!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Friday, September 25, 2015

Mina tragedie og tre Fate.

Turen var ikke færdig (376)

(Del 376), Depok, West Java, Indonnesia, September 24, 2015, 21:55 pm).

Mina tragedie og tre Fate.

Tragedien fandt sted igen pilgrimme i Mina, Saudi-Arabien, hvor pilgrimmene ønskede at smide Jumroh. Dette er den anden tragedie i Hajj sæsonen i denne måned, efter sammenbruddet af kranen (remskive / kran), der dræbte 107 pilgrimme, herunder 11 pilgrimme fra Indonesien.
Nu tragedie mina har dræbt 717 mennesker dræbt, blev 805 mennesker såret, herunder tre personer fra Indonesien, Hamid fra Surabaya, Batam Saiyah oprindelse og en mand fra Probolinggo. Iranske tilbedere dræbt så mange som 43 personer, 60 sårede. Resten af ​​landene.
Hvis vi ser fra siden af ​​religion, uanset uagtsomhed fra det menneskelige element, katastrofen i Mina, ikke kan undslippe den skæbne, der er blevet etableret af Gud.
Som vi ved i Koranen og Sunnah, Allah etablerer tre typer skæbne.
Den første fælles skæbne, at bankerne har sat Gud i bogen Lauh Mahfush, den fælles skæbne, Gud har ordineret skæbne af alle skabninger 50.000 år, før skabte Gud himlen og jorden, herunder bladene falder fra filialer, der allerede er angivet i Allahs Bog:

"Lawh Mahfuz".

Profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam sagde: "Allah har sat hele skæbne af alle skabninger fra halvtreds tusind år, før skabte Gud himlen og jorden". (HR. Muslimsk nr. 2653).

"Ingen ulykke vederfares på jorden og (heller) i jer selv, men det er indskrevet i bogen (lawh Mahfuz), før vi bringe det. Sandelig det er nemt for Allah ". (. QS Al-Hadid: 22).
Den anden skæbne bestemmes når ånden blæses ind i maven mor, der var gravid, da graviditet fire måneder og ti dage, har denne gang for en levetid på menneskets skæbne blevet bestemt.
Den tredje Fate, skæbne vedtagelsen af ​​natten Laylat al Qadr, som ifølge Koranen og Sunnah sæt Gud hver aften ved 10 den sidste dag i måneden Ramadan (fastemåneden).
Laylat al Qadr nat er meget speciel, fordi når Guds tjener tilbedelse på denne aften kan belønne (belønning) ækvivalent vi tilbedt i 83 år.
Denne skæbne lige preogatif Gud, kun Gud, der kan ændre sig, derfor Gud befalede mennesket til en masse bøn og erindring, fordi en af ​​fordelene ved bøn er, at han kan nægte forstærkninger (vi kunne på Guds vilje kunne blive skånet fra katastrofen).(BBC) - Dødstallet i Mina mere end 717 mennesker, sårede 805 mennesker.
Den sårede blev bragt til et nærliggende hospital.
Mindst 700 pilgrimme døde under forsøget på at smide jumroh proppet i Mina, mens 800 flere tilskadekomne på torsdag (24/09).
Saudiarabiske myndigheder sagde 4.000 officerer blev indsat på scenen sammen med 200 medarbejdere i nødhjælp.
De sårede modtaget direkte støtte på scenen og taget til et nærliggende hospital.
Cirka to millioner muslimer udfører Hajj i Saudi-Arabien, som i år var også præget af sammenbruddet af en kran på Mekka hændelse, der forårsagede mere end 100 pilgrimme blev dræbt, herunder 11 pilgrimme fra Indonesien.
BBC korrespondent rapporterede, at mange pilgrimme døde oprindelse Niger.
I hændelsen i Mina, som fandt sted på festen for Eid al-Adha, for ikke at nævne hjemland tilskadekomne faldt.
Men BBC hausa afsnittet Tchima Illa Issoufou, der var på scenen sagde mange pilgrimme fra Niger døde.
I mellemtiden repræsentanter for den indonesiske regering i Saudi-Arabien har sendt et hold til at fastslå, om indonesiske pilgrimme, der er ofre for begivenhederne i denne Mina.
Direktoratet for Civil Defence Saudi Arabien sagde, at det var endnu ikke kender årsagen til denne tragedie overfyldt.
2006 også forekommet lignende tragedier med dødsfald nåede 364 pilgrimme.
Myndigheder yde støtte til de pilgrimme, der blev såret.
Sikkerhed embedsmænd, som citeret af den saudiske regering tv-station, fortalte omkring 390 kirkegængere var så langt i hændelsen tilskadekomne på torsdag (24/09).
Indtraf begivenhederne, når pilgrimme udfører stening af djævelen, en af ​​en række pilgrimsrejse ved at kaste en sten som et symbol på at blive stenet djævelen.
Hajj i år efterfulgt af omkring to millioner pilgrimme fra hele verden.
I 2006 inde i trange også skete i Mina med ofrene nåede 346 mennesker.
Før begivenhederne i dag, blev pilgrimsrejse også farvede faldet af kranen anvendes til ekspansion projekt Haram.
Transporterer 111 pilgrimme døde, herunder 11 pilgrimme indonesiske borgere i arrangement på Den Store Moske. Kongen af ​​Saudi Arabien har lovet kompensation til ofrenes familier døde og sårede.

Ofre kran Haram "kan gavne '
Familie pilgrimme, der døde og permanent invaliditet som følge af sammenbruddet af en kran på Grand Mosque på fredag ​​(11/09) planlagt til erstatning fra kongen af ​​Saudi-Arabien, Salman bin Abdul Aziz Al Saud.
Pilgrimme, der døde, herunder 11 indonesiske statsborgere, efter sigende vil modtage kompensation på 1 million riyals, eller omkring Rp3.8 milliarder. Kompensation blev også rapporteret til at blive givet til menigheden permanent invaliditet.
Men indtil videre, siger Executive Function Pensosbud generalkonsulat i Jeddah Sharif fortalte BBC Shahab Rohmatin Bonasir Indonesien, den indonesiske regering har ikke modtaget nogen officiel meddelelse fra regeringen i Saudi-Arabien.

7 Mina mest hjerteskærende tragedie i historien om Hajj
Mina har en lang historie som skueplads for den tragedie, der dræbte mange pilgrimme.


Dette er ikke den første tragedie fandt sted i Mina. Derfor Mina har en lang historie som en tragedie, som mange pilgrimme dræbt i de foregående år. Efter tragedier, der dræbte mange pilgrimme, der har fundet sted i Mina, Saudi-Arabien.

1. Juli 2, 1990
Dette er den mest hjerteskærende tragedier, der har fundet sted i Mina. På det tidspunkt var 1.426 pilgrimme dræbt i en bisse i en tunnel, mens Mina.

2. 23 maj 1994
I alt 270 pilgrimme døde i tragedien tilbage i Mina. Tragedien fandt sted, da pilgrimme udfører djævel stening i Mina procession

3. 15 april 1997


I alt 343 pilgrimme blev dræbt og 1.500 andre såret i et telt brand pilgrimme i Mina. Lære af denne tragedie, er det nu hævdes antiapi telt pilgrimme.

4. 9 April 1998


I alt 118 pilgrimme døde, og 180 andre blev såret i tragedien på Jamarat broen når du går til at smide jumroh procession i Mina.

5. 5 marts 2001
I alt 35 pilgrimme døde på grund af nuværende fortrængning vil udføre djævelen stening i Mina

6. 12 jan 2006


I alt 346 pilgrimme blev dræbt og 289 andre såret under en procession af Djævelen stening. Ulykker skete på grund af de hundredvis af pilgrimme, der var ankommet til at gennemføre processionen kolliderer med andre pilgrimme på Jamarat bro. Læring fra denne hændelse, regeringen i Saudi-Arabien over Jamarat broen rekonstrueret, så pilgrimme ikke behøver at mase mens kaste jumroh.

FORHOLDET MELLEM bøn og dhikr

Ved
Dr. Nasir bin 'Abdirrahman bin Muhammad al-Juda'iMellem de to har et meget tæt forhold, der beder til Allah swt i forbindelse med dhikr til ham, han er en slave for at anmode sin Herre om hendes behov, både timelige og herefter, i form af udtryk omstændigheder og ordene.

Så bønnen er indeholdt i dhikr én gang, og derfor også kaldet bøn erindring af de fleste mennesker. Det skal forklares her, at jo mere dhikr af Allah den Almægtige og prise ham i bøn, så er det bedre og primære såvel som mere værdig til at blive givet.

Imam Ibn al-Qayyim sagde: "disunnahkan (Mustahab) i bøn er en bøn, som do'anya begynde med ros til Allah swt, så bershalawat på profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam i andragendet vil blive leveret, og derefter udtrykke sine lyster, [1] Yderligere han nævnte nogle af deres argumenter, som forklarer dette.

Derfor ved-tawassul (vælg en form for tilbedelse, for at komme tættere-pent.) Allah swt at bruge et navn fra Navne på Gud er god (al-Asmaa-ul Husnaa) eller med en karakteren af ​​hans attributter er høje (ash-Shifaatul 'Ulyaa) i bøn er en form tawassul tillades af sharia (at-alun-sul al-masyruu «). For eksempel, en muslim siger i sin bøn, "O Allah, sandelig jeg spørger dig, du en kærlig Barmhjertige, Mahalembut Knower, giv mig sundhed.« Eller sagde han, "jeg beder dig af Thy nåde der omfatter alt, rigt og tilgiv mine synder. "[2]

Med hensyn til argumentet om den ordinerede slags tawassul som denne er Allahs ord swt:

ولله الأسماء الحسنى فادعوه بها

"Det tilhører Gud Asma-ul Husna, så bermohonlah ham ved at kalde Asma-ul Husna var ..." [Al-A'raaf: 180]

Og blandt de argumenter og andre fonde er som Allâh profileret på Alaihissallam bøn kong Salomon i hans ord:

رب أوزعني أن أشكر نعمتك التي أنعمت علي وعلى والدي وأن أعمل صالحا ترضاه وأدخلني برحمتك في عبادك الصالحين

"... Ja min Herre, giv mig inspiration til at forblive taknemmelig for Thy fordel, som du har skænket mig og til min far og mor er to folk til at gøre gode gerninger, som du ridhai, og foder mig med din rah-måtten ind i klassen Dine Trælle de retfærdige "[An-Naml: 19].

Med hensyn til de argumenter Sunnah som er indeholdt i ash-Shahiihain (Sahih al-Bukhari og Sahih Muslim), fra Ibn Abbaas anhuma at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:

"اللهم إني أعوذ بعزتك, لا إله إلا أنت, أن تضلني."
"O Allah, jeg søger tilflugt hos din herlighed, ingen har ret til at diibadahi men kun dig, at du beskytte mig." [3]

Og berettede fra 'Abdullah bin Mas'ud radi anhu, at Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde:

"ما أصاب أحدا قط هم ولا حزن فقال: اللهم إني عبدك, وابن عبدك, وابن أمتك, ناصيتي بيدك, ماض في حكمك, عدل في قضاؤك, أسألك بكل اسم هو لك, سميت به نفسك, أو علمته أحدا من خلقك, أو أنزلته في كتابك, أو استأثرت به في علم الغيب عندك, أن تجعل القرآن ربيع قلبي ونور صدري, وجلاء حزني وذهاب همي, إلا أذهب الله همه وحزنه, وأبدله مكانه فرجا. "

"Det er ikke nogen overskrives angst og sorg og så siger han," O Allah, jeg er din tjener, søn (efterkommer) af din tjener (Adam), børn (afkom) fra slaven din datter (Eva), toppen af ​​mit hoved er i din Hånd, beslutninger dit gælder for mig, skæbner Dig for mig er fair, jeg beder dig ved hvert navn, der tilhører dig, og du na-spise Self-thy med ham, eller du er nødt til at undervise en tjener din væsener dig, eller du går ned til højre i bogen Thy, eller er du dedikeret til dig selv i det usete i dig selv, at du gør al-Koranen-en som condition mit hjerte og lys min sjæl , trøst laraku og healere sorg. «Så Allah vil være at fjerne sorg og tristhed og erstatte det med lethed." [4]

Efter jeg beskrive nogle enkle former for dhikr, så jeg skulle nu lukke denne diskussion ved at forklare de forskellige former for at-tabarruk (forventer velsignelser) gennem dhikr af Allah swt (bi dzikrillaah), således at procedurerne tabarruk med dhikr af Allah subhanahu SWT og mere klart.

[Kopieret fra bogen På Tabaruk Anwaa'uhu wa Ahkaamuhu, afsnit i indonesiske Practices og tiden er velsignet, Forfatter Dr. Nasir bin 'Abdirrahman bin Muhammad al-Juda'i, Reader Publishers Ibn Kathir]

No comments:

Post a Comment