spørgsmål er relativt ens, det er sådan de offentlige udgifter for at fremskynde infrastruktur blev bygget og overbevise investorer til at investere direkte.
Desværre, bestræbelser på at gøre denne direkte investeringer hæmmes af markedsstemningen er stadig negativ retning Indonesien.
David så også potentialet i den indonesiske økonomi er stadig god, men den bygger på evne regeringen til at fastholde mad prisstabilitet og eliminere problemer, der forstyrrer stabiliteten.
"Nu er prisen på kød steg uventet, at spørgsmålet nogle gange ønsker at importere nogle gange ikke, nogle gange sige nok forsyning, nogle gange siger vi en mangel på forsyning. Tilgængeligheden af ​​data sommetider vi elsker ya forvirret, som er ret," tilføjede David.
Alligevel ifølge David, den økonomiske vækst i Indonesien er stadig en af ​​de højeste i Asien efter Kina, Filippinerne og Indien. Der er andre lande, der har oplevet mere alvorlig situation, Indonesien, men de lande, der forpligter sig strukturelle reformer, er forholdsvis bedre.
"Indien med succes gennemføre strukturreformer, så selv om valutaen er stadig svag, men ikke så drastisk pelemahannya en anden valuta," sagde David.
Cabinet rokaden er et forsøg på at gøre de strukturelle ændringer, selv om det tager tid at se resultater.
På den anden side, i henhold til David, regeringer og myndigheder bør også oprette en nødplan til ansigt det værste, især i form af mad prisstabilitet, fremskynde udgifter infrastruktur og berolige investorerne.
"Det er ikke nye forslag, har længe været anmodet om, men usynlige regering stadig behov for at accelerere igen," sagde David.
Regeringen bør også angive de skridt, der skal tages, så valutakursen er mere stabil fremtid.
I sin tale på generalforsamlingen møde i MPR / DPR præsident Jokowi målretning Rp13.400 rupiah kurs over for dollaren i begyndelsen af ​​2016. Som reaktion på dette mål, David siger, dette tal er stadig vanskeligt at opnå, fordi betingelserne er stadig fundamentale svage.
"Der findes allerede Bank Indonesia politik, men hvad regeringen?" sagde David.
Nødsituationer
I mellemtiden, Anwar Farial valuta amatørornitologer sige, at på trods af eksterne faktorer, der spiller sådan spekulation på amerikanske renteforhøjelser og devalueringen af ​​yuan, men kursen har nået Rp14.050 skal ses som en nødsituation.
"Dette niveau af rupiah er blevet oversolgt, undersell. Det har ingen berettigelse til at nævne valutakursen er godt for økonomien i Indonesien. Der er ikke mere at gøre med fundamentale. Det er blevet mere rystet af spillet af spekulanter. Er faldet af bestanden er stadig i gang for at stoppe eller fortsætte ? Det er så det store spørgsmål, "sagde Farial på BBC Indonesien.

Bank Indonesia skal fortsat gøre politikken stram kontrol over dollar transaktioner på valutamarkedet
Hvad skete der i dag han mener er varmt penge i Indonesien blev tvunget til at sælge, at aktieindeks faldt kraftigt, fra en høj på 5523 i april, 4300 at trænge igennem.
Rupiah opnået fra salget handling er at købe dollars, så at der er en stor efterspørgsel efter dollar og valutakursen at trænge Rp14.050.
Hertil kommer, at selv om Bank Indonesia har allerede gennemført regler, der kræver indenlandske transaktioner til at bruge rupiah, men reglerne har ikke været effektive.
Så er der en dollar transaktioner, der ikke er relateret til udlandet, såsom i olie- og gasindustrien, elektricitet, minedrift, lease indkøbscentre, kontorer og konsulenthonorarer, der øger efterspørgslen efter dollars.
Farial også roste Bank Indonesia sænkede restriktioner på dollar køb, fra et maksimum på US $ 100 tusind om måneden til et maksimum på US $ 25 tusind per måned i håb om at trykke efterspørgsel efter dollaren.
Men ifølge ham, skal Bank Indonesia fortsætte med at gøre politik strammere kontrol med transaktioner af dollars på valutamarkederne samt kontrol gennem indgreb ved hjælp af valutareserverne.
"Betragtes Aldrig det en regelmæssig ting, der skal have lov til at fortsætte med at ske," sagde Farial.
Han håber, at regeringen til at arbejde sammen med Bank Indonesia synkronisere mellem den finanspolitiske sektor, især i fjerne pengepolitikken til at øge den økonomiske vækst.
"Beyond linjen '
Joko Widodo præsident i præsidentpaladset i Bogor, mandag (24/8) sagde den økonomiske afmatning ikke kun i Indonesien, men også nabolandene.
Ifølge ham, er nogle af årsagerne til den økonomiske afmatning er afskrivning af yuan og så, om den planlagte stigning i de amerikanske renter eller ej.
"Vi forventer sammen. De må have troet det samme, og tilslutning til den linje, som vi senere vil viderebringe, hvad vi skal gøre. Må ikke vi allerede give dig en skitse, så er der uden for linjerne," sagde han til journalister.
Finansminister Bambang Brodjonegoro også tidligere sagde, at det ville forhindre strømmen af ​​midler fra de statslige Securities certifikater til at fremme sekundære marked.
Med hensyn til flytning af lagre og rupiah, Bambang ser det som en irrationel handling at søge midlertidig sikker havn, og den amerikanske dollar ses som den sikreste løsning.

Kina devalueret yuan med næsten 2% i forhold til dollaren, som er det laveste punkt i næsten tre år.
Kinesiske centralbank devaluering begrundet tages som en korrektion, der bedre afspejler markedskræfterne.
Ifølge analytikere, vil devalueringen af ​​yuan øge den kinesiske eksport, som faldt kraftigt i løbet af juli måned.
Hidtil myndighederne til at opretholde den politik at holde valutaen til at forblive stærk for at stimulere den indenlandske efterspørgsel og tilskynde indenlandske virksomheder at låne penge, og derefter investere i udlandet.
Men Kinas seneste politik, BBC Theo Legget, vil sandsynligvis kommet under beskydning fra USA. Grunden til dette producenterne i landet hævder at have lidt unfair konkurrence fra producenter af bambus gardin.
Tilføjet af Legget, Kinas beslutning forventes at påvirke centralbankerne i andre lande, herunder USA, til at hæve renten på grund af billigere varer fra Kina kan være inflationen.

No comments:

Post a Comment