!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 23, 2015

Am evita inclusiv învinși.

Plimbare nu a fost finalizat (375)

(Partea 375), Depok, West Java, Indonnesia 21 septembrie, 2015, 21:50 pm).

Am evita inclusiv învinși.

Când apocaliptic vine, atunci cuvântul lui Dumnezeu în Cuvântul Său în Coran, că acestea sunt pentru a trăi în lume, printre altele face întotdeauna rău în țară, lacomi în obținerea susținere a arde mereu în pădure neglijent, provocând distrugerea pădurilor, a organismelor dăunătoare de fum ploaie viață, de a crea vecinii insecuritate, rasfata-te cu o sinucidere sau de fum (de tutun), în timp ce fatwa au fost emise savanți (Ulama și Muhammadiyah Indonezia Arabia Saudită) decide fumatul este haram.
De asemenea sinucidere sub forma de medicamente verticale (medicamente / heroină și altele asemenea), a amenințat Dumnezeu va pocăi dacă nu imediat aruncat în iad.
Trebuie să ne asigurăm, de asemenea, vecinii noștri se simtă în siguranță și pot trăi alături de noi, chiar dacă acestea sunt de diferite religii, rasă, culoare a pielii, și o limbă și națiune diferite. De stat.

ISTIQOMAH

De
Ustadz Ustadz Ismail Abu Muslim al-AtsariDe fapt favorizează lui Allah Ta'ala robilor Săi nu este limitat. Printre cel mai mare favoare este delicios și credința islamică. De asemenea favorizeaza istiqomah sus credință. Acest lucru este indicat de hadith de mai jos:

عن سفيان بن عبد الله الثقفي قال قلت يا رسول الله قل لي في الإسلام قولا لا أسأل عنه أحدا بعدك قال قل آمنت بالله فاستقم

Din Sufyan bin Abdullah ATS-Tsaqafi, el a spus: I-am spus, "O, Mesager al lui Allah, spune-mi în Islam un cuvânt pe care nu mi-ar cere cineva după tine!" El a răspuns: "Spune:" Eu sunt un credincios ", apoi istiqomahlah". [Raportat de musulmani, nr. 38; Ahmad 3/413; Tirmidhi, nr. 2,410; Ibn Majah, nr. 3972].

SEMNIFICATIE ISTIQOMAH
Imam Ibn Rajab al-Hanbali rahimahullah (a murit 795 H) a spus, explicând semnificația a constanței și poziția acestui hadith spunând: "Istiqomah urmărește o cale dreaptă, care este religia drept, fără a recurge la dreptul sau la stânga. Și istiqomah include face toate ascultarea născut și interior și se lasă toate lucrurile care sunt interzise. Aceasta va include, atunci toate religiile ". [1]

Din cele de mai sus este cunoscut faptul că dimensiunea istiqomah aceasta este religia drept. Ascultarea este de a face ca comandată de, fără a trece limita, fără a urma dorințele-dorințele, chiar dacă oamenii cred că de ea ca exagerări sau reduce. Allah Preainaltul spune:

فاستقم كما أمرت ومن تاب معك ولا تطغوا إنه بما تعملون بصير

Atunci istiqomahlah (vă păstrați pe calea cea bună), cum poruncise, și (de asemenea) pe cei care au fost cu voi pocăi și nu încălca limitele. Într-adevăr, el va vedea tot ceea ce faceți. [Hud / 11: 112].

Allah Preainaltul mai spune:

فلذلك فادع واستقم كما أمرت ولا تتبع أهواءهم وقل آمنت بما أنزل الله من كتاب وأمرت لأعدل بينكم الله ربنا وربكم لنا أعمالنا ولكم أعمالكم لا حجة بيننا وبينكم الله يجمع بيننا وإليه المصير

Deci, prin urmare, convoca (religia), și istiqomahlah (încă în religie înainte și să predice) cum a poruncit și nu urma poftele lor. Și spune:.. "Eu cred în toate cărțile dezvăluit Dumnezeu și am poruncit să facă dreptate în mijlocul vostru Dumnezeu este Domnul și Dumnezeul nostru vă Pentru noi faptele noastre și pentru tine faptele tale, nu există nici o ceartă între noi și tu, Dumnezeu ne și la El se vor aduna la locul din spate (noi) ". [Shura / 42: 15].

ISTIQOMAH INIMA ȘI membri ai Consiliului
Imam Ibn Rajab al-Hanbali spus istiqomah principal este inima istiqomah pe partea de sus a monoteismului, așa cum este descris Abu Bakr și alții împotriva cuvântului lui Allah:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا

Într-adevăr, cei care spun: "Domnul nostru este Allah" și apoi istiqomah (afirmând stabilirea lor "[Al-Ahqaf / 46: 13]..

(Le) că nu se întoarcă la altul decât el.

Când ficatul are istiqomah mai sus ma'rifah (cunoștințe) împotriva lui Allah, khasyah (teama) la Allah, Allah înălța, onorează-L, L iubesc, vreau El, încredere în El, rugați-vă pentru El, încredere kepada- El, și să se întoarcă de la el în afară; atunci toate membrele, de asemenea, de mai sus istiqomah ascultare de El. Deoarece ficatul merupaka regele tuturor membrelor, și toți membrii corpului este armata ficat. Deci, în cazul în care regele istiqomah, armata și poporul, de asemenea, istiqomah.

De asemenea, cuvântul lui Allah:

فأقم وجهك للدين حنيفا

Hadapkanlah apoi cu o față direct la religia lui Allah -Rûm / 30 punctul 30 trebuie să fie interpretat prin purificarea intenția și voința lui Allah singur, nici un partener pentru El.

După inima, apoi cel mai mare caz care a pastrat, de asemenea, isitqomahnya se vorbește, pentru că este traducător inimii și avertizorilor (conținutul) a ficatului. Prin urmare, după ce profetul "alaihi wa sallam a dispus istiqomah, el lăsa moștenire pentru a menține oral.

În Musnad Imamul Ahmad de la Anas bin Malik, profetul "alaihi wa sallam, a spus:

لا يستقيم إيمان عبد حتى يستقيم قلبه ولا يستقيم قلبه حتى يستقيم لسانه ولا يدخل رجل الجنة لا يأمن جاره بوائقه

Credința unui rob nu va istiqomah, astfel încât istiqomah inima lui. Și o inimă de slujitor, nu va fi istiqomah, așa istiqomah lui verbal. Și persoana a cărei vecin nu este sigur de crimele sale, nu va merge la cer. [Raportat de Ahmad, nr. 12636, dihasankan de Shaikh Salim al-Hilali în Bahjatun-Nazhirin, 3/13].

Menționat în Tirmidhi (nr 2407). De la Abu al-Khudri Sa'eed în marfuu "și mauquf:

إذا أصبح ابن آدم فإن الأعضاء كلها تكفر اللسان فتقول اتق الله فينا فإنما نحن بك فإن استقمت استقمنا وإن اعوججت اعوججنا

În cazul în care fiul lui Adam a intrat în dimineața zilei, practic, toate din membrele sale spus cu modestie la oral: "Takwalah la Allah în menținerea drepturilor noastre, într-adevăr, noi depinde să vă Dacă istiqomah, apoi am istiqomah asemenea, dacă vă abateți (de la utilizator). De asemenea, diferă [Tirmidhi, nu 2407,.. dihasankan de Shaikh Salim al-Hilali în Bahjatun-Nazhirin 3/17, nu 1,521].. [2]

TEMEIUL ISTIQOMAH
Istiqomah nu este ușor. Cu toate acestea, s-ar putea primi Duhul Sfânt în istiqomah prin cunoașterea întâietate. Allah Preainaltul spune proclama supremația, care va fi realizat de oameni care istiqomah:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل عليهم الملائكة ألا تخافوا ولا تحزنوا وأبشروا بالجنة التي كنتم توعدون

Într-adevăr, cei care spun: "Domnul nostru este Allah" și apoi istiqomah (afirmă poziția lor), atunci îngerii vor coborî asupra lor, spunând: "Nu vă temeți și nu se simt trist, și bucurați-vă cu Jannah a promis Dumnezeu vouă" . [Fush-shilat / 41: 30].

Într-un alt verset Allah Preainaltul spune:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف عليهم ولا هم يحزنون) 13 (أولئك أصحاب الجنة خالدين فيها جزاء بما كانوا يعملون

Într-adevăr, cei care spun: "Domnul nostru este Allah", atunci ei rămân istiqomah (sediu fix fermă în monoteismul și faptele drepte), atunci nu există niciun motiv de îngrijorare pentru ei și ei nu sunt (de asemenea) întrista. Ei sunt locuitorii din Paradis, ei vor rămâne în ea; ca răsplată pentru ceea ce au făcut. [Al-Ahqaf / 46: 13-14].

ISTIQOMAH istighfar COMPLETE
Oamenii cu siguranță are dezavantajele sale. Oamenii nu vor putea pune în aplicare această religie ca un întreg perfect. Prin urmare, Allah Ta'ala a poruncit istighfar la comanda istiqomah. Allah Subhanahu wa Ta'ala spune:

قل إنما أنا بشر مثلكم يوحى إلي أنما إلهكم إله واحد فاستقيموا إليه واستغفروه وويل للمشركين

Spune: "Iată, eu sunt doar un om ca tine, mi-a descoperit că Domnul tău este Dumnezeu Atotputernic, atunci istiqomahlah (a se păstra la calea cea dreaptă) spre El și ceară iertare Lui, și vai de cei care asociat lui [Fush-shilat / 41: 6]..

Iman Ibn Rajab a spus: "În cuvântul lui Allah", apoi rămâne pe calea cea dreaptă care duce la El și să ceară iertare ", un semn că dezavantajul inevitabil în (funcționare) istiqomah comandat, apoi reparate cu istighfar care necesită pocăință și Ruju "față de constanță". [3]

CAUZE ISTIQOMAH
Într-adevăr, provoacă istiqomah foarte mult. Printre cele mai importante motive care fac cineva constanță în calea lui Allah Ta'ala este după cum urmează:
1. Contemplarea Coranul.
2. practica religia lui Allah.
3. Rugăciunea.
4. dhikr.
5. Dezvoltarea de credință.
6. imita Salafush-Salih și savanți istiqomah.
7. Loving Dumnezeu și trimisul Său mai mult decât altele.
8. dragoste si ura ceva din cauza lui Allah.
9. testament reciprocă de al-Haq, răbdare, și compasiune.
10. Convins viitor pentru Islam.

Iată un pic explicație despre istiqomah, pot fi utile.

Allah știe cel mai bine.

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 06 / An XVII / 1435H / 2014M. Editorii Fundația Comitetului permanent Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

PIERDERI esențiale

De
Shaikh Abdul Bari ast-TsubaitiToată lumea va dori să fie mereu fericit și nu a vrut mizerie, chiar și pentru o clipă. Toată lumea vrea să fie mereu efort norocos și maxim pentru a evita pierderile, dar ce să spun, faptele vorbesc altfel. Nu toți oamenii din lume care vrea să se materializeze, uneori, ceea ce tocmai pentru a evita să devină un fapt care trebuie să fie acceptat, chiar amar. Pierderile continua să afecteze. Această realitate amară adresează cu atitudini diferite, variind de la atitudinea extremă la cei mediocri. Uneori este tocmai atitudinea de a suferi prejudicii sau noi, cum ar fi sinucidere - na'ûdzu billâh-, deteriorarea bunurilor, rănind ei sau răni o altă persoană. Dar există, de asemenea abordarea cu un relaxat, calm si rabdare. El își dă seama că pierderile suferite în această lume nu este pierderea final, nu o pierdere care va aduce suferință veșnică; El nu este un dezavantaj menționat de Allah Preainaltul în Cuvântul Său:

قل إن الخاسرين الذين خسروا أنفسهم وأهليهم يوم القيامة ألا ذلك هو الخسران المبين

Spune: "Într-adevăr, cei care pierd sunt cei care ei și familiile lor rău în Ziua Judecății". amintiți-vă că de aceea este o pierdere reală. [Az-Zumar / 39: 15]

Pierderile menționate în paragraful de mai sus că pierderea esențiale, care vor conduce la regret etern. Pierderile din Ziua Judecății; pierderea de bunătatea umană și răutatea în comparație a baremelor cea mai frumoasă care nu conține înșelăciune, la toate. Fie ca Allah Atotputernicul ne salva toate de la astfel de pierderi.

Pierderile din Ziua Judecății este rezultatul acțiunilor noastre în timpul viața lumii. În cazul în care sansa de supravietuire pot fi utilizate atât ca un om de afaceri și un capital maxim folosind o încercare foarte limitat să profite cât mai mult posibil, atunci Allah dispus, vom fi salvați de astfel de pierderi.

Cele mai grave pierderile pe care întâmpla o persoană este o pierdere care afecteaza religia sa, deoarece aceste pierderi vor duce la suferința veșnică în viața de apoi. Pierdere care afectează religia este cel mai mare dezastru pentru cineva. Prin urmare, între rugăciunea profetul "alaihi wa sallam este:

... ولا تجعل مصيبتنا في ديننا

Nu ai făcut dezastru pe religia noastră

Mai mult decât atât, în cazul în care un dezastru pe această religie să-l trage în valea apostazie - na'ûdzu Billah.

Printre caracteristicile de oameni care au suferit pierderi cu pierderea final este o faptă pioasă ea trece aproape șansă în viață. El a lăsat posibilitatea aluneca de, astfel încât atunci când sosește în cele din urmă moartea, caritate kabaikan a făcut a fost un pic, în timp ce montarea urâțenie. Dacă este așa, s-ar învinge cântare amabilitatea urâțenia de cântărire. Oameni ca acest, inclusiv perdanți, ca cuvântul lui Allah Preainaltul:

والوزن يومئذ الحق فمن ثقلت موازينه فأولئك هم المفلحون) 8 (ومن خفت موازينه فأولئك الذين خسروا أنفسهم بما كانوا بآياتنا يظلمون

Cântare în ziua în care este adevărul (dreptatea), apoi oricine cântărire cântare bunătate, ei sunt cei norocoși. Și oricine cântare lumina bunătate, astfel încât oamenii care se dăuna. [Al-A'raf / 7: 8-9]

Semne de celelalte fraieri sunt adesea renegat pe promisiunea, ceea ce face rău în țara prin răspândirea îndoielnică și trezi pofta. Allah Preainaltul spune:

الذين ينقضون عهد الله من بعد ميثاقه ويقطعون ما أمر الله به أن يوصل ويفسدون في الأرض أولئك هم الخاسرون

(Anume) cei care încalcă legământul lui Allah după acordul a fost ferm, și să decidă ce a poruncit Allah (le) care urmează să fie s-au alăturat, și de a face rău în țară. Ei sunt cei care pierd. [Al-Baqara / 2: 27]

Oamenii supuși și ascultători de cei care nu cred și da loialitatea să-i, de asemenea, printre caracteristicile învinși. Coranul a avertizat puternic împotriva acțiuni care au dus la acest rezultat săraci. Datorită necredincioșii va încerca să ne facă ca ei. Allah Preainaltul spune:

يا أيها الذين آمنوا إن تطيعوا الذين كفروا يردوكم على أعقابكم فتنقلبوا خاسرين

O, voi cei care cred, dacă vei asculta pe cei care nu cred, ei aduc înapoi în spate (la neîncredere), și de a fi oameni care își pierd voi. [Ali Imran / 3: 149]

Inclusiv cele învinși în ziua Judecății sunt cei care se închină numai lui Allah Atotputernicul, când a primit harul de bunătate, atunci când viața ei confortabil, confortabil și prosperă sau de cult ei de Allah Preainaltul, atunci când ceea ce se face aceasta poate fi profitabil sau bunătate lumească. Allah Preainaltul spune:

ومن الناس من يعبد الله على حرف فإن أصابه خير اطمأن به وإن أصابته فتنة انقلب على وجهه خسر الدنيا والآخرة ذلك هو الخسران المبين

"Și a omenirii sunt cei care se închină lui Allah de a fi pe marginea (nu cu convingere); Deci, dacă el a dobândit virtuți, el rămâne în această stare, și dacă el este lovit de un dezastru, porniți-l înapoi. Ea să fie nefericit în lume și în Viața de Apoi. Atare, este o pierdere reală. [Al-Hajj / 22: 11]

Inclusiv pierderile, de asemenea, sunt cei care neglijate de averea familiei și astfel nu pot închina lui Allah Atotputernicul. Allah Preainaltul spune:

يا أيها الذين آمنوا لا تلهكم أموالكم ولا أولادكم عن ذكر الله ومن يفعل ذلك فأولئك هم الخاسرون

O, voi cei care credeți! Să nu averea si copiii dumneavoastră vă distrage de la pomenirea lui Allah. Deci, cine a făcut astfel încât acestea că oamenii sunt cei care pierd. [Al-Munafiqun / 63: 9]

Si multe alte versete din Coran care menționează învinși de cuvinte și de lucrurile pe care cauzează pierderi. Acest lucru este tot în scopul de a reaminti oamenilor să nu fi lovit de pierderile rezultate nedescris suferă consecințele în Viața de Apoi viață.

În cele din urmă, ne rugăm la Allah Atotputernicul, în scopul de a proteja și de a salva de la noi astfel de pierderi.

Cum putem evita astfel de pierderi? În cazul în care o afacere care poate fi profitabil?

Răspunsul a fost descris în Coran cu o explicație clară din Coran, Surah Al-'Ashr.

Într-un alt verset a descris semnele afaceri profitabile și sunt garantate de a nu fi atins de pierderea. Allah Preainaltul spune:

يا أيها الذين آمنوا هل أدلكم على تجارة تنجيكم من عذاب أليم) 10 (تؤمنون بالله ورسوله وتجاهدون في سبيل الله بأموالكم وأنفسكم ذلكم خير لكم إن كنتم تعلمون

O, voi cei care cred, tu sukakah să-ți arăt o comerț pe care le poate salva de la un chin dureros? (Ie) credeți în Dumnezeu și în trimisul Său și să se străduiască în calea lui Dumnezeu cu averile și sufletul lor. Că este mai bine pentru tine, dacă veți ști. [Ash-Shaff / 61: 10-11]

Allah Preainaltul mai spune:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Adevărat cei care au citit mereu Cartea lui Allah și de a stabili rugăciune și petrece din partid de susținere pe care am dăruit asupra lor secret și deschis, se așteptau comerț care nu au nimic de pierdut. [Fatir / 35: 29]

Acesta este răspunsul. Acesta este modul în care și măsurile care pot fi luate pentru a evita pierderile și de a face un profit. Cine neglijare și ignora modul dat de Allah Cel Atotputernic, pierderea va siguranță nu inevitabil, și el va simți remușcări fără pereche. El va regreta comportamentul său, care a fost irosit sansa de caritate, care nu se va întoarce din nou. El îl va regreta, după cum spune Allah Atotputernicul despre ei este:

حتى إذا جاءتهم الساعة بغتة قالوا يا حسرتنا على ما فرطنا فيها وهم يحملون أوزارهم على ظهورهم ألا ساء ما يزرون

Astfel încât atunci când Hotărârea vine la ei dintr-o dată, au zis: "Ce regretăm magnitudine, împotriva neglijența noastră despre sfârșitul de ea!", În timp ce purta păcatele pe spate. Amintiți-vă, răul a fost ceea ce l-au îndura. [Al-An'am / 6: 31]

Fie ca noi toți să fie în continuare în îndrumarea lui Allah Atotputernicul și întotdeauna a obține Taufiq de Allah Preainaltul a face bine, în conformitate cu normele de Atotputernicul Dumnezeu.

(Adaptat de la o predică de Sheikh Abdul Bari AST-Tsubaiti in Masjid-o-Nabawi, la 30 Jumada End 1434 H cu titlul de al-Khasâtul Haqîqiyatu)

[Copiat din revista editia de As-Sunnah 06 / An XVII / 1435H / 2014M. Editorii Fundația Comitetului permanent Istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Tel. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment