!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Thursday, July 30, 2015

De duivel heeft de mensen met plezier misleid.

De rit was nog niet klaar (327)

 (Deel 327), Depok, West-Java, Indonesië, 30 juli 2015, 14:52 pm)

De duivel heeft de mensen met plezier misleid.

Een manier om de duivel te volgen zoveel volgelingen dat zij even demonen wonen in de hel, is misleidend man met kesenamgan wereld, dus vergeet de man dat het een zonde die de schalen van de zonde in het hiernamaals kan verergeren.
Een voorbeeld is thuiswonend (tussen mannen met vrouwen die niet getrouwd individuen / haar).
Het is veel gaande in de gemeenschap, zowel onder studenten, student, studenten of werknemers, het is niet onmogelijk ze relaties (sex) echtpaar samen leven tijdens de (gratis sex).
We zien het drinken van wijn (bedwelmende drank) vrij overal verkocht, zodat de daders onbewust gedronken kan worden overspel met haar partner (vriendje).
Het is nogal moeilijk voor ouders vandaag de dag om hun kinderen te verbieden om te voorkomen dat het naderen van zina, want als we te streng verbod, zelfs wij kunnen niet voor de gek houden door de bruid en de bruidegom.
Ik heb een neef, getrouwd met een man, ze trouwen met een moslim, maar als het nodigde hem uit om woonplaats van haar echtgenoot toen ik een bezoek aan de stad waar ze blijven draaide mijn tante die heeft vijf kinderen had gehandeld op de religie van oorsprong van de echtgenoot (religie kesyirikan / partners aan God), zelfs op de muren van vele standbeelden van hun Heer te zien, in aanvulling op routinematig gedaan kesyirikan religieuze evenementen in hun huizen,
Er zijn buren, zeer strikt in het houden van zijn zoon, dus dat is niet al te streng toezicht van hun ouders, hun kinderen naar school (school) in een andere stad ver weg, plotseling zijn zoon kwam aan zijn ouders met een potentiële echtgenoot (ternayata ook religieuze kesyirikan), dan omdat de ouders zijn hard (fanatieke) potentiële echtgenoot moet bekeren tot de Islam voordat trouwen (paring) met zijn zoon.
Het later het paar trouwde in de islam, maar omdat de vrouw bleef bij haar ouders en haar man wonen buiten de stad verre, zeer moeilijk te controleren in-law is hoe religieus gedrag, laat staan ​​dat hij tot de islam had bekeerd, en de hele familie van de man kesyirikan religie.
Het belangrijkste wat we goed in de gaten, niet te hard te verbieden naast altijd gebeden tot God om bescherming, geloof en vroomheid te geven, en we moeten allemaal snel berouw (vraag Ampun) op God voor alle zonden die we hebben begaan.
Ieder mens (adam kind) zei de profeet Mohammed moet hebben gezondigd, en God zal al onze zonden te vergeven, als we willen bekeren. En betreurend dat de zonde door consequent de uitvoering van de pijlers van de islam en vermenigvuldig goede daden.
Vergeet het menselijk taak als stedehouder op aarde is om God te aanbidden, in het eeuwige leven in het hiernamaals om gered te worden.
Laat u niet misleiden door het leven van deze tijdelijke wereld (niet meer dan 100 jaar oud) Wereld ogen van Allah is niet meer dan de vleugel van een mug, en zelfs nog meer verachtelijk dan het karkas van een blind kind (Hadith / Sunnah / al-wijsheid) waard.
Let zina grote zonde

Door
Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariZina is een grote zonde en ook na shirk en moord akbarul kabâir (grote zonden grootst). Allah de Almachtige zegt:

والذين لا يدعون مع الله إلها آخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق ولا يزنون ومن يفعل ذلك يلق أثاما

En degenen die niet beribarah andere god naast Allah en niet zo'n leven niet doden als Allah (kill), behalve met (reden) waar is, en niet overspel, degenen die de praktijk zodanig dat, zeker krijgt hij (vergelding) sin (haar ). [Al-Furqan / 25: 68]

In dit vers, Allah de Almachtige te onttrekken combineren overspel en moord. En Allah de Almachtige te reageren op het vernederende straf dubbel weer, zolang de daders geen berouw en goede daden.

Om de inhoud van dit vers, overgeleverd in Sahih hadith te brengen:

عن عبد الله رضي الله عنه قال سألت أو سئل رسول الله صلى الله عليه وسلم أي الذنب عند الله أكبر قال أن تجعل لله ندا وهو خلقك قلت ثم أي قال ثم أن تقتل ولدك خشية أن يطعم معك قلت ثم أي قال أن تزاني بحليلة جارك قال ونزلت هذه الآية تصديقا لقول رسول الله صلى الله عليه وسلم {والذين لا يدعون مع الله إلها آخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق ولا يزنون}

Abdullah (bin Mas'oed) radi anhu, zei hij: Ik vroeg of de Profeet 'alayhi wa salaam gevraagd, "Zonde is de grootste in de hand van God'? Hij sallAllahu 'alayhi wa sallam antwoordde: "Je hebt een match voor Allah, terwijl Hij u heeft geschapen (zonder partner)." Ik vroeg: "Wat dan?" Hij sallAllahu' alayhi wa sallam antwoordde: "Je doodt je kinderen omdat je bang bent dat hij eet met je "Ik vroeg:" En wat "Hij sallallaahu.? 'alayhi wa sallam antwoordde:". Je pleegde overspel met de vrouw van je buurman "En dit vers kwam tot de woorden van de Profeet te rechtvaardigen' alayhi wa salaam:

والذين لا يدعون مع الله إلها آخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله إلا بالحق ولا يزنون

En degenen die geen andere God niet aanbidden, samen met Allah en niet zoals het leven zoals Allah (kill) niet doden, behalve met (reden) waar is, en niet echtbreken. (Al-Furqan / 25: 68) [HR. Bukhari, nee. 4483]

Allah de Almachtige zegt ook:

ولا تقربوا الزنا إنه كان فاحشة وساء سبيلا

En niet overspel te benaderen; Inderdaad overspel was een afschuwelijke daad en een slechte weg. [Al-Isra '/ 17: 32]

In dit vers Allah de Almachtige om de wrede ontucht prediken. Is een verachtelijke lelijkheid die zijn hoogtepunt heeft bereikt, zo wreed dat er iets heeft zeker denkbaar. Dan ook gemeld Allah de Almachtige als gevolg van overspel onder de menselijke samenleving, namelijk overspel is een slechte weg. Omdat overspel is een pad van vernietiging en de armoede in de wereld, evenals de marteling en vernedering in het hiernamaals.

Daarom is het gevaar zeer groot yag van overspel, alle religies verbieden de Profeten mee eens, en straf in deze wereld en het hiernamaals zeer krachtig.

ARTI ZINA
De term omvat alle hoererij overspel, die gestraft wordt ofwel had of niet werden blootgesteld aan straf gehad, zoals overspel oog is het zien van een vrouw die niet geoorloofd bezoeken en ga zo maar door. Maar overspel in termen van Sharia is ontucht strafbaar gehad.

Geestelijke Hanafiyya bieden inzicht in overspel met: "De daden van mannen die geslachtsgemeenschap met vrouwen in qubulnya (haan) hebben, die niet zijn (haar) of als het (slavin).

Ulama Malikiyah bieden inzicht in overspel met: "De daden van mannen mukallaf (baligh) islamitische omgang met menselijke genitaliën, die niet de hare (zijn vrouw), zonder twijfelachtig (vage), was op doel."

Geestelijke syafi'iyah bieden inzicht in overspel met, "Steek de punt van de mannelijke genitaliën of schaamstreek zijn grootte in de verboden omdat dzatnya, begunstigd door de natuur, zonder twijfelachtig (vage)."

Terwijl Ulama Hanabilah bieden inzicht in overspel met, "Doing onfatsoenlijkheid op de geslachtsdelen of anus". [Zie: al-Mausû'at al-Fiqhiyyah al-Kuwaitiyah, 24/18]

NIVEAU VAN SIN ZINA
Alle ontucht is een belangrijke zonde, maar de zonde is verschillende niveaus in overeenstemming met de omstandigheden. Zina met een mahram of getrouwde vrouw grotere zonde dan met een niet-mahram vrouw of een maagd. Overspel met zijns naasten groter zijn dan uit elkaar buren.

BOETE IN DE WERELD
Wrede ontucht ook bekend van gehad (straf), die Allah de Almachtige te stellen voor deze misdaad. Allah de Almachtige zegt:

الزانية والزاني فاجلدوا كل واحد منهما مائة جلدة ولا تأخذكم بهما رأفة في دين الله إن كنتم تؤمنون بالله واليوم الآخر وليشهد عذابهما طائفة من المؤمنين

Overspelige vrouwen en mannen die overspel plegen, dan deralah elk van hen honderd keer geseling, en doe barmhartigheid aan zowel te voorkomen dat u (run) de religie van Allah, als gij gelooft in Allah en de Laatste Dag, en laat (implementatie ) hun straf worden gezien door een groep mensen die geloven. [Al-Nur / 24: 2]

Dit is een ongehuwde overspelige gehad. De overspelige was getrouwd en nooit met zijn vrouw, daarna met stoned (stoned) gestenigd.

عن عبادة بن الصامت قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم خذوا عني خذوا عني قد جعل الله لهن سبيلا البكر بالبكر جلد مائة ونفي سنة والثيب بالثيب جلد مائة والرجم

Van 'Ubadah bin ash-Saamit, zei hij, de Profeet' alayhi wa sallam zei: "Neem me, neem me inderdaad Allah heeft gemaakt voor de weg (regels) voor hen: bikr (ongehuwd) -indien berzina- met . mensen die niet getrouwd zijn, slagroom 100 keer en verbannen per jaar Tsayib (gehuwden) -als berzina- met mensen die getrouwd zijn, slagroom 100 keer en steniging [HR Muslim, nr 1690;.. en anderen].

Profeet 'alayhi wa salaam' echte Allah heeft gemaakt om de manier (regels) voor hen ', is een cue om het woord van Allah de Almachtige de brief an-Nisa' vers 15.

En de geleerden hebben ijmā 'ongeveer 100 keer Dera aansprakelijkheid voor ongehuwde echtbrekers en het stenigen van overspeligen getrouwd.

Maar de wetenschappers hebben verschillende meningen over geselen voor gehuwde overspeligen. Een groep van Ulama betogen, moet worden gecombineerd tussen geseling en steniging. Maar jumhur geleerden 'mening, die alleen zal stenigen, gebaseerd op de acties van de Profeet' alayhi wa salaam, die de steniging tegen Mâ'iz en tribale vrouwen voeren Ghamidi door zonder te doen geseling.

Als voor de 'verbannen één jaar:
1. Imam Shafi'i en jumhur pleiten de noodzaak van het vervreemden één jaar voor echtbrekers mannelijk of vrouwelijk.

2. al-Hasan stelt, is niet verplicht Exiled.

3. Imam Malik en al-Auza'i zei: "Er is geen verbanning voor vrouwen". Omdat een vrouw is naaktheid, en het verspilde het en leveren ze aan fitnah (catastrofe). Daarom vrouwen bersafar verboden tenzij met een mahram.

"Mensen die niet getrouwd zijn (indien ontucht) met ongehuwden, gehuwden (indien hoereren) met een getrouwde persoon ', het is geen vereiste, maar de straf voor een ongehuwde overspelige is geselen en ballingschap, zowel hij ontucht met mensen die ongehuwd of getrouwd. En de straf voor gehuwde overspeligen worden gestenigd, of hij ontucht met mensen die gehuwd of ongehuwd.

En wat wordt bedoeld met bikr zijn mannen of vrouwen die nog nooit hebben berjima 'met een geldig huwelijk, en hij is een vrij man, puberteit, en begrip. En wat wordt bedoeld met tsayib zijn mensen die nooit Jima 'al eens in een geldig huwelijk. En hij baligh persoon, intelligent, en onafhankelijk. Zowel mannen als vrouwen in dit opzicht. Ook moslims, heidenen, mensen zijn slim of dom. Allah weet het beste. [Beknopte van Sharh Muslim, nee. 1690, door Imam Nawawi]

Profeet Mohammed sallAllahu 'alayhi wa salaam waarschuwde ook zijn metgezellen dat overspel zal leiden tot verschillende rampen en ziektes. Hij sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft gezegd:

لم تظهر الفاحشة في قوم قط حتى يعلنوا بها إلا فشا فيهم الطاعون والأوجاع التي لم تكن مضت في أسلافهم الذين مضوا

Het is niet schandelijkheid (overspel) wordt gedaan op een gemeenschap openlijk, maar zou de pest tho'un (dodelijke ziekte) en andere ziekten die niet bestaan ​​in die eerste die zijn geslaagd niet verspreid. [HR. Ibn Majah, no: 4019; al-Bazzar; Bayhaqi; van Ibn Umar. Geclassificeerd als sahih door Shaykh al-Albani in ash-Shahîhah, no: 106; Sahih at-targhib wat tarhib, nee: 764; Uitgever: Maktabah al-Maarif]
Als we kijken naar deze hadith en de menselijke werkelijkheid in deze dag en leeftijd, zullen we weten dat deze hadith is een van de wonderen van de Profeet 'alayhi wa salaam. Hoeveel ziekten worden veroorzaakt door de verspreiding overspel maatschappelijke oorzaken. Zoals syfilis, gonorhe, aids, enzovoort. O Allah ons vergeven.

BOETE in het hiernamaals
Naast diverse kwaad in de wereld, dan overspel wordt ook bedreigd door verschillende kwellingen in het hiernamaals. Onder meer gemeld in de onderstaande hadith:

عن أبي أمامة الباهلى قال سمعت رسول الله -صلى الله عليه وسلم- يقول: «بينا أنا نائم إذ أتانى رجلان فأخذا بضبعى فأتيا بى جبلا وعرا فقالا لى: اصعد حتى إذا كنت فى سواء الجبل إذا أنا بصوت شديد فقلت: ما هذه الأصوات قال: هذا عواء أهل النار, ثم انطلق بى فإذا أنا بقوم معلقين بعراقيبهم مشققة أشداقهم تسيل أشداقهم دما فقلت: من هؤلاء فقيل: هؤلاء الذين يفطرون قبل تحلة صومهم
ثم انطلق بي فإذا بقوم أشد شيء انتفاخا وأنتنه ريحا وأسوئه منظرا فقلت: من هؤلاء? قيل: الزانون والزواني ثم انطلق بي فإذا بنساء تنهش ثديهن الحيات قلت: ما بال هؤلاء? قيل هؤلاء اللاتي يمنعن أولادهن ألبانهن ثم انطلق بي فإذا أنا بغلمان يلعبون بين نهرين فقلت: من هؤلاء? فقيل هؤلاء ذراري المؤمنين ثم شرف بي شرفا فإذا أنا بثلاثة يشربون من خمر لهم فقلت: من هؤلاء? قالوا: هذا إبراهيم وموسى وعيسى وهم ينتظرونك

Van Abu Umamah al-Bâhili, zei hij: Ik hoorde de Boodschapper sallAllahu 'alayhi wa salaam heeft gezegd: Als ik sliep, opeens waren er twee mannen die bij me kwam, houdt beide armen, dan beiden nam me mee naar een steile berg, zowel zei tegen mij: 'Kom!' Toen ik in het midden van de berg, plotseling hoorde ik luide stemmen, toen vroeg ik: "Wat is dat geluid?" Hij antwoordde: "Het huilt inwoner van de hel". Toen werd ik plotseling zag ik een groep mensen is afhankelijk (omgekeerd) met de aders van hun benen (bovenaan), de uiteinden van hun mond gescheurd bloedstroom. Ik vroeg: "Ze zijn?" Ze antwoordde: "dit en zij zijn degenen die breken vasten voortijdig".
Toen werd ik plotseling zag ik een groep mensen van wie de lichamen werden opgeblazen zeer groot, zeer vieze geur, en het uitzicht was verschrikkelijk. Ik vroeg: "Wie zijn zij?" Antwoordde, "Meraka is de ontuchtplegers mannen en vrouwen".
Toen werd ik plotseling zag ik vrouwen hun borsten pikken slangen. Ik vroeg: "Wie zijn zij?" Antwoordde, "Meraka zijn vrouwen die hun moedermelk hoeft te geven aan kinderen (baby's) hen".
Toen werd ik plotseling zag ik kleine kinderen die spelen tussen de twee rivieren. Ik vroeg: "Wie zijn zij?" Antwoordde, "dit en zij zijn de kinderen van de gelovigen".
Daarna werd ik naar een hoge plaats, opeens zag ik drie mensen die wijn drinken was. Ik vroeg: "Wie zijn zij?" Antwoordde, "Meraka is Ibrahim, Musa, en 'Isa. Ze wachten ". [HR. Ibn Hibbaan; Nee. 7491; Shoaib geclassificeerd als sahih door Shaykh al-Arnauth]

Inderdaad Satan proberen te misleiden en schaden de mens op verschillende manieren, waaronder stort in overspel. Dan is de verplichting van de persoon die wil om te overleven moest hij voorzichtig zijn en weg te blijven van overspel en oorzaken die te voeren om overspel. Moge Allah altijd houden ons allemaal van alle kwaad en leiden tot goedheid.

Wallâhul Musta'ân.

[Gekopieerd van As-Soennah tijdschrift Special Edition 12 / Jaar XVIII / 1435H / 2014M. Gepubliceerd Lajnah Foundation Istiqomah Surakarta, Jl. Solo - Solo Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo 57 773 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment