!-- Javascript Ad Tag: 6454 -->

Sunday, September 27, 2015

Legkedveltebb kirándulóhelye Indonéziában.

Az út nem volt kész (377)

(Part 377), Depok, Nyugat-Jáva, Indonézia, szeptember 27, 2015, 01:32).

Legkedveltebb kirándulóhelye Indonéziában.

Amellett, hogy a Bali szigetén, Indonéziában úgy tűnik, hogy a varázsát a szép turisztikai helyszínek, és még sokkal szebb, és nagyon érdemes meglátogatni, és soha nem szabad elfelejteni a turisták számára, akik még soha nem látogatta, többek között:
Tengeri Park Raja Ampat, Pápua A búvárok és a szerelmesek a víz alatti világ parkban, egy búvár paradicsoma, amely bemutatja a gazdag tengeri élet csodálatos. Az egyik leghíresebb látványossága Raja Ampat tengeri park. Ezt a területet nevezik a Coral Reef Paradicsom vagy a paradicsomban a korallzátonyok a búvárok a világon. Elhelyezkedése Raja Ampat tengeri park található Nyugat-Pápua.

Raja Ampat egy új városrész a divízió Wilaya kerület széles fiókos 4,6 millió hektár. Körülbelül 85% -a teljes terület az óceán, míg a többi a szigetek és korall atoll néhány 610 szigetekre. A több száz szigetek nád csak 35 szigeteket lakják őslakosok.

Raja Ampat szigetek nemcsak tekinteni a tárgy a természet Indonézia formájában a legnagyobb tengeri park Indonéziában, de azt is, hogy a gazdag tengeri élet a világon. Feltárja panorámás Látnivalók Raja Ampat tengeri park kezdődött, amikor egy holland állampolgár mester búvár elemzi Maxx Ammer meglátogatta a régióban 1990-ben.

Látnivalók Raja Ampat tengeri park egy olyan terület, korallzátonyok, rengeteg tengeri élet a világon, legalább 1300 halfaj, 600 faj korallok és 700 faj kagyló, nem beszélve a különböző típusú teknősök, algák és medúza. A legnagyobb gazdagság az egész világon Korall-háromszög területén, nevezetesen a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Pápua Új-Guineában.

Mivel a szélessége vízi attrakciók Pápua Raja Ampat tengeri park és a gazdag tengeri élet, akkor választhat egy pontot, hogy elindítsa a merülés. A sziget körül a Kri, láthatjuk a szépség a korallzátonyok és számos halfaj ami elképesztő, beleértve a fajta Queensland sügér, makréla, sügér, sügér, zátony cápák, tonhal, napoeleon ajakoshal, Barracuda, és óriási trevelly.

Egyéb merülés foltok Tengeri Park Látnivalók Raja Ampat Pápua van Szardínia Reef, a mélysége pedig 10 méter. Ez a hely, ahol a különböző halak beleértve papagájhal amelyek ragyogó színeket. Ha szeretné kipróbálni az érzést, hogy egy rock alagút, lehet merülni a szigetek körül Kaboei Bay rock. Van egy öbölben alatt egy szikla alagúton. Kaboei Bay rock is megállapította, korall barlangok lakták denevérek ole, és néhány helyen találtak maradványait emberi csontokat.

Sok más merülés foltok Látnivalók Pápua Raja Ampat Tengeri Park lehet felfedezni, mint a The Passage, Fam-sziget, és a sziget Misool. Emellett élvezi a gazdag tengeri élet, akkor is élvezheti a történelmi helyek a tenger alatt, a hadihajó és harci repülőgép, amely elsüllyedt a vizek Látnivalók Pápua Raja Ampat tengeri park. Nem csak, hogy akkor is élvezheti a szépség, a szigetek régióban Látnivalók Pápua Raja Ampat tengeri park állapotban érintetlen, lagúna, és az öböl is védett, van egy szakaszon a lenyűgöző strandok és a kristálytiszta tengervíz.

Érdekli a látogató látnivalók Pápua Raja Ampat tengeri park lehet eltérni, Jakarta, vagy más nagyvárosban a Domine Eduard Ősök, Sorong, Nyugat-Pápua. Járatok Jakarta Sorong általában tranzit Makassar vagy Manado. Honnan Domine Eduard Ősök, akkor azonnal folytassa a látnivalók Raja Ampat tengeri park egy csomó gyors hajók berkafasitas 10 embert, amelynek költsége mintegy 3,2 millió USD minden út 4 órát.

Nincsenek különleges jegyet be a víz a területen látnivalók Raja Ampat tengeri park. Azonban a költségek bérelni motorcsónak, berendezések búvárok és oktatók kezdve több százezer vagy millió rúpia egy merülés. Búvárkodás eljárást általában végzik sokszor élvezni a merülés foltok különböző. Ezért célszerű, búvárok pelyhesítő, hogy elnyomja a kiadások összegét, amely viszonylag drága.

A környék látványossága Pápua Raja Ampat tengeri park, akkor megkapja a szükséges létesítmények léteznek néhány lakástól, mint a sziget Kri, Waigeo, Mansuar és Misool. Néhány üdülőhelyek beállítani az ár viszonylag drága, mert bemutatja a teljes létesítmény. Ha jön egy kisebb költségvetést, a kormány tulajdonában lévő üdülőhely is egy lehetőség.

Egy másik alternatíva, hogy élvezze a látnivalók Pápua Raja Ampat Tengeri Park Azáltal, hogy felfüggeszti a hajón a bérelt hajóval Pinisi amelyet átalakítottak, kifejezetten a búvárkodás egy pár napig. A hajó kafasitas maximum 14 fő, amelynek költsége mintegy 90.000.000-110,000,000 egy tengerjáró egy hétre.

Víz alatti paradicsombanMint az egyik első tengeri park a világon, a szépség, a víz alatti világ Bunaken, Manado Észak-Celebesz jól ismert a nemzetközi közösség, különösen a búvárok. Tény, hogy 2005-ben, Bunaken vált a világörökség része után az indonéz kormány regisztrálni Bunaken az UNESCO. Területe mintegy 75 625 hektár, búvárkodás szerelmeseinek elrontotta a sok merülés helyszínen. Bunaken Marine Park területén 20 ponton merülés helyszínen, közülük 12 személyt a sziget Bunaken. Számú merülés foltok esetleg növelni a számmal együtt búvárok feltárása víz alatti szépsége Bunaken.
A 20 pont merülés helyszínen, a legkedveltebb többek között a szülőfalujába, Lekuan, Fukui Point, mandolin ponit és Kelet Bunaken. A búvárok, akik gyakran látogasson el a Bunaken merülés helyszínen van egy másik kedvenc. Például, a búvár, aki szeret búvárkodni helyszínen cápák különböző kedvence búvárok, akik szeretik keres Manta sugarak. Búvárfotósok boldog keres seahorses, színpompás tintahal és egyéb makro fotográfia tárgyakat, hogy létezik a tenger alatt.


A láthatósági szint a víz eléri a 20 métert, néha, amikor nem vagyok jó láthatóságot elérheti a 35 métert. Láthatjuk a szépség, a korallzátonyok Bunaken Tengeri Park, amely az egyik legjobb a világon. Jelenleg mintegy 390 faj színes korallzátonyok csodálatos. Berlekak-dent egyedi formájú repedések akár egy kis barlang és alagút a tenger, amely nem található meg más helyeken.

Derawan szigeten található a szigetcsoport Derawan, Derawan kerületek, megyék Berau, Észak-Borneó egység Derawan sziget morfológia bertopografi lapos part menti síkságon. Homokos strand egy meredeksége körülbelül 7 ° - 11 ° szélességű 13,5-20 méter.

A környező vizek egy tengeri park és a híres mint turisztikai búvárkodás (búvár), a mélysége pedig körülbelül öt méter. Van egy széles tengeri élet itt, mint a tintahal (tintahal), homár, hal cső (ghostpipe hal), polip (bluering polip), nudibranchs, tengeri ló (seahorses), angolna szalag (ribbon angolna) és a hal skorpion (Scorpionfishes ).

Egy sziklán mélységben tíz méter, van egy zátony úgynevezett "kék fal ravaszt", mert a zátony, amelynek teljes hossza 18 méter a sok ravaszt hal (vörös fogú ravaszt halak).

Derawan egy sziget a tenger színű árnyalatú kék és zöld kilátással, fehér homokos puha, sor pálmafák a tengerparton, egy kis erdő közepén a sziget, amely az élőhely különböző növények és állatok és a természetes szépség az alsó lélegzetelállító óceánra. Ne lepődj meg, ha ezen a szigeten lehetett felső soraiba a harmadik, mint egy világszínvonalú búvárkodás hely, és ez a sziget egy álom-sziget a búvárok számára.

A sziget körül Derawan, több mint 28 ponttal merülés állapítottak meg. Hogy tegyenek meg mindent ezen a ponton legalább ez kb 10 nap az egyik merülés minden ponton. Áthelyezni egyik pontból a másikba, a látogatók igénybe vehetik a hajókat. Eközben a látogatók is felfedezni a szigetet gyalog.

Dr. Carden Wallace trópusi múzeum Queensland, Ausztrália megvizsgálta a tengeri gazdag sziget Derawan és megállapította, több mint 50 féle arcropora (tengeri állatok) egy korallzátony. Úgy látszik, senki, ha Derawan sziget híres, mint a harmadik legmagasabb a világon, mint egy nemzetközi merülés célpontja.

Korallzátonyokat a szigetcsoport Derawan elterjedt az egész szigetet, és égett a Derawan szigetcsoport. Hirst lábú ezeken a szigeteken közé Long Island elszenesedett, égett masimbung, elszenesedett buliulin, pinaka elszenesedett, égett, és elszenesedett tababinga muaras.

Reef típusú Derawan szigetcsoport áll szegélyeket, korallzátony korallzátonyok. Ez atoll, már létrejött a sziget és alakítunk sós tó. "Manta kóc felmérés 2003" azt mutatja, egy átlagos borítása korallzátonyokat a Long Island 24.25% -ról 34.88 kemény korallok és zátony élet. Korallzátonyokat a sziget Derawan átlagos korall fedezete kemény korallok 17.41% és 27.78% élő korall fedelét. A fajok száma 460-470 arra utal, hogy ez egy gazdag biológiai sokféleség második után Raja Ampat szigetek.

Coral Reef fő területen:

hossza a nyugati része a sziget (bemeneti és csatorna)
muaras nagy változatossága korall, korall egészséges és esztétikai értéke
malalungun korall, nagy változatossága a bonyolult szerkezetű a különböző élőhelyek
nagy korall gazdag élőhelyek
Zátonyhalat felmérés 2003-ban kimutatta, hogy ez a sziget termel 832 faj. Ezen felül, a becslések még legalább 1051 faj a vizek Berau a gobes domináns faj (Gobiidae), Ajakoshalfélék (Labridae), és damselfishes (korállszirtihal-félék).

Néha, amikor ül a végén a fahíd vezet a tengerbe, láthatjuk a zöld teknősök és ide-oda a felszínen a tiszta víz. Amikor a búvárkodás is elkísérte a teknősök úszni körülöttünk. Esetenként még a teknősök, hogy úgy tűnik, hogy járják körül a ház található, a tengerparton, a sziget. Alkonyatkor, néhány tengeri teknős mászott partra, és rakják le tojásaikat ott.

A látogatók is felülvizsgálja a körüli szigetek Derawan. Például: Jótékonysági Island, Maratua, és kakaban sziget, mely saját egyediségét. Kék rája (Manta sugarak), amely elérte 3,5 méter széles lakosság a sziget Jótékonysági. Tény, hogy is megtalálható lenne, ha elég szerencsés, fekete rája széles "szárnyfesztávolsága" 6 méter. Míg a sziget egyedülálló kakaban formájában őskori tó közepén a tenger, az egyetlen Ázsiában.

Tipikus és védett fajok között megtalálhatók a kókusz rákok (Birgus latro), bálnák, delfinek (Delphinus), zöld teknős (Chelonia mydas), hawksbill (erethmochelys fimbriata), és dugong (Dugong dugon). Kókusz rákok megtalálható a szigeten kakaban és Maratua. Pápa megtalálható a sziget körül Maratua egy adott szezonban, míg a delfinek a sziget körül Semama, jótékonysági, kakaban, Maratua, és elszenesedett muaras.

Teknősök környékén található Long Island, Derawan, Semama, karitatív és Maratua és dugongból Long Island és Semama. Egy másik egyedülálló faj Manta sugarak (Manta birostris) található a sziget karitatív és törpe csikóhal a szigeten Semama és Derawan.

És szálláshelyek
Derawan nyújtanak szolgáltatásokat nyújt, mint nyaralók, búvárfelszerelés, motorcsónakok és éttermek. Derawan sziget is biztosítunk szállást, ami nem túl drága, amely kezeli a helyiek.

Ezek a házak az egyszerű kiugró közel 100 méterre a tengerbe, hogy a lakosok szabadon látni a különböző színes halak és teknősök elhaladó szabadon zavarása nélkül. Az élelmiszer menü nagyon egyszerű a domináns főmenü tengeri halat és konzerveket természetesen nem von le az élvezet légkörben éjjel-nappal a szigeten.

Hozzáférés
Ahhoz, hogy a szigetre Derawan, a turisták repülni körülbelül 3 óra Balikpapan, Kelet-Kalimantan, repülővel Jakarta, Surabaya, Yogyakarta vagy Denpasar.

Aberdeen, még repülni Cape Redeb merülés egy óra repülővel, KAL Star, DERAYA vagy DAS. Ezen kívül Cape Redeb is megközelíthető tengeri, a beszállás származó Samarinda, a fővárosban a Kelet-Kalimantan Tarakan, a főváros észak-borneói Cape Redeb majd bérlése egy motoros.

Utazás a sziget Lombok.
Lombok, Nyugat Nusa Tenggara (népesség 2001-ben: 2.722.123 lakos) egy sziget a Kis-Szunda-szigetekről vagy Nusa Tenggara vannak elválasztva a Lombok-szoros a Bali Sebelat Alas-szoros nyugati és keleti Sumbawa. A sziget közel gömb alakú és egyfajta "kisebb", a délnyugati oldalán a hossza mintegy 70 km. Ez a sziget területe eléri 5435 km², forgalomba soraiban 108-listájának szigetek alapul mértékben a világ. A legnagyobb település a sziget Mataram.

Lombok sziget híres a természeti szépsége az egzotikus és izgalmas. Lombok szigetén nem csak három Gili szigetekre. Amellett, hogy Gili Trawangan, Gili Air és a Gili Meno. Lombok szigetén még mindig van néhány gát ugyanolyan szép. Az egyik csak Gili Kondo keletre található a sziget Lombok.

Lombok Sziget mára az egyik ikont az indonéz turizmus, a sziget szépsége felülmúlhatatlan Indonéziában, vendéglátás Sasak emberek, szépség, strandok, amelyek nagyon fehér, korallzátonyok és biológiai gazdagságának rendkívüli, pompa a Mount Rinjani és kulturális egyediség Sasak sok meghívók csodálattal hazai és külföldi turistákat.

A szépség a sziget Lombok és eksotismenya meghívja Önt és partnerét a nászútra itt. Hasonlóképpen a Exotisme Gilis sziget is meghívjuk Önt, hogy élvezze a szépség, a sziget.

Ez a sziget egyik a két legnagyobb sziget tulajdonosa a tartomány nyugati Nusa Tenggara. A táj szépsége, hogy a sziget Lombok, hogy az egyik nászútra hely, amely szintén kívánatos. Ha van tudni, hogy hol a lába fokozni kell, a szépség, a Lombok be lehet járni ezt az utat.

A strandok szépen varázslatos, fenséges Mt Rinjani és látványos tengeri élet, hogy felfedezzék a sziget Lombok West Nusa Tenggara számos turisztikai célpontok mind a szárazföldön és a tengeren. Nem csoda hát, hogy a legnépszerűbb úti cél Nyugat Nusa Tenggara.

Csak látogasson el ide érzem a surf nagy hullámokat a déli parton. Kihívás a belek mászni a tetején a vulkán. Bérelhet kerékpárt és egy motorkerékpár-hoz kap körül az utcákon végig a rizsföldeken. Bárhol meghabiskan időben, akkor nem fog csalódni a látványos természeti szépség itt.

Más látogatók Lombok dönt, hogy töltik idejüket a sziget Gili-Gili, egy eldugott trópusi sziget strandok csodálatos és fényűző környezetben.

Az eredeti lakói Lombok Sasak, Lombok is otthont ad a hindu nép Bali és számos kínai, jávai, Bugis és az arabok.

Vannak, akik Sasak felkarolta az iszlám hit Wektu telu didefinisikann, mint "az iszlám háromszor", utalva az imáikat naponta háromszor, és más a muszlimok, akik imádkoznak napi 5 alkalommal. Wektu telu egy egyedülálló vallás, amely magában foglalja az ősi hagyományok és az iszlám hit, ezek a hiedelmek találhatók csak Észak Lombok. Azok, akik alávetik ezt a hitet, muszlimok, de ugyanakkor mennek a hagyományos szertartások. Példák, mint Nyiu ünnepség után tartott száz nap meghal valaki. Családok ember halt jelent, mint a ruhát, fogkefét és az élelmiszer, hogy a halott személy lesz nyugodt a mennyben.

Más vallási fesztiválok ünnepelt elején az esős évszak (október-december), vagy a betakarítási időszakban (április-május) és ünnepségek a falvakban az egész szigetet.

Sasak kultúra nagyon fontos, hogy az erő és a fizikai képességek és a sok helyi szokások mereflesika ezt a kultúrát. Peresehan egy helyi hagyomány, amely egyesíti a harc a két férfi, aki hosszú cukornád és egy kis pajzs alakú ketrecben bujung marhabőr.

A zene és a tánc nagyon fontos Sasak kultúra. Táncolt egy hagyományos tánc során fontos ünnepségeken. Ez a tánc származott harci tánc, mint például Beleq dob (nagy dob), amíg Cupak Gerantang népszerű, hogy elmondja a történetet a szerelem és a romantika.
Látogassa meg az egyedülálló Pura Lingsar, kombinációja balinéz hindu templomok és hiedelmek Wektu telu egy összetett.
Körül, és vásárolt a piacon Surandi városra. Vannak szép piknik foltok pihenni és kikapcsolódni.

Teszteld a szerencse egy látogatás a versenypályán terén Salakalas. A verseny minden vasárnap. Nézze meg a fiatal zsoké egy szűk versenyt a célba, ahol a győztes memberika mosollyal győztesként. Ez a verseny nagyon fontos, így az éjszaka a verseny előtt, a falusiak masszírozza a lovaikat, és néha játszik gamelán, hogy nyugodt lovak.

Kihívás a belek mászni a magasságokba a Mount Rinjani. Magasságban több mint 3700 méter tengerszint feletti magasságban, a fenséges vulkáni hegymászás lesz legalább három nap, és nem ajánlott, akik a szívbetegségek. Miután a csúcs a fáradtság akkor fizeti ki a természeti táj Indonézia méltó.

Érezze a homok a talpa a lábad, és úszni a csillogó parti víz, a Dél-Kuta Lombok. Fehér homok és látványos kilátás nyílik az óceánra itt, hogy ez a hely, mint turisztikai desztináció megszokott íves. Látogassa Nyale Horgászat Kuta során az éves fesztivál, az általában februárban vagy márciusban, és élvezze az ünnepség és felvonulás színű.

Napozás és szörfözés a gyönyörű strandjai Batu Bolong. Ez a strand kapta a nevét a nagy kövek lyuk a közepén. Győződjön meg róla, hogy úgy érzi, szokatlanul szép naplemente, amikor a nap kezdett süllyedni Mount Agung Bali hihetetlen lángoló színekkel.

Ismerje helytörténeti és látogasson Meruya Víz palota Mataramba főváros Lombok. Ez a hely-ben épült, 1744-ben a korábban volt egy véres háború között a holland és a lakosok Bali a 19. század végén.

Tapasztalja meg a nyugalmat, a legnagyobb templom Lombok, Pura Meru, mögött található Water Park. A templom, amely évszázadokon át szentelt hindu Trimurti Brahma, Vhisnu, és Shiva.
Helyszín utazás repülővel lehet venni Jakarta, Surabaya, Denpasar, Bali, a város Mataram.
Bukit Tinggi
A. Áttekintés

City of Bukittinggi, Nyugat-Szumátra egy történelmi város, város született a három nagy hősei Indonéziában, és a város egy hangulatos turisztikai egzotikum. Bukittingggi összes kritérium, hogy lesz egy turisztikai célokat a látogatók. A város, a mely december 17, mint az évfordulója ez ott van a Clock Tower, amely egy mérföldkő a város, egy ereklye a gyarmati történelem és a múzeumok Minangkabau kultúra és Bung Hatta palota.

Közigazgatásilag Bukittinggi már kezd kialakulni a holland gyarmati korszakban. Hollandok Bukittinggi mint Gemeentelijk Resort, vagy egyes önkormányzatok alapú Közlöny 1828 mellett 32 másik Gemeentelijk Resort Indonéziában. Ez az állapot teszi Bukittinggi, amikor már van Gemeenteroad vagy az autonóm kormány a többség kell ellenőrizni a holland. Szingapúrban is létrehozott egy erődítmény neve "Fort De Kock". Az erőd még mindig ép és szolgálja, mint az egyik látványossága a történelem. A város is használják a holland tisztek, akik a keleti gyarmatok pihenni.

A japán megszállás idején, Bukittinggi átnevezték Fort de Kock Taddsgemente lehet Bukittinggi Si Yaku Sho azzal a kiegészítéssel, amit ma a Agam kerület. Japánban is létrehozott egy rádió adó legnagyobb Szumátra szigetén kedvéért propaganda. Szintén a helyi önkormányzat, a japán is, hogy Szingapúr a 25. katonai vezetés ellenőrzése a katonai erők Szumátra, Szingapúr Thaiföld.

Indonézia után függetlenségét, Bukittinggi soha nem szolgálhat a központi önvédelmi harc a függetlenségért. Még 1948 decemberében, míg 1949 júniusában Londonban használták, mint a főváros sürgősségi kormányrendelet az Indonéz Köztársaság (PDRI) által vezetett Mr. Sjafroedin Prawiranegara. A döntés elnöke által kiadott, miután a Yogyakarta kezébe került a holland eredményeként a katonai agresszió II. Ezután Bukittingti kijelölt fővárosa Szumátra, és 1959-ben készült a főváros a Közép-Szumátra. Miután a fejlesztés a Nyugat-Szumátra, Bukittinggi szolgál a fővárosban a Nyugat-Szumátra míg végül 1978-ban került át a város Padang.

Bukittinggi kiterjedt eléri a 250.239 km2 álló dombok és völgyek. A dombok találhatók New York City egy sor hegylánc övet. Az oldalon a hegy, a város is körül TIDA hegy Merapi, Mount Singgalang, és a Mount Sago. A létezése három hegy ezért New Yorkban is ismert, mint a City Tri Arga. Configuration földrajzi elhelyezkedés Bukittinggi dombos és elsősorban is van 900 m tengerszint felett (tengerszint felett), így a levegő a New York-i és hűvös.

B. jellemzők
Turisztikai potenciál Bukittinggi, Nyugat-Szumátra számításánál a helyi önkormányzat, elszámolni közel 30% -a teljes bevétel (Regionális Eredeti bevételek). Ez persze nem meglepő, hiszen a potenciális turisztikai a város viszonylag teljes. Természetjárás Bukittinggi objektum által támogatott jelenlétében körülvevő hegyekben a város. Jellegzetes hangulatát a hegyek a hűvös levegő teszi Bukittinggi lehet stresszoldó a turisták számára. Zöld kiterjedésű a táj a hegy is nagyon alkalmas fotózás szerelmeseinek célokat. A szépség a szem is lehet enni, amikor a turisták voltak a völgyben található.

Mint az egyik központja Minangkabau kultúra, Bukittinggi jelen prototípusai Minangkabau kultúra. Egyedi lakások, pakaiaan, nyelvét a jellegzetes ételeket megtalálható Bukittinggi. Szinte minden sarkon, Bukittinggi jelen gadang házak tipikus Minangkabau kultúra. A házak szépen sorakoznak a Buffalo Horn alakú tető. Ezekben a házak, a turisták is élvezhetik a faragványok mintás Minangkabau szerepel a falak, a ház. A helyiek továbbra is a hagyományos Minangkabau mindennapi ruhákat.

A hangulat reggel a város Bukittinggi is úgy érzi, különleges. Sunrice táj, kék ég még félénk együtt a sziluettje a hegyek nagyon is könnyen használható, mint a kijelző. Ilyen látnivalók is célzott, minden irányból az iránytű. Éjjel, különösen, ha van egy ünnepség, színes villódzó fények és tűzijáték elterjedt a városban a Bukittinggi.
Másik jellemzője, hogy megtalálható turisták Bukittinggi közelében található természeti látnivalók Sianok kanyon. Távolság Bukittinggi a Sianok kanyon el lehet jutni a földet mintegy három órán keresztül. Útközben a látogatók is megáll, hogy élvezze a látnivalók a Clock Tower, a bástya Ford de Kock, valamint a barlangok japán gyarmati örökség. Hogy ne felejtsük el, egy másik vonása Bukittinggi a módja annak, hogy a tárgyak, kanyargós. Bukittinggi ismert vagy ívelt sarok 44 ampek húsz ampek eljutni Lake Maninjau. Utazás a sarkon nyújt egy másik érzés, főleg a turisták számára, akik szeretnek vezetni.

C. hely
City of Bukittinggi az egyik faluban található a megyében Nyugat-Szumátra. Földrajzilag található 100,210-100,250 fok keleti hosszúság és a között 00 760 - 00,190 LS. Ha az húzza a Nyugat-Szumátra fővárosában Padang, Bukittinggi található, körülbelül 90 km-re északkeletre.

D. Access
Hozzáférés a City of London érhető el sok városban Nyugat-Szumátra. Amikor egy vezetékes, turisták is használni cross-Szumátra út húzódik Lampungba tartomány NAD. Közepes, a turisták számára, akik a légi útvonalon, turisták is használni a pont az elbocsátás Padang további seeked hadsereg. Mivel meglátogatta a különböző látnivalók Bukittinggi turisták is használni módok tömegközlekedés állnak egységesen Bukittinggi

E. szállás és egyéb létesítmények
Hogy támogassa az idegenforgalmi ágazat jelenleg Londonban van 43 darab mindkét csillag és budget hotel plusz 11 mes / vendégház / ház. Az ilyen jellegű szálláshely is, hogy támogassa azt a szerepet, Szingapúr, mint a hazai bázis turizmus Nyugat-Szumátra tartományban.

Ami az étterem és az étterem, a londoni elérhető éttermek és éttermek, különösen a régió, Los Lambuang. Ezen a területen a látogatók kényeztetik ízlelőbimbóit a jellegzetes ételek Minangkabau. Nem messze a területén Los Lambuang, és közel a látnivalók, több utazási iroda is kész szolgálni turisták utazását. Közepes ügyek és ajándék vásárlás, a térség Los Lambuang is kínál a különböző ajándéktárgyak és emléktárgyak Bukittinggi.


Tudtad, hogy a Bandung oly sok látnivaló, amely látogatható, és nagyon vonzó. Így a következő alkalommal, ha megyünk Bandung próbálja megállítani a meglévő turisztikai attrakciók alábbi:

Turisztikai attrakciók Bandung Város:

Gedung megsegítésére Bandung és Gasibu
Harc emlékmű - Jl. Dipatiukur
Bandung Állatkert - Jl. Vár
Bandung Technológiai Intézet - Jl. Ganesha
Taman Ganesha - Jl. Ganesha
Park Traffic - Jl. Sumatra
Idős park - Jl. Cisangkuy
Kormányhivatal Park Bandung
Tempo Doeloe Bandung - Jl. Braga
Bevásárlóközpont Jl. Cihampelas
Múzeum Pos Indonézia - Jl. Cisanggarung.
Mandala Múzeum Wangsit Siliwangi
Múzeum ázsiai-afrikai konferencián
Square és a Grand Mecset - Jl. Ázsia Afrika
Múzeum Srí Baguda - Jl. South Rim
Turistahelyekhez Észak Bandung:

Curug Dago - Terminal Dago
Forest Park Dago Pakar-barlang és a holland / Japán
Curug Omas - Kert Maribaya
Aréna Fishing Bonita - Lembang
Távcső Boscha Star - Lembang
Hagyományos piac - Lembang
Giri Jaya Forest Park - Lembang
Kempingek Cikole
Kawah Ratu - Tangkuban Perahu
Upas - Tangkuban Perahu
Kawah Domas - Tangkuban Perahu
Tea ültetvény Subang - Nyugat-Jáva
Ciater Hot Springs
Virágoskert Cihideung - Jl. Őrmester Bajuri
Spirit Camp; Sahabat Alam - Jl. Őrmester Bajuri
Curug Cimahi - Cisarua
Turistahelyekhez Dél Bandung:

Kawah Putih - Ciwidey
Kempingek Rancaupas - Ciwidey
Gyógyfürdő Ciwalini - Ciwidey
Tea ültetvény Rancabali - Ciwidey
Tea ültetvény Gambung - Ciwidey
Situ Patengan - Ciwidey
Van Cipanunjang - PANGALENGAN
Cileunca - PANGALENGAN
Honlap Gunungpadang - Nyugat-Jáva
Kráter Kamojang - Paseh Nyugat-Jáva
Turisztikai attrakciók Bandung West:

Cipők és táskák Cibaduyut központ
Mészkő hegyek - Padalarang
Reservoir Ciburuy - Padalarang
Saguling - Nyugat-Jáva
Fürdők Cipanas - Nyugat-Jáva
Pawon barlang - Nyugat-Jáva
Sang Hyang Tikoro - Nyugat-Jáva
Turisztikai attrakciók Kelet Bandung:

Természet-hegység Manglayang
Curug Cinulang - Cicalengka
Crater Kamojang
Cangkuang templom és Kampung Pulo - Garut
Bagendit - Garut

Különleges Régió Yogyakarta egyik fő turisztikai célpontja Jáva, Indonézia, ahol sok a varázsa, hogy nem hozták nyilvánosságra.


Ezer évvel ezelőtt, Yogyakarta központja volt az ősi Mataram királyság virágzó és magas civilizációt. Ez a királyság aki megalapította a templomot Borobudur a legnagyobb buddhista templom a világon, 300 évvel azelőtt, Angkor Wat Kambodzsában. Egy másik ereklye templom Prambanan templom, Istana Ratu uborkaorr palota, és tucatnyi más templomok visszaállították vagy van elásva a föld alatt (lásd Wisata Candi).

No comments:

Post a Comment