!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 25, 2015

Μίνα τραγωδία και τρεις μοίρα.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (376)

(Μέρος τριακόσιες εβδομήντα έξι), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, 24 του Σεπτέμβρη του 2015, 21:55 μ.μ.).

Μίνα τραγωδία και τρεις μοίρα.

Η τραγωδία συνέβη και πάλι προσκυνητές στη Μίνα, τη Σαουδική Αραβία, όταν οι προσκυνητές ήθελε να ρίξει Jumroh. Αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία στη σεζόν Χατζ αυτό το μήνα, μετά την κατάρρευση του γερανού (τροχαλία / γερανός) που σκότωσε 107 προσκυνητές, συμπεριλαμβανομένων 11 προσκυνητές από την Ινδονησία.
Τώρα τραγωδία mina έχει προκαλέσει το θάνατο 717 ανθρώπων που σκοτώθηκαν, 805 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τρεις άνθρωποι από την Ινδονησία, Hamid από Σουραμπάγια, Batam Saiyah καταγωγής και ένας άνδρας από Probolinggo. Ιρανική προσκυνητές σκοτώθηκαν όσο 43 άνθρωποι, 60 τραυματίες. Το υπόλοιπο των χωρών.
Αν κοιτάξουμε από την πλευρά της θρησκείας, ανεξάρτητα από την αμέλεια του ανθρώπινου παράγοντα, η καταστροφή στη Μίνα, δεν μπορεί να ξεφύγει από την μοίρα που έχει καθιερωθεί από τον Θεό.
Όπως γνωρίζουμε στο Κοράνι και Sunnah, ο Αλλάχ καθορίζει τρεις τύπους του πεπρωμένου.
Η πρώτη κοινή μοίρα που οι τράπεζες έχουν θέσει Θεού στο βιβλίο Lauh Mahfush, η κοινή μοίρα ο Θεός έχει χειροτονήθηκε μοίρα όλων των πλασμάτων 50.000 χρόνων πριν ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων πέφτουν από τα κλαδιά που ήδη προβλέπονται, στο βιβλίο του Αλλάχ:

"Lawh Mahfuz".

Προφήτη sallallaahu wa Sallam είπε: «ΑΛΛΑΧ έχει θέσει όλη τη μοίρα όλων των πλασμάτων από πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη». (ΥΕ. Μουσουλμανικό αρ. 2653).

"Κανείς δεν επέρχεται καταστροφή στη γη και (ούτε) στον εαυτό σας, αλλά αυτό είναι εγγεγραμμένο στο Βιβλίο (lawh Mahfuz) πριν το φέρει. Αληθώς είναι εύκολο για τον Αλλάχ ». (. QS Al-Hadid: 22).
Η δεύτερη μοίρα καθορίζεται όταν το πνεύμα διοχετεύεται μέσα στην κοιλιά της μητέρας που ήταν έγκυος όταν την εγκυμοσύνη τέσσερις μήνες και δέκα ημέρες, έχει καθοριστεί, αυτή τη φορά για μια ζωή της ανθρώπινης μοίρας.
Η τρίτη μοίρα, πεπρωμένο ψήφιση της νύχτας Laylat αλ Qadr, η οποία σύμφωνα με το Κοράνι και Sunnah που ο Θεός κάθε βράδυ στις 10 η τελευταία ημέρα του μήνα του Ραμαζανιού (νηστείας μήνα).
Laylat αλ Qadr βραδιά είναι πολύ ιδιαίτερη, γιατί όταν ο υπηρέτης του Θεού λατρεία για αυτό το βράδυ μπορεί να ανταμείψει (ανταμοιβή) ισοδύναμο λατρεύαμε 83 χρόνια.
Αυτό το πεπρωμένο δικαίωμα preogatif Θεού, μόνο ο Θεός μπορεί να αλλάξει, ως εκ τούτου, ο Θεός διέταξε τον άνθρωπο σε πολλά προσευχής και της μνήμης, επειδή ένα από τα οφέλη της προσευχής είναι ότι μπορεί να αρνηθεί ενισχύσεις (θα μπορούσαμε στο θέλημα του Θεού θα μπορούσε να γλιτώσει από την καταστροφή).(BBC) - Ο αριθμός των νεκρών στη Μίνα πάνω από 717 άνθρωποι, τραυματίστηκαν 805 άνθρωποι.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.
Τουλάχιστον 700 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους, ενώ προσπαθεί να ρίξει jumroh στριμωγμένος στη Μίνα, ενώ 800 άλλοι τραυματίστηκαν την Πέμπτη (24/09).
Οι αρχές ανέφεραν ότι η Σαουδική 4.000 αξιωματικοί είχαν αναπτυχθεί στη σκηνή μαζί με 200 προσωπικό έκτακτης βοήθειας.
Οι τραυματίες έλαβαν άμεσες ενισχύσεις στη σκηνή και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.
Περίπου δύο εκατομμύρια μουσουλμάνους εκτελέσει το Χατζ στη Σαουδική Αραβία, η οποία φέτος χαρακτηρίστηκε επίσης από την κατάρρευση ενός γερανού στο περιστατικό της Μέκκας που προκάλεσε πάνω από 100 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων 11 προσκυνητές από την Ινδονησία.
Ανταποκριτής του BBC ανέφερε ότι πολλοί προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους καταγωγή του Νίγηρα.
Στο περιστατικό στη Μίνα, η οποία έλαβε χώρα στη γιορτή του Eid al-Adha, για να μην αναφέρουμε την πατρίδα των θυμάτων μειώθηκε.
Αλλά Χάουσα τμήμα του BBC, Tchima Illa Ισούφου, ο οποίος ήταν στη σκηνή είπε ότι πολλοί προσκυνητές από τον Νίγηρα έχασαν τη ζωή τους.
Εν τω μεταξύ, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης της Ινδονησίας στη Σαουδική Αραβία έχει στείλει μια ομάδα για να εξακριβωθεί αν Ινδονησίας προσκυνητές οι οποίοι είναι θύματα των γεγονότων σε αυτή τη Μίνα.
Διεύθυνση Πολιτικής Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας είπε ότι ήταν ακόμα δεν γνωρίζουμε ακόμη την αιτία αυτής της τραγωδίας γεμάτο.
2006, εμφανίστηκαν επίσης παρόμοιες τραγωδίες με θανάτους φθάνοντας 364 προσκυνητές.
Οι αρχές παρέχουν βοήθεια στους προσκυνητές οι οποίοι τραυματίστηκαν.
Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας, όπως αναφέρεται από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας τηλεοπτικό σταθμό, είπε περίπου 390 προσκυνητές τραυματίστηκαν μέχρι στιγμής στο περιστατικό την Πέμπτη (24/09).
Τα γεγονότα συνέβησαν όταν προσκυνητές εκτελέσει λιθοβολισμό του διαβόλου, ένα από μια σειρά προσκύνημα ρίχνοντας ένα χαλίκι ως ένα σύμβολο του διαβόλου να λιθοβολούνται.
Χατζ φέτος που ακολουθείται από περίπου δύο εκατομμύρια προσκυνητές από όλο τον κόσμο.
Το 2006, η στενότητα στο εσωτερικό σημειώθηκε επίσης στην Μίνα με τα θύματα έφθασαν 346 άτομα.
Πριν από τα γεγονότα του σήμερα, το προσκύνημα επίσης χρωματιστά την πτώση του γερανού που χρησιμοποιείται για την επέκταση του έργου Χαράμ.
Μεταφέρουν 111 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων 11 προσκυνητές της Ινδονησίας πολιτών σε περίπτωση κατά το Μεγάλο Τζαμί. Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας έχει υποσχεθεί αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων νεκρούς και τραυματίες.

Θύματα γερανό Χαράμ 'μπορεί να ωφελήσει »
Οικογένεια προσκυνητές που έχασαν τη ζωή τους και μόνιμη αναπηρία ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης ενός γερανού στο Μεγάλο Τζαμί της Παρασκευής (11/09) έχουν προγραμματιστεί να λάβει αποζημίωση από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ.
Προσκυνητές που έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων 11 πολίτες της Ινδονησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ριάλ, ή περίπου Rp3.8 δισ. Αποζημίωση ύψους αναφέρθηκαν επίσης να δοθεί στην εκκλησία μόνιμη αναπηρία.
Αλλά μέχρι στιγμής, δήλωσε ο εκτελεστικός Λειτουργία Pensosbud Γενικό Προξενείο στη Τζέντα Σαρίφ δήλωσε στο BBC Shahab Rohmatin Bonasir Ινδονησία, η κυβέρνηση της Ινδονησίας δεν έχει λάβει καμία επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

7 Μίνα πιο σπαρακτική τραγωδία στην ιστορία του Χατζ
Μίνα έχει μια μακρά ιστορία ως τη σκηνή της τραγωδίας που σκότωσε πολλούς προσκυνητές.


Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία συνέβη στη Μίνα. Ως εκ τούτου, η Μίνα έχει μια μακρά ιστορία ως μια τραγωδία που πολλοί προσκυνητές σκοτώθηκαν κατά τα προηγούμενα έτη. Μετά τις τραγωδίες που σκότωσαν πολλούς προσκυνητές που έχουν επέλθει στην Μίνα, τη Σαουδική Αραβία.

1. Ιούλιος 2, 1,990
Αυτό είναι το πιο σπαρακτική τραγωδίες που έλαβαν χώρα στη Μίνα. Εκείνη την εποχή, 1.426 προσκυνητές σκοτώθηκαν σε άτακτη φυγή μέσα στη σήραγγα, ενώ η Μίνα.

2. 23 του Μαΐου, 1994
Ένα σύνολο 270 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία πίσω στο Μίνα. Η τραγωδία συνέβη όταν προσκυνητές εκτέλεση διάβολος λιθοβολισμού στη Μίνα πομπή

3. 15η Απριλίου του 1997


Ένα σύνολο 343 προσκυνητές σκοτώθηκαν και 1.500 τραυματίστηκαν σε μια σκηνή φωτιά προσκυνητές στη Μίνα. Μάθετε από αυτή την τραγωδία, τώρα ισχυρίστηκε antiapi προσκυνητές σκηνή.

4. 9η Απριλίου, 1998


Ένα σύνολο 118 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους και 180 τραυματίστηκαν από την τραγωδία στη Γέφυρα Jamarat όταν πρόκειται να ρίξει jumroh πομπή στη Μίνα.

5. 5 του Μάρτη 2001
Συνολικά 35 προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους λόγω της τρέχουσας συνωστισμού θα εκτελέσει διάβολος λιθοβολισμού στη Μίνα

6. 12η Ιανουαρίου, 2006


Ένα σύνολο 346 προσκυνητές σκοτώθηκαν και 289 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας πομπής του λιθοβολισμού διαβόλου. Τα ατυχήματα συνέβησαν λόγω των εκατοντάδων προσκυνητών που είχε έρθει για να διεξάγει την πομπή συγκρούονται με άλλους προσκυνητές στη γέφυρα Jamarat. Μαθαίνοντας από αυτό το περιστατικό, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας πάνω από τη γέφυρα Jamarat αναπλάθεται κατά τρόπο ώστε οι προσκυνητές δεν χρειάζεται να συνωστίζονται ενώ ρίχνοντας jumroh.

ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ προσευχή και Μηνυμα

Με την
Ο Δρ Nasir Μπιν »Abdirrahman Μπιν Μοχάμεντ αλ-Juda'iΜεταξύ των δύο έχουν μια πολύ στενή σχέση, που προσεύχονται στον Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala, σε συνδυασμό με την Μηνυμα σ 'Αυτόν, είναι ένας σκλάβος για να ζητήσει τον Κύριό του για τις ανάγκες της, τόσο διαχρονικά και στη συνέχεια, με τη μορφή της έκφρασης περιστάσεις και οι λέξεις.

Στη συνέχεια, η προσευχή που περιέχονται στο Μηνυμα μία φορά, ως εκ τούτου, κάλεσε επίσης την προσευχή της μνήμης από τους περισσότερους ανθρώπους. Θα πρέπει να εξηγηθεί εδώ, ότι η πιο Μηνυμα του Αλλάχ Παντοδύναμος και Τον δοξάζουμε στην προσευχή, τότε είναι καλύτερα και πρωτοβάθμιας καθώς και πιο άξιος να χορηγηθεί.

Ιμάμ Ιμπν αλ-Qayyim είπε, «Η disunnahkan (mustahab) στην προσευχή είναι μια προσευχή που do'anya αρχίζουν με έπαινο στον Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala, τότε bershalawat από τον Προφήτη sallallaahu« wa Sallam στην αναφορά θα παραδοθεί, και στη συνέχεια να εκφράσουν τις επιθυμίες του, [1] περαιτέρω ανέφερε ορισμένα από τα επιχειρήματα τους, που εξηγούν αυτό.

Ως εκ τούτου, στα tawassul (επιλέξτε μια μορφή λατρείας, ώστε να πλησιάσουμε-πεντ.) Αλλάχ Subhanahu WA Ta'ala να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα από τα ονόματα του Θεού είναι καλό (αλ-Asmaa-ul Husnaa) ή με ένα η φύση των ιδιότητές του είναι υψηλές (τέφρα-Shifaatul »Ulyaa) στην προσευχή είναι μια μορφή tawassul επιτρέπεται η Σαρία (στα στυπτηρία-sul αλ-masyruu»). Για παράδειγμα, ένας μουσουλμάνος λέει στην προσευχή του, «Ω Αλλάχ, αληθώς σοι ρωτήσω, εσύ μια αγάπη Ελεήμων, Mahalembut Γνώστης, δώσε μου υγεία." Ή, είπε, «δέομαι με τη χάρη σου που περιλαμβάνει τα πάντα, πλούσια και συγχωρεί τις αμαρτίες μου. "[2]

Όσον αφορά το επιχείρημα της χειροτονήθηκε είδους tawassul όπως αυτό είναι ο λόγος του Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala:

ولله الأسماء الحسنى فادعوه بها

"Ανήκει στον Θεό Asma-ul Husna, στη συνέχεια, τον bermohonlah καλώντας Asma-ul Husna ήταν ..." [Αλ-A'raaf: 180]

Και μεταξύ των επιχειρημάτων και άλλα ιδρύματα έχουν ως ΑΛΛΑΧ προφίλ για Alaihissallam προσευχή του βασιλιά Σολομώντα στα λόγια του:

رب أوزعني أن أشكر نعمتك التي أنعمت علي وعلى والدي وأن أعمل صالحا ترضاه وأدخلني برحمتك في عبادك الصالحين

"... Ναι, Κύριε μου, δώσε μου την έμπνευση να παραμείνει ευγνώμονες για την εύνοιά σου, που έχεις απονέμεται σε μένα και στον πατέρα και τη μητέρα μου είναι δύο ανθρώπους να κάνουν καλές πράξεις που ridhai, και δώσε μου με μπλα-mat σας στην κατηγορία Οι δούλοι σου ο δίκαιος "[An-Naml: 19].

Όσον αφορά τα επιχειρήματα της Sunnah όπως περιέχονται στην τέφρα-Shahiihain (Sahih al-Bukhari και μουσουλμανικό Saheeh), από Ιμπν anhuma Abbaas ότι ο προφήτης sallallaahu «wa Sallam είπε:

"اللهم إني أعوذ بعزتك, لا إله إلا أنت, أن تضلني."
"Ω Αλλάχ, θα αναζητήσουν καταφύγιο με τη δόξα σου, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να diibadahi αλλά μόνο σου, ότι εσύ με προστατεύσει.» [3]

Και διηγήθηκε από «Αμπντουλάχ μπιν Mas'ud anhu ριζοσπαστικοποίησης που του Προφήτη sallallaahu« wa Sallam είπε:

"ما أصاب أحدا قط هم ولا حزن فقال: اللهم إني عبدك, وابن عبدك, وابن أمتك, ناصيتي بيدك, ماض في حكمك, عدل في قضاؤك, أسألك بكل اسم هو لك, سميت به نفسك, أو علمته أحدا من خلقك, أو أنزلته في كتابك, أو استأثرت به في علم الغيب عندك, أن تجعل القرآن ربيع قلبي ونور صدري, وجلاء حزني وذهاب همي, إلا أذهب الله همه وحزنه, وأبدله مكانه فرجا. "

"Δεν είναι κάποιος αντικατασταθεί το άγχος και τη θλίψη και, στη συνέχεια, λέει,« Ο Αλλάχ, είμαι υπηρέτης σας, ο γιος (απόγονος) του δούλου σου (Αδάμ), παιδιά (απόγονοι) από την υποτελή κόρη σας (Εύα), πάνω από το κεφάλι μου είναι Σου χέρι, οι αποφάσεις σου ισχύει και για μένα, τα πεπρωμένα Σένα για μένα είναι δίκαιη, δέομαι από κάθε όνομα που ανήκει σε σένα, και εσύ na-τρώει Αυτο-σου με αυτόν, ή θα πρέπει να διδάξει ένας δούλος σου όντων σας, ή πηγαίνετε κάτω-δεξιά στο βιβλίο σου, ή είστε αφιερωμένη στον εαυτό σας στο αόρατο στο Thyself, ότι εσύ κάνει αλ-Qur-ένα, όπως κλιματισμό καρδιά μου και το φως της ψυχής μου , παρηγοριά laraku και θεραπευτές θλίψη. »Στη συνέχεια, ο Αλλάχ θα είναι να εξαλειφθούν θλίψη και τη θλίψη και να την αντικαταστήσει με ευκολία.» [4]

Μετά την έχω περιγράψει μερικές απλές είδη Μηνυμα, τότε θα πρέπει να κλείσει τώρα αυτή τη συζήτηση, εξηγώντας τις μορφές στα tabarruk (περιμένετε ευλογίες) με το Μηνυμα του Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala (bi dzikrillaah) ούτως ώστε οι διαδικασίες tabarruk με το Μηνυμα του Αλλάχ Subhanahu SWT όλο και πιο σαφές.

[Αντιγραφή από το βιβλίο Στο Tabaruk Anwaa'uhu wa Ahkaamuhu, τίτλου, Ινδονησίας πρακτικές και χρόνου είναι ευλογημένη, Συγγραφέας Dr. Nasir Μπιν »Abdirrahman Μπιν Μοχάμεντ αλ-Juda'i, Αναγνώστη εκδότες Ιμπν Kathir]

No comments:

Post a Comment