!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

De fleste favoritt turiststeder i Indonesia.

Turen var ikke ferdig (377)

(Del 377), Depok, West Java, Indonesia, 27 september 2015, 01:32).

De fleste favoritt turiststeder i Indonesia.

I tillegg til øya Bali, synes Indonesia for å ha sjarm av de vakreste turistattraksjoner og enda mye mer vakker og veldig verdt å besøke, og vil aldri bli glemt for turister som aldri har besøkt, blant annet:
Marine Park Raja Ampat, Papua For dykkere og elskere av undervannsverdenen park, er et dykkerparadis som presenterer et vell av marine livet er fantastisk. En av de mest kjente attraksjonene Raja Ampat Marine Park. Dette området er referert til som Coral Reef Paradise eller paradis av korallrev av dykkere i verden. Sted Attractions Raja Ampat marine park ligger i West Papua.

Raja Ampat er et nytt distrikt i divisjonen Wilayah distriktet bredt lysbilde med 4,6 millioner hektar. Omtrent 85% av det totale arealet av havet, mens resten er en gruppe øyer og korall atoller noen 610 øyer. Av de hundrevis av øyer siv bare 35 øyene er bebodd av urfolk.

Raja Ampat Islands er ikke bare betraktes som et objekt for Nature Indonesia i form av de største marine park i Indonesia, men også antas å ha et vell av marint liv i verden. Avslør panorama Attraksjoner Raja Ampat marine park begynte da en nederlandsk nasjonal master dykker kåret Maxx Ammer besøkte regionen i 1990.

Attraksjoner Raja Ampat marine parken er et område av korallrev med et vell av marint liv i verden, har minst 1300 arter av fisk, 600 arter av koraller og 700 arter av blåskjell, for ikke å nevne de ulike typer skilpadder, alger og maneter. Den største rikdom over hele verden koraller trekant område, nemlig Filippinene, Indonesia og Papua Ny-Guinea.

Gitt bredden i akvatiske attraksjoner Papua Raja Ampat marine park og et rikt utvalg av marint liv, så kan du velge et poeng å starte dykket. Rundt øya Kri, kan du se skjønnheten av korallrev og mange arter av fisk som er fantastisk, inkludert hvilke typer Queensland grouper, Pompano, snapper, grouper, rev hai, tunfisk, napoeleon leppefisk, barracuda, og gigantiske trevelly.

Andre dykket flekker i Marine Park Attraksjoner Raja Ampat Papua er i Sardine Reef med en dybde på ca 10 meter. Dette stedet serverer et utvalg av fisk, inkludert Papegøye som har flotte farger. Hvis du ønsker å prøve følelsen av å være i en fjelltunnel, kan du dykke rundt øyene Kaboei Bay Rock. Det er en bukt under en fjelltunnel. Kaboei Bay Rock også funnet koraller huler bebodd av flaggermus ole, og enkelte steder er funnet rester av menneskebein.

Det er mange andre dykkersteder i Attraksjoner Papua Raja Ampat Marine Park du kan utforske, for eksempel The Passage, Fam Island, og øya Misool. I tillegg nyter vell av marint liv, kan du også nyte de historiske stedene under havet, inkludert krigsskip og kampfly som sank i farvann Attraksjoner Papua Raja Ampat marine park. Ikke bare det, du også kan nyte skjønnheten av øyene regionens attraksjoner Papua Raja Ampat marine park i en tilstand av uberørt, lagune, og bukten er fortsatt beskyttet, har en strekning av fantastiske strender og krystallklart sjøvann.

Du er interessert i å besøke attraksjoner Papua Raja Ampat marine park kan fravikes Jakarta eller andre storbyer til Domine Eduard Osok, Sorong, West Papua. Flyreiser fra Jakarta til Sorong vanligvis transitt i Makassar eller Manado. Fra Domine Eduard Osok, kan du umiddelbart videre til attraksjoner Raja Ampat marine park med en haug med raske båter berkafasitas 10 personer til en kostnad på ca USD 3,2 millioner hver vei for 4 timer.

Ingen spesiell billett for å gå til attraksjoner vannområde Raja Ampat marine park. Men til kostnaden leie en motorbåt, utstyr dykkere og instruktører som spenner fra hundretusener til millioner av rupiah i ett dykk. Dykking prosessen utføres vanligvis mange ganger for å nyte dykket flekker er forskjellige. Derfor er det tilrådelig dykkere flokker for å undertrykke mengden av utgiftene som er relativt kostbart.

Andre severdigheter Papua Raja Ampat marine park, kan du få tilstrekkelige fasiliteter finnes i enkelte alpinanlegg, slik som på øya Kri, Waigeo, Mansuar, og Misool. Noen skianlegg sette prisen er relativt dyrt fordi den presenterer et komplett anlegg. Hvis du kommer med et lavere budsjett, kunne statseide ferie være et alternativ.

Et annet alternativ for å nyte attraksjonene Papua Raja Ampat marine park er ved å velge å bo på båten med innleid båt Pinisi som har blitt modifisert spesielt for dykkevirksomheten i noen dager. Skipet har kafasitas maksimalt 14 personer til en kostnad på ca 90 til 110 millioner for et cruise i en uke.

Underwater paradisSom en av de første marine park i verden, er den vakre undervannsverdenen Bunaken, Manado North Sulawesi godt kjent i det internasjonale samfunnet, spesielt for dykkere. Faktisk, i 2005, har Bunaken blitt en UNESCOs verdensarvliste etter den indonesiske regjeringen til å registrere Bunaken til UNESCO. Med et areal på ca 75 625 hektar, er dykking entusiaster bortskjemt med mange dykk sted. Bunaken Marine Park har en 20 punkt dykke sted, 12 av dem er på øya Bunaken. Antall dykk flekker kan muligens øke med antall dykkere utforske undervanns skjønnhet Bunaken.
Av de 20 poeng dykke sted, den mest favoritt blant andre i Home Village, Lekuan, Fukui Point, Mandolin ponit og Øst Bunaken. Dykkerne som ofte besøker Bunaken dykke sted har en annen favoritt. For eksempel dykkeren som liker å dykke stikk haier har forskjellige favoritt blant dykkere som elsker jakt etter djevelrokker. Undervannsfotografer glade ser sjøhester flamboyant blekksprut og andre makro fotografere objekter som eksisterer under havet.


Nivået på sikt i vannet når 20 meter, noen ganger, når jeg er godt nivå på sikt kan nå 35 meter. Du kan se skjønnheten i korallrevene i Bunaken Marine Park, som er en av de beste i verden. Det er ca 390 arter av fargerike korallrev er fantastisk. Berlekak-dent unik form med sprekker opp til en liten hule eller tunnel under sjøen som kanskje ikke finnes i andre steder.

Derawan øy som ligger i skjærgården utenfor Derawan, Derawan distrikter, fylker Berau, North Borneo, er enheten Derawan øya morfologi bertopografi flat kyststripe. Sandstrand har en skråning på omtrent 7 ° - 11 ° med en bredde på 13,5 til 20 meter.

I farvannet rundt er en marine park og berømt som turist dykking (dykking) med en dybde på rundt fem meter. Det er et bredt spekter av marine livet her, for eksempel blekksprut (akkar), hummer, fisk rør (ghostpipe fisk), blekksprut (bluering blekksprut), nakensnegler, sjø hester (sjøhester), ål bånd (bånd ål) og fisk skorpion (Skorpion ).

På en stein i en dybde på ti meter, det er en rev kjent som "blå vegg trigger" fordi rev med en lengde på 18 meter er mye utløser fisk (rød-toothed trigger fisk).

Derawan er en øy med sjø-farget nyanser av blått og grønt utsikt, hvit sand myk, rader med palmer på kysten, med en liten skog i midten av øya som er tilholdssted for ulike arter av planter og dyr og den naturlige skjønnheten i bunnen fantastisk hav. Ikke bli overrasket om denne øya kunne toppen rangerer tredje som en verdensklasse dykking reisemål og gjør denne øya en drøm øy for dykkere.

Rundt øya Derawan, har så mange som 28 poeng dykk blitt identifisert. Å utforske alt dette punktet minst det tar ca 10 dager med ett dykk på hvert punkt. Å flytte fra ett punkt til et annet, kan besøkende benytte skipene. I mellomtiden, kan besøkende også utforske øya til fots.

Dr. Carden Wallace av tropisk museum Queensland, Australia har undersøkt marine vell av øya Derawan og fant mer enn 50 typer arcropora (marine dyr) i et korallrev. Ingen synes om Derawan øya er kjent som den tredje høyeste i verden som et internasjonalt dykkedestinasjon.

Korallrev i skjærgården utenfor Derawan utbredt i hele øya og forkullet i Derawan skjærgården. Hirst-footed i disse øyene er Long Island forkullet, svidd masimbung, forkullet buliulin, pinaka forkullet, svidd og forkullede tababinga muaras.

Reef type i Derawan skjærgården består av fringing, barriere rev og atoller. Dette atoll som har blitt formet til øya og formet til en saltvannsinnsjøen. "Manta slep Undersøkelsen 2003" viser en gjennomsnittlig dekning av korallrev i det lange øya er 24,25% til 34,88 for harde koraller og rev liv. Korallrev i øya Derawan har en gjennomsnittlig koraller dekke av harde koraller 17,41% og dekker 27,78% levende koraller. Med det antall arter 460-470 tyder på at dette kan være et vell av biologisk mangfold sekund etter Raja Ampat øygruppen.

Coral Reef hovedområder:

Lengden på den vestlige delen av øya (innløp og kanal)
muaras med et høyt mangfold av koraller, koraller sunt og estetisk verdi
malalungun koraller, høyt mangfold med en kompleks struktur med en rekke forskjellige habitater
store korallrike habitater
Reef fisk undersøkelse i 2003 viste at denne øya produserer 832 arter. I tillegg er det anslått at det er minst 1,051 arter i vannet Berau med gobes dominerende arten (Gobiidae), leppefisk (Labridae), og damselfishes (Pomacentridae).

Noen ganger når du sitter ved enden av trebro som fører til sjøen, kan vi se de grønne skilpadder og tilbake på overflaten av det klare vannet. Når dykking vi også ledsaget skilpadder som svømmer rundt oss. Av og til og med skilpadder som synes å streife rundt hytta ligger på kysten av øya. Ved mørkets frembrudd, noen skilpadder klatret i land og legge sine egg der.

Besøkende kan også se de andre øyene rundt Derawan. For eksempel: Charitable Island, Maratua, og kakaban øy som har sitt eget særpreg. Blå stingray (djevelrokker) som har nådd 3,5 meter brede befolknings på øya Charitable. Faktisk kan også bli funnet hvis-så heldig, svart stingray med brede "vingespenn" 6 meter. Mens øya har en unik kakaban form av en forhistorisk innsjø i midten av havet, den eneste i Asia.

Typiske og fredede arter som kan finnes blant kokos krabber (Birgus latro), hvaler, delfiner (Delphinus), green turtle (Chelonia mydas), Hawksbill (erethmochelys Fimbriata), og Dugong (Dugong dugon). Kokos krabber kan bli funnet på øya kakaban og Maratua. Paven kan bli funnet rundt øya Maratua i en bestemt sesong, mens delfiner rundt øya Semama, Charitable, kakaban, Maratua, og forkullet muaras.

Skilpadder kan bli funnet rundt Long Island, Derawan, Semama, Veldedige og Maratua og sjøkuer i Long Island og Semama. En annen unike arter av djevelrokker (manta birostris) ligger på øya Veldedige og pigmy seahorse på øya Semama og Derawan.

Fasiliteter og overnatting
Derawan tilby fasiliteter som hytter, dykke utstyr, hurtigbåter og restauranter. Derawan øya tilbyr også overnatting som ikke er for dyrt som forvaltes av lokalbefolkningen.

Disse husene er enkle juts nesten 100 meter ned i sjøen for å gjøre innbyggerne fritt kan se et utvalg av fargerike fisk og skilpadder passerer fritt uten å forstyrre noen. Menyen er veldig enkelt med en dominerende hovedmenyen på sjøen fisk og hermetikk absolutt ikke avviker fra glede atmosfære dag og natt på denne øya.

Adgang
For å komme til øya Derawan, turister kan fly i ca 3 timer til Balikpapan, East Kalimantan, med fly fra Jakarta, Surabaya, Yogyakarta eller Denpasar.

Fra Aberdeen, har fortsatt å fly til Cape Redeb dykk en time med fly, KAL Star, Deraya eller DAS. I tillegg kan Cape Redeb også nås ved sjøen, med ombordstigning fra Samarinda, hovedstaden i Øst-Kalimantan Tarakan, hovedstaden i Nord-Borneo til Cape Redeb fulgt ved å leie en motorbåt.

Reis til øya Lombok.
Lombok, West Nusa Tenggara (befolkning i 2001: 2,722,123 innbyggere) er en øy i Lesser Sunda Islands eller Nusa Tenggara er atskilt av Lombok Stredet Bali i Sebelat Alas Stredet i vest og øst for Sumbawa. Øya er omtrent sfærisk med en slags "hale" på sørvest siden av en lengde på ca 70 km. Denne øya området nådde 5,435 km², plassere den rangerer 108 ut av listen over øyene er basert på omfanget av verden. Den største byen på øya er Mataram.

Lombok Island er kjent for sin naturlige skjønnhet av det eksotiske og fascinerende. Lombok øya ikke bare har tre Gili øyene. I tillegg til Gili Trawangan, Gili Air og Gili Meno. Lombok øya har fortsatt noen dyke like vakker. Ett eneste Gili Kondo ligger øst for øya Lombok.

Lombok Island har nå blitt en av ikonene i indonesisk turisme, er skjønnheten på øya uten sidestykke i Indonesia, gjestfrihet sasak folk, skjønnhet strender som er veldig hvit, korallrev og biologiske rikdommen det ekstraordinære, prakt av rinjani og kulturelle egenart sasak mange invitasjoner beundring innenlandske og utenlandske turister.

Skjønnheten av øya Lombok og eksotismenya vil invitere deg og din partner for en bryllupsreise her. På samme måte med Exotisme Gilis Island vil også invitere deg til å nyte den vakre øya.

Denne øya er en av de to største øyene eid av provinsen West Nusa Tenggara. Skjønnheten i landskapet, noe som gjør øya Lombok å være en bryllupsreise destinasjon som er også ønskelig. Når du trenger å vite hvor føttene bør trappes opp, kan skjønnheten i Lombok bli utforsket på denne turen.

Med strender vakkert magisk, majestetiske Mt Rinjani og spektakulære sjøliv å oppdage, har øya Lombok i West Nusa Tenggara mange reisemål både på land og til havs. Ikke rart da at er de mest populære reisemålene i West Nusa Tenggara.

Bare gå hit for å føle surfe store bølger på sørkysten. Utfordre guts til å klatre på toppen av vulkanen. Lei en sykkel og en motorsykkel å komme seg rundt i gatene langs rismarkene. Hvor du vil meghabiskan tid, vil du ikke bli skuffet med spektakulær natur her.

Andre besøkende til Lombok velger å bruke tiden sin på øya Gili-Gili, en bortgjemt tropisk øy med strender er flotte og luksuriøse omgivelser.

De opprinnelige innbyggerne i Lombok er sasak, Lombok er også hjemmet til den hinduistiske befolkningen i Bali og også en rekke kinesiske, javanesisk, Bugis og arabere.

Noen mennesker sasak omfavnet den islamske tro Wektu telu didefinisikann som "Islam tre ganger" henviser til deres bønner tre ganger om dagen og forskjellige med muslimer som ber 5 ganger om dagen. Wektu telu er en unik religion som inkorporerer gamle tradisjoner og islamsk tro, er disse overbevisningene finnes bare i Nord-Lombok. De som gjennomgår denne troen er muslimer, men samtidig gjennomgå tradisjonelle ritualer. Eksempler som Nyiu seremoni etter ett hundre dager noen dør. Familier av mennesker som døde gaver som klær, tannbørster og mat slik at den døde personen vil være rolig i himmelen.

Andre religiøse festivaler feiret i begynnelsen av regntiden (oktober-desember) eller innhøstingssesongen (april-mai) med feiringer i landsbyer over hele øya.

Sasak kultur er svært viktig for styrke og fysiske ferdigheter og en rekke lokale skikker mereflesika denne kulturen. Peresehan er en lokal tradisjon som kombinerer kampen mellom de to mennene, som brukte lang stokk og en liten skjold-formet bur bujung av kuskinn.

Musikk og dans er svært viktig i Sasak kultur. Danset en tradisjonell dans under viktige seremonier. Denne dansen stammer fra krigsdans, slik som Beleq trommelen (stortromma) inntil Cupak Gerantang populær som forteller historien om kjærlighet og romantikk.
Besøk den unike Pura Lingsar, en kombinasjon av balinesisk Hindu templer og tro Wektu telu i ett kompleks.
Rundt og handlet i markedet Surandi byens skyline. Det er noen flotte rasteplasser for å slappe av og hvile.

Test lykken med et besøk på racerbanen i felt Salakalas. Løpet arrangeres hver søndag. Se de unge jockeyer i en tett konkurranse til målstreken hvor vinneren vil memberika smil seierherren. Dette løpet er veldig viktig så natten før løpet, vil landsbyboerne massere sine hester, og noen ganger spiller gamelan musikk å roe hester.

Utfordre guts til å klatre høyder av rinjani. På en høyde på over 3700 meter over havet, vil denne majestetiske vulkansk fjellklatring ta minst tre dager, og anbefales ikke for personer med hjertelidelser. Når toppene av tretthet vil du bli betalt av det naturlige landskapet Indonesia bemerkelsesverdig.

Føl sand på fotsålene og svømme i det glitrende kystvannet i South Kuta Lombok. Hvit sand og spektakulær havutsikt her gjør dette stedet som et turistmål vanlig buet. Besøk Nyale Fiske Kuta under den årlige festivalen, vanligvis holdt i februar eller mars og nyte feiringen og prosesjon i fargen.

Soling og surfing på vakre strendene i Batu Bolong. Denne stranden tar sitt navn fra de store steiner med hull i midten. Sørg for at du føler deg uvanlig vakker solnedgang når solen begynte å synke i Mount Agung Bali med utro flammende farger.

Lær om lokal historie og besøke Meruya Water Palace i Mataram, hovedstaden i Lombok. Dette stedet ble bygget i 1744 og tidligere var en blodig krig mellom Nederland og innbyggerne på Bali i slutten av det 19. århundre.

Opplev roen av de største templene Lombok, Pura Meru, som ligger bak Water Park. Tempelet, som i århundrer var dedikert til den hinduistiske Trimurti av Brahma, Vhisnu, og Shiva.
Sted å reise med fly kan tas fra Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, til byen Mataram.
Bukit Tinggi
A. Oversikt

City of Bukittinggi, er West Sumatra en historisk by, byen fødestedet til de tre store heltene i Indonesia, og også en by med en sjarmerende turist eksotisme. Bukittingggi har alle kriteriene for å bli en turist mål for bortelaget. I byen som i desember i 17 slik det årsdagen for dette er det Clock Tower som er et landemerke i byen, en levning fra kolonihistorie og museer Minangkabau kultur og Bung Hatta Palace.

Administrativt Bukittinggi allerede begynt å danne i den nederlandske kolonitiden. Nederlandske laget Bukittinggi som Gemeentelijk Resort eller noen kommuner basert Gazette i 1828 sammen med 32 andre Gemeentelijk Resort i Indonesia. Denne statusen gjør Bukittinggi når det allerede har Gemeenteroad eller den autonome regjeringen i de fleste skal styres av den nederlandske. I Singapore etablerte også en festning som heter "Fort De Kock". Fortet er fortsatt intakt og tjene som en av attraksjonene i historien. Byen er også brukt av de nederlandske offiserer som er i de østlige koloniene å hvile.

Under den japanske okkupasjonen, Bukittinggi omdøpt fra Fort de Kock Taddsgemente være Bukittinggi Si Yaku Sho med tillegg av det som nå er Agam District. Japan har også etablert en radiosender største øya Sumatra for skyld for propaganda. Også i henhold til lokale myndigheter, den japanske også gjøre Singapore som den 25. militære kommandoen for kontroll av militære styrker i Sumatra, Singapore til Thailand.

Etter Indonesias uavhengighet, Bukittinggi aldri fungere som den sentrale defensive kamp for uavhengighet. Selv i desember 1948 til juni 1949 ble London brukt som hovedstad i Emergency regjeringen i Republikken Indonesia (PDRI) ledet av Mr. Sjafroedin Prawiranegara. Beslutningen ble utstedt av presidenten etter Yogyakarta falt i hendene på Nederland som følge av militær aggresjon II. Etter at Bukittingti utpekt som hovedstad i Sumatra, og i 1959 gjorde hovedstaden i Central Sumatra. Etter utviklingen av Vest-Sumatra, Bukittinggi tjene som hovedstad i Vest-Sumatra før slutt i 1978 ble overført til byen Padang.

Bukittinggi omfattende rekkevidde rundt 250,239 km2 består av åser og daler. Åsene er lokalisert i New York City er en serie av fjellkjeden belte. På siden av åsen, er byen også omgitt av tida fjellet er Mount Merapi, Mount Singgalang, og Mount Sago. Eksistensen av tre fjell er grunnen til at New York er også kjent som City Tri Arga. Konfigurasjon geografisk plassering Bukittinggi kupert, og det er over 900 m oh (over havet), noe som gjør luften i New York City og kjølig.

B. Funksjoner
Turisme potensialet i Bukittinggi, West Sumatra i beregningen av lokale myndigheter, sto for nesten 30% av totalomsetningen (Regional Original Revenue). Det er absolutt ikke overraskende, fordi potensialet for turisme i byen er relativt komplett. Naturturisme Bukittinggi objekt støttes av tilstedeværelsen av åsene som omgir byen. Typisk atmosfære av fjellene med kjølig luft gjør Bukittinggi kan være en stress utgivelse for turister. Grønn expanse av landskapet av bakken er også svært godt egnet for fotografering elskere mål. Det fine med øyet kan spises når turistene var i dalen byen.

Som en av sentrene for Minangkabau kultur, Bukittinggi presentere prototyper av Minangkabau kultur. Tilpassede boliger, kan pakaiaan, språk til typiske retter finnes i Bukittinggi. I nesten hvert hjørne, Bukittinggi stede gadang husene typisk Minangkabau kultur. Husene er pent kledd med bøffel horn formet tak. I disse husene kan turister også nyte utskjæringer mønstrede Minangkabau oppført i veggene i huset. Lokalbefolkningen fortsatt bruke tradisjonelle Minangkabau hverdagsklær.

Atmosfæren i morgen i byen Bukittinggi føles også spesiell. Sunrice natur med blå himmel fortsatt forlegen kombinert med silhuetten av åsene er svært godt egnet til å brukes som en skjerm. Slike syn kan være målrettet fra alle retninger av kompasset. Om natten, spesielt når det er en feiring, farge blinkende lykter og fyrverkeri utbredt i byen Bukittinggi.
En annen funksjon som kan finnes turister i Bukittinggi ligger nær naturattraksjoner Sianok canyon. Avstand Bukittinggi med Sianok canyon kan nås ved land for ca tre timer. På den måten kan besøkende også innom for å nyte attraksjonene i Klokketårnet, en bastion Ford de Kock, samt huler japansk koloniale arv. For ikke å glemme, en annen funksjon i Bukittinggi er veien å objektene som svingete. I Bukittinggi kjent eller Buet hjørne 44 ampek tjue ampek å komme til Lake Maninjau. Reiser rundt hjørnet vil gi en annen følelse, spesielt for turister som elsker å kjøre.

C. Beliggenhet
City of Bukittinggi er en kommune som ligger i provinsen Vest-Sumatra. Geografisk er det plassert på 100,210 til 100,250 grader østlig lengde og mellom 00 760 til 00,190 LS. Hvis trekke av Vest-Sumatra hovedstad Padang, er Bukittinggi ligger ca 90 km mot nordøst.

D. Tilgang
Tilgang til byen London kan nås fra mange byer i Vest-Sumatra. Når du bruker en fasttelefon, kan turistene bruke cross-Sumatra veien som strekker seg fra Lampung provinsen til NAD. Medium, for turister som bruker luft rute, kan turister bruke poenget med oppsigelse i Padang for videre arbeidet med å hente Army. Som for å besøke de ulike attraksjonene i Bukittinggi turister kan bruke ulike former for offentlig transport er tilgjengelig jevnt i Bukittinggi

E. overnatting og andre fasiliteter
For å støtte turistnæringen er for tiden i London er det 43 stykker av både stjerne og budsjett hotell pluss 11 mes / pensjonat / hytte. Eksistensen av en slik overnatting er også å støtte den rollen Singapore som en base for turisme i Vest-Sumatra provinsen.

Som for restauranten og restauranten i London tilgjengelige restauranter og restauranter, spesielt i regionen, Los Lambuang. I dette området, kan besøkende skjemme bort smaksløkene med typisk mat Minangkabau. Ikke langt fra området Los Lambuang, og nær attraksjoner, flere reisebyråer er også klar til å servere turister turen. Medium saker og souvenir shopping, i området i Los Lambuang tilbyr også et utvalg av suvenirer og suvenirer fra Bukittinggi.


Visste du at i Bandung så mange attraksjoner som kan besøkes og meget tiltalende. Så neste gang hvis vi går til Bandung prøve å stoppe ved de eksisterende turistattraksjoner nedenfor:

Turistattraksjoner i Bandung City:

Gedung Sate Bandung og Gasibu
Sliter Monument - Jl. Dipatiukur
Bandung Zoo - Jl. Slott
Bandung teknologiske institutt - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Trafikk - Jl. Sumatra
Eldre park - Jl. Cisangkuy
Government Office Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Shopping Center Jl. Cihampelas
Museum Pos Indonesia - Jl. Cisanggarung.
Mandala Museum Wangsit Siliwangi
Museum of Asian-African Conference
Square og Grand Mosque - Jl. Asia Afrika
Museum Sri Baguda - Jl. South Rim
Turiststeder i Nord Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar Cave og Nederland / Japan
Curug Omas - Hage Maribaya
Arena Fiske Bonita - Lembang
Kikkert Boscha Star - Lembang
Tradisjonell Market - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Camping Cikole
Kawah Ratu - Kuban Perahu
Upas - Kuban Perahu
Kawah Domas - Kuban Perahu
Tea Plantation Subang - West Java
Ciater Hot Springs
Flower Garden Cihideung - Jl. Sergeant Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Sergeant Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Turiststeder i Sør Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Camping Rancaupas - Ciwidey
Thermal Baths Ciwalini - Ciwidey
Tea Plantation Rancabali - Ciwidey
Tea Plantation Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Det Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Side Gunungpadang - West Java
Crater Kamojang - Paseh West Java
Turistattraksjoner i Bandung West:

Sko og vesker Cibaduyut sentrum
Kalksteinsklipper - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - West Java
Baths Cipanas - West Java
Pawon hule - West Java
Sang Hyang Tikoro - West Java
Turistattraksjoner i East Bandung:

Nature Mountains Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Cangkuang Temple og Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Special regionen Yogyakarta er et viktig turistmål i Java, Indonesia, med mye sjarm som ikke har blitt avslørt.


For tusen år siden, var Yogyakarta sentrum av gamle Mataram rike velstående og har en høy sivilisasjon. Dette riket som grunnla tempelet Borobudur er det største buddhistiske tempelet i verden, 300 år før Angkor Wat i Kambodsja. En annen relikvie tempel Prambanan Temple, Istana Ratu Boko Palace, og dusinvis av andre templer har blitt restaurert eller er fortsatt begravd under bakken (se Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment