!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Најомиљенији туристичких места у Индонезији.

Вожња није завршен (377)

(Део три стотине и седамдесет седам), Депок, Вест Јава, Индонезија, 27. септембра, 2015, 1:32 ам).

Најомиљенији туристичких места у Индонезији.

Поред острва Бали, Индонезија изгледа да има шарм прекрасних туристичких локалитета и још много лепши и веома вредно да посетите и никада неће бити заборављен за туристе који никада нису посетили, између осталог:
Марине Парк Раја Ампат Папуа за рониоце и љубитеље подводног света парка, је роњење рај који представља богатство морског живота је невероватно. Један од најпознатијих атракција Раја Ампат Марине Парк. Ова област је означена као корални гребен Парадисе или рај коралних гребена рониоци света. Локација Атракције Раја Ампат Марине Парк се налази у Западној Папуа.

Раја Ампат је нови дистрикт широког слајд подела Вилајет делу са 4,6 милиона хектара. Око 85% од укупне површине океана, а остатак је група острва и коралних атола неки 610 острва. Од стотина острва трске само 35 острва су насељена домородаца.

Раја Ампат острва нису само посматрати као објекат природе Индонезије у облику највећег морског парка у Индонезији, али такође верује да има богатство морског живота у свету. Ревеал панорамски атракције Раја Ампат Марине Парк је почела када је холандски национални мајстор ронилац под називом КДС Аммер посетио регион 1990. године.

Атракције Раја Ампат Марине Парк је површине коралним гребенима са богатством морског живота у свету, има најмање 1300 врста риба, 600 врста корала и 700 врста шкољки, а да не помињемо разне врсте корњаче, алги и медуза. Највеће богатство широм света корала троугла простору, односно на Филипинима, Индонезији и Папуа Новој Гвинеји.

С обзиром на обим водене знаменитости Папуа-Раја Ампат морског парка и богатој понуди морског живота, онда можете да изаберете тачку за почетак скок. Око острва Кри, можете видети лепоту коралних гребена и многе врсте риба која је невероватно, укључујући врсте Куеенсланд Гроупер, Помпано, Снаппер, кирња, гребена ајкула, туна, напоелеон врассе, Баррацуда, и гиганта тревелли.

Остали диве места у Марине Парк Атракције Раја Ампат Папуа је у Сардине Рееф са дубине од око 10 метара. Ово место служи разне рибе, укључујући парротфисх које имају сјајне боје. Ако желите да испробате осећај бити у рок тунелу, можете ронити око острва Кабоеи Беј Роцк. Постоји увала испод стене тунела. Кабоеи Беј Рок такође наћи коралне пећине од слепих мишева Оле насељена, ау неким местима су пронађени остаци људских костију.

Постоје многи други диве места у Атракције Папуа Раја Ампат Марине Парк можете истражити, као што су пролаз, Фам острва и острва Мисоол. Поред уживања богатство морског живота, можете уживати у историјске знаменитости под морем, укључујући и ратне бродове и борбених авиона који је потонуо у водама Атракције Папуа-Раја Ампат Марине Парк. Не само то, можете уживати у лепоти острва регион Атракције Папуа-Раја Ампат Марине Парк у стању нетакнуте, лагуне, и залив је још увек заштићена, има деонице прекрасним плажама и кристално чистим морем воде.

Ви сте заинтересовани за посјету атракција Папуа-Раја Ампат Марине Парк може одступио од Џакарти или другим великим градовима у Домине Едуард ОСОК, Соронг, Вест Папуа. Летови из Џакарти до Соронг обично транзит у Макассар или Манадо. Од Домине Едуард ОСОК, можете одмах наставити са атракцијама Раја Ампат Марине Парк са гомилом брзим бродовима беркафаситас 10 људи по цени од око 3,2 милиона долара сваки пут за 4 сата.

Не посебна улазница за улазак у воду Ареа Аттрацтионс Раја Ампат Марине Парк. Међутим, трошкови изнајмљивања моторни чамац, опрема рониоце и инструкторе у распону од неколико стотина хиљада до милиона рупиа у једном роњењу. Роњење процес се обично обавља више пута да уживају ронилачки места су различити. Стога је препоручљиво рониоци хрле да сузбије износ трошкова које је релативно скупо.

Регионални атракција Папуа-Раја Ампат Марине Парк, можете добити довољно објекти постоје у неким центрима, као што су на острву Кри, Ваигео, Мансуар, и Мисоол. Неки центри сет цена је релативно скупо јер представља комплетан објекат. Ако дођеш са нижим буџетом, одмаралиште у државном власништву може да буде опција.

Друга алтернатива да уживате у атракције Папуа-Раја Ампат Марине Парк је избором да остану на броду са унајмио брод Пиниси који је специјално модификован за роњење неколико дана. Брод има кафаситас највише 14 људи по цени од око 90 милиона до 110 милиона за крстарење за недељу дана.

Ундерватер ПарадисеКао један од првих морског парка на свету, лепота подводног света Бунакен Манадо, Нортх Сулавеси су добро познати у међународној заједници, посебно за рониоце. У ствари, у 2005. години, Бунакен постао сајт светске баштине након индонежанске владе да се региструјете Бунакен УНЕСЦО. Са површином од око 75 625 хектара, роњење ентузијасти су размажени од стране многих место за рониоце. Бунакен Марине Парк има 20 бодова место за рониоце, од којих 12 су на острву Бунакен. Број роњење спотова могао да повећа заједно са бројем ронилаца истражујући подводни лепоту Бунакен.
Од место за рониоце 20 поена, најомиљенији, између осталог, у родном селу, Лекуан, Фукуи Поинт, мандолина понит и источне Бунакен. Рониоци који често посећују Бунакен место за рониоце има другачију фаворит. На пример, ронилац који воли да рони спот ајкуле имају различите фаворита са рониоцима који воле траже Манта Раис. Подводни фотографи хаппи лоокинг Сеахорсес, упадљива сипа и других макро фотографисање објеката који постоје у мору.


Ниво видљивости у води достиже 20 метара, понекад, кад сам добар ниво видљивости може достићи 35 метара. Можете видети лепоту коралним гребенима у Бунакен Марине Парк, који је један од најбољих на свету. Постоји око 390 врста шарене корални гребен је невероватно. Берлекак-Дент јединствен облик са пукотинама до мале пећине или тунел испод мора која се не може наћи у другим местима.

Дераван острво које се налази у архипелагу Дераван, Дераван округа, жупаније Берау, Нортх Борнео, јединица Дераван острво морфологија је бертопографи стан приобалне равнице. Пешчана плажа има нагиб од око 7 ° - 11 ° са ширином од 13,5 до 20 метара.

У водама околних су морски парк и познат као туристичка роњење (роњења) са дубине од око пет метара. Постоји широк спектар морског живота овде, као што су лигње (сипе), јастога, рибљи цеви (гхостпипе риба), хоботница (блуеринг Оцтопус), нудибранцхс, Сеа Хорсес (Сеахорсес), јегуља траком (Риббон ​​јегуље) и рибе Скорпион (Сцорпионфисхес ).

На стени на дубини од десет метара, налази се гребен познат као "плавог зида окидач" јер је гребен у дужини од 18 метара је много окидача рибе (црвено-зупчасти обарачу риби).

Дераван је острво са нијансама море боје плавих и зелених видом, белим песком меком, реда палми на обали, са малим шумом у средини острва које је станиште разних врста биљака и животиња и природним лепотама дну одузима дах океан. Немојте се изненадити ако ово острво може да врх на трећем месту као одредиште роњења светске класе и да ово острво снова острво за рониоце.

Око острва Дераван, чак 28 поен роњење је идентификована. Да би истражили све ове тачке најмање је потребно око 10 дана са једном ронити у сваком тренутку. Да бисте преместили из једне тачке до друге, посетиоци могу да користе бродове. У међувремену, посетиоци могу такође истражити острво пешице.

Доктор Карден Валас тропских музеја Квинсленд, Аустралија је испитао морску богатство острва Дераван и Пронађено је више од 50 врста арцропора (морских животиња) у корални гребен. Нико изгледа да Дераван Острво је познато као трећи највећи у свету као међународно диве околини.

Корални гребени у архипелагу Дераван распрострањеног у целом острву, а угљенисана у Дераван архипелага. Хирст стопала у овим острвима укључују Лонг Ајленд угљенисано, сцорцхед масимбунг, угљенисано булиулин, пинака угљенисано, угљенисана и сцорцхед табабинга муарас.

Гребен тип у Дераван архипелага се састоји од искривљавања, баријера гребена и атола. Ово Атол која је формирана у острво и формирао у морске језера. "Манта шлеп Истраживање 2003" показује просечну поклопац коралних гребена у дугом острву је 24.25% до 34.88 за хард корала и гребена живота. Корални гребени на острву Дераван има просечну корала поклопац хард корала 17.41% и 27.78% живи корал поклопца. Са броја врста 460 до 470 сугерише да то буде богатство биодиверзитета секунди након Раја Ампат архипелага.

Корални гребен главне области:

Дужина западном делу острва (улазни и канал)
муарас са високим разноврсности корала, Цорал здрав и естетске вредности
малалунгун корал, велику разноврсност у сложену структуру са различитим станишта
велики корални богата станишта
Гребен истраживање рибе у 2003. је показала да ово острво производи 832 врста. Поред тога, процењује се има најмање 1.051 врста у водама Берау са гобес доминантна врста (Гобиидае), врассес (Лабридае), а дамселфисхес (Помацентридае).

Понекад, када седи на крају дрвеног моста који води до мора, можемо видети зелене корњаче и амо на површини бистрој води. Када роњење смо такође пратио корњаче да пливају око нас. Повремено чак и корњаче које се чини да лутају викендице се налази на обали острва. У сумрак, неке корњаче попео на обалу и полажу јаја тамо.

Посетиоци могу да сагледају другим острвима око Дераван. На пример: Добротворни Исланд, Маратуа, и Какабан острву које има своју јединственост. Плава Стинграи (Манта Раис) који је достигао 3,5 метара ширине становништва на острву Добротворна. У ствари, може се наћи-ако довољно среће, црна Стинграи са широким распоном крила "" 6 метара. Док острво има јединствену Какабан форму праисторијског језера у сред мора, једини у Азији.

Типични и заштићених врста које се могу наћи међу кокоса ракови (Биргус Латро), китови, делфини (Делпхинус), зелена корњача (Цхелониа мидас), Хавксбилл (еретхмоцхелис фимбриата), и Дугонг Дугонг (дугон). Цоцонут ракови се могу наћи на острву Какабан и Маратуа. Папа се може наћи око острва Маратуа у одређеном сезони, док делфини око острва Семама, добротворне, Какабан, Маратуа, и угљенисана муарас.

Корњаче могу се наћи широм Лонг Ајленду, Дераван, Семама, добротворним и Маратуа и дугонга на Лонг Исланду и Семама. Још једна јединствена врста Манта Раис (Манта бирострис) који се налази на острву добротворних и пигми сеахорсе на острву Семама и Дераван.

Објекти и Смештај
Дераван обезбеди објекте као што су викендице, Диве Геар, глисера и ресторанима. Дераван острво такође обезбедити смештај који није прескупо која управља локално становништво.

Ове куће су једноставне Иоутхс скоро 100 метара у море да би становници могу слободно да види различите шарене рибе и корњаче пролазе слободно и без ометања никога. Мени храна је врло једноставна са доминантном главном менију морске рибе и конзервиране хране свакако не умањује уживање атмосфере и дању и ноћу на овом острву.

Приступ
Да бисте дошли до острва Дераван, туристи могу да лете за око 3 сата до Баликпапан, Еаст Калимантан, авионом из Џакарте, Сурабаиа, Иогиакарта или Денпасар.

Од Абердеен, још увек морају да лете на Кејп Редеб диве једног сата авионом, Кал Стар, Дераиа или ДПП. Поред тога, Кејп Редеб може се доћи мора, са укрцава на Самаринда, главном граду источне Калимантан Таракан, главном граду Северне Борнеа до рта Редеб затим изнајмљивања моторни чамац.

Путујте на острву Ломбок.
Ломбок Вест Нуса Тенгара (популација у 2001. години: 2,722,123 становника) је острво у Лессер Сунда острва или Нуса Тенгара су одвојени од Ломбок Страит Бали у Себелат Алас Страит на западу и истоку сумбава. Острво је око сферичан са неком врстом "репа" на југозападној страни у дужини од око 70 км. Ово острво подручје достизања 5.435 км², стављајући се рангира 108 од листе острва заснива се на степену света. Главни град на острву је Матарам.

Ломбок Исланд је познат по својим природним лепотама егзотични и фасцинантна. Ломбок Исланд има само три Гили острва. Поред Гили Траванган, Гили Аир и Гили Мено. Ломбок Исланд и даље има Дике подједнако лепо. Један једини Гили Кондо налази источно од острва Ломбок.

Ломбок Исланд сада је постала једна од икона Индонезије туризма, лепота острва је да нико у Индонезији друго, гостопримство Сасак људи, лепота плажа које су веома бела, корални гребени и биолошке богатство изванредног, сјај Моунт Рињани и културног јединствености Сасак много позива дивљења домаћи и страни туристи.

Лепота острва Ломбок и ексотисмениа ће вас и вашег партнера позивају на медени месец овде. Исто тако са Екотисме Гилис Исланд такође ће вас позвати да уживају у лепоти острва.

Ово острво је један од два највећа острва у власништву покрајине Западне Нуса Тенгара. Лепота пејзажа, чинећи острво Ломбок да буде један медени месец дестинација која је такође пожељно. Када морате да знате где треба да стопала буду појачани, лепота Ломбок могу бити истражени на овом путовању.

Са плажама лепо магичан, величанствена мт рињани и спектакуларног морског живота да открију, острво Ломбок у западном Нуса Тенгара има много туристичких дестинација и на копну и на мору. Није ни чудо онда да је најпопуларнија дестинација у Западној Нуса Тенгара.

Довољно је да посетите овде да се осећају таласа велике таласе на јужној обали. Изазовите своје храбрости да се попне на врх вулкана. Хире бицикл и мотор да се око на улицама дуж пиринчаним пољима. Где год желиш мегхабискан време, нећете бити разочарани са спектакуларним природним лепотама овде.

Остали посетиоци Ломбок одлучили да троше своје време на острву Гили Гили-А издвојени тропско острво са плажама су величанствени и луксузном амбијенту.

Првобитни становници Ломбок Сасак су Ломбок је такође дом Хинду људима Бали и такође великог броја Кинеза, Јавански, Бугис и Арапа.

Неки људи Сасак прихватили исламску веру Векту телу дидефинисиканн као "Ислам три пута" који се односи на њихове молитве три пута дневно и различите са муслиманима који се моле 5 пута дневно. Векту телу је јединствена религија која обухвата древне традиције и ислама, те веровања могу се наћи само у Северној Ломбок. Они који пролазе ово веровање су муслимани, али у исто време пролазе традиционалне ритуале. Примери као што су Нииу церемонији одржаној након стотину дана неко умре. Породице људи који су умрли поклоне као одећа, четкице за зубе и хране, тако да су мртви особа ће бити миран на небу.

Остали верске фестивали прославио на почетку кишне сезоне (октобра до децембра) или жетве (април-мај) са прослава у селима широм острва.

Сасак култура је веома важан за снагу и физичких способности и доста локалних обичаја мерефлесика овој култури. Пересехан је локална традиција која комбинује борбу између двојице мушкараца који су користили дуг штап и мали штит у облику кавеза бујунг од говеђе коже.

Музика и плес су веома важни у Сасак култури. Плесали традиционални плес током важних обреда. Овај плес пореклом из ратног плеса, као што је Белек бубањ (велики бубањ) до Цупак Герантанг популаран да је прича о љубави и романтике.
Посетите јединствени Пура Лингсар, комбинацију Балијским Хинду храмовима и уверења Векту телу у једном комплексу.
Око и куповали у градском хоризонта тржишту Суранди. Постоје неке дивне пикник места да се опусте и одморе.

Тестирајте своју срећу са посетом стази у области Салакалас. Трка се одржава сваке недеље. Ватцх младе ЈОЦКЕИС у уској конкуренцији до циља, где ће победник мемберика осмех победника. Ова трка је веома важно да ноћ пре трке, сељани ће масирати своје коње, а повремено свира музику гамелан да смири коње.

Изазовите своје храбрости да се попне на висину од Моунт Рињани. На надморској висини од преко 3.700 метара надморске висине, ова величанствена вулканска планинарење ће трајати најмање три дана и не препоручује се особама са срчаним сметњама. Када врхова умора ћете бити плаћени од стране природног пејзажа Индонезија невероватне.

Осетите песак на ногама и плива у блиставој обалних вода у Јужној Кута Ломбок. Бели песак и прекрасним погледом на океан овде да ово место као туристичке дестинације уобичајене закривљена. Посетите Ниале Фисхинг Кута током годишњег фестивала, обично одржава у фебруару или марту и уживајте у прослави и поворку у боји.

Сунчање и сурфовање на предивним плажама Бату Болонг. Ова плажа има своје име од великих камења са рупама у средини. Уверите се осећате неуобичајено Беаутифул Сунсет када је сунце почело да тоне у Моунт Агунг Бали са невероватним бојама пламену.

Сазнајте више о локалној историји и посетите Меруиа вода Палаце у Матарам, главни град Ломбок. Ово место је изграђен 1744. и раније био крвави рат између Холандије и становници Балија у крајем 19. века.

Доживите мир највећег храма Ломбок, Пура Меру, који се налази иза аквапарка. Храм, који је вековима био је посвећен Хинду Тримурти Брахме, Вхисну, и Шива.
Локација путовати авионом може се узети из Џакарти, Сурабаиа, Денпасар, Бали, у граду Матарам.
Букит Тингги
А. Преглед

Град Букиттингги, Вест Суматра је историјски град, град родно место од три великих хероја Индонезије, као и град са шармантан туристичког егзотике. Букиттинггги имају све критеријуме да постане туристичка мета за посетиоце. У граду који је донео 17. децембар као годишњице ово постоји Сахат кула која је обележје града, реликт колонијалне историје и музејима Минангкабау културе и Бунг Хатта палате.

Административно Букиттингги већ почео да се формира у холандској колонијалне ере. Холандски направио Букиттингги као Гемеентелијк Ресорт или неким општинама заснива гласник 1828. заједно са 32 другим Гемеентелијк Ресорт у Индонезији. Овај статус чини Букиттингги када је већ Гемеентероад односно аутономна власт већине мора бити контролисана од стране Дутцх. У Сингапуру је успоставила тврђаву под називом "Форт-де Кок". Тврђава је још увек нетакнут и служе као један од атракција историје. Град је такође користи од стране холандских официра који су у источним колонијама да се одмори.

Током јапанске окупације, Букиттингги преименован из Форт де Коцк Таддсгементе бити Букиттингги Си иаку Схо са додатком онога што је сада Агам Дистрикта. Јапан је такође успоставио радио предајник највеће острво Суматра зарад пропаганде. Такође, према локалној самоуправи, Јапанци такође чине Сингапур као 25. војној команди за контролу војних снага у Суматра, Сингапуру Тајланду.

Након независности Индонезије, Букиттингги никада служи као централни одбрамбени борбе за независност. Чак иу децембру 1948. године до јуна 1949. године, Лондон је коришћен као главни град ванредне ситуације Владе Републике Индонезије (ПДРИ) коју је предводио Мр. Сјафроедин Правиранегара. Донета је Одлука од стране председника након Јогјакарта пао у руке Холандије као резултат војне агресије ИИ. Након тога Букиттингти означен као главни град Суматре, а 1959. направио престоницу Централне Суматри. Након развоја Вест Суматра, Букиттингги служе као главни град Западне Суматре пре него што коначно 1978. године пребачен у граду Паданг.

Букиттингги обиман домет око 250,239 км2 састоји од брда и долине. Брда се налази у Њујорку је серија планинског ланца појаса. На страни брда, град је такође окружен тида планина је Мерапи, Маунт Синггаланг, и Маунт саго. Постојање три планине је разлог зашто Њујорк је такође познат као Градског Три Арга. Конфигурација географска локација Букиттингги брдско ту је изнад 900 мнм (надморске висине), тако да ваздух у Њујорку и кул.

Б. Карактеристике
Туризам потенцијал Букиттингги, Вест Суматра у обрачун локалне самоуправе, чине скоро 30% укупног прихода (Регионални изворне приходе). То свакако није изненађујуће, јер је потенцијал за туризам у граду је релативно потпуна. Природа туризам Букиттингги објекат подржан од стране присуство брдима која окружују град. Типична атмосфера планине са хладног ваздуха чини Букиттингги може да буде ослобађање од стреса за туристе. Зелена пространство пејзажа брда је такође веома погодна за љубитеље пхотограпхи циљева. Љепота ока може да се једе, када туристи били у долини граду.

Као један од центара Минангкабау културе, Букиттингги присутних прототипова Минангкабау културе. Цустом домови, пакаиаан, језик у типичном кухиње могу се наћи у Букиттингги. У скоро сваком углу, Букиттингги присутни гаданг куће типично Минангкабау култура. Куће су уредно обложен Буффало Хорн обликованим крововима. У овим кућама, туристи могу да уживају у резбарије по узору Минангкабау наведене у зидовима куће. Мештани и даље користе традиционалне Минангкабау свакодневне одеће.

Атмосфера ујутро у граду Букиттингги такође осећа посебно. Сунрице пејзажа са плавом небу још стидљива у комбинацији са силуетом брда су веома погодни да се користе као екрану. Такви призори могу бити усмерени из свих праваца компаса. Ноћу, нарочито када је славље, боја Флицкеринг светла и ватромет преовладава у граду Букиттингги.
Још једна карактеристика које се могу наћи туристе у Букиттингги налази се у близини кањона природних атракција Сианок. Удаљеност Букиттингги са Сианок кањоном се може доћи земљишта за око три сата. На путу посетиоци могу да свратим да уживају у знаменитости Сахат куле, бастион Форд Де Коцк, као и пећинама јапанске колонијалне наслеђе. Не треба заборавити, још једна карактеристика Букиттингги су начин да објектима који намотаја. У Букиттингги познатог или заобљеним углу 44 АМПЕК двадесет АМПЕК доћи до језера Манињау. Путовање иза угла ће омогућити нову сензацију, поготово за туристе који воле да возе.

Ц. Локација
Град Букиттингги је једна општина која се налази у провинцији Вест Суматра. Географски, налази се на 100,210 до 100,250 степени источне географске и између 00 760 - 00,190 ЛС. Ако је повлачењем капитала Вест Суматра од Паданг, Букиттингги се налази око 90 км североисточно.

Приступ Д
Приступ граду Лондону се може доћи из многих градова у Западној Суматри. Када користите фиксни, туристи могу користити унакрсно Суматра пут који се протеже од Лампунг покрајини у НАД. Средња, за туристе који користе пут ваздуха, туристи могу користити тачку отпуштања у Паданг за даље затражили војске. Што се тиче посете разних атракција у Букиттингги туристи могу да користе различите начине јавног превоза су доступни равномерно у Букиттингги

Е. Смештај и други објекти
За подршку сектору туризма је тренутно у Лондону има 43 комада како Хотел са и буџета плус 11 МЕС / пансион / викенд. Постојање оваквог смештаја је такође да подржи улогу Сингапура као кућни основа за туризам у Вест Суматра покрајини.

Што се тиче ресторана и ресторана у Лондону на располагању ресторанима и ресторана, а посебно у региону, Лос Ламбуанг. У овом подручју, посетиоци могу размазити своје чуло укуса са типичним хране Минангкабау. Недалеко од области Лос Ламбуанг, и близу атракција, неколико туристичких агенција су такође спремни да служе туристи путовање. Средњи послове и сувенири шопинг, у области Лос Ламбуанг такође нуди различите сувенире и сувенира из Букиттингги.


Да ли сте знали да је у Бандунг толико атракцијама које се може посетити и веома привлачно. Дакле, следећи пут када одемо у Бандунг покуша да заустави постојећим туристичких атракција у наставку:

Туристичке атракције у Бандунг Цити:

Гедунг Сате Бандунг и Гасибу
Борба споменик - ЈЛ. Дипатиукур
Бандунг Зоолошки врт - ЈЛ. Замак
Бандунг Институте оф Тецхнологи - ЈЛ. Ганеша
Таман Ганеша - ЈЛ. Ганеша
Саобраћај парк - ЈЛ. Суматра
Старије особе парка - ЈЛ. Цисангкуи
Влада Оффице Парк Бандунг
Темпо Доелое Бандунг - ЈЛ. Брага
Трговачки центар ЈЛ. Цихампелас
Музеј Поз Индонезија - ЈЛ. Цисанггарунг.
Мандала Музеј Вангсит Силиванги
Музеј азијско-афричка конференција
Трг и Гранд Москуе - ЈЛ. Азија Африка
Музеј Шри Багуда - ЈЛ. Соутх Рим
Туристичка места у Северној Бандунг:

Чуруг Даго - терминал Даго
Форест Парк Даго Пакар пећина и Холандија / Јапану
Чуруг Омас - Сад Марибаиа
Арена Риболов Бонита - Лембанг
Двоглед Босцха Звезда - Лембанг
Традиционални тржиште - Лембанг
Гири Јаиа Форест Парк - Лембанг
Камповање Циколе
Кавах Рату - Тангкубан Пераху
УПАС - Тангкубан Пераху
Кавах Домас - Тангкубан Пераху
Чај Плантажа Субанг - Вест Јава
Циатер Хот Спрингс
Цветни врт Цихидеунг - ЈЛ. Наредник Бајури
Дух Камп; Сахабат Алам - ЈЛ. Наредник Бајури
Чуруг Цимахи - Цисаруа
Туристичка места у Јужној Бандунг:

Кавах Путих - Цивидеи
Цампгроундс Ранцаупас - Цивидеи
Топлотна Купатила Цивалини - Цивидеи
Чај Плантажа Ранцабали - Цивидеи
Чај Плантажа Гамбунг - Цивидеи
Ситу Патенган - Цивидеи
Постоји Ципануњанг - ПАНГАЛЕНГАН
Цилеунца - ПАНГАЛЕНГАН
Сајт Гунунгпаданг - Вест Јава
Кратер Камојанг - Пасех Вест Јава
Туристичке атракције у Бандунгу Запад:

Ципеле и Торбе Цибадуиут центар
Кречњака брда - Падаларанг
Резервоар Цибуруи - Падаларанг
Сагулинг - Вест Јава
Купатила Ципанас - Вест Јава
Павон пећина - Вест Јава
Санг Хианг Тикоро - Вест Јава
Туристичке атракције у Источној Бандунг:

Природа Планине Манглаианг
Чуруг Цинуланг - Цицаленгка
Кратер Камојанг
Цангкуанг Храм и Кампонг Пуло - Гарут
Багендит - Гарут

Специјално Регион Иогиакарта је значајна туристичка дестинација у Јави, Индонезија, са пуно шарма који није открио.


Пре хиљаду година, Јогјакарта је био центар древног краљевства Матарам просперитетне и има високу цивилизацију. Ово краљевство који је основао храма Боробудур је највећи будистички храм на свету, 300 година пре него што Ангкор Ват у Камбоџи. Други Релиц Темпле Боробудур Храм, Истанте Рату Боко палата, и десетине других храмова су обновљена или се још увијек закопана под земљом (види Висата Цанди).

No comments:

Post a Comment