!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Cele mai multe locuri turistice preferate din Indonezia.

Plimbare nu a fost finalizat (377)

(Partea 377), Depok, West Java, Indonezia, 27 sept 2015, 01:32).

Cele mai multe locuri turistice preferate din Indonezia.

În plus față de insula Bali, Indonezia pare să aibă farmecul frumoase obiective turistice și chiar mult mai frumos și foarte merită să vizitați și nu va fi niciodată uitat pentru turiștii care nu au vizitat, printre altele:
Marine Park Raja Ampat, Papua Pentru scafandrii și iubitorii de parc lume subacvatică, este un paradis de scufundări care prezintă o bogăție de viață marine este uimitor. Una dintre cele mai renumite atractii Raja Ampat Marine Park. Această zonă se numește Coral Reef Paradisul sau paradisul recifele de corali de scafandri ale lumii. Locație Atracții Raja Ampat parc marin este situat în Papua de Vest.

Raja Ampat este un nou cartier de slide largă divizare district Wilaya cu 4,6 milioane de hectare. Aproximativ 85% din suprafața totală a oceanului, în timp ce restul este un grup de insule și atoli de corali unele 610 insule. Din sutele de insule de stuf doar 35 de insule sunt locuite de oameni indigene.

Raja Ampat Insulele nu sunt considerate doar ca obiect Naturii Indonezia, sub forma de cel mai mare parc marin din Indonezia, dar, de asemenea crede ca au o avere de viață marine din lume. Reveal Atracții panoramice Raja Ampat parc marin a început atunci când un scafandru maestru național olandez numit Maxx Ammer a vizitat regiunea în 1990.

Atracții Raja Ampat parc marin este un domeniu de recifele de corali, cu o avere de viață marine din lume, are cel puțin 1300 de specii de pesti, 600 de specii de corali și 700 specii de midii, nu mai vorbim de diferitele tipuri de broaște țestoase, alge și meduze. Cea mai mare bogăție în întreaga zonă triunghi coral lume, și anume Filipine, Indonezia, și Papua Noua Guinee.

Având în vedere amploarea atracțiilor acvatice Papua Raja Ampat parc marin și o varietate bogată de viață marină, atunci puteți alege un punct pentru a începe scufundare. În jurul insulei de Kri, puteți vedea frumusetea recifelor de corali și multe specii de pești, care este uimitor, inclusiv tipurile de Queensland grouper, Pompano, snapper, grouper, rechini de recif, ton, napoeleon wrasse, Barracuda, si trevelly gigant.

Alte locuri se arunca cu capul în parc marin Atracții Raja Ampat Papua este in Sardine Reef cu o adâncime de aproximativ 10 metri. Acest loc servește o varietate de pește, inclusiv parrotfish care au culori strălucitoare. Dacă doriți să încercați senzația de a fi într-un tunel stâncă, puteți arunca cu capul în jurul insulelor Kaboei Bay Rock. Există un golf sub un tunel de rock. Kaboei Bay Rock constatat, de asemenea pesteri locuite de lilieci de corali Ole, iar în unele locuri se găsesc resturi de oase umane.

Există multe alte locuri se arunca cu capul în Atracții Papua Raja Ampat Marine Park puteti explora, cum ar fi Pasajul, Fam Insula, și insula Misool. Pe langa bucurându-se de bogăția vieții marine, vă puteți bucura, de asemenea, site-urile istorice sub mare, inclusiv nave de război și avioane de lupta care sa scufundat în apele Atracții Papua Raja Ampat parc marin. Nu numai că, de asemenea, poate vă bucura de frumusețea regiunii insulelor Atracții Papua Raja Ampat parc marin într-o stare de curat, laguna, și golful este încă protejat, are o intindere de plaje uimitoare și de cristal apa de mare limpede.

Sunteți interesat în vizitarea atracțiilor Papua Raja Ampat parc marin poate fi plecat de la Jakarta sau alte orașe mari la Domine Eduard Osok, Sorong, Papua de Vest. Zboruri din Jakarta către Sorong de tranzit, de obicei, în Makassar sau Manado. Din Domine Eduard Osok, puteți trece imediat la atracțiile Raja Ampat parc marin cu un buchet de ambarcatiuni rapide berkafasitas 10 persoane la un cost de aproximativ 3,2 milioane de dolari fiecare drum de 4 ore.

Nu bilet special pentru a intra în zona de apă Raja atracțiile Ampat parcul marin. Cu toate acestea, costul de a inchiria o barca cu motor, echipamente și diverse, de la instructori sute de mii la milioane de rupii într-o singură scufundare. Proces de scufundări se realizează de obicei de mai multe ori să se bucure de locuri de scufundare sunt diferite. Prin urmare, este recomandabil scafandri flocking pentru a suprima cantitatea de cheltuieli care este relativ scump.

Atractii regionale Papua Raja Ampat parc marin, puteți obține există facilități suficiente în unele stațiuni, cum ar fi pe insula Kri, Waigeo, Mansuar, și Misool. Unele statiuni stabilit prețul este relativ scump, deoarece prezintă o instalație completă. Dacă vii cu un buget mai mic, statiunea deținută de guvern ar putea fi o opțiune.

O altă alternativă de a se bucura de atracțiile Papua Raja Ampat parc marin este de a alege să rămână pe barca cu barca angajat Pinisi care a fost modificat în mod special pentru activitățile de scufundare de câteva zile. Nava are maxim kafasitas de 14 persoane, la un cost de aproximativ 90 milioane la 110 milioane pentru o croaziera de o saptamana.

Paradis subacvaticFiind unul dintre primul parc marin din lume, frumusețea lumii subacvatice de Bunaken, Manado Sulawesi de Nord sunt bine cunoscute în comunitatea internațională, în special pentru scafandri. De fapt, în anul 2005, a devenit Bunaken un site de patrimoniu mondial, după ce guvernul indonezian să se înregistreze Bunaken la UNESCO. Cu o suprafață de aproximativ 75 de hectare 625, amatorii de scufundări sunt rasfatati de la fața locului se arunca cu capul de multe. Bunaken Marine Park are un loc de scufundări 20 puncte, dintre care 12 sunt pe insula Bunaken. Numărul de locuri de scufundări ar putea creste, eventual, împreună cu numărul de scafandri explorarea frumusețea subacvatice de Bunaken.
De la fața locului se arunca cu capul 20 de puncte, cele mai preferate printre altele Acasa Village, Lekuan, Fukui Point, Mandolin ponit și de Est Bunaken. Scafandrii care vizitează frecvent la fața locului se arunca cu capul Bunaken are un favorit diferit. De exemplu, scafandrul care îi place să se scufunde rechini la fața locului au diferite favorit cu scafandri care iubesc in cautare de raze Manta. Fotografi subacvatice căluți de mare fericit caută, sepie flamboaiant, și alte obiecte pentru fotografii macro care există sub mare.


Nivelul de vizibilitate în apa ajunge la 20 de metri, uneori, când sunt bun nivel de vizibilitate poate ajunge la 35 de metri. Puteți vedea frumusețea recifurilor de corali de Bunaken Marine Park, care este unul dintre cele mai bune din lume. Există aproximativ 390 de specii de corali colorate recif este uimitor. Berlekak-dent formă unică cu fisuri de până la o peșteră mică sau tunel pe sub mare, care nu pot fi găsite în alte locuri.

Insula Derawan situat în arhipelagul Derawan, districte Derawan, județe Berau, North Borneo, unitate Derawan morfologia insula este bertopografi simplu de coastă plat. Plaja cu nisip are o panta de aproximativ 7 ° - 11 °, cu o lățime de 13,5 la 20 de metri.

În apele din jur sunt o parc marin și faimos ca o scufundare turistică (scufundări), cu o adâncime de aproximativ cinci metri. Există o gamă largă de viață marine aici, cum ar fi calmar (sepii), homari, țeavă de pește (pește ghostpipe), caracatiță (bluering caracatiță), nudibranchia, mare cai (căluți), panglică anghilă (țipari panglică) și Skorpion pește (Scorpionfishes ).

Pe o stâncă, la o adâncime de zece metri, este un recif cunoscut sub numele de "declanșator de perete albastru" deoarece recif, cu o lungime de 18 de metri este o mulțime de pește de declanșare (pesti de declanșare-roșu dinți).

Derawan este o insula cu nuante de culoarea mare de opinii albastru și verde, nisip alb, moale, rânduri de palmieri pe coasta, cu o pădure mică în mijlocul insulei, care este habitatul diferitelor specii de plante și animale și frumusețea naturală a partea de jos ocean uluitoare. Nu fi surprins dacă această insulă ar putea top pe locul al treilea ca destinație de scufundări de clasă mondială și de a face aceasta insula o insula de vis pentru scafandri.

În jurul insulei Derawan, cât mai multe de 28 punct dive a fost identificat. Pentru a explora toate acest punct, cel puțin este nevoie de aproximativ 10 zile, cu o scufundare în fiecare punct. Pentru a trece de la un punct la altul, vizitatorii pot utiliza navele. Între timp, vizitatorii pot explora, de asemenea, insula pe jos.

Dr. Carden Wallace de muzeu tropical Queensland, Australia a examinat bogăția marin al insulei Derawan și a găsit mai mult de 50 de tipuri de arcropora (animale marine) într-un recif de corali. Nimeni nu pare, dacă insula Derawan este cunoscut ca al treilea cel mai mare din lume ca destinație se arunca cu capul internațional.

Recifele de corali din arhipelagul Derawan pe scară largă în întreaga insulă și carbonizate în Derawan arhipelag. Hirst-cu picioare în aceste insule includ Long Island carbonizate, masimbung ars, buliulin carbonizat, pinaka carbonizate, ars și muaras tababinga carbonizate.

Tip Reef în Derawan arhipelag format din fringing, recife barieră și atoli. Acest atol care a fost format în insula și a format un lac cu apă sărată în. "Sondaj de remorcare Manta 2003" prezinta o acoperire medie de recifele de corali de pe insula este de 24.25% lung a 34.88 pentru corali tari și viață recif. Recifele de corali de pe insula Derawan are o acoperire medie de corali de corali hard 17.41% și 27.78% acoperire corali vii. Cu numărul de specii 460-470 sugerează că acest lucru să fie o mulțime de al doilea biodiversității după Raja Ampat arhipelag.

Coral Reef principale domenii:

lungimea partea de vest a insulei (de intrare și canal)
muaras cu o mare diversitate de corali, valoare sănătos și estetic coral
coral malalungun, diversitate mare cu o structură complexă, cu o varietate de habitate
habitate mari de corali bogat
Studiu de pește recif in 2003 a aratat ca aceasta insula produce 832 de specii. În plus, se estimează că cel puțin 1.051 de specii în apele Berau cu Göbes specii dominante (Gobiidae), wrasses (peștii fluturi), și damselfishes (Pomacentridae).

Uneori, atunci când stă la capătul podului de lemn care duce la mare, putem vedea țestoase verzi și fro pe suprafața apa limpede. Când ne-am însoțit, de asemenea, scufundări broastele testoase care inoata in jurul nostru. Ocazional chiar țestoase care par a călători în jurul valorii de cabana este situat pe coasta insulei. La căderea nopții, unele țestoase urcat pe uscat și își depun ouăle acolo.

Vizitatorii pot revizui, de asemenea celelalte insule din jurul Derawan. De exemplu: Island de caritate, Maratua, și insula kakaban care are propria unicitate. Stingray albastru (raze Manta), care a ajuns la 3,5 metri lățime populației de pe insula de caritate. De fapt, poate fi, de asemenea, găsite, în cazul în care destul de norocos, Stingray negru cu largi "Anvergura" 6 metri. În timp ce insula are o kakaban unic, sub forma unui lac preistoric în mijlocul mării, singurul din Asia.

Specii tipice și protejate care pot fi găsite printre crabii de nucă de cocos (Birgus latro), balene, delfini (delphis), broasca testoasa verde (Chelonia Mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata), și Dugong Dugong (dugon). Crabi de nucă de cocos poate fi găsit pe insula kakaban și Maratua. Papa poate fi găsit în jurul insulei Maratua într-o anumită sezon, în timp ce delfinii din jurul insulei Semama, caritabile, kakaban, Maratua, și muaras carbonizate.

Broaște țestoase pot fi găsite în jurul Long Island, Derawan, Semama, caritabile și Maratua și dugongi în Long Island și Semama. Alte specii unice de raze Manta (Manta birostris) situat pe insula de Seahorse de caritate și pigmeu pe insula Semama și Derawan.

Dotări și Cazare
Derawan oferă facilități, cum ar fi cabane, uneltele se arunca cu capul, salupe si restaurante. Derawan insula, de asemenea, cazare, care nu este prea scump, care este gestionat de către localnici.

Aceste case sunt juts simple, aproape 100 de metri în mare pentru a face locuitorii pot vedea liber o varietate de pește colorate și broaște țestoase care trec în mod liber, fără a deranja pe nimeni. Meniul alimentar este foarte simplu, cu un meniu dominant principal de pește de mare și conserve cu siguranță nu distrage atenția de la bucurie ziua atmosferă și noapte pe această insulă.

Acces
Pentru a ajunge la insula Derawan, turistii pot zbura timp de aproximativ 3 ore pentru a Balikpapan, East Kalimantan, cu avionul de la Jakarta, Surabaya, Yogyakarta sau Denpasar.

De la Aberdeen, încă mai trebuie să zboare la Cape Redeb scufundare o oră cu avionul, KAL Star, Deraya sau DAS. În plus, Cape Redeb se poate ajunge pe mare, cu internat din Samarinda, capitala de Est Kalimantan Tarakan, capitala nord Borneo de Cape Redeb urmată de închirierea o barcă cu motor.

Deplasare la insula Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (populație în 2001: 2,722,123 locuitori) este o insulă în Lesser Sunda Islands sau Nusa Tenggara sunt separate de strâmtoarea Lombok Bali în Sebelat Strâmtoarea păcate în partea de vest și est de Sumbawa. Insula este de aproximativ sferică, cu un fel de "coada", pe partea de sud-vest a o lungime de aproximativ 70 km. Această zonă insula ajunge 5,435 km², plasându-se pe locul 108 din lista de insule se bazează pe gradul de lume. Principalul oraș de pe insula este Mataram.

Lombok Island este renumit pentru frumusețea sa naturală de exotic si fascinant. Insula Lombok are nu numai trei insule Gili. În plus față de Gili Trawangan, Gili Air și Gili Meno. Insula Lombok are încă unele digul la fel de frumos. Unul est doar situat Gili Kondo a insulei Lombok.

Lombok Island a devenit acum unul dintre pictogramele de turism indoneziană, frumusete a insulei este al doilea nici unul în Indonezia, ospitalitate Sasak oameni, frumusete de plaje, care sunt foarte alb, recife de corali și bogăția biologică extraordinară, splendoarea muntele Rinjani și cultural unicitatea Sasak multe invitații admirație turiști interne și externe.

Frumusetea insulei Lombok și eksotismenya tu si partenerul tau va invita pentru o luna de miere aici. De asemenea cu Exotisme Gilis Island va invita, de asemenea, să se bucure de frumusetea insulei.

Aceasta insula este una dintre cele mai mari două insule deținute de provincia West Nusa Tenggara. Frumusețea peisajului, ceea ce face insula Lombok să fie o destinație luna de miere, care este, de asemenea de dorit. Când trebuie să știi unde picioarele ar trebui să fie intensificate, frumusetea Lombok pot fi explorate în această călătorie.

Cu plaje frumos magic, maiestuos Mt Rinjani și viața marină spectaculoase pentru a descoperi, insula Lombok, în West Nusa Tenggara are mai multe destinații turistice atât pe uscat și pe mare. Nu e de mirare atunci că este cele mai populare destinații din West Nusa Tenggara.

Doar vizita aici pentru a simti valurile surf mari de pe coasta de sud. Provocare curaj pentru a urca în partea de sus a vulcanului. Închiria o bicicletă și o motocicletă pentru a obține în jurul valorii de pe străzi de-a lungul câmpurile de orez. Oriunde vrei timp meghabiskan, nu veți fi dezamăgiți cu frumusețea naturală spectaculos aici.

Alte vizitatori la Lombok alege să-și petreacă timpul pe insula Gili Gili-, o insula tropicala, cu plaje retras sunt împrejurimile magnifice și de lux.

Locuitorii originale ale Lombok sunt Sasak, Lombok este, de asemenea acasa, la oamenii hinduse din Bali și, de asemenea un număr de chinezi, Java, Bugis și arabi.

Unii oameni Sasak îmbrățișat islamice credință Wektu Telu didefinisikann ca "Islamul de trei ori" referindu-se la rugăciunile lor de trei ori pe zi și diferite cu musulmanii care se roagă de 5 ori pe zi. Wektu Telu este o religie unic care include tradiții străvechi și credințe islamice, aceste convingeri sunt găsite doar în North Lombok. Cei care au urmat această credință sunt musulmani, dar în același timp supus ritualurile tradiționale. Exemple cum ar fi ceremonia de Nyiu a avut loc după o sută zi cineva moare. Familiile persoanelor care au decedat cadouri cum ar fi haine, periuțe de dinți și mâncare, astfel încât persoana mort va fi calm în cer.

Alte festivaluri religioase sărbătorit la începutul sezonului ploios (octombrie-decembrie) sau sezonul de recoltare (aprilie-mai), cu festivitățile din satele de peste tot pe insula.

Cultura Sasak este foarte important pentru puterea și competențele fizice și o mulțime de obiceiuri locale mereflesika această cultură. Peresehan este o tradiție locală, care combină lupta dintre cei doi bărbați care au folosit un baston lung și o formă de scut mic colivie bujung din piele de vacă.

Muzică și dans sunt foarte importante în cultura Sasak. Dansat un dans tradițional în timpul ceremoniilor importante. Acest dans provenit de la dans de război, cum ar fi tambur Beleq (toba mare) până la Cupak Gerantang populară care spune povestea de dragoste și romantism.
Vizitați unic Pura Lingsar, o combinație de Bali hindus temple și credințe Wektu Telu într-un singur complex.
În jurul și cumpărături în orizontul orașului piață Surandi. Există unele locuri minunate picnic pentru relaxare și odihnă.

Testați-vă norocul cu o vizită la pista de curse în Salakalas teren. Cursa are loc în fiecare duminică. Uita-te la tineri jockey la un concurs strâns la linia de sosire în cazul în care câștigătorul va memberika zâmbet victor. Aceasta rasa este foarte important atât în ​​noaptea inainte de cursa, sătenii vor masaj caii lor, și, ocazional, redă muzică gamelan pentru a calma cai.

Provocare curaj pentru a urca înălțimile Muntelui Rinjani. La o altitudine de peste 3.700 de metri deasupra nivelului mării, acest maiestuos alpinism vulcanic va dura cel puțin trei zile și nu este recomandat pentru persoanele cu tulburări cardiace. După vârfurile de oboseală va fi plătită de peisajul natural Indonezia remarcabil.

Simte nisipul de pe tălpile picioarelor și înota în apă de coastă spumante în Sud Kuta Lombok. Nisip alb și vederi spectaculoase ocean aici fac din acest loc ca destinație turistică de obicei curbat. Vizitați Nyale pescuit Kuta în timpul festivalului anual, de obicei, a avut loc în luna februarie sau martie și bucurați-vă de sărbătoare și procesiunea de culoare.

Plajă și navigarea pe plaje frumoase de Batu Bolong. Această plajă ia numele de la pietrele mari, cu găuri în mijloc. Asigurați-vă că vă simțiți neobișnuit de frumoasă apus de soare atunci când soarele început să se scufunde în Muntele Agung Bali cu culori incredibile de foc.

Aflați mai multe despre istoria locală și vizita Meruya Palatul Apei în Mataram, capitala Lombok. Acest loc a fost construit în anul 1744 și anterior a fost un război sângeros între Țările de Jos și a rezidenților din Bali la sfârșitul secolului al 19-lea.

Experiența liniștea cel mai mare templu Lombok, Pura Meru, situat in spatele Water Park. Templul, care timp de secole a fost dedicat hindus Trimurti de Brahma, Vhisnu, și Shiva.
Locație de a călători cu avionul pot fi luate de la Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, în orașul de Mataram.
Bukit Tinggi
A. Prezentare generală

City of Bukittinggi, Sumatra de Vest este un oraș istoric, orașul locul de naștere al celor trei mari eroi din Indonezia, și, de asemenea un oras cu un exotism turistic fermecător. Bukittingggi toate criteriile pentru a deveni un ținte turistice pentru vizitatori. În orașul care a făcut la 17 decembrie ca aniversare a acestei există Turnul cu Ceas, care este un punct de reper al orasului, o relicvă a istoriei coloniale și muzee cultură Minangkabau și Bung Hatta Palace.

Administrativ Bukittinggi început deja să se formeze în epoca colonială olandeză. Olandeză făcut Bukittinggi ca Gemeentelijk Resort sau unele municipalități Monitorul cu sediul în 1828, împreună cu 32 alte Gemeentelijk Resort în Indonezia. Acest statut face Bukittinggi atunci când a fost deja Gemeenteroad sau guvernul autonom al majorității trebuie să fie controlată de către olandezi. În Singapore, de asemenea, a stabilit o cetate numita "Fort De Kock". Fortul este încă intact și va servi ca una dintre atracțiile de istorie. Orasul este, de asemenea, folosit de către ofițerii olandezi care se află în colonii de est să se odihnească.

În timpul ocupației japoneze, Bukittinggi redenumit de la Fort de Kock Taddsgemente fi Bukittinggi Si Yaku Sho cu adaos de ceea ce este acum Districtul Agam. Japonia a stabilit, de asemenea, un radio emițător cea mai mare insulă din Sumatra de dragul propagandei. De asemenea, în conformitate cu administrația locală, japonezii fac, de asemenea, Singapore ca comandamentul militar 25 de control al forțelor militare în Sumatra, Singapore în Thailanda.

După independența Indoneziei, nu Bukittinggi servi ca lupta centrală a apărării pentru independență. Chiar și în decembrie 1948 până în iunie 1949 Londra a fost folosit ca capitala de urgență a Guvernului Republicii Indonezia (PDRI), condusă de dl Sjafroedin Prawiranegara. Decizia a fost emisă de către președintele, după Yogyakarta a căzut în mâinile din Țările de Jos, ca urmare a agresiunii militare II. După aceea Bukittingti desemnat ca capitala Sumatra, și în 1959 a făcut capitala Central Sumatra. După dezvoltarea Sumatra de Vest, Bukittinggi servi drept capitala West Sumatra înainte de final, în 1978 a fost transferat în orașul Padang.

Bukittinggi ajunge extins în jurul 250,239 km2 format din dealuri și văi. Dealurile sunt situate în New York City este o serie de centură lanț de munte. Pe partea dealului, orașul este, de asemenea, înconjurat de munte Tida este Merapi, Mount Singgalang, și Muntele Sago. Existența a trei munti de ce New York City este, de asemenea, cunoscut sub numele de City Tri Arga. Configurare localizarea geografică Bukittinggi deluros și nu este mai presus de 900 m ASL (deasupra nivelului mării), ceea ce face aerul din New York City și se răcește.

B. Caracteristici
Potențial turistic de Bukittinggi, Sumatra de Vest în calcularea administrației publice locale, a reprezentat aproape 30% din veniturile totale (Regional Veniturile Original). Este cu siguranță nu este surprinzător, pentru că potențialul pentru turism în oraș este relativ completă. Turismul în natură Bukittinggi obiect susținut de prezența de dealuri care înconjoară orașul. Atmosfera tipic de munte, cu aerul rece face Bukittinggi ar putea fi o eliberare de stres pentru turisti. Întindere verde de peisajul deal este, de asemenea, foarte potrivit pentru iubitorii de fotografie obiective. Frumusețea a ochiului poate fi consumat atunci când turiștii au fost în oraș vale.

Fiind unul dintre centrele de cultură Minangkabau, Bukittinggi prototipuri actuale ale culturii Minangkabau. Case personalizate, pakaiaan, limba la bucătăria tipic poate fi găsit în Bukittinggi. În aproape fiecare colț, Bukittinggi case gadang prezente cultură tipic Minangkabau. Casele sunt frumos căptușite cu corn de bivol acoperisuri formă. În aceste case, turistii se pot bucura, de asemenea, sculpturile model Minangkabau enumerate în pereții casei. Localnicii folosesc încă tradiționale haine de zi cu zi Minangkabau.

Atmosfera de dimineață în orașul Bukittinggi se simte, de asemenea, special. Sunrice peisaj cu cer albastru încă timid, combinate cu silueta de dealuri sunt foarte potrivite pentru a fi utilizate ca un ecran. Astfel de obiective turistice pot fi vizate de toate direcțiile cardinale. La noapte, în special atunci când există o sărbătoare, lumini pâlpâitoare culoare și focuri de artificii răspândită în orașul Bukittinggi.
O altă caracteristică care pot fi găsite turiști în Bukittinggi este situată aproape de atractii naturale Sianok canion. Bukittinggi distanta cu Sianok canion se poate ajunge pe uscat timp de aproximativ trei ore. Pe drum vizitatorii pot, de asemenea, opri de a se bucura de atracțiile din Turnul cu Ceas, un bastion Ford de Kock, precum și peșteri patrimoniul colonial japonez. Nu trebuie sa uitam, o altă caracteristică a Bukittinggi sunt mod de a obiectelor pe care de lichidare. În Bukittinggi colț cunoscute sau curbe 44 ampek douăzeci ampek pentru a ajunge la Lacul Maninjau. Călătorind după colț va oferi o alta senzatie, mai ales pentru turistii care iubesc să conducă.

C. Locul de amplasare
City of Bukittinggi este un municipiu situat în provincia Sumatra de Vest. Geografic, este situat la 100.210 la 100.250 de grade longitudine estică și între 00 760 - 00.190 LS. În cazul în care trage din capitalul Sumatra de Vest din Padang, Bukittinggi este situat la aproximativ 90 km spre nord-est.

D. Accesul
Accesul la orașul Londra se poate ajunge de la mai multe orașe din Sumatra de Vest. Atunci când se utilizează un telefon fix, turistii pot folosi eco Sumatra-road, care se intinde de la provincie Lampung la DNA. Mediu, pentru turiștii care folosesc ruta aeriană, turistii pot folosi punctul de concediere în Padang pentru Armata urmarit in continuare. În ceea ce pentru a vizita diverse atractii din turiștii Bukittinggi pot folosi diferite moduri de transport în comun sunt disponibile în mod uniform în Bukittinggi

E. cazare și alte facilități
Pentru a sprijini sectorul turismului este în prezent în Londra, există 43 de piese ale celor stele și de buget plus 11 MES / Guest House / Cottage. Existența unei astfel de cazare este de asemenea, să sprijine rolul Singapore ca o bază de pornire pentru turismul din provincia Sumatra de Vest.

În ceea ce privește restaurant și restaurant, în Londra restaurante si restaurante disponibile, în special în regiunea, Los Lambuang. În acest domeniu, vizitatorii pot răsfăța papilele gustul lor cu Minangkabau alimente tipic. Nu departe de zona de Los Lambuang, și aproape de atracțiile, mai multe agentii de turism sunt, de asemenea gata de a servi turiști unic. Afaceri mijlocii și cumpărături de suveniruri, în zona de Los Lambuang oferă, de asemenea, o varietate de suveniruri și suveniruri din Bukittinggi.


Știați că, în Bandung atât de multe atracții care pot fi vizitate și foarte atrăgătoare. Deci, data viitoare, dacă mergem la Bandung a încerca să oprească de atracțiile turistice existente de mai jos:

Atractii turistice in Bandung oraș:

Gedung Sate Bandung și Gasibu
Lupta Monument - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Castel
Bandung Institute of Technology - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Trafic - Jl. Sumatra
Parc Vârstnici - Jl. Cisangkuy
Park Aparatul Guvernului Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping Center Jl. Cihampelas
Muzeul Pos Indonezia - Jl. Cisanggarung.
Mandala Muzeul Wangsit Siliwangi
Muzeul de conferințe Asia-african
Square și Grand Mosque - Jl. Asia Africa
Muzeul Sri Baguda - Jl. South Rim
Puncte turistice în North Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Peștera și Țările de Jos / Japonia
Curug Omas - Garden Maribaya
Arena Pescuit Bonita - Lembang
Binoclu Boscha Star - Lembang
Piață tradițională - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Campinguri Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergentul Bajuri
Camp spirit; Sahabat Alam - Jl. Sergentul Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Puncte turistice din România Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Campinguri Rancaupas - Ciwidey
Băi termale Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Nu Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Site Gunungpadang - West Java
Crater Kamojang - Paseh Java de Vest
Atractii turistice in Bandung West:

Pantofi si genti centrul Cibaduyut
Dealuri calcaroase - Padalarang
Rezervor Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Bai Cipanas - West Java
Peșteră Pawon - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Atractii turistice in East Bandung:

Natura Muntii Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Temple Cangkuang și Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Regiunea special de Yogyakarta este o destinație turistică majoră în Java, Indonezia, cu o mulțime de farmec, care nu a fost dezvăluit.


Acum o mie de ani, Yogyakarta a fost centrul regatului Mataram antic prosper și are o civilizație mare. Acest regat care a fondat templul Borobudur este cel mai mare templu budist din lume, 300 de ani înainte de Angkor Wat din Cambodgia. Un alt templu relicvă Prambanan Temple, Istana Ratu Boko Palace, și zeci de alte temple au fost restaurate sau sunt încă îngropate sub pământ (a se vedea Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment