!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 25, 2015

Mina tragedie og tre Fate.

Turen var ikke ferdig (376)

(Del 376), Depok, West Java, Indonnesia 24. september, 2015 21:55 pm).

Mina tragedie og tre Fate.

Tragedien skjedde igjen pilegrimer i Mina, Saudi Arabia, når pilegrimene ønsket å kaste Jumroh. Dette er den andre tragedien i Hajj sesongen denne måneden, etter sammenbruddet av kranen (trinse / kran) som drepte 107 pilegrimer, inkludert 11 pilegrimer fra Indonesia.
Nå tragedie mina har drept 717 mennesker drept, ble 805 mennesker skadd, inkludert tre personer fra Indonesia, Hamid fra Surabaya, Batam Saiyah opprinnelse og en mann fra Probolinggo. Iranske tilbedere drept så mange som 43 mennesker, 60 sårede. Resten av landene.
Hvis vi ser fra siden av religion, uavhengig av uaktsomhet av det menneskelige element, katastrofen i Mina, ikke kan unnslippe skjebnen som har blitt etablert av Gud.
Som vi vet i Koranen og Sunnah, etablerer Allah tre typer skjebne.
Den første felles skjebne at bankene har satt Gud i boken Lauh Mahfush, den felles skjebne Gud har ordinert skjebne av alle skapninger 50.000 år før Gud skapte himmelen og jorden, inkludert bladene faller fra grenene allerede nevnt i Allahs bok:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallallaahu alaihi wa sallam sa: "Allah har satt alle skjebnen til alle skapninger fra femti tusen år før Gud skapte himmelen og jorden". (HR. Muslim nr. 2653).

«Ingen katastrofe rammer på jorden og (NOR) i dere selv, men det er skrevet i boken (Lawh Mahfuz) før vi tar den. Sannelig er det lett for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Den andre skjebne bestemmes når ånden blåses inn i magen mor som var gravid når graviditet fire måneder og ti dager, har denne gangen for en levetid på menneskets skjebne er bestemt.
Den tredje Fate, skjebne lovfesting av natten Laylat al Qadr, som i henhold til Koranen og Sunnah sette Gud hver kveld kl 10 den siste dagen i måneden Ramadan (fastemåneden).
Laylat al Qadr natten er veldig spesiell, fordi når Guds tjener tilbedelse på denne kvelden kan belønne (belønning) tilsvar vi tilbedt for 83 år.
Denne skjebnen rett preogatif Gud, bare Gud som kan endre seg, derfor Gud befalte mannen til mye bønn og erindring, fordi en av fordelene med bønn er at han kan nekte forsterkninger (vi kunne på Guds vilje kunne bli spart fra katastrofen).(BBC) - Dødstallene i Mina mer enn 717 mennesker, skadet 805 mennesker.
Den skadde ble fraktet til et nærliggende sykehus.
Minst 700 pilegrimer døde mens han prøver å kaste jumroh crammed i Mina mens 800 flere skadde på torsdag (24/09).
Saudi Myndighetene sier 4000 offiserer ble utplassert på scenen sammen med 200 personell i nødhjelp.
Den skadde fikk direkte bistand på åstedet og tatt med til et nærliggende sykehus.
Omtrent to millioner muslimer utføre Hajj i Saudi-Arabia, som i år ble også preget av sammenbruddet av en kran på Mekka hendelsen som forårsaket mer enn 100 pilegrimer ble drept, inkludert 11 pilegrimer fra Indonesia.
BBC-korrespondent rapporterte at mange pilegrimer døde opprinnelse Niger.
I hendelsen i Mina, som skjedde på festen for Eid al-Adha, og ikke minst hjemlandet av skadde falt.
Men BBCs Hausa delen, Tchima Illa Issoufou, som var på åstedet sa mange pilegrimer fra Niger døde.
Imens representanter for den indonesiske regjeringen i Saudi-Arabia har sendt et team for å avklare om indonesiske pilegrimer som er ofre for hendelsene i denne Mina.
Direktoratet for Sivilforsvaret i Saudi Arabia sa det var likevel ennå ikke vet årsaken til denne tragedien fylt.
2006 skjedde også lignende tragedier med dødsfall nådde 364 pilegrimer.
Myndighetene yte hjelp til pilegrimer som ble skadet.
Sikkerhet tjenestemenn, som sitert av Saudi regjeringen TV-stasjon, fortalte om 390 tilbedere ble skadd hittil i hendelsen på torsdag (09/24).
Hendelsene skjedde da pilegrimer utføre steining av djevelen, en av en serie pilegrims ved å kaste en stein som et symbol på å bli steinet djevelen.
Hajj i år etterfulgt av rundt to millioner pilegrimer fra hele verden.
I 2006 inne i trangt også skjedde i Mina med ofrene nådd 346 mennesker.
Før hendelsene i dag, ble det pilegrims også farget høsten av kranen brukes til utvidelse av prosjektet Haram.
Bære 111 pilegrimer døde, inkludert 11 pilegrimer indonesiske borgere i tilfelle på Grand Mosque. Kongen av Saudi Arabia har lovet kompensasjon til familiene til ofrene døde og sårede.

Ofre kran Haram "kan ha nytte '
Familie pilegrimer som døde og varig uførhet som følge av sammenbruddet av en kran på Grand Mosque på fredag (11/09) planla å motta kompensasjon fra kongen av Saudi-Arabia, Salman bin Abdul Aziz Al Saud.
Pilegrimer som døde, inkludert 11 indonesiske borgere, angivelig vil motta kompensasjon på 1 million riyal, eller om Rp3.8 milliarder. Erstatningen utgjør ble også rapportert å bli gitt til menigheten varig uførhet.
Men så langt, sier Executive Function Pensosbud generalkonsulatet i Jeddah Sharif fortalte BBCs Shahab Rohmatin Bonasir Indonesia, den indonesiske regjeringen har ikke mottatt noen offisiell kunngjøring fra regjeringen i Saudi Arabia.

7 Mina mest hjerteskjærende tragedie i historien av Hajj
Mina har en lang historie som åstedet for tragedien som drepte mange pilegrimer.


Dette er ikke den første tragedien skjedde i Mina. Derfor har Mina en lang historie som en tragedie at mange pilegrimer drept i tidligere år. Etter tragediene som drepte mange pilegrimer som har skjedd i Mina, Saudi Arabia.

1. 2 juli 1990
Dette er den mest hjerteskjærende tragedier som har skjedd i Mina. På den tiden ble 1,426 pilegrimer drept i en panikk i en tunnel mens Mina.

2. 23 mai 1994
Totalt 270 pilegrimer døde i tragedien tilbake i Mina. Tragedien skjedde da pilegrimer utføre djevelen steining i Mina prosesjon

3. 15 april 1997


Totalt 343 pilegrimer ble drept og 1.500 andre ble skadd i en teltbrann pilegrimer i Mina. Lær av denne tragedien, er det nå hevdes antiapi telt pilegrimer.

4. 9 april 1998


Totalt 118 pilegrimer døde og 180 andre ble skadd i tragedien på Jamarat Bridge da kommer til å kaste jumroh prosesjon i Mina.

5. 5 mars 2001
Totalt 35 pilegrimer døde på grunn av strømopphopning vil utføre djevelen steining i Mina

6. 12 januar 2006


Totalt 346 pilegrimer ble drept og 289 andre skadet under en prosesjon av djevelen steining. Ulykker har skjedd på grunn av de hundrevis av pilegrimer som hadde kommet for å gjennomføre prosesjon kolliderer med andre pilegrimer på Jamarat broen. Læring fra denne hendelsen, regjeringen i Saudi Arabia over Jamarat Bridge rekonstruert slik at pilegrimer slipper å skubbe mens kaste jumroh.

FORHOLDET MELLOM bønn og dhikr

Av
Dr. Nasir bin 'Abdirrahman bin Muhammad al-Juda'iMellom de to har et veldig nært forhold, som ber til Allah Subhanahu wa Ta'ala i forbindelse med dhikr til ham, er han en slave til å be sin Herre om hennes behov, både timelig og heretter, i form av uttrykk omstendigheter og ordene.

Så bønnen som finnes i dhikr gang, derav også kalt bønn erindring av folk flest. Det må forklares her, at jo mer dhikr av Allah og prise ham i bønn, så er det bedre og primær så vel som mer verdig til å bli innvilget.

Imam Ibn al-Qayyim sa, "The disunnahkan (mustahab) i bønn er en bønn som do'anya begynne med ros til Allah Subhanahu wa Ta'ala, deretter bershalawat til profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam i begjæringen vil bli levert, og deretter uttrykke sitt begjær, [1] ytterligere nevnte han noen av sine argumenter som forklarer dette.

Derfor at-tawassul (velg en form for tilbedelse for å komme nærmere-pent.) Allah Subhanahu wa Ta'ala å bruke ett navn fra navnene på Gud er god (al-Asmaa-ul Husnaa) eller med ett arten av hans egenskaper er høy (ash-Shifaatul 'Ulyaa) i bønn er en form tawassul tillates av sharia (at-alun-sul al-masyruu'). For eksempel, en muslim sier i sin bønn, "O Allah, sannelig jeg ber Deg, Du en kjærlig Barmhjertige, Mahalembut Vitende, gi meg helse.» Eller han sa: «Jeg ber deg ved din nåde som inkluderer alt, rikt og tilgi mine synder. »[2]

Som for argumentet av ordinert slag tawassul som dette er Allahs ord Subhanahu wa Ta'ala:

ولله الأسماء الحسنى فادعوه بها

"Den tilhører Gud Asma-ul Husna, deretter bermohonlah ham ved å ringe Asma-ul Husna var ..." [Al-A'raaf: 180]

Og blant de argumentene og andre stiftelser er som Allah profilert på Alaihissallam bønn av kong Salomo i hans ord:

رب أوزعني أن أشكر نعمتك التي أنعمت علي وعلى والدي وأن أعمل صالحا ترضاه وأدخلني برحمتك في عبادك الصالحين

"... Ja min Herre, gi meg inspirasjon til å forbli takknemlig for Thy favør som du har gitt til meg og til min far og mor er to personer til å gjøre gode gjerninger som du ridhai, og fôrer meg med rah-matte i klassen Dine tjenere de rettferdige "[An-Naml: 19].

Som for argumentene til Sunnah som finnes i asken-Shahiihain (Sahih al-Bukhari og Sahih Muslim), fra Ibn Abbaas anhuma at profeten sallallaahu 'alaihi wa sallam sa:

"اللهم إني أعوذ بعزتك, لا إله إلا أنت, أن تضلني."
"O Allah, jeg søker tilflukt hos din herlighet, ingen har rett til å diibadahi men bare deg, at du beskytte meg." [3]

Og fortalt fra 'Abdullah bin Mas'ud Radi anhu at profeten sallallaahu' alaihi wa sallam sa:

"ما أصاب أحدا قط هم ولا حزن فقال: اللهم إني عبدك, وابن عبدك, وابن أمتك, ناصيتي بيدك, ماض في حكمك, عدل في قضاؤك, أسألك بكل اسم هو لك, سميت به نفسك, أو علمته أحدا من خلقك, أو أنزلته في كتابك, أو استأثرت به في علم الغيب عندك, أن تجعل القرآن ربيع قلبي ونور صدري, وجلاء حزني وذهاب همي, إلا أذهب الله همه وحزنه, وأبدله مكانه فرجا. "

"Det er ikke noen overskrevet angst og sorg, og så sier han: 'O Allah, jeg er din tjener, sønn (etterkommer) av din tjener (Adam), barn (avkom) fra slave din datter (Eve), toppen av hodet mitt er i din hånd, beslutninger din gjelder for meg, skjebner Deg for meg er rettferdig, jeg bønnfaller deg ved hvert navn som tilhører deg, og du na-spising Selv din med ham, eller du må lære en tjener din vesener deg, eller du går ned til høyre i boken din, eller er du dedikert til deg selv i det skjulte i Thyself, at du gjør al-Qur-en som conditioning mitt hjerte og lys av min sjel , trøstens laraku og healere sorg. »Så, Allah vil være å eliminere sorg og tristhet, og erstatte den med letthet." [4]

Etter at jeg beskrive noen enkle typer dhikr, så jeg skal nå lukke denne diskusjonen ved å forklare de formene for at-tabarruk (forvente velsignelser) gjennom dhikr av Allah Subhanahu wa Ta'ala (bi dzikrillaah) slik at prosedyrene tabarruk med dhikr Allah Subhanahu SWT stadig klarere.

[Kopiert fra boken På Tabaruk Anwaa'uhu wa Ahkaamuhu, Tittel på indonesisk Practices og tiden er velsignet, forfatter Dr. Nasir bin 'Abdirrahman bin Muhammad al-Juda'i, Reader Publishers Ibn Kathir]

No comments:

Post a Comment