!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Повечето любимите туристически дестинации в Индонезия.

Пътуването не е завършена (377)

(Част триста седемдесет и седем), Depok, Западна Ява, Индонезия, 27 Септември, 2015, 13:32).

Повечето любимите туристически дестинации в Индонезия.

В допълнение към остров Бали, Индонезия, изглежда има очарованието на красивите туристически обекти и дори много по-красива и много си струва да посетите и никога няма да бъде забравен за туристите, които никога не са посещавали, наред с другото:
Marine Park Раджа Ампат, Папуа За водолазите и любителите на подводния свят парка, е гмуркане рай, който представя богатството на морски живот е невероятно. Един от най-известните забележителности Раджа Ампат морски парк. Тази област е посочена като коралов риф рай или рая на кораловите рифове от водолази на света. Местоположение Забележителност Раджа Ампат морски парк се намира в Западна Папуа.

Раджа Ампат е нова област на разделението wilaya област широка пързалка с 4,6 милиона хектара. Приблизително 85% от общата площ на океана, а останалата част е група от острови и коралови атоли някои 610 острова. От стотиците острови тръстика само на 35 островите са обитавани от местното население.

Раджа Ампат острови са не само разглеждат като обект на Nature Индонезия под формата на най-големия морски парк в Индонезия, но също така смята, че имат изобилие от морски живот в света. Разкриват панорамна Забележителност Раджа Ампат морски парк започнаха, когато холандския национален майстор водолаз име Maxx Ammer посети региона през 1990 година.

Забележителност Раджа Ампат морски парк е с площ от коралови рифове с изобилие от морски живот в света, има най-малко 1300 видове риби, 600 вида корали и 700 вида миди, да не говорим за различните видове костенурки, водорасли и медузи. Най-голямото богатство в целия триъгълник областта на световната корали, а именно Филипините, Индонезия и Папуа-Нова Гвинея.

С оглед на дълбочината на водните атракции Папуа Раджа Ампат морски парк и богато разнообразие от морски живот, а след това можете да изберете точка за стартиране на гмуркането. Около остров Кри, можете да видите красотата на кораловите рифове и много видове риби, което е невероятно, включително видовете Куинсланд групер, алектис, риба, костур, рифови акули, риба тон, napoeleon Зеленушка, баракуди и гигантски trevelly.

Други места за гмуркане в Marine Park Забележителност Раджа Ампат Папуа е в Сардина Reef с дълбочина около 10 метра. Това място предлага разнообразие от риби, включително папагал, който има брилянтни цветове. Ако искате да опитате усещането, че в рок тунел, можете да се гмуркат около островите Kaboei Bay Рок. Има заливче под една скала тунел. Kaboei Bay Rock също намери кораловите пещери, обитавани от прилепи оле, а на някои места са открити останки от човешки кости.

Има много други места за гмуркане в Забележителност Папуа Раджа Ампат Marine Park можете да разгледате, като например The Passage, Fam остров и остров Misool. Освен наслаждавайки се на богатството на морския живот, можете да се насладите на историческите обекти по морето, включително бойните плавателни съдове и въздухоплавателни средства, които потънаха борба във водите на Папуа Забележителност Раджа Ампат морски парк. Не само това, вие също можете да се насладите на красотата на региона острови Забележителност Папуа Раджа Ампат морски парк в състояние на девствен, лагуна, и залива все още е защитен, има участък от великолепни плажове и кристално чиста морска вода.

Вие се интересувате от посещение на забележителностите Папуа Раджа Ампат морски парк могат да се дерогират Джакарта или други големи градове на Domine Eduard Osok, Sorong, Западна Папуа. Полети от Джакарта до Sorong обикновено транзитни в Макасар или Манадо. От Domine Eduard Osok, можете веднага да се пристъпи към атракции Раджа Ампат морски парк с куп бързи лодки berkafasitas 10 души на цена от приблизително 3,2 милиона щатски долара всеки път в продължение на 4 часа.

Не се изисква специална билет да влезе вода атракции в района Раджа Ампат морски парк. Въпреки това, разходите за наемане на моторна лодка, оборудване водолази и инструктори, вариращи от стотици хиляди до милиони рупии в едно гмуркане. Diving процес обикновено се извършва много пъти, за да се насладите на места за гмуркане са различни. Затова е препоръчително водолази стичат за потискане на размера на разходите, което е сравнително скъпо.

Регионални забележителности Папуа Раджа Ампат морски парк, можете да получите съществуват достатъчно съоръжения в някои курорти, като например на остров Кри, Waigeo, Mansuar и Misool. Някои курорти определени цената е сравнително скъп, защото тя представя пълен съоръжение. Ако дойдете с по-нисък бюджет, собственост на правителството курорта може да бъде опция.

Друга алтернатива за да се насладите на атракциите Папуа Раджа Ампат морски парк е като изберете да останете на лодката с наел лодката Pinisi който е бил модифициран специално за водолазни дейности на няколко дни. На кораба има kafasitas максимум 14 души на цена от около 90000000-110000000 на круиз за една седмица.

Подводен райКато един от първите морски парк в света, на красотата на подводния свят на Bunaken, Манадо Северен Сулавеси са добре известни в международната общност, особено за леководолази. В действителност, през 2005 г., Bunaken се превърна в обект на световното наследство, след като индонезийското правителство да се регистрирате Bunaken към ЮНЕСКО. С площ от приблизително 75 625 хектара, гмуркане ентусиасти са разглезени от мнозина за гмуркане на място. Bunaken Marine Park разполага с 20 точка гмуркане място, 12 от които са на остров Bunaken. Брой места за гмуркане би могъл да се увеличи, заедно с броя на водолази изследват подводния красотата на Bunaken.
От 20 точка за гмуркане на място, най-любимите между другото, в родното село, Lekuan, Фукуи Point, мандолина ponit и Източна Bunaken на. Водолазите, които често посещават на място за гмуркане Bunaken има различен фаворит. Така например, на водолаза, който обича да се гмурка спот акулите имат различно от нас с водолази, които обичат да търсят Манта лъчи. Подводните фотографи щастливи търсят морски кончета, пищен сепия и други макро фотографски обекти, които съществуват под морето.


Нивото на видимост във водата достига до 20 метра, понякога, когато съм добро ниво на видимост може да достигне до 35 метра. Можете да видите красотата на кораловите рифове на Bunaken Marine Park, който е един от най-добрите в света. Има около 390 вида пъстър коралов риф е невероятно. Berlekak-дент уникална форма, с пукнатини до малка пещера или тунел под морето, която не може да се намери и на други места.

Derawan остров в архипелага на Derawan, Derawan области, окръзи Berau, North Borneo, единица Derawan остров морфология е bertopografi плоски крайбрежната равнина. Sand плаж има наклон от около 7 ° - 11 ° с ширина от 13,5 до 20 метра.

В околните води са морски парк и известен като туристическа дайвинг (гмуркане) с дълбочина от около пет метра. Съществува широк спектър от морски живот тук, като калмари (сепия), омари, риба тръба (ghostpipe риба), октопод (bluering октопод), голохрили, морски коне (морски кончета), змиорка панделка (панделка змиорки) и риба Скорпион (Scorpionfishes ).

На една скала на дълбочина от десет метра, има риф, известен като "синьо спусъка стена", защото рифа с дължина от 18 метра е много спусъка риба (червено-зъбно праговите риби).

Derawan е остров с морски цвят нюанси на синьо и зелено гледки, бял пясък мека, редици от палми по крайбрежието, с малка горичка в средата на острова, който е местообитание на различни видове растения и животни и естествената красота на дъното спираща дъха океана. Не се изненадвайте, ако този остров може да достигне нарежда на трето място като гмуркане дестинация от световна класа и да направи този остров мечта остров за водолази.

Около острова Derawan, колкото 28 точка гмуркане е бил идентифициран. Трябва да се проучат всички този момент най-малко това отнема около 10 дни с едно гмуркане във всяка точка. За да се придвижват от една точка до друга, посетителите могат да използват корабите. В същото време, посетителите могат да разгледат острова пеша.

Dr. Carden Wallace на тропически музей Куинсланд, Австралия разгледа морската богатство на острова Derawan и върна повече от 50 вида arcropora (морски животни) в коралов риф. Никой не изглежда ако Derawan остров е известен като третата най-високите в света като международна дестинация за гмуркане.

Кораловите рифове в архипелага на Derawan широко разпространена в целия остров и овъглени в Derawan архипелаг. Хърст крачка в тези острови включват Long Island овъглени, обгорена masimbung, овъглено buliulin, pinaka овъглени, прегоряха и овъглени tababinga muaras.

Тип Reef в Derawan архипелаг се състои от ресни, бариерни рифове и атоли. Това атол, която е била оформена в острова и оформен в солена вода езеро. "Manta проучване кълчища 2003" показва средно покритие на кораловите рифове в дългосрочен острова е 24,25% до 34,88 за твърди корали и рифови живот. Кораловите рифове в остров Derawan има средно коралово покритие на твърди корали 17,41% и 27,78% живи корали корица. С броя на видовете 460-470 показва, че това е богатството на втория биоразнообразието след Раджа Ампат архипелаг.

Coral Reef основни области:

дължина от западната част на острова (входящ и канал)
muaras с голямо разнообразие от корали, корал здрави и естетическа стойност
malalungun корали, голямо разнообразие със сложна структура, с разнообразие от местообитания
големи коралови богати местообитания
Reef проучване на риба през 2003 г. показа, че този остров произвежда 832 вида. В допълнение, тя се оценява, че има поне 1051 видове във водите Berau с gobes доминиращ вид (Gobiidae), зеленушки (Labridae), и damselfishes (Pomacentridae).

Понякога, когато седи в края на дървения мост, който води към морето, можем да видим, зелените костенурки и назад по повърхността на бистрата вода. Когато гмуркане ние също придружава костенурките, които плуват около нас. Понякога дори костенурките, които изглежда да бродят из къщата се намира на самия бряг на острова. Привечер, някои костенурки изкачи на брега и снасят яйцата си там.

Посетителите могат да преразгледат други острови наоколо Derawan. Например: Благотворителен Island, Maratua и kakaban остров, който има своя собствена уникалност. Blue скат (скатове), който е достигнал 3,5 метра встрани от населението на остров Благотворителен. Всъщност, може да се намери-, ако достатъчно късмет, черен скат с широки "размах на крилата" 6 метра. Докато на острова има един уникален kakaban формата на праисторическо езеро в средата на морето, единствената в Азия.

Които могат да бъдат намерени сред раците кокосови (Birgus latro), китове, делфини (Delphinus), зелена костенурка (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys Fimbriata) Типични и защитени видове, и Dugong (Dugong dugon). Кокосовите раци могат да бъдат намерени на остров kakaban и Maratua. Папа може да се намери по целия остров Maratua в определен сезон, докато делфините около острова Semama, Благотворителен, kakaban, Maratua и овъглени muaras.

Костенурките могат да бъдат намерени около Long Island, Derawan, Semama, Благотворителна и Maratua и дюгони в Лонг Айлънд и Semama. Друга уникална видове скатове (Манта birostris), разположени на остров Благотворителна и пигмей морско конче на остров Semama и Derawan.

Съоръжения и места за настаняване
Derawan осигури съоръжения като вили, гмуркане предавка, моторници и ресторанти. Derawan остров също така предоставя настаняване, което не е твърде скъпо, която се управлява от местните жители.

Тези къщи са прости врязва близо 100 метра навътре в морето, за да правят жителите могат свободно да видят най-различни цветни риби и костенурки, преминаващи свободно, без да безпокоите околните. Менюто на храните е много проста с господстващо главното меню от морски риби и консерви със сигурност не води до отклонение от наслада атмосфера деня и нощта на този остров.

Достъп
За да стигнете до острова Derawan, туристите могат да летят в продължение на около 3 часа до Balikpapan, Източен Калимантан, със самолет от Джакарта, Сурабая, Джокякарта или Денпасар.

От Абърдийн, все още трябва да лети до нос Redeb гмуркане един часа със самолет, KAL Star, Deraya или DAS. В допълнение, Cape Redeb също може да бъде постигнато по море, с качване от Samarinda, столицата на Източен Калимантан Tarakan, столицата на Северна Борнео до нос Redeb последвано от отдаване под наем на моторна лодка.

Пътуване до остров Ломбок.
Ломбок, Западни Малки Зондски острови (население през 2001: 2,722,123 жители) е остров в Малки Зондски острови или Малки Зондски острови са разделени от пролива Ломбок Бали през Sebelat Уви проток на запад и на изток от Sumbawa. Островът е приблизително сферична с нещо като "опашка" на югозападния край на дължина около 70 km. Този остров площ достига 5,435 km², пускането тя се нарежда на 108 от списъка на островите се основава на степента на света. Главният град на острова е Матарам.

Остров Ломбок е известен с природната си красота на екзотиката и завладяващ. Lombok остров има не само три Gili острови. В допълнение към Gili Trawangan, Gili Air и Gili Менон. Lombok остров все още има някаква дига еднакво красиви. Едно единствено намира Gili Кондо източно от остров Ломбок.

Остров Ломбок се е превърнал една от иконите на индонезийския туризъм, красота на острова е на висота в Индонезия, гостоприемство Sasak хора, красота на плажовете, които са много бяло, коралови рифове и биологичното богатство на извънредното, великолепието на Mount Rinjani и културна уникалност Sasak много покани възхищение местни и чуждестранни туристи.

Красотата на остров Ломбок и eksotismenya ще вие ​​и вашият партньор покани за меден месец тук. По същия начин с Exotisme Gilis Island също така ще ви каним да се насладите на красотата на острова.

Този остров е един от двата най-големи острова, собственост на провинция Западен Малки Зондски острови. Красотата на пейзажа, който направи остров Ломбок да бъде една дестинация меден месец, който също така е желателно. Когато трябва да се знае къде краката трябва да се засили, красотата на Ломбок могат да бъдат изследвани на това пътуване.

С плажове красиво магическо, величествена Mt Rinjani и ефектно морски живот, за да открият, остров Ломбок в Западна Малки Зондски острови има много туристически дестинации, както на суша и в открито море. Нищо чудно тогава, че е най-популярните дестинации в Западна Малки Зондски острови.

Просто посетете тук, за да се чувстват най-големите сърф вълни на южния бряг. Предизвикайте кураж да се изкачи на върха на вулкана. Отдаване под наем и на мотор за да се придвижва по улиците по оризища. Навсякъде искате meghabiskan време, вие няма да останете разочаровани с грандиозно природна красота тук.

Други посетители на Ломбок избират да прекарват времето си на остров Gili-Gili, усамотен тропически остров с плажове са великолепни и луксозна обстановка.

Оригиналните жителите на Ломбок са Sasak, Lombok е и дом на хората хиндуистки на Бали, а също и редица китайски, явански, Bugis и араби.

Някои хора Sasak прегърнали ислямската вяра Wektu telu didefinisikann като "ислям три пъти", отнасящи се до техните молитви три пъти на ден и различни с мюсюлманите, които се молят 5 пъти на ден. Wektu telu е уникален религия, която обединява древните традиции и ислямската вяра, тези вярвания се срещат само в Северна Ломбок. Тези, които се подложи на тази вяра са мюсюлмани, но в същото време да се подложи на традиционните ритуали. Примери като церемония Nyiu държани след сто дни някой умре. Семейства на хора, които са починали подаръци като дрехи, четки за зъби и храна, така че мъртъв човек ще бъдат спокойни в небето.

Други религиозни празници празнува в началото на дъждовния сезон (от октомври до декември) или реколтата сезон (от април-май) с тържества в селата по целия остров.

Sasak култура е много важен за здравината и физически умения и много местни обичаи mereflesika тази култура. Peresehan е местна традиция, която съчетава борбата между двамата мъже, които се използват от дълго тръстика и малък щит с форма на клетката bujung от телешка кожа.

Музиката и танците са много важни в Sasak култура. Танцува традиционен танц по време на важни церемонии. Този танц произхожда от войната танци, като Beleq барабан (голям барабан), докато Cupak Gerantang популярна, която разказва историята на любовта и романтиката.
Посещение на уникалния Pura Lingsar, комбинация от балийски индуски храмове и вярвания Wektu telu в един комплекс.
Около и пазарували в силуета на града пазарната Surandi. Има някои чудесни места за пикник, за да се отпуснете и да си почиват.

Тествайте късмета си с посещение на пистата в Salakalas полевите. Състезанието се провежда всяка неделя. Гледайте най-младите жокеи в строга конкуренция на финала, където победителят ще memberika усмивка победител. Това състезание е много важно, така че в нощта преди състезанието, селяните ще масажират конете си, и от време на време играе Гамелан музика за успокояване коне.

Предизвикайте кураж да се изкачи върховете на планината Rinjani. На височина от над 3700 м над морското равнище, тази величествена вулканична планинско катерене ще отнеме най-малко три дни и не се препоръчва за хора със сърдечни заболявания. След като върховете на умора ще бъде платена от естествения ландшафт Индонезия забележителна.

Чувствайте пясъка на стъпалата на краката си и да плува в пенливо крайбрежните води в Кута Ломбок на South. Бял пясък и невероятна гледка към океана тук правят това място като туристическа дестинация обичайната извита. Посетете Nyale Fishing Кута по време на ежегодния фестивал, обикновено се проведе през февруари или март и да се насладите на празника и шествие на цвят.

Слънчеви бани и сърфиране в красиви плажове на Бату Bolong. Този плаж носи името си от големите камъни с дупки в средата. Уверете се, че се чувствате необичайно красив залез, когато слънцето започна да потъва в планината Агунг Бали с невероятни горящи цветове.

Научете повече за местната история и да посетите Meruya Water Palace в Матарам, столицата на Ломбок. Това място е построена през 1744 и преди това беше една кървава война между Холандия и жителите на Бали в края на 19 век.

Насладете се на спокойствието на най-големия храм Ломбок, Pura Meru, който се намира зад парк Water. Храмът, който в продължение на векове е бил посветен на хиндуисткия Тримурти на Брахма, Vhisnu, и Шива.
Местоположение да пътуват със самолет може да бъде взета от Джакарта, Сурабая, Денпасар, Бали, до град Матарам.
Bukit Tinggi
A. Общ преглед

Град Bukittinggi, Западна Суматра е исторически град, родно място град от трите велики герои на Индонезия, а също и един град с очарователна туристическа екзотика. Bukittingggi имат всички критерии, за да се превърне в туристическа цели за гостите. В града, който направи 17 декември, както е годишнината от този там е Часовниковата кула, която е забележителност на града, реликва от колониална история и музеи Minangkabau култура и Bung Хата Palace.

В административно Bukittinggi вече е започнала да се образува в колониалната епоха холандски. Холандски направи Bukittinggi като Gemeentelijk Resort или някои общини основава вестник през 1828 г., заедно с 32 други Gemeentelijk Resort в Индонезия. Този статут прави Bukittinggi, когато тя вече е Gemeenteroad или автономното правителство на мнозинството трябва да се контролира от холандците. В Сингапур също създаде крепост, наречена "Fort De Kock". Крепостта е все още непокътнати и да служи като една от атракциите на историята. Градът се използва и от холандските офицери, които са в най-източните колонии за почивка.

По време на японската окупация, Bukittinggi преименуван от Форт дьо Kock Taddsgemente бъде Bukittinggi Si Yaku Шо с добавка на това, което е сега окръг Agam. Япония също създадена радиопредавател големина остров Суматра в името на пропагандата. Също така според местната власт, японците също така да направи Сингапур, а на 25-военно командване за контрол на военни сили в Суматра, Сингапур до Тайланд.

След независимостта на Индонезия, Bukittinggi никога да служи като основна защита борбата за независимост. Дори в декември 1948 до юни 1949 г., Лондон, е бил използван като столица на Спешна Правителство на Република Индонезия (PDRI), водена от г-н Sjafroedin Prawiranegara. Решението е издадено от председателя след Джокякарта падна в ръцете на Холандия в резултат на военна агресия II. След това Bukittingti определен за столица на Суматра, а през 1959 г. прави капитала на Централна Суматра. След развитието на Западна Суматра, Bukittinggi служи като столица на Западна Суматра, преди най-накрая през 1978 г. се прехвърля в град Паданг.

Bukittinggi обширна обсега около 250,239 km2, състояща се от хълмове и долини. Хълмовете се намира в New York City е поредица от планинска верига колан. От страна на хълма, градът е заобиколен от Tida планина е планината Мерапи, Mount Singgalang и Mount саго. Наличието на три планини защо New York City е известен също като City Tri Arga. Configuration географско местоположение Bukittinggi хълмист и има над 900 m надморска височина (над морското равнище), което прави въздуха в Ню Йорк и се охлажда.

Б. Характеристики
Туризъм потенциал на Bukittinggi, Западна Суматра в изчисляването на местното самоуправление, се падат повече от 30% от общите приходи (Регионална Original Приходи). Това със сигурност не е изненадващо, защото потенциалът за туризъм в града е сравнително пълна. Nature туризъм Bukittinggi обект подкрепена от наличието на хълмове, които обграждат града. Типична атмосфера на планините с хладен въздух прави Bukittinggi би могло да бъде освобождаване на стреса за туристите. Green простор на ландшафта на хълма също е много подходящ за любителите на фотографията цели. Красотата на окото може да се яде, когато туристите са били в долината на град.

Като един от центровете на Minangkabau култура, Bukittinggi присъстват прототипи на Minangkabau култура. Персонализирани домове, pakaiaan, език, за да типичната кухня могат да бъдат намерени в Bukittinggi. В почти всеки ъгъл, Bukittinggi присъстват gadang къщи типична Minangkabau култура. Къщите са спретнато облицовани с биволско рог оформени покриви. В тези къщи, туристите могат да се насладят и дърворезби шарени Minangkabau изброени в стените на къщата. Местните хора все още използват традиционни ежедневни дрехи Minangkabau.

Атмосферата на сутринта в град Bukittinggi също се чувства специален. Sunrice пейзажи със синьо небе все още не смеят комбинира с силуета на хълмовете са много подходящи да бъдат използвани като дисплей. Такива гледки могат да бъдат насочени от всички посоки на компаса. През нощта, особено когато има празник, цвят трепкащите светлини и фойерверки разпространени в град Bukittinggi.
Друга особеност, която може да бъде намерена на туристите в Bukittinggi се намира в близост до природни забележителности Sianok каньон. Разстояние Bukittinggi с Sianok каньон можете да намерите на земя за около три часа. По пътя посетителите могат да спрат да се ползват от атракциите на Часовниковата кула, бастион Ford де Кок, както и пещери японската колониална наследство. Да не забравяме, друга характеристика на Bukittinggi са пътя към обектите, които по ликвидация. В Bukittinggi известен или заоблен ъгъл 44 ampek двадесет ampek да стигнем до езерото Maninjau. Пътуване зад ъгъла ще предостави още една сензация, особено за туристи, които обичат да шофира.

В. Разположение
Град Bukittinggi е една община, разположен в провинция Западна Суматра. От географска гледна точка, тя се намира на 100,210 до 100,250 градуса източна дължина и между 00 760 - 00,190 LS. Ако притегляне на Западна Суматра столицата на Паданг, Bukittinggi се намира на около 90 km на североизток.

D. Access
Достъпът до града на Лондон може да се стигне от много градове в Западна Суматра. При използване на стационарен, туристите могат да се използват кръстосано Sumatra път, който се простира от провинция Lampung до NAD. Medium, както за туристи, които използват маршрута въздух, туристите могат да се използват на мястото на уволнения в Паданг за по-нататъшно търсен армия. Както за посещение на различни забележителности в Bukittinggi туристите могат да се използват различни видове обществен транспорт са на разположение по еднакъв начин във Bukittinggi

E. настаняване и други услуги
В подкрепа на туристическия сектор в момента е в Лондон има 43 парчета от двете звезди и икономичен хотел плюс 11 мес / къща за гости / вила. Съществуването на такава настаняване също е в подкрепа на ролята на Сингапур като изходен пункт за туризъм в провинция Западна Суматра.

Що се отнася до ресторанта и ресторанта, в наличните Лондон заведения и ресторанти, особено в региона, Los Lambuang. В тази област, посетителите могат да се поглезят своите вкусови рецептори с типичната храна Minangkabau. Не е далеч от района на Лос Lambuang, и в близост до атракции, няколко туристически агенции също са готови да обслужват туристите пътуване. Средни въпроси и пазаруване за сувенири, в района на Лос Lambuang също предлага разнообразие от сувенири и сувенири от Bukittinggi.


Знаете ли, че в Бандунг толкова много атракции, които могат да бъдат посетени, както и много привлекателен. Така че следващия път, ако отидем в Бандунг се опита да спре от съществуващите туристически атракции по-долу:

Туристически атракции в Бандунг City:

Gedung Сейт Бандунг и Gasibu
Борба Monument - Jl. Dipatiukur
Бандунг Zoo - Jl. Замък
Бандунг технологичен институт - Jl. Ганеша
Taman Ганеша - Jl. Ганеша
Park Traffic - Jl. Sumatra
Пациенти в напреднала възраст парк - Jl. Cisangkuy
Правителство Office Park Бандунг
Tempo Doeloe Бандунг - Jl. Брага
Shopping Center Jl. Cihampelas
Музей Поз Индонезия - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museum Wangsit Siliwangi
Музей на Азиатското-африканска конференция
Square и Grand Mosque - Jl. Азия Африка
Музей Шри Baguda - Jl. Южна Rim
Туристически места в Северна Бандунг:

Curug Даго - Терминал Даго
Forest Park Даго Pakar Cave и Холандия / Япония
Curug Omas - Garden Maribaya
Arena Fishing Bonita - Lembang
Бинокъл Boscha Star - Lembang
Традиционен пазар - Lembang
Гири Jaya Forest Park - Lembang
Campgrounds Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Анчар - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - Западна Ява
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Сержант Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Сержант Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Туристически места в Южна Бандунг:

Kawah Putih - Ciwidey
Къмпинги Rancaupas - Ciwidey
Thermal Вани Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Ситу Patengan - Ciwidey
Има Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Site Gunungpadang - Западна Ява
Crater Kamojang - Paseh Западна Ява
Туристически атракции в Бандунг West:

Обувки и чанти Cibaduyut център
Варовик хълма - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - Западна Ява
Вани Cipanas - Западна Ява
Pawon пещера - Западна Ява
Sang Hyang Tikoro - Западна Ява
Туристически атракции в Източна Бандунг:

Nature Mountains Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Cangkuang Temple и Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Джокякарта е основна туристическа дестинация в Java, Индонезия, с много чар, който не е била разкрита.


Преди хиляди години, Джокякарта е бил център на древното царство Mataram просперираща и има висока цивилизация. Това царство, основал храм Боробудур е най-големият будистки храм в света, 300 години преди Ангкор Ват в Камбоджа. Друга реликва храм Прамбанан Temple, Istana Ratu Boko Palace, и десетки други храмове са били възстановени или все още са погребани под земята (виж Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment