!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Meest favoriete toeristische plaatsen in Indonesië.

De rit was nog niet klaar (377)

(Deel 377), Depok, West-Java, Indonesië, 27 september 2015, 01:32).

Meest favoriete toeristische plaatsen in Indonesië.

In aanvulling op het eiland Bali, Indonesië lijkt om de charme van het prachtige toeristische bezienswaardigheden en hebben zelfs nog veel meer mooie en zeer de moeite waard om te bezoeken en zal nooit vergeten worden voor toeristen die nog nooit hebben bezocht, onder andere:
Marine Park Raja Ampat, Papua Voor de duikers en liefhebbers van de onderwaterwereld park, is een duikparadijs die een schat aan zeeleven presenteert is geweldig. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden Raja Ampat Marine Park. Dit gebied wordt aangeduid als de Coral Reef Paradise of het paradijs van koraalriffen door duikers van de wereld. Locatie Attracties Raja Ampat Marine Park is gelegen in West-Papoea.

Raja Ampat is een nieuwe wijk van de divisie wilaya district brede glijbaan met 4,6 miljoen hectare. Ongeveer 85% van de totale oppervlakte van de oceaan, terwijl de rest is een groep van eilanden en koraalatollen aantal 610 eilanden. Van de honderden eilanden riet slechts 35 eilanden zijn bewoond door de inheemse bevolking.

Raja Ampat eilanden zijn niet alleen beschouwd als het doel van de Natuur Indonesië in de vorm van de grootste marine park in Indonesië, maar ook verondersteld om een ​​overvloed van het mariene leven in de wereld. Onthullen panoramisch Attracties Raja Ampat Marine Park begon toen de Nederlandse nationaliteit meester duiker genaamd Maxx Ammer bezocht de regio in 1990.

Attracties Raja Ampat Marine Park is een gebied van koraalriffen met een schat van het mariene leven in de wereld, heeft ten minste 1.300 vissoorten, 600 soorten koraal en 700 soorten mosselen, niet om de verschillende soorten schildpadden, algen en kwallen te noemen. De grootste rijkdom in de wereld Koraaldriehoek gebied, namelijk de Filippijnen, Indonesië en Papoea-Nieuw-Guinea.

Gezien de breedte van de aquatische attracties Papoea Raja Ampat Marine Park en een rijke verscheidenheid van het mariene leven, dan kunt u kiezen voor een punt om de duik te starten. Rond het eiland Kri, kunt u de schoonheid van koraalriffen en vele soorten vis die is geweldig, met inbegrip van de soorten Queensland grouper, Pompano, snapper, grouper, rifhaaien, tonijn, napoeleon lipvis, barracuda, en gigantische Trevelly zien.

Andere duikplekken in Marine Park Attracties Raja Ampat Papoea is in Sardines Reef met een diepte van ongeveer 10 meter. Deze plaats serveert een verscheidenheid aan vis, waaronder papegaaivis die briljante kleuren hebben. Als u het gevoel dat u in een rots tunnel te proberen, kun je duiken rond de eilanden Kaboei Bay Rock. Er zijn een baai onder een rots tunnel. Kaboei Bay Rock vond ook koraalgrotten bewoond door vleermuizen ole, en op sommige plaatsen zijn gevonden resten van menselijke botten.

Er zijn vele andere duikplekken in Attracties Papoea Raja Ampat Marine Park je kunt verkennen, zoals The Passage, Fam Island, en het eiland Misool. Naast genieten van de rijkdom van het leven in zee, kunt u ook genieten van de historische bezienswaardigheden onder de zee, met inbegrip van oorlogsschepen en gevechtsvliegtuigen die zonk in de wateren Attracties Papoea Raja Ampat Marine Park. Niet alleen dat, kunt u ook genieten van de schoonheid van de eilanden regio Attracties Papoea Raja Ampat Marine Park in een staat van ongerepte, de lagune, en de baai is nog steeds beschermd, heeft een stuk van de prachtige stranden en kristalhelder zeewater.

U bent geïnteresseerd in het bezoeken van bezienswaardigheden in Papoea Raja Ampat Marine Park kan worden afgeweken van Jakarta en andere grote steden aan de Domine Eduard Osok, Sorong, West Papua. Vluchten van Jakarta naar Sorong meestal doorvoer in Makassar of Manado. Van Domine Eduard Osok, kunt u meteen overgaan tot attracties Raja Ampat marine park met een bos van snelle boten berkafasitas 10 personen voor een bedrag van circa USD 3,2 miljoen per enkele reis voor 4 uur.

Geen speciaal kaartje om de attracties water gebied Raja Ampat Marine Park te gaan. Echter, de kosten van een motorboot, uitrusting duikers en instructeurs die variëren van honderdduizenden tot miljoenen rupiah in een duik te huren. Duiken proces wordt meestal uitgevoerd vele malen om te genieten van de duikspots zijn verschillend. Daarom is het raadzaam duikers massaal naar het bedrag van de uitgaven die is relatief duur te onderdrukken.

Bezienswaardigheden in de regio Papua Raja Ampat Marine Park, dan kunt u krijgen voldoende faciliteiten bestaan ​​in sommige plaatsen, zoals op het eiland Kri, Waigeo, Mansuar en Misool. Sommige resorts set de prijs is relatief duur, omdat het presenteert een volledige faciliteit. Als u met een lager budget, kon het resort handen van de overheid een optie zijn.

Een ander alternatief voor de attracties Papoea Raja Ampat Marine Park is te genieten door te kiezen voor een verblijf op de boot met de gehuurde boot Pinisi die speciaal is aangepast voor duikactiviteiten een paar dagen. Het schip heeft kafasitas maximaal 14 personen voor een bedrag van ongeveer 90.000.000-110.000.000 voor een cruise voor een week.

OnderwaterparadijsAls één van de eerste marine park in de wereld, zijn de schoonheid van de onderwaterwereld van Bunaken, Manado Noord Sulawesi goed bekend in de internationale gemeenschap, in het bijzonder voor duikers. In feite, in 2005, Bunaken is uitgegroeid tot een World Heritage Site na de Indonesische regering om Bunaken registreren om UNESCO. Met een oppervlakte van ongeveer 75 625 ha, zijn duikliefhebbers verwend door de vele duikplek. Bunaken Marine Park heeft een 20 punt duikstek, 12 van hen zijn op het eiland Bunaken. Aantal duikplekken zou kunnen toenemen, samen met het aantal duikers het verkennen van de onderwaterwereld schoonheid van Bunaken.
Van de 20 punten duikplek, de meest favoriete oa in geboortedorp, Lekuan, Fukui Point, mandoline ponit en Oost Bunaken. De duikers die regelmatig een bezoek aan de Bunaken duikplaats heeft een andere favoriet. Bijvoorbeeld, de duiker die graag spot haaien duiken verschillende favoriet bij duikers die houden op zoek naar manta's. Onderwaterfotografen gelukkige kijken zeepaardjes, flamboyant inktvis, en andere macro foto voorwerpen die bestaan ​​onder de zee.


Het niveau van de zichtbaarheid in het water bereikt 20 meter, soms, als ik een goede zichtbaarheid kan 35 meter bereiken. U kunt de schoonheid van de koraalriffen van Bunaken Marine Park, dat is een van de beste in de wereld te zien. Er zijn ongeveer 390 soorten van kleurrijke koraalriffen is geweldig. Berlekak-dent unieke vorm met scheuren tot een kleine grot of tunnel onder de zee die niet kan worden gevonden in andere plaatsen.

Derawan eiland gelegen in de archipel van Derawan, Derawan districten, provincies Berau, Noord-Borneo, eenheid Derawan eiland morfologie is bertopografi vlakke kustvlakte. Zand strand heeft een helling van ongeveer 7 ° - 11 ° met een breedte van 13,5 om 20 meter.

In de omringende wateren zijn een marine park en bekend als een toeristische duiken (duiken) met een diepte van ongeveer vijf meter. Er is een breed scala van het mariene leven hier, zoals pijlinktvissen (inktvis), kreeften, vissen buis (ghostpipe vis), octopus (bluering octopus), naaktslakken, zeepaardjes (zeepaardjes), paling lint (ribbon eels) en vis Skorpion (Schorpioenvissen ).

Op een rots op een diepte van tien meter, is er een rif bekend als de "blauwe muur trigger", omdat het rif met een lengte van 18 meter is veel trekker vis (rood-toothed trekker vissen).

Derawan is een eiland met zee-gekleurde tinten van blauw en groen uitzicht, wit zand zachte, rijen van palmbomen op de kust, met een klein bos in het midden van het eiland, die is het leefgebied van verschillende soorten planten en dieren en de natuurlijke schoonheid van de bodem adembenemende oceaan. Wees niet verbaasd als dit eiland gelederen derde kon top als een wereldklasse duikbestemming en maken dit eiland een droomeiland voor duikers.

Rond het eiland Derawan, heeft maar liefst 28 punt duik geïdentificeerd. Om al dit punt in ieder geval duurt het ongeveer 10 dagen met een duik op elk punt te verkennen. Om van het ene punt naar het andere, kunnen bezoekers de schepen gebruiken. Ondertussen, kunnen bezoekers ook het eiland te voet te verkennen.

Dr. Carden Wallace van tropische museum Queensland, Australië heeft de mariene rijkdommen van het eiland Derawan onderzocht en vond meer dan 50 soorten arcropora (zeedieren) in een koraalrif. Niemand schijnt als Derawan eiland staat bekend als de derde hoogste in de wereld als een internationale duikbestemming.

Koraalriffen in de archipel van Derawan wijdverbreid in het hele eiland en verkoold in Derawan archipel. Hirst-footed op deze eilanden zijn onder andere Long Island verkoold, verschroeide masimbung, verkoolde buliulin, pinaka verkoold, verschroeide en verkoolde tababinga muaras.

Soort rif in Derawan archipel bestaat uit fringing, koraalriffen en atollen. Dit atol die is gevormd in het eiland en gevormd tot een zoutwatermeer. "Manta tow survey 2003 'toont een gemiddelde dekking van de koraalriffen op de lange eiland is 24,25% tot 34,88 voor harde koralen en rif leven. Koraalriffen in het eiland Derawan heeft een gemiddelde koraal cover van harde koralen 17,41% en 27,78% levend koraal dekking. Met het aantal soorten 460-470 suggereert dat dit een schat aan biodiversiteit tweede na Raja Ampat archipel zijn.

Coral Reef hoofdgebieden:

lengte van het westelijke deel van het eiland (inlaat en kanaal)
muaras met een grote diversiteit van het koraal, koraal gezonde en esthetische waarde
malalungun koraal, hoge diversiteit met een complexe structuur met een verscheidenheid van habitats
grote koraal-rijke habitats
Rifvissen enquête in 2003 bleek dat dit eiland produceert 832 soorten. Daarnaast wordt geschat zijn er minstens 1051 soorten in de wateren Berau met Gobes dominante soorten (Gobiidae), lipvissen (Labridae) en Damselfishes (Pomacentridae).

Soms bij het zitten aan het einde van de houten brug die leidt naar de zee, kunnen we de groene schildpadden en weer op het oppervlak van het heldere water. Bij het duiken we samen ook de schildpadden die zwemmen om ons heen. Soms zelfs de schildpadden die lijken te zwerven rond het huis is gelegen aan de kust van het eiland. Op de avond, sommige schildpadden klom wal en hun eieren leggen daar.

Bezoekers kunnen ook de herziening van de andere eilanden rond Derawan. Bijvoorbeeld: Charitable Island, Maratua en Kakaban eiland dat zijn eigen unieke karakter heeft. Blauw pijlstaartrog (manta's), die 3,5 meter breed bevolking heeft bereikt op het eiland Charitable. In feite, kan ook worden gevonden-als je geluk hebt, zwarte pijlstaartrog met brede "spanwijdte" 6 meter. Terwijl het eiland heeft een unieke Kakaban de vorm van een prehistorisch meer in het midden van de zee, de enige in Azië.

Typische en beschermde soorten die kan worden gevonden onder de kokoskrabben (Birgus latro), walvissen, dolfijnen (Delphinus), groene schildpad (Chelonia mydas), karetschildpad (erethmochelys fimbriata) en Dugong (Dugong dugon). Kokoskrabben kan worden gevonden op het eiland Kakaban en Maratua. Paus kan worden gevonden rond het eiland Maratua in een bepaald seizoen, terwijl de dolfijnen rond het eiland Semama, Charitable, Kakaban, Maratua en verkoold muaras.

Schildpadden kan worden gevonden in de buurt van Long Island, Derawan, Semama, Charitable en Maratua en zeekoeien in Long Island en Semama. Een andere unieke soorten mantaroggen (manta birostris) gelegen op het eiland van Charitable en pigmy zeepaardje op het eiland Semama en Derawan.

Faciliteiten en accommodatie
Derawan bieden faciliteiten zoals huisjes, duikuitrusting, speedboten en restaurants. Derawan eiland bieden ook accommodatie die is niet te duur, die wordt beheerd door de lokale bevolking.

Deze huizen zijn eenvoudig juts bijna 100 meter in de zee om de bewoners vrij kan zien een verscheidenheid aan kleurrijke vissen en schildpadden vrij te passeren zonder anderen te storen. Het menu is erg eenvoudig met een dominante hoofdmenu van zeevis en ingeblikt voedsel zeker niet af aan het plezier sfeer dag en nacht op dit eiland.

Toegang
Naar het eiland Derawan te krijgen, kunnen toeristen vliegen voor ongeveer 3 uur naar Balikpapan, Oost-Kalimantan, per vliegtuig uit Jakarta, Surabaya, Yogyakarta of Denpasar.

Uit Aberdeen, nog steeds naar Cape Redeb duik een uur te vliegen met het vliegtuig, KAL Star, Deraya of DAS. Daarnaast kunnen Cape Redeb ook bereikbaar met de zee, met aan boord van Samarinda, de hoofdstad van Oost-Kalimantan Tarakan, de hoofdstad van Noord-Borneo naar Cape Redeb gevolgd door het huren van een motorboot.

Reis naar het eiland Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (bevolking in 2001: 2.722.123 inwoners) is een eiland in de Kleine Soenda-eilanden of Nusa Tenggara worden gescheiden door de Straat Lombok van Bali in Sebelat Alas Straat in het westen en oosten van Sumbawa. Het eiland is ongeveer sferisch met een soort van "staart" aan de zuidwest zijde van een lengte van ongeveer 70 km. Dit eiland gebied bereiken van 5435 km², waardoor het rangschikt 108 uit de lijst van de eilanden is gebaseerd op de omvang van de wereld. De belangrijkste stad op het eiland is Mataram.

Lombok is beroemd om haar natuurlijke schoonheid van de exotische en fascinerende. Lombok eiland heeft niet alleen drie Gili eilanden. In aanvulling op Gili Trawangan, Gili Air en Gili Meno. Lombok heeft nog een aantal dijk even mooi. Men alleen Gili Kondo gelegen ten oosten van het eiland Lombok.

Lombok is nu een van de iconen van de Indonesische toerisme geworden, de schoonheid van het eiland is ongeëvenaard in Indonesië, gastvrijheid Sasak mensen, de schoonheid van de stranden die zijn heel wit, koraalriffen en biologische rijkdom van de buitengewone pracht van de berg Rinjani en culturele eigenheid Sasak veel uitnodigt bewondering binnenlandse en buitenlandse toeristen.

De schoonheid van het eiland Lombok en eksotismenya zullen u en uw partner uit te nodigen voor een huwelijksreis hier. Eveneens met Exotisme Gilis Island zal ook nodigen u uit om de schoonheid van het eiland te genieten.

Dit eiland is één van de twee grootste eilanden in handen van de provincie West Nusa Tenggara. De schoonheid van het landschap, waardoor het eiland Lombok naar een huwelijksreis bestemming die ook wenselijk zijn. Als je moet weten waar de voeten moeten worden versterkt, kan de schoonheid van Lombok worden onderzocht op deze reis.

Met stranden prachtig magisch, majestueuze Mt Rinjani en spectaculair zeeleven om te ontdekken, het eiland Lombok in West Nusa Tenggara heeft vele toeristische bestemmingen, zowel op land als op zee. Geen wonder dat is de meest populaire bestemmingen in West Nusa Tenggara.

Ga je naar hier om het surfen grote golven te voelen aan de zuidkust. Daag je lef om de top van de vulkaan beklimmen. Huur een fiets en een motorfiets om rond te reizen in de straten langs de rijstvelden. Waar je maar wilt meghabiskan tijd, zult u niet teleurgesteld worden met de spectaculaire natuurlijke schoonheid hier te zijn.

Andere bezoekers van Lombok ervoor kiezen om hun tijd te besteden aan het eiland Gili-Gili, een afgelegen tropisch eiland met stranden zijn prachtig en luxe omgeving.

De oorspronkelijke bewoners van Lombok zijn Sasak, Lombok is ook de thuisbasis van de Hindu mensen van Bali en ook een aantal Chinese, Javanen, Bugis en Arabieren.

Sommige mensen Sasak omarmde het islamitische geloof Wektu telu didefinisikann als "de islam drie keer" verwijzend naar hun gebeden drie keer per dag en anders met moslims die 5 keer per dag bidden. Wektu telu is een unieke religie die oude tradities en de islamitische overtuigingen bevat, zijn deze overtuigingen alleen gevonden in Noord-Lombok. Degenen die dit geloof ondergaan, zijn moslims, maar op hetzelfde moment te ondergaan traditionele rituelen. Voorbeelden zoals Nyiu ceremonie gehouden na honderd dagen iemand overlijdt. Families van de mensen die cadeautjes gestorven zoals kleding, tandenborstels en voedsel, zodat de overledene rust in de hemel zal zijn.

Andere religieuze feesten gevierd in het begin van de regentijd (oktober-december) of de oogst seizoen (april-mei) met vieringen in de dorpen over het hele eiland.

Sasak cultuur is zeer belangrijk voor de kracht en fysieke vaardigheden en een heleboel lokale gewoonten mereflesika deze cultuur. Peresehan is een lokale traditie dat de strijd tussen de twee mannen die een lange stok en een kleine schild-vormige kooi bujung van koeienhuid gebruikt combineert.

Muziek en dans zijn zeer belangrijk in Sasak cultuur. Danste een traditionele dans tijdens belangrijke ceremonies. Deze dans is ontstaan ​​uit krijgsdans, zoals Beleq drum (grote trom) tot Cupak Gerantang populair dat het verhaal van liefde en romantiek vertelt.
Bezoek de unieke Pura Lingsar, een combinatie van Balinese Hindoe tempels en overtuigingen Wektu telu in één complex.
Rond en winkelden in de markt Surandi skyline van de stad. Er zijn een aantal mooie picknick plekken om te ontspannen en te rusten.

Test je geluk met een bezoek aan het circuit in het veld Salakalas. De race wordt gehouden elke zondag. Bekijk de jonge jockeys in een strakke wedstrijd naar de finish, waar de winnaar glimlach overwinnaar zal memberika. Deze race is erg belangrijk, dus de avond voor de wedstrijd, de dorpelingen zullen hun paarden te masseren, en af ​​en toe speelt gamelanmuziek om paarden te kalmeren.

Daag je lef om de hoogten van de berg Rinjani beklimmen. Op een hoogte van meer dan 3700 meter boven de zeespiegel, zal deze majestueuze vulkanische berg beklimmen minstens drie dagen te nemen en wordt niet aanbevolen voor mensen met hartaandoeningen. Zodra de toppen van vermoeidheid u zal worden betaald door het natuurlijke landschap Indonesië opmerkelijk.

Voel het zand op de zolen van je voeten en zwemmen in de sprankelende kustwater in het zuiden Kuta Lombok. Wit zand en een spectaculair uitzicht op de oceaan hier te maken deze plek als een toeristische bestemming gebruikelijke gebogen. Bezoek Nyale Vissen Kuta tijdens de jaarlijkse festival, meestal gehouden in februari of maart en geniet van de viering en de processie in kleur.

Zonnen en surfen op de prachtige stranden van Batu Bolong. Dit strand dankt zijn naam aan de grote stenen met gaten in het midden. Zorg ervoor dat je voelt ongewoon mooie zonsondergang als de zon begon te zinken in Mount Agung Bali met een ongelooflijke vlammende kleuren.

Leren over de lokale geschiedenis en bezoek Meruya Water Palace in Mataram, de hoofdstad van Lombok. Deze plaats werd gebouwd in 1744 en was vroeger een bloedige oorlog tussen Nederland en inwoners van Bali in de late 19e eeuw.

Ervaar de rust van de grootste tempel in Lombok, Pura Meru, gelegen achter het Water Park. De tempel, die eeuwenlang was gewijd aan de hindoeïstische Trimurti van Brahma, Vhisnu en Shiva.
Locatie om te reizen met het vliegtuig kan worden genomen van Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, naar de stad Mataram.
Bukit Tinggi
A. Overzicht

Stad van Bukittinggi, West Sumatra is een historische stad, dorp geboorteplaats van de drie grote helden van Indonesië, en ook een stad met een charmante toeristische exotisme. Bukittingggi hebben alle criteria om een ​​toeristische doelen voor de bezoekers. In de stad die 17 december maakte de verjaardag van deze is er de klokkentoren die een symbool van de stad, een overblijfsel van de koloniale geschiedenis en musea Minangkabau cultuur en Bung Hatta Palace.

Administratief Bukittinggi al begonnen te vormen in de Nederlandse koloniale tijdperk. Nederlands gemaakt Bukittinggi als Gemeentelijk Resort of sommige gemeenten gebaseerd Gazette in 1828, samen met 32 ​​andere Gemeentelijk Resort in Indonesië. Deze status maakt Bukittinggi wanneer het reeds heeft Gemeenteroad of de autonome regering van de meerderheid moet worden gecontroleerd door de Nederlandse. In Singapore stelde ook een fort met de naam "Fort De Kock". Het fort is nog steeds intact en dienen als een van de attracties van de geschiedenis. De stad wordt ook gebruikt door de Nederlandse officieren die in de oostelijke koloniën te rusten.

Tijdens de Japanse bezetting, Bukittinggi hernoemd van Fort de Kock Taddsgemente zijn Bukittinggi Si Yaku Sho met de toevoeging van wat nu de Agam District. Japan stelde ook een radiozender grootste eiland van Sumatra voor het belang van propaganda. Ook volgens de lokale overheid, de Japanners ook Singapore maken als de 25 militaire commando voor de controle van de strijdkrachten in Sumatra, Singapore naar Thailand.

Na de onafhankelijkheid van Indonesië, Bukittinggi nooit dienen als de centrale defensieve strijd voor onafhankelijkheid. Zelfs in december 1948 tot juni 1949 werd in Londen gebruikt als de hoofdstad van Emergency regering van de Republiek Indonesië (PDRI) geleid door de heer Sjafroedin Prawiranegara. De beslissing werd uitgegeven door de president na de Yogyakarta viel in de handen van Nederland als gevolg van militaire agressie II. Daarna Bukittingti aangewezen als de hoofdstad van Sumatra, en in 1959 maakte de hoofdstad van Centraal-Sumatra. Na de ontwikkeling van West-Sumatra, Bukittinggi dienen als de hoofdstad van West-Sumatra voordat ze uiteindelijk in 1978 werd overgedragen aan de stad Padang.

Bukittinggi uitgebreide bereik rond 250.239 km2, bestaande uit heuvels en valleien. De heuvels zijn gevestigd in New York City is een serie van bergketen riem. Aan de kant van de heuvel, is de stad ook omringd door Tida berg is Mount Merapi, Singgalang en Mount Sago. Het bestaan ​​van drie bergen is de reden waarom New York City is ook bekend als de Stad Tri Arga. Configuratie geografische ligging Bukittinggi heuvelachtige en er is boven de 900 m boven zeeniveau (boven de zeespiegel), waardoor de lucht in New York City en koel.

B. Kenmerken
Toeristisch potentieel van Bukittinggi, West Sumatra in de berekening van de lokale overheid, goed voor bijna 30% van de totale omzet (Regionale Original Revenue). Het is zeker niet verwonderlijk, want het potentieel voor het toerisme in de stad is relatief compleet. Natuurtoerisme Bukittinggi object ondersteund door de aanwezigheid van de heuvels die de stad omringen. Typische sfeer van de bergen met de koele lucht maakt Bukittinggi kan een stress-release voor toeristen. Groene uitgestrektheid van het landschap van de heuvel is ook zeer geschikt voor fotografie liefhebbers doelen. De schoonheid van het oog kan worden gegeten als toeristen waren in de vallei stad.

Als een van de centra van Minangkabau cultuur, Bukittinggi huidige prototypes van Minangkabau cultuur. Aangepaste woningen, kan pakaiaan, taal om de typische gerechten te vinden in Bukittinggi. In bijna elke hoek, Bukittinggi aanwezig Gadang huizen typisch Minangkabau cultuur. De huizen zijn keurig bekleed met buffelhoorn vormige daken. In deze huizen, kunnen toeristen ook genieten van de houtsnijwerk patroon Minangkabau in de muren van het huis opgenomen. Locals nog steeds gebruik van de traditionele Minangkabau dagelijkse kleren.

De sfeer van de ochtend in de stad Bukittinggi voelt ook speciale. Sunrice landschap met blauwe hemel nog gooi gecombineerd met het silhouet van de heuvels zijn zeer geschikt voor gebruik als een beeldscherm. Dergelijke bezienswaardigheden kunnen worden gericht vanuit alle richtingen van het kompas. 'S nachts, in het bijzonder wanneer er een viering, kleur flikkerende lichten en vuurwerk voor in de stad Bukittinggi.
Een ander kenmerk dat kan worden gevonden toeristen in Bukittinggi ligt in de buurt natuurlijke attracties Sianok canyon. Afstand Bukittinggi met Sianok canyon kan worden bereikt door het land voor ongeveer drie uur. Op de terugweg kunnen bezoekers ook stoppen door om de bezienswaardigheden van de Clock Tower, een bastion Ford de Kock, evenals grotten Japanse koloniale erfenis te genieten. Niet te vergeten, een ander kenmerk van Bukittinggi zijn de manier om de objecten die kronkelende. In Bukittinggi bekend of gebogen hoek 44 ampek twintig ampek om naar Lake Maninjau te krijgen. Reist om de hoek zal een andere sensatie te bieden, met name voor toeristen die graag om te rijden.

C. Locatie
Stad Bukittinggi is een gemeente in de provincie West-Sumatra. Geografisch gezien, het is gelegen op 100,210-100,250 graden oosterlengte en tussen 00 760 - 00,190 LS. Als de aantrekkingskracht van de hoofdstad van West-Sumatra Padang, Bukittinggi ligt ongeveer 90 km naar het noordoosten.

D. Toegang
De toegang tot het centrum van Londen kan worden bereikt van vele steden in West Sumatra. Bij gebruik van een vaste lijn, kunnen toeristen cross-Sumatra weg die zich uitstrekt van de provincie Lampung naar NAD gebruiken. Medium, voor toeristen die de lucht route te gebruiken, kunnen toeristen het punt van het ontslag te gebruiken in Padang voor verdere seeked leger. Als voor een bezoek aan de verschillende attracties in Bukittinggi toeristen kunnen verschillende vormen van openbaar vervoer te gebruiken zijn uniform in Bukittinggi

E. Accommodatie en andere voorzieningen
Ter ondersteuning van de toeristische sector is momenteel in Londen zijn er 43 stukken van beide sterren en budget hotel plus 11 mes / pension / cottage. Het bestaan ​​van een dergelijke accommodatie is ook de rol van Singapore te ondersteunen als thuisbasis voor het toerisme in West Sumatra provincie.

Als voor het restaurant en het restaurant in Londen beschikbaar restaurants en restaurants, met name in de regio, Los Lambuang. In dit gebied, kunnen bezoekers hun smaakpapillen verwennen met de typische gerechten Minangkabau. Niet ver van het gebied van Los Lambuang, en dicht bij attracties, diverse reisbureaus zijn ook bereid om toeristen reis te dienen. Medium zaken en souvenirs, in de omgeving van Los Lambuang biedt ook een verscheidenheid aan souvenirs en souvenirs uit Bukittinggi.


Wist u dat in Bandung zo vele attracties die bezocht kunnen worden en zeer aantrekkelijk. Dus de volgende keer als we naar Bandung proberen te stoppen door de bestaande toeristische attracties hieronder:

Toeristische attracties in de stad Bandung:

Gedung Sate Bandung en Gasibu
Worstelen Monument - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Kasteel
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Traffic - Jl. Sumatra
Ouderen park - Jl. Cisangkuy
Government Office Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping Center Jl. Cihampelas
Museum Pos Indonesië - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museum Wangsit Siliwangi
Museum van de Aziatisch-Afrikaanse conferentie
Square en Grand Mosque - Jl. Azië Afrika
Museum Sri Baguda - Jl. South Rim
Toeristische plekken in Noord-Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Cave en Nederland / Japan
Curug Omas - Tuin Maribaya
Arena Vissen Bonita - Lembang
Verrekijker Boscha Star - Lembang
Traditionele Markt - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Campings Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
UPAS - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West-Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergeant Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Sergeant Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Toeristische plekken in Zuid-Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Campings Rancaupas - Ciwidey
Thermen Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Er Cipanunjang - Pangalengan
Cileunca - Pangalengan
Site Gunungpadang - West Java
Krater Kamojang - Paseh West Java
Toeristische attracties in Bandung West:

Schoenen en tassen Cibaduyut centrum
Kalksteenheuvels - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Baden Cipanas - West Java
Pawon grot - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Toeristische attracties in Oost Bandung:

Natuur Bergen Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Krater Kamojang
Cangkuang Tempel en Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Jogjakarta is een belangrijke toeristische bestemming in Java, Indonesië, met veel charme die niet is geopenbaard.


Duizend jaar geleden, Yogyakarta was het centrum van het oude Mataram koninkrijk welvarend en heeft een hoge beschaving. Dit Koninkrijk die de tempel Borobudur gesticht is de grootste boeddhistische tempel in de wereld, 300 jaar voordat Angkor Wat in Cambodja. Een ander overblijfsel tempel Prambanan Tempel, Istana Ratu Boko Palace, en tientallen andere tempels zijn gerestaureerd of nog begraven onder de grond (zie Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment