!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Tuesday, July 28, 2015

Blijf weg van aanbidding zonder postulaat (geen begeleiding)

De rit was nog niet klaar (325)

 (Deel 325), Depok, West-Java, Indonesië, 28 juli 2015, 19:59 pm)

Blijf weg van aanbidding zonder postulaat (geen begeleiding)

In Indonesië vinden vaak manieren van aanbidding van moslims die niet zuiver zijn meer gebaseerd op de stelling (commando) van Allah in Al Koran en de Sunnah (hadith, al wijsheid / woorden van Mohammed).
Veel van de manieren van aanbidding die volg gewoon de religieuze tradities van de voorouders, of hindoe of animistische, zoals event tahlilan en eten en drinken in de plaats van rouw (overleden), beide drie dagelijkse rituelen, zeven per dag, 100 per dag, of 1000 dagelijkse die nu vaak wordt aangeduid geloften ceremonie (ter herdenking van de dood), door het lezen van soera Yasin
De seiap recitatie evenement, vooral de moeders of vrouwen altijd doen elke donderdagavond (vrijdagavond) naar de soera Yasin, evenals of er familieleden die altijd de soera Yasin graf op het kerkhof bezoekt, met het argument soera Yasin is het hart (zijn moeder altijd gelezen Al Koran), terwijl dit dhoif hadith (hadith niet duidelijk zijn afkomst, aka nep).
Dus wijdverbreid boekje bevat alleen soera Yasin en gebeden Tahlilan verkocht in diverse boekhandels, en als souvenir (geschenk) voor rouwenden die het evenement Tahlilan dood bijgewoond. Overwegende dat vier islamitische Imam, in zijn geschriften citeren de Koran en de Hadith (Imam Syafei, Maliki.Hambali en Imam Abu Hanifa en Imam anderen vervloeken die verzamelen en eten en drinken in de plaats van rouw (event Tahlilan / Kaul).
Ook in Indonesië is er geen gewoonte van begraven van de overledene met een muur (kijjing) als een groot huis zelfs nog meer als het begraven van een bekende figuur of een voormalig ambtenaar, maar God heeft het graf gemaakt, zoals de Chinese en Joodse begraafplaatsen werden ommuurde gebouwd, zelfs in luxe marmer niet toestaan. Saudi-Arabië Koning Abdullah, die onlangs overleden gewoon een simpele begraafplaats alleen gestapeld, zonder uitbundige ceremonie vond de koning of president of voormalige staatshoofd die stierf.
Alle illegale herkomst van aanbidding gedaan tenzij er een bevel van God door middel van de Koran en de Hadith, terwijl de problemen van de wereld, de herkomst toelaatbaar (toegestaan), tenzij er bewijs is dat dergelijke verbood het eten van varkensvlees, bloed, kadavers (met uitzondering van vis en sprinkhanen) en rook (gerookte tabak (Muhammadiyah fatwa Majelis Ulama Indonesia en Saoedi-Arabië), en wijn drinken (sterke drank (alcohol, wijn, wijn, bier)
In Indonesië, is er ook een religieuze ceremonie die nooit werd geïllustreerd door de profeet Mohammed en zijn metgezellen, als gebeurtenissen Verjaardag van de Profeet Mohammed, Isra event Mirad en vele andere rituelen zoals zich slaan met doornen of bezem in de Molukken, maar dit is het de gewoonte van de Shia , Hoewel de Indonesische Ulema Raad (MUI), een fatwa dat Shia is ketterij heeft uitgegeven, zijn er 10 redenen waarom de MUI een fatwa die Alisan sjiitische ketterij, onder anderen, sjiitische mengkafirkan de metgezellen van de profeet Mohammed.
We hadden niet de splinter groepen moslims vinden in overeenstemming met de metgezellen van Ahl Soennah wal Jama'ah behalve onder de volgelingen van As-Salaf al-Salih Ahlul Hadieth.

De Moe'tazilah hoe zou overeenkomen met de metgezellen van de grote figuren, terwijl ze aan de kaak stellen van de grote figuren van justitie en verlaagd hun vriend en beschuldigde hen van ketterij, zoals Al-Wasl bin Atho 'waarin staat: Als Ali, Az-Zubair Tholhah en dan heb ik niet getuigen gestraft vanwege hun getuigenis. [Zie Al-Farqu Bainal Firaq hal.119-120]

De chaaridjieten was uit religie en menyempal van de congregatie van de moslims komen, omdat een aantal fundamentele punten van hun leer is mengkafirkan Ali en zijn zoon, Ibn Abbas, Uthman, Talha, Ayesha en Mu'awiyah en bevindt zich niet op de eigenschappen van de metgezellen van de intimiderend en mengkafirkan hen.

Zoals Shufiyah, ze onderschatten de erfenis van de Profeten en vernederend de zender van het Boek en de Soennah en hun mensifatkan als de overledene. Een groot man ze zeggen: Je neemt je kennis van overleden terwijl wij onze kennis van het grote leven dat is niet dood (God) direct. Daarom zeg-met ze hun mond te sanad hadits- verwerpen: Heeft mengkhabarkan me mijn hart van de Heer.

Zoals voor de sjiieten, hebben zij geloofden dat de metgezellen na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam met uitzondering van een paar mensen hadden vervallen, zie Al-Kisyiy -een van hen- priester vertelt de geschiedenis van het boek Rijalnya geval. 12.13 van Abu Ja'far, dat hij heeft verklaard: Alle afvallige na de dood van de Profeet 'alayhi wa salaam, behalve drie, zei ik: Wie is de derde persoon? Hij antwoordde: Al-Miqdaad bin Al-Aswaad, Abu Dhar Al-Ghifary en Salman Al-Farisiy.

En verteld in p.13 van Abu Ja'far, zei hij: Emigranten en Anshor buiten is gekomen (van religie), behalve voor drie. [Zie Al-Kaafiy werk van Al-Kulaniy, hal.115]

Khomeini zie ook hun grote -tokoh op het moment van deze- opgezegd en vervloekte Abu Bakr en Umar in zijn boek Kasyful Asroor geval, 131, verklaarde hij: Voorwaar syaikhani (Abu Bakr en Umar) ... en vanaf hier we ons gedwongen om bewijsmateriaal bewijs van hun afwijkingen zijn beide zeer duidelijk over de Koran om te bewijzen dat de twee hadden menyelisihinya.

En hij zei weer termen van 137: ... en de Profeet sloot de ogen (d) terwijl beide zijn oren geen opmerkingen over Ibn al-Khattab die leugen en kufr afkomstig uit de praktijk, kezindikan en penyelisihan rechtop om verzen in de Koran ' nobele laat.

Zoals Murji'ah, ze geloven dat het geloof van die hypocrieten die in dezelfde kenifakan Assabiqunal geloof Awalun (eerste mensen die tot de islam bekeerd) van de Emigranten en helpers.

Hoe ze allemaal overeen met vrienden, terwijl ze zijn:

Mengkafirkan de uitverkorenen uit hun midden
Niet accepteren helemaal dat ze worden overgeleverd van de Profeet 'alayhi wa salaam in aqiedah en de sharia.
Volg de Byzantijnse beschaving en de Griekse filosofie

Concluderend
Deze groepen willen allemaal ons ontkennen de getuigen van het Boek en de Soennah en kaak hen terwijl ze meer waard smaad en ze zijn de zindiq.

Het is dus duidelijk dat het begrip van al-salaf wordt manhadj Firqatun Najiyah en Ath-Thaifah Al-Mansurah in het concept van begrip, acceptatie en Istidlal (juridische beslissing).

Terwijl degenen die het voorbeeld van de metgezellen te volgen zijn degenen die arbeid met de overleveringen (Hadith) zijn authentiek en authentieke Dalah sharia wet, met de weg en het begrip vriend, en dit is zijn manier van leven Ahlul Hadieth, niet de loop van de Ahl-ul-bid'ah en hawa. Dus waar is en de sterke wat we beschrijven als we uitleggen hun succes in de vorm bemiddelen om de Profeet 'alayhi wa salaam met het succes van de persoon die nam de sunnah' alayhi wa salaam en de Soennah van de vier kaliefen na hem.


Perfectie islam en de gevaren van Bid'ah

Door
Shaykh Muhammad bin Salih Al-'Utsaimin


VOORAF
Alle lof behoort aan Allah swt. Wij prijzen hem, smeken hem Ma'unah en vergeven, bekeren en hun toevlucht in Hem tegen het kwaad van onze daden het kwaad zelf. Wie wordt gegeven instructies van God dan is er niets kan misleidend zijn, en wie disesatkannya dan kan niets menunjukinya.

Ik getuig dat God heeft het recht maar Allah, geen partner aan Hem om aanbeden te worden. En ik getuig dat Mohammed Zijn dienaar en Zijn boodschapper. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam door God gezonden met de leiding en de godsdienst van de waarheid. Beliaupun is het communiceren van de boodschap, voeren het vertrouwen, oprechtheid en liefde voor mensen, en streven in de weg van God met de waarheid, totdat hij overleed aan zijn genade, terwijl hij zijn volk in een helder verlichte straat, die afwijken van het zeker vergaan gelaten.

Profeet 'alayhi wa sallam heeft uitgelegd aan alle behoeften van mensen in verschillende aspecten van hun leven, zoals gezegd door Abu Dhar radi' anhu: "Niets wordt over het hoofd gezien door de Profeet 'alayhi wa salaam, totdat de vogel zijn vleugels in de lucht, maar hij heeft ons geleerd over de wetenschap ".

Er was een polytheïst vroeg Salman Al-Farisi radi 'anhu: "Heeft de profeet leert je over de procedure om zich te verlichten .. Salman antwoordde:' Ja, hij heeft ons verboden om de Qiblah bij het ontlasten, en het schoonmaken van de intentie met minder dan drie stenen geconfronteerd , of met de rechterhand of met gedroogde mest of met botten ".

God moet GODSDIENST VERKLAREN IN Usul EN FURU QURANUL AL-KARIM
Je weet zeker dat Allah swt in de Koran heeft uitgelegd over de Usul (punten) en Furu '(takken) van de islam. Allah heeft uitgelegd over het monotheïsme met allerlei-stuff, opknoping uit tot ongeveer een medemens, zoals omgangsvormen van de vergadering, vroeg procedures toestemming enzovoort. Als het woord van Allah Ta'ala

يا أيها الذين آمنوا إذا قيل لكم تفسحوا في المجالس فافسحوا يفسح الله لكم

"O, gij die gelooft, wanneer het wordt gezegd heb: 'goede doelen-lapanglah in de Majlis', dan zal Allah lapangkanlah ruimte geven voor u" [Al-Mujaadalah: 11]

En Zijn woord.

يا أيها الذين آمنوا لا تدخلوا بيوتا غير بيوتكم حتى تستأنسوا وتسلموا على أهلها ذلكم خير لكم لعلكم تذكرون فإن لم تجدوا فيها أحدا فلا تدخلوها حتى يؤذن لكم وإن قيل لكم ارجعوا فارجعوا هو أزكى لكم والله بما تعملون عليم

"O, gij die gelooft, niet het huis dat is niet je huis in te voeren voordat toestemming te vragen en groette hun bewoners, dat is beter voor u, dat u altijd zal herinneren. Als je niet iemand in zien, dan niet in te voeren voordat u toestemming krijgt. En als het wordt gezegd dat je: 'Kom terug!' dan zult gij wederkeren. . Het is schoner voor u, en Allah weet wat je doet "[An-Nuur: 27-28]
,
Allah swt heeft ook uitgelegd om ons in de Koran over hoe te kleden. Zijn Woord.

والقواعد من النساء اللاتي لا يرجون نكاحا فليس عليهن جناح أن يضعن ثيابهن غير متبرجات بزينة

"En de oude vrouwen die geschorst zijn (van de menstruatie en bevatten) het nooit wilde trouwen (weer) over hun zonde tiadalah doen hun kleren uit [1] geen (voorgenomen) om de sieraden te laten zien" [An-Nuur: 60].

يا أيها النبي قل لأزواجك وبناتك ونساء المؤمنين يدنين عليهن من جلابيبهن ذلك أدنى أن يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

"O profeet, zeg uw vrouwen, uw dochters en vrouwen van de gelovigen. 'Laat ze strekte haar hoofddoek [2] om de rest van hun lichaam' Dat is zodat ze makkelijker te herkennen, daarom zijn ze niet gestoord. En Allah is Vergevensgezind, de Genadevolle. " [Al-Ahzaab: 59].

ولا يضربن بأرجلهن ليعلم ما يخفين من زينتهن

"En laat ze niet hun voeten slaan om te weten dat ze sieraden te verbergen." [An-Nuur: 31]

وليس البر بأن تأتوا البيوت من ظهورها ولكن البر من اتقى وأتوا البيوت من أبوابها واتقوا الله لعلكم تفلحون

"En is niet deugd voer de huizen van achter [3], maar dat deugd is de deugd van de mensen die goed doen, en ga naar de huizen van de deuren". [Al-Baqarah: 189].

En nog veel meer verzen dit, dat is dus duidelijk dat de islam is perfect als, omvat alle aspecten van het leven, niet nodig om toe te voegen en mag niet worden verlaagd. Als het woord van Allah Ta'ala op de koran.

وجئنا بك شهيدا على هؤلاء ونزلنا عليك الكتاب تبيانا لكل شيء

"En Wij hebben neergezonden u het Boek (Koran) om alles uit te leggen." [An-Nahl: 89].

Er is dus niets dat een goede man, die tot leven komt in het hiernamaals, alsmede problemen van het leven in de wereld nodig heeft, maar God is beschreven in de Koran expliciet of gebaar, uitdrukkelijk of impliciet.

Zoals voor het woord van Allah Ta'ala.

وما من دابة في الأرض ولا طائر يطير بجناحيه إلا أمم أمثالكم ما فرطنا في الكتاب من شيء ثم إلى ربهم يحشرون

"Er is geen dier op aarde en de vogels die vliegen met vleugels, maar de mensen (ook) als jij. Tiadalah We weggelaten iets van de al-kitab. Dan worden verzameld om hun Heer". [Al-An'am: 38].

Er is gesuggereerd '' al-boek "Hier is de Koran als in feite bedoeld als." Lawh Mahfuz "Want wat anders Allah swt de Koran in zijn woord:". Betekenis En Wij nedergezonden u het Boek (Koran) om alles uit te leggen "steviger en duidelijker dan die vermeld in zijn woord:". Betekenis: We is niet weggelaten iets van de al-boek ".

Misschien zijn er mensen die vragen: "Is er een vers in de koran dat het volgende nummer te beschrijven vijf gebeden elk nummer rak'ah gebed Hoe is het woord van God, die verklaart dat de Koran werd geopenbaard om alles uit te leggen, terwijl we een vers dat elk nummer rak'ah gebed beschrijft niet vinden? ".

Hij antwoordde: Allah heeft uitgelegd in de Koran dat we bevolen te nemen en volg alle die in die uitspraken heeft geaccepteerd en getoond door de Profeet 'alayhi wa salaam. Het is gebaseerd op het woord van Allah Ta'ala.

من يطع الرسول فقد أطاع الله

"Iedereen die de Boodschapper gehoorzaamt, hij inderdaad heeft gehoorzaamd Allah" [An-Nisa: 80].

وما آتاكم الرسول فخذوه وما نهاكم عنه فانتهوا

"En wat is gegeven aan de apostel, dan accepteren hem. En wat hij verbiedt je dan vertrekken". [Al-Hasjr: 7].

Dus alles wat is beschreven door de Soennah van de Profeet 'alayhi wa salaam, in feite de koran heeft het toch laten zien. Omdat de Soennah als openbaring en onderwezen door God aan de profeet Shalallallahu 'alayhi wa salaam. Zoals vermeld in Zijn Woord.

وأنزل الله عليك الكتاب والحكمة

"Het betekent: En Allah heeft geopenbaard het Boek (Koran) en Al-Hikmah (Sunnah) aan u". [An-Nisa: 113].

Dus, wat wordt genoemd in de Sunnah, de echte is ook vermeld in de Koran.

Profeet 'alayhi wa salaam ANYWAY allemaal moeten RELIGIE EXPLAIN
Beste lezer.
Als je zijn toegelaten en geloofde in de dingen die boven zijn, dan als er iets over religie die dichter kunnen krijgen om God niet heeft verklaard door de Profeet 'alayhi wa salaam, totdat hij stierf?

Zeker niet. De Profeet 'alayhi wa sallam heeft uitgelegd alle dingen lust voor religie, hetzij door woord, daad of zijn toestemming. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam moest het direct uitleggen van zijn initiatief, of in antwoord op vragen. Soms, door de wil van Allah, er is een bedoeïen kwam naar de Profeet 'alayhi wa salaam te vragen over iets in de zaak van de religie, terwijl de vrienden die altijd begeleiden de Profeet' alayhi wa salaam niet vragen het. Daarom is de vrienden enthousiast als er een bedoeïen kwam naar de Profeet te vragen 'alayhi wa salaam.

Als bewijs dat de Profeet 'alayhi wa sallam heeft uitgelegd wat er nodig is van alle mensen in de eredienst, moeaamalah en hun leven, dat is het woord van Allah Ta'ala.

اليوم أكملت لكم دينكم وأتممت عليكم نعمتي ورضيت لكم الإسلام دينا

"Deze dag heb mijn geperfectioneerd voor u uw godsdienst en had mijn ni'mat beide uiteinden tot mij, en hebben me ridhai Islam als godsdienst." [Al-Ma'idah: 3]

Elke innovatie is een perversie
Als het probleem was een statuut is duidelijk en broer, weet dan dat iedereen die begaat ketterij in de godsdienst, maar met goede reden, dan is het ketterse, naast een uitweiding, is een daad van godslastering tegen de godsdienst en het woord van Allah Ta'ala te ontkennen, wat betekent: "In mijn tijd is geperfectioneerd voor u uw godsdienst .....". Want met zijn acties, leek hij te zeggen dat de islam is niet perfect, omdat de praktijk wordt gedaan met de veronderstelling kan niet dichter tot God in hen.

Verrassend, is niemand blij met de essentie van ketterij, astma 'en de aard van Allah de Almachtige, dan zei hij dat het doel is om God te verheerlijken, om God te heiligen, en om het woord van Allah Ta'ala te gehoorzamen.

فلا تجعلوا لله أندادا

"Dus moet je niet gehouden bondgenoten voor God". [Al-Baqarah: 22]

Vreemd, dat de mensen die dit soort van ketterij in de religie van Allah, die is blij met zijn essentie, dat nooit werd gedaan door de geleerden van de Salaf, zei dat hij het was die God heiligt, die hij God verheerlijkt, en wie zijn woord houdt: "Betekenis: Dan niet worden gehouden bondgenoten voor Allah", en wie hij is mumatstsil menyalahinya musyabbih (mensen die God gelijk te stellen met Zijn schepping), of beschuldigt hem met andere crappy titels.

Verrassend weer, er zijn mensen die religieuze ketterij uit te voeren in een persoonlijke God met betrekking tot de Profeet 'alayhi wa salaam. Door dit te doen veronderstellen ze dat hij was degene die het meest houden van de Profeet 'alayhi wa salaam en die hem verheerlijkt, wie niet hetzelfde te doen als ze dan is hij een man die de Profeet gehate' alayhi wa salaam, of hem te beschuldigen van de andere crappy titels Meestal gebruiken ze tegen degenen die hun ketterij verwerpen.

Vreemd, zijn dat zulke mensen zeiden: "wij, die Allah en Zijn boodschapper verheerlijken". En met ketterij ze het doen, ze eigenlijk aanmatigend om te handelen naar Allah en Zijn boodschapper. Allah Ta'ala heeft gezegd.

يا أيها الذين آمنوا لا تقدموا بين يدي الله ورسوله واتقوا الله إن الله سميع عليم

"O, gij die gelooft, niet voorafgaan aan Allah en Zijn boodschapper en vrees Allah. Voorwaar, Allah is Alhorend, Weten". [Al-Hujuraat: 1].

Beste lezer.
Hier de auteurs willen vragen, en vragen -demi God- dat antwoordt dat u komt van het geweten in plaats van emotioneel, antwoordde die in overeenstemming met de begeleiding van uw geloof, niet door imitatie (bandwagon).

Wat is uw mening van hen die ketterij in de religie van Allah deed, of dat blij met de essentie, de natuur en astma 'Allah swt of die verwaardigen met de persoon van de Profeet' alayhi wa salaam. Dan zeggen: "wij, die Allah en de Profeet te verheerlijken?".

Zijn ze meer recht wordt aangeduid als pengagung Allah en de Profeet, of de mensen dat ze niet het puntje van een vinger van de sharia van Allah, die zei afwijken: "Wij geloven in de Shari'ah van Allah bracht de profeet, we geloven wat wordt gepredikt We gehoorzamen en voorleggen aan de geboden en verboden, we verwerpen wat niet bestaat in de Sharia, moeten we niet aanmatigend om Allah en Zijn boodschapper, Allah's religie te zeggen of in iets dat geen onderwijs? ".

Die volgens u, de meer recht een man die houdt van en verheerlijkt te worden genoemd Allah en Zijn boodschapper.?

Uiteraard is de tweede groep, degenen die zeggen: "Wij hebben vertrouwen en geloven wat wordt gepredikt voor ons, gehoorzaam en onderworpen aan wat er besteld is, wij verwerpen wat niet besteld, en we moeten niet uitvinden een God of in de Sharia doen ketterij in de religie van Allah ". Er is geen twijfel dat dit de mensen zijn die zichzelf kennen en weten de positie khaliqnya. Zij zijn het die Allah en Zijn boodschapper verheerlijken, en de waarheid is dat ze die hun liefde voor Allah en Zijn boodschapper te laten zien.

Niet de eerste groep, die ketterij deed in de religie van God, in geloof, spraak, of daad. In feite, vreemd genoeg, ze begrijpen de woorden van de Boodschapper van Allah alayhi wa salaam.

إياكم ومحدثات الأمور, فإن كل محدثة بدعة, وكل بدعة ضلا لة, وكل ضلا لة في النار

"Vermijd nieuwe rechter acties, omdat elke nieuwe zaak is ketterij, elke ketterij is een dwaling en elke dwaling te gaan in de hel".

Zijn Woord: "elke ketterij" is algemeen en uitgebreid, en dat wisten ze.

Profeet 'alayhi wa salaam dat openbare kennisgeving leveren van deze, zal weten wat het uitstraalt connotaties. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam was de meest welbespraakte man, de meest oprechte om de mensen, niet zeggen, behalve wat wordt verstaan ​​de betekenis ervan, dus als de Profeet' alayhi wa sallam zei: "Kullu bid'atin dhalalah", besefte hij wat er gezegd werd, begrijpt zal betekenis te corrigeren, en het gevolg is van zijn toespraak, want hij is echt oprecht zijn volk.

Als een woord aan deze drie elementen, te weten: herhaald met oprechtheid, vol welsprekendheid en begrip, dan is het woord heeft geen andere dan de betekenis die het bevat connotatie.

Met de algemene staat hierboven, is het waar dat ketterij kan worden onderverdeeld in drie delen, of vijf delen?

Absoluut niet waar. Het advies van sommige geleerden die zeggen dat er hasanah ketterij, kon het advies niet los worden gezien van twee dingen.

Ten eerste: de mogelijkheid van uitsluiting van ketterij, maar hij beschouwd als ketterij.
Ten tweede: de mogelijkheid van het opnemen van ketterij, die natuurlijk sayyi'ah (slecht), maar hij wist niet dat de lelijkheid.

Dus elk geval wordt beschouwd als ketterij hasanah, dan is het antwoord dus eerder.

Dus, is er niet langer de weg voor experts om iets van ketterij ketterij zo ketterij hasanah hen, want we hebben al een machtig wapen van de Profeet 'alayhi wa salaam, te weten:

وكل بدعة ضلا

"Elke innovatie is een dwaling"

Het wapen werd niet gemaakt in een fabriek, maar komt van de Profeet 'alayhi wa salaam, en maakte zo perfect. Dus wie houdt deze wapens kan niet worden bestreden door iedereen met de ketterij die zegt als hasanah, terwijl de Profeet 'alayhi wa salaam heeft gezegd: "Elke innovatie is een dwaling".

ENKELE VRAGEN EN ANTWOORDEN
Kunnen bestaan ​​tussen de lezer die vraagt: Hoe denk je over de woorden van Umar hadieth na veroordeeld tot Ubay ibn Ka'b en Tamim Ad-Of dat mengimami mensen in de Ramadan. Bij het uit te krijgen van de gemeente werd verzameld met hun priesters, zei hij: "Dit is de beste van ketterij .... enz.".

Hij antwoorde.
Eerste: Dat niemand van ons kan zich verzetten tegen de Profeet 'alayhi wa salaam, hoewel de woorden van Abu Bakr, Umar, Uthman, Ali, of met iemand anders dan hun woorden. Omdat Allah de Verhevene zegt:

فليحذر الذين يخالفون عن أمره أن تصيبهم فتنة أو يصيبهم عذاب أليم

"Laten we dan degenen die in strijd met de opdracht (de Messenger) angst zal worden overschreven laster of overschreven een pijnlijke kwelling". [An-Nuur: 63].

Imam Ahmad bin Hanbal zei: "Weet je, wat is laster ?. Laster, namelijk Shirk Misschien als afgewezen meest Profeet 'alayhi wa salaam zou gebeuren met hem een ​​misvatting, het zal uiteindelijk vergaan.".

Ibn 'Abbaas anhu zei: ". Bijna Natuurlijk geworpen stenen uit de lucht Ik zei: Boodschapper van Allah sallAllahu' alayhi wa salaam zei, maar u bent in tegenstelling tot de woorden van Abu Bakr en Umar."

Ten tweede: Wij geloven dat Umar radi 'anhu onder mensen die heb veel respect voor het woord van Allah de Almachtige en Zijn boodschapper sallAllahu woord alayhi wa salaam. Beliaupun bekend als de man die is gebaseerd op de bepalingen van Allah, dus wees niet verbaasd zijn als hij kreeg zijn bijnaam als een persoon die altijd vasthouden aan kalamullah. En verhalen van vrouwen die het aandurfde om zijn uitspraken te weerleggen over het beperken van mahr (bruidsschat) aan het woord van God, wat betekent: "... je hebt een van hen een schat die veel gegeven ..." [1] is geen geheim voor het publiek, zodat hij niet plaatsen beperkingen bruidsschat.

Hoewel dit verhaal moet meer worden onderzocht over keshahihahnya, maar de bedoeling om uit te leggen dat Umar was een man altijd gegrond in de bepalingen van Allah, niet om ze te breken.

Daarom is het niet waard als 'Umar radi' anhu tegen de profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam en gezegd over een innovatie: "Dit is de beste van ketterij", de ketterij, wanneer opgenomen in de categorie van de woorden van de Profeet' alayhi wa salaam: "Elke innovatie is een dwaling".

Maar de ketterij dat Umar zei, moet als een ketterij die niet is opgenomen in de woorden van de Profeet 'alayhi wa salaam is geplaatst worden. Het punt: is het verzamelen van mensen die willen besnijdenis uit te voeren in de nacht gebed van de Ramadan met een priester, waar voorheen deden ze op hun eigen.

Hoewel de besnijdenis is het gebed zelf heeft geen basis van de Profeet 'alayhi wa salaam, zoals door Sayyida Aisha Radi' anha zei: "De Profeet 'alayhi wa salaam nooit gedaan Qiyamul Lail (samen met de metgezellen), drie nachten in een rij, dan is hij menghentikannnya op de vierde nacht, en zei:

((إني خشيت أن تفرض عليكم فتعجزوا عنها))

"Ik ben bang dat als het gebed wordt voorgeschreven, sedanghkan je bent niet in staat om het uit te voeren". [Geschiedenis van de Hadith Al-Bukhari en Muslim].

Dus Qiyamul Lail (nacht gebed) in de Ramadan met de gemeente onder meer de Soennah Profeet 'alayhi wa salaam. Maar de ketterij door Umar radi anhu zogenaamde door de overweging dat de Profeet 'alayhi wa salaam na een stop op de vierde nacht, is er onder de mensen die het doen op hun eigen, iemand moet het doen in congregatie met de menigte. Tenslotte Amirul Mumineen Umar radi 'anhu naar zijn mening het recht om ze te verzamelen met een priester. Dan is de ondernomen door Umar acties werd ketterij genoemd, in vergelijking met wat wordt gedaan door degenen die vóór het. Maar in feite is het niet ketterij, omdat het werd gemaakt door de Profeet 'alayhi wa salaam.

Met deze uitleg, is er geen enkele reden voor de deskundigen om de daad van ketterij ketterij verklaren als ketterij hasanah hen.

Kan ook bestaan ​​onder de lezers die vroeg: Er zijn dingen die nooit op het moment van de Profeet 'alayhi wa salaam werden gedaan, maar het was goed ontvangen en beoefend door moslims, zoals; Van de scholen, de bereiding van het boek, enzovoort. Nieuwe dingen als dit beoordeeld als goed door moslims, geoefend en wordt gezien als goede daden. Dus hoe werkt dit, dat is bijna een consensus van de moslims, in combinatie met de Profeet 'alayhi wa salaam: "Elke innovatie is een dwaling?".

Het antwoord: We zeggen dat zulke dingen in feite niet ketterij, maar als een middel voor het uitvoeren van orders, terwijl de middelen variëren afhankelijk van plaats en tijd. Zoals vermeld in de Siwak: "Middelen beoordeeld volgens het doel". De middelen om opdrachten uit te voeren, beval de wet; betekent voor het gedrag dat niet is besteld, de wet is niet geboden; een middel van onwettige handelingen, de wet onwettig is. Daartoe wordt een plezier als gebruikt als een middel voor het kwaad, zal veranderen de wet een slechte zaak en kwaad.

Woord van Allah Ta'ala.

ولا تسبوا الذين يدعون من دون الله فيسبوا الله عدوا بغير علم

"En niet goden, die zij naast Allah aanbeden vervloeken, omdat ze door Allah zal worden vervloekt zonder medeweten van buiten". [Al-An'am: 108].

Hoewel goden zwart te maken degenen die polytheïsten, en de juiste acties op zijn plaats. In plaats daarvan, mejelek Kleinerend Heer van de Alamein is een daad van het kwaad en niet op zijn plaats. Echter, omdat de acties en belasteren de goden vervloeken de afgodendienaars veroorzaken ze zullen beschimpen Allah, dan dergelijke acties zijn verboden.

Er is bewust geciteerd dit vers, omdat het een stelling die aantoont dat de middelen beoordeeld volgens het doel. Hun scholen, het werk van de wetenschap en de voorbereiding van boeken en andere nieuwigheden en hoewel er is niets zoals het was in de dagen van de Profeet 'alayhi wa salaam, maar niet een bestemming, maar een middel. Terwijl de middelen beoordeeld volgens zijn doel. Dus als iemand de bouw van een school voor het doel van het onderwijs de wetenschap is onwettig, dan is de bouw van de wet onwettig is. Omgekeerd, als de doelstellingen voor het onderwijs van de wetenschap syar'i, dan is de bouw ervan wordt besteld.

Als er ook de vraag: Hoe werkt uw antwoord op de Profeet 'alayhi wa salaam.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Wie begonnen met het geven voorbeelden van het goede in de islam dan kreeg hij een beloning van zijn daden en belonen hen die volgen (imiteren) het strafbare feit ..".

"Sanna" betekent hier: maken of te houden.

Het antwoord:
Dat de persoon die het leveren van de toespraak was degene die zei ook: "Elke innovatie is een dwaling". dat de Profeet 'alayhi wa salaam. En hij kan het woord als een eerlijk en betrouwbaar persoon die er zijn in strijd met elkaar, als het woord van God ook geen tegenstrijdige niet. Als iemand denkt als dat, laat hem dan opnieuw te onderzoeken. De veronderstelling was waarschijnlijk omdat hij niet in staat is of vanwege een gebrek aan gelei. En al met al zal er geen tegenstrijdigheid in het woord van Allah of de woorden van de Profeet te zijn 'alayhi wa salaam.

Er is dus geen tegenspraak tussen de Hadith, omdat de Profeet 'alayhi wa salaam verklaarde: "Man sanna fil Islaam", wat betekent: "Wie treedt in de islam", terwijl niet is opgenomen in de islamitische ketterij; dan menyatkan: "sunnah hasanah", wat betekent: "een goede Sunnah", terwijl de ketter is niet goed. Zeker verschillen tussen de sunnah en werken aan ketterij.

Andere antwoorden, dat de woorden "Man Sanna" kan ook betekenen: "Hij draaide een sunnah", die was verlaten en er nooit eerder geweest. Dus het woord "Sanna" betekent niet het maken van de Soennah van zelf, maar de heropleving van een Sunnah die is verlaten.

Er is ook een ander antwoord aangegeven door het begin van de hadith bovenstaande redenen, namelijk het verhaal van de mensen die naar de Profeet 'alayhi wa salaam kwam en ze in zeer moeilijke omstandigheden waren. Dus deed hij een beroep op vrienden om een ​​deel van hun eigendom te doneren. Toen kwam een ​​van de helpers met een pakket van zilver, dat heel veel lijkt, en geplaatst in de voorkant van de Profeet 'alayhi wa salaam. Direct is verlicht zijn gezicht en zei serilah.

((من سن في الإسلام سنة حسنة فله أجرها وأجر من عمل بها إلى يوم القيامة))

"Wie begonnen met het geven voorbeelden van het goede in de islam dan kreeg hij een beloning van zijn daden en belonen hen die volgen (imiteren) het strafbare feit ..".

Vanaf hier is het duidelijk dat de betekenis van "Sanna" is: uitvoeren (do), betekent niet dat het maken van (ruim) een sunnah. Dus de betekenis van de woorden van zijn: "Man Sanna fil Islaami Sunnatan Hasanan", te weten: "Wie implementeren goede Sunna", niet te maken of te houden, want dergelijke is verboden. op basis van de woorden van zijn: "Kullu bid'atin dhalaalah".

ALGEMENE in aanbidding TE VULLEN
Houd in gedachten dat mutaba'ah (volg de Profeet 'alayhi wa salaam) niet zou worden bereikt, tenzij het goede doel wordt uitgevoerd in overeenstemming met de Sharia in zes gevallen.

First. Omdat.
Als iemand een eredienst aan God, want dat is niet disyari'atkan, dan is aanbidding is bid'ah en werd niet geaccepteerd (verworpen). Voorbeeld: Er zijn mensen die gebeden doen 's nachts tahajud zevenentwintig maanden Rajab, onder het voorwendsel dat die nacht was de nacht van Mi'raj Profeet' alayhi wa salaam (verhoogd tot de hemel). Salah tahajud is aanbidding, maar omdat het wordt geassocieerd met de zaak wordt ketterij. Door aanbidding was gebaseerd op redenen die niet in de Sharie'ah gedefinieerd. Deze eis -dat: aanbidding moet in overeenstemming zijn met de Sharia in oorzaak - is belangrijk, want om een ​​soort van liefdadigheid die worden beschouwd kennen onder de Soennah, maar het is eigenlijk ketterij.

Tweede. Type.
Betekenis: aanbidding moet in overeenstemming zijn met de Sharia in zijn soort. Zo niet, dan is het niet acceptabel. Voorbeeld: Een paard slachten voor het offer ongeldig was, omdat het in strijd met de bepalingen van de Sharia in zijn soort. Die kunnen worden gebruikt als offer, namelijk kamelen, koeien en geiten.

Derde. Levels (Numeri).
Als iemand voegt een aantal rak'ah gebed, waarin hij zei dat het was besteld, dan is het gebed is ketterij en is niet aanvaardbaar, omdat zij niet in overeenstemming is met de bepalingen van de Sharia in het aantal rakaatnya nummers. Dus, als er mensen bidden vijf rak'ahs Zhuhur, bijvoorbeeld, dan is zijn gebed is niet geldig.

Vierde. Kaifiyah (Hoe).
Als iemand wassing door middel van wassen van de handen en het gezicht, het is niet legitiem wudhunya omdat het niet volgens de sharia voorgeschreven wijze.

Vijfde. Time.
Als er mensen zijn die offerdieren geslacht op de eerste dag van Dhul Hijjah, het is niet legitiem, omdat de tijd niet uit te voeren het uit volgens de islamitische leer.

Ik heb gehoord dat er mensen zijn bertaqarrub aan Allah in de Ramadan door het slachten van een geit. Goede doelen als dit is ketterij, omdat er geen offer is bedoeld om bertaqarrub aan God, behalve als een offer, bedevaart en akikah boetes. De slachting in de maand van de Ramadan met i'tikad beloond voor dergelijke offers als het Eid al-Adha is een ketterij. Als alleen de slacht om vlees te eten, oke.

Zesde. De Plaats.
Stel dat er mensen in andere plaatsen dan moskeeën beri'tikaf, het is niet legitiem i'tikafnya. Voor i'tikaf alleen plaats in de moskee. Ook veronderstel dat er was een vrouw op het punt om beri'tikaf in mushalla thuis, het is niet legitiem i'tikafnya, omdat de plaatsen niet voldoen aan de bepalingen van de Sharia Een ander voorbeeld: Een persoon die doet tawaaf buiten de Haram moskee op de grond dat in in al overvol, tahawafnya ongeldig, omdat de plaats is in de Tweede Kamer doen van de tawaaf, zoals Allah de Verhevene,

وطهر بيتي للطائفين

"En heiligt Mijn huis is voor mensen die thawaf". [Al-Hajj: 26].

De conclusie uit de bovenstaande uitleg, is dat aanbidding niet de charitatieve vrome persoon, behalve als het voldoet aan twee voorwaarden, te weten:

First. Oprecht
Tweede. Mutaba'ah.

En Mutaba'ah zal niet worden bereikt tenzij de zes gevallen die eerder zijn beschreven.

SLUITEN
Schrijver geadviseerd die verstrikt in ketterij proeven, die een goede oorzaak kunnen hebben en wil goedheid, als je echt wilt het welzijn van de -demi van Allah, er is geen betere manier dan de weg van anhum de Salaf (voorgangers generatie) radi '.

Worden stevige greep sunnah apostel 'alayhi wa salaam, volg het spoor van de vrome Salaf, en zien of het je pijn zal doen.?

En we zeggen, zeker dat u de meeste mensen die willen werken aan ketterij was terughoudend en lui om de dingen die duidelijk zijn geïnstrueerd en disunnahkan doen. Als ze voltooide de ketterij, zouden ze de Soennah die is opgericht met een gevoel engggan en lui worden geconfronteerd. Het al is de impact van ketterij tegen het hart.

Ketterij, een grote impact hebben op de lever en is zeer gevaarlijk om religie. Er is geen ketterij in de religie van Allah, maar ze hebben ook verwijderd uit de sunnah gelijk zijn aan of hoger zijn dan hem, want het wordt uitgedrukt door een Salaf geleerden.

Echter, als een persoon voelt dat hij een volgeling en niet een maker van de sharia, het zal worden bereikt door deze perfectie angst, onderwerping, gehoorzaamheid en aanbidding voor de Heer van de alamien en Ittiba perfectie '(participatie) te Imamul Muttaqin, Sayyidu Mursalin, de profeet Mohammed sallAllahu' alayhi wa salaam.

De auteur vertelde de broers de moslims die ofwel onderdeel van ketterij, die zowel met de essentie, astma blij beschouwen 'en de aard van God, en zijn blij met de persoonlijke en de verheerlijking van de Profeet' alayhi wa salaam, laat ze vreest Allah en vermijd dat soort dingen. Beramalllah met oprechtheid en gebaseerd op de sunnah, niet onttrekken en ketterij; volgens wat God goedkeurt, niet wat je leuk vond duivel. En laat ze aandacht besteden aan wat kan worden bereikt door hun hart, in de vorm van redding, het leven, vrede, geluk en grote nur.

Moge Allah ons als cicerone die zijn instructies en leiders die goed te brengen, vechten onze harten met geloof en wetenschap krijgt, waardoor de wetenschap dat we een zegen en geen ramp. Evenals moge Allah ons leiden naar het pad van Zijn dienaren die geloven, maken ons met inbegrip van de heiligen van zijn wijk en zijn groep hebben geluk.

Gebeden en groeten kunnen blijven toegewezen aan de profeet van God Wij, Mohammed, zijn familie en zijn metgezellen.

[Gekopieerd uit het boek van Al-Ibdaa 'fi Kamaalis Syar'i Khatharil Ibtidaa wa', uitgave van het Indonesië Perfection Islam en het gevaar van Bid'ah, werken van Shaykh Muhammad bin Al-'Utsaimin Sholeh, Masykur MZ Ahmad vertaler, uitgever Minhajus Soennah Foundation, Bogor - Jabar]


No comments:

Post a Comment