!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, August 2, 2015

De tekenen van de komst van de Dag des Oordeels.

De rit was nog niet klaar (329)

 (Deel 329), Depok, West-Java, Indonesië, 2 augustus 2015, 19:31 pm)

De tekenen van de komst van de Dag des Oordeels.

De film Armageddon, met in de hoofdrol Bruce Wllis filmsterren in Hollywood zou het verhaal van fly (lancering) een hemellichaam (meteoor) naar de aarde te vertellen.
In de film dankzij de technologie en de menselijke vermogens, kunt controleren (memonotor) zal de komst van de ruimte objecten naar de Aarde.
Dan dikirimlah ruimtevaartuig dat de meteoor schieten kernwapens vóór het bereiken van de aarde. Maar het was gewoon een sprookje (de fictie) van de menselijke techniek die nooit is gebeurd.
Maar in feite de buitenruimte zijn miljarden hemellichamen (andere anta meteoor), die de juiste baan rijdt.
In Al Qur'an Al Hajj vers 65 God met de kennis die ze hebben (sunatullah), die reguleren en houdt het vast ruimteobjecten in een baan, zodat draaien en passeren regelmatig met God ook Aardwetenschappen gecoat schild (de aardatmosfeer ), zodat objecten die zich buiten anggkasa niet door de aarde te voeren.
Echter, als God niet houdt, zeker meteoor die de aarde zal vernietigen, en de volledige inhoud van de aarde, met inbegrip van de berg zal tot stof vergaan, toen Allah beval de vernietiging van de aarde of dat wel de Koran als de komst van de Dag des Oordeels.
Het is gewoon dat alleen God weet wanneer de tijd naderde. Profeet Mohammed was net verteld door de engel Gabriël gewoon tekenen, omdat Gabriel werd niet verteld wanneer God zal de Dag des Oordeels komen.
De profeet Mohammed heeft ooit gezegd dat doomsday was in de buurt door met twee vingers. Maar als we interpreteren de twee vingers die op een dag de ogen van Allah is een duizend jaar voor de mens, wat betekent dat 2000 jaar na Mohammed toonde twee vingers. Maar zeker alleen God alleen weet, zijn duidelijk op de Dag des Oordeels dat als het gaat de deur van berouw (vraag vergiffenis van Allah) is gesloten, dan zijn we meteen bekeren, consistente uitvoering van de pijlers van de islam en khusu, veel herinnering en om vergeving (vraag vergiffenis van Allah) ,

Al Koran Surah Al-Hajj vers 65:
الم تر ان الله سخر لكم ما فى الارض والفلك تجرى فى البحر بامره ويمسك السمآء ان تقع على الارض الا باذنه ان الله بالناس لرءوف رحيم) 22: 65 (

(22:65) Heeft u niet hoe Allah heeft onderworpen aan u allen die op de aarde, en de schepen die varen in de zee door zijn bevel, 113 en hij die vasthouden (objecten) dat de hemel niet op aarde te vallen behalve met Zijn toestemming? Voorwaar, Allah is barmhartig en genadig mensheid.

De tekenen van de komst van de Dag des Oordeels
Door
Dr. Abdillah bin Yusuf ibn Yusuf al-wabil


TEKENEN VAN SEQUENCE KIAMAT
We zijn niet het verkrijgen van de stelling dat duidelijk verklaart de orde van grote borden Judgement door omstandigheden. Alles wordt alleen uitgedrukt in verschillende hadith zonder orde, omdat de volgorde van de vermelding in het helemaal niet een volgorde in het incident impliceren. De zinsnede in met behulp van cursief Wawu, terwijl de brief van de betekenis van de bestelling niet bevatten.

Er zijn verschillende teksten die de orde in strijd met het in andere teksten genoemde volgorde.

Om dit te meer duidelijk zijn, dan zullen we een paar voorbeelden te noemen door de onthulling van een aantal hadiths dat grote tekenen van de opstanding in zijn geheel of gedeeltelijk te vermelden.

1. Imam Muslim overgeleverd rahimahullah van Hudhayfah ibn al-Ghifari Acid radi anhu, zei hij: "De Profeet 'alayhi wa salaam kwam naar ons. Terwijl we praten, en toen vroeg hij:

ما تذاكرون?

'Waar heb je het over?'

Ze antwoordde: ". We hebben het over Doomsday 'Hij zei:

إنها لن تقوم حتى ترون قبلها عشر آيات.

'Inderdaad, hij (Doomsday) zal niet gebeuren totdat je tien tekenen vóór. "

Vervolgens noemde hij de rook, de Dajjal, het beest, de opkomst van de zon uit het westen, de daling van de profeet 'Isa ibn Maryam, Ya'-JUJ en Ma'-JUJ, en drie khasf (verdrinkingen in de aarde); khasf in het oosten, khasf in het westen, en khasf op het Arabisch Schiereiland, en de laatste is een vuur uit Jemen die mensen te leiden naar waar ze bij elkaar komen. "[1]

Imam Muslim overgeleverd deze hadith rahimahullah van Hudzaifah bin Acid met andere bewoordingen, te weten:

إن الساعة لا تكون حتى تكون عشر آيات: خسف بالمشرق, وخسف بالمغرب, وخسف بجزيرة العرب, والدخان, والدجال, ودابة الأرض, ويأجوج ومأجوج, وطلوع الشمس من مغربها, ونار تخرج من قعرة عدن ترحل الناس.

"Inderdaad Doomsday zal niet gebeuren totdat er tien tekenen (voor): khasf in het oosten, khasf in het westen, khasf op het Arabisch Schiereiland, de rook, de Dajjal, het beest van de aarde, Ya'-JUJ en Ma'-JUJ, de opkomst van de zon uit het westen, en vlammen die uit de afgrond 'Eden die de mensen leiden. "

In een andere overlevering:

والعاشرة: نزول عيسى بن مريم.

"En de tiende daling van 'Isa ibn Maryam." [2]

Het is een hadith overgeleverd van een Companion met twee formulering (redactionele) verschillen in de orde van grote tekenen van de opstanding.

2. rahimahullah Imam Muslim overgeleverd van Abu Hurayrah radi anhu, dat de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

بادروا بالأعمال ستا: طلوع الشمس من مغربها, أو الدخان, أو الدجال, أو الدابة, أو خاصة أحدكم, أو أمر العامة.

"Haast je in de liefde (vóór komen) zes dingen:. De opkomende zon vanuit het westen, de rook, de Dajjal, het beest, iets speciaals voor jullie (de dood), of een veel voorkomend probleem (Dag des Oordeels)" [3]

Imam Muslim overgeleverd rahimahullah deze hadith van Abu Hurayrah anhu met een andere formulering:

بادروا بالأعمال ستا: الدجال, والدخان, ودابة الأرض, وطلوع الشمس من مغربها, وأمر العامة, وخويصة أحدكم.

"Haast je in de liefde (vóór komen) zes dingen:. De antichrist, de rook, de dieren van de aarde, de zon opkomt vanuit het westen, een veel voorkomend probleem (Dag des Oordeels), en iets speciaal voor u (de dood)" [4]

Het was een hadith overgeleverd van een Companion met twee verschillende editors om van de meeste belangrijke symptomen van Doomsday ook in het gebruik van letters athaf, waarbij de historie van het eerste gebruik (أو), terwijl anderen (و), en de twee niet toont de sequentie.

Dat misschien wat we weten is de volgorde gedeelte van het merk in termen van opkomst in een deel na de andere, want er zijn in sommige geschiedenis, zoals beschreven in de hadith een-Nawwas bin Sam'an radi anhu, zoals later zal insyaa Allah Ta'ala worden verklaard. Vermeld daarin het grootste deel van de teken in de juiste volgorde op basis van het evenement. In vermelden de release van Dajjal om mensen eerst, dan de daling van de profeet 'Isa Alaihissallam om hem te doden, na de release van Ya'-JUJ en Ma'-JUJ ten tijde van de profeet' Isa Alaihissallam, en noemt zijn gebed dat ze worden vernietigd.

Ook is er hoogstens een geschiedenis die het eerste teken van deze, terwijl de laatste is dit. Toch zijn voorwaar is er een verschil van mening onder de geleerden over het bord verscheen voor het eerst, en dit debat is al sinds de dagen van de metgezellen radi anhum geweest. Imam Ahmad en Muslim overgeleverd van Abu رحمهما الله Zur'ah [5], zei hij: "Er zijn drie mensen uit het midden van de moslims die zitten met Marwan bin Hakam in Medina, ze horen overgeleverd de hadith over de tekenen (des Oordeels), die de eerste zijn de teken is een ontlading van de Antichrist. Dan 'Abdullah bin' Amr [6] rahimahullah zei: "Marwan zei niets (te houden), heb ik onthouden van de Profeet 'alayhi wa salaam een ​​hadith die ik heb nog nooit daarna vergeten, hoorde ik de Profeet' alayhi wa salaam hij zei:

إن أول الآيات خروجا طلوع الشمس من مغربها, وخروج الدابة على الناس ضحى, وأيهما ما كانت قبل صاحبتها; فالأخرى على إثرها قريبا.

"Inderdaad mark (arrest), die voor het eerst naar buiten kwam was haar zon opkomt vanuit het westen, dan het dier (van de aarde) op de mens af te sluiten op het moment van Duha. En ergens tussen de eerste uit, dan de anderen die volgden in de nabije toekomst. "

Het is de redactie in de islamitische geschiedenis.

Terwijl Imam Ahmad extra rahimahullah te bieden in zijn memoires, '' Abdullah zei dat -wanneer hij verscheidene boeken gelezen 'Ik geloof dat de eerste time-out is de zonsopgang uit het westen.' '[7]

True, al-Haafiz Ibn Hajar rahimahullah combineren (die de geschiedenis vertelt) dat Dajjal is de eerste release tijd en (een geschiedenis waarin wordt uitgelegd) dat de zon opkomt vanuit het westen was de eerste keer, zei hij: "Het advies van de meest krachtige van de hele geschiedenis van die Dajjal release is de eerste grote teken dat een wijziging van de algemene situatie in het gezicht van de aarde gesignaleerd, het eindigde met de dood van de profeet 'Isa Alaihissallam. Terwijl de zon opkomt vanuit het westen is een teken dat de eerste grote natuurlijke veranderingen op (de samenstelling van het zonnestelsel) gesignaleerd, het eindigt met de komst van de dag des oordeels, en ik denk dat het vrijkomen van grote dieren (van de aarde) kwam op die dag waarin de zon opkomt vanuit het westen. "

Toen zei hij: 'Wijsheid in dat wanneer de zon opkomt vanuit het westen, de deur van berouw gesloten en grote dieren uit. Deze grote dieren zou onderscheid maken tussen een gelovige en ongelovige, als aanvulling op het doel het sluiten van de deur van berouw, en het eerste teken dat de oprichting van oordeel gesignaleerd is een vuur dat de mens verzamelt. "[8]

Zoals voor al-Haafiz Ibn Kathir gevonden vreemd het vrijkomen van grote dieren is een teken van Doomsday eerste grote gebeurt op aarde (onbewust), omdat de dieren zijn met mensen te praten en om onderscheid te maken tussen een gelovige en ongelovige is iets dat gewoonten menyelisihi.

Terwijl de opkomende zon vanuit het westen, dan is het zeer duidelijk en is een teken des Oordeels eerste plaats in de hemel.

Als voor het uiterlijk van de Dajjal, de daling van de profeet 'Isa Alaihissallam uit de hemel, en de vrijlating van Ya'-JUJ en Ma'-JUJ, hoewel ze waren voordat de zon opkomt vanuit het westen vóór de komst van de dieren, omdat ze zijn allemaal mens, ze ook getuige van dergelijke met hen, niet vreemde dingen. In tegenstelling tot de vrijlating van de dieren en de opkomst van de zon vanuit het westen, dan is dit alles is een vreemde zaak. [9]

Het lijkt erop dat het advies kan worden ingeroepen is de mening gehouden door Ibn Hajar, omdat de release van Dajjal van de situatie als een menselijk wezen was geen teken van Doomsday, waardoor het als een teken van Doomsday is de situatie als een menselijk wezen met de mogelijkheid om de lucht bevelen te regenen omlaag te brengen, kwam de regen naar beneden en beval de aarde om de planten te laten groeien, was de aarde me-kweken van planten. Hij heeft vele uitstekende mogelijkheden, zoals bij de bespreking van de Dajjal zal toegelicht.

Dan is de Dajjal wezen de eerste grote teken van Doomsday zich in de aarde, die buiten het gewone.

Ath-Thaibi rahimahullah [10] zei: "De buitengewone gebeurtenissen die zijn tekenen van Doomsday, als een teken van Doomsday in de buurt, of een teken van het naderende oordeel. De eerste is de Dajjal, de daling van de profeet 'Isa, Ya'-JUJ Ma'-JUJ en verdrinkingen in de aarde. Het tweede deel is de rook, de rijzende zon vanuit het westen, afrit mens en dier te verzamelen vuur. "[11]

Het is de orde van één groep tekens van Doomsday met andere groepen, zonder enig teken van het proberen om deze in twee groepen sorteren, hoewel het lijkt ons dat de ath-Thaibi bepleit arrest sequentie volgens welke hij in elke groep genoemd, vanwege de divisie Dit -die hij pegang- is een goede divisie weer zorgvuldig. Want als het eerste deel die in de buurt arrest blijkt uit is gekomen, dan kan ieder mens te wekken, zodat zij zich bekeren en terugkeren naar hun Heer, die eerder geen onderscheid tussen een gelovige en ongelovige geweest. Tekens die hij in de eerste divisie genoemde hebben we vastgesteld dat alle orde overeenkomstig de event, in combinatie met de verdrinking in de aarde en vervolgens voor hem geschikt is het.

