!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Mest foretrukne turist steder i Indonesien.

Turen var ikke færdig (377)

(Del 377), Depok, West Java, Indonesien, September 27, 2015, 01:32).

Mest foretrukne turist steder i Indonesien.

Ud til øen Bali, Indonesien synes at have charmen af ​​de smukke seværdigheder og endda meget smukkere og meget værd at besøge og vil aldrig blive glemt for turister, der aldrig har besøgt, blandt andet:
Marine Park Raja Ampat, Papua For dykkere og elskere af den undersøiske verden parken, er en dykning paradis, der præsenterer et væld af marine liv er forbløffende. En af de mest berømte seværdigheder Raja Ampat marine park. Dette område er benævnt Coral Reef Paradis eller paradis af koralrev af dykkere i verden. Placering Attraktioner Raja Ampat marine park er beliggende i West Papua.

Raja Ampat er en ny bydel af divisionen Wilaya distriktet bred slide med 4,6 millioner hektar. Ca. 85% af det samlede areal af havet, mens resten er en gruppe af øer og koral atoller nogle 610 øer. Af de hundredvis af øer reed kun 35 øer er beboet af oprindelige folk.

Raja Ampat Øer er ikke kun betragtes som genstand for Nature Indonesien i form af den største marine park i Indonesien, men også at have et væld af marine liv i verden. Reveal panorama Attraktioner Raja Ampat marine park begyndte, da en hollandsk statsborger master diver hedder Maxx Ammer besøgte regionen i 1990.

Attraktioner Raja Ampat marine park er et område af koralrev med et væld af marine liv i verden, har mindst 1300 arter af fisk, 600 arter af koraller og 700 arter af muslinger, for ikke at nævne de forskellige typer skildpadder, alger og gopler. Den største rigdom i hele verden koral trekant-området, nemlig Filippinerne, Indonesien og Papua Ny Guinea.

I betragtning bredden af ​​akvatiske attraktioner Papua Raja Ampat marine park og en rig variation af marine liv, så kan du vælge et punkt til at starte dykket. Omkring øen Kri, kan du se skønheden i koralrev og mange arter af fisk, som er forbløffende, herunder de typer af Queensland havaborre, pompano, snapper, havaborre, revhajer, tun, napoeleon wrasse, barracuda, og kæmpe trevelly.

Andre dykke pletter i Marine Park Forslag Raja Ampat Papua er i Sardine Reef med en dybde på omkring 10 meter. Dette sted serverer et udvalg af fisk, herunder papegøjefisk som har strålende farver. Hvis du ønsker at prøve den følelse af at være i en rock tunnel, kan du dykke omkring øerne Kaboei Bay Rock. Der er en bugt under en rock tunnel. Kaboei Bay Rock fandt også koraller huler beboet af flagermus ole, og nogle steder findes rester af menneskeknogler.

Der er mange andre dykke pletter i Attraktioner Papua Raja Ampat Marine Park du kan udforske, såsom The Passage, Fam Island, og øen Misool. Udover at nyde det væld af marine liv, kan du også nyde de historiske steder under havet, herunder krigsskibe og kampfly, der sank i farvande Attraktioner Papua Raja Ampat marine park. Ikke kun det, du også kan nyde skønheden i øerne Region Forslag Papua Raja Ampat marine park i en tilstand af uberørt, lagune, og bugten er stadig beskyttet, har en strækning af fantastiske strande og krystalklart havvand.

Du er interesseret i at besøge attraktioner Papua Raja Ampat marine park kan fraviges Jakarta eller andre store byer til Domine Eduard Osok, Sorong, West Papua. Flybilletter fra Jakarta til Sorong normalt transit i Makassar eller Manado. Fra Domine Eduard Osok, kan du straks gå videre til attraktioner Raja Ampat marine park med en masse hurtige både berkafasitas 10 mennesker til en pris på ca. USD 3,2 mio hver vej i 4 timer.

Ingen særlige billet at komme ind i vandet attraktioner Raja Ampat marine park. Men for at omkostningerne leje en motorbåd, udstyr dykkere og instruktører lige fra hundreder af tusinder til millioner af rupiah i et dyk. Dykning proces er normalt udføres mange gange for at nyde dykke pletter er forskellige. Derfor er det tilrådeligt dykkere strømmer til undertrykke det udgiftsbeløb, der er relativt dyre.

Andre attraktioner i regionen Papua Raja Ampat marine park, kan du få eksistere tilstrækkelige faciliteter i nogle resorts, såsom på øen Kri, Waigeo, Mansuar og Misool. Nogle resorts sat prisen er relativt dyre, fordi det udgør en komplet anlæg. Hvis du kommer med et lavere budget, kunne regeringen ejede udvej være en mulighed.

Et andet alternativ til at nyde de attraktioner Papua Raja Ampat marine park er ved at vælge at bo på båden med den lejede båd Pinisi der er blevet modificeret specielt til dykning aktiviteter et par dage. Skibet har kafasitas maksimum på 14 personer til en pris på ca. 90.000.000-110000000 til et krydstogt i en uge.

Underwater paradisSom en af ​​de første marine park i verden, er skønheden i den undersøiske verden af ​​Bunaken, Manado North Sulawesi kendt i det internationale samfund, især for dykkere. I virkeligheden, i 2005 har Bunaken blevet en World Heritage Site, efter den indonesiske regering til at registrere Bunaken til UNESCO. Med et areal på ca. 75 625 ha, er dykning entusiaster ødelagt af de mange dykke stedet. Bunaken Marine Park har en 20 point dykke stedet, 12 af dem er på øen Bunaken. Antal dykke pletter kan muligvis øge sammen med antallet af dykkere udforske den undersøiske skønhed Bunaken.
Af de 20 point dykke stedet, den mest foretrukne blandt andre i Home Village, Lekuan, Fukui Point, Mandolin ponit og Øst Bunaken. De dykkere, der jævnligt besøger Bunaken dykke stedet har en anden favorit. For eksempel, dykkeren, der kan lide at dykke spot hajer har forskellige favorit med dykkere, der elsker søger djævlerokker. Underwater fotografer glade søger søheste, flamboyant blæksprutter og andre makro fotografi objekter, der findes under havet.


Graden af ​​synlighed i vandet når 20 meter, nogle gange, når jeg er godt niveau af synlighed kan nå 35 meter. Du kan se skønheden i koralrev i Bunaken Marine Park, som er en af ​​de bedste i verden. Der er cirka 390 arter af farverige koralrev er forbløffende. Berlekak-dent unikke form med revner op til en lille hule eller tunnel under havet, som måske ikke findes andre steder.

Derawan ø beliggende i øgruppen Derawan, Derawan distrikter, amter Berau, North Borneo, enhed Derawan ø morfologi er bertopografi flad kystslette. Sandstrand har en hældning på ca. 7 ° - 11 ° med en bredde på 13,5 til 20 meter.

I de omkringliggende farvande er en marine park og berømt som turist dykning (dykning) med en dybde på omkring fem meter. Der er en bred vifte af marine liv her, såsom blæksprutte (blæksprutte), hummere, fisk rør (ghostpipe fisk), blæksprutte (bluering blæksprutte), nøgensnegle, havet heste (søheste), ål bånd (ribbon ål) og fisk skorpion (Scorpionfishes ).

På en klippe i en dybde af ti meter, er der et rev kendt som "blå væg trigger", fordi revet med en længde på 18 meter er en masse udløser fisk (rød-tandede trigger fisk).

Derawan er en ø med hav-farvede nuancer af blå og grønne udsigt, hvidt sand bløde, rækker af palmer på kysten, med en lille skov i midten af ​​øen, som er levested for forskellige arter af planter og dyr og den naturlige skønhed af bunden betagende hav. Må ikke blive overrasket, hvis denne ø kunne top rækker tredje som en verdensklasse dykning destination og gør denne ø en drøm ø for dykkere.

Rundt om øen Derawan, har så mange som 28 point dykke blevet identificeret. At udforske alt dette punkt mindst det tager omkring 10 dage med et dyk på hvert punkt. For at flytte fra et sted til et andet, kan besøgende bruger skibene. I mellemtiden kan de besøgende også udforske øen til fods.

Dr. Carden Wallace af tropisk museum Queensland, Australien har undersøgt det marine rigdom af øen Derawan og fandt mere end 50 typer af arcropora (marine dyr) i et koralrev. Ingen synes om Derawan Øen er berømt som den tredje højeste i verden som en international dykke destination.

Koralrev i øgruppen Derawan udbredt i hele øen og forkullede i Derawan øhav. Hirst-footed i disse øer inkluderer Long Island forkullet, svedet masimbung, forkullet buliulin, pinaka forkullede, svedet og forkullede tababinga muaras.

Reef typen i Derawan øhav består af fringing, barriere rev og atoller. Denne atol der er blevet dannet i øen og formet til en saltvands sø. "Manta slæb undersøgelsen 2003" viser en gennemsnitlig dækning af koralrev i det lange ø er 24,25% til 34,88 til hårde koraller og revet liv. Koralrev på øen Derawan har en gennemsnitlig koral dække af hårde koraller 17.41% og 27,78% levende koraller cover. Med antallet af arter 460-470 antyder, at dette være et væld af anden biodiversitet efter Raja Ampat øhav.

Coral Reef hovedområder:

længden af ​​den vestlige del af øen (indløb og kanal)
muaras med en høj diversitet af koraller, koral sunde og æstetiske værdi
malalungun koraller, høj diversitet med en kompleks struktur med en række af levesteder
store koral-rige habitater
Revfisk undersøgelse i 2003 viste, at denne ø producerer 832 arter. Derudover skønnes det, at der er mindst 1.051 arter i farvandene Berau med gobes dominerende arter (Gobiidae), læbefisk (Labridae), og klovnfisk (Pomacentridae).

Nogle gange når man sidder ved enden af ​​træbro, der fører til havet, kan vi se de grønne skildpadder og tilbage på overfladen af ​​det klare vand. Når man dykker vi ledsaget også skildpadder, der svømmer omkring os. Lejlighedsvis selv skildpadder, der synes at strejfe omkring sommerhuset er placeret på kysten af ​​øen. Ved mørkets frembrud, nogle skildpadder kravlede i land og lægge deres æg der.

Besøgende kan også gennemgå de andre øer omkring Derawan. For eksempel: Velgørende Island, Maratua og Kakaban ø, der har sin egen egenart. Blå stingray (djævlerokker), som har nået 3,5 meter bred population på øen velgørende. Faktisk kan også findes-hvis heldig nok, sort Stingray med brede "vingefang" 6 meter. Mens øen har en unik Kakaban form af en forhistorisk sø i midten af ​​havet, den eneste i Asien.

Typiske og beskyttede arter, der kan findes blandt kokos krabber (Birgus Latro), hvaler, delfiner (Delphinus), grøn skildpadde (Chelonia mydas), Hawksbill (erethmochelys fimbriata), og dugong (Dugong dugon). Coconut krabber kan findes på øen Kakaban og Maratua. Paven kan findes rundt om øen Maratua i en bestemt sæson, mens delfiner rundt på øen Semama, Velgørende, Kakaban, Maratua og forkullede muaras.

Skildpadder kan findes rundt Long Island, Derawan, Semama, Velgørende og Maratua og dygonger i Long Island og Semama. En anden unikke arter af djævlerokker (manta birostris) placeret på øen velgørende og pigmy søhest på øen Semama og Derawan.

Faciliteter og overnatning
Derawan tilbyde faciliteter såsom hytter, dykkerudstyr, speedbåde og restauranter. Derawan ø giver også indkvartering, der ikke er for dyrt, som administreres af de lokale.

Disse huse er enkle juts næsten 100 meter i havet for at gøre beboerne frit kan se en række af farverige fisk og skildpadder passerer frit uden at forstyrre nogen. Menuen fødevarer er meget enkel med en dominerende hovedmenu saltvandsfisk og dåsemad bestemt ikke forringer nydelsen atmosfære dag og nat på denne ø.

Adgang
For at komme til øen Derawan, kan turisterne flyve i ca. 3 timer til Balikpapan, East Kalimantan, med fly fra Jakarta, Surabaya, Yogyakarta eller Denpasar.

Fra Aberdeen, stadig nødt til at flyve til Cape Redeb dykke en time med fly, KAL Star, DERAYA eller DAS. Desuden kan Cape Redeb også nås med havet, med boarding fra Samarinda, hovedstaden i East Kalimantan Tarakan, hovedstaden i North Borneo til Cape Redeb efterfulgt af at leje en motorbåd.

Rejs til øen Lombok.
Lombok, Lombok (befolkning i 2001: 2,722,123 indbyggere) er en ø i Lesser Sundaøerne eller Nusa Tenggara er adskilt af Lombokstrædet Bali i Sebelat Ak Strædet i vest og øst for Sumbawa. Øen er cirka sfærisk med en slags "hale" på den sydvestlige side af en længde på omkring 70 km væk. Denne ø område nåede 5.435 km², hvilket placerer den rangerer 108 ud af listen over øer er baseret på omfanget af verden. Den største by på øen er Mataram.

Lombok Island er berømt for sin naturlige skønhed af eksotiske og fascinerende. Lombok øen ikke kun har tre Gili øer. Ud over Gili Trawangan, Gili Air og Gili Meno. Lombok øen stadig har nogle diget lige så smuk. Man behøver blot Gili Kondo beliggende øst for øen Lombok.

Lombok Island er nu blevet et af ikonerne for indonesiske turisme, skønhed af øen er second to none i Indonesien, gæstfrihed Sasak folk, skønhed af strande, der er meget hvidt, koralrev og biologisk rigdom den ekstraordinære, pragt Mount Rinjani og kulturel egenart Sasak mange invitationer beundring indenlandske og udenlandske turister.

Skønheden af ​​øen Lombok og eksotismenya vil invitere dig og din partner til en bryllupsrejse her. Ligeledes med exotisme Gilis Island vil også invitere dig til at nyde skønheden af ​​øen.

Denne ø er en af ​​de to største øer ejes af provinsen Lombok. Skønheden i landskabet, hvilket gør øen Lombok for at være en bryllupsrejse destination, der er også ønskeligt. Når du nødt til at vide, hvor fødderne bør styrkes, kan skønheden i Lombok blive udforsket på denne tur.

Med strande smukt magisk, majestætiske Mt Rinjani og spektakulære marine liv at opdage, øen Lombok i Lombok har mange turistdestinationer både på land og til søs. Ikke underligt så er de mest populære destinationer i Lombok.

Bare besøge her for at føle surf store bølger på sydkysten. Udfordre dine modet til at bestige toppen af ​​vulkanen. Leje en cykel og en motorcykel for at komme rundt i gaderne langs rismarkerne. Helst du ønsker meghabiskan tid, vil du ikke blive skuffet over den spektakulære naturlige skønhed her.

Andre besøgende til Lombok vælger at bruge deres tid på øen Gili-Gili, en afsides tropisk ø med strande er storslåede og luksuriøse omgivelser.

De oprindelige indbyggere i Lombok er Sasak, Lombok er også hjemsted for de hinduistiske befolkning Bali og også en række kinesiske, javanesisk, Bugis og arabere.

Nogle mennesker Sasak omfavnede den islamiske tro Wektu telu didefinisikann som "Islam tre gange" med henvisning til deres bønner tre gange om dagen og forskellige med muslimer, der beder 5 gange om dagen. Wektu telu er en unik religion, der inkorporerer gamle traditioner og islamiske tro, er disse overbevisninger findes kun i North Lombok. De, der gennemgår denne tro er muslimer, men på samme tid gennemgå de traditionelle ritualer. Eksempler som Nyiu ceremoni efter hundred dag nogen dør. Familier af mennesker, der døde gaver som tøj, tandbørster og mad, så den døde person vil være rolig i himlen.

Andre religiøse højtider fejres i begyndelsen af ​​regntiden (oktober til december) eller høstsæsonen (april-maj) med festlighederne i landsbyer over hele øen.

Sasak kultur er meget vigtigt for styrke og fysiske færdigheder og en masse af lokale skikke mereflesika denne kultur. Peresehan er en lokal tradition, der kombinerer kampen mellem de to mænd, som brugte en lang stok og en lille skjold-formet bur bujung af koskind.

Musik og dans er meget vigtige i Sasak kultur. Dansede en traditionel dans under vigtige ceremonier. Denne dans stammer fra krig dans, såsom Beleq tromle (big tromme), indtil Cupak Gerantang populær, at fortæller historien om kærlighed og romantik.
Besøg det unikke Pura Lingsar, en kombination af balinesisk hinduistiske templer og overbevisninger Wektu telu i én kompleks.
Rundt og gik i markedet Surandi byens skyline. Der er nogle dejlige picnic spots til at slappe af og hvile.

Test dit held med et besøg racerbanen i feltet Salakalas. Løbet afholdes hver søndag. Se de unge jockeys i en stram konkurrence til målstregen, hvor vinderen vil memberika smil sejrherren. Dette løb er meget vigtigt, så aftenen før løbet, vil landsbyboerne massage deres heste, og lejlighedsvis spiller gamelan musik til at berolige heste.

Udfordre dine indvolde til at klatre højder af Mount Rinjani. I en højde på over 3.700 meter over havets overflade, vil denne majestætiske vulkanske bjergbestigning tage mindst tre dage, og kan ikke anbefales til folk med hjertesygdomme. Når toppene af træthed, du vil blive betalt af det naturlige landskab Indonesien bemærkelsesværdig.

Mærk sandet på såler af dine fødder og svømme i den mousserende kystnære vand i South Kuta Lombok. Hvidt sand og spektakulær havudsigt her gør dette sted som turistmål sædvanlig buet. Besøg Nyale Fiskeri Kuta under den årlige festival, som regel afholdes i februar eller marts og nyde fest og procession i farver.

Solbadning og surfing på smukke strande i Batu Bolong. Denne strand har sit navn fra de store sten med huller i midten. Sørg for at du føler dig usædvanligt smuk solnedgang, når solen begyndte at synke i Mount Agung Bali med utrolige flammende farver.

Lær om lokale historie og besøge Meruya Water Palace i Mataram, hovedstaden i Lombok. Dette sted blev bygget i 1744 og tidligere var en blodig krig mellem Nederlandene og beboere i Bali i slutningen af ​​det 19. århundrede.

Oplev stilheden i den største tempel Lombok, Pura Meru, placeret bag Water Park. Templet, som i århundreder var dedikeret til den hinduistiske Trimurti Brahma, Vhisnu, og Shiva.
Placering til at rejse med fly kan tages fra Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, til byen Mataram.
Bukit Tinggi
A. Oversigt

City of Bukittinggi, West Sumatra er en historisk by, by fødestedet for de tre store helte i Indonesien, og også en by med en charmerende turist eksotisme. Bukittingggi har alle kriterierne for at blive en turist mål for de besøgende. I byen, der gjorde December 17, da årsdagen for dette er der Clock Tower, som er et vartegn for byen, et levn fra kolonitiden historie og museer Minangkabau kultur og Bung Hatta Palace.

Administrativt Bukittinggi allerede begyndt at danne i den hollandske kolonitiden. Hollandsk gjort Bukittinggi som Gemeentelijk Resort eller nogle kommuner baseret Gazette i 1828 sammen med 32 andre Gemeentelijk Resort i Indonesien. Denne status gør Bukittinggi, når det allerede har Gemeenteroad eller den autonome regering i flertallet skal kontrolleres af den hollandske. I Singapore også etableret en fæstning ved navn "Fort De Kock". Fortet er stadig intakt og tjene som en af ​​attraktionerne i historien. Byen er også brugt af de hollandske officerer, der er i de østlige kolonier at hvile.

Under den japanske besættelse, Bukittinggi omdøbt fra Fort de Kock Taddsgemente være Bukittinggi Si Yaku Sho med tilføjelse af, hvad er nu det Agam District. Japan også etableret en radiosender største ø Sumatra af hensyn til propaganda. Også i henhold til den lokale regering, japanerne også gøre Singapore som den 25. militære kommando til styring af militære styrker i Sumatra, Singapore til Thailand.

Efter Indonesiens uafhængighed, Bukittinggi aldrig tjene som den centrale defensive kamp for uafhængighed. Selv i december 1948 til juni 1949, blev London anvendt som hovedstad for Emergency regeringen for Republikken Indonesiens (PDRI) ledet af Mr. Sjafroedin Prawiranegara. Beslutningen blev udstedt af præsidenten, efter at Yogyakarta faldt i hænderne i Nederlandene som følge af militær aggression II. Efter at Bukittingti udpeget som hovedstad i Sumatra, og i 1959 gjorde hovedstad centrale Sumatra. Efter udviklingen af ​​West Sumatra, Bukittinggi tjener som hovedstad i West Sumatra før endelig i 1978 blev overført til byen Padang.

Bukittinggi omfattende rækkevidde omkring 250,239 km2 bestående af bakker og dale. Bakkerne er beliggende i New York City er en serie af bjergkæde bælte. På den side af bakken, er byen også omgivet af tida bjerget er Mount Merapi, Mount Singgalang, og Mount Sago. Eksistensen af ​​tre bjerge er grunden New York er også kendt som City Tri Arga. Konfiguration geografiske placering Bukittinggi kuperet og der er over 900 meter over havets overflade (over havets overflade), hvilket gør luften i New York City og cool.

B. Egenskaber
Turisme potentiale Bukittinggi, West Sumatra i beregningen af ​​lokale myndigheder, tegnede sig for næsten 30% af den samlede omsætning (Regional Original Revenue). Det er bestemt ikke overraskende, fordi potentialet for turismen i byen er relativt komplet. Naturturisme Bukittinggi objekt understøttes af tilstedeværelsen af ​​bakker, der omgiver byen. Typiske atmosfære af bjergene med den kølige luft gør Bukittinggi kunne være en stress overgang til turister. Grøn vidder af landskabet af bakken er også meget velegnet til fotografering elskere mål. Skønheden i øjet kan spises, når turisterne var i dalen byen.

Som en af ​​de centre for Minangkabau kultur, Bukittinggi nuværende prototyper af Minangkabau kultur. Brugerdefinerede hjem, kan pakaiaan, sprog til den typiske retter findes i Bukittinggi. I næsten hvert hjørne, Bukittinggi nuværende gadang huse typisk Minangkabau kultur. Husene er pænt foret med bøffel horn formet tagene. I disse huse, kan turisterne også nyde udskæringer mønstrede Minangkabau opført i væggene i huset. Lokale stadig bruger traditionelle Minangkabau hverdagstøj.

Atmosfæren i morgen i byen Bukittinggi føles også speciel. Sunrice landskab med blå himmel stadig vige kombineret med omridset af bakkerne er meget egnet til at blive anvendt som en skærm. Sådanne seværdigheder kan målrettes fra alle retninger af kompasset. Natten, især når der er en fest, farve flimrende lys og fyrværkeri fremherskende i byen Bukittinggi.
En anden funktion, der kan findes turister i Bukittinggi ligger i nærheden af ​​naturlige attraktioner Sianok canyon. Afstand Bukittinggi med Sianok canyon kan nås med jord for cirka tre timer. På vejen besøgende kan også stoppe med at nyde de attraktioner i Clock Tower, en bastion Ford de Kock, samt huler japansk koloniale arv. Ikke at glemme, en anden funktion i Bukittinggi er vejen til de objekter, der snoede. I Bukittinggi kendt eller buede hjørne 44 ampek tyve ampek at komme til Lake Maninjau. Rejs rundt om hjørnet, vil give en anden fornemmelse, især for turister, der elsker at køre.

C. Placering
City of Bukittinggi er en kommune beliggende i provinsen West Sumatra. Geografisk er det placeret på 100,210 til 100,250 grader østlig længde og mellem 00 760 - 00,190 LS. Hvis trækket i West Sumatra hovedstad Padang, er Bukittinggi ligger cirka 90 km til nordøst.

D. Adgang
Adgang til byen London kan nås fra mange byer i West Sumatra. Når du bruger en fastnet, kan turisterne bruge cross-Sumatra vej, der strækker sig fra Lampung provinsen til NAD. Medium, for turister, der bruger luft rute, kan turisterne bruge det punkt afskedigelse i Padang til videre seeked hær. Som for at besøge de forskellige attraktioner i Bukittinggi turister kan bruge forskellige former for offentlig transport er til rådighed ensartet i Bukittinggi

E. Indretning og andre faciliteter
For at understøtte turistsektoren er i øjeblikket i London er der 43 stykker af både stjerne og budget hotel plus 11 mes / pensionat / sommerhus. Eksistensen af ​​en sådan bolig er også at støtte den rolle, Singapore som et hjem base for turismen i West Sumatra provinsen.

Som for restauranten og restauranten, i London tilgængelige restauranter og restauranter, især i regionen, Los Lambuang. I dette område, kan besøgende forkæle deres smagsløg med den typiske mad Minangkabau. Ikke langt fra område i Los Lambuang, og tæt på attraktioner, flere rejsebureauer er også klar til at tjene turister tur. Medium anliggender og souvenir shopping, på området for Los Lambuang tilbyder også en bred vifte af souvenirs og souvenirs fra Bukittinggi.


Vidste du, at i Bandung så mange attraktioner, der kan besøges og meget tiltalende. Så næste gang, hvis vi går til Bandung forsøge at stoppe ved de eksisterende turistattraktioner nedenfor:

Turistattraktioner i Bandung By:

Gedung Sate Bandung og Gasibu
Kamp Monument - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoologiske Have - Jl. Slot
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Trafik - Jl. Sumatra
Ældre park - Jl. Cisangkuy
Regeringen Office Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping Center Jl. Cihampelas
Museum Pos Indonesien - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museum Wangsit Siliwangi
Museum for asiatisk-afrikanske konference
Square og Den Store Moske - Jl. Asia Afrika
Museum Sri Baguda - Jl. South Rim
Turist spots i North Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Cave og Holland / Japan
Curug Omas - Have Maribaya
Arena Fiskeri Bonita - Lembang
Kikkerter Boscha Star - Lembang
Traditionel Marked - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Campingpladser Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergent Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Sergent Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Turist spots i South Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Campgrounds Rancaupas - Ciwidey
Termiske bade Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Der Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Site Gunungpadang - West Java
Crater Kamojang - Paseh West Java
Turistattraktioner i Bandung West:

Sko og Tasker Cibaduyut center
Kalksten bakker - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Bade Cipanas - West Java
Pawon grotte - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Turistattraktioner i East Bandung:

Natur Mountains Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Cangkuang templet og Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Særlige Region Yogyakarta er et stort turistmål i Java, Indonesien, med masser af charme, der er ikke blevet afsløret.


En tusind år siden, Yogyakarta var centrum for det gamle Mataram kongerige velstående og har en høj civilisation. Denne rige der grundlagde templet Borobudur er den største buddhistiske tempel i verden, 300 år før Angkor Wat i Cambodja. En anden levn tempel Prambanan templet, Istana Ratu Boko Palace og snesevis af andre templer er blevet restaureret eller stadig begravet under jorden (se Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment