!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, August 4, 2015

God is één, er is geen bondgenoot voor haar.

De rit was nog niet klaar (332)

 (Deel 332), Depok, West-Java, Indonesië, 4 augustus 2015, 20:45 pm).

God is één, er is geen bondgenoot voor haar.

God in Zijn Woord, door de koran en vele hadith (sunnah / al-wijsheid) van de Profeet Mohammed beweert dat God is één God, er is geen bondgenoot voor haar, en ze had een zoon of zoiets Allah heeft in de Al Koran Surah duidelijk gemaakt niet Al Muminun vers 91 Allah zegt:
(91). ما اتخذ الله من ولد وما كان معه من إله إذا لذهب كل إله بما خلق ولعلا بعضهم على بعض سبحان الله عما يصفون
God heeft nooit een zoon had, en af ​​en toe is er geen god (de anderen), samen met hem, als er een God is, samen met Hem, elke god zou de wezens geschapen brengen, en een aantal van de goden dat zou verslaan sommige anderen. Glorie aan Allah uit wat ze beweren.
Ook vele andere soera's zoals in Surah Maryam, Al-Ikhlas en vele anderen.
In veel soera waarschuwt Allah mensen wanneer zij begaan shirk (het associëren van partners met Allah), dan wanneer hij sterft in een staat van verstokte (vraag vergiffenis aan God / spijt voor zijn daden), dan dreigde hij naar de hel gaan.
God waarschuwt wanneer een kind adam (man), voordat hij stierf om vergeving te vragen aan God, dan zal God alle zonden vergeven, maar de zonde niet onttrekken, vanwege de zonde van shirk bebuat betrokken moeten bekeren (vragen om vergeving aan God), terwijl hij nog in leven was.
Profeet Mohammed zei toen een man (adam kind) stierf in een staat van shirk nooit doen, dan zal God hem te verzekeren van de hemel (alleen de Eenheid van Allah te erkennen).

Laat u terug naar BUSINESS EERSTE KEER

Door
Al-Ustadz Yazid bin Abdul Qadir Jawas حفظه الله


عن أبي واقد الليثي قال: إن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال ونحن جلوس على بساط: (إنها ستكون فتنة) قالوا: وكيف نفعل يا رسول الله? فرد يده إلى البساط فأمسك به فقال: (تفعلون هكذا) وذكر لهم رسول الله صلى الله عليه وسلم يوما: (أنها ستكون فتنة) فلم يسمعه كثير من الناس, فقال معاذ بن جبل: ألا تسمعون ما يقول رسول الله صلى الله عليه وسلم? فقالوا: ما قال? قال: (إنها ستكون فتنة) فقالوا: فكيف لنا يا رسول الله? وكيف نصنع? قال: (ترجعون إلى أمركم الأول)

Van Abu Waqid al-Laitsi radi anhu, zei hij: "Inderdaad de Profeet 'alayhi wa salaam zei, terwijl we zaten op de top van een overlay (mat)," Want er zal laster zijn. "De metgezellen vroeg:" Wat moeten wij doen? 'Toen hij sallAllahu' alayhi wa salaam legde zijn hand op de mat en houd hem stevig vast en zei: 'Doe het zo!' Op een dag de Profeet 'alayhi wa salaam zei tegen de vriend van zijn, "Want er zal laster zijn.' Maar de meeste hoorde niet haar beste vriend, dan Moe'adh bin Jabal radi anhu zei: "Heb je niet gehoord van de Boodschapper van Allah? 'Zij vroegen:' Wat is dat verband de boodschapper? 'Hij zei:' Want er zal laster zijn." Ze vroegen: 'Hoe Onze O boodschapper van Allah? Wat moeten we doen? "Hij sallAllahu 'alayhi wa sallam zei:" Laat u terug naar de eerste affaire. "[HR Ath-Mu'jamul Thabrani in al-Kabir (nr. 3307) en in al-Mu'jamul Ausath (nr. 8679). Ath - Thahawi in Syarh Musykilil Atsar (III / 221, nr 1184.). Zie Genealogie van ahadith al-ash-Shahîhah (nr. 3165), Basha Neural bi-iru Dzawi Syarhi Marwiyâti Manhajis Salaf (p. 146) van Shaikh Salim bin 'Eid al-Hilali].

TOELICHTING
Wat wordt bedoeld met "Terug naar de zaken van de eerste" is terug naar de al-Koran en de as-Soennah volgens het begrip van de metgezellen radi anhum.

De Profeet 'alayhi wa salaam liet de al-Koran en de Soennah aan moslims. Maar elke Firqah misplaatste toegeven dat zij zich aan de al-Koran en as-Soennah, zowel sjiieten, chaaridjieten, Moe'tazilah, Murji'ah en Firqah-Firqah andere misleid.

Dan is er duidelijke ijkpunten in de verklaring vast te houden aan al-Koran en de as-Soennah volgens het begrip van iedereen moeten zijn ??? Want dat volgens het begrip van elke klasse of ra'yu of opinieleiders, wat gebeurt er dan als we vandaag zien, dat er honderden begrip kon zelfs duizenden begrip en splitst in het midden van de moslims, en het zal blijven groeien , Allâhul Musta'ân.

De Profeet 'alayhi wa salaam een ​​manier van te maken door terug te keren naar de belastering van de islam, die afkomstig is aan al-Koran en de as-Soennah volgens het begrip van de metgezellen radi anhum. Daarom streven we in deze da'wah te herstellen aan de mensen van al-Koran en de as-Soennah volgens het begrip van as-Salih salafush dat is de enige juiste begrip, omdat op dit moment het begrip dat zo afwijken dat de moslims toegenomen vermenigvuldigen weg van ware religie. Ze waren meer in de war door de vele misleide begrip en flow. Als gevolg hiervan, onenigheid, twist, twist, en rampzalige, zelfs tot het vergieten van bloed. Allâhul Musta'ân nas-alullâhal 'AFWA wal' Afiyah!

De weg naar het heil en de heerlijkheid van de moslims zijn beschreven in de al-Koran en de as-Soennah is om mentauhidkan Allah de Almachtige, distantieerde Shirk, implementeren en te doen herleven de Soennah en houden ketters, uitvoeren gehoorzaamheid aan Allah de Almachtige en de apostelen Hem en houd Zijn verboden. En natuurlijk kunnen de islam goed begrijp, mentauhidkan Allah goed en correct uit te voeren Sunnah. We zullen terugkeren naar het juiste begrip die door Allah en Zijn boodschapper was gegarandeerd. We moeten vasthouden aan het begrip salafush as-Salih. We zullen terugkeren naar de beste generatie van mensen begrijpen dit is het begrip van de Metgezellen. Wij zijn verplicht religie volgens beragamanya manier waarop de Sahaba, niet de godsdienst volgen voorouders, niet volgen publieke figuren en niet aan de religieuze geleerden, Habib, leraren, meester leraren en anderen volgen.

Profeet 'alayhi wa salaam ons geboden aan de religieuze manier van het begrip en de Metgezellen volgen. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

... فعليكم بسنتي وسنة الخلفاء المهديين الراشدين, تمسكوا بها وعضوا عليها بالنواجذ, وإياكم ومحدثات الأمور فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلالة

... Het is verplicht voor je vasthouden aan mijn Soennah en de Soennah van Khilafat-ur kaliefen die begeleiding ontvangen. Hold on tight en knabbelen hem met de molaren. En mijden door u zaken die diada uitvindingen (in de godsdienst), omdat elk geval is diada eigenlijk uitvinden is het ketterij, en elke ketterij is misleid [1].

Word Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam boven is er een commando om vast te houden aan de Soennah van de Profeet' alayhi wa salaam en de Soennah van Khilafat-ur Rasyidin radi anhum na de dood van Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam. Soennah is de weg afgelegd, met inbegrip van daarin vasthouden aan overtuigingen, woorden en daden van de Profeet 'alayhi wa salaam en de Khilafat-ur Rasyidin radi anhum. Dat is de perfecte Soennah. Daarom werd de eerste generatie niet benoemd Salaf Sunnah behalve om wat heeft betrekking op drie aspecten. Het is overgeleverd van al-Hasan al-Auza'i en Fudhail bin 'Iyad. [2]

De vierde kalief genoemd Rasyidin omdat ze weten dat de waarheid en beslissen alle gevallen met de waarheid.

De opdracht van de Profeet alayhi wa salaam en de Soennah van Khilafat-ur Rasyidin 'alayhi wa salaam aan de Soennah Hij sallallaahu volgen' gehoord opdrachten en gehoorzamen Ulil amri is het bewijs dat de Sunnah van Khilafat-ur Rasyidin worden als ooit gevolgd om de Soennah van de Profeet 'alayhi wa salaam volgen , Het is niet van toepassing op de Soennah van de leiders van de Khilafat-ur naast Rasyidin radi anhum. [3]

Het laat zien dat we op moeten vasthouden aan de al-Koran en de as-Soennah volgens het begrip salafush as-Salih. Iemand-wie hij is- moet niet zeggen: "Ja, het is OK om de stok met het begrijpen van wat dan ook." Daarom, de Profeet 'alayhi wa salaam geboden ons te houden aan de Soennah Hij sallAllahu' alayhi wa salaam en de Soennah van Khilafat-ur Rasyidin. Onze plicht is om de manhadj (weg van religie) van de Sahaba radi anhum volgen, omdat Allah de Almachtige zegt in de Koran over de noodzaak van ons om hen te volgen.

Allah de Almachtige zegt:

فإن آمنوا بمثل ما آمنتم به فقد اهتدوا وإن تولوا فإنما هم في شقاق فسيكفيكهم الله وهو السميع العليم

Dus als ze geloven in wat je hem trouw zijn geweest, inderdaad, ze hebben een idee gekregen; en indien zij zich afwenden, in feite zijn zij in een vete (met u). Dan zal Allah u voldoende van hen. En Hij is Alhorend, Alwetend. [Al-Baqarah / 2: 137]

Allah de Almachtige zegt:

ومن يشاقق الرسول من بعد ما تبين له الهدى ويتبع غير سبيل المؤمنين نوله ما تولى ونصله جهنم وساءت مصيرا

En wie zich verzet tegen de Apostel (Mohammed) na de voor de hand liggende waarheid voor hem, en volg het pad dat is niet de manier waarop de gelovigen, Wij laten hem in de fout die het heeft gedaan en we zullen hem in de hel, en het was de ergste van plaatsen terug. [an-Nisa '/ 4: 115]

Kalief Umar bin Abdoel 'Aziz rahimahullah zei: "De Profeet' alayhi wa salaam en na de dood van zijn leiders set-Soennah Soennah. Take-Soennah Soennah betekent vast te klampen aan het Boek van Allah en de macht over de religie van Allah. Iedereen die geen recht heeft op de Soennah-Soennah vervangen, veranderen, en zie de gevallen dat het tegenspreken. Wie berpetunjuk met haar kreeg hij de hint. Wie vraagt ​​om hulp met haar, zal hij worden geholpen. Wie liet het en volg de andere dan de gelovigen weg, Allah de Almachtige voor wat Hij hem menguasakannya kuasakan en zet het in de hel waar de meeste slechte rug. "[4]

Imam Ibn Abi Jamrah rahimahullah zei: "Geleerden hebben gezegd over de betekenis van het woord van Allah de Almachtige," en volg het pad dat is niet de weg van degenen die geloven, "de vraag is het (weg) van de metgezellen van de eerste generatie, omdat zij degenen zijn die nam khitab rechtstreeks via zelfopenbaring zichzelf en ze musykilah (vaagheid) die zich voordoen in hen door te vragen te behandelen (de profeet) goed is, dan is hij sallAllahu 'alayhi wa salaam op hun vragen als beste antwoord te beantwoorden en uit te leggen met de meest perfecte uitleg, zodat ze het horen, begrijpen, de praktijk, repareren, onthouden, stellen zij het, menukilnya en rechtvaardigen. Ze hebben grote deugden op ons. Daarom, omdat het ze dat we bandje verbonden door een touw en het touw van de profeet Mohammed (Allah) onze Helper. "[5]

Dit vers geeft aan dat geschonden omdat de manier waarop de gelovigen als iemand in de straten van afvalligheid zou vallen en strafbaar door het invoeren van de hel. Dit vers toont ook aan dat volgen de Profeet 'alayhi wa salaam is de grootste principe in de islam die consequentie is verplicht voor moslims om het pad van de gelovigen volgen. Pad van de gelovigen in deze paragraaf zijn overtuigingen, woorden en daden van de metgezellen radi anhum. Want als de openbaring geen gelovigen, behalve de metgezellen, als het woord van Allah de Almachtige:

آمن الرسول بما أنزل إليه من ربه والمؤمنون

Rasul had geloof in al-Koran aan hem geopenbaard van zijn Heer, evenals degenen die geloven .. "[Al-Baqarah / 2: 285]

De gelovigen als het is gewoon de Sahaba radi anhum, niets anders.

Het bovenstaande vers geeft aan dat het volgen van het pad van de metgezellen in het begrijpen van de Sharia is verplicht en menyalahinya is een dwaling. [6]

Allah de Almachtige zegt:

وأن هذا صراطي مستقيما فاتبعوه ولا تتبعوا السبل فتفرق بكم عن سبيله ذلكم وصاكم به لعلكم تتقون

En inderdaad, dit is Mijn rechte pad. Zo volgen! Heeft u de straat (de anderen), die u verstrooien van Zijn pad te volgen. Zo Hij u, opdat gij vreest Allah "[Al-An'am / 6: 153].

Abdullah bin Mas'oed radi anhu zei:

خط لنا رسول الله صلى الله عليه وسلم خطا بيده ثم قال: هذا سبيل الله مستقيما, وخط خطوطا عن يمينه وشماله, ثم قال: هذه سبل] متفرقة [ليس منها سبيل إلا عليه شيطان يدعو إليه, ثم قرأ قوله تعالى: وأن هذا صراطي مستقيما فاتبعوه ولا تتبعوا السبل فتفرق بكم عن سبيله ذلكم وصاكم به لعلكم تتقون ڑ ڑ

Profeet 'alayhi wa salaam maakte de lijn met zijn hand en zei toen:' Dit is het rechte pad van Allah. "Toen hij sallAllahu 'alayhi wa salaam maakte de lijnen aan beide kanten, en zei toen:' Dit is de straat desintegratie ( misplaatste) geen van deze wegen, tenzij er een demon die hem noemt. 'Toen hij sallAllahu' alayhi wa salaam het woord van Allah de Almachtige te lezen, "En echt, dit is een rechte weg, dus volg! Heeft u de straat (de anderen) dat u verstrooien van Zijn pad te volgen. Zo Hij u, opdat gij voorzichtig kunnen zijn .. "[Al-An'am / 2: 153] [7]

Shaykh al-Islam Ibn Taymiyyah rahimahullah zei: "Als een man van verstand, die een ontmoeting met Allah de Almachtige permisalan dit verband en gezien de omstandigheden van alle groepen van de chaaridjieten, Moe'tazilah, Djahmiyyah, Rafidhah, alsmede deskundigen die de Ahlus Sunnah kalam zoals Karramiyyah, Kullâbiyyah benaderen willen , al-Asha'ira, en in aanvulling op hen, dat elk van hen heeft een pad van iets dat is genomen door de metgezellen en geleerde van hadith deskundigen, en elk van hen dacht dat de manier waarop ze hebben gelijk, zeker een verstandig persoon zou vond dat ze (de Firqah-Firqah) in dit permisalan die door al-Ma'shum (de Profeet vergeleek 'alayhi wa salaam), dat hij sallAllahu' alayhi wa salaam niet spreken van zijn eigen verlangens genoemd, maar een openbaring aan hem geopenbaard. "[8]

Dit verklaart de woorden van Shaykh al-Islam dat iedere Firqah (groep) die afwijken en menyempal van Shirathal Mustaqim, zij (elke groep was) predikte hij op de waarheid en elke groep trots groep. Sterker nog, ze zijn wezen duidelijk niet boven het pad van de waarheid, omdat het principe van de 'Aqiedah, aanbidding en manhaj ze verschillen met de beginselen en manhajnya de metgezellen. Zoals vermeld in de bovenstaande atsar bij het uitleggen van de bovenstaande vers dat elke weg die is goedgekeurd door elke groep nagestreefd moet er een demon die hem uitgenodigd zijn. Profeet 'alayhi wa salaam legde er slechts één overlevende, die we dat pad, dat is genomen door de Profeet zal volgen' alayhi wa sallam en zijn metgezellen radi anhum. Op die manier Sect.

We zullen terugkeren naar de zaken van de eerste keren dat we verplicht zijn om religie door middel van de Sahaba radi anhum beragamanya. Zij zijn de as-Salih Salafush gegarandeerd de hemel. Als we willen gaan naar de hemel dan verplicht om het spoor, begrip, en de praktijk van de Sahaba radi anhum volgen.

Naar aanleiding van het begrip en religieuze wegen van de Metgezellen is een uitweg (oplossing) uit een verscheidenheid van laster, onenigheid, strijd, conflict, en vijandigheid onder moslims. Hopelijk weg hielden we van een verscheidenheid van laster en hopelijk Allah geven ons begeleiding en istiqamah taufiq boven manhadj Selef.

[Gekopieerd van As-Soennah tijdschrift Special Edition 12 / Jaar XVII / 1435H / 2014M. Gepubliceerd Lajnah Foundation Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 773 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment