!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Πιο αγαπημένα τουριστικά μέρη στην Ινδονησία.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (377)

(Μέρος τριακόσια εβδομήντα επτά), Depok, Δυτική Ιάβα, Ινδονησία, 27 Σεπτεμβρίου, 2015, 13:32).

Πιο αγαπημένα τουριστικά μέρη στην Ινδονησία.

Εκτός από το νησί του Μπαλί, Ινδονησία φαίνεται να έχει τη γοητεία της όμορφης τουριστικά αξιοθέατα και ακόμα πιο όμορφη και πολύ αξίζει να επισκεφθείτε και δεν θα ξεχαστούν ποτέ για τους τουρίστες που δεν έχουν ποτέ επισκεφθεί, μεταξύ άλλων:
Θαλάσσιο Πάρκο Raja Ampat, Παπούα Για τους δύτες και τους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου πάρκο, είναι ένα καταδυτικό παράδεισο που παρουσιάζει έναν πλούτο της θαλάσσιας ζωής είναι καταπληκτική. Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο. Αυτή η περιοχή αναφέρεται ως το Coral Reef Παράδεισο ή τον παράδεισο των κοραλλιογενών υφάλων από τους δύτες του κόσμου. Αξιοθέατα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο βρίσκεται στη Δυτική Παπούα.

Raja Ampat είναι μια νέα συνοικία της διαίρεσης περιοχής Wilaya μεγάλη πλάκα με 4,6 εκατομμύρια εκτάρια. Περίπου το 85% της συνολικής έκτασης του ωκεανού, ενώ το υπόλοιπο είναι ένα σύμπλεγμα νησιών και κοραλλιογενείς ατόλες 610 νησιά. Από τις εκατοντάδες των νησιών καλάμι είναι μόνο 35 νησιά που κατοικούνται από ιθαγενείς.

Raja Ampat νησιά όχι μόνο θεωρείται ως το αντικείμενο της Φύσης Ινδονησίας, με τη μορφή του μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου στην Ινδονησία, αλλά και πιστεύεται ότι έχει έναν πλούτο της θαλάσσιας ζωής στον κόσμο. Αποκαλύπτουν πανοραμική Αξιοθέατα Raja Ampat θαλάσσιου πάρκου ξεκίνησαν όταν ένας ολλανδός υπήκοος πλοίαρχος δύτης ονομάζεται Maxx Ammer επισκέφθηκε την περιοχή το 1990.

Αξιοθέατα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο είναι μια περιοχή των κοραλλιογενών υφάλων με έναν πλούτο της θαλάσσιας ζωής στον κόσμο, έχει τουλάχιστον 1300 είδη ψαριών, 600 είδη κοραλλιών και 700 είδη μυδιών, για να μην αναφέρουμε τα διάφορα είδη των χελωνών, τα φύκια και μέδουσες. Ο μεγαλύτερος πλούτος ολόκληρη τη ζώνη του τριγώνου κοραλλιών κόσμο, δηλαδή τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Δεδομένου του εύρους των υδρόβιων αξιοθέατα Παπούα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο και μια πλούσια ποικιλία της θαλάσσιας ζωής, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα σημείο για να ξεκινήσετε την κατάδυση. Γύρω από το νησί των Κρι, μπορείτε να δείτε την ομορφιά των κοραλλιογενών υφάλων και πολλά είδη ψαριών που είναι εκπληκτικό, συμπεριλαμβανομένων των τύπων του Κουίνσλαντ σφυρίδα, Pompano, λυθρίνι, σφυρίδα, καρχαρίες σκοπέλων, τόνος, napoeleon γύλοι, μπαρακούντα, και γιγαντιαία trevelly.

Άλλα σημεία κατάδυσης στο Θαλάσσιο Πάρκο Αξιοθέατα Raja Ampat Παπούα είναι Σαρδέλα Reef με βάθος περίπου 10 μέτρων. Αυτό το μέρος σερβίρει μια ποικιλία ψαριών, συμπεριλαμβανομένων parrotfish που έχουν λαμπερά χρώματα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια σήραγγα βράχο, μπορείτε να βουτήξετε στα νησιά Kaboei Bay Ροκ. Υπάρχουν όρμο κάτω από ένα βράχο σήραγγας. Kaboei Bay Ροκ διαπίστωσε επίσης σπήλαια κοραλλιογενείς κατοικείται από νυχτερίδες ole, και σε ορισμένα σημεία βρίσκονται ερείπια των ανθρώπινων οστών.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημεία κατάδυσης στην Παπούα Αξιοθέατα Raja Ampat Θαλάσσιο Πάρκο μπορείτε να εξερευνήσετε, όπως το πέρασμα, Fam νησί, και το νησί της Misool. Εκτός απολαμβάνοντας τον πλούτο της θαλάσσιας ζωής, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα ιστορικά μνημεία κάτω από τη θάλασσα, μεταξύ των οποίων πολεμικά πλοία και μαχητικά αεροσκάφη που βυθίστηκε στα νερά Αξιοθέατα Παπούα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο. Δεν είναι μόνο ότι, μπορείτε επίσης να απολαύσετε την ομορφιά της περιοχής νησιών Αξιοθέατα Παπούα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο σε μια κατάσταση παρθένα, λιμνοθάλασσα, και ο κόλπος εξακολουθεί να προστατεύεται, έχει έκταση υπέροχες παραλίες και κρυστάλλινα νερά.

Είστε ενδιαφέρονται για επίσκεψη στα αξιοθέατα της Παπούα Raja Ampat θαλάσσιου πάρκου μπορεί να αναχώρησε από την Τζακάρτα και άλλες μεγάλες πόλεις στην Domine Eduard Osok, Σορόνγκ, Δυτική Παπούα. Πτήσεις από Τζακάρτα προς Σορόνγκ συνήθως διέλευσης σε Makassar ή Μανάντο. Από Domine Eduard Osok, μπορείτε να προχωρήσετε αμέσως σε αξιοθέατα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο με μια δέσμη των ταχύπλοων λέμβων berkafasitas 10 άτομα με κόστος περίπου 3,2 εκατομμύρια δολάρια κάθε τρόπο για 4 ώρες.

Όχι ειδικό εισιτήριο για να μπείτε στο νερό αξιοθέατα της περιοχής Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο. Ωστόσο, το κόστος για την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητο σκάφος, Εξοπλισμός για δύτες και εκπαιδευτές που κυμαίνονται από εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια ρουπία σε μια κατάδυση. Κατάδυση διαδικασία διεξάγεται συνήθως πολλές φορές για να απολαύσουν τα σημεία κατάδυσης είναι διαφορετικά. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο δύτες συρρέουν για να καταστείλει το ποσό των δαπανών που είναι σχετικά ακριβά.

Τα αξιοθέατα της περιοχής Παπούα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο, μπορείτε να αποκτήσετε υπάρχουν επαρκείς εγκαταστάσεις σε ορισμένα θέρετρα, όπως στο νησί της Κρι, Waigeo, Mansuar, και Misool. Μερικά θέρετρα οριστεί η τιμή είναι σχετικά ακριβά, επειδή παρουσιάζει μια πλήρη εγκατάσταση. Αν έρχεστε με χαμηλότερο προϋπολογισμό, η κρατική θέρετρο θα μπορούσε να είναι μια επιλογή.

Μια άλλη εναλλακτική λύση για να απολαύσετε τα αξιοθέατα Παπούα Raja Ampat θαλάσσιο πάρκο είναι με την επιλογή να μείνει στο πλοίο με το μισθωμένο σκάφος Pinisi που έχει τροποποιηθεί ειδικά για καταδυτικές δραστηριότητες σε λίγες ημέρες. Το πλοίο έχει kafasitas μέχρι 14 άτομα με κόστος περίπου 90.000.000-110000000 για μια κρουαζιέρα για μια εβδομάδα.

Υποβρύχια παράδεισοςΩς ένα από τα πρώτα θαλάσσιο πάρκο στον κόσμο, η ομορφιά του υποβρύχιου κόσμου της Bunaken, Μανάντο North Sulawesi είναι καλά γνωστές στη διεθνή κοινότητα, ειδικά για τους αυτοδύτες. Στην πραγματικότητα, το 2005, Bunaken έχει γίνει ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την κυβέρνηση της Ινδονησίας να εγγραφείτε Bunaken στην UNESCO. Με έκταση περίπου 75 εκτάρια 625, οι λάτρεις των καταδύσεων χάλασε από τους πολλούς σημείο κατάδυσης. Bunaken Θαλάσσιο Πάρκο έχει 20 σημείο σημείο κατάδυσης, 12 εκ των οποίων βρίσκονται στο νησί της Bunaken. Αριθμός σημεία κατάδυσης μπορούσε ενδεχομένως να αυξήσει μαζί με τον αριθμό των δύτες που εξερευνούν την υποβρύχια ομορφιά της Bunaken.
Από το σημείο 20 σημείο κατάδυσης, το πιο αγαπημένο, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερη πατρίδα, Lekuan, Fukui Point, μαντολίνο ponit και Ανατολική Bunaken. Οι δύτες που επισκέπτονται συχνά το σημείο κατάδυσης Bunaken έχει διαφορετική αγαπημένη. Για παράδειγμα, ο δύτης που του αρέσει να βουτήξει σημείο καρχαρίες έχουν διαφορετικά από τα αγαπημένα με δύτες που ψάχνουν για την αγάπη σαλάχια. Υποβρύχιους φωτογράφους που αναζητούν ευτυχισμένη ιππόκαμπους, σουπιές επιδεικτική, και άλλα αντικείμενα μακρο φωτογραφία που υπάρχουν κάτω από τη θάλασσα.


Το επίπεδο της προβολής στο νερό φθάσει τα 20 μέτρα, μερικές φορές, όταν είμαι καλό επίπεδο προβολής μπορεί να φτάσει τα 35 μέτρα. Μπορείτε να δείτε την ομορφιά των κοραλλιογενών υφάλων του Bunaken Θαλάσσιου Πάρκου, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Υπάρχουν περίπου 390 είδη κοραλλιών πολύχρωμα ύφαλο είναι καταπληκτική. Berlekak-Dent μοναδικό σχήμα με ρωγμές μέχρι μια μικρή σπηλιά ή σήραγγα κάτω από τη θάλασσα που δεν μπορεί να βρεθεί σε άλλα μέρη.

Derawan νησί που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Derawan, Derawan επαρχίες, νομούς Berau, Βόρεια Βόρνεο, μονάδα Derawan νησί μορφολογία είναι bertopografi επίπεδη παράκτια πεδιάδα. Sand παραλία έχει μια κλίση περίπου 7 ° - 11 ° με πλάτος 13,5 έως 20 μέτρα.

Στους γύρω νερά είναι ένα θαλάσσιο πάρκο και διάσημος ως τουριστικό καταδυτικό (καταδύσεις) με βάθος περίπου πέντε μέτρων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της θαλάσσιας ζωής εδώ, όπως το καλαμάρι (σουπιές), αστακοί, σωλήνα ψάρια (ghostpipe ψάρια), χταπόδι (bluering χταπόδι), γυμνοβράγχια, ιππόκαμπους (ιππόκαμποι), χέλι κορδέλα (κορδέλα χέλια) και Skorpion ψάρια (Σκορπιοί ).

Σε ένα βράχο σε βάθος δέκα μέτρων, υπάρχει ύφαλο γνωστή ως "μπλε τοίχο σκανδάλη", επειδή ο ύφαλος με μήκος 18 μέτρα είναι πολλά σκανδάλη ψάρια (ψάρια κόκκινο-οδοντωτή σκανδάλη).

Derawan είναι ένα νησί με τα χρώματα της θάλασσας αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου απόψεις, λευκή άμμο μαλακό, σειρές φοίνικες στην ακτή, με ένα μικρό δάσος στη μέση του νησιού, η οποία αποτελεί βιότοπο διαφόρων ειδών φυτών και ζώων και την φυσική ομορφιά του βυθού κόβει την ανάσα ωκεανού. Μην εκπλαγείτε αν αυτό το νησί θα μπορούσε κορυφή κατατάσσεται στην τρίτη θέση ως παγκόσμιας κλάσης προορισμός για καταδύσεις και να κάνει αυτό το νησί ένα νησί όνειρο για τους δύτες.

Γύρω από το νησί Derawan, όσο 28 σημείο κατάδυσης έχει εντοπιστεί. Για να εξερευνήσετε όλα αυτό το σημείο τουλάχιστον διαρκεί περίπου 10 ημέρες με μία βουτιά σε κάθε σημείο. Για να μετακινηθείτε από το ένα σημείο στο άλλο, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πλοία. Εν τω μεταξύ, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν το νησί με τα πόδια.

Ο Δρ Carden Wallace των τροπικών μουσείο Κουίνσλαντ, Αυστραλία εξέτασε το θαλάσσιο πλούτο του νησιού Derawan και βρήκαν περισσότερα από 50 είδη των arcropora (θαλάσσια ζώα) σε μια κοραλλιογενή ύφαλο. Κανείς δεν φαίνεται αν νησιού Derawan είναι γνωστή ως η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο ως διεθνής προορισμός κατάδυσης.

Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι στο αρχιπέλαγος των Derawan διαδεδομένη σε όλο το νησί και απανθρακωμένα σε Derawan αρχιπέλαγος. Hirst-πληρωμένο στα νησιά αυτά περιλαμβάνουν το Long Island απανθρακωμένα, καμένης masimbung, απανθρακωμένα buliulin, pinaka απανθρακωμένα, καμένης και απανθρακωμένα muaras tababinga.

Τύπος Reef σε Derawan αρχιπέλαγος αποτελείται από κρόσια, ύφαλοι φράγμα και ατόλες. Αυτή η ατόλλη που έχει διαμορφωθεί στο νησί και διαμορφώνεται σε μια λίμνη αλμυρού νερού. "Manta έρευνα ρυμούλκηση του 2003" δείχνει μια μέση κάλυψη των κοραλλιογενών υφάλων στο Long Island είναι 24,25% σε 34,88 για τα σκληρά κοράλλια και τη ζωή σκοπέλων. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι του νησιού Derawan έχει ένα μέσο κάλυψης των κοραλλιών σκληρά κοράλλια 17,41% και 27,78% κάλυψη ζωντανών κοραλλιών. Με τον αριθμό των ειδών 460-470 υποδηλώνει ότι αυτό είναι ένας πλούτος της βιοποικιλότητας μετά το δεύτερο Raja Ampat αρχιπέλαγος.

Coral Reef κύριους τομείς:

μήκος του δυτικού τμήματος του νησιού (εισόδου και το κανάλι)
muaras με υψηλή ποικιλότητα των κοραλλιών, κοράλλια υγιεινή και αισθητική αξία
malalungun κοραλλιών, η μεγάλη διαφοροποίηση με μια πολύπλοκη δομή με μια ποικιλία οικοτόπων
μεγάλες κοραλλιογενείς πλούσια ενδιαιτήματα
Reef έρευνα ιχθύων το 2003 έδειξε ότι αυτό το νησί παράγει 832 είδη. Επιπλέον, εκτιμάται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 1051 είδη στα ύδατα Berau με gobes κυρίαρχο είδος (Gobiidae), wrasses (Εαοιϊά &) και damselfishes (Pomacentridae).

Μερικές φορές, όταν κάθεται στο τέλος της ξύλινης γέφυρας που οδηγεί στη θάλασσα, μπορούμε να δούμε τις πράσινες χελώνες και δώθε πάνω στην επιφάνεια του καθαρού νερού. Κατά την κατάδυση θα συνοδεύεται επίσης τις χελώνες που κολυμπούν γύρω μας. Μερικές φορές ακόμη και οι χελώνες που φαίνεται να περιφέρονται γύρω από το εξοχικό βρίσκεται στην ακτή του νησιού. Το βράδυ, μερικές χελώνες ανέβηκε στην ξηρά και γεννούν τα αυγά τους εκεί.

Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να αναθεωρήσει τα άλλα γύρω νησιά Derawan. Για παράδειγμα: Νησί Φιλανθρωπικές, Maratua, και kakaban νησί που έχει τη δική του μοναδικότητα. Μπλε Stingray (σαλάχια), η οποία έχει φτάσει σε 3,5 μέτρα πλάτος του πληθυσμού στο νησί της Φιλανθρωπικού. Στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να βρεθεί -αν αρκετά τυχεροί, μαύρο σαλάχι με μεγάλη «άνοιγμα φτερών" 6 μέτρα. Ενώ το νησί έχει ένα μοναδικό kakaban τη μορφή ενός προϊστορικού λίμνη στη μέση της θάλασσας, η μόνη χώρα της Ασίας.

Τυπικές και προστατευόμενα είδη που μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα καβούρια καρύδας (Birgus latro), φάλαινες, δελφίνια (Delphinus), πράσινη χελώνα (Chelonia mydas), κεραμωτή (erethmochelys fimbriata), και φώκιες (Ντιγκόνγκ dugon). Καρύδας καβούρια μπορούν να βρεθούν στο νησί και kakaban Maratua. Ο Πάπας μπορεί να βρεθεί σε όλο το νησί Maratua σε μια συγκεκριμένη περίοδο, ενώ τα δελφίνια γύρω από το νησί Semama, φιλανθρωπικούς, kakaban, Maratua, και απανθρακωμένα muaras.

Οι χελώνες μπορούν να βρεθούν γύρω από το Long Island, Derawan, Semama, Φιλανθρωπικά και Maratua και αλλικορίδων στο Long Island και Semama. Ένα άλλο μοναδικό είδος του Manta ακτίνες (Manta birostris) βρίσκεται στο νησί της Φιλανθρωπικά και πυγμαίος ιππόκαμπος στο νησί Semama και Derawan.

Εγκαταστάσεις και Διαμονή
Derawan παρέχουν διευκολύνσεις, όπως κατοικίες, βουτιά εργαλείων, ταχύπλοα και εστιατόρια. Derawan νησί και την παροχή καταλύματος που δεν είναι πάρα πολύ ακριβό, που διοικείται από τους ντόπιους.

Αυτά τα σπίτια είναι απλά εξέχει σχεδόν 100 μέτρα μέσα στη θάλασσα για να κάνουν οι κάτοικοι μπορούν να δουν ελεύθερα μια ποικιλία από πολύχρωμα ψάρια και χελώνες που περνά ελεύθερα χωρίς να ενοχλείτε κανέναν. Το μενού φαγητού είναι πολύ απλή, με κυρίαρχο το κύριο μενού της θάλασσας τα ψάρια και τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα βεβαίως δεν αναιρεί την απόλαυση ατμόσφαιρα μέρα και νύχτα σε αυτό το νησί.

Πρόσβαση
Για να φτάσετε στο νησί Derawan, οι τουρίστες μπορούν να πετούν για περίπου 3 ώρες για να Μπαλικπαπάν, East Καλιμαντάν, με το αεροπλάνο από την Τζακάρτα, Σουραμπάγια, Γιογκιακάρτα ή Ντενπασάρ.

Από την Αμπερντίν, εξακολουθούν να πετούν προς Κέιπ Redeb βουτιά μία ώρα με το αεροπλάνο, KAL Star, Deraya ή DAS. Επιπλέον, Κέιπ Redeb μπορεί επίσης να επιτευχθεί από τη θάλασσα, με την επιβίβαση από Samarinda, την πρωτεύουσα του Ανατολικού Καλιμαντάν Ταρακάν, την πρωτεύουσα της Βόρειας Βόρνεο στο Κέιπ Redeb που ακολουθείται από την ενοικίαση ένα μηχανοκίνητο σκάφος.

Ταξίδι στο νησί της Lombok.
Λομπόκ, West Nusa Tenggara (πληθυσμός το 2001: 2.722.123 κάτοικοι) είναι ένα νησί των Μικρών Νήσοι Σούνδες ή Nusa Tenggara διαχωρίζονται από το Στενό Lombok Μπαλί στην Sebelat Αλίμονο Στενό στα δυτικά και ανατολικά της Σουμπάβα. Το νησί είναι περίπου σφαιρικό με ένα είδος "ουρά" στη νοτιοδυτική πλευρά της μήκους περίπου 70 χιλιομέτρων. Αυτή η περιοχή νησί φθάνοντας 5.435 km², τοποθετώντας το κατατάσσει 108 από τον κατάλογο των νησιών βασίζεται στο βαθμό του κόσμου. Η κύρια πόλη του νησιού είναι Ματαράμ.

Lombok νησί φημίζεται για τη φυσική ομορφιά της, την εξωτική και συναρπαστική. Νησί Lombok δεν έχει μόνο τρία νησιά Γκίλι. Εκτός από Τζίλι Τραγουανγκάν, Gili Air Gili Meno και. Νησί Lombok εξακολουθεί να έχει κάποια αναχώματος εξίσου όμορφη. Ένα μόνο Gili Κόντο που βρίσκεται ανατολικά του νησιού της Lombok.

Lombok νησί έχει γίνει πλέον ένα από τα εικονίδια της Ινδονησίας τον τουρισμό, την ομορφιά του νησιού δεν υστερεί σε κανέναν στην Ινδονησία, φιλοξενία Sasak ανθρώπους, την ομορφιά των παραλιών που είναι πολύ λευκό, κοραλλιογενείς ύφαλοι και βιολογικού πλούτου η εξαιρετική, το μεγαλείο του βουνού Rinjani και πολιτιστική μοναδικότητα Sasak πολλές προσκλήσεις θαυμασμό εγχώριους και ξένους τουρίστες.

Η ομορφιά του νησιού της Lombok και eksotismenya θα εσάς και το σύντροφό σας προσκαλούν για ένα μήνα του μέλιτος εδώ. Ομοίως με Exotisme Gilis νησί θα σας καλέσει επίσης να απολαύσουν την ομορφιά του νησιού.

Αυτό το νησί είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα νησιά που ανήκουν στην επαρχία της Δυτικής Νούσα Τενγκάρα. Η ομορφιά του τοπίου, καθιστώντας το νησί της Lombok είναι ένας προορισμός μήνα του μέλιτος το οποίο είναι επίσης επιθυμητή. Όταν πρέπει να ξέρετε όπου τα πόδια θα πρέπει να ενταθούν, μπορεί να διερευνηθεί η ομορφιά του Lombok σε αυτό το ταξίδι.

Με παραλίες υπέροχα μαγικό, μεγαλοπρεπή Mt Rinjani και θεαματική θαλάσσια ζωή για να ανακαλύψετε το νησί της Lombok στη Δυτική Νούσα Τενγκάρα έχει πολλούς τουριστικούς προορισμούς τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Δεν υπάρχει αμφιβολία τότε αυτή είναι η πιο δημοφιλής προορισμούς στη Δυτική Νούσα Τενγκάρα.

Απλά επισκεφθείτε εδώ για να αισθάνονται τα σερφάρετε μεγάλα κύματα στη νότια ακτή. Πρόκληση κότσια για να αναρριχηθεί στην κορυφή του ηφαιστείου. Νοικιάστε ένα ποδήλατο και μια μοτοσικλέτα για να πάρει γύρω στους δρόμους κατά μήκος των ορυζώνων. Οπουδήποτε θέλετε meghabiskan χρόνο, δεν θα είναι απογοητευμένοι με την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά εδώ.

Άλλοι επισκέπτες σε Λομπόκ επιλέγουν να περνούν το χρόνο τους στο νησί της Gili Gili-ένα απομονωμένο τροπικό νησί με παραλίες είναι υπέροχο και πολυτελές περιβάλλον.

Οι αρχικοί κάτοικοι της Lombok είναι Sasak, Lombok είναι επίσης το σπίτι στο λαό ινδουιστές του Μπαλί και, επίσης, μια σειρά από κινέζικα, Ιάβας, Bugis και τους Άραβες.

Μερικοί άνθρωποι Sasak αγκάλιασε την ισλαμική πίστη Wektu telu didefinisikann ως «Ισλάμ τρεις φορές", αναφερόμενος στις προσευχές τους τρεις φορές την ημέρα και διαφορετικά με τους Μουσουλμάνους που προσεύχονται 5 φορές την ημέρα. Wektu telu είναι μια μοναδική θρησκεία που ενσωματώνει τις αρχαίες παραδόσεις και τις ισλαμικές πεποιθήσεις, αυτές οι πεποιθήσεις βρίσκονται μόνο στη Βόρεια Lombok. Εκείνοι που υφίστανται αυτήν την πεποίθηση είναι μουσουλμάνοι, αλλά ταυτόχρονα υφίστανται παραδοσιακές τελετουργίες. Παραδείγματα όπως Nyiu τελετή που πραγματοποιήθηκε μετά το θάνατο εκατό ημερών κάποιον. Οι οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή δώρα, όπως ρούχα, οδοντόβουρτσες και τα τρόφιμα, έτσι ώστε ο νεκρός θα είναι ήρεμη στον ουρανό.

Άλλες θρησκευτικές γιορτές γιορτάζονται στην αρχή της περιόδου των βροχών (Οκτώβριος-Δεκέμβριος) ή την περίοδο συγκομιδής (Απρίλιος-Μάιος) με γιορτές σε χωριά σε ολόκληρο το νησί.

Sasak πολιτισμός είναι πολύ σημαντικό για τη δύναμη και τις φυσικές δεξιότητες και πολλά τοπικά έθιμα mereflesika αυτόν τον πολιτισμό. Peresehan είναι μια τοπική παράδοση που συνδυάζει την πάλη μεταξύ των δύο ανδρών που χρησιμοποίησε ένα μακρύ μπαστούνι και μια μικρή ασπίδα σε σχήμα κλουβί bujung της αγελάδας.

Μουσική και χορός είναι πολύ σημαντική για Sasak πολιτισμό. Χόρεψαν έναν παραδοσιακό χορό κατά τη διάρκεια σημαντικές τελετές. Αυτός ο χορός προήλθε από πολεμικό χορό, όπως Beleq τύμπανο (μεγάλο τύμπανο) μέχρι Cupak Gerantang δημοφιλές που αφηγείται την ιστορία του έρωτα και του ρομαντισμού.
Επισκεφθείτε το μοναδικό Pura Lingsar, ένα συνδυασμό από το Μπαλί ναούς ινδουιστών και τις πεποιθήσεις Wektu telu σε ένα συγκρότημα.
Γύρω και ψωνίσει στην πόλη ορίζοντα αγορά Surandi. Υπάρχουν μερικά όμορφα σημεία για πικ-νικ για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Δοκιμάστε την τύχη σας με μια επίσκεψη στην πίστα στις Salakalas τομέα. Ο αγώνας διεξάγεται κάθε Κυριακή. Παρακολουθήστε τους νέους αναβάτες σε ένα σφιχτό ανταγωνισμό στη γραμμή του τερματισμού, όπου ο νικητής θα memberika χαμόγελο νικητή. Αυτή η φυλή είναι πολύ σημαντική τόσο η νύχτα πριν από τον αγώνα, οι χωρικοί θα μασάζ άλογά τους, και μερικές φορές παίζει gamelan μουσική για να ηρεμήσει τα άλογα.

Πρόκληση κότσια για να αναρριχηθούμε στα ύψη του Mount Rinjani. Σε υψόμετρο πάνω από 3.700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, αυτό το μεγαλοπρεπές ηφαιστειακή ορειβασία, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μέρες και δεν συνιστάται για τα άτομα με καρδιακές παθήσεις. Μόλις οι κορυφές της κόπωσης θα πρέπει να καταβληθεί από το φυσικό τοπίο της Ινδονησίας αξιοσημείωτη.

Νιώστε την άμμο στα πέλματα των ποδιών σας και να κολυμπήσετε στα αφρώδη παράκτιων υδάτων στην Νότια Kuta Lombok. Λευκή άμμο και εκπληκτική θέα στον ωκεανό εδώ κάνουν αυτό το μέρος ως τουριστικού προορισμού συνηθισμένο κυρτό. Επισκεφθείτε Nyale Ψάρεμα Κούτα κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ, που συνήθως διεξάγονται το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο και να απολαύσουν τη γιορτή και πομπή στο χρώμα.

Ηλιοθεραπεία και να σερφάρετε όμορφες παραλίες της Batu Bolong. Αυτή η παραλία έχει πάρει το όνομά του από τις μεγάλες πέτρες με τρύπες στη μέση. Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε ασυνήθιστα όμορφο ηλιοβασίλεμα όταν ο ήλιος άρχισε να βυθίζεται στο Όρος Agung Μπαλί με απίστευτη φλεγόμενα χρώματα.

Μάθετε για την τοπική ιστορία και επισκεφθείτε Meruya Water Palace στη Ματαράμ, πρωτεύουσα της Lombok. Αυτό το μέρος χτίστηκε το 1744 και ήταν ένας πρώην αιματηρό πόλεμο μεταξύ των Κάτω Χωρών και οι κάτοικοι του Μπαλί στα τέλη του 19ου αιώνα.

Ζήστε την ηρεμία του ο μεγαλύτερος ναός Lombok, Pura Meru, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Water Park. Ο ναός, που για αιώνες ήταν αφιερωμένη στην ινδουιστική Τριμούρτι του Βράχμα, Vhisnu, και Σίβα.
Τοποθεσία να ταξιδεύουν με αεροπλάνο μπορούν να ληφθούν από την Τζακάρτα, Σουραμπάγια, Ντενπασάρ, Μπαλί, στην πόλη της Ματαράμ.
Bukit Tinggi
A. Επισκόπηση

Πόλη του Μπουκιτίνγκι, West Sumatra είναι μια ιστορική πόλη, την πόλη γενέτειρα των τριών μεγάλων ηρώων της Ινδονησίας, αλλά και μια πόλη με ένα γοητευτικό τουριστικό εξωτισμού. Bukittingggi έχουν όλα τα κριτήρια για να γίνει ένα τουριστικό στόχους για τους επισκέπτες. Στην πόλη που διατυπώθηκαν 17 Δεκεμβρίου, επέτειο του αυτό υπάρχει ο Πύργος του Ρολογιού, που αποτελεί ορόσημο της πόλης, ένα κατάλοιπο της αποικιακής ιστορίας και μουσεία Minangkabau πολιτισμό και φελλού Hatta Palace.

Διοικητικά Μπουκιτίνγκι ήδη αρχίσει να διαμορφώνει στην ολλανδική αποικιακή εποχή. Ολλανδικά έκανε Μπουκιτίνγκι ως Gemeentelijk Resort ή ορισμένες κοινότητες της Κυβερνήσεως με βάση το 1828, μαζί με άλλους 32 Gemeentelijk Resort στην Ινδονησία. Αυτή η κατάσταση καθιστά Μπουκιτίνγκι όταν ήδη έχει Gemeenteroad ή η αυτόνομη κυβέρνηση της πλειοψηφίας πρέπει να ελέγχεται από το ολλανδικό. Στη Σιγκαπούρη δημιούργησε επίσης ένα φρούριο που ονομάζεται "De Kock Φρούριο". Το φρούριο είναι ακόμα άθικτα και να χρησιμεύσουν ως ένα από τα αξιοθέατα της ιστορίας. Η πόλη είναι επίσης χρησιμοποιείται από τις ολλανδικές υπαλλήλους που βρίσκονται σε ανατολικές αποικίες για να ξεκουραστούν.

Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής κατοχής, Μπουκιτίνγκι μετονομάστηκε από το Fort de Kock Taddsgemente να Μπουκιτίνγκι Si Yaku Sho με την προσθήκη του αυτό που είναι τώρα η Agam District. Ιαπωνία δημιούργησε επίσης ένα ραδιοφωνικό πομπό μεγαλύτερο νησί της Σουμάτρα, για λόγους προπαγάνδας. Επίσης, σύμφωνα με την τοπική αυτοδιοίκηση, οι Ιάπωνες κάνουν επίσης τη Σιγκαπούρη ως το 25ο στρατιωτική διοίκηση για τον έλεγχο των στρατιωτικών δυνάμεων στη Σουμάτρα, τη Σιγκαπούρη στην Ταϊλάνδη.

Μετά την ανεξαρτησία της Ινδονησίας, Μπουκιτίνγκι ποτέ να χρησιμεύσει ως κεντρικό αμυντικό αγώνα για την ανεξαρτησία. Ακόμα και το Δεκέμβριο του 1948 έως Ιούνιο 1949, στο Λονδίνο χρησιμοποιήθηκε ως η πρωτεύουσα του έκτακτου κυβερνητικού της Δημοκρατίας της Ινδονησίας (PDRI) με επικεφαλής τον κ Sjafroedin Prawiranegara. Η απόφαση εκδόθηκε από τον Πρόεδρο μετά την Γιογκιακάρτα έπεσε στα χέρια των Κάτω Χωρών, ως αποτέλεσμα της στρατιωτικής επιθετικότητας II. Μετά από αυτό Bukittingti οριστεί ως η πρωτεύουσα της Σουμάτρας, και το 1959 έκανε την πρωτεύουσα της Κεντρικής Σουμάτρα. Μετά την ανάπτυξη της Δυτικής Σουμάτρας, Μπουκιτίνγκι χρησιμεύσει ως πρωτεύουσα της Δυτικής Σουμάτρας, πριν τελικά το 1978 μεταφέρθηκε στην πόλη της Παντάνγκ.

Μπουκιτίνγκι διευρυμένη έκταση περίπου 250.239 km2, που αποτελείται από λόφους και κοιλάδες. Οι λόφοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη είναι η σειρά της ζώνης οροσειράς. Από την πλευρά του λόφου, η πόλη περιβάλλεται επίσης από το βουνό Tida είναι το βουνό Merapi Όρος Singgalang, και το όρος Sago. Η ύπαρξη των τριών βουνών είναι ο λόγος για Νέα Υόρκη είναι επίσης γνωστή ως η πόλη Tri Arga. Διαμόρφωση γεωγραφική θέση Μπουκιτίνγκι λοφώδεις και υπάρχει πάνω από 900 m υψόμετρο (πάνω από το επίπεδο της θάλασσας), καθιστώντας τον αέρα στη Νέα Υόρκη και δροσερό.

B. Χαρακτηριστικά
Τουριστικού δυναμικού της Μπουκιτίνγκι, West Sumatra στον υπολογισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιπροσώπευαν περίπου το 30% των συνολικών εσόδων (Περιφερειακή Original Έσοδα). Είναι σίγουρα δεν προκαλεί έκπληξη, διότι το δυναμικό για τον τουρισμό στην πόλη είναι σχετικά πλήρης. Φύση του τουρισμού αντικείμενο Μπουκιτίνγκι υποστηρίζεται από την παρουσία του στους λόφους που περιβάλλουν την πόλη. Τυπικά ατμόσφαιρα των βουνών με το δροσερό αέρα κάνει Μπουκιτίνγκι θα μπορούσε να είναι μια απελευθέρωση άγχος για τους τουρίστες. Πράσινη έκταση του τοπίου του λόφου είναι επίσης πολύ κατάλληλο για τους λάτρεις της φωτογραφίας στόχους. Η ομορφιά του ματιού μπορεί να καταναλωθεί, όταν οι τουρίστες ήταν στην πόλη κοιλάδα.

Ως ένα από τα κέντρα της Μινανγκαμπάου πολιτισμού, Μπουκιτίνγκι παρούσα πρωτότυπα Minangkabau πολιτισμού. Προσαρμοσμένη σπίτια, pakaiaan, η γλώσσα με την παραδοσιακή κουζίνα μπορεί να βρεθεί σε Μπουκιτίνγκι. Σχεδόν σε κάθε γωνιά, Μπουκιτίνγκι παρούσα σπίτια gadang τυπική καλλιέργεια Minangkabau. Τα σπίτια τακτοποιημένα παραταχθεί με βουβάλια κέρατο σχήμα στέγες. Στα σπίτια αυτά, οι τουρίστες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα γλυπτά σχέδια Minangkabau παρατίθενται στους τοίχους του σπιτιού. Οι ντόπιοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά Minangkabau ρούχα καθημερινά.

Η ατμόσφαιρα του το πρωί στην πόλη Μπουκιτίνγκι αισθάνεται επίσης ειδικές. Sunrice τοπίο με το γαλάζιο του ουρανού εξακολουθούν να διστάζουν σε συνδυασμό με το περίγραμμα των λόφων είναι πολύ κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως μια οθόνη. Τέτοια αξιοθέατα μπορούν να απευθύνονται από όλες τις κατευθύνσεις της πυξίδας. Τη νύχτα, ειδικά όταν υπάρχει μια γιορτή, φώτα χρώμα τρεμοπαίζει και πυροτεχνήματα επικρατεί στην πόλη της Μπουκιτίνγκι.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί σε τουρίστες Μπουκιτίνγκι βρίσκεται κοντά φυσικά αξιοθέατα Sianok φαράγγι. Απόσταση Μπουκιτίνγκι με Sianok φαράγγι μπορεί να επιτευχθεί με τη γη για περίπου τρεις ώρες. Στο δρόμο οι επισκέπτες μπορούν επίσης να σταματήσει από να απολαύσουν τα αξιοθέατα στον Πύργο του Ρολογιού, προπύργιο της Ford de Kock, καθώς και σπήλαια ιαπωνικής αποικιοκρατίας κληρονομιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ένα άλλο χαρακτηριστικό του Bukittinggi είναι ο τρόπος για να τα αντικείμενα που περιέλιξης. Σε Μπουκιτίνγκι γνωστή ή καμπυλωτή γωνία 44 ampek είκοσι ampek για να φτάσουμε στην λίμνη Maninjau. Ταξιδεύοντας γύρω από τη γωνία, θα δώσει μια άλλη αίσθηση, ειδικά για τους τουρίστες που αγαπούν την οδήγηση.

C. Τοποθεσία
Πόλη του Bukittinggi είναι ένα δήμο που βρίσκεται στην επαρχία της Δυτικής Σουμάτρα. Γεωγραφικά, βρίσκεται σε 100,210 με 100,250 βαθμούς ανατολικού γεωγραφικού μήκους και μεταξύ 00 760 έως 00,190 LS. Εάν η έλξη της πρωτεύουσας της Δυτικής Σουμάτρα της Παντάνγκ, Bukittinggi βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά.

Δ Πρόσβασης
Η πρόσβαση στην πόλη του Λονδίνου μπορεί να επιτευχθεί από πολλές πόλεις στη Δυτική Σουμάτρα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα σταθερό τηλέφωνο, οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν cross-Σουμάτρα δρόμο που εκτείνεται από την επαρχία Λαμπούνγκ σε NAD. Μεσαία, για τους τουρίστες που χρησιμοποιούν τη διαδρομή του αέρα, οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σημείο της απόλυσης στην Παντάνγκ για περαιτέρω επιδίωξε Στρατού. Όπως για να επισκεφθείτε τα διάφορα αξιοθέατα σε Μπουκιτίνγκι οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι διαθέσιμα ομοιόμορφα σε Μπουκιτίνγκι

Ε Διαμονή και άλλες εγκαταστάσεις
Για να υποστηρίξει ο τομέας του τουρισμού είναι σήμερα στο Λονδίνο, υπάρχουν 43 κομμάτια των δύο αστέρων και οικονομικό ξενοδοχείο συν 11 MES / ξενώνας / Αγροικία. Η ύπαρξη ενός τέτοιου διαμερίσματος είναι επίσης να υποστηρίζει το ρόλο της Σιγκαπούρης ως μια αρχική βάση για τον τουρισμό στην επαρχία της Δυτικής Σουμάτρα.

Όσο για το εστιατόριο και το εστιατόριο, στο Λονδίνο διαθέσιμη εστιατόρια και εστιατόρια, ιδιαίτερα στην περιοχή του Λος Lambuang. Στην περιοχή αυτή, οι επισκέπτες μπορούν να περιποιηθούν τον εαυτό τους τη γεύση τους με την τυπική Minangkabau τροφίμων. Όχι πολύ μακριά από την περιοχή του Los Lambuang, και κοντά σε αξιοθέατα, πολλά ταξιδιωτικά γραφεία είναι επίσης έτοιμη να εξυπηρετήσει τους τουρίστες ταξίδι. Μεσαία υποθέσεις και σουβενίρ, στην περιοχή του Λος Lambuang προσφέρει επίσης μια ποικιλία από αναμνηστικά και ενθύμια από Μπουκιτίνγκι.


Γνωρίζατε ότι σε Bandung τόσα πολλά αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί και πολύ ελκυστική. Μέχρι την επόμενη φορά, αν πάμε σε Μπαντούνγκ προσπαθήσει να σταματήσει από τα υπάρχοντα τουριστικά αξιοθέατα παρακάτω:

Τουριστικά αξιοθέατα στην πόλη Bandung:

Gedung Sate Μπαντούνγκ και Gasibu
Αγώνας Μνημείο - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Κάστρο
Μπαντούνγκ Ινστιτούτο Τεχνολογίας - Jl. Γκανέσα
Ταμάν Γκανέσα - Jl. Γκανέσα
Πάρκο Κυκλοφοριακής - Jl. Σουμάτρα
Ηλικιωμένοι πάρκο - Jl. Cisangkuy
Κυβερνητικό Πάρκο Μπαντούνγκ
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Μπράγκα
Εμπορικό Κέντρο Jl. Cihampelas
Μουσείο Θεσ Ινδονησία - Jl. Cisanggarung.
Mandala Μουσείο Wangsit Siliwangi
Μουσείο Ασιατικής-Αφρικανικό Συνέδριο
Πλατεία και το Μεγάλο Τζαμί - Jl. Ασία Αφρική
Μουσείο Σρι Baguda - Jl. South Rim
Τουριστικός σημεία στη Βόρεια Μπαντούνγκ:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Σπήλαιο και η Ολλανδία / Ιαπωνία
Curug Omas - Κήπος Maribaya
Arena Ψάρεμα Bonita - Lembang
Κιάλια Boscha Αστέρων - Lembang
Παραδοσιακή Αγορά - Lembang
Γκίρι Jaya Forest Park - Lembang
Κατασκηνώσεις Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Δένδρο της ιάβας με δηλητηριώδη χυμόν - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Φυτεία τσαγιού Subang - Δυτική Ιάβα
Ciater Χοτ Σπρινγκς
Flower Garden Cihideung - Jl. Λοχίας Bajuri
Πνεύμα στρατόπεδο? Sahabat Alam - Jl. Λοχίας Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Τουριστικός σημεία στη Νότια Μπαντούνγκ:

Kawah Putih - Ciwidey
Κατασκηνώσεις Rancaupas - Ciwidey
Ιαματικά Λουτρά Ciwalini - Ciwidey
Φυτεία τσαγιού Rancabali - Ciwidey
Φυτεία τσαγιού Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Cipanunjang εκεί - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Gunungpadang Site - Δυτική Ιάβα
Κρατήρας Kamojang - Paseh Δυτική Ιάβα
Τουριστικά αξιοθέατα σε Μπαντούνγκ Δύση:

Παπούτσια και τσάντες κέντρο Cibaduyut
Ασβεστολιθικών λόφων - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - Δυτική Ιάβα
Λουτρά Cipanas - Δυτική Ιάβα
Pawon σπηλιά - Δυτική Ιάβα
Sang Hyang Tikoro - Δυτική Ιάβα
Τουριστικά αξιοθέατα στην Ανατολική Μπαντούνγκ:

Φύση Βουνά Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Κρατήρας Kamojang
Cangkuang Ναό και Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Ειδική Περιφέρεια Γιογκιακάρτα είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός στην Ιάβα, Ινδονησία, με πολλή γοητεία που δεν έχει αποκαλυφθεί.


Χίλια χρόνια πριν, Γιογκιακάρτα ήταν το κέντρο του αρχαίου βασιλείου Ματαράμ ευημερούσα και έχει υψηλό πολιτισμό. Αυτό το βασίλειο, που ίδρυσε το ναό Borobudur είναι το μεγαλύτερο βουδιστικό ναό στον κόσμο, 300 χρόνια πριν από το Angkor Wat στην Καμπότζη. Ένα άλλο κειμήλιο ιερό ναό Prambanan, Ιστάνα Ratu Boko Palace, και δεκάδες άλλοι ναοί έχουν αποκατασταθεί ή ακόμα θαμμένοι κάτω από το έδαφος (βλ Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment