!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, August 20, 2015

Obama se va întâlni Putin, după anexarea din Crimeea

Obama se va întâlni Putin, după anexarea din Crimeea


(VOA) - Președintele rus Vladimir Putin a fost de acord să se întâlnească cu președintele SUA, Barack Obama, atunci când liderul rus a vizita în Statele Unite pentru a participa la Adunarea Generală a ONU de luna viitoare, ministrul rus de Externe a declarat miercuri.

Adresându-se reporterilor în Sevastopol, Crimeea, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a reiterat faptul că președintele Putin va participa la sesiunea a 70-a Adunării Generale a ONU, care a deschis în New York la 15 septembrie.

Serghei Lavrov a declarat că președintele Putin să se întâlnească cu președintele Obama, atunci când Statele Unite au semnalat dorește să organizeze o reuniune.

În conformitate cu lista provizorie a lansat de Organizația Națiunilor Unite, președintele Putin va vorbi în Adunarea Generală la 28 septembrie, în primele zile ale dezbaterii generale.

Miercuri a fost a doua zi a vizitei de către președintele Putin și alte rusă oficiali de rang înalt la Crimeea, peninsula la Marea Neagră au fost anexate la Rusia din Ucraina de anul trecut.

Vorbind în Sevastopol, sediul central al flotei Mării Negre a Rusiei, președintele Putin a declarat că "puteri străine" a amenințat că va perturba situația de pe peninsula.

La începutul acestei săptămâni, Președintele Ucrainei Petro Poroșenko numit vizita președintelui Putin și a altor oficiali de rang înalt ruși să Crimeea o "provocare a lumii civilizate".

Deși există dispute, Rusia și SUA ar putea găsi soluții la problemele internaționale sunt cele mai dificile și se confruntă cu provocări globale împreună.Pin Este


Președintele rus Vladimir Putin a declarat, relațiile dintre Moscova și Washington este încă un factor foarte important în asigurarea stabilității și securității în lume.

În felicitari pentru președintele american Barack Obama cu ocazia Zilei Independenței SUA, sâmbătă (4/7), Putin a declarat că, în ciuda dezacordurilor, Rusia și SUA ar putea găsi soluții la problemele internaționale sunt cele mai dificile și se confruntă cu provocări globale împreună dacă cele două țări se angajeze într-un dialog bazat pe egalitate și respect reciproc interesele altor partide.

Administrația Obama, Putin a oferit, de asemenea, cooperarea pentru a combate amenințarea terorismului islamic de stat grup militant (ISIS). Potrivit Kremlinului, Putin a comandat ministrul de externe Serghei Lavrov, pentru a discuta strategii de combatere a terorismului, împreună cu secretarul de stat al SUA John Kerry.

Relație SUA-Rusia a atins cel mai jos punct, întrucât era de după Războiul Rece, din cauza conflictului din estul Ucrainei și anexarea rus al Peninsula Crimeea în 2014.

Rusia ce în ce mai ostilă în declarațiile sale cu privire la Statele Unite ale Americii, deoarece a subliniat că sancțiunile occidentale impuse Moscova este un rezultat al presiunii americane față de țările din Uniunea Europeană.

West a acuzat Rusia de susținere rebeliunii în estul Ucrainei, o declarație a negat de Rusia. Rusia a declarat rușii au ajutat separatistii din regiune Donbas de a lupta pe propria lor voință.

SUA militare Joint Chiefs of Staff a declarat că armata trebuie să fie mai rezistente, inovatoare, integrate și dialog permanent cu alte țări.

Top ofițerul militar american a spus că, deși forțele armate americane sunt încă puternice din lume, alte țări au început reducerea decalajului.

În prezent, Strategia Militar National 2015 a anunțat miercuri (1/7), șef al Statului Major comun SUA, generalul Martin Dempsey a spus alte țări investesc foarte mare pentru capacitățile lor militare.

Generalul a spus că, de la Departamentul de Apărare sau la Pentagon a publicat ultima sa strategie militară în 2011, haosul din lume a crescut, iar unele dintre avantajele Americii față de alte țări au început să erodeze. Dempsey a declarat că armata americană trebuie să fie un dialog mai rezistente, inovatoare și integrate și permanent cu alte țări.

Strategia 2015 arată că Rusia a "în mod repetat demonstrat că nu respectă suveranitatea vecinilor săi" și sunt dispuși să folosească forța militară pentru a atinge obiectivele sale.

Strategia prevede "o acțiune militară rusă subminează securitatea regională de direct și prin intermediul altor trupe diperalatnya", care se referă la ajutorul Rusiei de a separatiștilor în estul Ucrainei.

Documentul spune, de asemenea, din cadrul programului nuclear ingrijoratoare aliații americani Iranului în Orientul Mijlociu și că Iran sponsorizarea activ grupuri teroriste din Irak, Liban, Siria și Yemen.

Strategia numit Coreea de Nord ", o țară care nu respectă legea", care are arme nucleare și este de a face o rachetă capabilă să atingă Statele Unite.

Dar a spus strategia Chinei a fost în "un nivel diferit" și să încurajeze China să "devină un partener pentru o mai mare securitate internațională."

Cu toate acestea, strategia a fost în continuare sugerat că China ar putea fi o amenințare pentru Statele Unite și că acțiunile sale în Marea Chinei de Sud - în cazul în care China a prezentat militare s-ar putea în dispute teritoriale cu țările vecine - este "îngrijorătoare".
US Secretarul Apararii: nici o dorință Înapoi la Războiul Rece
Carter a spus că, deși Occidentul nu este de a face dușmani cu Rusia, Occidentul ar apăra, dacă este necesar.
Secretarul american al Apărării Ashton Carter a declarat ca SUA nu a avut nici dorinta de a reveni la Războiul Rece, și de a efectua un nou conflict cu Rusia, și că sancțiunile economice au început să dea rezultate în lupta împotriva agresiunii ruse în Ucraina.

El a spus că pe forum la Berlin înainte de a merge marți (23/6) în Estonia a se întâlni cu miniștrii apărării din Estonia, Letonia și Lituania, care a forțat în Uniunea Sovietică.

Mai mult, ministrul Apărării Ashton Carter a declarat că Statele Unite se va baza pe o combinație de mijloace militare și non-militare în fața agresiunii ruse în Ucraina.

Carter a declarat ca SUA va contribui Operațiuni Speciale Forțelor, de informații și echipament militar în Forța de Reacție Rapidă a NATO nou format, în parte pentru a ajuta Europa se confrunta fiecare agresiune rusă.

Carter se va întâlni cu miniștrii apărării din cadrul NATO miercuri și joi la Bruxelles pentru a discuta despre planul împotriva Rusiei, după anexarea peninsulei Crimeea din Ucraina de sprijinul militar rusă și ucraineană a separatiștilor.

Carter intenționează să discute propunerea SUA de a trimite suficient tancuri și alte echipamente militare pentru a dota o brigadă pentru alte programe de formare inițială și în Europa de Est.

Liderii de apărare din SUA nu au fost aprobate oficial ideea, iar oficialii nu au spus unde echipamentul va fi trimis, dar există indicii că Polonia, care se învecinează Rusia, probabil, o singură locație.

Carter a declarat luni că, deși Occidentul nu este de a face dușmani cu Rusia, Occidentul ar apăra, dacă este necesar.

"Ucraina este doar o parte din preocuparea noastră mare astăzi despre Rusia. Ca răspuns, vom lua o abordare strategică, care este puternic, dar echilibrat, abordare care urmărește să asigure Rusia nu poate forța pe nimeni să se întoarcă în trecut, în timp ce a salutat și încurajat Rusia să se mute în viitor ", a spus Carter.

No comments:

Post a Comment