Alsof het tweede deel is ontstaan ​​-die geeft de komst Kiamat-, dan is het zeker de mensen hebben onderscheid tussen gelovigen en ongelovigen, zoals later zal worden uitgelegd, dat wanneer de opkomst van de rook die iedere gelovige raken, dan zijn ze in een staat zoals verkoudheid, terwijl de ongelovigen opgeblazen door het inademen de dampen. Dan stijgt de zon vanuit het westen, sluit de deur van berouw, zodat iemand die eerder heidense geloof was helemaal niet behulpzaam, maar ook als iemand die zich bekeren. Daarna komt de grote dieren die zou discrimineren mensen, zodat een heiden onderscheiden van een gelovige kan zijn, omdat het dier geeft een teken aan de gelovigen geven ook een indicatie van (andere) voor de ongelovigen, zoals zal worden uitgelegd. En het einde van dit alles is de opkomst van een brand die leidde tot de mens.

We hebben bewust noemen de grote tekenen van Resurrection in de door de ath-Thaibi genoemde volgorde; Sinds dat advies -volgens ons- bespaart dichter bij de waarheid, Allah weet het beste.

En voordat vermelding van de grote borden die deze tien, zullen we praten vooraf over al-Mahdi, want hij verscheen voor deze borden. Hij wordt vergezeld door de gelovigen aan de Dajjal doden, toen kwam de Profeet 'Isa Alaihissallam en bad achter haar, zoals zal worden uitgelegd, insha'Allah.

BERANGKAINYA opkomst TEKENEN VAN LAATSTE DAG
Als de opstanding is de eerste grote teken is verschenen, dan is de andere tekenen zal in volgorde komen als een parel in een reeks, één na de ander.

Ath-Thabrani rahimahullah vertelt in het boek van al-Ausath van Abu Hurayrah radi anhu, van de Profeet 'alayhi wa salaam, zei hij:

خروج الآيات بعضها على إثر بعض, يتتابعن كما تتابع الخرز في النظام.

"Het uiterlijk van de symptomen (des Oordeels) gedeeltelijk volgen de andere, volgen elkaar als parels aan een snoer. '[12]

En al-Imam Ahmad heeft overgeleverd van 'Abdullah ibn' Amr radi anhuma, zei hij, 'de Profeet' alayhi wa salaam heeft gezegd:

الآيات خرزات منظومات في سلك, فإن يقطع السلك; يتبع بعضها بعضا.

"Tekens (Doomsday) parels zijn geregen aan de draad, als de draad werd gesneden, vervolgens deels anderen zullen volgen. '' [13]

Onze besparing -wallaahu a'lam- wordt bedoeld met de tekenen hier zijn grote tekenen van de Dag des oordeels, want Zahir van hadiths aangeven wederzijdse Stadium en de opkomst van deze borden met een zeer korte afstand.

Dit werd bevestigd door de informatie die is doorgegeven aan de orde van grote tekenen van de opstanding, waar de meeste van de hadith vermeldt dat de se-gedeelte teken blijkt soms dat dicht bij elkaar zijn. De eerste grote teken van Doomsday na de verschijning van de Mahdi is de release van de Antichrist, dan is de daling van de 'Isa Alaihissallam om hem te doden, dan is de komst van Ya'-JUJ Ma'-JUJ, en het gebed van de profeet' Isa Alaihissallam voor hun vernietiging, God uiteindelijk hen te vernietigen, De volgende profeet 'Isa Alaihissallam zei:

ففيما عهد إلي ربي أن ذلك إذا كان كذلك; فإن الساعة كالحامل المتم التي لا يدري أهلها متى تفجؤهم بولادها ليلا أو نهارا.

"Dus in tussen die onthuld door mijn Heer tot mij, dat het (Doomsday) plaatsvinden als zo. Voorwaar Oordeel is als een zwangere vrouw die perfect (zwanger), terwijl zijn familie niet weten wanneer ze werden verrast door de geboorte, vele dagen 's nachts of tijdens de dag is geweest?' [14]

Het is zeer dicht Doomsday propositie, sinds de dood van de profeet 'Isa Alaihissallam en de Apocalyps zijn er enkele tekenen van Doomsday grote, zoals de opkomst van de zon uit het westen, de opkomst van grote dieren, rook, brand en het vrijkomen van menselijk bijeenkomst. Tekenen van Doomsday komt in een zeer korte tijd vóór de oprichting van het oordeel. Imagery zoals bond losgekoppeld van het circuit, Allah weet het beste.

En we moeten iets dat bevestigt wat we hebben vermeld te krijgen. Al-Haafiz Ibn Hajar rahimahullah zei: "Het is vastgesteld dat de grote tekenen van de opstanding als een rode draad, als het kapot is, dan parel in het zal vallen. Deze hadith Ahmad beschreven in de geschiedenis. "[15]

[Gekopieerd uit het boek Asyraathus Saa'ah, auteur Abdillah bin Yusuf ibn Yusuf al-wabil, Daar Ibnil Jauzi, Prints vijfde 1415H-1995M, Indonesië Issue Doomsday is Nigh, Beni Vertalers Sarbeni, Reader Uitgevers Ibn Kathir]

No comments:

Post a Comment