!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, August 14, 2015

Pas op voor misleiding van de normale (tovenaar / sjamaan).

De rit was nog niet klaar (344)

 (Deel 344), Depok, West-Java, Indonnesia, 13 augustus 2015, 22:07 pm).

Pas op voor misleiding van de normale (tovenaar / sjamaan).

Vandaag de kandidaten voor burgemeesters, regenten, gouverneurs zullen die verkiezingen geconfronteerd zal worden gelijktijdig uitgevoerd in Indonesië.
Wie moet zich bewust zijn van hen is zijn een kandidaat voor gouverneur, burgemeesters en regenten zijn eerlijk en rechtmatig is, in de zin volgens presedur rechtmatig en van toepassing zijnde wetten en halal (wettige Allah / Koran en Hadith.
Want als we niet oppassen dat het zal komen veel consultants heksen (de normale / sjamaan), die biedt zijn diensten aan deze verkiezing tegelijkertijd winnen.
Doe concurrentie met behulp van de wetenschappelijke methode, empirische en passende wetten en procedures, mag er niet van overtuigd kirde met normale (heks) is, als gevolg van wat heksen verboden religie (God) en is een grote zonde, omdat zij gebruik maken van de diensten de duivel (Satan) om hem te helpen.
Als een van deze kandidaten de verkiezingen winnen met de hulp van een heks, later voor de daders en heksen zullen eindigen met de vernietiging en de straf van God, als het niet in de ondergang van de wereld, zeker in het hiernamaals.
Als we het verhaal in de Koran te lezen, hoe Farao te zetten meer dan 30.000 senior heks, maar toen tegen Mozes, al de wetenschap tovenaar was de wil van God om een ​​kleine stok van Mozes te slikken.
Al Koran verzen 101-103 Albaqoroh brief, uit te leggen toverij bracht Angels Harut-Marut om de wereld te worden bestudeerd (gestolen) van de duivel en de duivel te leren dan mensen LMU magie, net als een test voor de mens.
In Indonesië, de tovenaar is niet alleen om zijn diensten te verkopen aan potentiële leiders van de regio, maar beweerde ook om verschillende problemen van haar klanten te genezen, variërend van pijn, willen snel in staat zijn om te paren, willen snel rijk, en vele andere diensten, krijgen zoals de moeilijke zwangerschap en ziekte anderen, die niet willen te vangen prooi andere (de duivel), die menselijke handelingen vallen in shirk (het associëren van partners met Allah)


Magic, grote zonde

Door
Ustadz Ismail Abu Muslim al-Atsari


De soennitische geleerden het erover eens dat er essentie en magie bestaan ​​in werkelijkheid, hoewel de groep Mu'tazila en mensen die zijn getroffen door hen ontkennen de aard van magie. Maar hun ontkenning heeft geen waarde, omdat het in tegenspraak met de uitnodiging van het Boek, de Soennah en ijmā 'ulama Ahlis-Soennah argumenten.

Hoewel magie is geen realiteit, maar het betekent niet dat toegestaan ​​is in de islamitische sharia, omdat de echte magie werd onder grote zonde door ijmā '(overeenkomst) geleerden. Leren, leren, uit te voeren, of vraag disihirkan, allemaal verboden. Maar veel moslims die niet weet wat de aard van magie. En op dit moment willen we uitleg over de magie die we begrijpen en kunnen wegblijven uiten.

Magie is ongeloof
Het bestuderen van magie en oefenen is het een grote zonde, zelfs een ontrouw. En in feite de magie zal niet gebeuren, tenzij de eredienst aan de duivel. Allah de Verhevene zegt:

واتبعوا ما تتلو الشياطين على ملك سليمان وما كفر سليمان ولكن الشياطين كفروا يعلمون الناس السحر وما أنزل على الملكين ببابل هاروت وماروت وما يعلمان من أحد حتى يقولا إنما نحن فتنة فلا تكفر

En ze volgen wat wordt gelezen door demonen in het koninkrijk van Salomo (en ze zeggen dat Salomo magie deed), maar Salomo niet ongelovig (doen magie), alleen de demonen die de ongelovigen (doet magie). Ze leren magie om mannen en wat werd geopenbaard aan de twee engelen in het land van Babel, Harut en Marut yaiu, terwijl twee leren niet (iets) aan een voor te zeggen: "Wij zijn slechts voor proef (voor u), omdat geloven niet". [Al-Baqarah / 2: 102].

Vernietig de ZEVEN ZONDEN
Profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft zijn volk van hekserij en magie verkondigen dat zeven acts die vernietigen omvat verboden. Zoals vermeld in de hadith:

عن أبي هريرة رضي الله عنه عن النبي صلى الله عليه وسلم قال اجتنبوا السبع الموبقات قالوا يا رسول الله وما هن قال الشرك بالله والسحر وقتل النفس التي حرم الله إلا بالحق وأكل الربا وأكل مال اليتيم والتولي يوم الزحف وقذف المحصنات المؤمنات الغافلات

Van Abu Hurairah, de Profeet 'alayhi wa salaam, zei hij: "Blijf weg van zeven (zonden) van de verwoesting!" Zij (de metgezellen) vroegen: "O, Allah, is het?" Hij antwoordde: "Shirk aan Allah, magie , de dood van de ziel, die Allah onwettig gemaakt, behalve met de waarheid, consumeren riba, consumeren eigendom van de wees, afkeren van een oorlog, beschuldigd van overspel tegen onafhankelijke vrouwen die de eer, geloof te behouden en het net van overspel ". [Sahih Bukhari, nee. 3456; Muslim, nee. 2669].

JURIDISCHE ACTOREN MAGIC
Offender ter dood veroordeeld heeft het recht magie door de overheid, als het is bewezen schuld.

Het is overgeleverd van 'Amr ibn Dinar, dat hij hoorde van Bajalah zei' Amr bin Aus en abusy Sya'tsa:

كنت كاتبا لجزء بن معاوية عم الأحنف بن قيس إذ جاءنا كتاب عمر قبل موته بسنة اقتلوا كل ساحر

"Ik ben een schrijver (secretaris) Jaz bin Mu'awiya, oom al-Ahnaf bin Qais, als het gaat om onze brief van Umar (bin Khattab) een jaar voor zijn dood, (de inhoud)," Dood de heks mannen en vrouwen '. " [Overgeleverd door Abu Dawud, 3043; Ahmad, I / 190-191; en Baihaqi, VIII / 136].

Na deze toelichting, dan moeten we de aard van die magische kennen.

ZIN VAN DE MAGIC
In het Arabisch, magische betekenis: iets vaag of verborgen reden. Terwijl qua persoonlijkheid, dan is de geleerden geven verschillende definities, maar in wezen hetzelfde.

Ibn Abidin rahimahullah definieert magie met de uitspraak: "De wetenschap dat mentale vermogen om zaken te doen kan produceren dat vreemd, omdat de verborgen oorzaken" [1].

Qudamah Ibn rahimahullah zei: "Magic is banden een touw en bezweringen gesproken of geschreven door de dader (ambachtelijke) magic, of actoren (ambachtslieden) magie om iets dat hij gebruikt als een middel van beroep aan de duivel voor mensen die betoverd pijn te doen, invloed op het lichaam, of het hart, of intellect, zonder direct contact met hem ". [2]

At-Tahânawi rahimahullah zei: "Magie is iets buitengewoons te brengen op het moment doen de woorden of daden die verboden zijn in de sharia, Allah Ta'ala lopende juridische met iets buitengewone gebeurtenis werd het tijd om dat te doen in het begin" [ 3].

Zoals volgens al-Alusi Rahimahullah:
Wat wordt bedoeld met de magie is een vreemde zaak die uitzonderlijke gevallen lijkt, maar niet uitzonderlijk geval, omdat het kan worden geleerd. Om het is om dichter bij de duivel te krijgen een manier om acties vile (slecht), in de vorm van woorden zoals spreuken waarin er woorden van shirk, lof aan de duivel en de macht van de demonen, en de vorm van acties, zoals de verering van sterren oordelen -bintang, streven kwaad, en alle goddeloosheid, en zulke overtuigingen, evenals het geval veronderstelling dat dichter bij de duivel en zijn liefde voor de duivel te tekenen.

Magic was niet goed gaat, behalve met wat overeenkomt met de duivel in termen van lelijkheid en gruwel van de ziel, omdat elk pak is een vereiste dichter bij elkaar en hulp. Zoals de engelen zal niet helpen, tenzij de mensen zijn goed, dat was als de engelen in de na te streven van aanbidding en dichter bij Allah Ta'ala in woord en daad; evenzo duivel zal niet helpen, tenzij de kwaden, die hen lijken in gruwel en kwaad, in de vorm van woorden, daden en overtuigingen. Met deze verschillende heks met profeten en heiligen. [4]

Soorten magie
Om de magie van deze kwestie te voltooien, moeten we ook de soorten magie die bestaat kennen.

1. Magic Essentiele: Dat is de magie die is de realiteit, zoals magie die het lichaam beïnvloedt, waardoor de zieken, of te doden (. Dit wordt tovenarij heet, hekserij en dergelijke, Pen) Of om twee mensen die van elkaar houden scheiden (dit heet shar, pen.), of twee mensen die elkaar haten verzamelen (dit heet de 'ath-f, aji genade, pellets, en dergelijke).

Deze intrinsieke magie, zijn er twee soorten, te weten: (1) de magie die er gebeurt met de bedoeling heksen, en (2) de magie die optreedt met het gereedschap (soort van objecten die hebben gekregen een mantra of tatoeage).

2. Magic Takh-Yili: Die heks maakt gebruik van de kracht van de verbeelding, en hij beschreef de fantasieën of imitaties, of vormen, dan laten zien dat hij om de zintuigen van de mensen die zagen, zodat mensen die eruit zien alsof -olah daar ziet het in feite, maar het bestaat niet.

Deze zogenaamde hypnose, of dergelijke. Net als de tovenaar die tonen parken, rivieren, kastelen, en dat is alles wat er; Het is een illusie voor het oog. Of zoals de tovenaar die hem gestoken met een zwaard, of eten brand, of wandelen in brand, maar het maakt hem niet traceren. Het is allemaal gewoon een fantasie. Of een man kwam met gewoon papier, en dan toverde hij een andere persoon, zodat andere mensen zien het als bankbiljet papier. Of ze draagt ​​een strijkijzer, maar de mensen die het zien als een betoverde goud. Of hij bracht de sprinkhanen, maar degenen die het zien als een geit betoverd. En na de man ging naar buiten, spullen het terug naar normaal. Dit zijn magic takh-Yili.

3. Magic majazi: Dat incident is vaag omdat het wordt gedaan met de bewegingssnelheid van de hand, of een wetenschappelijke list of bedrog of ontdekkingen die bekend staan ​​onder de magiër voordat anderen. Dit heet magic of dergelijke. Ook namimah, bayan (uitleg), en dergelijke, waaronder magic majazi. Dat heet magie vanwege zijn invloed als magie, maar de wet is geen magie in de sharia.

Allah weet het beste.

AANTEKENING
Om op te merken, dat de term sharia is magie in de magie die is de boosdoener voor hulp aan de duivel.

Shaykh Umar Sulaiman al-Asyqar rahimahullah zei:
Inderdaad de ultieme magie is magie die de boosdoener voor hulp aan de duivel. Rabb we -De Zijn kennis omvat alles-heeft gemeld dat de demonen die magie leren ... (Soerat al-Baqarah / 2, paragraaf 102). En heeft mutawatir nieuws van degenen die de omstandigheden van magie en heksen die vaststelt relaties heksen met de duivel te onderzoeken.

De tovenaar dichter bij de duivel met wat ze willen, in de vorm van defecte overtuigingen, daden dwalen, consumeren illegale goederen en slecht. Ze vervolgens het helpen van de duivel in de richting van hun doelen. Daarom is de ingenieuze van onze geleerden magie definiëren met "daden om dichter bij de duivel, en (het geval is) met de hulp van de duivel te tekenen. Case het allemaal is de essentie van magie. [5]

Wallâhul-Musta'an.

Referentie:
1.Kitab 'Alamus-Sihri wasy-Sya'wadzah, het werk van Shaykh Umar Sulaiman al-Asyqar.
2. Sihru wasy-Sya'wadzah wa Atsaruhuma 'alal-Fardi wal-Mujtama', het werk van Shaykh Salih bin Fauzan Al-Fauzan, en anderen.

[Overgenomen uit het tijdschrift editie van As-Soennah 03-04 / Jaar XVII / 1434H / 2013M. Uitgevers Stichting Permanent Comité Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Alleen 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment