!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

De flesta favorit turist platser i Indonesien.

Resan var inte klar (377)

(Del 377), Depok, West Java, Indonesien, September 27, 2015, 01:32).

De flesta favorit turist platser i Indonesien.

Förutom ön Bali, Indonesien förefaller ha charmen i den vackra turistattraktioner och ännu mycket vackrare och mycket värt att besöka och kommer aldrig att glömmas för turister som aldrig har besökt, bland annat:
Marine Park Raja Ampat, Papua För dykare och älskare av undervattensvärlden park, är en dykning paradis som presenterar en mängd av marint liv är häpnadsväckande. En av de mest kända attraktion Raja Ampat Marine Park. Detta område kallas Coral Reef Paradise eller paradis av korallrev av dykare i världen. Läge Sevärdheter Raja Ampat Marine Park ligger i Västra Papua.

Raja Ampat är en ny stadsdel i divisionen wilaya distriktet bred bild med 4,6 miljoner hektar. Cirka 85% av den totala ytan av havet, medan resterande del är en ögrupp och korallatoller cirka 610 öar. Av de hundratals öar vass endast 35 öar är bebodda av ursprungsbefolkningar.

Raja Ampat öarna är inte bara betraktas som föremål för natur Indonesien i form av de största marina parken i Indonesien, men tros också ha en uppsjö av marint liv i världen. Avslöja panorama Sevärdheter Raja Ampat Marine Park började när en nederländsk medborgare mästare dykare som heter Maxx Ammer besökte regionen 1990.

Sevärdheter Raja Ampat Marine Park är ett område med korallrev med en mängd av marint liv i världen, har minst 1300 arter av fisk, 600 arter av koraller och 700 arter av musslor, att inte tala om de olika typer av sköldpaddor, alger och maneter. Den största rikedomen i hela världen korall triangeln område, nämligen Filippinerna, Indonesien och Papua Nya Guinea.

Med tanke på bredden av vattenattraktioner Papua Raja Ampat marinpark och ett rikt utbud av marint liv, då kan du välja en startpunkt för dyket. Runt ön Kri, kan du se skönheten i korallrev och många fiskarter som är fantastiskt, inklusive vilka typer av Queensland grouper, pompano, snapper, havsabborre, revhajar, tonfisk, napoeleon wrasse, barracuda, och jätte trevelly.

Andra Dyk fläckar i Marine Park Sevärdheter Raja Ampat Papua är i sardin Reef med ett djup av ca 10 meter. Denna plats serverar ett utbud av fisk, inklusive papegojfiskar som har lysande färger. Om du vill prova känslan av att vara i en bergtunnel, kan du dyka runt öarna Kaboei Bay Rock. Det finns en vik under en bergtunnel. Kaboei Bay Rock fann också korall grottor bebodda av fladdermöss ole, och på vissa platser finns rester av människoben.

Det finns många andra Dyk platser i närheten av Papua Raja Ampat Marine Park kan du utforska, såsom The Passage, Fam Island, och ön Misool. Förutom att njuta av rika marina livet, kan du också njuta av de historiska platserna under havet, inbegripet krigsfartyg och stridsflygplan som sjönk i vatten Sevärdheter Papua Raja Ampat marinpark. Inte bara det, kan du också njuta av öarna Region Sevärdheter Papua Raja Ampat Marine Park i ett tillstånd av ren, lagunen och bukten är fortfarande skyddas, har en sträcka av fantastiska stränder och kristallklart havsvatten.

Du är intresserad av att besöka sevärdheter Papua Raja Ampat marinpark kan avvek från Jakarta eller andra stora städer till Domine Eduard Osok, Sorong, West Papua. Flyg från Jakarta till Sorong oftast transit i Makassar eller Manado. Från Domine Eduard Osok, kan du genast gå vidare till sevärdheter Raja Ampat marina park med ett gäng av snabba båtar berkafasitas 10 personer till en kostnad av cirka 3,2 miljoner US-dollar varje sätt för 4 timmar.

Ingen speciell biljett för att komma till attraktionerna vattenområdet Raja Ampat marinpark. Men kostnaden hyra en motorbåt, utrustning dykare och instruktörer alltifrån hundratusentals till miljontals rupier i ett dyk. Dykning process utförs vanligen många gånger att njuta av Dyk fläckar är olika. Därför är det lämpligt dykare flockas för att undertrycka det utgiftsbelopp som är relativt dyra.

Sevärdheter i regionen Papua Raja Ampat Marine Park, kan du få tillräckligt med utrymme finns i vissa skidorter, såsom på ön Kri, Waigeo, Mansuar och Misool. Vissa orter sätta priset är relativt dyrt eftersom det ger en komplett anläggning. Om du kommer med en lägre budget, skulle det statliga resort vara ett alternativ.

Ett annat alternativ för att njuta av attraktionerna Papua Raja Ampat Marine Park är genom att välja att bo på båten med den hyrda båten Pinisi som har modifierats specifikt för dykning ett par dagar. Fartyget har högst 14 personer kafasitas till en kostnad av cirka 90.000.000-110000000 för en kryssning i en vecka.

Underwater paradisSom en av de första marina parken i världen, är skönheten i undervattensvärlden i Bunaken, Manado North Sulawesi välkända inom det internationella samfundet, särskilt för dykare. Faktum är att under 2005 har Bunaken blivit ett världsarv efter den indonesiska regeringen att registrera Bunaken till Unesco. Med en yta på cirka 75 625 hektar, är dykentusiaster bortskämda av många Dyk plats. Bunaken Marine Park har en 20 poäng Dyk plats, 12 av dem är på ön Bunaken. Antal Dyk fläckar skulle kunna öka tillsammans med antalet dykare utforskar undervattens skönhet Bunaken.
Av de 20 poäng Dyk plats, den mest favorit bland annat i Home Village, Lekuan, Fukui Point, mandolin ponit och östra Bunaken. De dykare som ofta besöker Bunaken Dyk plats har en annan favorit. Till exempel, dykaren som gillar att dyka plats hajar har olika favorit med dykare som älskar söker mantor. Undervattensfotografer lyckliga ser sjöhästar, flamboyant bläckfisk och andra makro fotografera objekt som finns under havet.


Nivån på synlighet i vattnet når 20 meter, ibland, när jag är god sikt kan nå 35 meter. Du kan se skönheten i korallreven i Bunaken Marine Park, som är en av de bästa i världen. Det finns cirka 390 arter av färgglada korallrev är häpnadsväckande. Berlekak-dent unik form med sprickor upp till en liten grotta eller tunnel under havet som inte kan återfinnas på andra ställen.

Derawan ö som ligger i skärgården Derawan, Derawan distrikt, län Berau, North Borneo, är enhet Derawan ön morfologi bertopografi platta kustnära slätten. Sandstrand har en lutning på ca 7 ° - 11 ° med en bredd på 13,5 till 20 meter.

I de omgivande vattnen är en marin park och känd som en turist dykning (diving) med ett djup på cirka fem meter. Det finns ett brett utbud av marint liv här, såsom bläckfisk (bläckfisk), hummer, fisk röret (ghostpipe fisk), bläckfisk (bluering bläckfisk), nakensnäckor, havshästar (sjöhästar), ål band (band ål) och fisk skorpion (Scorpionfishes ).

På en klippa på ett djup av tio meter, det finns ett rev som kallas "blå vägg trigger" eftersom revet med en längd av 18 meter är en hel del trigger fish (röd-tandad trigger fiskar).

Derawan är en ö med havet färgade nyanser av blått och grönt vyer, vit sand mjuk, rader av palmer på kusten, med en liten skog i mitten av ön som är en livsmiljö för olika arter av växter och djur och den naturliga skönheten i botten hänförande havet. Bli inte förvånad om denna ö kunde topp rankas tredje som en världsklass dykning destination och gör denna ö en dröm ö för dykare.

Runt ön Derawan, har så många som 28 poäng dyk identifierats. För att utforska allt detta åtminstone det tar ca 10 dagar med ett dyk på varje punkt. Att flytta från en punkt till en annan, kan besökarna använda fartygen. Under tiden kan besökarna också utforska ön till fots.

Dr Carden Wallace tropisk museum queensland, har Australien undersökte marina rikedom av ön Derawan och fann mer än 50 typer av arcropora (marina djur) i ett korallrev. Ingen verkar om Derawan ön är känd som den tredje högsta i världen som en internationell dykorten.

Korallrev i skärgård Derawan utbredd i hela ön och förkolnade i Derawan skärgård. Hirst-footed i dessa öar inkluderar Long Island förkolnade, brända masimbung, förkolnade buliulin, pinaka förkolnade, brända och förkolnade tababinga muaras.

Reef Typ i Derawan skärgård består av plym, barriär rev och atoller. Denna atoll som har formats till ön och formas till en saltvatten sjön. "Manta bogsera undersökningen 2003" visar en genomsnittlig täckning av korallrev i det långa ön är 24,25% till 34,88 för hårda koraller och rev liv. Korallrev på ön Derawan har en genomsnittlig korall cover av hårda koraller 17.41% och 27,78% levande koraller täcker. Med antalet arter 460-470 tyder på att detta är en rikedom av biologisk mångfald sekund efter Raja Ampat skärgård.

Coral Reef huvudområden:

längden på den västra delen av ön (inlopp och kanal)
muaras med hög mångfald av koraller, korall frisk och estetiska värde
malalungun korall, hög mångfald med en komplex struktur med en variation av livsmiljöer
stora korallrika livsmiljöer
Revfiskar undersökning 2003 visade att denna ö producerar 832 arter. Dessutom uppskattar man att det finns minst 1,051 arter i vattnen Berau med gobes dominerande arter (Gobiidae), läppfiskar (Labridae), och damselfishes (Pomacentridae).

Ibland när man sitter i slutet av träbro som leder till havet, kan vi se gröna sköldpaddor och tillbaka på ytan av det klara vattnet. Vid dykning vi följde också sköldpaddorna som simmar omkring oss. Ibland till och med sköldpaddorna som verkar flytta runt stugan ligger på kusten av ön. Vid mörkrets inbrott, vissa sköldpaddorna klättrade land och lägger sina ägg där.

Besökare kan också granska de andra öarna runt Derawan. Till exempel: Charitable Island, Maratua och kakaban ö som har sin egen unika. Blå stingrocka (mantor) som har nått 3,5 meter bred befolkningen på ön Charitable. I själva verket kan också hittas-om turen, svart stingrocka med breda "wingspan" 6 meter. Medan ön har en unik kakaban formen av en förhistorisk sjö i mitten av havet, den enda i Asien.

Typiska och skyddade arter som kan hittas bland kokos krabbor (Birgus latro), valar, delfiner (Delphinus), grön havssköldpadda (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata), och dugong (Dugong dugon). Coconut krabbor kan hittas på ön kakaban och Maratua. Påven kan hittas runt ön Maratua i en viss säsong, medan delfiner runt ön Semama, medmänskliga, kakaban, Maratua och förkolnade muaras.

Sköldpaddor kan hittas runt Long Island, Derawan, Semama, Charitable och Maratua och dugonger i Long Island och Semama. En annan unika arter av mantor (manta birostris) ligger på ön Charitable och pigmy sjöhäst på ön Semama och Derawan.

Faciliteter och boende
Derawan tillhandahålla anläggningar såsom stugor, dykutrustning, motorbåtar och restauranger. Derawan ön ger också boende som inte är för dyrt som förvaltas av lokalbefolkningen.

Dessa hus är enkla juts nästan 100 meter ut i havet för att göra invånarna kan fritt se en mängd färgglada fiskar och sköldpaddor som passerar fritt utan att störa någon. Livsmedel-menyn är mycket enkel med en dominerande huvudmenyn för havsfisk och konserver verkligen inte förringa åtnjutandet atmosfären dag och natt på den här ön.

Tillgång
För att komma till ön Derawan, kan turister flyga i ungefär tre timmar till Balikpapan, East Kalimantan, med flyg från Jakarta, Surabaya, Yogyakarta eller Denpasar.

Från Aberdeen, fortfarande måste flyga till Cape Redeb dive en timme med flyg, KAL Star, DERAYA eller DAS. Dessutom kan Cape Redeb även nås med båt, med ombordstigning från Samarinda, huvudstad i östra Kalimantan Tarakan, huvudstad i Norra Borneo till Cape Redeb följt av att hyra en motorbåt.

Res till ön Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (befolkning 2001: 2,722,123 invånare) är en ö i Lesser Sundaöarna eller Nusa Tenggara skiljs åt av Lomboksundet Bali i Sebelat Alas Strait i väster och öster om Sumbawa. Ön är ungefär sfäriska med ett slags "svans" på den sydvästra sidan av en längd av ca 70 km. Denna ö område når 5.435 km², placera den rankas 108 av förteckningen över öarna grundar sig på omfattningen av världen. Den största staden på ön är Mataram.

Lombok Island är känd för sin naturliga skönhet av det exotiska och fascinerande. Lombok Ön har inte bara tre Gili öar. Förutom Gili Trawangan, Gili Air och Gili Meno. Lombok Ön har fortfarande en del vallen lika vacker. Man bara Gili Kondo ligger öster om ön Lombok.

Lombok Island har nu blivit en av ikonerna för indonesiska turism, är skönheten av ön är oöverträffad i Indonesien, gästfrihet Sasak människor, skönhet stränder som är mycket vitt, korallrev och biologisk rikedom extraordinära, prakt Mount Rinjani och kulturell särart Sasak många inbjudningar beundran inhemska och utländska turister.

Skönheten av ön Lombok och eksotismenya kommer att bjuda in dig och din partner för en smekmånad här. Likaså med Exotisme Gilis Island kommer också att bjuda in dig att njuta av ön.

Denna ö är en av de två största öarna ägs av provinsen West Nusa Tenggara. Skönheten i landskapet, vilket gör ön Lombok som en smekmånad destination som är också önskvärt. När du måste veta var fötterna bör förstärkas, kan skönheten i Lombok utforskas på denna resa.

Med stränder vackert magiska, majestätiska Mt Rinjani och spektakulära marina livet att upptäcka, ön Lombok i West Nusa Tenggara har många turistmål både på land och till havs. Inte konstigt då det är de mest populära destinationerna i West Nusa Tenggara.

Bara besöka här för att känna surfa stora vågor på sydkusten. Utmana dina tarmar att klättra upp på vulkanen. Hyr en cykel och motorcykel för att ta sig runt på gatorna längs risfält. Var du vill meghabiskan tid, kommer du inte bli besviken med den spektakulära naturliga skönhet här.

Andra besökare till Lombok väljer att tillbringa sin tid på ön Gili-Gili, en avskild tropisk ö med stränder är fantastiska och lyxiga omgivningar.

De ursprungliga invånarna i Lombok är Sasak, Lombok är också hem till de hinduiska folket i Bali och även ett antal kinesiska, javanesiska, Bugis och araber.

Vissa människor Sasak omfamnade den islamiska tron ​​Wektu telu didefinisikann som "Islam tre gånger" med hänvisning till deras böner tre gånger om dagen och olika med muslimer som ber 5 gånger om dagen. Wektu telu är en unik religion som innehåller gamla traditioner och islamisk tro, är dessa föreställningar som bara finns i norra Lombok. De som genomgår denna tro är muslimer men samtidigt genomgå traditionella ritualer. Exempel som Nyiu ceremoni efter hundra dagar någon dör. Anhöriga till personer som dog presenter som kläder, tandborstar och mat så att den döde kommer att vara lugn i himlen.

Andra religiösa högtider firas i början av regnperioden (oktober-december) eller skördesäsongen (april-maj) med firandet i byar över hela ön.

Sasak kultur är mycket viktigt för den styrka och fysiska färdigheter och en hel del lokala seder mereflesika denna kultur. Peresehan är en lokal tradition som kombinerar kampen mellan de två män som använde en lång käpp och en liten sköldformad bur bujung av kohud.

Musik och dans är mycket viktiga i Sasak kultur. Dansade traditionell dans under viktiga ceremonier. Denna dans har sitt ursprung från krigsdans, såsom Beleq trumma (stor trumma) tills Cupak Gerantang populär som berättar historien om kärlek och romantik.
Besök den unika Pura Lingsar, en kombination av balinesisk hinduiska tempel och övertygelser Wektu telu i en komplex.
Runt och handlade på marknaden Surandi stadens silhuett. Det finns några härliga rastplatser att slappna av och vila.

Testa lyckan med ett besök på travbanan i fältet Salakalas. Tävlingen hålls varje söndag. Titta på unga jockeys i en hård konkurrens till mållinjen där vinnaren kommer memberika leende segrare. Denna ras är mycket viktigt så kvällen innan loppet, kommer byborna masserar sina hästar, och ibland spelar gamelan musik för att lugna hästar.

Utmana dina tarmar att klättra höjder Mount Rinjani. På en höjd av över 3700 meter över havet, kommer denna majestätiska vulkaniska bergsklättring ta minst tre dagar och rekommenderas inte för personer med hjärtsjukdomar. När topparna av trötthet du kommer att betalas av det naturliga landskapet Indonesien anmärkningsvärt.

Känn sanden på fotsulorna och simma i det glittrande kustvatten i södra Kuta Lombok. Vit sand och fantastisk utsikt över havet här gör denna plats som turistmål vanlig böjd. Besök Nyale Fiske Kuta under den årliga festivalen, brukar hållas i februari eller mars och njuta av fest och procession i färg.

Sola och surfa på vackra stränderna i Batu Bolong. Denna strand har fått sitt namn från de stora stenarna med hål i mitten. Se till att du känner dig ovanligt vackra solnedgången när solen började sjunka i Mount Agung Bali med otrolig flammande färger.

Lär dig mer om lokal historia och besöka Meruya Vattenpalatset i Mataram, huvudstaden i Lombok. Denna plats byggdes 1744 och tidigare var ett blodigt krig mellan Nederländerna och invånare i Bali i slutet av 19th century.

Upplev lugnet i det största templet Lombok, Pura Meru, som ligger bakom Vattenparken. Templet, som i århundraden ägnades åt den hinduiska Trimurti av Brahma, Vhisnu, och Shiva.
Plats att resa med flyg kan tas från Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, till staden Mataram.
Bukit Tinggi
A. Översikt

Staden Bukittinggi, är West Sumatra en historisk stad, town födelseplatsen för de tre stora hjältar i Indonesien, och också en stad med en charmig turist exotism. Bukittingggi har alla kriterier för att bli en turistmålen för besökarna. I staden som gjorde December 17 som årsdagen av detta finns det Clock Tower som är ett landmärke i staden, en kvarleva från kolonialhistoria och museer Minangkabau kultur och Bung Hatta Palace.

Administrativt Bukittinggi redan börjat bildas i den holländska koloniala eran. Nederländska gjorde Bukittinggi som Gemeentelijk Resort eller vissa kommuner baserade Gazette 1828 tillsammans med 32 andra Gemeentelijk Resort i Indonesien. Denna status gör Bukittinggi när det redan har Gemeenteroad eller autonoma regeringen av majoriteten skall kontrolleras av den holländska. I Singapore har också etablerat en fästning som heter "Fort De Kock". Fortet är fortfarande intakt och fungera som en av attraktionerna i historien. Staden är också används av de nederländska tjänstemän som befinner sig i de östra kolonierna att vila.

Under den japanska ockupationen, Bukittinggi bytt namn från Fort de Kock Taddsgemente vara Bukittinggi Si Yaku Sho med tillägg av vad som nu är Agam District. Japan har också etablerat en radiosändare största ön Sumatra till förmån för propaganda. Också enligt den lokala regeringen, den japanska gör också Singapore som den 25: e militära kommando för kontroll av militära styrkor i Sumatra, Singapore till Thailand.

Efter Indonesiens självständighet, Bukittinggi tjäna aldrig så central defensiv kamp för självständighet. Även i december 1948 till juni 1949, var London som huvudstad i Emergency regeringen i Republiken Indonesiens (PDRI) som leds av Mr Sjafroedin Prawiranegara. Beslutet utfärdades av presidenten efter Yogyakarta föll i händerna i Nederländerna som ett resultat av militär aggression II. Efter det Bukittingti utsetts som huvudstad i Sumatra, och 1959 gjorde huvudstad centrala Sumatra. Efter utvecklingen av västra Sumatra, Bukittinggi fungerar som huvudstad i västra Sumatra innan de slutligen år 1978 överfördes till staden Padang.

Bukittinggi omfattande räckvidd runt 250,239 km2 består av kullar och dalar. Kullarna är belägna i New York City är en serie bergskedja bälte. På sidan av berget, är staden också omgiven av tida berget är Mount Merapi, Mount Singgalang och Mount Sago. Förekomsten av tre berg är därför New York City är också känd som staden Tri Arga. Konfiguration geografiskt läge Bukittinggi kuperad och det finns över 900 meter över havsytan (över havet), vilket gör luften i New York City och cool.

B. Egenskaper
Potential för turism i Bukittinggi, West Sumatra i beräkningen av kommunernas och samkommun stod för nästan 30% av de totala intäkterna (Regional Original Revenue). Det är verkligen inte förvånande, eftersom risken för turismen i staden är relativt komplett. Naturturism Bukittinggi ändamål stöds genom närvaron av kullar som omger staden. Typiska atmosfären i bergen med kall luft gör Bukittinggi kan vara en stress release för turister. Gröna vidsträckta landskapet i kullen är också mycket lämplig för fotografering älskare mål. Skönheten i ögat kan ätas när turister var i dalen staden.

Som en av de centra Minangkabau kultur, Bukittinggi nuvarande prototyper av Minangkabau kultur. Anpassade bostäder, kan pakaiaan, språket till typiska rätter finns i Bukittinggi. I nästan varje hörn, Bukittinggi nuvarande gadang hus typiska Minangkabau kultur. Husen är prydligt klädda med buffelhorn formade tak. I dessa hus, kan turister också njuta av ristningarna mönstrade Minangkabau anges i väggarna i huset. Lokalbefolkningen fortfarande använda traditionella Minangkabau vardagliga kläder.

Atmosfären i morgon i staden Bukittinggi känns också speciell. Sunrice landskap med blå himmel fortfarande drar kombineras med silhuetten av kullarna är mycket lämpliga att användas som en display. Sådana platser kan riktas från alla håll på kompassen. På natten, särskilt när det finns en fest, färg blinkande ljus och fyrverkerier förhärskande i staden Bukittinggi.
En annan funktion som kan hittas turister i Bukittinggi ligger nära naturliga attraktioner Sianok kanjon. Avstånd Bukittinggi med Sianok canyon kan nås landvägen i cirka tre timmar. På vägen kan besökarna också stoppa genom att njuta av attraktionerna i Clock Tower, en bastion Ford de Kock, liksom grottor japanska koloniala arv. Inte att förglömma, en annan funktion i Bukittinggi är vägen till de objekt som slingrande. I Bukittinggi kända eller Böjd hörn 44 ampek tjugo ampek att komma till sjön Maninjau. Resa runt hörnet kommer att ge en annan känsla, särskilt för turister som älskar att köra.

C. Avstånd
City of Bukittinggi är en kommun som ligger i provinsen West Sumatra. Geografiskt är det beläget på 100,210 till 100,250 grader östlig longitud och mellan 00 760 - 00,190 LS. Om dra av West Sumatra huvudstad Padang är Bukittinggi ligger ca 90 km till nordost.

D. Tillgång
Tillgång till staden London kan nås från många städer i västra Sumatra. När du använder en fast telefon, kan turister använda över Sumatra väg som sträcker sig från Lampung provinsen NAD. Medium, för turister som använder luftvägen, kan turister använda punkten uppsägning i Padang för vidare seeked armén. Som för att besöka de olika attraktionerna i Bukittinggi turister kan använda olika typer av kollektivtrafik finns på samma sätt i Bukittinggi

E. inkvartering och andra tjänster
För att stödja turistsektorn är för närvarande i London finns det 43 stycken både stjärnan och budgethotell plus 11 mes / pensionat / stuga. Förekomsten av ett sådant boende är också att stödja den roll som Singapore som en hemort för turismen i västra Sumatra-provinsen.

När det gäller restaurangen och restaurangen i London tillgängliga restauranger och restauranger, särskilt i regionen, Los Lambuang. På detta område, kan besökarna skämma bort sina smaklökar med den typiska livsmedel Minangkabau. Inte långt från området av Los Lambuang, och nära till sevärdheter, flera resebyråer är också redo att tjäna turister resa. Medium frågor och souvenirer i området Los Lambuang erbjuder också en mängd souvenirer och souvenirer från Bukittinggi.


Visste du att i Bandung så många attraktioner som kan besökas och mycket tilltalande. Så nästa gång om vi går till Bandung försöka stoppa de befintliga turistattraktioner nedan:

Turistattraktioner i Bandung City:

Gedung Sate Bandung och Gasibu
Kamp Monument - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Castle
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Traffic - Jl. Sumatra
Äldre park - Jl. Cisangkuy
Myndighet Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping Center Jl. Cihampelas
Museum Pos Indonesien - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museum Wangsit Siliwangi
Museet för asiatisk-afrikanska konferensen
Square och Stora moskén - Jl. Asien Afrika
Museum Sri Baguda - Jl. South Rim
Turistattraktioner i norra Bandung:

Curug Dago - Klämma Dago
Forest Park Dago Pakar Cave och Nederländerna / Japan
Curug Omas - Trädgård Maribaya
Arena Fiske Bonita - Lembang
Kikare Boscha Star - Lembang
Traditionell marknad - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Camping Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergeant Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Sergeant Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Turistattraktioner i South Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Campgrounds Rancaupas - Ciwidey
Thermal Baths Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Det Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Site Gunungpadang - West Java
Crater Kamojang - Paseh västra Java
Turistattraktioner i Bandung West:

Skor och väskor Cibaduyut centrum
Kalksten kullar - Padalarang
Reservoar Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Baths Cipanas - West Java
Pawon grotta - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Turistattraktioner i East Bandung:

Natur Berg Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Cangkuang templet och Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Särskild Region Yogyakarta är ett stort turistmål i Java, Indonesien, med mycket charm som inte har avslöjats.


För tusen år sedan, Yogyakarta var centrum för forntida Mataram rike välmående och har en hög civilisation. Detta rike som grundade templet Borobudur är den största buddhistiska tempel i världen, 300 år före Angkor Wat i Kambodja. En annan relik tempel Prambanan Temple, Istana Ratu Boko Palace, och dussintals andra tempel har återställts eller fortfarande begravda under marken (se Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment