!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Saturday, August 22, 2015

God en de engelen bershalawat aan de Profeet, ieder mens nodig om gebeden en gebeden lezen.

De rit was nog niet klaar (351)

(Deel 351), Depok, West-Java, Indonnesia, 20 augustus 2015, 11:16).

God en de engelen bershalawat aan de Profeet, ieder mens nodig om gebeden en gebeden lezen.

Elk gebed, zowel verplichte gebeden vijf keer per dag en het lezen sunnah gebeden aan beide tasyahud tasyahud tasyahud begin noch het einde zijn we verplicht om zegeningen te lezen over de profeet Mohammed en zijn familie en Abraham.

Dat gebed lezingen en Complete

 Gebed volgens de oorsprong van de taal betekent het gebed gebed en actie die begint met takbiratul ihrom. En sluit af met groeten en door de voorwaarden en de specifieke pijler gebonden. Gebed is de tweede pijler van de islam die continu moeten worden uitgevoerd tot aan het einde van het leven. De ineenstorting van de islamitische religie is zeer afhankelijk van dit. Salah als de scheidslijn tussen moslims en niet-moslims. Hij is een goed doel, dat voor het eerst werd gebracht in het hiernamaals ter verantwoording.

Lezen bedoeling verplichte gebeden
Op basis van de consensus van de Expert Fiqh (Ittifaq Fuqoha '), waarbij het de bedoeling is in het hart (verplicht). En volgens jumhur Fuqoha '(de meerderheid van de deskundigen Fiqh) behalve Maliki, dat de "uitspraak" de intentie om mondeling is Sunnah, dit is omdat het helpt de lever om deze voornemens te realiseren. Uitspraak en uitspraak, zodat het helpt "memory", terwijl Maliki keek niet naar hem niet manqul sunnah van de Profeet
Het lezen van de dageraad gebed bedoelingen

اصلي فرض الصبح ركعتين مستقبل القبلة اداء لله تعالى
"Usholli Fardlosh Shubhi rok'ataini mustaqbilal qiblati adaa laat lillaahi ta'aala"
Het betekent: "Ik bedoeling verplichte gebeden in de vroege ochtend twee cycli, terwijl geconfronteerd met de qibla, op dit moment, omdat Allah ta'ala"
Lezen takbiratul ihram.

الله اكبر
"Allahu akbar" betekent: "Allah is groot"

Lezen iftitah

إني وجهت وجهي للذي فطر السموات والأرض حنيفا مسلما وما أنا من المشركين. إن صلاتي ونسكي ومحياي ومماتي لله رب العالمين لا شريك له وبذلك أمرت وأنا من المسلمين
"Innii wajjahtu wajhiya lilladzii fatharas samaawaati wal-ardha, haniifam muslimaw wamaa ana Minal musyrikiin. Inna shalaati wanusukii wamahyaaya wamamaatii lillaahi rabbil 'alaamiina. Laa syariika lahu wabidzaalika umirtu wa ana Minal muslimiina."

Betekenis: "Ik confronteerde mijn gezicht naar de Ene die de hemelen en de aarde met de staat van recht en overgave gecreëerd, en in plaats daarvan opgenomen ik in de klas polytheïstische Inderdaad sembahyangku, ibadatku, mijn leven en alleen mijn dood voor de God van het heelal Er is geen partner voor Hem, omdat.. Ik was bereid om te worden bestuurd, en ik dit is de klasse van de moslims. "


Voor het lezen van al-Fatiha en het lezen van een korte brief (bijvoorbeeld al oprechte)
Surah Al-Fatiha en Terjemahanya

بسم الله الرحمن الرحيم

الحمد لله رب العالمين
الرحمن الرحيم
مالك يوم الدين
إياك نعبد وإياك نستعين
اهدنا الصراط المستقيم
صراط الذين أنعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالينReading Surah Al Fatiha in de Indonesische
"Bismillahirrahmanirrahim"

Alhamdulillahi rabbil alamin,

Arrahmaanirrahiim

Maaliki yaumiddiin,

Iyyaka nabudu waiyyaaka nastaiin,

Ihdinashirratal Mustaqim,

shiratalladzina an'amta vrede ghairil maghduubi vrede waladhaalin,
Het lezen van de vertaling van Surah Al Fatiha
"In de naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle."

"Alle lof zij Allah, de Heer der Werelden."

"Barmhartige, de Genadevolle."

"De controles op de Dag des Oordeels."

"U alleen aanbidden wij en U bent de enige voor ons om hulp te vragen".

"Laat ons het rechte pad",

"(Zij zijn) Jalan mensen die je gunsten hebben gegeven aan hen, niet de (weg) van hun toorn en niet (ook weg) ze zijn misleid".

Soera Al Ikhlas

بسم الله الرحمن الرحيم
قل هو الله أحد الله الصمد) 1 () 2 (لم يلد ولم يولد) 3 (ولم يكن له كفوا أحد) 4 (
Qul huwa Allahu Munday (un), Allahu alshshamad (u), lam yalid walam yuulad (u), walam yakullahu koefoewan Munday (un).
Dit betekent:
1). Zeg: Hij is Allah, de Almachtige
2). God is een God die afhankelijk zijn van Hem alles
3). Hij is geen geboorte noch verwekt
4). En niemand gelijk is aan hem

Lezen boog

سبحان ربي العظيم وبحمده

"Subhaana Rabbiyal 'azhiimi wabihamdih" Betekenis: "Glorie aan God, de Almachtige, de Geprezene."

Lezen i'tidal.

سمع الله لمن حمده ربنا ولك الحمد
". Liman Sami'allaahu Hamidah, rabbanaa walakal hamdu" Het betekent: "God zal sesiapa die Hem loven horen O onze Heer, want Uw lof.."

Het lezen van uitputting

سبحان ربي الأعلى وبحمده
"Subhaana Rabbiyal A'laa wabihamdih"
Betekenis: "Glorie aan God, de Allerhoogste, Meest Prijzenswaardig"

Lezen zitten tussen twee uitputting

رب اغفرلي وارحمني وارفعني واجبرني وارزقني واهدني وعافني واعف عني
"Rabbighfirlii warhamnii warfa'nii wajburnii warzuqnii wahdinii wa 'aafinii wa'fu' annii"
Het betekent: "O Allah, vergeef mijn zonden, genade genade met mij, en verhogen darjatku en volstaat alle tekortkomingen en geeft voedsel aan mij, en geef mij instructies en ik sejahterakanlah en geef vergeving voor mij!".
Lezen vroege tasyahud

التحيات المباركات الصلوات الطيبات لله, السلام عليك أيها النبي ورحمة الله وبركاته السلام علينا وعلى عباد الله الصالحين. أشهد أن لا إله إلا الله وأشهد أن محمدا رسول الله. اللهم صل على محمد

"Attahiyyaatul mubaarakaatush sholawaatuth thayyibatul lillaah, Assalaamu'alaika ayyuhan nabiyyu warahmatullaahi wabarakaatuh, Assalaamu'alainaa wa'alaa 'ibaadillaahish shaalihiin Ashhadu allaa ilaha ILLALLAH, Waasyhadu anna Muhammador Rasuulullaah Allahhumma Sholli..' Alaa Mohammed." Het betekent: "Alle eer, zegen, geluk en de goedheid van God, vrede, genade en zegen kupanjatkan tot u, o Profeet (Mohammed). Groeten veiligheid voor onze gehele dienaar vrome-rechtvaardig kan blijven. O Allah, ik zweer en beloof dat er geen recht heeft om aanbeden behalve U, o God! en ik zweer en beloof inderdaad de profeet Mohammed is de boodschapper van uw Ya Allah Ya Allah, schenk Uw zegeningen aan de profeet Mohammed.

Tasyahud laatste lezing en gebed

التحيات المباركات الصلوات الطيبات لله, السلام عليك أيها النبي ورحمة الله وبركاته السلام علينا وعلى عباد الله الصالحين. أشهد أن لا إله إلا الله وأشهد أن محمدا رسول الله. اللهم صل على محمد وعلى آل محمد كما صلبت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم وبارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم في العالمين إنك حميد مجيد. اللهم إني أعوذبك من عذاب جهنم ومن عذاب القبر ومن فتنة المحيا والممات ومن شر فتنة المسيح الدجال.

"Attahiyyaatul mubaarakaatush shalawaatuth thayyibatul lillaah, Assalaamu'alaika ayyuhan nabiyyu warahmatullaahi wabarakaatuh, Assalaamu'alainaa wa'alaa 'ibaadillaahish shaalihiin. Ashhadu allaa ilaha ILLALLAH, Waasyhadu anna Muhammador Rasuulullaah. Allahhumma Shalli' alaa Muhammad wa 'alaa Aali Muhammad, kamaa shallaita' alaa Ibraahim, wa 'Alaa aali Ibraahim. Wabaarik' alaa Muhammad, wa 'alaa Aali Muhammad, kamaa baarakta' alaa Ibraahim, wa 'Alaa aali Ibraahim. Fil' aalamiina innaka hamiidum majiid. Allaahumma innii a'uudzubika min 'adzaabi jahannama Wamin' adzaabil qabri Wamin Wamin fitnatil mahyaa wamamaati fitnatil masiihid Dajjaal. "
Betekenis:. "Alle eer, zegen, geluk en de goedheid van God, vrede, genade en zegen kupanjatkan tot u, o Profeet (Mohammed) wat de veiligheid voor onze gehele dienaar vrome-rechtvaardig kan blijven Ik getuig dat er geen God is dan Allah en.. Ik getuig dat Mohammed de boodschapper van Allah. O Allah! Limpahkanlah genade voor de profeet Mohammed. "Sebagimana zodra je genade aan Abraham en zijn familie. En limpahilah zegeningen zij met onze Profeet Mohammed en de familie als je zegen te geven aan Abraham en zijn familie.. "Gedurende het universum gij lovenswaardig, en Verheven." O Allah, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen de straf gestraald en de bestraffing van het graf en van de laster van leven en dood en kwaad fitnahnya van het beest. "

Lezen groeten

السلام عليكم ورحمة الله
". Assalaamu 'alaikum warahmatullaah" Het betekent: "Veiligheid en genade voor jullie allemaal."

Shalawat NARIYAH IN GEWICHTEN

Door
Ustadz Abdullah Zaen, Lc, MA


GROND VAN LEZEN Shalawat
Een bepaalde praktijk in de islam beloofde beloning spruitstuk wordt gelezen zegeningen over de Profeet 'alayhi wa salaam. Veel Nash (de stelling) van al-Koran en hadith van de Profeet 'alayhi wa salaam gemotiveerd om deze nobele daad te reproduceren. Onder hen:

Het woord van Allah de Almachtige:

إن الله وملائكته يصلون على النبي يا أيها الذين آمنوا صلوا عليه وسلموا تسليما

Voorwaar, Allah en Zijn engelen bershalawat naar de Profeet. O, gij die gelooft, bershalawatlah u de profeet te eren en zeg hallo tegen hem [al-Ahzab / 33: 56]

Imam Ibn Kathir zegt in zijn commentaar [1], "Allah de Almachtige zegt Zijn dienaren van de positie van de Boodschapper van Allah aan zijn zijde, in aanwezigheid van de engelen. Allah de Almachtige prees hij sallAllahu 'alayhi wa salaam voor hen, zo zijn ze bershalawat vertelde hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. Toen beval Allah de Almachtige de inwoners te bershalawat en zeg hallo tegen hem' alayhi wa salaam dat lof combineert de bewoners van de hemel met de bewoners van de aarde zijn allemaal hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. "

In een hadith, de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

صلوا علي; فإنه من صلى علي صلاة صلى الله عليه بها عشرا

Bershalawatlah u voor mij. Zeker wie me bershalawat keer, Allah zal hem bershalawat tien keer [HR. Muslim 1 / 288-289 niet. 384]

In Tuhfah al-Ahwadzi, al-Mubârakfûri rahimahullah legde uit dat het doel van de zegeningen van Allah de Almachtige voor Zijn dienaren is Allah genade met hen en het dubbele van de beloning.

En er zijn veel andere stelling dat de deugd van het lezen en gebeden voor de Profeet toont 'alayhi wa salaam. Daarom, niet verrassend, uit de eerste, de geleerden van de Islam strijden schreef een speciaal boek aan de deugd van het lezen en gebeden uit te leggen. Bijvoorbeeld Fadhlush Salat 'ala an-Nabi' alayhi wa salaam door Imam Ismail ibn Ishaq al-Qadi (199-282 H), Jalâ'ul Afhâm Fi Fadhlish Salah As-Salam wa 'ala Muhammadin Khairil werken van Imam Ibn Anam Qayyim al-Jawziyya (691-751 H) en anderen. [2]

Oprecht en IMITATIE Rasul alaihi wa salaam IN bershalawat
Uit het bovenstaande lijkt het zo vanzelfsprekend dat het lezen shalawat is aanbidding in de islam voorgeschreven. En zoals bekend, op basis van de argumenten van al-Koran en de Soennah, alsmede de verklaringen van de Ulama, dat elke dienst in de ogen van Allah de Almachtige die voldoen aan twee voorwaarden aanvaardbaar zijn. Namelijk gerund regelrechte omdat Allah en in overeenstemming met de leiding van de Profeet 'alayhi wa salaam.

Fakhruddin ar-Razy (544-606 H) heeft geconcludeerd dat de twee voorwaarden zijn legitieme aanbidding van het woord van Allah de Almachtige:

ومن أراد الآخرة وسعى لها سعيها وهو مؤمن فأولئك كان سعيهم مشكورا

Wie wil het Hiernamaals en proberen om de praktijk die leidt tot hem te doen, terwijl hij ook een gelovige; dan zijn zij degenen die inspanningen worden beloond met een goede. [al-Isra '/ 17: 19]

Rahimahullah, zei hij: "De eerste eis, verwacht dat de beloning van het hiernamaals van daden. Als het de bedoeling is er niet dan zal hij niet profiteren van daden ... omdat de Profeet 'alayhi wa salaam zei:

إنما الأعمال بالنيات

Voorwaar daden het hangt bedoeling. [HR. Bukhari, 1/9 niet. 1 - Al-Fath]

Evenals liefdadig doel is om het hart te verlichten door het leren kennen van Allah en Zijn liefde. Dit zal niet worden bereikt tenzij iemand is bedoeld daden van de aanbidding van Allah en gehoorzaamheid aan Zijn bereik.

De tweede voorwaarde, daar is het woord van Allah de Almachtige, wat betekent, "proberen om de praktijk die leidt tot hem doen" betekent dat de praktijk moet worden verwacht te leveren in het hiernamaals is de praktijk dat zij dat doel kan bereiken. En een praktijk zou niet zo worden beschouwd, tenzij het is voorzien van handelingen van aanbidding en gehoorzaamheid. Veel mensen die dichter bij Allah de Almachtige naar daden van ijdelheid te voeren! "[3].

Imam Ibn Kathir (700-774 H) bevestigen, "om te oefenen aanvaard, moet voldoen aan twee voorwaarden. Ten eerste, oprecht voor Allah alleen en ten tweede, waar sharia compliant. Als een daad oprecht wordt gedaan, maar het is niet waar (volgens de wet), . de praktijk wordt niet geaccepteerd Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد

Elke persoon die een praktijk praktijk die geen orders van ons de praktijk dan zal worden afgewezen [HR. 3/1343 geen moslim. 1718 van Aisha radi anhuma]

Evenzo, als een praktijk in overeenstemming met de sharia is lahiriyah, maar de dader is niet mengikhlaskan intentie om Allah; daden zullen ook worden afgewezen. "[4]

Omdat het lezen is de zegeningen van aanbidding en goede daden, zodat de praktijk van Allah de Almachtige is aanvaard, moeten ook boven voldaan aan de twee voorwaarden, dat is oprecht en in overeenstemming met de begeleiding van de apostel 'alayhi wa salaam.

Ikhlas in bershalawat betekent:
1. Alleen verwachten dat het plezier van Allah de Almachtige en de beloning van Hem.
2. De tekst leest shalawat die geen elementen die in strijd zijn met het beginsel van oprechtheid zijn bevatten. Of met andere woorden, is niet opgeladen shirk en kufr, zoals istighatha anders dan Allah de Almachtige, toeschrijven iets dat een specifiek recht van Allah aan anderen dan Hem, en dergelijke. De tweede regel is zeker van toepassing op teksten shalawat menselijk product, niet van de Profeet 'alayhi wa salaam. Want als het afkomstig is van de tekst shalawat Ma'shum figuur, de Profeet 'alayhi wa salaam, dan is deze buiten de context van onze discussie, omdat het onmogelijk is Profeet' alayhi wa salaam leerde iets dat shirk en kufr bevat.

Imiteren van de Profeet 'alayhi wa salaam in bershalawat, maksdunya:
1. Gemodelleerd shalawat leerde hem en niet de grenzen die het rijk ghuluw (overdrijvingen) en lafaz shirk ingevoerd niet overschrijden.
2. bershalawat hem op momenten dat hij syariatkan. [5]
3. Verhoog het lezen van zegeningen op zijn best, om het woord van Allah de Almachtige te oefenen in de Koran. al-Ahzab / 33: 56 en de woorden van de Profeet 'alayhi wa salaam hierboven vermeld.

Na blootstelling preambule die een aantal belangrijke regels tijd voor ons om de kern van de discussie te voeren bevat.

Shalawat NARIYAH IN GEWICHTEN
Onder moslims in Indonesië, zoveel zegeningen verspreide tekst. Zoals shalawat Fatih, Munjiyât zegeningen, zegeningen Thibbul Qulub, shalawat Wahidiyyah en -niet te vergeten ons- shalawat Nâriyyah schijnwerpers. Niet alleen de inhoud met tekst shalawat samengesteld klassieke kringen, maar ook rekenen op redacteurs-redacteur die de hedendaagse geschapen. Bijvoorbeeld Shalawat Wahidiyyah gemaakt in 1963 door een van de bewoners van Bandar Lor Kedunglo Kediri, KH. Abdul Majid Ma'ruf. [6]

Bovendien zijn ze ook zeer 'creatieve' het maken van de regels te lezen verschillende soorten van deze zegen, de hoeveelheid van het lezen, leestijd tot fadhilah (grond) dat wordt bereikt door de lezers. Alsof dat was alles wat er fundering van het recht.

Shalawat Shalawat Nâriyyah is een van de meest bekende onder shalawat-shalawat menselijke vorming. Mensen die strijden om het te oefenen, hetzij door het kennen van de betekenis, of de inhoud ervan niet begrijpen. Inderdaad is het misschien het tweede type is dominant. Veel mensen per se de praktijk is het alleen vanwege zijn rolmodel werd geregeerd cijfers, familieleden en vrienden, of verleid door "fadhilah" zonder het gevoel de noodzaak om de geldigheid van deze zegeningen, ook de inhoud van de betekenis daarin onderzoeken.

Alvorens verder te onderzoeken over deze zegeningen, die ook soms de Shalawat Tafrîjiyah Qurthubiyah, helpt het eerst de volledige tekst gebracht: [7]

اللهم صل صلاة كاملة وسلم سلاما تاما على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد, وتنفرج به الكرب, وتقضى به الحوائج, وتنال به الرغائب وحسن الخواتم, ويستسقى الغمام بوجهه الكريم, وعلى آله وصحبه, في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك

Ya Allah, limpahkanlah Shalawat perfect en giet betrekking welzijn gevuld tot onze Profeet Mohammed, die hem zorgt ervoor dat alle problemen kunnen worden opgelost, al de pijn kan worden geëlimineerd, in alle behoeften kan worden voldaan, en al zijn begeerde en Husnul khatimah kan worden bereikt onder de knie, maar ook dankzij Zijn heerlijke regendruppels. Hopelijk terlimpahkan aan zijn familie en zijn vrienden, op elk moment en adem zo veel als het aantal van alle aan u bekend

Die de schepper Shalawat NARIYAH?
Gebaseerd op de bestaande referenties, konden we alleen een gebaar waaruit blijkt dat de makers shalawat dit is een man met de naam al-Sanusy. [8] Echter, tot nu toe hebben we niet kunnen achterhalen wie zijn volledige naam, want dat gebruiken deze bijnaam veel geweest en we krijgen niet informatie blijkt als-Sanusi Welke creëert de zegeningen. Echter, de exacte aanwijzing als-Sanusi is een vorm penisbattan de soefi-ordes die op grote schaal verspreid in het gebied van Marokko, de gemeente als-Sanusiyyah.

TRUE auteur was Shabat Profeet alayhi wa salaam?
Op een website zegt: "Sholawat Nariyah is een sholawat samengesteld door Sheikh Nariyah Sheikh dit ene leven in de tijd van de profeet Mohammed, dat een van de metgezellen van de profeet bevat Hij gaat uit voor het monotheïsme Sheikh Nariyah altijd zien het harde werk van de profeet in het overbrengen van de openbaring... Allah, leert over de islam, goede daden en goede morele dat Sheikh altijd bidden tot Allah voor de veiligheid en welvaart voor de Profeet, gebeden die onder de zogenaamde profeet sholawat en Nariyah Sheikh is een van de constituerende sholawat profeet genoemd Sholawat Nariyah.

Op een nacht, Sheikh Nariyah lezen sholawatnya maar liefst 4.444 keer. Na het lezen van het, krijgt hij karomah van Allah. Vervolgens in een bijeenkomst, benaderde hij de profeet en vroeg voor het eerst ingevoerd hemel met de profeet. En de profeet overeengekomen. Er is iemand jaloers vriend en dan vragen om gebed zijn dezelfde als Sheikh Nariyah. Maar de profeet zei dat hij dat niet kon, omdat Sheikh Nariyah reeds aangevraagd op voorhand.

Waarom het verwierp de profeet metgezellen? En juist Sheikh Nariyah blikje? De metgezellen waren niet op de hoogte van de praktijk die elke nacht beoefend door Sheikh Nariyah bidden voor de veiligheid en het welzijn van de Profeet. Mensen die bidden voor Mohammed wezen bidden voor zichzelf omdat Allah heeft gegarandeerd zijn profeten, zodat het gebed zal worden omgezet naar de pengamalnya met de zegen van de zeer sterke ". [9]

Kortom, de auteur Shalawat Nariyah verluidt een man genaamd Sheikh Nariyah, en hij was onder de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam die zijn gegarandeerd om de hemel te gaan door hem.

Als moslim mag niet blindelings accepteren wat wordt aangeboden aan hem, zonder verduidelijking en onderzoek, met name als het gaat om religieuze zaken.

Tenminste er zijn twee punten die moeten worden genomen uit het bovenstaande verhaal:
1. Is er echt een metgezel van de Profeet 'alayhi wa salaam genaamd Sheikh Nâriyah?
2. Wanneer de bron van het verhaal van de Metgezellen 'is? En is er sanad (keten van transmissie) het?

Als wat betreft het eerste punt, er rekening mee dat de biografieën van de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam is het krijgen extra aandacht van de geleerden van de islam. Zo vele boeken die ze hebben geschreven biografie vrienden schillen. Er zijn schriftelijke verwijzingen naar de biografie van de geleerden en hun begeleiders te beschrijven na hen tot de tijd van de auteur, worden deze verwijzingen speciaal geschreven om de biografie van alleen de vrienden te vertellen. Onder de voorbeelden van het eerste model: Hilyatul Saints 'door al-Hafiz Abu Nu'aim al-Asfahani (336-430 H) en Tahdzîbul werk van al-Hafiz Kamal Abul Hajjaj al-Mizzi (654-742 H). Als een voorbeeld van het tweede model, zoals: al-Istî'âb Fi Ma'rifatil Ash-hab werk van al-Haafiz ibn 'Abd al Bar (368-463 H) en al-Ishâbatu Fi Tamyîzish Shahâbah werk van al-Haafiz Ibn Hajar al-'Asqalani (773-852 H).

Na het onderzoeken van verschillende boeken van het bovenstaande en ook verwijzingen andere biografieën, vaak aangeduid als de geleerden met kutubut tarâjim wa ATH-Thabaqat, werd niet gevonden een van de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam genoemd Nâriyah. In feite, om onze kennis, niemand klassieke geleerde die heeft die naam. Dan waar de persoon vandaan komt ??

Eigenlijk, mensen zijn een beetje gewend aan het lezen van boeken van de Ulama, gewoon door te kijken naar de naam, samen met de 'titel' sjeik in de toekomst, zal onmiddellijk betwijfelen dat de persoon is waarlijk de profeet metgezellen. Omdat inbedding 'titel' sjeik in voor de naam Vrienden van -sepengetahuan ons- niet de gewoonte geleerden en ook niet een term die zij gebruiken, dus het voelt zo vreemd aan het oor.

Tot slot: op basis van ons onderzoek, geen metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam genaamd Sheikh Nariyah. Zodat de toekenning van de zegeningen van de metgezellen is nodig om de vraag en zeer in diskrediet.

Wat betreft het tweede punt, is heel jammer auteur van een paper over het internet niet sanad (keten van overlevering) vermeldt het verhaal dat hij speelt, of minimale doorschemeren onder vermelding van de referentie in het verhaal. Stel dat hij wil één van de bovenstaande twee dingen zeker zullen we proberen om het opsporen van de geldigheid van het verhaal, door onderzoek van de vertellers, of verwijzen naar het originele boek te noemen. Of misschien het bovenstaande verhaal is het sprookje schrijver pennen? Zo ja, dan is het verhaal van geen waarde; voor fictie, alias verhaal dat nooit gebeurd!

Helaas, op het gebied van religie, niet een paar moslims vaak een verhaal dat hij gevonden in een boek en het internet, of het verhaal verteld door buren, vrienden, leraren en kennissen te slikken, zonder het gevoel de noodzaak om de geldigheid mengcrosscek. Alsof het verhaal is absoluut waar! De realiteit is echter vaak niet het geval.

Uit te filteren valse verhalen en anderen, de islam heeft een voorrecht dat er geen andere religie, namelijk de islam heeft sanad (keten van transmissie). Dergelijke informatie wordt overgebracht Ibn Hazm (384-456 H) [10] in al-Fishâl en Ibn Taymiyyah (661-728 H). [11]

Imam 'Abdullah ibn al-Mubarak (118-181 H) zei: "isnad maakt deel uit van de religie. Als er geen isnads, zal iemand vrij om te zeggen wat hij wil zijn." [12]

CONTENT BETEKENIS Shalawat NARIYAH
"Ya Allah, limpahkanlah Shalawat perfect en giet betrekking welzijn gevuld tot onze Profeet Mohammed, die hem al de problemen opgelost kunnen worden veroorzaakt onder de knie, alle pijn kan worden geëlimineerd, in alle behoeften kan worden voldaan, en al de intentie begeerde en Husnul khatimah kan worden bereikt, en dankzij zijn glorieuze de regen vallen. Hopelijk terlimpahkan aan zijn familie en zijn metgezellen, in elk moment en de adem zo veel als het aantal van alle aan u bekend. "

Een deel van Shalawat Nâriyyah dat onze vetgedrukte zullen die worden waargenomen in dit korte artikel. Zinnen die penisbatan onoplosbaarheid van alle moeilijkheden bevatten, is de afschaffing van alle ontberingen, ditunaikannya allerlei opzet, de verwezenlijking van alle verlangens en Husnul khatimah, anders dan Allah de Almachtige. In dit geval is dat ze dat doen alles is de Profeet 'alayhi wa salaam. Deze toekenning is een fatale vergissing, want in tegenstelling tot al-Koran en de Soennah, en kan de dader te leveren aan ontrouw. Want al deze acties, alleen Allah de Almachtige aan de macht te doen.

Laten we eens kijken naar de volgende teksten:

Allah swt zegt:

أمن يجيب المضطر إذا دعاه ويكشف السوء ويجعلكم خلفاء الأرض أإله مع الله قليلا ما تذكرون

Wie verlenen (gebed), die is in de problemen toen hij bad tot Hem en problemen weg te nemen en dat maakt u (de mensheid) als kalief in de aarde? Is er een andere god dan Allah? Een flink aantal van jullie herinneren hem! [an-Naml / 27: 62]

In dit vers, Allah de Almachtige herinnert eraan dat alleen Hij was degene die op in geval van problemen genoemd en hij wordt ook verwacht Hem om hulp bij de ramp getroffen. Dergelijke informatie wordt overgebracht Imam Ibn Kathir. [13]

Dat is de reden waarom, na Allah de Almachtige het stellen van vragen in het kader van ontkenning, "er is geen God dan Allah?". Het wordt gesuggereerd, wallahu weet het beste, dat mensen in de problemen en nood en smeken om hulp aan anderen dan Allah de Almachtige, alsof hij degene die het diserunya als een god 'rivaal' Allah de Almachtige had gemaakt. Omdat niemand het verzoek, maar alleen Allah de Almachtige kan verlenen.

In lijn met het bovenstaande vers, het woord van Allah de Almachtige het volgende:

قل من ينجيكم من ظلمات البر والبحر تدعونه تضرعا وخفية لئن أنجانا من هذه لنكونن من الشاكرين) 63 (قل الله ينجيكم منها ومن كل كرب ثم أنتم تشركون

Zeg: "Wie kan u redden van ramp op land en op zee, die u tot Hem bidden met nederigheid en zachte stem (zeggende):" Inderdaad, als Hij redde ons van de (ramp) is, zeker zullen we mensen zijn dankbaar. "Zeg:" God je redden van de ramp en uit allerlei nood. Dus waarom heb je hem terug associëren "[Al-An'am / 6: 63-64]?!.

وما بكم من نعمة فمن الله ثم إذا مسكم الضر فإليه تجأرون

Geen gunsten die in u is, dan Allah was degene (aankomst). En als je overschreven nood, alleen om Hem te (moeten) u vragen om hulp [an-Nahl / 16: 53]

En nog veel meer woord van Allah, die dezelfde bovenstaande verzen te brengen, die bevestigt dat elke vorm van goedheid in de wereld en het hiernamaals, alleen Allah de Almachtige alleen zal brengen. Evenals al het kwaad in de wereld of het hiernamaals, alleen Allah de Almachtige die hen van onszelf.

Daardoor krijgen we onze Qudwah, de Profeet 'alayhi wa salaam ook gewezen op altijd terug naar Allah de Almachtige te gaan in alle zaken.

Laten we eens kijken naar een aantal van het gebed dat hij las:

اللهم أحسن عاقبتنا في الأمور كلها, وأجرنا من خزي الدنيا وعذاب الآخرة

Ya Allah, maken het einde van al onze zaken goed, en verlos ons van de straf van vernedering wereld en hiernamaals [HR. Ibn Hibbaan 3/230 geen. 949]

يا حي يا قيوم برحمتك أستغيث, أصلح لي شأني كله, ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين

O Allerhoogste leven en Yang voortdurend zorgen voor Zijn schepselen, door Uw genade, de ene ik smeekte om hulp. Wijzigen heel mijn situatie, en Gij jadikanku afhankelijk van mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog [HR. Al-Hakim 1/739 geen. 2051]

اللهم رحمتك أرجو فلا تكلني إلى نفسي طرفة عين وأصلح لي شأني كله لا إله إلا أنت

Ya Allah, uw genade, was degene die ik verwachtte. Dus maak me niet vertrouwen op mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog. En hervormen over mijn situatie. Niemand heeft het recht diibadahi maar u. [HR. Abu Dawud, 5/204 nee. 5090 van Abu Bakrah radi anhu, en valide geacht door Ibn Hibbaan (III / 250 nr. 970].

Kijk hoe de Profeet 'alayhi wa salaam het toerekenen van de hele zaak aan Allah de Almachtige, en gaf ons een voorbeeld, zodat die altijd alles alleen Allah de Almachtige te herstellen !. Heeft hij -hoewel net nu en leerde zijn volk te vertrouwen op hem! Zo regisseerde hij onmogelijk, omdat hij zelf zei, "Heb jij (O Allah) maakte me afhankelijk van mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog". Hij is een voorbeeld van de praktijk van het ontslag zijn zo hoog, dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam wilde niet te vertrouwen op jezelf, ook al is het maar voor even, het knipperen van een oog! Waarom hebben wij hem niet imiteren in dit verband en de anderen?

Let ook op het laatste gebed. De Profeet 'alayhi wa salaam sloot zijn gebed met de woorden Tayyibah LA ilaha illallah, die -wallahua'lam- blijkt dat al het bovenstaande verzoek is een vorm van aanbidding die alleen mag worden aangeboden aan Allah de Almachtige.

Leesmiddel Shalawat NARIYAH verheerlijken de Profeet alayhi wa salaam?
Misschien is dit hun laatste argument te legaliseren de lezingen en gebeden Nâriyah en andere dergelijke zegeningen. Onder het mom van de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam, behouden ze de zegeningen die afwijken van de leer van de Profeet' alayhi wa salaam is. Erger nog, er zijn een aantal van hen probeerden de leek onder de indruk, dat zij die shalawat Nâriyah kritiek niet verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam! Dit is een vervolg vervorming en moeten worden gecorrigeerd.

Het grootste probleem is om eerst weten dat verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam is verplicht. En dit is een van de belangrijkste takken van het geloof. Tak van het geloof is anders dan de tak van het geloof in liefde met hem [14], zelfs hoger in rang zijn dan de verheerlijking van de liefde. Omdat niet ieder die iets hij houdt mengagungkannya zeker. Bijvoorbeeld, ouders houden van hun kinderen, maar zijn passie is alleen te leveren om hem te eren en niet te leveren aan mengagungkannya. Verschillen met de liefde van een kind om zijn ouders, die zal leveren aan verheerlijken en verheffen ze allebei. [15]

Onder de rechten van de Profeet 'alayhi wa salaam die moeten worden vervuld door zijn volk is de verheerlijking, verhoging en respect dat hij sallAllahu' alayhi wa salaam. Verheffing, verheerlijking en respect moeten verheerlijking, verheerlijking en respect hoger zijn dan voor een kind aan de ouders of een slaaf van zijn meester. Allah swt zegt:

فالذين آمنوا به وعزروه ونصروه واتبعوا النور الذي أنزل معه أولئك هم المفلحون

Mensen die in hem geloven, hem eren, hem te helpen en volg het licht dat tot hem (al-Koran) wordt verzonden; zij zijn de gelukkigen. [al-A'raf / 7: 157]

Er is geen verschil van mening onder de geleerden, dat wat wordt bedoeld met "fokken" in de bovenstaande paragraaf is verhoging. [16]

De verheerlijking van de Profeet alayhi wa salaam gehuisvest in HART, oraal en leden van het lichaam [17]
Viering van het hart betekent dat hij is ervan overtuigd dat hij de dienaar en boodschapper van Allah. Dit geloof veroorzaakt een mengedepanan genegenheid voor de profeet n dariapda liefde van zichzelf, de kinderen, de ouders en de hele mensheid.

Dit geloof ook stimuleren een gevoel van hoe groots en gezag hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, en doordringt glorie, positie en staan ​​hoog.

De lever is de koning van het lichaam, wanneer de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam sterke doorstoken in het hart, zal ongetwijfeld van invloed buiten duidelijk. Orale zal altijd nat met lof aan hem 'alayhi wa salaam en zei glorie-glorie. Ook zullen de leden van het lichaam is onderworpen aan de leiding lopen hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, gehoorzamen aan de wet en de leer dat hij sallAllahu' alayhi wa salaam, evenals al hun rechten te vervullen.

De verheerlijking van hem verbaal, dat is lof hij sallAllahu 'alayhi wa salaam met onderscheiding hebben recht op hebben, namelijk lof Allah en Zijn boodschapper n reciteren voor hem, zonder een element van overdrijving of vice versa. En een van de grootste compliment is gelezen en gebeden voor hem. [18]

Said al-Halîmy (338-403 H), en gebeden tot de Profeet 'alayhi wa salaam betekent dat de verheerlijking van hem in de wereld, met het opheffen van zijn naam, de onthulling van zijn religie en verankeren de sharia. Terwijl in het hiernamaals, verwijzend naar het verzoek, zodat de overloop van verdienste stroomt naar hem te werpen hij voorbede voor zijn volk en zijn heerlijkheid met al-Maqam al-Mahmud duidelijk [19].

Met inbegrip van mondelinge vormen van vervoering waarmee beschaafde wanneer we verwijzen naar hem van mond tot mond. De truc is om zijn naam te verenigen met de titel van de Profeet of Boodschapper van Allah, en eindigt met zegeningen aan hem. Allah de Almachtige zegt:

لا تجعلوا دعاء الرسول بينكم كدعاء بعضكم بعضا

Gij zult niet een oproep de Boodschapper van u willen noemen de meesten van u aan anderen. [Al-Nur / 24: 63]

Dat is de reden waarom de vrienden altijd bellen naar de Profeet 'alayhi wa salaam met de oproep: "O boodschapper van Allah!" of "O Profeet van Allah Ibrahiem!".

Moet ook zijn naam bedekt met zegeningen te noemen; "shallallahu'alaihi wa salaam", niet alleen door het acroniem SAW of iets dergelijks. Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

البخيل الذي من ذكرت عنده فلم يصل علي

Mensen die gierig toen mijn naam was degene die hem riep, hij me niet bershalawat. [HR. Tirmidhi, nee. 3546 van Ali bin Abi Talib radi anhu. At-Tirmidhi verklaarde rahimahullah deze hadith "Hasan geldig gharib"].

Met inbegrip van mondelinge vormen van verheerlijking met die vermeldt ook de deugden hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, privileges en wonderen' alayhi wa salaam. Introduceren sunnah Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam aan het publiek, hen te herinneren aan de positie en de rechten die hij sallAllahu' alayhi wa salaam, leerde hen moraal en nobele kwaliteiten die hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. Vertelt de geschiedenis van het leven dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam en maken het als een compliment, hetzij met de verzen van de poëzie of niet, maar de voorwaarden niet de grenzen van de bepalingen van de sharia, zoals overmatige verhoging en dergelijke overtreffen.

Terwijl de verhoging van de leden van het lichaam, wat betekent dat de praktijk van het recht dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, volgen het voorbeeld van de Sunnah, zijn bestellingen lichamelijk en geestelijk sterk te volgen en stok mee. Rida en oprecht met de regels die hij sallAllahu 'alayhi wa salaam gebracht, probeerde tuntunannya verspreiden, het verdedigen van de soenna, tegen degenen die zich verzetten tegen de liefde en haat en te bouwen.

Blijf weg van alles wat verboden is hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, geen orders menyelisihi en berouw en beristighfar toen vervallen naar onregelmatigheden.

"Gehoorzaamheid aan de Profeet 'alayhi wa salaam is een gevolg van het geloof in Hem en het geloof in de waarheid bracht hij van Allah, omdat hij niet was besteld of verbieden van iets, maar met de toestemming van Allah als in Zijn Woord.:

وما أرسلنا من رسول إلا ليطاع بإذن الله

Wij zonden geen boodschapper, maar moet worden gehoorzaamd met toestemming van Allah. [An-Nisa '/ 4: 64]

En de betekenis van gehoorzaamheid aan de boodschapper is uit de buurt van zijn geboden en verboden hardlopen. "[20]

De conclusie is dat de uiteindelijke verhoging van de Profeet 'alayhi wa salaam samengevat in vier zinnen die het nieuws dat afkomstig is van hem, gehoorzamen zijn bevelen, weg van het verbod en aanbidding op een manier die geloven disyariatkannya. [21]

Profeet alayhi wa salaam VERBIEDEN de VS bovenmatig MENGAGUNGKANNYA
In grote lijnen, Allah de Almachtige heeft ons verboden van de excessen van de religie, zowel in geloof, spraak en daden. Zoals in de Koran een-Nisa '/ 4: 171.

En onze Profeet 'alayhi wa salaam heeft specifiek van overdrijvingen in het compliment verboden. Net als in zijn woord,

لا تطروني كما أطرت النصارى ابن مريم, فإنما أنا عبده فقولوا عبد الله ورسوله

Moet je niet overboord te gaan in het prijzen van mij als de christenen overdreven in prees Jezus, zoon van Maria. Inderdaad ik ben slechts zijn dienaar, zeg dan: "(Mohammed) de dienaar van Allah en Zijn boodschapper" [HR. Bukhari (6/478 no. 3445 -al-Fath) van Umar bin Khatthab radi anhu]

En onze Profeet 'alayhi wa salaam ook zijn metgezellen overdreven lof hij sallAllahu ontkennen' alayhi wa salaam, uit angst dat ze zullen worden overschreden, zodat de daling van de verboden. Ook om de zuiverheid van het monotheïsme te behouden, om niet besmet met vuil polytheïsme en ketterij. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam zeer voorzichtig bij het anticiperen, zelfs sampaipun dingen die misschien niet worden beschouwd shirk of ketterij.

Anas bin Malik radi anhu vertelt het verhaal,

أن رجلا قال: "! يا محمد, يا سيدنا, وابن سيدنا, وخيرنا, وابن خيرنا" فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم: "يا أيها الناس عليكم بتقواكم, ولا يستهوينكم الشيطان, أنا محمد بن عبد الله عبدالله ورسوله, والله ما أحب أن ترفعوني فوق منزلتي التي أنزلني الله عز وجل".

(Een dag) was er iemand die zei: "O Mohammed, O Sayyiduna (onze leider), zoon van Sayyidina, O de beste onder ons, de zoon van de beste man onder ons!". Profeet 'alayhi wa salaam antwoordde: "O, ons volk, Vreest Laat de duivel misleiden Ik ben Mohammed bin Abdullah;!.. Een dienaar van Allah en Zijn boodschapper Omwille van Allah, ik hou niet van jullie tillen hoger is dan de positie die is Allah opgeven voor mij ". [HR. Ahmad (20/23 nr. 12 551) en valide geacht door adh-Dhiya 'al-Maqdisy (25/05 nr. 1627) en Ibn Hibbaan (14/133 no. 6240].

Met de bovenstaande beschrijving, Hopelijk is duidelijk te zien, dat de verhoging lovenswaardig vormt en die verachtelijke vorm van verheerlijking zijn.

De auteur van dit artikel sluit af met advies afgeleverd Ibn Hajar al-Haitamy (909-974 H), toen hij verklaarde dat de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam met iets dat zou moeten bestaan ​​en dat mogen hun argument, deze niet te overschrijden.

Hij zei: "Verplicht voor iedereen om niet te verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam, behalve met iets wat Allah toegestaan ​​voor zijn volk, dat is iets dat het verdient om de mensheid. Inderdaad overschrijden deze grenzen zal dalen tot ongeloof, na'udzubillahi min dzalik. Zelfs boven alles die is voorgeschreven, zouden de oorsprong tot een afwijking. We tevreden met iets dat geen argument zou zijn. "[22]

Hij rahimahullah voegt toe: "Er zijn twee verplichtingen waaraan moet worden voldaan:

Ten eerste, de verplichting om de Profeet 'alayhi wa salaam te verheerlijken en getogen in rang boven alle schepselen.

Ten tweede mentauhidkan Allah de Almachtige en geloven dat Allah de Almachtige in Zijn Essentie en daden over al Zijn schepselen. Iedereen die gelooft dat een wezen begeleidt Allah erin; dan heeft hij shirk begaan. En wie vernederend de Profeet 'alayhi wa salaam hieronder graden (die seharus) daarna heeft hij immoreel of heidens gepleegd.

Maar wie hem verheft met verschillende soorten verhoging en niet om iets dat is een specificiteit van Allah emuleren, dan heeft hij de waarheid bereikt, en slaagde erin om de dimensie van de goddelijkheid en apostolische houden. Dit is de ideologie die geen elementen van extreme of vice versa bevat. "[23] Allah weet het beste

Makkah al-Mukarramah, 25 Sha'ban 1431/6 augustus 2010

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 06 / Jaar XIV / 1431H / 2010M. Uitgevers Stichting Permanent Comité Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Alleen 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]
Shalawat NARIYAH IN GEWICHTEN

Door
Ustadz Abdullah Zaen, Lc, MA


GROND VAN LEZEN Shalawat
Een bepaalde praktijk in de islam beloofde beloning spruitstuk wordt gelezen zegeningen over de Profeet 'alayhi wa salaam. Veel Nash (de stelling) van al-Koran en hadith van de Profeet 'alayhi wa salaam gemotiveerd om deze nobele daad te reproduceren. Onder hen:

Het woord van Allah de Almachtige:

إن الله وملائكته يصلون على النبي يا أيها الذين آمنوا صلوا عليه وسلموا تسليما

Voorwaar, Allah en Zijn engelen bershalawat naar de Profeet. O, gij die gelooft, bershalawatlah u de profeet te eren en zeg hallo tegen hem [al-Ahzab / 33: 56]

Imam Ibn Kathir zegt in zijn commentaar [1], "Allah de Almachtige zegt Zijn dienaren van de positie van de Boodschapper van Allah aan zijn zijde, in aanwezigheid van de engelen. Allah de Almachtige prees hij sallAllahu 'alayhi wa salaam voor hen, zo zijn ze bershalawat vertelde hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. Toen beval Allah de Almachtige de inwoners te bershalawat en zeg hallo tegen hem' alayhi wa salaam dat lof combineert de bewoners van de hemel met de bewoners van de aarde zijn allemaal hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. "

In een hadith, de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

صلوا علي; فإنه من صلى علي صلاة صلى الله عليه بها عشرا

Bershalawatlah u voor mij. Zeker wie me bershalawat keer, Allah zal hem bershalawat tien keer [HR. Muslim 1 / 288-289 niet. 384]

In Tuhfah al-Ahwadzi, al-Mubârakfûri rahimahullah legde uit dat het doel van de zegeningen van Allah de Almachtige voor Zijn dienaren is Allah genade met hen en het dubbele van de beloning.

En er zijn veel andere stelling dat de deugd van het lezen en gebeden voor de Profeet toont 'alayhi wa salaam. Daarom, niet verrassend, uit de eerste, de geleerden van de Islam strijden schreef een speciaal boek aan de deugd van het lezen en gebeden uit te leggen. Bijvoorbeeld Fadhlush Salat 'ala an-Nabi' alayhi wa salaam door Imam Ismail ibn Ishaq al-Qadi (199-282 H), Jalâ'ul Afhâm Fi Fadhlish Salah As-Salam wa 'ala Muhammadin Khairil werken van Imam Ibn Anam Qayyim al-Jawziyya (691-751 H) en anderen. [2]


Oprecht en IMITATIE Rasul alaihi wa salaam IN bershalawat
Uit het bovenstaande lijkt het zo vanzelfsprekend dat het lezen shalawat is aanbidding in de islam voorgeschreven. En zoals bekend, op basis van de argumenten van al-Koran en de Soennah, alsmede de verklaringen van de Ulama, dat elke dienst in de ogen van Allah de Almachtige die voldoen aan twee voorwaarden aanvaardbaar zijn. Namelijk gerund regelrechte omdat Allah en in overeenstemming met de leiding van de Profeet 'alayhi wa salaam.

Fakhruddin ar-Razy (544-606 H) heeft geconcludeerd dat de twee voorwaarden zijn legitieme aanbidding van het woord van Allah de Almachtige:

ومن أراد الآخرة وسعى لها سعيها وهو مؤمن فأولئك كان سعيهم مشكورا

Wie wil het Hiernamaals en proberen om de praktijk die leidt tot hem te doen, terwijl hij ook een gelovige; dan zijn zij degenen die inspanningen worden beloond met een goede. [al-Isra '/ 17: 19]

Rahimahullah, zei hij: "De eerste eis, verwacht dat de beloning van het hiernamaals van daden. Als het de bedoeling is er niet dan zal hij niet profiteren van daden ... omdat de Profeet 'alayhi wa salaam zei:

إنما الأعمال بالنيات

Voorwaar daden het hangt bedoeling. [HR. Bukhari, 1/9 niet. 1 - Al-Fath]

Evenals liefdadig doel is om het hart te verlichten door het leren kennen van Allah en Zijn liefde. Dit zal niet worden bereikt tenzij iemand is bedoeld daden van de aanbidding van Allah en gehoorzaamheid aan Zijn bereik.

De tweede voorwaarde, daar is het woord van Allah de Almachtige, wat betekent, "proberen om de praktijk die leidt tot hem doen" betekent dat de praktijk moet worden verwacht te leveren in het hiernamaals is de praktijk dat zij dat doel kan bereiken. En een praktijk zou niet zo worden beschouwd, tenzij het is voorzien van handelingen van aanbidding en gehoorzaamheid. Veel mensen die dichter bij Allah de Almachtige naar daden van ijdelheid te voeren! "[3].

Imam Ibn Kathir (700-774 H) bevestigen, "om te oefenen aanvaard, moet voldoen aan twee voorwaarden. Ten eerste, oprecht voor Allah alleen en ten tweede, waar sharia compliant. Als een daad oprecht wordt gedaan, maar het is niet waar (volgens de wet), . de praktijk wordt niet geaccepteerd Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

من عمل عملا ليس عليه أمرنا فهو رد

Elke persoon die een praktijk praktijk die geen orders van ons de praktijk dan zal worden afgewezen [HR. 3/1343 geen moslim. 1718 van Aisha radi anhuma]

Evenzo, als een praktijk in overeenstemming met de sharia is lahiriyah, maar de dader is niet mengikhlaskan intentie om Allah; daden zullen ook worden afgewezen. "[4]

Omdat het lezen is de zegeningen van aanbidding en goede daden, zodat de praktijk van Allah de Almachtige is aanvaard, moeten ook boven voldaan aan de twee voorwaarden, dat is oprecht en in overeenstemming met de begeleiding van de apostel 'alayhi wa salaam.

Ikhlas in bershalawat betekent:
1. Alleen verwachten dat het plezier van Allah de Almachtige en de beloning van Hem.
2. De tekst leest shalawat die geen elementen die in strijd zijn met het beginsel van oprechtheid zijn bevatten. Of met andere woorden, is niet opgeladen shirk en kufr, zoals istighatha anders dan Allah de Almachtige, toeschrijven iets dat een specifiek recht van Allah aan anderen dan Hem, en dergelijke. De tweede regel is zeker van toepassing op teksten shalawat menselijk product, niet van de Profeet 'alayhi wa salaam. Want als het afkomstig is van de tekst shalawat Ma'shum figuur, de Profeet 'alayhi wa salaam, dan is deze buiten de context van onze discussie, omdat het onmogelijk is Profeet' alayhi wa salaam leerde iets dat shirk en kufr bevat.

Imiteren van de Profeet 'alayhi wa salaam in bershalawat, maksdunya:
1. Gemodelleerd shalawat leerde hem en niet de grenzen die het rijk ghuluw (overdrijvingen) en lafaz shirk ingevoerd niet overschrijden.
2. bershalawat hem op momenten dat hij syariatkan. [5]
3. Verhoog het lezen van zegeningen op zijn best, om het woord van Allah de Almachtige te oefenen in de Koran. al-Ahzab / 33: 56 en de woorden van de Profeet 'alayhi wa salaam hierboven vermeld.

Na blootstelling preambule die een aantal belangrijke regels tijd voor ons om de kern van de discussie te voeren bevat.

Shalawat NARIYAH IN GEWICHTEN
Onder moslims in Indonesië, zoveel zegeningen verspreide tekst. Zoals shalawat Fatih, Munjiyât zegeningen, zegeningen Thibbul Qulub, shalawat Wahidiyyah en -niet te vergeten ons- shalawat Nâriyyah schijnwerpers. Niet alleen de inhoud met tekst shalawat samengesteld klassieke kringen, maar ook rekenen op redacteurs-redacteur die de hedendaagse geschapen. Bijvoorbeeld Shalawat Wahidiyyah gemaakt in 1963 door een van de bewoners van Bandar Lor Kedunglo Kediri, KH. Abdul Majid Ma'ruf. [6]

Bovendien zijn ze ook zeer 'creatieve' het maken van de regels te lezen verschillende soorten van deze zegen, de hoeveelheid van het lezen, leestijd tot fadhilah (grond) dat wordt bereikt door de lezers. Alsof dat was alles wat er fundering van het recht.

Shalawat Shalawat Nâriyyah is een van de meest bekende onder shalawat-shalawat menselijke vorming. Mensen die strijden om het te oefenen, hetzij door het kennen van de betekenis, of de inhoud ervan niet begrijpen. Inderdaad is het misschien het tweede type is dominant. Veel mensen per se de praktijk is het alleen vanwege zijn rolmodel werd geregeerd cijfers, familieleden en vrienden, of verleid door "fadhilah" zonder het gevoel de noodzaak om de geldigheid van deze zegeningen, ook de inhoud van de betekenis daarin onderzoeken.

Alvorens verder te onderzoeken over deze zegeningen, die ook soms de Shalawat Tafrîjiyah Qurthubiyah, helpt het eerst de volledige tekst gebracht: [7]

اللهم صل صلاة كاملة وسلم سلاما تاما على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد, وتنفرج به الكرب, وتقضى به الحوائج, وتنال به الرغائب وحسن الخواتم, ويستسقى الغمام بوجهه الكريم, وعلى آله وصحبه, في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك

Ya Allah, limpahkanlah Shalawat perfect en giet betrekking welzijn gevuld tot onze Profeet Mohammed, die hem zorgt ervoor dat alle problemen kunnen worden opgelost, al de pijn kan worden geëlimineerd, in alle behoeften kan worden voldaan, en al zijn begeerde en Husnul khatimah kan worden bereikt onder de knie, maar ook dankzij Zijn heerlijke regendruppels. Hopelijk terlimpahkan aan zijn familie en zijn vrienden, op elk moment en adem zo veel als het aantal van alle aan u bekend

Die de schepper Shalawat NARIYAH?
Gebaseerd op de bestaande referenties, konden we alleen een gebaar waaruit blijkt dat de makers shalawat dit is een man met de naam al-Sanusy. [8] Echter, tot nu toe hebben we niet kunnen achterhalen wie zijn volledige naam, want dat gebruiken deze bijnaam veel geweest en we krijgen niet informatie blijkt als-Sanusi Welke creëert de zegeningen. Echter, de exacte aanwijzing als-Sanusi is een vorm penisbattan de soefi-ordes die op grote schaal verspreid in het gebied van Marokko, de gemeente als-Sanusiyyah.

TRUE auteur was Shabat Profeet alayhi wa salaam?
Op een website zegt: "Sholawat Nariyah is een sholawat samengesteld door Sheikh Nariyah Sheikh dit ene leven in de tijd van de profeet Mohammed, dat een van de metgezellen van de profeet bevat Hij gaat uit voor het monotheïsme Sheikh Nariyah altijd zien het harde werk van de profeet in het overbrengen van de openbaring... Allah, leert over de islam, goede daden en goede morele dat Sheikh altijd bidden tot Allah voor de veiligheid en welvaart voor de Profeet, gebeden die onder de zogenaamde profeet sholawat en Nariyah Sheikh is een van de constituerende sholawat profeet genoemd Sholawat Nariyah.

Op een nacht, Sheikh Nariyah lezen sholawatnya maar liefst 4.444 keer. Na het lezen van het, krijgt hij karomah van Allah. Vervolgens in een bijeenkomst, benaderde hij de profeet en vroeg voor het eerst ingevoerd hemel met de profeet. En de profeet overeengekomen. Er is iemand jaloers vriend en dan vragen om gebed zijn dezelfde als Sheikh Nariyah. Maar de profeet zei dat hij dat niet kon, omdat Sheikh Nariyah reeds aangevraagd op voorhand.

Waarom het verwierp de profeet metgezellen? En juist Sheikh Nariyah blikje? De metgezellen waren niet op de hoogte van de praktijk die elke nacht beoefend door Sheikh Nariyah bidden voor de veiligheid en het welzijn van de Profeet. Mensen die bidden voor Mohammed wezen bidden voor zichzelf omdat Allah heeft gegarandeerd zijn profeten, zodat het gebed zal worden omgezet naar de pengamalnya met de zegen van de zeer sterke ". [9]

Kortom, de auteur Shalawat Nariyah verluidt een man genaamd Sheikh Nariyah, en hij was onder de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam die zijn gegarandeerd om de hemel te gaan door hem.

Als moslim mag niet blindelings accepteren wat wordt aangeboden aan hem, zonder verduidelijking en onderzoek, met name als het gaat om religieuze zaken.

Tenminste er zijn twee punten die moeten worden genomen uit het bovenstaande verhaal:
1. Is er echt een metgezel van de Profeet 'alayhi wa salaam genaamd Sheikh Nâriyah?
2. Wanneer de bron van het verhaal van de Metgezellen 'is? En is er sanad (keten van transmissie) het?

Als wat betreft het eerste punt, er rekening mee dat de biografieën van de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam is het krijgen extra aandacht van de geleerden van de islam. Zo vele boeken die ze hebben geschreven biografie vrienden schillen. Er zijn schriftelijke verwijzingen naar de biografie van de geleerden en hun begeleiders te beschrijven na hen tot de tijd van de auteur, worden deze verwijzingen speciaal geschreven om de biografie van alleen de vrienden te vertellen. Onder de voorbeelden van het eerste model: Hilyatul Saints 'door al-Hafiz Abu Nu'aim al-Asfahani (336-430 H) en Tahdzîbul werk van al-Hafiz Kamal Abul Hajjaj al-Mizzi (654-742 H). Als een voorbeeld van het tweede model, zoals: al-Istî'âb Fi Ma'rifatil Ash-hab werk van al-Haafiz ibn 'Abd al Bar (368-463 H) en al-Ishâbatu Fi Tamyîzish Shahâbah werk van al-Haafiz Ibn Hajar al-'Asqalani (773-852 H).

Na het onderzoeken van verschillende boeken van het bovenstaande en ook verwijzingen andere biografieën, vaak aangeduid als de geleerden met kutubut tarâjim wa ATH-Thabaqat, werd niet gevonden een van de Metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam genoemd Nâriyah. In feite, om onze kennis, niemand klassieke geleerde die heeft die naam. Dan waar de persoon vandaan komt ??

Eigenlijk, mensen zijn een beetje gewend aan het lezen van boeken van de Ulama, gewoon door te kijken naar de naam, samen met de 'titel' sjeik in de toekomst, zal onmiddellijk betwijfelen dat de persoon is waarlijk de profeet metgezellen. Omdat inbedding 'titel' sjeik in voor de naam Vrienden van -sepengetahuan ons- niet de gewoonte geleerden en ook niet een term die zij gebruiken, dus het voelt zo vreemd aan het oor.

Tot slot: op basis van ons onderzoek, geen metgezellen van de Profeet 'alayhi wa salaam genaamd Sheikh Nariyah. Zodat de toekenning van de zegeningen van de metgezellen is nodig om de vraag en zeer in diskrediet.

Wat betreft het tweede punt, is heel jammer auteur van een paper over het internet niet sanad (keten van overlevering) vermeldt het verhaal dat hij speelt, of minimale doorschemeren onder vermelding van de referentie in het verhaal. Stel dat hij wil één van de bovenstaande twee dingen zeker zullen we proberen om het opsporen van de geldigheid van het verhaal, door onderzoek van de vertellers, of verwijzen naar het originele boek te noemen. Of misschien het bovenstaande verhaal is het sprookje schrijver pennen? Zo ja, dan is het verhaal van geen waarde; voor fictie, alias verhaal dat nooit gebeurd!

Helaas, op het gebied van religie, niet een paar moslims vaak een verhaal dat hij gevonden in een boek en het internet, of het verhaal verteld door buren, vrienden, leraren en kennissen te slikken, zonder het gevoel de noodzaak om de geldigheid mengcrosscek. Alsof het verhaal is absoluut waar! De realiteit is echter vaak niet het geval.

Uit te filteren valse verhalen en anderen, de islam heeft een voorrecht dat er geen andere religie, namelijk de islam heeft sanad (keten van transmissie). Dergelijke informatie wordt overgebracht Ibn Hazm (384-456 H) [10] in al-Fishâl en Ibn Taymiyyah (661-728 H). [11]

Imam 'Abdullah ibn al-Mubarak (118-181 H) zei: "isnad maakt deel uit van de religie. Als er geen isnads, zal iemand vrij om te zeggen wat hij wil zijn." [12]

CONTENT BETEKENIS Shalawat NARIYAH
"Ya Allah, limpahkanlah Shalawat perfect en giet betrekking welzijn gevuld tot onze Profeet Mohammed, die hem al de problemen opgelost kunnen worden veroorzaakt onder de knie, alle pijn kan worden geëlimineerd, in alle behoeften kan worden voldaan, en al de intentie begeerde en Husnul khatimah kan worden bereikt, en dankzij zijn glorieuze de regen vallen. Hopelijk terlimpahkan aan zijn familie en zijn metgezellen, in elk moment en de adem zo veel als het aantal van alle aan u bekend. "

Een deel van Shalawat Nâriyyah dat onze vetgedrukte zullen die worden waargenomen in dit korte artikel. Zinnen die penisbatan onoplosbaarheid van alle moeilijkheden bevatten, is de afschaffing van alle ontberingen, ditunaikannya allerlei opzet, de verwezenlijking van alle verlangens en Husnul khatimah, anders dan Allah de Almachtige. In dit geval is dat ze dat doen alles is de Profeet 'alayhi wa salaam. Deze toekenning is een fatale vergissing, want in tegenstelling tot al-Koran en de Soennah, en kan de dader te leveren aan ontrouw. Want al deze acties, alleen Allah de Almachtige aan de macht te doen.

Laten we eens kijken naar de volgende teksten:

Allah swt zegt:

أمن يجيب المضطر إذا دعاه ويكشف السوء ويجعلكم خلفاء الأرض أإله مع الله قليلا ما تذكرون

Wie verlenen (gebed), die is in de problemen toen hij bad tot Hem en problemen weg te nemen en dat maakt u (de mensheid) als kalief in de aarde? Is er een andere god dan Allah? Een flink aantal van jullie herinneren hem! [an-Naml / 27: 62]

In dit vers, Allah de Almachtige herinnert eraan dat alleen Hij was degene die op in geval van problemen genoemd en hij wordt ook verwacht Hem om hulp bij de ramp getroffen. Dergelijke informatie wordt overgebracht Imam Ibn Kathir. [13]

Dat is de reden waarom, na Allah de Almachtige het stellen van vragen in het kader van ontkenning, "er is geen God dan Allah?". Het wordt gesuggereerd, wallahu weet het beste, dat mensen in de problemen en nood en smeken om hulp aan anderen dan Allah de Almachtige, alsof hij degene die het diserunya als een god 'rivaal' Allah de Almachtige had gemaakt. Omdat niemand het verzoek, maar alleen Allah de Almachtige kan verlenen.

In lijn met het bovenstaande vers, het woord van Allah de Almachtige het volgende:

قل من ينجيكم من ظلمات البر والبحر تدعونه تضرعا وخفية لئن أنجانا من هذه لنكونن من الشاكرين) 63 (قل الله ينجيكم منها ومن كل كرب ثم أنتم تشركون

Zeg: "Wie kan u redden van ramp op land en op zee, die u tot Hem bidden met nederigheid en zachte stem (zeggende):" Inderdaad, als Hij redde ons van de (ramp) is, zeker zullen we mensen zijn dankbaar. "Zeg:" God je redden van de ramp en uit allerlei nood. Dus waarom heb je hem terug associëren "[Al-An'am / 6: 63-64]?!.

وما بكم من نعمة فمن الله ثم إذا مسكم الضر فإليه تجأرون

Geen gunsten die in u is, dan Allah was degene (aankomst). En als je overschreven nood, alleen om Hem te (moeten) u vragen om hulp [an-Nahl / 16: 53]

En nog veel meer woord van Allah, die dezelfde bovenstaande verzen te brengen, die bevestigt dat elke vorm van goedheid in de wereld en het hiernamaals, alleen Allah de Almachtige alleen zal brengen. Evenals al het kwaad in de wereld of het hiernamaals, alleen Allah de Almachtige die hen van onszelf.

Daardoor krijgen we onze Qudwah, de Profeet 'alayhi wa salaam ook gewezen op altijd terug naar Allah de Almachtige te gaan in alle zaken.

Laten we eens kijken naar een aantal van het gebed dat hij las:

اللهم أحسن عاقبتنا في الأمور كلها, وأجرنا من خزي الدنيا وعذاب الآخرة

Ya Allah, maken het einde van al onze zaken goed, en verlos ons van de straf van vernedering wereld en hiernamaals [HR. Ibn Hibbaan 3/230 geen. 949]

يا حي يا قيوم برحمتك أستغيث, أصلح لي شأني كله, ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين

O Allerhoogste leven en Yang voortdurend zorgen voor Zijn schepselen, door Uw genade, de ene ik smeekte om hulp. Wijzigen heel mijn situatie, en Gij jadikanku afhankelijk van mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog [HR. Al-Hakim 1/739 geen. 2051]

اللهم رحمتك أرجو فلا تكلني إلى نفسي طرفة عين وأصلح لي شأني كله لا إله إلا أنت

Ya Allah, uw genade, was degene die ik verwachtte. Dus maak me niet vertrouwen op mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog. En hervormen over mijn situatie. Niemand heeft het recht diibadahi maar u. [HR. Abu Dawud, 5/204 nee. 5090 van Abu Bakrah radi anhu, en valide geacht door Ibn Hibbaan (III / 250 nr. 970].

Kijk hoe de Profeet 'alayhi wa salaam het toerekenen van de hele zaak aan Allah de Almachtige, en gaf ons een voorbeeld, zodat die altijd alles alleen Allah de Almachtige te herstellen !. Heeft hij -hoewel net nu en leerde zijn volk te vertrouwen op hem! Zo regisseerde hij onmogelijk, omdat hij zelf zei, "Heb jij (O Allah) maakte me afhankelijk van mezelf, maar het was slechts het knipperen van een oog". Hij is een voorbeeld van de praktijk van het ontslag zijn zo hoog, dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam wilde niet te vertrouwen op jezelf, ook al is het maar voor even, het knipperen van een oog! Waarom hebben wij hem niet imiteren in dit verband en de anderen?

Let ook op het laatste gebed. De Profeet 'alayhi wa salaam sloot zijn gebed met de woorden Tayyibah LA ilaha illallah, die -wallahua'lam- blijkt dat al het bovenstaande verzoek is een vorm van aanbidding die alleen mag worden aangeboden aan Allah de Almachtige.

Leesmiddel Shalawat NARIYAH verheerlijken de Profeet alayhi wa salaam?
Misschien is dit hun laatste argument te legaliseren de lezingen en gebeden Nâriyah en andere dergelijke zegeningen. Onder het mom van de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam, behouden ze de zegeningen die afwijken van de leer van de Profeet' alayhi wa salaam is. Erger nog, er zijn een aantal van hen probeerden de leek onder de indruk, dat zij die shalawat Nâriyah kritiek niet verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam! Dit is een vervolg vervorming en moeten worden gecorrigeerd.

Het grootste probleem is om eerst weten dat verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam is verplicht. En dit is een van de belangrijkste takken van het geloof. Tak van het geloof is anders dan de tak van het geloof in liefde met hem [14], zelfs hoger in rang zijn dan de verheerlijking van de liefde. Omdat niet ieder die iets hij houdt mengagungkannya zeker. Bijvoorbeeld, ouders houden van hun kinderen, maar zijn passie is alleen te leveren om hem te eren en niet te leveren aan mengagungkannya. Verschillen met de liefde van een kind om zijn ouders, die zal leveren aan verheerlijken en verheffen ze allebei. [15]

Onder de rechten van de Profeet 'alayhi wa salaam die moeten worden vervuld door zijn volk is de verheerlijking, verhoging en respect dat hij sallAllahu' alayhi wa salaam. Verheffing, verheerlijking en respect moeten verheerlijking, verheerlijking en respect hoger zijn dan voor een kind aan de ouders of een slaaf van zijn meester. Allah swt zegt:

فالذين آمنوا به وعزروه ونصروه واتبعوا النور الذي أنزل معه أولئك هم المفلحون

Mensen die in hem geloven, hem eren, hem te helpen en volg het licht dat tot hem (al-Koran) wordt verzonden; zij zijn de gelukkigen. [al-A'raf / 7: 157]

Er is geen verschil van mening onder de geleerden, dat wat wordt bedoeld met "fokken" in de bovenstaande paragraaf is verhoging. [16]

De verheerlijking van de Profeet alayhi wa salaam gehuisvest in HART, oraal en leden van het lichaam [17]
Viering van het hart betekent dat hij is ervan overtuigd dat hij de dienaar en boodschapper van Allah. Dit geloof veroorzaakt een mengedepanan genegenheid voor de profeet n dariapda liefde van zichzelf, de kinderen, de ouders en de hele mensheid.

Dit geloof ook stimuleren een gevoel van hoe groots en gezag hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, en doordringt glorie, positie en staan ​​hoog.

De lever is de koning van het lichaam, wanneer de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam sterke doorstoken in het hart, zal ongetwijfeld van invloed buiten duidelijk. Orale zal altijd nat met lof aan hem 'alayhi wa salaam en zei glorie-glorie. Ook zullen de leden van het lichaam is onderworpen aan de leiding lopen hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, gehoorzamen aan de wet en de leer dat hij sallAllahu' alayhi wa salaam, evenals al hun rechten te vervullen.

De verheerlijking van hem verbaal, dat is lof hij sallAllahu 'alayhi wa salaam met onderscheiding hebben recht op hebben, namelijk lof Allah en Zijn boodschapper n reciteren voor hem, zonder een element van overdrijving of vice versa. En een van de grootste compliment is gelezen en gebeden voor hem. [18]

Said al-Halîmy (338-403 H), en gebeden tot de Profeet 'alayhi wa salaam betekent dat de verheerlijking van hem in de wereld, met het opheffen van zijn naam, de onthulling van zijn religie en verankeren de sharia. Terwijl in het hiernamaals, verwijzend naar het verzoek, zodat de overloop van verdienste stroomt naar hem te werpen hij voorbede voor zijn volk en zijn heerlijkheid met al-Maqam al-Mahmud duidelijk [19].

Met inbegrip van mondelinge vormen van vervoering waarmee beschaafde wanneer we verwijzen naar hem van mond tot mond. De truc is om zijn naam te verenigen met de titel van de Profeet of Boodschapper van Allah, en eindigt met zegeningen aan hem. Allah de Almachtige zegt:

لا تجعلوا دعاء الرسول بينكم كدعاء بعضكم بعضا

Gij zult niet een oproep de Boodschapper van u willen noemen de meesten van u aan anderen. [Al-Nur / 24: 63]

Dat is de reden waarom de vrienden altijd bellen naar de Profeet 'alayhi wa salaam met de oproep: "O boodschapper van Allah!" of "O Profeet van Allah Ibrahiem!".

Moet ook zijn naam bedekt met zegeningen te noemen; "shallallahu'alaihi wa salaam", niet alleen door het acroniem SAW of iets dergelijks. Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

البخيل الذي من ذكرت عنده فلم يصل علي

Mensen die gierig toen mijn naam was degene die hem riep, hij me niet bershalawat. [HR. Tirmidhi, nee. 3546 van Ali bin Abi Talib radi anhu. At-Tirmidhi verklaarde rahimahullah deze hadith "Hasan geldig gharib"].

Met inbegrip van mondelinge vormen van verheerlijking met die vermeldt ook de deugden hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, privileges en wonderen' alayhi wa salaam. Introduceren sunnah Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam aan het publiek, hen te herinneren aan de positie en de rechten die hij sallAllahu' alayhi wa salaam, leerde hen moraal en nobele kwaliteiten die hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. Vertelt de geschiedenis van het leven dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam en maken het als een compliment, hetzij met de verzen van de poëzie of niet, maar de voorwaarden niet de grenzen van de bepalingen van de sharia, zoals overmatige verhoging en dergelijke overtreffen.

Terwijl de verhoging van de leden van het lichaam, wat betekent dat de praktijk van het recht dat hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, volgen het voorbeeld van de Sunnah, zijn bestellingen lichamelijk en geestelijk sterk te volgen en stok mee. Rida en oprecht met de regels die hij sallAllahu 'alayhi wa salaam gebracht, probeerde tuntunannya verspreiden, het verdedigen van de soenna, tegen degenen die zich verzetten tegen de liefde en haat en te bouwen.

Blijf weg van alles wat verboden is hij sallAllahu 'alayhi wa salaam, geen orders menyelisihi en berouw en beristighfar toen vervallen naar onregelmatigheden.

"Gehoorzaamheid aan de Profeet 'alayhi wa salaam is een gevolg van het geloof in Hem en het geloof in de waarheid bracht hij van Allah, omdat hij niet was besteld of verbieden van iets, maar met de toestemming van Allah als in Zijn Woord.:

وما أرسلنا من رسول إلا ليطاع بإذن الله

Wij zonden geen boodschapper, maar moet worden gehoorzaamd met toestemming van Allah. [An-Nisa '/ 4: 64]

En de betekenis van gehoorzaamheid aan de boodschapper is uit de buurt van zijn geboden en verboden hardlopen. "[20]

De conclusie is dat de uiteindelijke verhoging van de Profeet 'alayhi wa salaam samengevat in vier zinnen die het nieuws dat afkomstig is van hem, gehoorzamen zijn bevelen, weg van het verbod en aanbidding op een manier die geloven disyariatkannya. [21]

Profeet alayhi wa salaam VERBIEDEN de VS bovenmatig MENGAGUNGKANNYA
In grote lijnen, Allah de Almachtige heeft ons verboden van de excessen van de religie, zowel in geloof, spraak en daden. Zoals in de Koran een-Nisa '/ 4: 171.

En onze Profeet 'alayhi wa salaam heeft specifiek van overdrijvingen in het compliment verboden. Net als in zijn woord,

لا تطروني كما أطرت النصارى ابن مريم, فإنما أنا عبده فقولوا عبد الله ورسوله

Moet je niet overboord te gaan in het prijzen van mij als de christenen overdreven in prees Jezus, zoon van Maria. Inderdaad ik ben slechts zijn dienaar, zeg dan: "(Mohammed) de dienaar van Allah en Zijn boodschapper" [HR. Bukhari (6/478 no. 3445 -al-Fath) van Umar bin Khatthab radi anhu]

En onze Profeet 'alayhi wa salaam ook zijn metgezellen overdreven lof hij sallAllahu ontkennen' alayhi wa salaam, uit angst dat ze zullen worden overschreden, zodat de daling van de verboden. Ook om de zuiverheid van het monotheïsme te behouden, om niet besmet met vuil polytheïsme en ketterij. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam zeer voorzichtig bij het anticiperen, zelfs sampaipun dingen die misschien niet worden beschouwd shirk of ketterij.

Anas bin Malik radi anhu vertelt het verhaal,

أن رجلا قال: "! يا محمد, يا سيدنا, وابن سيدنا, وخيرنا, وابن خيرنا" فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم: "يا أيها الناس عليكم بتقواكم, ولا يستهوينكم الشيطان, أنا محمد بن عبد الله عبدالله ورسوله, والله ما أحب أن ترفعوني فوق منزلتي التي أنزلني الله عز وجل".

(Een dag) was er iemand die zei: "O Mohammed, O Sayyiduna (onze leider), zoon van Sayyidina, O de beste onder ons, de zoon van de beste man onder ons!". Profeet 'alayhi wa salaam antwoordde: "O, ons volk, Vreest Laat de duivel misleiden Ik ben Mohammed bin Abdullah;!.. Een dienaar van Allah en Zijn boodschapper Omwille van Allah, ik hou niet van jullie tillen hoger is dan de positie die is Allah opgeven voor mij ". [HR. Ahmad (20/23 nr. 12 551) en valide geacht door adh-Dhiya 'al-Maqdisy (25/05 nr. 1627) en Ibn Hibbaan (14/133 no. 6240].

Met de bovenstaande beschrijving, Hopelijk is duidelijk te zien, dat de verhoging lovenswaardig vormt en die verachtelijke vorm van verheerlijking zijn.

De auteur van dit artikel sluit af met advies afgeleverd Ibn Hajar al-Haitamy (909-974 H), toen hij verklaarde dat de verheerlijking van de Profeet 'alayhi wa salaam met iets dat zou moeten bestaan ​​en dat mogen hun argument, deze niet te overschrijden.

Hij zei: "Verplicht voor iedereen om niet te verheerlijken de Profeet 'alayhi wa salaam, behalve met iets wat Allah toegestaan ​​voor zijn volk, dat is iets dat het verdient om de mensheid. Inderdaad overschrijden deze grenzen zal dalen tot ongeloof, na'udzubillahi min dzalik. Zelfs boven alles die is voorgeschreven, zouden de oorsprong tot een afwijking. We tevreden met iets dat geen argument zou zijn. "[22]

Hij rahimahullah voegt toe: "Er zijn twee verplichtingen waaraan moet worden voldaan:

Ten eerste, de verplichting om de Profeet 'alayhi wa salaam te verheerlijken en getogen in rang boven alle schepselen.

Ten tweede mentauhidkan Allah de Almachtige en geloven dat Allah de Almachtige in Zijn Essentie en daden over al Zijn schepselen. Iedereen die gelooft dat een wezen begeleidt Allah erin; dan heeft hij shirk begaan. En wie vernederend de Profeet 'alayhi wa salaam hieronder graden (die seharus) daarna heeft hij immoreel of heidens gepleegd.

Maar wie hem verheft met verschillende soorten verhoging en niet om iets dat is een specificiteit van Allah emuleren, dan heeft hij de waarheid bereikt, en slaagde erin om de dimensie van de goddelijkheid en apostolische houden. Dit is de ideologie die geen elementen van extreme of vice versa bevat. "[23] Allah weet het beste

Makkah al-Mukarramah, 25 Sha'ban 1431/6 augustus 2010

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 06 / Jaar XIV / 1431H / 2010M. Uitgevers Stichting Permanent Comité Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Alleen 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]
Soera Al-Ahzab: 56
Bershalawat opdracht om de profeet en zijn familie
Allah de Almachtige zegt:
إن الله و ملئكته يصلون على النبى يأيها الذين ءامنوا صلوا عليه و سلموا تسليما
"Voorwaar, Allah en Zijn engelen bershalawat naar de Profeet; . O mensen die geloven, bershalawatlah je met hem en zeg hallo tegen hem "(Al-Ahzab / 33: 56)
Geleerden van de school van Ahlul de tempel (sa) overeengekomen dat dit vers werd geopenbaard aan de rechterkant van de profeet en de Ahlul baitnya (sa), die opdracht bershalawat hen en hoe bershalawat bevestigen. Ulama Ahl ook overeengekomen, behalve voor slechts een paar auteurs.
Hoe te bershalawat
In Sahih Bukhari, een gebedenboek, hoofdstuk bershalawat aan de Profeet:
Abdurrahman ibn Abi Layli zei Ka'b bin Ujrah mij tegemoet en zei: Hou je niet beloond worden? De profeet kwam naar ons, dan zeggen we: Ja Rasulallah, heb je ons geleerd hoe om hallo te zeggen, dan hoe bershalawat voor u? Hij antwoordde: U zegt:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد, كما صليت على آل إبراهيم إنك حميد مجيد, اللهم بارك على محمد وعلى آل محمد, كما باركت على إبراهيم إنك حميد مجيد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan de familie van Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig en Verheven. O Allah, zegen Mohammed en de familie van Mohammed als je gezegend Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig en Verheven.
In Shihih Bukhari, boek van commentaar, hoofdstuk dit vers:
Abu Said Al-Khudri zei, we zeggen: Ja Rasulallah, dit is een manier om hallo te zeggen, dan hoe bershalawat voor u? Hij antwoordde: U zegt:
اللهم صل على محمد عبدك ورسولك كما صليت على آل إبراهيم, وبارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على إبراهيم
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed Uw dienaar en boodschapper Uw zegeningen als je overbrengen aan de familie van Ibrahim, en zegen Mohammed en de familie van Mohammed als je gezegend Ibrahim.
Sahih Muslim, boek van zegeningen over de profeet na tasyahhud:
Abu Mas'oed Al-Ansari zei: Profeet kwam nooit voor ons toen we in de Majlis Sa bin Ubadah. Toen zei Bashir bin Sa hem: Allah de Almachtige beval ons dat u bershalawat Rasulallah ja, dan hoe kunnen we bershalawat voor u? Toen was hij stil, hij leek te willen ons niet om te vragen over het. Toen zei hij: Je zegt:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد كما صليت على آل إبراهم, وبارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على آل إبراهيم في العالمين إنك حميد مجيد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan de familie van Ibrahim, en zegen Mohammed en de familie van Mohammed als u gezegend de familie van Abraham in het universum, voorwaar Gij Geprezen en Verheven.
Soenan An-Nasa'i 1/190, hoofdstuk 52, Hadith 1289 naar:
Musa ibn Talha van zijn vader, zei hij, zeiden we, ja Rasulallah, hoe bershalawat voor u? Hij antwoordde: U zegt:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد كما صليت على إبراهيم وآل إبراهيم إنك حميد مجيد, وبارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على إبراهيم وآل إبراهيم إنك حميد مجيد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan Abraham en de familie van Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig and Glory; zegen Mohammed en de familie van Mohammed als u gezegend Ibrahim en de familie van Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig en Verheven.
Soenan An-Nasa'i 1: 190, hoofdstuk 52, Hadith 1291 naar:
Musa bin Talha zei, vroeg ik Zaid bin Kharijah, zei hij, ik vroeg eens aan de Profeet. Toen zei hij: Bershalawatlah je bedoelt voor mij, en zie, het was u in het gebed, en je zegt:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed.
Sahih Ibn Majah 65, het boek van gebeden, zegeningen hoofdstuk aan de profeet, de Hadith tot 906:
Abdullah bin Mas'oed zei: Als u bershalawat de profeet, moet je zegeningen bevestigen aan hem, omdat je niet weet dat het verplicht is en gebeden. Zeg dan tegen hem, leerde ons (over hoe bershalawat). Hij zei: je zegt:
اللهم اجعل صلاتك ورحمتك وبركاتك على سيد المرسلين. اللهم صل على محمد وعلى آل محمد كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم إنك حميد مجيد, اللهم بارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم إنك حميد مجيد
O God, stort zegeningen over u, uw genade en uw zegeningen aan de prins van de apostelen. O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan Abraham en de familie van Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig en Verheven. O Allah, zegen Mohammed en de familie van Mohammed als u gezegend Ibrahim en de familie van Ibrahim, voorwaar U bent Prijzenswaardig en Verheven.
Fath Bari 13: 441, gebed boek, hoofdstuk 32, Hadith 6358 naar:
Abu Hurairah zei dat de Boodschapper van Allah zei: Wie deze zegeningen, op de laatste dag zal ik een getuige voor hem en spreek tot hem:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد كما صليت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, وبارك على محمد وعلى آل محمد كما باركت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم, وترحم على محمد وعلى آل محمد كما ترحمت على إبراهيم وعلى آل إبراهيم
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan Abraham en de familie van Ibrahim, zegen Mohammed en de familie van Mohammed als u gezegend Ibrahim en de familie van Ibrahim, beste Mohammed en de familie van Mohammed als Je hield van Abraham en de familie van Ibrahim.
Muhammad ibn Idris as-Shafi'i overgeleverd in zijn Musnad:
Abu Hurairah vroeg de profeet: O boodschapper van Allah, hoe kunnen we bershalawat voor u? De Profeet antwoordde: je zegt:
اللهم صل على محمد وآل محمد كما صليت على ابراهيم وبارك على محمد وآل محمد كما باركت على ابراهيم وآل ابراهيم, ثم تسلمون علي
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed als je zegeningen te brengen aan Abraham en de familie van Ibrahim, en zegen Mohammed en de familie van Mohammed als u gezegend Ibrahim en de familie van Abraham; dan zeg hallo tegen me. (Musnad, vol 2, pagina 97).
Ash-Sha'iqul Muhriqah, p 144:
Ibn Hajar overgeleverd dat Ka'b bin Ujrah zeggen wanneer dit vers naar beneden de Profeet vroegen we: Ja Rasulallah, we weten al hoe om hallo te zeggen, maar hoe bershalawat aan u. De Profeet antwoordde: je zegt:
اللهم صل على محمد وآل محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed. Toen zei hij: Weet je me niet bershalawat met zegeningen die Batra '(konten). Toen vroeg de metgezellen: Welke zegeningen zijn Batra 'het. Hij antwoordde: Je zegt gewoon:
اللهم صل على محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed. Echter, je moet zeggen:
اللهم صل على محمد وآل محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed.
Al-Qurtubi in zijn commentaar noemt een aantal van de geschiedenis dat dit vers is het noodzakelijk om Ahlul tempel nemen bij bershalawat aan de Profeet. (Al-Jami 'li-Ahkamil Koran 14: 233 en 234).
Ibn al-Arabi al-Andalusi al-Maliki noemde ook een aantal van de geschiedenis dat dit vers werd geopenbaard aan de rechten van de profeet en zijn familie te doen gelden zijn heilig (sa). (Ahkamul Koran 2: 84).
Jabir (ra) zei: Als je aan het bidden waren en niet bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, dan zie ik niet het gebed acceptabel. (Dzakhairul Uqba: 19).
Al-Qadi 'Iyad overgeleverd in de as-Shifa', van Ibn Mas'oed dat de profeet zei: "Wie doet het gebed en het gebed wordt gelezen zegeningen op mij en Ahlul baitku, dan is zijn gebed niet wordt geaccepteerd." (Al-Ghadir 2: 303).
Ibn Hajar mengatakatan: Ad-Daruquthni en Al-Bayhaqi overgeleverd dat de profeet zei: ". Wie deed het gebed en het gebed wordt gelezen zegeningen op mij en Ahlul baitku, dan zijn gebed is niet geaccepteerd" (Ash-Shawaiqul Muhriqah: 139).
Ar-Razi zei: Gebed voor de familie van de profeet zien de grootheid van hun positie, want het gebed is geplaatst aan het einde tasyahhud in gebed, namelijk: Allahoema Shalli 'ala Mohammed wa Ali Muhammad, Warham mohammedaanse wa ala Mohammed (O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed, en de zorg van Mohammed en de familie van Mohammed). Deze verhoging wordt niet verkregen naast de familie van Mohammed. Dit geeft aan dat de familie houdt Mohammed is verplicht. De majesteit van de tempel van Ahlul positie van de profeet in vijf dingen: tasyahhud in gebed, vrede, zuiverheid, Verbod aalmoezen voor hen, en de verplichting om ze te houden. (Tafsir Al Razi 7: 391).
Deze tradities en ook over te brengen in:
1. Sahih Bukhari, Volume 6, pagina 12.
2. asbab al-Nuzul, Al-Wahidi, pagina 271.
3. Mijlpalen At-Tanzil, Al-Baghawi, kanttekeningen Tafsir Al-Khazin, volume 5, pagina 225.
4. Mustadrak Al-Hakim, deel 3, pagina 148.
5. Fakhrur Razi's Tafsir, volume 25, pagina 226.
6. Al-Hafiz Abu Na'im al-Isfahani, Akhbar Isfahan, volume 1, pagina 131.
7. Al-Hafiz Abu Bakr Al-Khathib, Tarikh Bagdad, volume 6, pagina 216.
8. Ibn Abd Al-birr Al-Andalusi, tajrid At-Tamhid, pagina 185.
9. Tafsir Ruh al-Ma'ani, Al-Alusi, volume 22, pagina 32.
10. Dzakhairul Oeqba, Muhibuddin Tabari, pagina 19.
11. Riyadhush Shalihin, An-Nawawi, pagina 455.
12. Tafsir Ibn Kathir, deel 3, pagina 506.
13. Tafsir Tabari, deel 22, pagina 27.
14. Tafsir Al-Khazin, volume 5, pagina 226.
15. Ad-Durrul Mantsur, As-Suyuti, deel 5, pagina 215.
16. Fath al-Qadir, ash-Syaukani, volume 4, pagina 293.
Gebeden worden niet geaccepteerd zonder shalawat
Sunan Al-Bayhaqi 2: 379, gebed boek, hoofdstuk 471, Hadith 3968:
Aboe Mas'oed zei: Als ik aan het bidden waren, zonder bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, zeker keek ik naar mijn gebeden zijn niet perfect.
In Sunan Al-Daraqutni 136, het boek van gebeden, zegeningen verplichting hoofdstuk in tasyahhud, Hadith tot 6:
Ibn Mas'oed zei dat de Profeet van Allah zei:
من صلى صلاة لم يصل فيها علي ولا على أهل بيتي لم تقبل منه
"Wie bidt, en in het niet bershalawat mij en Ahlul baitku, dan zijn gebed wordt niet geaccepteerd."
In Dzakhair Al-'Uqba 19 hoofdstukken Fadhail Ahlul tempel (sa):
Jabir zei: Als ik aan het bidden waren, en daarin heb ik niet bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, zeker keek ik naar mijn gebeden niet worden geaccepteerd.
In Sharh Al-Mawahib pagina 7:
Imam Shafi'i zei:
يا آل بيت رسول الله حبكم فرض من الله في القرآن أنزله
كفا كم من عظيم القدر انكم من لم يصل عليكم لا صلاة له
O Ahlul tempel van de Profeet,
in de Koran geopenbaard hou vereist door God
Volstaan ​​majesteit van uw positie
mensen die niet bershalawat aan u (in het gebed)
zijn gebed is niet geldig.
De woorden van Imam Shafi'i ook gevonden in:
1. Musnad Ahmad, vol 6 323 pagina's.
2. Ash-Shawaiqul Muhriqah, Ibn Hajar, pagina 88.
3. Interpretatie van Ats-Tsaqalayn Nur Al-Abshar, ash-Syablanji, pagina 104, hoofdstuk 2 Manaqib Al-Hasan en al-Husayn.
Gebed zal niet diijabah zonder shalawat
In Kanzul Ummal 1: 173, hoofdstuk 2 Adab Gebed:
Geen gebed is niets, tenzij er hijab (barrière) tussen gebed en God, dat werd gelezen en gebeden. Wanneer de zegen gereciteerd, dan is de hijab robeklah en kwam bidden tot Allah. En als het niet wordt uitgelezen zegeningen, ga dan terug naar het gebed.
Deze verklaring wordt verteld door Ad-Daylami van Ali bin Abi Talib (sa).
In Ash-Shawaiq Al-Muhriqah haaman 88:
Ad-Daylami overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:
الدعاء محجوب حتى يصلى على محمد وأهل بيته, اللهم صل على محمد وآله
"Het gebed zal terhijabi zo reciteerde zegeningen aan Mohammed en Ahl baitnya, namelijk: Convey zegeningen aan Mohammed en zijn familie."
In Faydh Al-Qadhir 5: 19, Hadith 6303 naar:
Ali ibn Abi Talib (sa) zei:
كل دعاء محجوب حتى يصلى على محمد وآل محمد
"Alle gebeden zal worden belemmerd, zodat gereciteerd zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed."
Al-Haitsami zei: De personages van deze tradities kan worden vertrouwd.
Al-Muttaqi al-Hindi vermeldt ook in zijn boek Kanzul Ummal 1/314, citerend uit Ubaidullah bin Abi Hafs al-'Aysyi. Abdul Qadir al-Rahawi vermeld in Al-Arbain, Ath-Thabrani in Al-Kabir, Al-Bayhaqi in Al-Iman Syu'b.
In Faydh Al-Qadir 3: 543:
Shaykh overgeleverd Abu Ali ibn Abi Talib (sa):
الدعاء محجوب عن الله حتى يصلى على محمد وأهل بيته
"Het gebed zal terhijabi van God zo reciteerde zegeningen aan Mohammed en Ahl stanza."
Deze hadith is ook overgeleverd door al-Bayhaqi van Ash-Sya'b, At-Tirmidhi van Ibn Umar.
In Kanzul Ummal 1: 181:
Boodschapper van Allah zei Ali ibn Abi Talib (sa): Als teneergeslagen door een probleem, te lezen:
اللهم احرسني بعينك التي لا تنام, واكنفني بكنفك الذي لا يرام. أسألك أن تصلي على محمد وعلى آل محمد, وبك أدرأ في نحور الأعداء والجبابرة
"O Allah, houd me in je ogen die nooit slaapt, en hou me met uw fort, dat nooit werd vernietigd. Ik bid tot U om zegeningen te brengen aan Mohammed en de familie van Mohammed, met u neem ik toevlucht van mijn vijanden vijandigheid en arrogante mensen. "
Ali, Fatima, Hasan en Husayn (SA) is de familie van de Profeet
In Musnad Ahmad 6: 324, hadith tot 26 206:
Umm Salam zei dat de Boodschapper van Allah zei tot Fatima (sa): ". Breng me uw man en uw twee zonen" Toen Fatima (sa) samen kwamen ze tot de profeet. Toen hij hun paraplu met een doek portemonnee 'en legde zijn handen op hen, en zei toen:
اللهم إن هؤلاء آل محمد, فاجعل صلواتك وبركاتك على محمد وعلى آل محمد إنك حميد مجيد
"O Allah, zij zijn de familie van Mohammed, giet Uw zegeningen en Uw zegen voor Mohammed en de familie van Mohammed voorwaar Gij Geprezen en Verheven."
Umm Salamah zei: Toen tilde ik het doek portemonnee 'is te verzamelen om hen heen, en trek de doek portemonnee Profeet' is (een verbod op binnenkomst in de stof portemonnee ') en zei: ". U bent een goed mens"
In Al-Hakim Mustadrak 3: 147, boek ma'rifah Shahabah:
Abdullah bin Ja'far bin Abi Talib zei: Toen de Profeet zag de genade van God naar beneden gaan, zei hij: "Breng me, breng me." Shafiyah vraag: Wie is de Apostel van Allah? Hij antwoordde: "Ahlul baitku, namelijk Ali, Fatima, al-Hasan en al-Husayn." Toen kwam ze naar de Profeet, dan is hij een paraplu voor hen met een doek portemonnee ', en dan bidden met zijn handen omhoog:
اللهم هؤلاء آلي, فصل على محمد وعلى آل محمد
"O Allah, ze zijn mijn familie, giet zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed." Toen het verlagen van Allah de Almachtige de Surah Al-Ahzab: 33.
Al-Hakim zei dat deze traditie is authentiek volgens de voorwaarden Bukhari en Muslim.
En dat overbrengen dezelfde hadith is ook opgenomen in:
1. Kanzul Ummal, al-Muttaqi Al-Hindi, Volume 7 pagina 103, hoofdstuk Fadhail Ahlul aas, Hadith tot 37 629.
2. duistere Al-Atsar, Ath-Thahawi, volume 1 pagina 334.
3. Interpretatie Ad-Durrul Mantsur, van soera Al-Ahzab: 33.
4. Musnad Ahmad, vol 6 296 pagina's.
5. Majma 'Az-Zawaid, Al-Haitsami, vol 9 pagina 167, hoofdstuk Ahloel deugd tempel (sa).
Shalawat verbieden Batra '(onderbroken)
Shalawat ba'tra 'is shalawat dat de familie van de profeet niet is opgenomen in bershalawat hem.
In Ash-Shawaiq Al-Muhriqah 87, hoofdstuk 11:
Ibn Hajar zei dat de profeet zei: "Wil je met me bershalawat zegeningen Batra '." Toen de metgezellen vroeg: Is Batra Shalawat' het? De Profeet antwoordde: Je zegt gewoon:
اللهم صل على محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed. Maar je moet zeggen:
اللهم صل على محمد وعلى آل محمد
O Allah, brengen zegeningen aan Mohammed en de familie van Mohammed.
Hier is er een verrassende ding: Waarom moslims algemeen bershalawat de profeet met zegeningen Batra 'ie sallAllahu' alayhi wa salaam (moge Allah uitstorten zegeningen en groeten aan Mohammed). Hoewel de geleerden en priesters hadith deskundigen van Ahl heeft tradities overgeleverd dat het gebed niet werd diijabah zonder bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, zijn gebeden niet geaccepteerd zonder bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, hoe bershalawat aan Mohammed en de familie van Mohammed, en hadis- hadith dat de Profeet verbood bershalawat met shalawat Batra '(losgekoppeld).No comments:

Post a Comment