!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Wednesday, September 23, 2015

Αποφεύγουμε συμπεριλαμβανομένων και των ηττημένων.

Η διαδρομή δεν είχε τελειώσει (375)

(Μέρος τριακόσια εβδομήντα πέντε), Depok, Δυτική Ιάβα, Indonnesia, Σεπτέμβριος 21, 2015, 21:50 μ.μ.).

Αποφεύγουμε συμπεριλαμβανομένων και των ηττημένων.

Όταν το τέλος του κόσμου έρχεται, στη συνέχεια, το λόγο του Θεού στη λέξη του στο Κοράνι, ότι είναι για τη ζωή στον κόσμο, μεταξύ άλλων, πάντα κάνουν κακό στη γη, άπληστοι για την απόκτηση τροφή για να κάψει πάντα το δάσος απρόσεκτα, προκαλώντας την καταστροφή των δασών, καπνός βροχή επιβλαβείς οργανισμούς ζωή, δημιουργούν ανασφάλεια γείτονες, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια αυτοκτονία ή καπνός (καπνός), ενώ έχουν εκδοθεί fatwas μελετητές (Ulama και Muhammadiyah Ινδονησία Σαουδική Αραβία) αποφασίζει κάπνισμα είναι χαράαμ.
Επίσης αυτοκτονίας με τη μορφή κάθετης φάρμακα (φάρμακα / η ηρωίνη και τα παρόμοια), απείλησε ο Θεός θα μετανοήσει, αν δεν ρίξει αμέσως στην κόλαση.
Πρέπει επίσης να εξασφαλίσουμε οι γείτονές μας να αισθάνονται ασφαλείς και μπορούν να ζήσουν πλάι-πλάι με εμάς, ακόμα κι αν είναι από διαφορετικές θρησκείες, τη φυλή, το χρώμα του δέρματος, και διαφορετική γλώσσα και έθνος. Κράτος.

Istiqomah

Με την
Ustadz Ustadz Isma'il Αμπού αλ-μουσουλμανική AtsariΣτην πραγματικότητα ευνοεί του Αλλάχ Ta'ala στους υπηρέτες του δεν περιορίζεται. Μεταξύ το μεγαλύτερο όφελος είναι νόστιμο και η ισλαμική πίστη. Επίσης ευνοεί istiqomah παραπάνω πίστη. Αυτό υποδεικνύεται από το παρακάτω χαντίθ:

عن سفيان بن عبد الله الثقفي قال قلت يا رسول الله قل لي في الإسلام قولا لا أسأل عنه أحدا بعدك قال قل آمنت بالله فاستقم

Από Sufyan μπιν Αμπντουλάχ ATS-Tsaqafi, είπε: Είπα, "Ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ, πες μου στο Ισλάμ μια λέξη που δεν θα ζητήσει κανείς μετά από σας!" Εκείνος απάντησε: "Πείτε,« είμαι οπαδός », τότε istiqomahlah". [Τα στοιχεία παρέχονται από τους Μουσουλμάνους, όχι. 38? Ahmad 3/413? Tirmidhi, όχι. 2410? Ιμπν Majah, όχι. 3972].

ΕΝΝΟΙΑ istiqomah
Ιμάμ Ιμπν Rajab αλ-Hanbali rahimahullah (πέθανε 795 ώρες), δήλωσε, εξηγώντας τη σημασία της σταθερότητας και της θέσης αυτού του χαντίθ λέγοντας: "istiqomah ακολουθεί μια ευθεία πορεία, αυτή είναι η σωστή θρησκεία, χωρίς να στρέφονται προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Και istiqomah περιλαμβάνει όλα τα κάνει υπακοή γεννήθηκε και το εσωτερικό και να αφήσει όλα τα πράγματα που απαγορεύεται. Αυτό στη συνέχεια θα περιλαμβάνει όλες τις θρησκείες ». [1]

Από τα παραπάνω είναι γνωστό ότι το μέγεθος istiqomah αυτή είναι η σωστή θρησκεία. Η υπακοή είναι να κάνουμε όπως το επιτάσσει το χωρίς να περνούν το όριο, χωρίς να ακολουθεί τις επιθυμίες-επιθυμίες, ακόμα κι αν οι άνθρωποι σκέφτονται από το ως υπερβολές ή να μειώσει. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

فاستقم كما أمرت ومن تاب معك ولا تطغوا إنه بما تعملون بصير

Στη συνέχεια istiqomahlah (σας κρατήσει στο σωστό δρόμο), όπως διέταξε, και (επίσης) εκείνοι που έχουν μαζί σας μετανοήσουν και να μην παραβιάζουν τα όρια. Πράγματι, Εκείνος ουδέ δείτε όλες ότι εσείς κάνετε. [Hud / 11: 112].

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

فلذلك فادع واستقم كما أمرت ولا تتبع أهواءهم وقل آمنت بما أنزل الله من كتاب وأمرت لأعدل بينكم الله ربنا وربكم لنا أعمالنا ولكم أعمالكم لا حجة بيننا وبينكم الله يجمع بيننا وإليه المصير

Ως εκ τούτου, λοιπόν καλέσει (θρησκεία τους), και istiqomahlah (ακόμα στην θρησκεία μπροστά και να κηρύττουν) ανάλογα με την εντολή και δεν ακολουθούν τις δικές τους επιθυμίες. Και λένε:.. "Πιστεύω ότι σε όλα τα βιβλία αποκάλυψε ο Αλλάχ και είμαι διέταξε να κάνουν τη δικαιοσύνη μεταξύ σας Αλλάχ είναι Κύριος και ο Θεός θα μας Για εμάς πράξεις μας και για εσάς τις πράξεις σας, δεν υπάρχει διαμάχη μεταξύ μας Κι εσύ, ο Αλλάχ θα μας και να Τον συγκεντρώσει ο τόπος πίσω (μας) ". [Σούρα / 42: 15].

Istiqomah ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ιμάμ Ιμπν αλ-Rajab Hanbali εν λόγω κύριος είναι istiqomah καρδιά istiqomah στην κορυφή του μονοθεϊσμού, όπως περιγράφεται Αμπού Μπακρ και άλλοι κατά το λόγο του Αλλάχ:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا

Πράγματι, εκείνοι που λένε: «Ο Κύριός μας είναι ο Αλλάχ" και στη συνέχεια istiqomah (επιβεβαιώνοντας την ίδρυσή τους "[Αλ-Ahqaf / 46: 13]..

(Ιβ) που δεν στραφούν σε άλλα απ 'Αυτόν.

Όταν το ήπαρ έχει istiqomah παραπάνω ma'rifah (γνώση) εναντίον του Αλλάχ, khasyah (φόβος) στον Αλλάχ, Αλλάχ εξυψώνουν, να Τον τιμούμε, να Τον αγαπώ, τον θέλουν, εμπιστοσύνη σ 'Αυτόν, προσεύχονται σ' Αυτόν, εμπιστεύονται kepada- Αυτόν, και θα φύγει μακριά Του χώρια? τότε όλα τα άκρα istiqomah επίσης πάνω από την υπακοή σ 'Αυτόν. Επειδή το ήπαρ merupaka βασιλιάς όλων των άκρων, και όλα τα μέλη του σώματος είναι το ήπαρ στρατό. Έτσι, αν ο βασιλιάς istiqomah, στρατός και λαός istiqomah επίσης.

Ομοίως, ο λόγος του Αλλάχ:

فأقم وجهك للدين حنيفا

Hadapkanlah στη συνέχεια με ένα ευθύ πρόσωπο με τη θρησκεία του Αλλάχ -Rûm / 30 σκέψη 30 πρέπει να ερμηνεύεται με τον καθαρισμό του πρόθεση και τη βούληση να Αλλάχ μόνο, δεν συνεργάτης γι 'Αυτόν.

Μετά την καρδιά, τότε η μεγαλύτερη υπόθεση που κράτησε επίσης isitqomahnya ομιλείται, γιατί είναι η καρδιά μεταφραστής και πληροφοριοδότη (περιεχόμενο) του ήπατος. Ως εκ τούτου, μετά του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam διέταξε istiqomah, που κληροδοτούν να διατηρήσει το στόμα.

Σε Musnad ιμάμη Ahmad από Anas bin Malik, του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam, είπε:

لا يستقيم إيمان عبد حتى يستقيم قلبه ولا يستقيم قلبه حتى يستقيم لسانه ولا يدخل رجل الجنة لا يأمن جاره بوائقه

Πίστη ενός υπαλλήλου δεν θα istiqomah, έτσι ώστε η καρδιά istiqomah του. Και η καρδιά ενός υπαλλήλου δεν θα είναι istiqomah, τόσο λεκτική istiqomah του. Και το πρόσωπο του οποίου γείτονας δεν είναι ασφαλής από τα εγκλήματά του, δεν θα πάνε στον παράδεισο. [Τα στοιχεία παρέχονται από Ahmad, όχι. 12636, dihasankan από Shaikh Σαλίμ αλ-Hilali σε Bahjatun-Nazhirin, 3/13].

Αναφέρεται στην Tirmidhi (όχι 2407). Από το Αμπού αλ-Sa'eed Khudri σε marfuu »και mauquf:

إذا أصبح ابن آدم فإن الأعضاء كلها تكفر اللسان فتقول اتق الله فينا فإنما نحن بك فإن استقمت استقمنا وإن اعوججت اعوججنا

Αν ο γιος του Αδάμ εισήλθε το πρωί για το σύνολο σχεδόν των άκρων του είπε σεμνά να στόματος: "Takwalah στον Αλλάχ για τη διατήρηση των δικαιωμάτων μας, πράγματι, εξαρτόμαστε για να σας Αν istiqomah, τότε εμείς istiqomah επίσης, σε περίπτωση που παρεκκλίνετε (από τον χρήστη). Μπορούμε επίσης να αποκλίνουν [Tirmidhi, δεν 2407?.. dihasankan από Shaikh Σαλίμ αλ-Hilali σε Bahjatun-Nazhirin 3/17, 1521].. [2]

ΑΡΕΤΗ istiqomah
Istiqomah δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, κάποιος θα πάρει το πνεύμα με το istiqomah γνωρίζοντας την πρωτοκαθεδρία. Ο Αλλάχ ο Βασιλικός, λέει διακηρύξουν την πρωτοκαθεδρία του που θα επιτευχθεί με τους ανθρώπους που istiqomah:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل عليهم الملائكة ألا تخافوا ولا تحزنوا وأبشروا بالجنة التي كنتم توعدون

Πράγματι, εκείνοι που λένε: «Ο Κύριός μας είναι ο Αλλάχ" και στη συνέχεια istiqomah (επιβεβαιώνοντας τη θέση τους), τότε οι άγγελοι θα κατέβει σ 'αυτούς, λέγοντας: «Μη φοβάστε και δεν αισθάνομαι λυπημένος? Και χαίρονται με Jannah έχει υποσχεθεί ο Αλλάχ υμίν" , [Fush-shilat / 41: 30].

Σε ένα άλλο στίχο Αλλάχ ο Βασιλικός λέει:

إن الذين قالوا ربنا الله ثم استقاموا فلا خوف عليهم ولا هم يحزنون) 13 (أولئك أصحاب الجنة خالدين فيها جزاء بما كانوا يعملون

Πράγματι, εκείνοι που λένε: «Ο Κύριός μας είναι ο Αλλάχ", τότε θα παραμείνουν istiqomah (σταθερή μόνιμη εγκατάσταση στο μονοθεϊσμό και ενάρετες πράξεις), τότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για αυτούς και δεν είναι (επίσης) θλίβομαι. Αυτοί είναι οι κάτοικοι του Παραδείσου, θα τηρήσουν αυτό? ως ανταμοιβή για όσα έχουν κάνει. [al-Ahqaf / 46: 13-14].

ΠΛΗΡΗΣ Istighfar istiqomah
Οι άνθρωποι σίγουρα έχει τα μειονεκτήματά του. Οι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτή τη θρησκεία ως σύνολο τέλεια. Ως εκ τούτου, ο Αλλάχ Ta'ala διέταξε Istighfar μετά την παραγγελία istiqomah. Αλλάχ Subhanahu wa Ta'ala λέει:

قل إنما أنا بشر مثلكم يوحى إلي أنما إلهكم إله واحد فاستقيموا إليه واستغفروه وويل للمشركين

Πείτε: «Ιδού, Εγώ είμαι μόνο ένας άνθρωπος σαν εσάς, μου αποκάλυψε ότι ο Κύριός σου είναι ο Παντοδύναμος Θεός, τότε istiqomahlah (κρατήσει στον ίσιο δρόμο) προς Αυτόν και να ζητήσει συγχώρεση Του, και αλίμονο σε όσους συνεργάτη του [Fush-shilat / 41: 6]..

Iman Ibn Rajab είπε: «Στο λόγο του Αλλάχ», τότε η διαμονή στην ευθεία μονοπάτι που οδηγεί σ 'Αυτόν και να ζητήσει συγχώρεση Του », ένα σημάδι ότι η αναπόφευκτη επιστροφή στην (τρέξιμο) istiqomah διέταξε, στη συνέχεια επισκευάστηκε με Istighfar η οποία απαιτεί μετάνοια και ruju »προς τη σταθερότητα». [3]

ΠΡΟΚΑΛΕΙ istiqomah
Πράγματι προκαλεί istiqomah πολύ. Ανάμεσα τους σημαντικότερους λόγους που κάνει κάποιος σταθερότητας με τον τρόπο του Αλλάχ Ta'ala έχει ως εξής:
1. Μιλώντας για το Κοράνι.
2. ασκούν τη θρησκεία του Αλλάχ.
3. προσευχή.
4. Μηνυμα.
5. Ανάπτυξη της πίστης.
6. Μιμηθείτε Salafush Σαλίχ-και μελετητές istiqomah.
7. αγάπη Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του περισσότερο από άλλους.
8. Η αγάπη και το μίσος, επειδή κάτι του Αλλάχ.
9. Αμοιβαία αδιαθέτου από al-Haq, υπομονή, και συμπόνια.
10. Πεπεισμένοι μέλλον για το Ισλάμ.

Εδώ είναι μια μικρή εξήγηση για istiqomah, μπορεί να είναι χρήσιμη.

ΑΛΛΑΧ ξέρει καλύτερα.

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 06 / Έτος XVII / 1435H / 2014M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

ΑΠΩΛΕΙΕΣ βασικές

Με την
Shaikh Abdul Bari AST-TsubaitiΌλοι θα θέλουν να είναι πάντα ευτυχισμένη και ποτέ δεν ήθελε δυστυχία ούτε για μια στιγμή. Ο καθένας θέλει να είναι πάντα τυχερός και τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή απωλειών, αλλά τι γίνεται με να πω, τα γεγονότα μιλούν διαφορετικά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο που θέλει να υλοποιήσει, μερικές φορές αυτό ακριβώς για να αποφύγει να γίνει ένα γεγονός που πρέπει να γίνει δεκτή, ακόμα και πικρή. Απώλειες εξακολουθούν να πλήττουν. Αυτή η πικρή πραγματικότητα αντιμετωπίζονται με διαφορετικές συμπεριφορές, που κυμαίνονται από ακραία στάση απέναντι στο μέτριο. Μερικές φορές είναι ακριβώς η στάση του να υποστεί βλάβη ή νέων, όπως η αυτοκτονία - na'ûdzu billâh-, καταστρέφοντας περιουσία, να τραυματιστούν ή να τραυματίσουν ένα άλλο πρόσωπο. Αλλά υπάρχει επίσης και την αντιμετώπιση με μια χαλαρή, ήρεμη και υπομονή. Συνειδητοποιεί ότι οι απώλειες σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι η τελική απώλεια, όχι απώλεια που θα φέρει αιώνια βάσανα? Δεν είναι ένα μειονέκτημα που αναφέρθηκαν από τον Αλλάχ Παντοδύναμος στο λόγο Του:

قل إن الخاسرين الذين خسروا أنفسهم وأهليهم يوم القيامة ألا ذلك هو الخسران المبين

Πες, "Πράγματι, εκείνοι που χάνουν είναι αυτοί που οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να βλάψουν την Ημέρα της Κρίσης». να θυμάστε ότι γι 'αυτό είναι μια πραγματική απώλεια. [Az-Zumar / 39: 15]

Απώλειες που αναφέρονται στην ανωτέρω προκύπτει ότι η απώλεια των Essentials, το οποίο θα οδηγήσει στην αιώνια λύπη παράγραφο. Απώλειες για την Ημέρα της Κρίσης? απώλεια της ανθρώπινης καλοσύνης και κακίας, όταν ζυγίζονται κλίμακες δικαιότερο που δεν περιέχουν καθόλου εξαπάτησης. Μάιος Αλλάχ Παντοδύναμος μας σώσει όλους από τέτοιες απώλειες.

Απώλειες για την Ημέρα της Κρίσης είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών μας κατά τη διάρκεια της ζωής του κόσμου. Αν η πιθανότητα επιβίωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως επιχειρηματίας και κατ 'ανώτατο όριο κεφαλαίου που χρησιμοποιεί ένα πολύ περιορισμένο προσπάθεια να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε ο Αλλάχ θέλοντος, θα σωθούμε από τέτοιες απώλειες.

Οι χειρότερες απώλειες που συμβαίνουν σε ένα πρόσωπο είναι μια απώλεια που προσβάλλει τη θρησκεία του, οι απώλειες αυτές θα οδηγήσουν σε αιώνια βάσανα στη μετά θάνατον ζωή. Απώλεια επηρεάζουν τη θρησκεία του είναι η χειρότερη καταστροφή για κάποιον. Ως εκ τούτου, ανάμεσα στην προσευχή του Προφήτη sallallaahu «wa Sallam είναι:

... ولا تجعل مصيبتنا في ديننا

Είστε καταστροφή για τη θρησκεία μας

Επιπλέον, εάν μια καταστροφή σε αυτή τη θρησκεία για να τον σύρετε στην κοιλάδα της αποστασίας - na'ûdzu Billah.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που υπέστησαν ζημίες με την απόλυτη απώλεια είναι ένας ευσεβής πράξη που χάνει ευκαιρία στη ζωή. Άφησε την ευκαιρία να ξεγλιστρήσει από, έτσι ώστε όταν φτάνει τελικά το θάνατο, τη φιλανθρωπία kabaikan είχε κάνει ήταν μια μικρή, ενώ ασχήμια τοποθέτηση. Αν ναι, θα νικήσει την ασχήμια ζυγών καλοσύνη. Άνθρωποι σαν αυτό, συμπεριλαμβανομένων των ηττημένων, ως το λόγο του Αλλάχ Παντοδύναμος:

والوزن يومئذ الحق فمن ثقلت موازينه فأولئك هم المفلحون) 8 (ومن خفت موازينه فأولئك الذين خسروا أنفسهم بما كانوا بآياتنا يظلمون

Ζυγαριές για την ημέρα αυτή είναι η αλήθεια (δικαιοσύνη), τότε όποιος ζυγοί καλοσύνη, είναι οι τυχεροί. Και όποιος κλίμακες φως καλοσύνη, έτσι ώστε οι άνθρωποι που βλάπτουν τον εαυτό τους. [Al-A'raf / 7: 8-9]

Τα σημάδια αυτών των άλλων χαμένοι συχνά υπαναχώρησε από την υπόσχεση, κάνει κακό στη γη με τη διάδοση επισφαλείς και διεγείρουν τη σφοδρή επιθυμία. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

الذين ينقضون عهد الله من بعد ميثاقه ويقطعون ما أمر الله به أن يوصل ويفسدون في الأرض أولئك هم الخاسرون

(Δηλαδή) όσους παραβιάζουν τη διαθήκη του Αλλάχ μετά τη συμφωνία ήταν σταθερή, και να αποφασίσει τι διέταξε ο Αλλάχ (τους) να ενωθούν, και να κάνει αταξίες στη γη. Είναι αυτοί που χάνουν. [Al-Baqarah / 2: 27]

Οι άνθρωποι υποχωρητική και υπάκουοι σε εκείνους που δυσπιστώ και να δώσει πίστη σε αυτούς, επίσης, μεταξύ των χαρακτηριστικών των ηττημένων. Το Κοράνι έχει έντονα προειδοποίησε ενάντια ενέργειες που οδήγησαν σε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Λόγω των απίστων θα προσπαθήσει να μας κάνει σαν κι αυτούς. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

يا أيها الذين آمنوا إن تطيعوا الذين كفروا يردوكم على أعقابكم فتنقلبوا خاسرين

O υμείς που πιστεύουν, αν υπακούμε σε εκείνους που δυσπιστώ, θα σας φέρει πίσω στην πλάτη (με δυσπιστία), και γίνεσθε άνδρες που χάνουν. [Αλί Imran / 3: 149]

Συμπεριλαμβανομένων εκείνων χαμένοι για την Ημέρα της Κρίσης είναι εκείνοι που λατρεύουν μόνο τον Αλλάχ Παντοδύναμος όταν πήρε τη χάρη της καλοσύνης, όταν η ζωή της άνετη, άνετο και ευημερούσα ή λατρεία της του Αλλάχ Παντοδύναμος, όταν αυτό γίνει αυτό, μπορεί να είναι κερδοφόρες ή κοσμική καλοσύνη. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει,

ومن الناس من يعبد الله على حرف فإن أصابه خير اطمأن به وإن أصابته فتنة انقلب على وجهه خسر الدنيا والآخرة ذلك هو الخسران المبين

"Και η ανθρωπότητα, υπάρχουν εκείνοι που λατρεύουν τον Αλλάχ με το να είναι στην άκρη (όχι με καταδίκη)? Έτσι, εάν απέκτησε αρετές, παραμένει σε αυτή την κατάσταση, και αν έχει πληγεί από μια καταστροφή, γυρίστε προς τα πίσω. Είναι ατυχές στον κόσμο και στο εξής. Τέτοια είναι μια πραγματική απώλεια. [Αλ-Χατζ / 22: 11]

Συμπεριλαμβανομένων των απωλειών, επίσης, είναι εκείνοι που έχουν αγνοηθεί από τον πλούτο της οικογένειας και έτσι δεν μπορεί να προσκυνήσουν τον Αλλάχ Παντοδύναμος. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

يا أيها الذين آمنوا لا تلهكم أموالكم ولا أولادكم عن ذكر الله ومن يفعل ذلك فأولئك هم الخاسرون

O υμείς που πιστεύουν! Ας μην τον πλούτο σας και τα παιδιά σας να σας απομακρύνουν από την ανάμνηση του Αλλάχ. Έτσι, όποιος το έκανε έτσι ότι οι άνθρωποι είναι οι χαμένοι. [Al-Munafiqun / 63: 9]

Και πολλά άλλα εδάφια στο Κοράνι που αναφέρουν οι χαμένοι λέξη και τα πράγματα που προκαλούν απώλειες. Αυτό είναι όλα για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να μην πληγεί από ζημίες που προκύπτουν απερίγραπτη υφίστανται τις συνέπειες στη μέλλουσα ζωή.

Τέλος, προσευχόμαστε στον Αλλάχ Παντοδύναμος, προκειμένου να προστατεύσει και να μας σώσει από τέτοιες απώλειες.

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιες απώλειες; Όταν μια επιχείρηση που μπορεί να είναι κερδοφόρα;

Η απάντηση έχει περιγραφεί στο Κοράνι με μια σαφή εξήγηση του Κορανίου, σούρα al-'Ashr.

Σε ένα άλλο στίχο περιγράφεται σημάδια κερδοφόρα επιχείρηση και δεν είναι εγγυημένη για να αγγιχτεί από την απώλεια. Αλλάχ Παντοδύναμος λέει:

يا أيها الذين آمنوا هل أدلكم على تجارة تنجيكم من عذاب أليم) 10 (تؤمنون بالله ورسوله وتجاهدون في سبيل الله بأموالكم وأنفسكم ذلكم خير لكم إن كنتم تعلمون

O υμείς που πιστεύουν, θα sukakah σας δείξω μια εμπορίου που μπορεί να σας σώσει από μια επώδυνη βασανιστήριο; (Ιβ) υμείς πιστεύουν στον Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του και προσπαθούν με τον τρόπο του Αλλάχ με τον πλούτο και την ψυχή τους. Αυτό είναι καλύτερο για σας, αν θελετε μόνο ήξερε. [Ash-Shaff / 61: 10-11]

Αλλάχ Παντοδύναμος λέει επίσης:

إن الذين يتلون كتاب الله وأقاموا الصلاة وأنفقوا مما رزقناهم سرا وعلانية يرجون تجارة لن تبور

Αληθώς όσοι διαβάζετε πάντα το βιβλίο του Αλλάχ και να δημιουργήσουν την προσευχή και να περάσουν από το κόμμα του τροφή που έχουμε εναποθέσει επάνω τους κρυφά και φανερά, που ανέμεναν εμπορίου που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. [Fatir / 35: 29]

Αυτή είναι η απάντηση. Αυτός είναι ο τρόπος και τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν για να αποφευχθούν οι απώλειες και να έχει κέρδος. Όποιος παραμέληση και αγνοούν τον τρόπο δίνεται από τον Αλλάχ ο Παντοδύναμος, η απώλεια θα είναι σίγουρα δεν είναι αναπόφευκτη, και θα νιώθει τύψεις απαράμιλλο. Αυτός θα μετανιώσετε τη συμπεριφορά του, που έχει χαμένη ευκαιρία φιλανθρωπική οργάνωση που δεν θα έρθει ποτέ ξανά. Θα τον λυπάμαι, όπως ο Αλλάχ Παντοδύναμος λέει γι 'αυτούς είναι:

حتى إذا جاءتهم الساعة بغتة قالوا يا حسرتنا على ما فرطنا فيها وهم يحملون أوزارهم على ظهورهم ألا ساء ما يزرون

Έτσι ώστε όταν η κρίση έρχεται να τους ξαφνικά, όπως είπαν, «Αυτό που μας λυπεί το μέγεθος, κατά την αμέλεια μας για το τέλος του!", Ενώ αντέχουν τις αμαρτίες στην πλάτη του. Θυμηθείτε, το κακό ήταν αυτό που υπομένουν. [Al-An'am / 6: 31]

Είθε όλοι μας να συνεχίσει να είναι στην καθοδήγηση του Αλλάχ Παντοδύναμος και πάντα να πάρει taufiq του Αλλάχ Παντοδύναμος να κάνει καλό, σύμφωνα με τους κανόνες του Αλλάχ Παντοδύναμος.

(Προσαρμογή από το κήρυγμα του Σεΐχης Αμπντούλ Μπάρι AST-Tsubaiti στο Masjid ένας-Nabawi, στις 30 Jumada End 1434 Η με τον τίτλο του αλ-Khasâtul Haqîqiyatu)

[Αντιγραφή από την έκδοση του περιοδικού Όπως-Sunnah 06 / Έτος XVII / 1435H / 2014M. Εκδότες Ίδρυμα μόνιμης επιτροπής istiqomah Surakarta, Jl. Solo-Purwodadi Km.8 Selokaton Gondangrejo Solo 57 183 Τηλ. 0271-858197 Fax 0271-858196]

No comments:

Post a Comment