!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Najomiljenijih turističkih mjesta u Indoneziji.

Vožnja nije završen (377)

(Dio 377), Depok, West Java, Indonezija, 27. rujna 2015, 13:32).

Najomiljenijih turističkih mjesta u Indoneziji.

Osim otoku Bali, Indonezija čini se da imaju šarm prekrasnih turističkih mjesta i još mnogo toga lijepa i vrlo vrijedno posjetiti i nikada neće biti zaboravljena za turiste koji nikada nisu posjetili, među ostalima:
Marine Park Raja Ampat, Papua Za ronioce i ljubitelje podvodnog svijeta parku je ronjenje raj koji predstavlja bogatstvo morskog života je nevjerojatna. Jedan od najpoznatijih atrakcija Raja Ampat morski park. Ovo područje se naziva Coral Reef raj ili raj koraljnog grebena ronioci svijeta. Mjesto Atrakcije Raja Ampat Marine Park se nalazi u Zapadnoj Papui.

Raja Ampat je nova četvrt podjele Wilaya okruga širokom slajd s 4,6 milijuna hektara. Oko 85% od ukupne površine oceana, a ostatak je skupina otoka i koraljnih atola neki 610 otoka. Od stotine otoka trske samo 35 otoka su nastanjena urođenika.

Raja Ampat Otoci nisu samo smatrati objekt prirode Indonezije u obliku najvećeg morskog parka u Indoneziji, ali i vjeruje da imaju bogatstvo morskog života u svijetu. Otkrij panoramski Atrakcije Raja Ampat Marine Park je počeo kada nizozemski nacionalni majstor ronioca po imenu Maxx Ammer posjetio regiju 1990. godine.

Atrakcije Raja Ampat Marine Park je područje koraljnih grebena s bogatstvom morskog života u svijetu, ima najmanje 1300 vrsta riba, 600 vrsta koralja i 700 vrsta školjki, da ne spominjem razne vrste kornjača, alge i meduze. Najveće bogatstvo u cijelom svijetu koralja trokut području, odnosno na Filipinima, Indoneziji i Papui Novoj Gvineji.

S obzirom na širinu vodene atrakcije Papua Raja Ampat morskog parka i bogatstvo morskog života, onda možete odabrati točku za početak ronjenja. Oko otoka Kri, možete vidjeti ljepotu koraljni grebeni i mnogih vrsta riba koja je nevjerojatna, uključujući vrste Queensland škarpine, Pompano, snapper, škarpina, greben morski psi, tuna, napoeleon wrasse, barakuda i div trevelly.

Ostali roniti mjesta u Marine Park Atrakcije Raja Ampat Papui je srdele Reef s dubine od oko 10 metara. Ovo mjesto služi raznim riba uključujući parrotfish koji imaju briljantne boje. Ako želite isprobati osjećaj biti u rock tunel, možete roniti oko otoka Kaboei Bay rock. Postoji uvala ispod stijene tunela. Kaboei Bay rock također otkrili koraljne spilje nastanjene palicama Ole, a na nekim mjestima su pronađeni ostaci ljudskih kostiju.

Postoje mnoge druge Dive Mjesta u Atrakcije Papua Raja Ampat Marine Park možete istražiti, kao što je prolaz, FAM otoka i otoka Misool. Osim uživanja u bogatstvo morskog života, također možete uživati ​​u povijesne znamenitosti pod morem, uključujući i ratnih brodova i borbenih zrakoplova koji je potonuo u vodama Atrakcije Papua Raja Ampat morskog parka. I ne samo to, također možete uživati ​​u ljepoti otoka region Atrakcije Papua Raja Ampat morskog parka u stanju netaknute, lagune, a uvala i dalje je zaštićen, ima protežu od fantastične plaže i kristalno čistim morem.

Vi ste zainteresirani za posjet atrakcije Papua Raja Ampat Marine Park može se odstupi od Jakarte ili drugim velikim gradovima u Domine Eduard Osok, Sorong, Zapadnoj Papui. Letovi iz Jakarte do Sorong obično tranzit u Makassar ili Manado. Od Domine Eduard Osok, možete odmah nastaviti na atrakcije Raja Ampat morskog parka s hrpom brzim brodovima berkafasitas 10 osoba po cijeni od oko 3,2 milijuna dolara svaki put za 4 sata.

Nema posebnih ulaznica za ulazak na tom području voda Raja Ampat morski park. Međutim, troškovi najma motornih čamaca, opreme ronioca i instruktora u rasponu od stotine tisuća na milijune Rupiah u jednom ronjenja. Ronjenje Postupak se obično provodi mnogo puta uživati ​​ronjenja mjesta su različite. Dakle, to je poželjno ronioci hrle potisnuti iznos izdataka koje je relativno skupa.

Regionalne atrakcije Papua Raja Ampat Marine Park, možete dobiti dovoljno objekti postoje u nekim mjestima, kao što su na otoku Kri, Waigeo, Mansuar i Misool. Neki naselja postavljena cijena je relativno skup jer predstavlja cjelovit objekt. Ako dolazite s manjim proračunom, naselje u državnom vlasništvu mogla biti opcija.

Druga alternativa za uživanje u atrakcijama Papua Raja Ampat Marine Park je odabirom ostati na brodu s unajmljenim brodom Pinisi koja je modificirana posebno za ronilačke aktivnosti nekoliko dana. Brod ima kafasitas maksimalno 14 osoba po cijeni od oko 90 milijuna do 110 milijuna za krstarenje za tjedan dana.

Podvodni rajKao jedan od prvih morski park na svijetu, ljepota podvodnog svijeta Bunaken, Manado North Sulawesi dobro su poznati u međunarodnoj zajednici, posebno za ronioce. Naime, u 2005. godini, Bunaken postala svjetske baštine nakon indonezijske vlade registrirati Bunaken UNESCO. S površinom od oko 75 625 hektara, ljubitelje ronjenja su razmaženi mnogih roniti mjestu. Bunaken Marine Park ima 20 bod roniti mjesto, od kojih 12 su na otoku Bunaken. Broj roniti mjesta moglo povećati zajedno s brojem ronilaca koji istražuju podvodnu ljepotu Bunaken.
Od 20 točke roniti mjestu, najomiljeniji među ostalima u rodnom selu, Lekuan, Fukui Point, mandoline ponit i istočne Bunaken. Ronioci koji često posjećuju Bunaken ronjenje mjesto ima drugačiji favorita. Na primjer, ronilac koji voli roniti točkastih morski psi imaju različite omiljena s roniocima koji vole potrazi za Manta zrake. Podvodni fotografi sretni potrazi seahorses, blistav sipa i drugih makro fotografija objekata koji se nalaze pod morem.


Razina vidljivosti u vodi oko 20 metara, ponekad, kad sam dobra razina vidljivosti može doći do 35 metara. Možete vidjeti ljepotu koraljnim grebenima Bunaken Marine Park, koji je jedan od najboljih na svijetu. Postoji oko 390 vrsta šarene koraljni greben je nevjerojatna. Berlekak-dent jedinstveni oblik s pukotinama do male spilje ili tunel ispod mora da se ne mogu naći u drugim mjestima.

Otok Derawan nalazi u arhipelagu Derawan, Derawan općina, županije berau, North Borneo, jedinica Derawan otok morfologija bertopografi ravna obalna ravnica. Pješčana plaža ima nagib od oko 7 ° - 11 ° širine 13,5 do 20 metara.

U okolnim vodama su morski park i poznata kao turističko ronjenje (ronjenje) s dubine od oko pet metara. Postoji širok raspon morskog života ovdje, kao što su lignje (sipa), jastoga, ribe cijevi (ghostpipe ribe), hobotnice (bluering hobotnice), puž golać, more konje (seahorses), jegulje vrpcom (vrpce jegulje) i ribe ŠKORPION (Scorpionfishes ).

Na stijeni na dubini od deset metara, nalazi se greben poznat kao "plavog zida okidač" jer je greben dužine 18 metara je puno okidač ribe (crvena zubima okidač riba).

Derawan je otok s morske boje nijanse plave i zelene pregleda, bijeli pijesak mekan, redova palmi na samoj obali, s malim šumi u sredini otoka koji je stanište različitih vrsta biljaka i životinja i prirodnih ljepota dnu oduzima dah oceana. Nemojte se iznenaditi ako ovaj otok mogao vrha trećinu svjetske klase ronjenje destinacije i čine ovaj otok snova otok za ronioce.

Oko otoka Derawan, čak 28 bod zaron je identificiran. Kako bi istražili sve ove točke najmanje je potrebno oko 10 dana s jednom ronjenja u svakom trenutku. Za pomicanje s jednog mjesta na drugo, posjetitelji mogu koristiti brodove. U međuvremenu, posjetitelji mogu istražiti otok pješice.

Dr. Carden Wallace tropskih muzeja Queensland, Australija ispitao morski bogatstvo otoka Derawan i našao više od 50 vrsta arcropora (morskih životinja) u koraljni greben. Nitko se čini, ako Otok Derawan je poznat kao treći najveći na svijetu kao međunarodni ronjenja odredište.

Koraljni grebeni u arhipelagu Derawan rasprostranjenog u cijelom otoku i pougljenjenog u Derawan arhipelagu. Hirst stopala u ovim otocima su Long Island spaljene, spaljene masimbung, charred buliulin, pinaka spaljene, spaljene i pougljenjeni tababinga muaras.

Vrsta greben u Derawan arhipelag sastoji se od fringing, barijere grebena i atola. To Atoll koja je formirana u otok i formirao u slanom jezeru. "Manta vuču istraživanju iz 2003. godine" pokazuje prosječnu naslovnicu koraljnih grebena u dugom otoku je 24.25% na 34.88 za tvrde koralje i greben života. Koraljni grebeni u otoku Derawan ima prosječnu koralja naslovnicu tvrdih koralja 17.41% i 27.78% živi koralja cover. Uz broj vrsta 460 do 470 sugerira da to bude bogatstvo bioraznolikosti sekunde nakon Raja Ampat arhipelaga.

Koraljni greben glavna područja:

Duljina zapadnom dijelu otoka (ulazni kanal)
muaras s visokim raznolikost koralja, koraljni zdrave i estetske vrijednosti
malalungun koralja, visoka raznolikost sa kompleksne strukture s različitim staništima
Veliki koraljni bogata staništa
Greben riba istraživanje u 2003. godini pokazalo je da je ovaj otok proizvodi 832 vrsta. Osim toga, procjenjuje postoje najmanje 1.051 vrsta u vodama berau s gobes dominantna vrsta (Gobiidae), wrasses (Labridae), a damselfishes (Pomacentridae).

Ponekad kad sjedi na kraju drvenog mosta koji vodi prema moru, možemo vidjeti zelene kornjače i amo na površinu čistom vodom. Kada ronjenje također popraćeno kornjače koje plivaju oko nas. Povremeno čak i kornjače koje se čini da lutaju oko kolibe nalazi se na obali otoka. U sumrak, neke kornjače popeo na obalu i polažu jaja.

Posjetitelji također mogu pregledati i druge otoke oko Derawan. Na primjer: dobrotvorne Island, Maratua i kakaban otok koji ima svoju jedinstvenost. Plava Stingray (manta zrake) koji je dosegao 3,5 metara široke populacije na otoku Dobrotvorna. U stvari, također se mogu naći-ako dovoljno sretan, crna Stingray sa širokim rasponom krila "" 6 metara. Iako je otok ima jedinstvenu kakaban oblik prapovijesnog jezera usred mora, samo jedan u Aziji.

Tipični i zaštićene vrste koje se mogu naći među kokos rakove (Birgus latro), kitovi, dupini (Delphinus), zelena želva (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata) i dugong (dugong dugon). Kokos rakovi mogu naći na otoku kakaban i Maratua. Papa se mogu naći po cijelom otoku Maratua u određenoj sezoni, dok su dupini oko otoka Semama, dobrotvorne, kakaban, Maratua i pougljenjene muaras.

Kornjače se mogu naći diljem Long Island, Derawan, Semama, karitativni i Maratua i dugongs na Long Islandu i Semama. Još jedna jedinstvena vrsta manta zrake (Manta birostris) nalazi se na otoku dobrotvorne i kepec seahorse na otoku Semama i Derawan.

Sadržaji i smještaj
Derawan nude sadržaje kao što su vikendice, ronilačke opreme, glisere i restoranima. Derawan otok također pružaju smještaj koji nije preskupo koja upravlja mještana.

Te kuće su jednostavne strši skoro 100 metara u more kako bi se stanovnici mogu slobodno vidjeti razne šarene ribe i kornjače prolaze slobodno bez ometanja bilo koga. Izbornik hrana je vrlo jednostavna s dominantnim glavnom izborniku morske ribe i konzervirane hrane svakako ne umanjuje uživanje atmosfere i danju i noću na ovom otoku.

Pristup
Da biste dobili na otok Derawan, turisti mogu letjeti oko 3 sata u Balikpapan, East Kalimantan, avionom iz Jakarte, Surabaya, Yogyakarta ili Denpasar.

Od Aberdeenu, i dalje morati letjeti u Cape Redeb roniti jedan sat avionom, Kal Star, Deraya ili DAS. Osim toga, Cape Redeb također se može doći morskim putem, uz ukrcaj od Samarinda, glavnom gradu istočne Kalimantan Tarakan, glavnom gradu Sjeverne Borneo u Cape Redeb slijedi iznajmljivanje motornog čamca.

Putovanje na otok Lombok.
Lombok, Zapadna Nusa Tenggara (broj stanovnika 2001: 2,722,123 stanovnika) je otok u Lesser Sunda Islands ili Nusa Tenggara su odvojeni od Lombok tjesnac Bali u Sebelat Alas tjesnaca na zapadu i istoku Sumbawa. Otok je približno kuglastog s nekom vrstom "repa" na jugozapadnoj strani u duljini od oko 70 km. Ovaj otok područje dostizanje 5,435 km², stavljanje redovima 108 iz popisa otoka temelji se na stupnju svijeta. Glavni grad na otoku je Mataram.

Lombok Otok je poznat po svojim prirodnim ljepotama egzotičnog i fascinantan. Otok Lombok ne samo tri Gili otoci. Osim Gili Trawangan, Gili Air Gili Meno i. Otok Lombok dalje ima lezba jednako lijepa. Jedan jedini nalazi Gili Kondo istočno od otoka Lombok.

Lombok Otok je danas postala jedna od ikona indonezijskog turizma, ljepota otoka je da nitko u Indoneziji drugi, ugostiteljstvo Sasak ljudi, ljepota plaže koje su jako bijeli, koraljni grebeni i biološkog bogatstva izvanredna, sjaj Mount Rinjani i kulturnu jedinstvenost Sasak mnogo poziva divljenja domaćih i stranih turista.

Ljepota otoka Lombok i eksotismenya će vas i vašeg partnera pozvati za medeni mjesec ovdje. Isto tako s Exotisme Gilis Island će vas pozivamo da uživate u ljepoti otoka.

Ovaj otok je jedan od dva najveća otoka u vlasništvu provincije Zapadna Nusa Tenggara. Ljepota krajolika, čineći otok Lombok biti jedan medeni odredište koje je također poželjno. Kad morate znati na kojem stopala treba pojačale, ljepota Lombok može biti istraženi na ovom putovanju.

Uz plaže lijepo čarobno, veličanstveni Mt Rinjani i spektakularnim morskog života otkriti, otok Lombok u West Nusa Tenggara ima mnoge turističke destinacije na kopnu i na moru. Nije ni čudo onda da je najpopularnija destinacija u West Nusa Tenggara.

Jednostavno posjetite ovdje da se osjećaju valova velike valove na južnoj obali. Izazovite vaše hrabrosti popeti na vrh vulkana. Najam bicikla i motocikl kako bi dobili okolo na ulicama duž riža polja. Bilo gdje želite meghabiskan vrijeme, nećete biti razočarani s spektakularnim prirodnim ljepotama ovdje.

Ostali posjetitelji Lombok odlučite provesti svoje vrijeme na otoku Gili-Gili, osami tropski otok s plaže su veličanstveni i luksuznom ambijentu.

Izvorni stanovnici Lombok su Sasak, Lombok je također dom hinduističkih ljudi Bali, a također broju Kineza, javanski, Bugis i Arapa.

Neki ljudi Sasak prihvatili islamske vjere Wektu telu didefinisikann kao "Islam tri puta", misleći na svoje molitve tri puta dnevno i različite s muslimanima koji mole 5 puta dnevno. Wektu telu je jedinstvena religija koja uključuje drevne tradicije i islamskih uvjerenja, te uvjerenja nalaze samo u Sjevernoj Lombok. Oni koji prolaze kroz ovo uvjerenje su muslimani, ali u isto vrijeme proći tradicionalne rituale. Primjeri poput Nyiu svečanost održana nakon sto dana netko umre. Obitelji ljudi koji su umrli darove poput odjeće, četkice za zube i hrane, tako da je mrtva osoba će biti mirna na nebu.

Ostale vjerske festivale slavio na početku kišne sezone (listopad do prosinca) ili žetvene sezone (travanj-svibanj) s proslave u selima diljem otoka.

Sasak kultura je vrlo važan za snagu i fizičke sposobnosti i puno lokalnih običaja mereflesika ove kulture. Peresehan je lokalna tradicija koja kombinira borbu između dvojice muškaraca koji su koristili dugo trske i mali štit u obliku kaveza bujung od bičevati.

Glazba i ples su vrlo važni u Sasak kulturi. Plesale tradicionalni ples u važnim obredima. Ovaj ples potječe iz ratnog plesa, kao što Beleq bubnja (veliki bubanj) do Cupak Gerantang popularan da priča priču o ljubavi i romantike.
Posjetite jedinstveni Pura Lingsar, kombinaciju Balija hinduističkih hramova i uvjerenjima Wektu telu u jednom kompleksu.
Oko te kupac na tržištu Surandi grad. Postoje neke lijepe piknik spotova za opuštanje i odmor.

Testirajte svoju sreću s posjetom stazi u polje Salakalas. Utrka se održava svake nedjelje. Pogledajte mlade jahači u uskoj konkurenciji do cilja, gdje će pobjednik memberika osmijeh pobjednik. Ova utrka je vrlo važno da je noć prije utrke, seljani će masirati svoje konje, a povremeno igra gamelan glazbe smiriti konja.

Izazovite vaše hrabrosti popeti visine brda Rinjani. Na nadmorskoj visini od preko 3.700 metara nadmorske visine, ovaj veličanstveni vulkanske uspinjanje će trajati najmanje tri dana i ne preporuča za osobe sa srčanim smetnjama. Nakon što vrhovima umora ćete biti plaćeni od strane prirodnog krajolika Indoneziji izvanredne.

Osjetite pijesak na nogama i kupati se u obalnom pjenušava voda u Južnoj Kuta Lombok. Bijeli pijesak i spektakularan pogled na ocean ovdje napraviti ovo mjesto kao turističko odredište uobičajenog zakrivljena. Posjetite Nyale Ribolov Kuta tijekom godišnjeg festivala, obično u veljači ili ožujku i uživajte u slavlju i procesiji u boji.

Sunčanje i surfanje na prekrasnim plažama Batu Bolong. Ova plaža uzima svoje ime od velikih kamenja s rupama u sredini. Pobrinite se osjećate neobično prekrasnom zalasku sunca, kada je sunce počelo tonuti u Mount Agung Baliju s nevjerojatnim plameni bojama.

Saznajte više o lokalnoj povijesti i posjetite Meruya vode palača u Mataram, glavnom gradu Lombok. Ovo mjesto je izgrađen u 1744 i ranije je bio krvavi rat između Nizozemske i stanovnika Bali u kasnom 19. stoljeću.

Doživite mir najvećeg hrama Lombok, Pura Meru, koji se nalazi iza vodeni park. Hram, koji je stoljećima bio posvećen hinduističkom Trimurti Brahme, Vhisnu i Šive.
Mjesto putovati avionom može se uzeti iz Jakarte, Surabaya, Denpasar, Bali, u grad Mataram.
Bukit Tinggi
A. Pregled

Grad Bukittinggi, West Sumatra je povijesni grad, grad rodno tri velike heroje Indonezije, a također grad sa šarmantnom turističkom egzotiku. Bukittingggi imaju sve kriterije da postane turističko ciljeve za posjetitelje. U gradu koji je napravio 17. prosinca kao dan to je Sahat kula koja je simbol grada, relikt kolonijalne povijesti i muzeji Minangkabau kulture i Bung Hatta palače.

Administrativno Bukittinggi je već počela da se formira u nizozemskom kolonijalnog doba. Nizozemski su Bukittinggi kao Gemeentelijk Resort ili nekim općinama temelji novine u 1828, zajedno s 32 ostalih Gemeentelijk Resort u Indoneziji. Ovaj status čini Bukittinggi, kada je već Gemeenteroad ili autonomna vlada većine moraju biti kontrolirani od strane Nizozemaca. U Singapuru je također uspostavio tvrđavu pod nazivom "Fort de Kock". Utvrda je još uvijek netaknut i služi kao jedna od atrakcija povijesti. Grad je također koristi nizozemskih časnika koji su u istočnim kolonijama na počinak.

Tijekom japanske okupacije, Bukittinggi preimenovan iz Fort de Kock Taddsgemente biti Bukittinggi Si Yaku Sho s dodatkom ono što je sada Agamova Distrikta. Japan je također uspostavio radioodašiljač najveći otok Sumatru zbog propagande. Također prema lokalnoj samoupravi, Japanci također čine Singapur kao 25. vojnog zapovjedništva za kontrolu vojnih snaga u Sumatri, Singapuru na Tajlandu.

Nakon nezavisnosti Indonezije, Bukittinggi nikada služiti kao središnji obrambeni borbe za nezavisnost. Čak je u prosincu 1948. do lipnja 1949., u Londonu je bio korišten kao glavni Hitna Vlade Republike Indonezije (PDRI) pod vodstvom gospodina Sjafroedin Prawiranegara. Odluka je donesena od strane predsjednika nakon Yogyakarta pao u ruke Nizozemskoj kao rezultat agresije II. Nakon toga Bukittingti označen kao glavni Sumatre, a 1959. napravio kapital središnje Sumatre. Nakon razvoj Zapadne Sumatre, Bukittinggi služi kao glavni grad Zapadne Sumatre prije konačno 1978. premješten je u gradu Padang.

Bukittinggi opsežna doseg oko 250,239 km2 sastoji od brda i doline. Brda su se u New Yorku je niz planinu lanca pojasa. Na strani brda, grad je također okružen planine Mount Merapi tida, Mount Singgalang i planina Sago. Postojanje tri planine zašto New York City je također poznat kao Gradskog Tri Arga. Konfiguracija zemljopisni položaj Bukittinggi brdsko je iznad 900 mnm (nadmorske visine), što je zrak u New Yorku i cool.

B. Značajke
Turizam potencijal Bukittinggi, West Sumatra u izračun lokalne samouprave, iznosio gotovo 30% ukupnih prihoda (Regionalni Izvorni Revenue). To je svakako ne čudi, jer je potencijal za turizam u gradu je relativno potpun. Priroda turizam Bukittinggi objekt podržava prisutnosti brda koja okružuju grad. Tipična atmosfera planine s hladnom zraku čini Bukittinggi može biti oslobađanje stresa za turiste. Zelena prostranstvo krajolika brda je također vrlo pogodan za ljubitelje fotografije ciljeva. Ljepota u oku može jesti, kada turisti su bili u dolini gradu.

Kao jedan od centara Minangkabau kulture, Bukittinggi prisutnih prototipova Minangkabau kulture. Custom domova, pakaiaan, jezik na tipične kuhinje mogu se naći u Bukittinggi. U gotovo svakom uglu, Bukittinggi prisutni gadang kuća tipična Minangkabau kulture. Kuće su uredno obrubljen bivola rog u obliku krovovima. U tim kućama, turisti mogu uživati ​​u rezbarije uzorkom Minangkabau navedene u zidovima kuće. Mještani uvijek koriste tradicionalne Minangkabau svakodnevne odjeće.

Atmosfera ujutro u gradu Bukittinggi također osjeća posebno. Sunrice krajolik s plavim nebom i dalje sramežljiva kombinaciji s obrisima brda su vrlo pogodna da se koristi kao zaslon. Takvi prizori mogu biti usmjereni iz svih smjerova kompasa. Noću, pogotovo kada je slavlje, boja bljeskanje svjetlosti i vatromet prevladava u gradu Bukittinggi.
Još jedna značajka koja se može naći turisti u Bukittinggi se nalazi u blizini prirodnih ljepota Sianok kanjona. Udaljenost Bukittinggi s kanjonom Sianok može doći kopnom za oko tri sata. Na putu posjetitelji mogu svratiti uživati ​​atrakcije Clock Tower, bastion Ford de Kock, kao i špilje japanske kolonijalne baštine. Da ne zaboravimo, još jedna značajka Bukittinggi su način da objekte koji navijanje. U Bukittinggi poznate ili zakrivljena kutu 44 ampek dvadeset ampek doći do jezera Maninjau. Putovanje iza ugla će pružiti još jednu senzaciju, posebice za turiste koji vole voziti.

C. Mjesto
Grad Bukittinggi je jedna općina se nalazi u pokrajini Zapadna Sumatra. Prirodoslovno, to je smještena na 100,210 na 100,250 stupnjeva istočne geografske dužine i između 00 760 - 00,190 LS. Ako povući kapitala West Sumatra u Padang, Bukittinggi nalazi oko 90 km prema sjeveroistoku.

D. Pristup
Pristup gradu Londonu se može doći iz mnogih gradova u zapadnoj Sumatri. Kada koristite fiksne, turisti mogu koristiti poprečni Sumatre cestu koja se proteže od pokrajine Lampung na NAD. Srednja, za turiste koji koriste zračni put, turisti mogu koristiti točku otkaza u Padang za daljnje seeked vojske. Što se tiče posjete raznih atrakcija u Bukittinggi turisti mogu koristiti razne načine javnog prijevoza dostupne su ravnomjerno u Bukittinggi

E. Smještaj i drugih objekata
Za podršku sektor turizma je trenutno u Londonu postoje 43 komada oba zvjezdica i jeftin hotel plus 11 mes / gost kuća / vikendica. Postojanje takvog smještaja također podržati ulogu Singapur kao baza za turizam u pokrajini Zapadna Sumatra.

Što se tiče restorana i restorana, u Londonu dostupnih restorana i restorana, a posebno u regiji, Los Lambuang. U ovom području, posjetitelji mogu razmaziti svoje nepce s tipičnim hrane Minangkabau. Nedaleko od područja Los Lambuang, te u neposrednoj blizini znamenitosti, nekoliko putničke agencije također su spremni služiti turista putovanje. Srednje poslovi i suveniri, u području Los Lambuang također nudi razne suvenire i suvenira iz Bukittinggi.


Jeste li znali da u Bandung toliko atrakcije koje se može posjetiti i vrlo privlačan. Dakle, sljedeći put, ako idemo u Bandung pokušati zaustaviti od postojećih turističkih atrakcija u nastavku:

Turističke atrakcije u Bandung Grada:

Gedung Sate Bandung i Gasibu
Borba spomenik - JL. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Zamak
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park promet - Jl. Sumatra
Starije park - Jl. Cisangkuy
Vladin ured Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping centar Jl. Cihampelas
Muzej Pos Indonezija - Jl. Cisanggarung.
Mandala Muzej Wangsit Siliwangi
Muzej azijsko-afričke konferencije
Trg i Grand Mosque - Jl. Azija Afrika
Muzej Šri Baguda - Jl. Južna Rim
Turističkih mjesta u Sjevernoj Bandung:

Čurug Dago - Terminal Dago
Park šuma Dago Pakar špilja i Nizozemska / Japan
Čurug Omas - Vrt Maribaya
Arena Ribolov Bonita - Lembang
Dalekozori Boscha Star - Lembang
Tradicionalna tržnica - Lembang
Giri Jaya Park šuma - Lembang
Kamp Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Cvjetni vrt Cihideung - Jl. Narednik Bajuri
Duh Kamp; Sahabat Alam - Jl. Narednik Bajuri
Čurug Cimahi - Cisarua
Turistička mjesta u Južnoj Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Kampovi Rancaupas - Ciwidey
Termalni Kupatila Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Postoji Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Mapa Gunungpadang - West Java
Krater Kamojang - Paseh West Java
Turističke atrakcije u Bandung West:

Cipele i Torbe Cibaduyut centar
Vapnenačkim brežuljcima - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Kupke Cipanas - West Java
Pawon špilja - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Turističke atrakcije u Istočnom Bandung:

Priroda Planine Manglayang
Čurug Cinulang - Cicalengka
Krater Kamojang
Cangkuang hram i Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Posebna Regija Yogyakarta je glavna turistička destinacija u Java, Indonezija, s puno šarma koji nije otkrio.


Prije tisuću godina, Yogyakarta bio središte drevnog kraljevstva Mataram prosperitetnu i ima visoku civilizaciju. To kraljevstvo koji je osnovao hram Borobudur je najveći budistički hram u svijetu, 300 godina prije Angkor Wat u Kambodži. Još jedan relikt hram Prambanan Temple, Istana Ratu Boko palače, a deseci drugih hramova su obnovljeni ili su još uvijek zakopana pod zemljom (vidi Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment